ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(26/9). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(26/9).

100. ΖΕΝΙΤ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Σταντάρ Λιέγης που ψάχνει εδώ και καιρό την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Στο 2-2 με τη Μουσκρόν την αδικεί ξεκάθαρα το σκορ αφού έχασε δύο πέναλτι, είχε τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες και έτσι για τη ρεβάνς της Ρωσίας δεν πηγαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις μετά και την ήττα της με 0-1 στο πρώτο ματς. Η Ζενίτ δεν πρόκειται να της αφήσει πολλά περιθώρια, μετράει 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και πολύ πιθανό εκτός από τη νίκη να κρατήσει ξανά ανέπαφη την εστία της, αυτό το ενδεχόμενο (Wintonil)πληρώνει 1,97 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

101. ΟΣΕΡ – ΝΑΝΣΙ

Δεύτερος γύρος του Λιγκ Καπ Γαλλίας, νοκ-άουτ ματς, πιθανότατα θα δούμε φρεσκάρισμα από τους προπονητές γιατί τα παιχνίδια έχουν αρχίσει και μαζεύονται. Αήττητη ως τώρα Νανσί (2-3-0), στο όριο τα ματς της, όπως και εκείνα της Οσέρ, και αυτό στη μια λεπτομέρεια θα κριθεί.

102. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Νο Bet.

103. ΑΝΖΕ – ΑΡΛ

2-0 έληξε το αντίστοιχο ματς στο πρωτάθλημα, η Αρλ δείχνει ως τώρα να πάσχει αμυντικά, είμαστε ξανά με τον άσο.

104. ΚΡΕΤΕΪΓ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Ομάδες για γκολ, σεσημασμένη των GG/over η Κρετέιγ, και η Γκαζελέκ φέτος δείχνει ποιοτικότατη, την Παρασκευή έβγαλε διπλό με σκορ 3-4 στην Κλερμόν. Με τα γκολ θα πάμε.

105. ΛΑΒΑΛ – ΝΤΙΖΟΝ

Και αυτό το ματς δείχνει να έχει πολύ αμφίσκορο, πέραν τούτου η αήττητη φέτος Ντιζόν έχει σίγουρα ένα πόντο παραπάνω όσον αφορά την πρόκριση.

106. ΣΑΤΟΡΟΥ – ΚΛΕΡΜΟΝ

Νο Bet.

107. ΤΡΟΥΑ – ΑΖΑΞΙΟ

Πρωτοπόρος στη Λιγκ 2 με 3-1-0 η Τρουά, κάπου ξενίζουν όμως οι αποδόσεις, που φαίνεται να υποτιμάνε την Αζαξιό.

108. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

3/3 νίκες με 10-2 γκολ μετράει η Ναϊμέγκεν, δείχνοντας διάθεση να κάνει την παραμονή της στη 2 κατηγορία της Ολλανδίας να κρατήσει το ελάχιστο δυνατό. Έχει φυσικά και τη στήριξη μας κόντρα στους νέους της Αϊντχόφεν.

109. ΜΟΡΤΟΝ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Λιγκ Καπ Σκωτίας, διοργάνωση “μάρκα με καψες”, νοκ-άουτ ματς, μακριά από τις φαβόρες. Μια τέτοια είναι και η Πάρτικ Θιστλ, μικρομεσαία ομάδα της Πρέμιερ, η Μόρτον (Λιγκ 1) μετράει 4-1-1 σε επίσημα ματς φέτος. 1Χ ή πάσο.

110. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΧΑΡΤΣ

Εξαρτάται από το πόση σημασία θα δώσει η Χαρτς στο παιχνίδι, όπως και να ‘χει το διπλό πληρώνει ψίχουλα.

111. ΑΠΟΕΛ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε στη Δανία η Άαλμποργκ όπου πέτυχε τον ΑΠΟΕΛ και σε κακή βραδιά δύσκολα να ανταπεξέλθει στη ρεβάνς στην Κύπρο και να πάρει τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να ζήσει και άλλες ένδοξες στιγμές στην Ευρώπη και αν παρουσιαστεί όπως συνηθίζει στο γήπεδο του αναμένεται να πετύχει το στόχο του. Χαμηλός ο άσος στο 1,80, καλύτερη λύση προσφέρουν τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη και στην ισοπαλία (0-0/1-1) με τη συνδυαστική απόδοση να είναι στο 2,10 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

112. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ.

1-1 το πρώτο παιχνίδι στη Μπρατισλάβα, σαφές προβάδισμα έχει η πιο έμπειρη και καλύτερη στα χαρτιά ΜΠΑΤΕ, δεν περιμένουμε να λήξει 0-0, θα πάμε με τον άσο.

113. ΠΟΡΤΟ – ΛΙΛ

Πολύ κοντά στην 19συμμετοχή τους σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Πόρτο μετά τη νίκη στη Γαλλία (0-1) ενώ φέτος την περιμένουμε πολύ διαφορετική και πιο σοβαρή σε σχέση με πέρσι. Η Λιλ πρέπει να επιτεθεί και να ψάξει γκολ για την πρόκριση αλλά αυτό δεν είναι και το φόρτε της (6/6underμέχρι στιγμής). Στο 1,66 (Bet365)δείχνει πιθανό τοunderκαι στη ρεβάνς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

114. ΣΕΛΤΙΚ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Δύσκολο ματς στην πρόβλεψη, το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στη Σέλτικ, δύσκολα θα λαθέψει στη Γλασκώβη, αλλά και το -1 ασιατικό που της δίνεται στο χάντικαπ δεν είναι μικρό. Πιθανότατα θα μας απασχολήσει στο live.

115. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

2ος γύρος του αγγλικού Λιγκ Καπ, νοκ-άουτ ματς, ως γνωστόν οι Άγγλοι κάνουν τις εκπλήξεις και οι Έλληνες τα εκατομμύρια όπως μας γαλούχησε ο ΟΠΑΠ, σε αυτές τις διοργανώσεις κυνηγάμε εκπλήξεις, γκολ και αποφεύγουμε όπως ο Διάβολος το λιβάνι αποδόσεις τύπου 1,50. Στο παιχνίδι μας, δύο κατηγορίες χωρίς τις δύο ομάδες, οι “λεπίδες” του Κλαφ Τζούνιορ έχουν βαριά φανέλα και θα κυνηγήσουν τη διάκριση. Η Γουέστ Χαμ έρχεται από διπλό στο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας και θα θελήσει να φτιάξει μομέντουμ, άλλωστε τα κύπελλα είναι ο μοναδικός δρόμος διάκρισης της, περιμένουμε να το πάρει σοβαρά, κοιτάμε προς την έδρα για κάποιο ποντάρισμα στο live, αφού δούμε όμως πρώτα 11άδες.

116. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Και εδώ έχουμε απόσταση δύο κατηγοριών, η Κρίσταλ Πάλας όμως ξεκίνησε τη σεζόν με 2/2 ήττες και παραμένει ακέφαλη μετά την απόλυση-σοκ του Πιούλις την ώρα που η Γουόλσολ μετράει 1-3-1 σε επίσημα ματς φέτος. Στο πάει η αγορά, κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους, λογικά και το σκορ θα μείνει χαμηλά.

Πάμε στοίχημα LIVE

117. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Αρέσει η φετινή Γουότφορντ (4-0-1 σε επίσημα), σκοράρει με άνεση κάτι που απέδειξε και στο πρόσφατο 4-1 επί της Λιντς, η Ντονκάστερ (Λιγκ 1) είναι σαφώς στα μέτρα της, μοναδική ένσταση η 11άδα που θα παρατάξει ο Σανίνο.

118. ΚΡΟΥ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Χωρίς νίκη ακόμα την τρέχουσα σεζόν η Μπόλτον (0-1-3 στην Τσάμπιονσιπ), 4/4 ήττες στη Λιγκ 1 μετράει η Κρου αλλά στον προηγούμενο γύρο έβγαλε διπλό στη Μπάρνσλεϊ. Αρκετά προσεγμένο το σετ, πάσο ή άσος στο 3,50+.

119. ΛΕΣΤΕΡ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Ο Πίρσον δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης της ομάδας του σε τέτοια ματς, η Λέστερ θα χτυπήσει το παιχνίδι , μπορεί στην Πρέμιερ μετά από δύο αγωνιστικές να μην έχει νίκη αλλά ήταν καλή και στο εντός 2-2 με την Έβερτον και στην ήττα με 2-0 από την Τσέλσι. Αήττητη η Σριούσμπερι (3-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις), εδώ όμως είναι έξω από τα νερά της.

120. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Εκπληκτική η παράδοση της Σαουθάμπτον (0-5-5, τελευταία ήττα της στο “Ντεν” το 1977), όμως είναι άγνωστο το κατά πόσο θα δώσει βάση στο Λιγκ Καπ ο νεόκοπος στα αγγλικά δεδομένα Κούμαν, σε αντίθεση με τον κλασσικό βρετανό Χόλογουεϊ. Πολύ δυσκολοκατάβλητη η φετινή Μίλγουολ, πρώτη ήττα της από τη Ρόδεραμ (0-1) το Σάββατο, η Σαουθάμπτον στάθηκε καλά στο Άνφιλντ αλλά κόντρα στη Γουέστ Μπρομ που έπρεπε να δημιουργήσει δεν πήρε καλό βαθμό (0-0). Με την κόντρα θα πάμε , 1(Χ) για τους πιο τολμηρούς, κανονική διπλή για τους υπόλοιπους.

121. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Εκτιμάμε τη Μίντλεσμπρο του Καράνκα, της λείπει όμως ακόμα η σταθερότητα (2-0-2 στην Τσάμπιονσιπ). Καθαρά “κυπελλικός” κόουτς ο Γκρέισον, διατηρεί τη σκληροτράχηλη Πρέστον του αήττητη (3-2-0), δεν αποκλείουμε να κάνει το μπαμ εδώ, άλλωστε η Ισπανός δείχνει να σνομπάρει τα κύπελλα. Ήδη το Χ2 υποχωρεί, μιας και μιλάμε για νοκ-άουτ και κανείς δεν θέλει να παίξει παράταση καλύτερα το Χ να το κρατήσουμε μόνο σαν κάλυψη.

122. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-2-0), με διπλά σε δύσκολες έδρες όπως αυτές των Μπράιτον και Μίντλεσμπρο, μπορεί να τριτώσει το καλό κόντρα στις ομάδες από “Μ”, άλλωστε το μυαλό της Μπέρνλι είναι περισσότερο στο πώς θα προσαρμοστεί στις ανάγκες της Πρέμιερ. Χ2, 0-4-4 δείχνει η πρόσφατη παράδοση.

123. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Σταθερά καλό ποδόσφαιρο παίζει η Μπόρνμουθ, ξεκίνησε με 3/3 νίκες αλλά στη συνέχεια έχασε –πολύ άδικα- με 1-2 από Φόρεστ και –πιο δίκαια αλλά με καλό δεύτερο ημίχρονο- 3-2 από τη Μπλάκμπερν. Στον προηγούμενο γύρο ο Χάουι άλλαξε όλη σχεδόν την εντεκάδα αλλά οι “cherries” δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου απέναντι στην Έξετερ (0-2), από την ίδια κατηγορία (Λιγκ 2) αλλά σαφώς καλύτερη ομάδα η Νορθάμπτον, πάει για τι δεύτερο σκαλπ μετά από εκείνο της Γουλβς (2-3) αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα φανεί ξανά τόσο τυχερή.

124. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ

Αουτσάιντερ η Φούλαμ, και πώς να μην είναι όταν έχει ξεκινήσει με 4/4 ήττες, ενώ το Σάββατο τη σκόρπισε η Ντέρμπι με 5-1; Ενθουσιώδης ομάδα η Μπρέντφορντ, μόνο στο Μπόρνμουθ έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής, δεν θα πάμε στον άσο αλλά αποτρέπουμε και τον κόσμο να πάει με το “όνομα”, αφού μόνο αυτό έχει μείνει στην ομάδα του Μάγκατ.

125. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Ομάδα που μπορεί να βάλει αμυντικά εμπόδια η Κρόουλι, όμως η Νόριτς έρχεται από τρεις σερί νίκες δείχνοντας να βρίσκει ρυθμό, ενώ στο Κάροου Ρόουντ παρουσιάζεται ισχυρή. Περιμένουμε έυκολα ή δύσκολα τα “καναρίνια” να πάρουν την πρόκριση

126. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Εντυπωσιακή η Ντέρμπι στο 5-1 επί της Φούλαμ, όμως τώρα βρίσκει απέναντι της τη αήττητη (3-2-0) Τσάρλτον που πριν δύο αγωνιστικές τη νίκησε με 3-2. Εξαρτάται φυσικά από τις 11άδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές, αλλά οι αποδόσεις του άσου μόνο για κόντρα είναι.

127. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Πρώτη ήττα στη σεζόν το Σάββατο και για τις δύο, η Κάρντιφ πιθανότατα θα κατέβει με αλλαγές αλλά έδειξε στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Κόβεντρι (0-2) ότι έχει βάθος. Είναι αρκετά ψηλά το διπλό, το κοιτάμε με συμπάθεια.

128. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Πνίγηκε από τις πολλές απουσίες η Ρέντινγκ, τα πιτσιρίκια της ξεκίνησαν καλά αλλά δεν μπόρεσαν να έχουν διάρκεια, στα δύο πιο πρόσφατα ηττήθηκε καθαρά από Χάντερσφιλντ (1-2 εντός) και Νότιγχαμ Φόρεστ (4-0 εκτός). Ταμάμ για κόντρα, απέναντι της βρίσκει τη Σκάνθορπ του 0-1-3 στη Λιγκ 1 αλλά και της μεγάλης πρόκρισης στην έδρα της Μπλάκμπερν τον προηγούμενο γύρο. Σχετικά ψυλλιασμένες οι αποδόσεις, θα το προσπεράσουμε.

129. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Δύσκολος αντίπαλος για τη Μπράιτον η Σουίντον, που και στην έδρα της είναι δυνατή και έχει μπει φουριόζα στη σεζόν (3-1-1), πάντως η ομάδα του Χίπια έρχεται από δύο σερί νίκες και παρότι δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο αρχίζει να κερδίζει σε ψυχολογία.

Πάμε στοίχημα LIVE

130. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Μεγάλο όριο τα 3 γκολ που βρίσκουμε στο under/over, η Ρόδεραμ φέτος έχει 5/5 under 2,5 και NG (4/5 0-1 γκολ) και αναμένεται να παίξει ταμπούρι στο “Λίμπερτι”, ενώ και η Σουόνσι δεν θα φορτσάρει (να δούμε και τι 11άδα θα κατεβάσει). Under 3.

131. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Ελλοχεύει μεγάλο μπαμ εδώ, και στα πέντε παιχνίδια της ως τώρα σκόραρε η Τζίλιγχαμ (Λιγκ 1), η Νιούκαστλ κάθε άλλο παρά ικανοποίησε με την απόδοση της στα δύο πρώτα ματς της για το πρωτάθλημα, έφτιαξε ελάχιστες φάσεις και δεν σκόραρε σε κανένα. Λογικά με αλλαγές θα παραταχθεί η ομάδα του Πάρντιου, 1Χ.

132. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Λογικός ο φαβοριτισμός της Φόρεστ, 4-1-0 μετράει στο ξεκίνημα, το Σάββατο διέλυσε με 4-0 τη Ρέντινγκ. Η Χάντερσφιλντ δείχνει να ξεπέρασε το σοκ της αρχής με το 0-4 από τη Μπόρνμουθ και την απόλυση Ρόμπινς στην πρεμιέρα, συνεχίζει όμως με υπηρεσιακό. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

133. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΕΪΡ

Από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η μικρούλα Έιρ, οδηγώντας την κούρσα της Λιγκ 1, η αγορά κινείται ελαφρά προς την κόντρα.

134. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ- ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εμφανές το προφανές.

135. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Στηρίζουμε την πολύ καλή ως τώρα Κουίν Οφ Σάουθ, θα καλύψουμε όμως και την ισοπαλία, αποτέλεσμα που έφεραν οι δύο ομάδες το Σάββατο.

136. ΝΤΑΝΤΙ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

No Βet.

137. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

3/3 ήττες χωρίς γκολ μετράει η Σεντ Μίρεν στην Πρέμιερ, η Νταμφέρμλιν (Λιγκ 1) έρχεται από το 3-0 επί της Ερντριόνιανς και έχει τη φανέλα να σταθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Διπλό στο 6,00.

138. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Παρόμοια νούμερα με το παραπάνω, 4/4 η “μεγάλη” του ζευγαριού Ρος Κάουντι, όμως οι εμφανίσεις της δεν είναι τόσο άσχημες, εδώ θα προτιμήσουμε την απόχή.

139. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Σωστός ο φαβοριτισμός του άσου.

140. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΑΛΟΑ

Νο Bet.

141. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Ικανή να χάσει παίζοντας και μόνη της είναι η φετινή Χιμπέρνιαν.

142. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Τρεις κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες, στον προηγούμενο γύρο η Όξφορντ απέκλεισε με διπλό τη Μπρίστολ Σίτι (Λιγκ 1), στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 πάντως μετράει 4/4 ήττες. Πάμε παρακάτω.

143. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Ονειρικό ματς για τη μικρή ΜΚ Ντονς, που ως Δαβίδ δείχνει σε καλύτερη φόρμα από το Γολιάθ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία δεν κέρδισε κανένα από τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν. Με τον τρελάκια Ολλανδό στον πάγκο είναι άγνωστο τι εντεκάδα και σε τι σχηματισμό θα δούμε παραταγμένη τη Γιουνάιτεντ, η αγορά πηγαίνει προς τον +1,5 ασιατικό άσο.

144. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ- ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Ισοπαλία με 3-3 στην έδρα της Νιούελς πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπελγράνο, πρώτα γκολ και πρώτος πόντος της στη σεζόν, η Χιμνάσια αντίθετα ηττήθηκε για πρώτη φορά (1-2 Ροζάριο), είχε αρχίσει με δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1. Ποντάρεται ο άσος, καλή του ώρα, εμείς δεν ψηνόμαστε.

145. ΟΛΙΜΠΟ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Νο Bet.

146. ΜΠΟΑ – ΙΚΑΣΑ

Το honeymoon τελείωσε για τη Μπόα, δεύτερη σερί ήττα το 2-1 από τη Οέστε, επιστρέφει τώρα όμως στη δυνατή (5-1-3) έδρα της και απέναντι βρίσκει μια ομάδα στα μέτρα της (1-2-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ικάσα). Ο άσος κοντράρεται σφοδρά, αρχικά ήταν πολύ χαμηλά (1,40-1,50) αλλά πλέον στο 1,80+ εμάς μας κάνει.

147. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Κύπελλο Βραζιλίας φάση των “16”, διπλά ματς, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σαφέστατο φαβορί στην έδρα της η Βάσκο, ομάδα σφιχτή που θα ψάξει για καθαρό σκορ. 1-0/2-0 τα πιθανότερα σκορ.

148. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

2-0-1 μετράνε αμφότερες, καλύτερα δείγματα γραφής έχει αφήσει η Ράσινγκ παρά το πρόσφατο 4-0 από την Τίγκρες, αποτέλεσμα in extremis αφού οι γηπεδούχοι έκαναν γκολ κάθε ευκαιρία τους. Προς τα αριστερά κοιτάμε.

149. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Έχει αναστηθεί κανονικά η Βίλα Νόβα (2-2-5 εντός), τρίτη συνεχόμενη νίκη της το 0-2 στην έδρα της Α Μπε Σε Νατάλ και πλέον έπιασε ομάδα στη βαθμολογία. Αυτή δεν είναι άλλη από την προσεχή της αντίπαλο Πορτουγκέσα (0-4-5 εκτός), που έχει οκτώ μας να γευτεί τη νίκη (0-5-3) ενώ είναι δεύτερη σε ισοπαλίες (8/18) στη λίγκα. Έχει πολύ Χ μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ