ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης (+μπάσκετ)

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης (+μπάσκετ)

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(29/4). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(29/4).

101. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ-ΚΑΣΙΒΑ

Πολύ μέτρια έχει ξεκινήσει η Γκάμπα Οσάκα (2-3-4, 1-1-2 εντός έδρας), πολύ δύσκολα χάνει φέτος η Κασίβα (3-5-1) και είναι αήττητη εκτός έδρας (1-2-0, 3/3 under). Προς τα δεξιά κοιτάμε (1,90 το 0:0 ασιατικό διπλό), μοναδικό αρνητικό η παράδοση (5-0-1, 5/6 over, σε όλα η Γκάμπα Οσάκα σκόραρε 2+ γκολ, το πιο πρόσφατο όμως έληξε 2-6!).

102. ΟΥΡΑΒΑ-ΓΙΟΚΟΧ. ΜAΡΙΝΟΣ

5-1-3 μετράει η Ουράβα, είναι μέχρι τώρα και η καλύτερη εντός έδρας άμυνα (2-1-1, 3/4 under). Η Γιοκοχάμα έχει τα περισσότερα under (7/9), στα έξι τελευταία της ματς δεν έχει νίκη (0-2-4) κι έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ (1-7 τα γκολ). Τα τέσσερα εκτός έδρας της ματς έληξαν 0-1, 1-0, 0-0 και 0-0! Πολύ λογικό το under στο 1,66.

103. ΣΕΝΤΑΪ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Με μόνο μία νίκη (1-2-6) και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (4-17 τα γκολ) η Σεντάι παραμένει στην προτελευταία θέση. Εντός έδρας μετράει 0-2-2. Η Καβασάκι (2-0-2 εκτός έδρας) μετά τις γκέλες στο ξεκίνημα μετράει 4-1-1 στα έξι τελευταία. Θα θέλαμε λίγο παραπάνω το διπλό (2,00).

104. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΟΜΙΓΙΑ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η Τσερέζο Οσάκα (0-3-2) παρά τα συνεχόμενα γκολ του Φορλάν , μετρώντας 1-2-1 εντός έδρας, σε ακόμα χειρότερη κατάσταση η Ομίγια (2-1-6 συνολικά), μετράει τέσσερις σερί ήττες και δεν κερδίζει στα πέντε τελευταία (0-1-4). No bet.

105. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ-ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας με 1-4, η Άνγκελχολμς έβγαλε δύο σερί διπλά με 2-3 και 1-2, μάλιστα το τελευταίο στην έδρα της πανίσχυρης Χάμαρμπι. Μία από τα ίδια και η Ασιρίσκα, ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 0-1 και στη συνέχεια έκανε διπλό με 1-2 κι έφερε 2-2 εντός την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας, αν και κέρδιζε με 2-0 μέχρι το 71’. Η παράδοση δείχνει 4-1-1 με 5/6 over και 6/6 goal-goal, αυτά θα μας απασχολήσουν και σήμερα, στο 1,70 το over, στο 1,57 το αμφίσκορο.

106. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόωρο τελικό θυμίζει το ματς, με τη Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι να σβήνει την ταμπέλα του φαβορί από την Μπάγερν, όχι μόνο λόγω νίκης, αλλά κυρίως γιατί την αφόπλισε σε μεγάλο βαθμό και δημιούργησε αρκετές φάσεις. Δεδομένο ότι η μπάλα θα βρίσκεται στα πόδια των Βαυαρών, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είναι πιθανότατα η πιο ικανή ομάδα στην Ευρώπη στην αντεπίθεση και θα έχουν τις ευκαιρίες να βρουν δίχτυα. Οι συνθήκες του παιχνιδιού δείχνουν ότι αυτή τη φορά είναι πιο πιθανό να δούμε γκολ εκατέρωθεν, στο 1,83 προσφέρει η Bet365 τον συνδυασμό over & GG.

107. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Εμφανώς αγχωμένες και οι δύο στα τελευταία παιχνίδια τους, συμμεριζόμαστε τον φαβοριτισμό της Γουίγκαν από πλευράς ποιότητας, όχι όμως και βάσει των συνθηκών του παιχνιδιού, με την Μπέρμιγχαμ να παίζει με το ένστικτο της επιβίωσης. Για τη νίκη θα παραταχθούν αμφότερες, τα στατιστικά των γηπεδούχων το τελευταίο δίμηνο οδηγούν προς τα πολλά γκολ, με τον Stoiximan να προσφέρει το over στο 1,80.

108. ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δυσκολεύεται η Τσάρλτον μπροστά στο κοινό της, ωστόσο έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάει για ταξίδι αναψυχής την τελευταία αγωνιστική στο Μπλάκπουλ, καθαρίζοντας μια ώρα αρχύτερα με την παραμονή. Κανένα κίνητρο για τη Γουότφορντ, που έχασε την εξάδα κυρίως λόγω της ανικανότητάς της να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας, κερδίζοντας μόλις 1/15 τελευταία μακριά από το γήπεδό της. Στο 1,975 προσφέρει η Bet365 τον ασιατικό άσο +0,25.

109. ΚΡΟΟΥΛΙ-ΚΑΡΛΑΪΛ

Στο μέσον της βαθμολογίας και αδιάφορη η Κρόουλι (28/44 under συνολικά, 10-5-6 εντός έδρας με 13/21 under). Η Καρλάιλ δεν είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται στο -4 από τη σωτηρία και αν χάσει σήμερα πέφτει πριν πάμε στην τελευταία αγωνιστική. Πολύ δύσκολα θα σωθεί και με ισοπαλία, ενώ με διπλό ελπίζει βάσιμα, αν και την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Γουλβς. Είναι η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση και συνολικά και εκτός έδρας, όπου μετράει 3-5-13. Το κίνητρο δείχνει διπλό (3,25), θα το περιμένουμε όμως το live, υποψήφιο ματς για late goal.

110. ΟΛΝΤΑΜ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Οκτώ ματς έχει να χάσει η Όλνταμ (4-4-0), έξι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-3-0), ωστόσο και οι δύο είναι αδιάφορες βαθμολογικά. 28/44 under μετράνε οι γηπεδούχοι κι έχουν τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση (7-6-8 ρεκόρ, 14/21 under), 29/44 οι φιλοξενούμενοι με τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση (6-5-11 ρεκόρ, 14/22 under). Όλα πιθανά στο ματς με τις αποδόσεις να είναι μοιρασμένες στη μέση.

Πάμε στοίχημα LIVE

111. ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Επαναληπτικός αγώνας του 2-0 της Βολιβίας, όπου η Δε Στρόνγκεστ εκμεταλλευόμενη το υψόμετρο απέκτησε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Η Ντιφενσόρ είναι ομάδα συνόλου, χωρίς ιδιαίτερη πείρα στο θεσμό και θα πιέσει από την αρχή τους Βολιβιανούς που θα αγωνιστούν πολύ κλειστά καθώς τα εκτός συνόρων ματς τους προκαλούν μεγάλο φόβο (0-1-17 στο Λιμπερταδόρες την τελευταία δεκαετία). Φέτος πάντως έχουν δείξει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και μπορούν να κρατήσουν το σκορ σε χαμηλό επίπεδο, με το under να πληρώνει 2,05 στην Bet365. Άλλωστε οι δύο ομάδες μετράνε από 5/7 under στο θεσμό φέτος.

112. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Ουσιαστικά στον επαναληπτικό του 1-0 της Παραγουάης για το Λιμπερταδόρες παίζει όλη τη χρονιά η Βελέζ, αφού στο πρωτάθλημα είναι πρακτικά αδιάφορη. Φέτος και με τον Μάουρο Ζάρατε στο δυναμικό της δημιουργεί με μεγάλη ευχέρεια ευκαιρίες και βρίσκει δίχτυα συχνά, όμως αυτή τη φορά παίζει με την πλάτη στον τοίχο καθώς πρέπει να ξεπεράσει και το άγχος του πρόωρου αποκλεισμού στη διοργάνωση. Με αμυντική τακτική αναμένεται να παρουσιαστούν οι Παραγουανοί αλλά οι Αργεντινοί διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα για να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες που μπορούν να τους παρουσιαστούν. Καλή επιλογή φαίνεται το 1 & under 3,5 στο 1,97 του Stoiximan

***. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Γειτονικό ματς. 1-1-0 το ρεκόρ της Μπραγκαντίνο μέχρι τώρα με 2/2 goal-goal και over, έρχεται από σπουδαίο διπλό με 1-2 επί της Αβαΐ. Στο πρώτο της ματς η Πορτουγκέσα είχε αποχωρήσει από το γήπεδο για λόγους διαμαρτυρίας (για τον υποβιβασμό της) και απειλείται και με νέο υποβιβασμό και στο προηγούμενο ματς έφερε 1-1 εντός έδρας με τη Σάντα Κρουζ (αδικείται από το αποτέλεσμα). Αμφίρροπο ματς, μόνο το αμφίσκορο κρατάμε (1,70).

700. Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτελευταίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Με 37 βαθμούς η Κηφισιά ισοβαθμεί με Άρη και ΚΑΟΔ στην 5η θέση, την οποία θα διεκδικήσει μέχρι τέλους. Μεγάλη της επιτυχία που θα βρεθεί στα πλέι οφ και βρίσκει τον Ολυμπιακό κουρασμένο και απογοητευμένο από την υπερπροσπάθεια της σειράς με τη Ρεάλ, όπου αποκλείστηκε με 3-2. Σίγουρα δεύτεροι θα τερματίσουν οι «ερυθρόλευκοι» που δεν έχουν πολλούς λόγους να πιεστούν και δεν αποκλείεται και το ροτέισον. Οριακό το +11,0, είναι πιθανό οι γηπεδούχοι να το υπερασπιστούν, το ακριβώς αντίθετο βλέπει ο eb00f, ποντάροντας στο -11,0 του Ολυμπιακού (1,90).

701. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Α.Γ.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Προτελευταίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Εκεί που έδειχνε ότι μπορεί και ότι την ΤΣΣΚΑ την έχει, ήρθε για τον Παναθηναϊκό το ταπεινωτικό 74-44 κι έμεινε εκτός Final 4. Μοναδικός στόχος πλέον το νταμπλ, στα πλέι οφ μπαίνει με απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αφού έχει τερματίσει πρώτος. Και εδώ αναμένεται ροτέισον. Αδυνατώντας σε όλη τη χρονιά να φανεί ανταγωνιστικό εκτός έδρας (2-10), το Ρέθυμνο έχασε τη μάχη των πλέι οφ και είναι αδιάφορο βαθμολογικά στα δύο τελευταία ματς. Από τις διαθέσεις των γηπεδούχων εξαρτάται το -18,5, λογικά θα δούμε πολύ ανοιχτό ματς από δύο χαλαρές ομάδες, αλλά και πάλι το 148,5 δείχνει αρκετά υψηλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ