ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (3/12). Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

133. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Καλή γεύση άφησε ο Πανθρακικός (1-2-0 εντός) στο ντεμπούτο του Ρόκα, ζόρισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (3-2), απέναντι στον Πλατανιά είναι αναγκασμένος να ψάξει για νίκη, αφού έχει μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά. Οι κρητικοί έρχονται από τρια σερί 0-0 και 2-3-0 αήττητο (3-1 γκολ σε αυτά) ενώ μετράνε και 2-2-1 εκτός, εύκολος αντίπαλος δεν είναι, αλλά ο άσος στο -0,25 ασιατικό αποτελεί επιλογή και ποντάρεται από νωρίς αρκετά.

134. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

4 γύρος του Κόπα Ιτάλια, νοκ-άουτ αναμετρήσεις, ελάχιστα απασχολεί ο θεσμός τις “μικρές” της χώρας. Τραγική επιθετικά η Αταλάντα (5 γκολ σε 11 ματς στην Σέριε Α’), τρια ματς έχει να σκοράρει η Αβελίνο, θα πονέσουν τα μάτια μας…

135. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΖΕΝΙΤ

Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Ζενίτ (5-1-1 εκτός) σε μια έδρα που κέρδισε μόλις δύο φορές την τελευταία δεκαετία, η πρωτοπόρος της ρωσικής Πρέμιερ έρχεται από ήττα-σοκ στην έδρα της Μορντόβια (1-0) και καλείται να δείξει χαρακτήρα. Προσεγμένο το σετ των αποδόσεων, δεν θα μπλέξουμε.

136. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Δεν μπορεί να βρει ρυθμό με τίποτα η Σίβασπορ, η “Αντέπ” δεν είναι για πέταμα, μένουμε μακριά.

137. Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξεκάθαρο εξάποντο ματς, που βρίσκει και τις δύο ομάδες σε κακή ή μέτρια κατάσταση. Η Κέρκυρα δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία (0-1-4), ο Πανιώνιος πριν τη νίκη επί της Νίκης Βόλου είχε ρεκόρ 0-2-4. Έχουν χάσει τη συνοχή τους και την καλή ψυχολογία οι νησιώτες και με το Χ2 (+0,5 στην Bet365, επιλογή και του Β66 ) στο 1,85 δεν λέμε όχι στην κόντρα, αφού οι φιλοξενούμενοι παλεύουν τα εκτός έδρας ματς και είναι ικανοί για τη ζημιά. Πιο αναλυτικά, ο Πανιώνιος μπορεί να μετράει 0-1-3 εκτός έδρας, αλλά έχασε στη Λεωφόρο με 2-1 με δύο γκολ μετά το 91’ (!), στην Κομοτηνή με πέναλτι και κόκκινη στο 59’ (1-0) και στη Λιβαδειά με γκολ στο 89’ (1-0), πριν πάρει 2-2 στη Βέροια. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

138. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Με στόχο το 3/3 στις εντός έδρας νίκες ο Ατρόμητος, που έρχεται από το 4-3 επί του Αστέρα και το 2-0 επί της Ξάνθης, ανεβαίνει συνεχώς βαθμολογικά και παραδοσιακά στο Περιστέρι έχει άλλη δυναμική. Η Βέροια συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα κι έχει τέσσερα ματς να κερδίσει (0-2-2), βγάζει όμως συνεχώς μεγάλα σκορ (7/10 goal-goal, 8/10 over). Στο 2,37 ο 1 & over, τον συνδυασμό GG & over προτίμησε ο B66 στο 3,05 του Stoiximan (πέντε σερί έχει η Βέροια). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

139. ΞΑΝΘΗ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Η Ξάνθη είναι αυτή που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο στο ματς, καθώς παρά το ότι παίζει αξιοπρεπές ποδόσφαιρο και βγάζει φάσεις, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα στη θέση του. Από το 2,00+ που άνοιξε ο άσος, όμως, έχει πέσει στο 1,88, οπότε το σημείο μπαίνει στο τεφτέρι του live, καθώς η Καλλονή σε δέκα ματς μετράει 5-4-1 με μόλις δύο γκολ παθητικό, και αυτά σε Τούμπα και Τρίπολη! Λουκούμι το 1,725 για το under 2,25 (Bet365) – στο 2,0 περιμέναμε τη γραμμή –μιας και οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ σε τέσσερα εντός έδρας ματς και οι φιλοξενούμενοι μετράνε 10/10 under (και 6/10 under 1,5). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

140. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

“Πασάς στα Γιάννενα” (sic) ο ΠΑΣ (3-2-0, 12-3 γκολ), αγωνιστικά έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Λεβαδειακό (0-1-3 εκτός) που έχει πρόβλημα στο γκολ, παρόλα αυτά έρχεται από 1-3-0 (1-0 γκολ). Πέντε ματς έχουν να δεχθούν γκολ οι γηπεδούχοι, τέσσερα οι φιλοξενούμενοι, κρατάμε under και No Goal.

141. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΡΑΛ

Νικήτρια στο ντέρμπι με τη Σπαρτάκ η Λοκομοτίβ την Κυριακή (1-0), επεκτείνοντας έτσι το αήττητο σερί της σε 7-2-0, 2-0-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ουράλ, κόντρα στους μεγάλους όμως έχει πρόβλημα, λογικό φαβορί ο άσος.

Πάμε στοίχημα LIVE

142. ΕΜΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ

Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο η Έμπολι, αλλά της λείπει η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, από την οποία έχει περίσσευμα η Τζένοα, η πιο καταφερτζού ομάδα στην Ιταλία με διαφορά. Οκτώ ματς αήττητοι οι φιλοξενούμενοι, σε αποδόσεις αουτσάιντερ σκεφτόμαστε το Draw No Bet τους.

143. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Ομάδες που δεν χάνουν εύκολα, 4-3-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Κούμπαν (6-7-2 συνολικά), 4-3-1 (9-3-3) το εκτός της 2 στη βαθμολογία Κράσνονταρ, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

144. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ

Πρώτη εντός έδρας ήττα για την Τέρεκ Γκρόζνυ (5-3-1 ρεκόρ εντός με 12-3 γκολ) το πρόσφατο 0-1 από την Κράσνονταρ, η Τορπέντο Μόσχας (1-2-5 εκτός) μετά την αλλαγή προπονητή κέρδισε 2-1 τη Ροστόφ και πήρε 1-1 στην σκληρή έδρα της Κούμπαν. Θα πάμε με το μομέντουμ των φιλοξενούμενων και το +1,25 ασιατικό τους, ελπίζοντας ότι ακόμα και αν κερδίσουν οι Τσετσένοι να το κάνουν στο όριο.

145. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Όλα τα λεφτά στο σημερινό πρόγραμμα το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης», αφού με νίκη ο Ολυμπιακός θα ανέβει μόνος στη κορυφή της βαθμολογίας, ενώ με διπλό ο ΠΑΟΚ θα ξεφύγει ξανά στο +5. Δύσκολα να μην δούμε άσο σε αυτό το ματς, στον Stoiximan – χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας – προσφέρεται και σε πολύ απόδοση (1,56)συγκριτικά με την Bet365(1,44), βάσει του γεγονότος ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει πάντα φέτος στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός δεν είναι σταθερός αμυντικά, καλή περίπτωση δείχνει και ο συνδυασμός 1 & GG που πληρώνει 3,40 στον Stoiximan και βρίσκεται και μεταξύ των επιλογών του B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

146. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Χωρίς να αλλάξει εικόνα, η Γαλατά κέρδισε με μεγάλη δόση τύχης 0-1 τη Γκαζιαντέπ στο πρώτο ματς χωρίς τον Πραντέλι στο τιμόνι, με νέο προπονητή τον Χαμζάογλου υποδέχεται την Εσκίς για το κύπελλο (όμιλοι, πρώτη αγωνιστική), οι φιλοξενούμενοι έφυγαν την Κυριακή με το βαθμό από την έδρα της Φενέρ (2-2), 0-5-1 το εκτός έδρας ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα. Προφανώς άσος στο 1,50 δεν παίζεται, δεν θέλουμε να μπλέξουμε, κανονικά είναι Χ2 μεγάλο αλλά όπως είναι λογικό κάποια στιγμή η “Τζιμ Μπομ” θα ξεσπάσει, και δεν θέλουμε να είναι πάνω μας…

147. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΚΑΕΝ

Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Γκινγκάμπ (2-0-6 εντός), η Καέν δεν εκμεταλλεύτηκε για ακόμα ένα παιχνίδι την έδρα της (1-1 κόντρα στη Μονπελιέ) αλλά μακριά από αυτή μετράει 2-4-2. Δεν αγαπάνε τα Χ οι γηπεδούχοι (4-0-11 ρεκόρ συνολικά), αν όμως δώσουν χώρους στην Καέν θα το πληρώσουν. Στο level ball κοιτάμε περισσότερο προς τα δεξιά.

148. ΜΕΤΣ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Ομάδες έδρας αμφότερες, 4-2-1 μετράει εντός η Μετς, μόνο από την Παρί έχασε εκεί, 3-1-4 εκτός η ανεβασμένη αγωνιστικά Μπορντό, σωστά χωρισμένο στη μέση, δεν θα πάρουμε πλευρά.

149. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Αποτελεσματική τις δύο φορές που αγωνίστηκε στο γήπεδο ράγκμπι της πόλης (νίκες με 2-0 απέναντι σε Εβιάν και Τουλούζ) η Μονπελιέ (5-0-2 εντός με 6/7 under 2,5 και NG), κόντρα σε κάθε λογική το 3-0 της Σεντ Ετιέν επί της μισητής Λυών (είχε να την κερδίσει 20 χρόνια εντός), πρώτη φορά σκόραρε πάνω από μια φορά μετά τον Αύγουστο (19 ματς). 3-2-2 (5/7 under 2,5 και NG) το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, βλέπουμε να δίνονται και φαβορί. Με +0,25 και under δυνατά θα πηγαίναμε, αλλά το τελευταίο αποτέλεσμα των “στεφανουά” μας τρόμαξε λίγο, από τα δύο θα προτιμήσουμε το πρώτο.

Πάμε στοίχημα LIVE

150. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΕΒΙΑΝ

Τέταρτο ματς με νέο προπονητή για την Μπαστιά, στα τρία προηγούμενα είχε ρεκόρ 1-1-1, αλλά στα δύο εντός έδρας κέρδισε 2-0 τη Μονπελιέ κι έφερε 0-0 με τη Λυών! Καθαρό εξάποντο σωτηρίας το παιχνίδι με την Εβιάν, που μπορεί να είναι ανεβασμένη (δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό) αλλά και αναιμική εκτός έδρας, καθώς μετράει 1-0-5 με τη νίκη της να είναι το τυχερό 0-2 με τη Λοριάν. Στο 2,30 ο άσος στον Stoiximan , είναι και μεταξύ των επιλογών του B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

151. ΝΙΣ – ΡΕΝ

Τρία ματς χωρίς γκολ και τέσσερα χωρίς νίκη η Νις (3-2-3 εντός), 5-2-0 αήττητο με τέρματα 9-1 τρέχει η Ρεν (2-3-3 εκτός), που έχει βρει ισορροπία ανάμεσα στης γραμμές της. Διπλό Draw No Bet.

152. ΛΟΥΚΕΡΝΗ -ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Δεδομένη η αγωνιστική άνοδος της Λουκέρνης επί Μπάμπελ, έχει αρχίσει να κερδίζει εκτός (0-3 την Ααράου το Σάββατο), στο σπίτι της όμως ακόμα (0-6-1 ρεκόρ). Από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η Γιούνγκ Μπόις. 3-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της, σκοράρει με άνεση, περιμένουμε να τα καταφέρει ξανά. Από 1-1 δείχνει να ξεκινάει, μπορεί να καταλήξει παντού.

153. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΛΙΡΣ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τους “16” του βελγικού κυπέλλου, βρίσκει τα πατήματα της σιγά-σιγά η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η Λιρς είναι παραδοσιακά αναιμική εκτός (1-1-7 στο πρωτάθλημα) και βρίσκεται σε κακό φεγγάρι (0-1-5). Άσος.

154. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ντέρμπι της Φλάνδρας, μοιρασμένα τα εισιτήρια για τις δύο ομάδες, από τέσσερις σερί νίκες έρχονται οι γηπεδούχοι, η Κλαμπ Μπριζ οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα. Θα το περιμέναμε πιο μοιρασμένο, στο παρών σετ η αξία βρίσκεται στο 1Χ του 2,00, άλλωστε μιλάμε για νοκ-άουτ παιχνίδι.

155. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Νο Bet.

156. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ

4 γύρος του “Κόπα Ντελ Ρέι”, διοργάνωση που ουσιαστικά απασχολεί μόνο τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο, άντε και 1-2 από τις άλλες ανά περίοδο καλές ομάδες στη χώρα. Δεν είναι ανάμεσα στις τελευταίες Λα Κορούνια (1-2-3 εντός στο πρωτάθλημα) και Μάλαγα (2-1-3 εκτός), πιθανότατα θα κάνουν ροτέισον.

158. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Το honeymoon Βουκομάνοβιτς-Σταντάρ κράτησε λίγο, τρεις σερί ήττες για την ομάδα της Λιέγης στα πιο πρόσφατα, η τελευταία με 0-2 από την Κόρτραϊκ. Η Λόκερεν (1-5-2 εκτός στο πρωτάθλημα) είναι η κάτοχος του κυπέλλου και δεν γίνεται να δίνεται καθαρό αουτσάιντερ. Χ2 στο 1,95.

159. ΑΛΟΑ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εμφανές το προφανές.

160. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Σαουθάμπτον δεν πατάει καλά μετά τη διακοπή και ίσως αυτό να είναι η αρχή μιας αναμενόμενης αγωνιστικής κοιλιάς μετά το καλό ξεκίνημα. Η Άρσεναλ έχει μάθει να αγωνίζεται με τόσες απουσίες, έχει τρομερή προϊστορία και το 1,80 στον άσο ενδεχομένως να μην αντέξει μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

161. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΧΑΛ

Η Έβερτον δεν έπαιξε κακό ποδόσφαιρο στην Τότεναμ όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό και το συγκεκριμένο ματς είναι από αυτά που ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι δεν θα πάρει το τρίποντο. Με την φόρμα της Χαλ που μετράει 4 σερί ήττες, 2 γκολ στα 5 τελευταία ματς και ελάχιστες ευκαιρίες είμαστε υποχρεωμένοι να τιμήσουμε την καλοπληρωμένη νίκη της Έβερτον με μηδέν παθητικό στο 2,40 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

162. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πρώτη ομάδα που κράτησε φέτος στο μηδέν την πρωτοπόρο Τσέλσι η Σάντερλαντ (1-5-1 εντός), αήττητη στα τέσσερα τελευταία (1-3-0) η ομάδα του Πογιέτ, για ακόμα ένα ματς ψιλοαδικείται από τους μπουκ, έστω και αν η Σίτι (4-2-1 εκτός) έρχεται από την πρώτη πειστική της εμφάνιση μετά από καιρό (0-3 Σαουθάμπτον). Πάσο ή +1 ασιατικός άσος.

Πάμε στοίχημα LIVE

163. ΤΣΕΛΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Τσέλσι δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο δεύτερης σερί γκέλας και ακόμη και χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα δεν μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα κόντρα σε μία άμυνα που δέχεται γκολ στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Στο 2,05 ο συνδυασμός άσου και over στην Bet365, μια επιλογή που επιβεβαιώθηκε και στις 5 τελευταίες νίκες των μπλε στα Λονδρέζικα ντέρμπι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

164. ΣΕΛΤΙΚ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Εμφανές το προφανές #2.

165. ΛΙΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σε πραγματικά τραγική κατάσταση η Λιλ (3-3-1 εντός), συμπλήρωσε δέκα σερί αγώνες (0-4-6) χωρίς νίκη με το 1-0 στο Μπορντό, δείχνει εντελώς σκασμένη από τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Ίσως βέβαια το όνομα της αντιπάλου λειτουργήσει σαν ντόπα για τους παίχτες του Ζιράρ, και πάλι όμως δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε δεξιά.

166. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΣΕΖΕΝΑ

4-2-1 το ρεκόρ της Ουντινέζε στο “Φρίουλι”, καμία δεν περιμένουμε να σκιστεί ιδιαίτερα, η έδρα όμως σε κάθε περίπτωση έχει προβάδισμα.

167. ΓΡΑΝΑΔΑ –ΚΟΡΔΟΒΑ

Ντερμπάκι της Ανδαλουσίας, περισσότερο απασχολεί και τις δύο ομάδες η μάχη για τη σωτηρία, διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό του άσου, περισσότερο Χ έχει μέσα.

168. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Πρώτος τελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα, ζει και αναπνέει για αυτό το ματς η Ατλέτικο Νασιονάλ, στην πολύ ισχυρή έδρα της μετράει έξι σερί νίκες με μηδέν παθητικό, όλες με 1-0/2-0 σκορ. Η Ρίβερ έστω και με νύχια και δόντια έφτασε στον τελικό (αποκλείοντας τη Μπόκα στις λεπτομέρειες) και κρατιέται μέσα στην κούρσα του τίτλου στην Αργεντινή, περιμένουμε κλειστό ματς, δίνοντας παράλληλα ένα παραπάνω πόντο στην έδρα, πάμε με τα κλασσικά σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ