ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (15/4). Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (15/4)

100. ΟΛΙΜΠΟ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.

Από τεράστια νίκη (2-1 με γκολ στην τελευταία φάση) κόντρα στην ποιοτικότατη Βελέζ έρχεται η Αρχεντίνος Τζούνιορς (0-4-2 εκτός, 6/6 under, 5/6 ΝG), πρώτη μετά από 0-4-2, παρέμεινε ζωντανή –παρότι ακόμα ουραγός- στην κούρσα της παραμονής. Πιθανότατα ξανά χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Πισκουλίτσι (10 αγ./4 γκολ) στην Ολίμπο (4-0-3 εντός), που δεν έχει τρίποντο στα τέσσερα τελευταία, υπερβολικές οι τιμές του Χ2.

101. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Οι θριαμβεύτριες της 3ης αγωνιστικής των Βελγικών, 1-2 στο Λόκερεν κέρδισε η Άντερλεχτ, 2-1 την Κλαμπ Μπριζ στο απόρθητο κάστρο της η Ζούλτε Βάρεγκεμ, στο -3 και -2 αντίστοιχα από την πρωτοπόρο Σταντάρ έχουν φτάσει και κυνηγάνε Τσάμπιονς Λιγκ και τίτλο. Αστείες οι τιμές του άσου, +1 ασιατικό διπλό ή πάσο.

102. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ημιτελικός κυπέλλου, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι. Μοναδικός στόχος για την Ντόρτμουντ στο υπόλοιπο της σεζόν είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και ο ημιτελικός αυτός δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη χρονική στιγμή από τώρα, καθώς η Μπορούσια είναι σε δαιμονισμένη φόρμα και η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη μετά τις νίκες με Ρεάλ και Μπάγερν. Σε αρκετά καλή φόρμα βρίσκεται και η Βόλφσμπουργκ αλλά κύριος στόχος της είναι η είσοδος στην τετράδα στο πρωτάθλημα αν και σε καμία περίπτωση δεν θα γυρίσει την πλάτη στο κύπελλο. Εκτός έδρας πάντως δεν φημίζεται για τις ικανότητες της και δύσκολα θα φύγει με την πρόκριση από το Ντόρτμουντ, με τον ασιατικό -1,25 άσο να πληρώνει 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

103. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Νίκες μέχρι τέλους και απώλειες της Έβερτον περιμένει πλέον η Άρσεναλ έτσι όπως τα κατάφερε το τελευταίο δίμηνο, μιας και από διεκδικήτρια του τίτλου, έφτασε να βρίσκεται στο καναβάτσο, όσον αφορά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την πλάτη στον τοίχο οι «κανονιέρηδες», θα πρόκειται για ακόμη μια αυτοκτονία αν χάσουν βαθμούς από μια Γουέστ Χαμ, που έχει πετύχει ήδη τους φετινούς της στόχους, ειδικά αν δεν αγωνιστεί τελικά ο κινητήριος μοχλός Κέβιν Νόλαν. Τον άσο (1,40/ Stoiximan ) επέλεξε σαν στήριγμα σε τριάδα ο Bethunter , πιο ακριβός (2,20) αν παιχτεί από ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Εξάποντο παραμονής στην ουρά της Τσάμπιονσιπ, η Τσάρλτον (6-5-8 εντός) έρχεται από ήττα με 3-0 στην έδρα της φορμαρισμένης Μπράιτον αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει σαφώς ανεβασμένη, η 2 χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας (3-4-13 ρεκόρ) Μπάρνσλεϊ από δύο ήττες με 1-0 που την έφεραν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Συμφωνούμε ότι ο άσος είναι φαβορί, αλλά στο 2,10 δεν μας λέει κάτι. Αναμονή για το live.

Πάμε στοίχημα LIVE

105. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Και αυτό πρόκειται για εξάποντο παραμονής, ανάσα πήρε η Κρόουλι (8-5-6 εντός) με το 0-2 επί της ΜΚ Ντονς, σταμάτησε την αιμορραγία έξι αγώνων χωρίς πόντο –και με μόλις ένα γκολ- ανεβαίνοντας παράλληλα στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Από δύο σερί νίκες έρχεται η Τρανμίρ (6-3-11 εκτός) οι οποίες την έβγαλαν πάνω από τη ζώνη (+3), οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο. Ο άσος ποντάρεται και υποχωρεί σε απόδοση.

106. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, 10-7-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Γκρίμσμπι, 5-5-11 το εκτός της Χάλιφαξ που όμως τρέχει σερί 7-1-0 ερχόμενη από τέσσερα συνεχόμενα διπλά! Σε ανάλογο σετ και σε ματς ανάλογης λογικής το Σάββατο κέρδισε με 0-4 τη Μπαρνέτ, ο άσος παίρνει πάνω του τα πρώτα πονταρίσματα, ίσως και λόγω ονόματος, εμείς θα διαφωνήσουμε. Χ2.

107. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Κλειδωμένη η 2 θέση για την Κέμπριτζ (-10 από την πρωτοπόρο Λούτον, +9 από την 3 Γκρίμσμπι), εντυπωσιακή στο 7-2 επί της Χάιντ το Σάββατο, έρχεται από 4 σερί νίκες και 6-3-0 αήττητο, 7-9-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της. Η Κιντερμίνστερ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Γουέλινγκ και θα προσπαθήσει να καλύψει στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές το -6 από τη ζώνη των πλέι-οφ, για να το καταφέρει αυτό όμως χρειάζεται τρίποντα. Σε τιμές αουτσάιντερ ο άσος για μια ομάδα με ρεκόρ εντός 14-3-4 και σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο, θα τον προτιμήσουμε.

108. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Βαθμολογικά αδιάφορη η Μάκλσφιλντ (11-5-5 εντός), η Φόρεστ Γκριν με γκολ στο τέλος επιβλήθηκε 0-1 της Ντάρτφορντ ανακτώντας λίγες ελπίδες για τα πλέι-οφ (-8), για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να κάνει το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος. Τραγικοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι (5-4-12 ρεκόρ), μάλλον η νίκη τους το Σάββατο θα αποδειχθεί απλά μια αναλαμπή.

Πάμε στοίχημα LIVE

109. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Άλλο ένα εξάποντο για τα πλέι-οφ, 11-2-7 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπρέιντρι που έρχεται από τεράστιο διπλό στη Λούτον (2-3), 9-5-7 εκτός η 4 Γκέιτσχεντ των 5 σερί νικών και του 6-2-0 αήττητου. Καθαρή τριπλή είναι.

110. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, η Ρέιθ (6-4-6 εντός) για να αποφύγει τα μπαράζ, η Κουίν οφ Σάουθ (6-2-7 εκτός) για τα πλέι-οφ. Δεν θα διαλέξουμε πλευρά.

111. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΦΟΡΦΑΡ

Απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στο κύπελλο η Ρέιντζερς, τελευταία δεν καλύπτει και τα χάντικαπ της αρκετά συχνά ώστε να την εμπιστευτούμε. Πάσο.

112. ΡΕΝ – ΑΝΖΕ

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν το παιχνίδι οι δύο ομάδες καθώς το κίνητρο πιθανής συμμετοχής στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ (Γκινγκάμπ-Μονακό ο άλλος ημιτελικός) είναι μεγάλο. Στο στρατόπεδο της Ρεν κάτι τέτοιο θα άλλαζε το στάτους όλης της χρονιάς καθώς η πορεία της στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική, η Ανζέ ούτως ή άλλως πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και παλεύει για την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία. Ανεβασμένοι τελευταία οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που είναι καιρό τώρα ντεφορμέ, ενώ η ποιότητα των δύο ομάδων αλλά και ο παράγοντας έδρα συνηγορούν υπέρ της Ρεν με το ενδεχόμενο νίκης της με 1 ή 2 γκολ διαφορά να πληρώνει 1,90 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

113. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΚΙΛΜΕΣ

Μονόδρομος η νίκη για τη Βελέζ, είναι τέσσερις πόντους πίσω από την κορυφή και πρέπει να κερδίσει καθώς πλησιάζουν τα ματς με τη Νασιονάλ στο Λιμπερταδόρες που θα την αναγκάσουν να παίξει με αλλαγές σε κάποιες από τις έξι αγωνιστικές που έχουν μείνει. Είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά από τους φιλοξενούμενους, δημιουργεί ευκαιρίες με μεγάλη άνεση και στο " Χοσέ Αμαλφιτάνι" έχει το πάνω χέρι απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η Κίλμες κινδυνεύει αλλά είναι πολύ αδύναμη και αυτό φαίνεται, ενώ μεγάλη αναταραχή προκλήθηκε από το φεύγω-μένω του προπονητή της Λομπάρντι και αυτό ίσως την αποπροσανατολίσει. Στήριγμα ο άσος της "Φορτίν", καλύτερη επιλογή λόγω απόδοσης το ασιατικό -1 σε απόδοση 2,025 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

114. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΤΟΛΟΥΚΑ

Τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής, διπλοί αγώνες, μεξικάνικες ομάδες όπως είναι το σύνηθες αυτές που έφτασαν ένα βήμα πριν το τέλος, αμφότερες Κρουζ Αζούλ και Τολούκα σε καλή κατάσταση, δεν πιάνεται από πουθενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ