ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (6/9). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

116. ΛΟΥΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Λούτον (1-2-2 ρεκόρ), 2/2 ήττες εκτός η Πλίμουθ αλλά για καθαρό αουτσάιντερ δεν μας μοιάζει, καλύτερα δείγματα γραφής έχει δώσει ως τώρα από τους γηπεδούχους. Πάσο ή Χ2.

117. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Μεγάλη κίνηση στον άσο, σίγουρα η χειρότερη από της δύο ομάδες είναι η Κόλτσεστερ (0-1-4 ρεκόρ), αλλά και η Γουόλσολ ακόμα δεν έχει νίκη στη Λιγκ 1 (0-3-2), δεν πάει εύκολα το χέρι στο 1,80, από τη στιγμή μάλιστα που οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν προπονητή κάτι που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ τους.

118. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Άμυνα εναντίον επίθεσης, καμία εκ των Κρόουλι (2-0-3) και Ρότσντεϊλ (1-1-3) δεν έχει βρει ρυθμό ακόμα, μοιάζει πιο ισορροπημένο από ότι δείχνει το σετ των αποδόσεων. Πάσο ή +0,25 ασιατικό διπλό.

119. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΓΕΟΒΙΛ

Εκτός Λιγκ Τρόφι Μπράντφορντ και Γέοβιλ, γεγονός που δεν τις απασχολεί φυσικά ιδιαίτερα, οι “Bantams” έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά τη χρονιά (3-1-1 ρεκόρ), εν αντιθέσει με τη Γέοβιλ που ακόμα ψάχνει τα πατήματα της στη Λιγκ 1 (1-2-2), ενώ ο τεχνικός της κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Άσος.

120. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Από πρόκριση στο Λιγκ Τρόφι μεσοβδόμαδα έρχονται αμφότερες, σαφώς καλύτερα τα δείγματα της Μπρίστολ Σίτι φέτος (3-2-0 στη Λιγκ 1), η Σκάνθορπ (1-1-3 ρεκόρ) είναι ομάδα στα μέτρα της και έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Άσος.

121. ΟΛΝΤΑΜ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Θύμα της τρομερής φέτος Μόρκαμ (Λιγκ 2) έπεσε στο Λιγκ Τρόφι η Φλίτγουντ, τα κύπελλα πάντως την απασχολούν λίγο, από τη στιγμή μάλιστα που στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά (3-2-0). 4/4under2,5 και 3/4 μετράνε στα τελευταία ματς τους για τη Λιγκ 1 οι φιλοξενούμενοι, από τέσσερα σερίunderέρχεται και η Όλνταμ, θα πάμε με τα λίγα γκολ.

122. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Σίγουρα φαβορί ο άσος, αλλά η Πορτ Βέιλ έχει φέτος το γκολ (6/7GG, 4/7over2,5 σε όλα τα επίσημα) ενώ δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα. Από κοντά σταover(4/5 στα πιο πρόσφατα, άλλα τόσαGG) και η πρωτοπόρος Πιτέρμπορο (4-0-1) , θα προτιμήσουμε τοover2,5.

123. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Ουραγός η Άκρινγκτον (0-1-4), έχασε και στο Λιγκ Τρόφι από την Καρλάιλ με 1-3, η Τρανμίρ δεν είχε ματς μεσοβδόμαδα, έρχεται από νίκη-ανατροπή επί της φορμαρισμένης Μόρκαμ και ενισχύθηκε μεταγραφικά, ένα πόντο παραπάνω τον έχει.

124. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΠΕΡΙ

Και εδώ πιο ξεκούραστοι οι φιλοξενούμενοι, υπολογίσιμη η Γουίκομ (3-1-1 ρεκόρ στη Λιγκ 2) αλλά η Μπέρι (επίσης 3-1-1) δείχνει να στρώνει όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός, είναι ποιοτικότερη ομάδα και σε μοιρασμένο σετ κοιτάμε προς το 2(Χ) της.

125. ΕΞΕΤΕΡ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Έξετερ (0-2-3), αλλά και στη Μάνσφιλντ (2-0-3) τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα, οι δύο σερί ήττες στα πιο πρόσφατα έφεραν γκρίνια για τον προπονητή. Πάσο.

Πάμε στοίχημα LIVE

126. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Πιο κουρασμένη η Γουίμπλεντον (2-1-2), στα πέναλτι πέρασε τη Σάουθεντ μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Τρόφι, την ίδια ώρα που η Καρλάιλ πετύχαινε την πρώτη νίκη της τη φετινή σεζόν με 1-3 στην Άκρινγκτον (0-2-3 στη Λιγκ 2), μια μέρα μετά την απόλυση Κάναβο. Άσος με κάλυψη στο Χ.

127. ΜΟΡΚΑΜ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Κακή παρένθεση αποδείχθηκε για τη Μόρκαμ το 2-1 –με ανατροπή στο 92’- στην Τρανμίρ, μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Τρόφι πέτυχε διπλό-πρόκριση στην έδρα της Φλίτγουντ (1-3), ομάδα της Λιγκ 1. 4-0-1 το ρεκόρ των γηπεδούχων, 4-1-0 όμως εκείνο της Τσέλτεναμ, που επίσης κέρδισε την Τρίτη. Απόλυτα ισορροπημένο το σετ, δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στη φόρμα των δύο ομάδων, θα προτιμήσουμε την αλληλεξουδετέρωση.

128. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Χωρίς υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, 2-1-2 και 2-2-1 τα ρεκόρ τους αντίστοιχα, δεν δείχνει κάποια να ξεχωρίζει.

129. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Κάπως χαμηλά ο άσος της Σάουθεντ, που έπαιξε και παράταση την Τρίτη (αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Γουίμπλεντον), κάπως ανεβασμένη στα τελευταία η Όξφορντ, δεν θα βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά.

130. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΓΙΟΡΚ

5/5 ισοπαλίες ως τώρα για τη Γιορκ, πολύ καλή στο πρόσφατο 0-0 κόντρα στη Γουίκομ, βγάζει πάντα φάσεις για γκολ. 2-1-2 το ρεκόρ της Στίβενεϊτζ, δείχνει να έχει πολύ Χ μέσα.

131. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Πρώτη ήττα για τη Σριούσμπερι τη φετινή σεζόν την Τρίτη κόντρα στην Πρέστον (1-0), όμως ποιος ασχολείται με το Λιγκ Τρόφι όταν η ομάδα του Μέλον μετράει 3-2-0 στο πρωτάθλημα και έχει στο παλμαρέ της δύο αποκλεισμούς ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες (Μπλάκπουλ, Λέστερ) στο Λιγκ Καπ; 1-0-4 το ρεκόρ της Χάρτλπουλ, σωστό φαβορί το διπλό αλλά χρειάζεται και κάλυψη στην ισοπαλία.

132. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Ενδεικτικές οι τιμές του άσου, που μάλιστα ποντάρεται στο χάντικαπ, η Γκρίμσμπι μετά το 1-6 επί της Γκέιτσχεντ και το 7-0 κόντρα στην Άλφρετον ήταν καλή μέχρι να μείνει με 10 κόντρα στην Όλντερσοτ. Από την οποία έχασε τελικά με 2-1. 3/3 ήττες με 1-9 τέρματα εκτός η Γουέλινγκ, ίσως κυνηγήσουμε τους γηπεδούχους στοlive.

133. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Σκληρό σταύρωμα, 3-3-0 το ρεκόρ της Γουόκινγκ, 3-1-2 η Λίνκολν, αμφότερες μετράνε 5/6 GG, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο από τον άσο.

134. ΙΣΤΛΙ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Αντιτουριστικά έχουμε πει τα 1,50-1,60 της Ίστλι, φιλόδοξη μεν, νεοφώτιστη δε, 0-2-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Σάουθπορτ, δεν αποκλείεται να μπλοκάρει τους γηπεδούχους και να κλέψει το βαθμό.

135. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Άλλο ένα πολύ αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε ομάδες που έχουν μπει δυνατά στη σεζόν, 3-3-0 η Κιντερμίνστερ με άμυνα –γρανίτη (2 γκολ παθητικό, 5 “καθαρά δίχτυα”), 4-1-1 η Γκέιτσχεντ με 12-10 γκολ, είναι ικανή να σκοράρει παντού. 5 σερίGGδείχνει η πρόσφατη προϊστορία, μας φρενάρει όμως η πολύ καλή αμυντική εικόνα των γηπεδούχων φέτος.

136. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

4-0-1 με γκολ 16-2 η πρωτοπόρος Μπαρνέτ, 0-0-6 με 3-20 τέρματα η ουραγός Άλφρετον.Enough said…

137. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Μπορεί να μη παίζει καλό ποδόσφαιρο ακόμα, αλλά έχει αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα η Μπρίστολ Ρόβερς (2-1-0 αήττητο), από δύο σερί νίκες έρχεται η Μπρέιντρι (3-0-3) αλλά κόντρα σε βατούς αντιπάλους (Νόνιτον, Άλφρετον), ίσως ήρθε η ώρα να δούμε την πρώτη φετινή ισοπαλία των γηπεδούχων.

138. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

Τον άσο στηρίζει η αγορά, εμείς δεν βρίσκουμε λόγο να πάμε με την κακή Όλτρινχαμ (1-0-5 ρεκόρ) κόντρα σε μια επίσης κακή ομάδα η οποία όμως σημείωσε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 την Τέλφορντ).

139. ΤΕΛΦΟΡΝΤ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Εξάποντο της ουράς και αυτό, καμιά δεν ξεχωρίζει, προχωράμε.

140. ΤΟΡΚΙ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Πρώτοι βαθμοί και πρώτα γκολ για τη Νόνιτον στο 2-1 επί της Όλτρινχαμ, 2-3-1 το ρεκόρ της Τορκί που ακόμα ψάχνεται. Δεδομένη η ανωτερότητα των γηπεδούχων, αλλά στο 1,60 δεν θα πάρουμε.

141. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Συνεχίζει αήττητη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η Μάκλσφιλντ (3-3-0), 1-1-4 το ρεκόρ της Τσέστερ και τα αρχικά σετ που έδιναν τον άσο φαβορί έχουν εξισορροπηθεί, παίρνοντας μαζί τους κάθε αξία πονταρίσματος.

142. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΡΕΞΑΜ

Δυνατό ματσάρισμα, ΟΚ αήττητη η Φόρεστ Γκριν αλλά με ρεκόρ 3-3-0 δεν γίνεται ο άσος να πληρώνει 1,90 όταν απέναντι της έχει μια από τις πλέον έμπειρες ομάδες στην κατηγορία. Χ2 ή πάσο.

143. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Στο 90’ στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς έχασε για πρώτη φορά φέτος η Χάλιφαξ (5-0-1 ρεκόρ), 3-2-1 το ρεκόρ της Όλντερσοτ αλλά δεν εντυπωσιάζει, στο “Σέι” έχει σίγουρα τον τρίτο λόγο. Μια χαρά μας κάθεται ο άσος στο 1,80-1,90.

144. ΟΥΕΛΒΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Δύο 0-0 μετράει ως τώρα η Ουέλβα, η νεοφώτιστη Γιαγκοστέρα έχασε 2-0 στη Λας Πάλμας και κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Λεγκανές στην έδρα της. Ο αρχικά πολύ χαμηλός άσος δέχθηκε -λογικότατα- κόντρα, τώρα φιγουράρει στο 1,90, και πάλι θα τον αποφύγουμε, καλύτερη επιλογή μοιάζει τοunder.

Πάμε στοίχημα LIVE

145. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Με 2/2GGξεκίνησαν αμφότερες το πρωτάθλημα, η νεοφώτιστη Αλμπαθέτε στην έδρα της θα πάρει περισσότερα ρίσκα, περιμένουμε ξανά γκολ εκατέρωθεν.

146. ΛΑΤΙΝΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Λατίνα, πέρσυ τερμάτισε τρίτη και φέτος έχει εξίσου υψηλούς στόχους. Ήττα με κακή εμφάνιση για την Κροτόνε που πληρώνει τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Άσος.

147. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ

2/2 ισοπαλίες ως τώρα η Αλαβές, η Οσασούνα κέρδισε στην έδρα της τη Μπαρτσελόνα Β στην πρεμιέρα (2-0) και στη συνέχεια πήρε 1-1 στη Σαραγόσα. Περιμένουμε να μιλήσει ο νόμος της Παμπλόνα.

148. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Από νωρίς δείχνει διάθεση να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο η Σαμπαντέλ που δέχτηκε από 3 γκολ και στην πρεμιέρα με τη Μπέτις και στο πρόσφατο ματς με τη Μπαρτσελόνα Β'. Χωρίς πόντο ακόμα και με 2/2 over και η Νουμάνθια με την προϊστορία επίσης στο μεταξύ τους ματς να ευνοεί τα πολλά γκολ (5/6). Καλή περίπτωση δείχνει στην Bet365το over 2,25στο 1,90.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

149. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Tέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) το Τορόντο (5-2-5 εντός), παλεύει για τα πλέι-οφ όμως έχει πολλές και σημαντικότατες απουσίες. Ισόβαθμη η Φιλαδέλφεια (3-4-7 εκτός) αλλά σε καλή κατάσταση (4-3-1). Με το Χ2 θα πάμε, από κοντά και τοGGκαθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν 11/14 εκτός.

150. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Από τραγική εμφάνιση προέρχεται η Ραφαέλα (2-0-3) που μπάζει πίσω έχοντας δεχθεί 10 γκολ σε πέντε ματς ενώ στατιστικά καμία άλλη ομάδα στην κατηγορία δεν δέχεται τόσες τελικές όσες αυτή. Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Χιμνάσια την προηγούμενη αγωνιστική (Γοδόι 2-0) όμως μεσοβδόμαδα είχε ντέρμπι μίσους με την Εστουδιάντες για το Σουνταμερικάνα (0-0) εκεί όπου έχασε δυνάμεις και παίκτες. Η Ραφαέλα σκοράρει εντός όμως αμυντικά μπάζει,GG.

151. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Άσχημη εμφάνιση και ήττα για την Μπρέσια στην έδρα της Φροζινόνε, πέρσυ τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας όμως φέτος έχει στόχους για πιο ψηλά. Δίκαιο 1-1 για τη Λιβόρνο εντός με την Κάρπι, δεν δείχνουν ευοίωνα τα πράγματα γι' αυτήν στην αρχή της σεζόν.Under.

152. ΧΙΡΟΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

2/2 νίκες –στο γκολ- η Χιρόνα στο ξεκίνημα, η Τενερίφη ακόμα κολυμπάει σε ρηχά νερά (μία ήττα, μια ισοπαλία). Δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, αλλά τα σκοράκια τους (1-0/2-0/2-1/1-1/0-0) έχουν βάση.

153. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Χάνει συνεχώς έδαφος ηAΜπε Σε έχοντας φόρμα 1-1-4 και έχοντας σκοράρει μόνο σε 2/6 σε αυτό το διάστημα, κέρδισε 2-1 τη Βάσκο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου κάτι που θα της δώσει ώθηση στη δυνατή της έδρα (4-2-3). Πέντε ματς αήττητη (3-2-0) η σκληροτράχηλη Σάντα Κρουζ, έχει ηττηθεί μόνο σε 3/18 ματς όμως εκτός στα τελευταία της δεν ήταν καλή. Αρκετή ασφάλεια προσφέρει τοDNBτου άσου που πληρώνει 1,61.

154. ΑΒΑΪ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

7-3-1 το ρεκόρ της Αβαΐ εσχάτως, έπιασε την τρίτη θέση και είναι στο -3 από την κορυφή. Ενθουσιασμός στις τάξεις της, σκόρπισε με 0-5 τη Βάσκο γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια της αυτόν τον καιρό. Αντίθετη η κατάσταση στην Αμέρικα, έχει χάσει 5/6 τελευταία της ενώ μεσοβδόμαδα πήρε με δυσκολία την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Παραναένσε (3-0 το πρώτο). Δύσκολα θα γκελάρει η Αβαΐ σε αυτό το ματς, άσος στο 1,66.

156. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Τρίτο σερί αήττητο ματς για την Αμέρικα, δεν δέχθηκε γκολ σε κανένα απ' αυτά και βρέθηκε ξανά στην τέταρτη θέση. Προέρχεται από εννιά σερίNGενώ εντός έχει 8-0-1 με 19-4 γκολ, έχει όμως αρκετές απουσίες. Καταρρέει η Βάσκο, έφτασε την τετράδα όμως έκτοτε έχει 0-1-2 με τελευταία ήττα αυτή με 0-5 εντός από την Αβαΐ, αποκλείστηκε και στο κύπελλο από την Α Μπε Σε μεσοβδόμαδα. Απολύθηκε ο προπονητής και πάει με υπηρεσιακό στο Μπέλο Οριζόντε, έγιναν και οι σχετικές "επισκέψεις" των οπαδών στην προπόνηση. Με τόσες απουσίες δεν μπορούμε να πάμε στο λογικό άσο, οι περισσότερες είναι μεσοεπιθετικά, γκολ εντός δεν τρώει η Αμέρικα, η Βάσκο θα προσπαθήσει να κλέψει το βαθμό οπότε πάμε με το under2,25σε απόδοση 2,00.

157. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Πρώτη ήττα μετά από τρεις σερί νίκες για τη Ναούτικο, πλέον κοιτάζει πιο πολύ προς την άνοδο παρά προς τον υποβιβασμό ενώ εντός έχει 6-0-3 έχοντας κερδίσει σε 3/4 τελευταία. Ανεβαίνει με το νέο της κόουτς η Μπραγκαντίνο, κέρδισε σε 3/5 τελευταία (3-0-2) και βγήκε εκτός ζώνης. Μεσοβδόμαδα δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και χάνοντας με 3-1 από την Κορίνθιανς αποκλείστηκε από το κύπελλο. Πολύτιμες δυνάμεις άφησε η Μπραγκαντίνο, -0,25 άσος στο 1,825.

158. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Τέλος το σερί τεσσάρων νικών (4-0-1) για τη Βελέζ η οποία απογοήτευσε στην έδρα της Μπόκα (3-1), αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει στη βαθμολογία η Νιούελς (3-2-0) που έχει βρει δίχτυα σε όλα της τα ματς.GG, από κοντά και το +0,25 των φιλοξενούμενων.

159. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Η Εστουδιάντες έδωσε βάση στο Σουνταμερικάνα (Ράσινγκ 0-0 εκτός) και έπαιξε με τα δεύτερα την προηγούμενη αγωνιστική γνωρίζοντας άλλη μια ήττα (2-0-3) και έχει μείνει πίσω. Πρώτη νίκη για τη Μπελγράνο (1-2-2), είχε να κερδίσει 12 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η "Εστού" με βασικούς και ψάχνοντας διακαώς τους βαθμούς έχει το πάνω χέρι, άσος.

160. ΣΑΝΤΟΣ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Παραπαίει η Σάντος (1-0-5) και έπεσε πολύ στη βαθμολογία, άλλαξε προπονητή όμως έφερε έναν που θα δουλέψει στο ίδιο στυλ, πολύ άμυνα και λίγα γκολ δηλαδή. Εντός έχει 4-3-2 με 11-4 γκολ και από 7/9NGκαιunder. Τελευταία αλλά στο -2 από τη σωτηρία η Βιτόρια (2-3-4 εκτός), άλλαξε προπονητή αλλά συνέχισε τις ήττες έχοντας 0-1-4 εσχάτως, μεσοβδόμαδα άφησε εκτός τη Σπορτ για το Σουνταμερικάνα. 1 &under3,5στον Stoiximanελέω νέου τεχνικού Σάντος και κούρασης Βιτόρια.

Πάμε στοίχημα LIVE

161. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Άλλη ομάδα η Φλαμένγκο με Λουσεμπούργκο στον πάγκο, πέντε σερί νίκες και άνοδος βαθμολογικά, μεσοβδόμαδα ισοφάρισε το 3-0 με το οποίο είχε χάσει στο κύπελλο από την Κοριτίμπα και προκρίθηκε στα πέναλτι. Στο -4 από την τετράδα η Γκρέμιο, κέρδισε σε 3/4 τελευταία όμως έχει αρκετές απουσίες ενώ εκτός έχει 2-2-5 με μόλις τέσσερα γκολ υπέρ (7/9under, ισάριθμαNG). Σε εξαιρετική κατάσταση η Φλαμένγκο, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

162. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Επιστροφή στις ήττες για την Μπάνφιλντ (2-0-3) που θα ξεκουράσει παίκτες έχοντας κύπελλο μεσοβδόμαδα και κλάσικο με τη Λανούς την άλλη αγωνιστική, δεύτερη σερί νίκη για την Ιντεπεντιέντε ο θρίαμβος επί της μισητής Ράσινγκ φτάνοντας τους εννιά πόντους (3-0-2, 4/5over). Αμφότερες παίζουν επιθετικά και με αρκετή για Αργεντινή αφέλεια στην άμυνα, GGστο 2,00 καιover2 στο 1,70.

163. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Ότι κάνει είναι εντός (5-4-2 εντός, 10/11GG) η Νέα Υόρκη που είναι στο -2 από τα πλέι-οφ, δεύτερο στην Ανατολή το Κάνσας (7-0-6 εκτός) που προέρχεται όμως από τρεις σερί ήττες με τριάρες. Άλλο ένα GGγια τους γηπεδούχους.

164. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΓΚΟΪΑΣ

Στο +2 από τη ζώνη η Σαπεκοένσε (4-2-3 εντός, 7/9underκαι 6/9NG) που στηρίζεται στην έδρα της και στη σφιχτή άμυνα για να σωθεί, έχει απουσίες πάντως μεσοαμυντικά. Τέσσερις βαθμούς πιο πάνω η Γκοϊάς που νίκησε μετά από έξι ματς, εκτός έχει 2-2-5 με μόλις τέσσερα γκολ υπέρ και 7/9under, 8/9NG.Aπό τα ματς που μόνο από τύχη θα ανοίξει το σκορ, under2.

165. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Xάνει συνεχώς έδαφος η Λουβερντένσε, μετράει 3 ήττες στα τελευταία 4 έχοντας δεχθεί σε όλα 2+ γκολ όμως εντός είναι ισχυρή (6-1-2). Μετά από τρεις σερί νίκες η Βίλα Νόβα υποδέχτηκε μπροστά στο πολυάριθμο κοινό της την Πορτουγκέσα με την οποία ισοβαθμούσε, με σκοπό για πρώτη φορά να βρεθεί εκτός τελευταίας θέσης. Το αποτέλεσμα ήταν ήττα με 1-2 και η απογοήτευση μεγάλη, δεν είναι όμως πλέον ο σάκος του μποξ όπως στον πρώτο γύρο. Η Λουβερντένσε σκοράρει εύκολα εντός όμως η άμυνα της παραπαίει τελευταία, έχει βρει δίχτυα και στα προηγούμενα πέντε η Βίλα Νόβα, GGκαιover.

166. ΟΕΣΤΕ – ΣΕΑΡΑ

Λόγω ισοβαθμίας εντός επικίνδυνης ζώνης η Οέστε, παλεύει όλα της τα ματς αλλά έχει χάσει την αμυντική της σκληράδα προερχόμενη από τέσσεραGG&over, κάτι αντίθετο στοDNAτης. Εντός έχει 3-5-1. Στη δεύτερη θέση έχοντας και ένα ματς λιγότερο η Σεαρά, προέρχεται από αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο καθώς νικούσε με 3-2 εντός την Μποταφόγκο μέχρι το 93' και κατάφερε να δεχθεί δυο γκολ σε τρία λεπτά γνωρίζοντας τον αποκλεισμό αν και της έκανε μέχρι και η ισοπαλία! Εκτός έχει 4-3-2. Σκληρή η έδρα της Οέστε, η Σεαρά απογοητευμένη από το σοκ στο κύπελλο δύσκολα θα φύγει με το διπλό. +0,25 άσος στο 1,85.

167. ΒΟΛΙΒΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Φιλικό προετοιμασίας στις ΗΠΑ, 9-1-0 ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στη Βολιβία μετράει από το 2007 ο Ισημερινός, που θα κατέβει με υπηρεσιακό τεχνικό και αρκετές απουσίες (Βαλέντσια, Μοντέρο, Καισέδο). Χωρίς τον Μάρτινς η Βολιβία, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε.

168. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Ανεβαίνει το Χιούστον (6-3-3 εντός) που έχει μείνει πίσω και χρειάζεται τους βαθμούς, ντεφορμέ (2-0-8) και χωρίς στόχους το Μόντρεαλ που εκτός είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μετρώντας πέντε σερί ήττες και 0-3-9 συνολικά. Άσος στο 1,83.

169. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Από ήττα προέρχεται το Βανκούβερ που το άφησε εκτός πλέι-οφ για ένα πόντο, έχει 1-5-3 στα τελευταία εννιά και 5-4-3 εντός με 9/12over. Στην κορυφή της Ανατολής η Ουάσινγκτον, έχει 8-0-4 στα τελευταία 12 αν και εκτός δυσκολεύεται (5-1-6). Προκαλούν οι τιμές του Χ2, θα έπρεπε να είναι κάπως πιο μοιρασμένο το σετ.

170. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΝΤΑΛΑΣ

Δεν κινδυνεύει η παρουσία του Σολτ Λέικ στα πλέι-οφ, εντός έχει 7-5-1 με 4-2-0 στα τελευταία έξι, το ίδιο ισχύει για το Ντάλας αν αναλογιστούμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική έχασε για πρώτη φορά μετά το Μάιο αν και εκτός δεν λέει και πολλά (3-5-5). Μαζί θα παλέψουν για την τρίτη θέση της Δύσης, πάσο.

171. ΧΙΛΗ - ΜΕΞΙΚΟ

Και αυτό το φιλικό θα λάβει χώρα στις ΗΠΑ, στην Καλιφόρνια συγκεκριμένα, κάτι που σημαίνει ότι το Μεξικό θα είναι σαν να παίζει εντός έδρας. Πολύ καλή η εικόνα των δύο ομάδων στο Μουντιάλ, συνεχίζουν με τους ίδιους τεχνικούς, δεν βρίσκουμε το λόγο οι μεξικάνοι να δίνονται καθαρό αουτσάιντερ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ