ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(13/5). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(13/5)

---. ΚΑΕΝ – ΝΙΜ

Οι δύο ομάδες έχουν ένα ματς παραπάνω από τις υπόλοιπες στη Β’ Γαλλίας, καθώς το μεταξύ τους είχε αναβληθεί επειδή η Νιμ λόγω κακοκαιρίας δεν είχε καταφέρει να προσγειωθεί έγκαιρα στο αεροδρόμιο και άργησε να πάει στο γήπεδο κι ενώ αρχικά ήταν να το πάρει η Καέν στα χαρτιά, ορίστηκε τελικά να διεξαχθεί κανονικά. Αμφότερες μπορούν να πάνε στην τελευταία αγωνιστική κατά 99% αδιάφορες βαθμολογικά και αυτό θα συμβεί αν φέρουν ισοπαλία, που θα εξασφαλίζει την άνοδο στην Καέν και τη σωτηρία στη Νιμ σχεδόν σίγουρα. Καμία δεν έχει εύκολο ματς στο φινάλε για να το ρισκάρει και η ισοπαλία άνοιξε στο 2,20 στον Stoiximan πριν πέσει στο 2,15.

100. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Χάρις την δυνατή της έδρας (11/19 νίκες) η Αβελλίνο βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας στο +1 από την Σπέτσια εντός της ζώνης των μπαράζ για την άνοδο. Υποδέχεται την Τραπάνι που στα 6 πιο πρόσφατα κέρδισε μόλις την ουραγό Γιούβε Στάμπια και με 53 βαθμούς βρίσκεται στο -2 από την 8η θέση. Η δυνατή έδρα της Αβελλίνο, η κακή αγωνιστική της κατάσταση της Τραπάνι και η μεγαλύτερη θέληση που δείχνουν οι γηπεδούχοι για να συμμετάσχουν στα μπαράζ της ανόδου μας οδηγούν στον άσσο σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan.

101. ΚΑΡΠΙ – ΜΠΑΡΙ

Έξι παιχνίδια αήττητη συμπλήρωσε η Κάρπι (3 νίκες κα 3 ισοπαλίες) που με 53 βαθμούς βρίσκεται στο -3 από την 8η Αβελλίνο. Υποδέχεται το Μπάρι που έχει 7/10 νίκες στα πιο πρόσφατα και παρά τις αφαιρέσεις βαθμών πλέον βρίσκεται στο -1 από τα μπαράζ της ανόδου. Είχα σκοπό να ασχοληθώ με το διπλό του Μπάρι αλλά το γεγονός ότι την Δευτέρα στον 2ο πλειστηριασμό που έγινε και πάλι δεν βρέθηκε αγοραστής και πλέον η ομάδα κινδυνεύει σοβαρά με διάλυση με αποτρέπει. Οπότε νομίζω η ισοπαλία θα συμβιβάσει και τους δύο και έχει προβάδισμα. Το Χ σε απόδοση 2,95 στον Stoiximan.

102. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΛΑΤΙΝΑ

Με σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών θα υποδεχτεί την Λατίνα το Κροτόνε που με 58 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας εντός της ζώνης των μπαράζ για την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 4/6 νίκες στα πιο πρόσφατα, εκτός έδρας χάνουν πολύ δύσκολα μόλις (4/19 ήττες) και παλεύουν να μείνουν κοντά στην Έμπολι στην μάχη της 2ης θέσης αφού με 61 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας στο -4 από την αντίπαλο τους. Οι απουσίες της Κροτόνε, η καλή αγωνιστική κατάσταση της Λατίνα και οι πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων με συνδετικό κρίκο της Πάρμα μας οδηγούν στο 2 DNB σε απόδοση 2,20 στον Stoiximan.

103. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά είναι η Μπρέσια αφού με 50 βαθμούς δεν πρόκειται ούτε να κινδυνεύσει ούτε μπορεί να πάει πιο ψηλά και να προλάβει τα μπαράζ της ανόδου. Εντός έδρας μετράει 7/19 ισοπαλίες και υποδέχεται την Μόντενα που είναι εδώ και 12 παιχνίδια αήττητη (6 νίκες και 6 ισοπαλίες) και με 56 βαθμούς είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας στο +2 από την 9η Σπέτσια. Οι 7/19 ισοπαλίες εντός της Μπρέσια, οι 9/19 εκτός της Μόντενα και η παράδοση που λέει 5/9 ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα στην Μπρέσια μας οδηγούν στο Χ σε απόδοση 2,90 στον Stoiximan.

104. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Πολύ δύσκολα θα προλάβει τα μπαράζ της ανόδου η Πεσκάρα που με 50 βαθμούς βρίσκεται στο -5 από την 8η θέση. Εντός έδρας μετράει μόλις 6/19 νίκες ενώ προέρχεται από 5/6 διαδοχικά under και No-Goal στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται την Λαντσιάνο που είναι εδώ και 4 παιχνίδια αήττητη και με 56 βαθμούς είναι εντός της ζώνης των μπαράζ για την άνοδο. Τα 12/19 No-Goal εκτός έδρας της Λαντσιάνο και τα 5/6 της Πεσκάρα μας οδηγούν στο No-Goal σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan.

Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

105. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΒΑΡΕΖΕ

Τις συνηθισμένες παιδικές της ασθένειες δείχνει η Σπέτσια που όλο φτάνει στην πηγή αλλά νερό δεν μπορεί να πιει. Προέρχεται από 4/5 διαδοχικά No-Goal και με 54 βαθμούς βρίσκεται στο -1 από τα μπαράζ της ανόδου. Εντός έδρας μετράει μόλις 7/19 νίκες και υποδέχεται την Βαρέζε που μετά τις 5 διαδοχικές ήττες έπεσε εντός της ζώνης των μπαράζ για την παραμονή στο -2 από την 17η θέση. Η αφερεγγυότητα της Σπέτσια μας αποτρέπει από το να επιλέξουμε τον άσσο που προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan. Στο live είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσει κάποιο late goal.

106. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΠΑΝΤΟΒΑ

Μόλις 1 νίκη στα 9 πιο πρόσφατα μετράει η Τερνάνα που πλέον έμπλεξε σε περιπέτειες αφού βρίσκεται πλέον με 45 βαθμούς μόλις στο +2 από τα μπαράζ της ανόδου. Υποδέχεται την Πάντοβα που προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα (12/19 εκτός έδρας συνολικά), βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας στο -5 από την Νοβάρα και τα μπαράζ της ανόδου. Βάσει την αγωνιστικής συμπεριφοράς των 2 ομάδων ο άσσος έχει προβάδισμα (1,97 /Stoiximan) αλλά οι απουσίες 4 τιμωρημένων από την μεριά της Τερνάνα δεν μας επιτρέπει να την εμπιστευτούμε. ΝΟ ΒΕΤ.

107. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ

Η νίκη με 0-1 εκτός έδρας κόντρα στην Πάντοβα κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της Τσεζένα για άνοδο. Με 59 βαθμούς βρίσκεται ενός των μπαράζ για άνοδο στο -6 από την 2η θέση και στο +5 από την 9η. Υποδέχεται την Έμπολι που μετράει 4/5 νίκες στα πιο πρόσφατα και θέλει ακόμα 9 βαθμούς στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια για να εξασφαλίσει κα μαθηματικά την άνοδο. Τα 10/11 διαδοχικά under της Τσεζένα και η βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα μας οδηγούν σε ένα πολύ πιθανό under (1,65 / Stoiximan) ενώ αξίζει το ρίσκο και στο Χ που δεν δείχνει να καταστρέφει καμία από τις δύο ομάδες (2,95 / Stoiximan).

108. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει τον τελευταίο μήνα η Τσιταντέλα που συμπλήρωσε 6 παιχνίδια αήττητη (5 νίκες) και βρέθηκε μετά από καιρό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο +2 από την Βαρέζε. Υποδέχεται το Παλέρμο στο οποίο δεν έχουν κοπάσει ακόμα τα πανηγύρια από την άνοδο στην Serie A (αλλά και την πτώση της Κατάνια) και είναι εδώ και 19 παιχνίδια αήττητο (13 και 6 ισοπαλίες). Το Χ δεν νομίζω να δυσαρεστήσει κανένα και φαντάζει πολύ πιθανό για τις πιο ‘’ζεστές’’ ομάδες του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή. Ισοπαλία σε απόδοση 3,00 στον Stoiximan αποτελεί επιλογή.

Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE

---. NOBΑΡΑ – ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ

Με μόλις 1 νίκη στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Νοβάρα βρίσκεται με 40 βαθμούς στο -5 από την παραμονή εντός της ζώνης των μπαράζ. Το πρόγραμμα της στην συνέχει της επιτρέπει να αισιοδοξεί αφού υποδέχεται της Γιούβε Στάμπια και Βαρέζε και παίζει εκτός έδρας με το Μπάρι όπου μπορεί να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Υποδέχεται την υποβιβασμένη Γιούβε Στάμπια που εκτός έδρας έχει 14/19 ήττες και προέρχεται από 5/6 διαδοχικά over. Ο άσσος σε απόδοση 1,28 στον Stoiximan δύσκολα θα σπάσει ενώ καλό είναι να αποφύγουμε το over αφού η Νοβάρα παρουσιάζεται πολύ αγχωμένη στα τελευταία της παιχνίδια.

---. ΣΙΕΝΑ - ΡΕΤΖΙΝΑ

Δείχνει να μένει από δυνάμεις η Σιένα που είναι εδώ και 4 παιχνίδια χωρίς νίκη και με 53 βαθμούς βρίσκεται στο -3 από τα μπαράζ για την άνοδο. Προέρχεται από 5/6 διαδοχικά under & No-Goal και υποδέχεται την Ρετζίνα που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και είναι εδώ και 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Κανένας λόγος ενασχόλησης με το παιχνίδι.

109. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η ανωτερότητα της Λέιτον Όριεντ ήταν εμφανής στο πρώτο παιχνίδι, με το τελικό 1-1 να την αδικεί ξεκάθαρα, μιας και ήταν η μόνη ομάδα με κλασικές ευκαιρίες από το 20’ και μετά. Γενικότερα, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, ενώ και όλη της σεζόν ήταν πολύ πιο σταθερή, με την Πιτέρμπορο να κλείνει τη χρονιά με 18 ήττες, περισσότερες από όλες τις ομάδες που μπήκαν στην εξάδα. Τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι, στο 1,825 προσφέρει η Bet365 τον ασιατικό άσο -0,25.

110. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

Με πολλή πιτσιρικαριά η Γερμανία, αρκετές οι σημαντικές απουσίες και για την Πολωνία, αναμένονται πολλά πειράματα και από τους δύο προπονητές, το over ποντάρεται.

111. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Πρώτος τελικός των πλέι-οφ της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει τη Χιμπέρνιαν με έπαθλο μια θέση στην Πρέμιερ. Μεγαλύτερο όνομα η Φόκλερκ, στην παράταση όμως υποσκέλισε το εμπόδιο της Κουίν Οφ Σάουθ, η Χάμιλτον (7-7-4 εκτός) δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Υψηλό το όριο 2,75 για τα Under/Over.

---. ΟΕΣΤΕ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Μεσοβδόμαδο παιχνίδι για την Β' Βραζιλίας με την Οέστε να υποδέχεται την Πόντε Πρέτα που προσπαθεί να μπει στο κλίμα της 2ης κατηγορίας, μέχρι στιγμής πάντως ξεχωρίζει για την ευκολία με την οποία σκοράρει και δέχεται γκολ αντίστοιχα (4/4 GG με 8 συνεχόμενα). Χαμηλά προσφέρεται το αμφίσκορο (1,61), καλύτερη λύση βρίσκουμε στα σκοράκια (1-1/2-1/1-2/2-2) του Stoiximan που δίνουν μέση απόδοση 2,35.

Ακτινογραφία κουπονιού μπάσκετ

702. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά των πλέι-οφ, δεδομένο ποια ομάδα θα περάσει, ο Πανιώνιος μπορεί να ζορίσει τον Ολυμπιακό σε 1 ή 2 ματς, στους 14,5 πόντους το χάντικαπ, προσανατολιζόμαστε προς το διπλό.

708. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Και εδώ ο τελικός νικητής είναι προδιαγεγραμμένος, στους 17,5 πόντους το line, στους 145,5 εκείνο για τα totals, οριακά με το over είμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ