ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (28/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

121. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΓΚΑΪΣ

Μάχη στην ουρά της Σουπερέταν, αντέδρασε η Άνγκελχολμς (1-2-4 εντός) με το διπλό στην Έστερσουντ (1-2), αποτέλεσμα που ήρθε πάντως με δόση τύχης, εντελώς απρόβλεπτη η ΓΚΑΪΣ (1-1-5 εκτός) φέτος, κερδίσει με 1-3 στην πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος (Χάμαρμπι) και στο επόμενο χάνει εντός από την Ασιρίσκα. Προς τοoverκλίνει, πέραν τούτου ουδέν.

122. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες η Σούντσβαλ (5-1-1 εντός), μετά από 6-3-0 η Έστερσουντ (3-2-2) έχασε άδικα στο σπίτι της από την Άνγκελχολμς (1-2), δεν θα ασχοληθούμε με τον πολύ χαμηλό άσο, η έκπληξη δεν μοιάζει απίθανη.

400. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΧΙΛΗ

Η Βραζιλία θα έχει την τρομερή υποστήριξη της έδρας αλλά και της διαιτησίας αν χρειαστεί, ωστόσο αυτό φέρνει και δυσβάσταχτο άγχος καθώς ένα ολόκληρο έθνος απαιτεί την επιτυχία. Η Χιλή ξέρει καλά να αμύνεται και έχει τους παίκτες μπροστά για να κάνει τη ζημιά, ειδικά αν περνάει η ώρα και οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει νωρίς για να λυθούν τα πόδια τους. Ξεκάθαρη επιλογή η νίκη των Βραζιλιάνων που ευνοείται και από την τρομερή παράδοση αλλά με χαμηλά σκορ σε συνδυασμό με το under 3,5 (1-0/2-0/2-1), επιλογή που ήδη έχει τιμήσει ο Dsuker στο 2,30 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

401. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Αλλάζουν οι ισορροπίες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που πρόκειται για ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής, μετά την τιμωρία και την απουσία του Σουάρεζ που ήταν και ο παίκτης ουσιαστικά που βοήθησε τα μέγιστα και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Η Κολομβία από την άλλη έμαθε να παίζει χωρίς τον Φαλκάο, στον όμιλο έκανε περίπατο (3/3 νίκες με 9-2 τέρματα) με τον Χάμες Ροντρίγκεζ να έχει ηγετικό ρόλο. Αναμένεται ένα ματς για γερά νεύρα με πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου, ελαφρύ προβάδισμα για τους «καφετέρος» με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/1-1 (επιστροφή στο 0-0) να βγάζουν συνδυαστικά 1,94 στον Stoiximan που έχει αποδόσεις με 0%γκανιότα, καλή επιλογή επίσης το να μην σημειωθεί γκολ μέχρι το 32’ στον Stoiximan (1,90) που προτίμησαν οι YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

123. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΣΙΑΤΛ

Επέστρεψε ηMLS, πολλές ομάδες με απουσίες λόγω Μουντιάλ, από την Ουάσινγκτον (5-3-1 εντός) θα λείψει ο Εσπινόλα (15 αγ./7 γκολ,8 ασίστ), από το Σιάτλ (8-1-1 στα τελευταία) οι Ντέμπσεϊ/Μάρτινς, με αυτά τα δεδομένα κοιτάμε αναγκαστικά προς τοunder, για σημείο ούτε λόγος, αναμετρώνται οι δύο καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

124. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΦΙΛΑΔ. ΓΙΟΥΝ.

Με υπηρεσιακό η Φιλαδέλφεια (2-2-5 εκτός) και σαφή διάθεση να σφίξει την άμυνα της (7/9overκαιGGεκτός), η Νιού Ίνγκλαντ (4-1-1 εντός) μετά από 6-1-0 πήγε στη διακοπή με δύο κολλητές ήττες. Και εδώ με τοunderείμαστε.

125. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΝΤΑΛΑΣ

ΝοBet.

126. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Από 1-1 δείχνει να ξεκινάει, μεγάλο κρίνεται το Χ2 (1,85) για μια ομάδα που έρχεται από οκτώ ματς χωρίς ήττα (3-5-0) και μετράει 2-4-1 εκτός.

127. ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Απογοήτευση αμφότερες μέχρι στιγμής, 3-3-1 εντός το Σαν Χοσέ, 1-4-2 εκτός του Λος Άντζελες, που πάντως για πρώτη ίσως χρονιά δεν επηρεάζεται σημαντικά από τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Φαβορί το διπλό, δεν θα μπλέξουμε.

128. ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Απουσίες λόγω Μουντιάλ για το Σολτ Λέικ (3-4-1 εκτός), η Σίβας ΗΠΑ και φέτος είναι αδύναμη (1-1-5 εκτός) αλλά εδώ έχει ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Σχεδόν στα ίσια πλέον οι τιμές, δεν βρίσκουμε πουθενά αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ