ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (19/8). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

100. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

2/2 νίκες, χωρίς να λάμψει πάντως ιδιαίτερα, μετράει η Πιτέρμπορο, 2/2 ήττες στα δύσκολα ματς με Μπρίστολ Σίτι και Κόβεντρι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ψάχνονται ακόμα οι φιλοξενούμενοι, το ίδιο όμως ισχύει και για ομάδα του Φέργκιουσον Τζούνιορ, ένα κλικ παραπάνω στον άσο και τίποτε άλλο.

101. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Κοπεγχάγη αν και πιο έτοιμη με επίσημα ματς στα πόδια της δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα την ώρα που η Λεβερκούζεν δείχνει από νωρίς τα θετικά δείγματα με τον Σμιντ στον πάγκο. Οι Γερμανοί ταξίδεψαν με στόχο να καθαρίσουν από τώρα την πρόκριση και το διπλό στο 1,80 του Stoiximan είναι οριακά αποδεκτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

102. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ προβλημάτισε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά και ο Μπίλιτς είναι βέβαιο ότι θα στήσει και τους Τούρκους αρκετά πίσω από τη μπάλα με στόχο να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Υποτιμάται πλήρως η Μπεσίκτας με το +0,75 των μπουκ που πληρώνει 2,025 στην Bet365, εναλλακτικά το πιο ασφαλές GG στο 1,83 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

103. ΝΑΠΟΛΙ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Δύσκολη κλήρωση τόσο για τη Νάπολι όσο και για τη Μπιλμπάο στο πιο αμφίρροπο και εμπορικό ζευγάρι των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων η επιθετική φιλοσοφία που έχουν προσδώσει ο Μπενίτεθ στους Ιταλούς και ο Βαλβέρδε στους Βάσκους. Παρά το γεγονός πως σε τέτοια ματς που κρίνονται πολλά (κυρίως οικονομικά οφέλη) οι ομάδες παρουσιάζονται πιο επιφυλακτικές δεν περιμένουμε τη Μπιλμπάο να αμυνθεί αλλά να ψάξει το εκτός έδρας γκολ ενώ και η Νάπολι ξέρει καλά πως το έργο της στο Σαν Μαμές θα είναι δύσκολο αν δεν κερδίσει με καθαρό σκορ. Λύση προσφέρουν τα γκολ και τοoverπου παίζεται στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΛΜΕ

Η Σάλτσμπουργκ σκοράρει όποτε θέλει στις αναμετρήσεις της αλλά στην Ευρώπη δείχνει να αγκομαχά όταν συναντά εναλλακτικά στυλ παιχνιδιού και η Μάλμε με το καθαρά Σκανδιναβικό της ποδόσφαιρο ξέρει να αμύνεται και επιπλέον έχει άνεση στο να σκοράρει, ειδικά κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά αφήνει αρκετούς χώρους πίσω. Προκαλεί το GG του 1,95 στον Stoiximan, εναλλακτικά το 1,70 του άσου σε συνδυασμό με το over που μπορεί να βγάλει και μόνη της η γηπεδούχος αν τις βγει από νωρίς το παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

105. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Η Στεάουα μπαίνει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με οδηγό την περσινή της συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ η Λουντογκόρετς με οδηγό την περσινή της εξαιρετική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, όταν και έφτασε μέχρι τους «16»! Περίπου στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται οι δύο ομάδες, οι Ρουμάνοι όμως έχουν την έδρα και διαθέτουν πολύ περισσότερη εμπειρία από τέτοια ματς. Στο 1,925 προσφέρεται ο -0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

106. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Καλύτερο το ξεκίνημα της Κάρντιφ μέχρι στιγμής, δεν έχει βγάλει μάτια πάντως, ούτε η Γουίγκαν είναι του πεταματού. 2/2 GG μετράνε και οι δύο, με το αμφίσκορο θα πάμε ξανά.

Πάμε στοίχημα LIVE

107. ΛΙΝΤΣ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Αρκετά τυχερή στο 1-0 επί της Μίντλεσμπρο το Σάββατο η Λιντς, και ο βαθμός πολύς θα της ήταν, η Μπράιτον έχει ξεκινήσει με 2/2 ήττες με σκορ 1-0. Κακές ομάδες με πρόβλημα στην ανάπτυξη, το under ξεχωρίζουμε αν και πληρώνει λίγο.

108. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Καλύτερη ομάδα η Ίπσουιτς, με το σετ μοιρασμένο ακριβώς στη μέση κοιτάμε αναγκαστικά μόνο προς τα δεξιά.

109. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Καλή η εικόνα και των δύο το Σάββατο, αμφότερες όμως ηττήθηκαν (1-2 Μπλάκμπερν, 1-0 Μπόρνμουθ). Καλύτερη ομάδα η Μπρέντφορντ, έχει και τον ενθουσιασμό της πρωτάρας αλλά οι τιμές της είναι χαμηλές.

110. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Παροξυσμός με τη Μπόρνμουθ φέτος, σύμφωνοι είναι ποιοτική ομάδα, καλοδουλεμένη που βγάζει τις αρετές της στο χορτάρι, την έχουμε στηρίξει αρκετές φορές από πέρσι που ανέβηκε αλλά να δίνει 2,10 ο άσος της κόντρα στη Φόρεστ; Η ομάδα του Πιρς επίσης έχει μπει καλά στη σεζόν και δείχνει να σκοράρει με άνεση, θα προτιμήσουμε τα γκολ, τα υπόλοιπα στο live.

111. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Αβαντάρεται η Νόριτς από μπουκ και παίχτες, το 3-0 της πάντως επί της Γουότφορντ το Σάββατο διαμορφώθηκε με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 παίχτες όλο σχεδόν το ματς. Χ2 και GG, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν εύκολο το γκολ.

112. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δεν πιάνεται από πουθενά, προχωράμε.

113. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Πολύ καλό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ μετράει 1-1-0 στο πρωτάθλημα και μία πρόκριση στο Λιγκ Καπ χωρίς να δεχτεί γκολ, απαραβίαστη και η εστία της Μίλγουολ με 3/3 νίκες στα επίσημα ματς της, περιμέναμε πιο ισορροπημένες αποδόσεις, με το 2,00 για το +0,25 ασιατικό διπλό ( Bet365) να δείχνει καλή περίπτωση, αφού αποφέρει και μισό κέρδος σε περίπτωση ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

114. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Φαβορί η πολύ σφιχτή ως τώρα ντέρμπι στην έδρα της μαχητικής Τσάρλτον, που το Σάββατο επικράτησε 2-1 της Γουίγκαν στο ίδιο γήπεδο. 1Χ.

115. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΓΕΟΒΙΛ

2/2 ισοπαλίες με under η Γουόλσολ, 2/2/ ήττες με 0-5 γκολ για τη Γέοβιλ, που δύσκολα θα ξεκινήσει την ανάκαμψη της από ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Σωστό φαβορί ο άσος, χωρίς όμως παικτική αξία.

116. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Καλοπληρωμένος ο άσος της Κόβεντρι, δείχνει να πατάει μέχρι στιγμής καλύτερα από τη Μπάρνσλεϊ. Αριστερά δείχνει το βελάκι.

117. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Πραγματίστριες και οι δύο, η Μπράντφορντ στο εκτός έδρας με τη Γουόλσολ παρατάχθηκε για τον πόντο και τον πήρε (0-0), η Κρόουλι μετράει 2/2 νίκες με σκορ 1-0. Under 2,5.

118. ΚΡΟΥ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

2/2 ήττες για αμφότερες στο ξεκίνημα, τα γκολ αποτελούν τη μοναδική διέξοδο στοιχηματικά.

119. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Και οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ την προηγούμενη εβδομάδα, με την Μπρίστολ Σίτι να μετράει όμως 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα και τη Λέιτον Όριεντ 1-0-1, προερχόμενη από διπλό ψυχολογίας με 1-3 επί της Όλνταμ. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των επίσημων παιχνιδιών τους ότι ήταν over και goal-goal, το over αποτελεί και επιλογή του B66 στο 1,925 της Bet365, απόδοση που έχει ανέβει στο 1,95! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

120. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Δύο από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας τις δύο πρώτες αγωνιστικές, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

121. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Μετά το 0-3 στη Γέοβιλ ήρθε για τη Ντονκάστερ η εντός έδρας ήττα από την Πορτ Βέιλ με 1-3, σταθερότερη ομάδα η Πρέστον, με σαφώς μεγαλύτερη συνοχή, αδικείται από το 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στη Νοτς Κάουντι, το Σάββατο καθάρισε με 0-4 τη Σκάνθορπ. Σωστά φαβορί το διπλό.

122. ΟΛΝΤΑΜ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

2/2 GG και over 3,5 η Όλνταμ, από κοντά και η Πορτ Βέιλ που έφερε 1-1 με την “underάτη” Γουόλσολ και στη συνέχεια κέρδισε με 1-3 τη Ντονκάστερ. Θα πάμε με τα γκολ.

Πάμε στοίχημα LIVE

123. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Ντέρμπι νεοφώτιστων, 2/2 ήττες με 1-7 γκολ μετράει η Σκάνθορπ, 2/2 νίκες η Φλίτγουντ, διπλό με κάλυψη στο Χ.

124. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Αδικείται η Σουίντον από το 1-0 στην Κρόουλι, ήταν πολύ καλύτερη αλλά την σκότωσε το πέναλτι-αποβολή που δόθηκε εις βάρος της στο 51’. Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό, θα ήμασταν πιο ζεστοί αν δεν είχαμε ακόμα την ανάμνηση της περσινής σεζόν που η Σουίντον έχανε μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά απ’ την έδρα της.

125. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

2/2 over 2,5 και GG αμφότερες, εμφανές το προφανές.

126. ΓΙΟΡΚ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Δεν εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα η Γιορκ, περισσότερο για κόντρα στον άσο είναι το σετ.

127. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΤΡΑΝΜΙΡ

2/2 πειστικές νίκες ως τώρα για τη Γουίκομ, λίγα πράγματα έχει δείξει η Τρανμίρ, -0,25 ασιατικός άσος.

128. ΛΟΥΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ

Αμφότερες μπήκαν με ενθουσιασμό στη σεζόν αλλά δεν έχουν καταφέρει να ενθουσιάσουν, το προσπερνάμε.

129. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

No Βet.

130. ΜΟΡΚΑΜ – ΟΞΦΟΡΝΤ

2/2 νίκες (0-3 Ντάγκεναμ, 3-2 Νιούπορτ) για τη Μόρκαμ, 2/2 ήττες με απογοητευτικές εμφανίσεις για την Όξφορντ, δεν είναι καμία ομάδα οι γηπεδούχοι αλλά το κακό πρόσωπο της Όξφορντ μας κάνει να κοιτάμε αριστερά.

131. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΕΞΕΤΕΡ

2/2 νίκες και για τη Μπέρτον, στεγνές και επαγγελματικές, η Έξετερ ακόμα ψάχνεται και δεν έχει στελεχωθεί κατάλληλα, ο άσος σε 1,60+ έχει αξία.

132. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Ένα κλικ παραπάνω δείχνει να έχει ο άσος, τον κρατάμε για το live, αν η Πλίμουθ δείξει εικόνα ανάλογης με εκείνη στο 3-0 επί της Έξετερ θα το καθαρίσει άνετα.

133. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Το “Φράτον Παρκ” αναμένεται να δώσει πλεονέκτημα στην Πόρτσμουθ σε τέτοια ματς, ο άσος στο 2,10 στέκει σαν επιλογή.

134. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Καλά δείγματα από αμφότερες έχουμε ως τώρα, θα το αφήσουμε.

135. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο η Σριούσμπερι, αν και η τιμή του άσου δεν είναι και καμία ευκαιρία.

136. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΚΑΡΛΑΪΛ

2/2 νίκες η Τσέλτεναμ, 2/2 ήττες με 1-4 γκολ για την Καρλάιλ, θα το δούμε με περιέργεια για τον αν θα συνεχίσουν τα σερί τους.

137. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Χάλια μαύρα, ένα γκολ έχουν σημειώσει και οι δύο μαζί στις πρώτες αγωνιστικές. Πάσο.

138. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

3-0 από τη Γουότφορντ, 2-2 εντός κόντρα στη Φόρεστ τα ως τώρα αποτελέσματα της Μπόλτον, δεν θαμπώνει κιόλας, η Μίντλεσμπρο ήταν πολύ καλή στο 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ και αδικείται από το 1-0 στο Έλαντ Ρόουντ, δικαιούταν τουλάχιστον τον πόντο. Μοιρασμένο σετ από τους μπουκ και σωστά, προς τα δεξιά κοιτάμε αλλά δεν θα μπλέξουμε.

139. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Σε κακό χάλι η Χάντερσφιλντ, ακόμα ακέφαλη μετά την απόλυση Ρόμπινς, έχει 2/2 ήτες με 1-7 γκολ. Καλή η εικόνα της Ρέντινγκ μέχρι στιγμής, έφτασε στην πρώτη νίκη της με 1-0 επί της σκληροτράχηλης Ίπσουιτς, περιμένουμε να τις κάνει δύο.

140. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ βάζει πλώρη και για τον δεύτερο τίτλο της σεζόν αφού πριν λίγες μέρες στο Κάρντιφ κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και πάλι κόντρα σε ισπανικό σύλλογο (Σεβίλλη). Αυτή τη φορά θα υποδεχτεί στον πρώτο αγώνα στο Μπερναμπέου (την Παρασκευή ο επαναληπτικός στο Βιθέντε Καλντερόν) την αιώνια αντίπαλο της Ατλέτικο που θα ψάξει εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην παράταση. Παρά τις φυγές των Ντιέγκο Κόστα, Φελίπε Λουίς και Κουρτουά παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Σίγουρα την αδικούν οι αποδόσεις με το ασιατικό διπλό +1 να πληρώνει 1,925 και να είναι επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

141. ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Αμφότερες έρχονται από νίκη, 4-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Αμέρικα Νατάλ, πάει να χτίσει σερί η Πόντε Πρέτα (2-2-0) αλλά εκτός έδρας δυσκολεύεται (1-3-3). Πολύ πιθανό νμα μοιραστούν εντυπώσεις και πόντους.

142. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΟΕΣΤΕ

Μεγάλο διπλό στο Λουβερντένσε με σκορ 0-2 έβγαλε η Ναούτικο στο ντεμπούτο το “γάτου” της κατηγορίας Ντάντο Καβαλκάντι, επιστρέφει στο Ρεσίφε όπου μετράει 4-0-3 με μοναδικό στόχο να διατηρήσει το μομέντουμ απέναντι στην αναιμική εκτός Οέστε (1-2-5). Άσος.

143. ΠΑΡΑΝΑ – ΙΚΑΣΑ

Οριακό ματς για την Παρανά (3-1-3 εντός με 4/7 under 2,5 και NG), προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και τα δύο κολλητά εντός έδρας ματς κόντρα σε Ικάσα και Μπραγκαντίνο, ομάδες στα μέτρα της, είναι σημαδεμένα από καιρό στα τεφτέρια των ανθρώπων της. Αναιμικοί εκτός οι φιλοξενούμενοι (1-2-5 με 5/8 under 2,5 και NG), στο 1,70 ο άσος ευκαιρία δεν είναι αλλά προς τα εκεί και το under πάει το ματς, οπότε θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

Πάμε στοίχημα LIVE

144. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Νερά κάνει τελευταία η Σαμπάιο Κορρέα, γνώρισε νέα ήττα στη Μπόα (2-1) και έχει αρχίσει η γκρίνια στο στρατόπεδο της, η Σάντα Κρουζ έρχεται από δύο κολλητές νίκες με μηδέν παθητικό. 3-4-1 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 5-7-3 συνολικά η Σάντα Κρουζ, μέσες-άκρες παρόμοια είναι η δυναμική τους, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

145. ΣΕΑΡΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Ηττήθηκε η Σεαρά στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Βάσκο (2-0), ομάδες όμως σαν την Α Μπε Σε (2-1-5 εκτός) στο σπίτι της (5-2-1 με 7/8 over 2,5 και 6/8 GG) τις καθαρίζει.

146. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΜΠΟΑ

Έδρα, φανέλα και φιλοδοξία έχει η Τζόινβιλ (6-1-1 με 11-3 γκολ εντός), αγωνιστικά όμως τελευταία δεν μας τα λέει καλά, δυσκολευόμενη να φτιάξει φάσεις. Η Μπόα αντίθετα μετά τη διακοπή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας (5-1-0), σκοράρει και κερδίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Η έδρα στη Βραζιλία είναι πράγμα ιερό, αλλά σε αυτές τις τιμές ο άσος είναι μόνο για κόντρα.

147. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Από ήττα έρχονται και οι δύο, 6-0-1 μετράει εντός έδρας η Αμέρικα Μινέιρο, η Λουβερντένσε (2-3-3 εκτός) βγάζει γκρίνια. Κοντά στο 2,00 άνοιξε ο άσος, κάτω από 1,80 πληρώνει τώρα, η Λουβερντένσε φέτος πάντως έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες σε ανάλογες περιπτώσεις.

148. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Ουραγός η Βίλα Νόβα (1-2-5 εντός), καταδικασμένη ουσιαστικά πάρα το 1-3 στην Οέστε, η Βάσκο συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες με το 2-0 στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Σεαρά πιάνοντας την στην πρώτη θέση. Στο “Μανέ Γκαρίντσα” το παιχνίδι για εισπρακτικούς λόγους, το διπλό έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

149. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Μεγάλη πρόκριση επί της Σάο Πάολο στο κύπελλο πέτυχε η Μπραγκαντίνο (κέρδισε 1-3 και πέρασε με συνολικό σκορ 4-3), στη Σέριε Β’ βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με εντός έδρας ρεκόρ 2-3-3 αλλά κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Ξέρει καλά την Ατλ. Γκοϊανιένσε (έχει θητέψει τρεις φορές στον πάγκο της) ο Γκουσμάο, ο άσος ποντάρεται και υποχωρεί.

150. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ - ΑΒΑΪ

Σε κακή κατάσταση η Πορτουγκέσα (0-4-2 από την τελευταία της νίκη), με τον Σίλας όμως δείχνει ότι μπορεί να κάνει βήματα μπροστά, ενισχύθηκε μεταγραφικά και θα προσπαθήσει να πάρει το ματς κόντρα στην Αβαΐ (4-2-2 εκτός με 7/8 under 2,5), που δεν θαμπώνει με το ποδόσφαιρο της. Από αουτσάιντερ σε φαβορί πέρασε ο άσος, δεν έχουμε ενστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ