ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον απόηχο του βραζιλιάνικου "Βατερλώ"

Στον απόηχο του βραζιλιάνικου "Βατερλώ"

Διαβάστε τις προτάσεις των "Ματσωμένου", Γεωργόπουλου, Βορίση, Χριστοφόρου για τον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή.

Η Αργεντινή μετά από 24 χρόνια βρίσκεται και πάλι σε ημιτελική φάση Μουντιάλ μολονότι οι εμφανίσεις της μόνο πειστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι παρών φιλοδοξώντας να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, έχοντας και την συμπαράσταση του "Κουν" Αγουέρο που ξεπέρασε την θλάση που υπέστη στη δεύτερη αγωνιστική στο ματς με το Ιράν.

Αντίθετα τη θέση του Ντι Μαρία θα πάρει ο Ένσο Πέρες. Από την άλλη πλευρά η Ολλανδία μετά την αγχωτική πρόκριση επί της Κόστα Ρίκα στοχεύει για δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο αμυντικός χαφ Ντε Γιονγκ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, ενώ ο Ρόμπεν ετοιμάζεται για νέες κούρσες...

Ο "Ματσωμένος " μετά τον χθεσινό θρίαμβο όπου όπου προέβλεψε πρόκριση Γερμανίας και γκολ από τον Μίλερ, προτείνει για απόψε Over 2,5 goal σε απόδοση 2,35 και γκολ πριν το 28' που πληρώνει στον Stoiximan 2.12.

O Γιάννης Γεωργόπουλος προβλέπει goal/goal σε απόδοση1.95 στον Stoiximan και anytime σκόρερ Mέσι που προσφέρεται στο 2.58.

Ο Θανάσης Βορίσης προτείνει goal/goal σε απόδοση 1.95 στον Stoiximan και Χ ημίχρονο στο1.97.

Ο Γιώργος Χριστοφόρου συμφωνεί με το goal/goal, επιπρόσθετα δίνει Over και anytime σκόρερ Ρόμπεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ