ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λιονέλ Μέσι: Παιχνίδια σαν ψέμα

Λιονέλ Μέσι: Παιχνίδια σαν ψέμα

Η καριέρα του Λιονέλ Μέσι είναι λαμπρή, όμως σε πολλά κρίσιμα ματς δεν ήταν ο εαυτός του και η Μπαρτσελόνα ή η Αργεντινή απέτυχαν. Θα γίνει κάτι ανάλογο στον τελικό του Champions League με την Γιουβέντους; Πόνταρε στον Stoiximan.gr

Ο Λιονέλ Μέσι έχει σπάσει όσα ρεκόρ έχει βρει στο δρόμο του. Έχει κατακτήσει όλα τα τρόπαια που έχει συναντήσει σε συλλογικό επίπεδο και έχει αναγκάσει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να υποκλιθεί στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Υπάρχουν όμως παιχνίδια που δεν έχουν τελειώσει με τον Λέο να πανηγυρίζει. Υπάρχουν 90λεπτα που δεν έκανε μαγικά και έφυγε από το γήπεδο με κατεβασμένο κεφάλι. Ο τελικός του Champions League είναι ένα μεγάλο ματς για τον Μέσι και από αυτόν εξαρτάται αν θα πανηγυρίσει ή το παιχνίδι του Βερολίνου θα προστεθεί στην παρακάτω λίστα.

Δες όλα τα ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Champions League, Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Παιχνίδια σαν ψέμα

Copa America 2007 Βενεζουέλα, Βραζιλία - Αργεντινή 3-0

  • Σε ηλικία 20 ετών ο Λιονέλ Μέσι είναι στην 11άδα της Αργεντινής στον τελικό του Copa America στην Βενεζουέλα το 2007. Θρίαμβος της Βραζιλίας με 3-0.

Αργεντινή (Άλφιο Μπαζίλε): Αμποντανσιέρι, Ζανέτι, Αγιάλα, Μιλίτο, Χάϊντσε, Μασεράνο, Καμπιάσο (58' Αϊμάρ), Βερόν (66' Γκονζάλες), Ρικέλμε, Τέβες, Μέσι.

World Cup 2010, Νότιος Αφρική, Αργεντινή - Γερμανία 0-4

  • Πρώτο Μουντιάλ αυτό το 2010 με τον Μέσι ηγέτη (είχε παίξει και το 2006) και τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στον πάγκο. Στον προημιτελικό η Γερμανία νίκησε με 4-0 την Αργεντινή.

Αργεντινή (Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα): Ρομέρο, Οταμέντι (70′ Παστόρε), Ντεμιτσέλις, Μπουρντίσο, Χέινσε, Μαστσεράνο, Μάξι Ροντρίγκες, Ντι Μαρία (75′ Αγκουέρο), Μέσι, Τέβες, Ντι Μαρία.

Champions League 2013, Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 4-0

  • Στον πρώτο ημιτελικό του Champions League 2012-2013, η Μπάγερν νίκησε 4-0 και πέρασε στον τελικό με συνολικό σκορ 7-0, καθώς νίκησε και 3-0 στην Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλδές, Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (83' Βίγια), Μέσι, Αλέξις

World Cup 2014, Γερμανία - Αργεντινή 1-0

  • Το μεγαλύτερο ματς στην καριέρα του Μέσι. Ο τελικός του Μουντιάλ 2014. Δεν έκανε καλή εμφάνιση, μόνο λίγο στην παράταση απείλησε και η Γερμανία νίκησε 1-0 με γκολ του Γκέτσε και κατέκτησε της κορυφή του πλανήτη.

Αργεντινή: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Γκαράι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια, Ένσο Πέρες (86' Γκάγκο), Μέσι, Λαβέτσι (46' Αγκουέρο), Ιγκουαΐν (78' Παλάσιο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ