ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία μπάσκετ Τρίτης

Ακτινογραφία μπάσκετ Τρίτης

Η καθημερινή σας ενημέρωση για τα σημαντικότερα μπασκετικά παιχνίδια, απόψε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ (15/4). Πηγή: Betblog.gr

700. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

12-2 το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα στο ΤOP16, οι ήττες της μάλιστα ήρθαν στα δύο τελευταία ματς όπου ο Πασκουάλ έκανε δοκιμές. Πιο ξεκούραστη, πιο έμπειρη και σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα από τη Γαλατά (7-7 ρεκόρ στο ΤΟP16), που με την παρουσία της στα πλέι-οφ δείχνει να πιάνει ταβάνι. Θα πάμε με τον άσο, έστω και στο μεγάλο είναι η αλήθεια -12,5, ενώ και το under 146,5 μοιάζει καλή επιλογή.

702. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρα πολύ δύσκολο το έργο των ερυθρολεύκων καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια ομάδα η οποία έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό σερί ξεσπάσματος μέσα σε 2 λεπτά, ένα στοιχείο που θα είναι και το κλειδί των μεταξύ τους αναμετρήσεων καθώς ιδιαίτερα μέσα στην Μαδρίτη δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή από μεγάλη διαφορά υπέρ των γηπεδούχων. Δύσκολα σπάει το 1,25 της πρόκρισης της Ρεάλ, αρκετά πονηρά πάντως για 1ο ματς τόσο το τσιμπημένο -9 όσο και το όριο των 156,5 πόντων περιμένοντας από την αρχή βάρος στην άμυνα για τους ερυθρόλευκους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

703. ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ

Άτυπη ρεβάνς για τουςNetsπου γνώρισαν βαριά ήττα από τουςKnicksστο τελευταίο μεταξύ τους ματς, αν επιβεβαιωθεί η απουσία τουCarmeloAnthonyκαι δεν ξεκουράσει παίκτες οKiddτότε μπορούν να καλύψουν άνετα και το χάντικαπ.

704 Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ-ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

Οι δύο ομάδες αποτελούν την επιτομή του επιθετικού καιrunandgunμπάσκετ, αναμένεται και απόψε να παίξουν απελευθερωμένα με τοoverνα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Πολύ παραγωγικές εμφανίσεις πραγματοποίησε σε όλα τα φετινά με του «σβώλους» και οGriffinσκοράροντας 28,7 πόντους και μαζεύοντας 13 ριμπάουντ μ.ο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ