ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Σαββάτου.

133. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Άστατες ομάδες από την αρχή, σε καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό (πέντε σερί ήττες η Μπίλεφελντ, 0-2-3 στα ίδια η Μόναχο 1860), το ματς όπως δείχνουν και οι αποδόσεις είναι τριπλή.

134. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Αρκετές φορές της έχει γλιτώσει φθηνά φέτος εκτός έδρας η Καρλσρούη (2-2-2 εκτός), μπορεί να βρίσκεται στην 5η θέση της Τσβάιτε Λίγκα αλλά δεν έχει κερδίσει ακόμα καμία ομάδα από το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Σφαλιάρα για την Ουνιόν (4-0-2 εντός) το 4-0 στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Κολωνία, όμως στην έδρα της παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην Καρλσρούη ξέρει πώς να τα καθαρίσει. Άσος.

135. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΚΠΡ

Ντέρμπι ανόδου στην Τσάμπιονσιπ, 4-3-0 μετράει εντός η Ρέντινγκ αλλά προέρχεται από ηχηρή ήττα στο Σέφιλντ (5-2 κόντρα στη Γουένσντεϊ), η ΚΠΡ (3-3-1 εκτός) επέστρεψε στα τρίποντα με ακόμα μια οριακή νίκη (2-1) επί της Ντέρμπι. Έχει πολύ Χ μέσα, αυτό θα κρατήσουμε.

136. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΕΛΤΙΚ

Αήττητη πέρυσι κόντρα στη Σέλτικ εντός έδρας η Ρος Κάουντι (3-0-2 εντός), τρίτη σερί γκέλα για τους Bhoys όμως πάει πολύ. Ξανά προς το GG θα κοιτάξουμε (3/4 έφεραν πέρυσι), 6/7 μετράει στα τελευταία ματς πρωταθλήματος η ομάδα του Λένον.

137. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Πρώτος γύρος του κυπέλλου Αγγλίας, του “θεσμού των εκπλήξεων” για να είμαστε πιστοί στα κλισέ. Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, σκληροτράχηλες ομάδες αμφότερες, περιμένουμε χαμηλό σκορ.

138. ΜΕΤΣ – ΝΤΙΖΟΝ

Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Μετς (5-2-0 εντός), υποδέχεται όμως μια ομάδα που είναι αήττητη στα δέκα τελευταία (5-5-0). Πάσο.

139. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ντεμπούτο Αναστόπουλου στον πάγκο του Πλατανιά, βολικός αντίπαλος ο Απόλλων (5/5 ήττες εκτός) για να σημειώσουν οι Κρητικοί την πρώτη εντός έδρας νίκη τους (0-4-1). Άσος.

140. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Όπως δείχνουν και οι αποδόσεις πρόκειται για μεγάλη τριπλή, 2-1-0 μετράει εντός η ΑΕΛ, 2-0-1 εκτός η Ανόρθωση.

141. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Πολυβόλο η Κασίμπασα (3-0-2 εντός), προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σκοράροντας σε όλες από τρεις φορές τουλάχιστον. 1-0-4 μετράει εκτός η Γκαζιάντεπσπορ, over τα τρία τελευταία της παιχνίδια, δέχθηκε σε όλα τρία τουλάχιστον γκολ. Η δεύτερη καλύτερη επίθεση αντιμετωπίζει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Τουρκία, άσος και over.

142. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΣΙΕΝΑ

Πρώτη φετινή ήττα για τη Βίρτους Λαντσιάνο (7-4-1 ρεκόρ) το 1-0 στη σκληρή έδρα της Μόντενα την προηγούμενη αγωνιστική, παρέμεινε πάντως στην κορυφή της Σέριε Β’, στην έδρα της μετράει 3-2-0 και υποδέχεται τη Σιένα του 0-4-1 εκτός. Κοιτάμε προς τα δεξιά, αλλά το παιχνίδι έχει πολύ Χ μέσα.

143. ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα της Γιούβε Στάμπια, 1-3-8 το ρεκόρ της ουραγού της Σέριε Β’, 0-1-4 μετράει στην έδρα της, πάλι στις λεπτομέρειες (αστείο γκολ στο τέλος) έχασε βαθμούς στη Βαρέζε (2-2 ισοφαριζόμενη στο 92’). Η Μόντενα μετράει 5-1-0 εντός και 0-2-4 εκτός έδρας, προέρχεται από οριακή νίκη επί της πρωτοπόρου Βίρτους Λαντσιάνο, άμυνα θα παίξει κατά κύριο λόγο για να πάρει το βαθμό. Και εδώ βλέπουμε αρκετό Χ, αν και κάπου η γηπεδούχοι θα ξεσπάσουν

144. ΚΑΡΠΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Εξαιρετική στο Τραπάνι η Κάρπι (1-2-2 εντός), φτωχό το 1-0 για να καταδείξει την υπεροχή της, τώρα υποδέχεται όμως τη ζημιάρα Κροτόνε (3-1-2 εκτός) που έχει σκοράρει σε 5/6 εξόδους της. Ομάδα του under οι γηπεδούχοι (5/5 εντός), 5/6 over και GG έχουν εκτός οι φιλοξενούμενοι, δεν πιάνεται από πουθενά.

145. ΜΠΑΡΙ – ΒΑΡΕΖΕ

Κυνηγάμε φέτος τα over της Βαρέζε που παίζει πάντα ανοιχτά και τα ματς της έχουν καλό ρυθμό, μπορεί να βοηθήσει η Μπάρι (2-2-1 εντός) σε αυτό αλλά η απουσία του πρώτου σκόρερ των φιλοξενουμένων Παβολέτι (10 αγ./7 γκολ) μας κάνει διστακτικούς.

146. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

8 ισοπαλίες σε 12 ματς έχει η Μπρέσια (1-4-1 εντός και εκτός), πολλά τα γκολ πάντως στα τελευταία παιχνίδια της (5 σερί GG, 4 σερί over 3,5). Το Αβελίνο δυσκολεύεται εκτός (1-2-2), θα το αφήσουμε στην ησυχία του, άλλωστε για τους γηπεδούχους είναι αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Καράτσιολο (12 αγ./6 γκολ).

147. ΝΟΒΑΡΑ – ΛΑΤΙΝΑ

Οκτώ ματς (0-5-3) χωρίς νίκη για τη Νοβάρα (2-2-1 εντός), εννέα ματς αήττητη η Λατίνα (3-6-0). Πάσο ή Χ.

148. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Σικελικό ντέρμπι, φαβορί του 1,60 η Παλέρμο (3-1-1 εντός), δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς αφού η Παλέρμο έχει ποιότητα, μομέντουμ από το διπλό στο Αβελίνο (0-2) και βαρύτερη φανέλα. Και από τις δύο ομάδες θα λείψουν οι πρώτοι σκόρερ τους (Ερνάντες, Μανζόγκου), οι γηπεδούχοι όμως έχουν εναλλακτικές λύσεις. Αναμονή για το live ώστε να βρούμε τον άσο σε ελκυστικότερη απόδοση.

149. ΡΕΤΖΙΝΑ – ΠΑΝΤΟΒΑ

Ντέρμπι στον πάτο της βαθμολογίας, τρεις σερί ήττες και 1-1-7 από τα μέσα Σεπτέμβρη για τη Ρετζίνα (2-2-2 εντός), η Πάντοβα έχει 5/5 ήττες εκτός έδρας αλλά έχει αρχίσει να κερδίζει στο σπίτι της (τρεις σερί νίκες). Πάσο ή +0,25 ασιατικό διπλό.

150. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Καμία εμπιστοσύνη στη φετινή Πεσκάρα (μέσα από τα χέρια της έχασε πάλι τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μπρέσια), η Τσιταντέλα (2-2-2 εντός) είναι μετριότατη ομάδα. Πάμε παρακάτω.

151. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Δύσκολη έξοδος για τη Ντόρτμουντ (3-1-1 εκτός), που ίσως είναι μουδιασμένη ακόμα από την “κρύα” ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ (0-1 σε ματς που ήταν καλύτερη), 4-0-1 μετράει εντός έδρας η ποιοτικότατη Βόλφσμπουργκ, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Μόνο για live betting, επιλογή αποτελούν και τα γκολ.

Πάμε Στοίχημα LIVE

152. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Από δύο μεγάλα διπλά (0-5 στη Νυρεμβέργη, 0-3 στο Φράιμπουργκ) προέρχεται το Αμβούργο (2-2-2 εκτός), στην έδρα της όμως η Λεβερκούζεν δεν είναι παίξε-γέλασε (5-1-0 με 15-6 τέρματα). GG και over θα δοκιμάσουμε.

153. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μας κάνουν να σκεφτόμαστε το GG τα επτά σερί της Άουγκσμπουργκ, αλλά αν δεν θέλει η Μπάγερν δεν θα φάει. Αντιστοιχηματικό, εξαρτάται όπως είναι λογικό απολύτως από τα κέφια των γηπεδούχων.

154. ΣΑΛΚΕ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Είναι καλύτερη ομάδα η Σάλκε (2-1-2 εντός αλλά έχει παίξει με Μπάγερν και Ντόρτμουντ), περιμένουμε να το αποδείξει και στο χορτάρι. Η Βέρντερ (2-1-3 εκτός) του Ντουτ είναι πιο πραγματίστρια αλλά της λείπει η ποιότητα για να σταθεί σε τέτοιες έδρες.

155. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΧΕΡΤΑ

Άξιζε ακόμα και τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν η Χόφενχαϊμ (1-3-2 εντός), τελικά ηττήθηκε με 1-2, μένοντας πάντως πιστή σε over και GG (12/12 φέτος). Μαζεμένη σχετικά ομάδα η Χέρτα (0-3-2 εκτός) αλλά σκοράρει εκτός (4/5 GG) και είναι φωτιά στους ανοιχτούς χώρους, που θα της δώσει άπλετους η ομάδα του Γκίζντολ. GG και over.

156. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΚΑΡΝΤΙΦ

1-0-4 μετράει στην έδρα της η Άστον Βίλα, έχοντας πάντως βγάλει σχετικά δύσκολο πρόγραμμα, αυτό που προβληματίζει είναι ότι παρά την επιστροφή του Μπεντέκε έχει να σκοράρει τέσσερα ματς. Η Κάρντιφ (1-2-2 εκτός) προέρχεται από νίκη στο ουαλικό ντέρμπι (1-0 τη Σουόνσι) και αναμένεται να βάλει δύσκολα στους Villans. 3/5 under 2,5 αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα ξεχωρίσουμε τα λίγα γκολ.

161. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Με υπηρεσιακό συνεχίζει η Κρίσταλ Πάλας (1-0-4 εντός), η Έβερτον έχει την ποιότητα να καθαρίσει τέτοια παιχνίδια, το διπλό όμως πληρώνει λίγο. Αναμονή για καλύτερη τιμή στο live.

162. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΦΟΥΛΑΜ

Ακόμα να διώξει τον Γιόλ η Φούλαμ (2-0-3), ίσως το κάνει μετά τη νέα ήττα από τη Λίβερπουλ. Η αγορά πιέζει το ασιατικό χάντικαπ των “κόκκινων”.

163. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΧΑΛ

Να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία θέλει η Σαουθάμπτον, που αδιαφόρησε μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ και στοχεύει σε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Σταθερή φέτος στα under η γηπεδούχος, μετράει 10/10 και με ανάλογο «σφιχτό» τρόπο θα προσπαθήσει να επικρατήσει και της Χαλ, με την ομάδα του Μπρους να είναι αξιοπρεπής αλλά να σκοράρει δύσκολα φέτος και να έχει και απουσίες στην επίσκεψή της στο «Σεντ Μέρις». Όλες οι νίκες των «Αγίων» ήρθαν με σκορ 1-0/2-0, τα οποία δείχνουν και τα πιο πιθανά ξανά και βγάζουν μέση απόδοση 3,36 στον Stoiximan, ενώ στην εταιρεία υπάρχει και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση 0-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

164. ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Αξιόμαχη ομάδα και φέτος η Γουέστ Μπρομ (1-3-1 εντός), αλλά η Τσέλσι (5/5 νίκες εντός) τέτοια παιχνίδια τα καθαρίζει.

165. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Αμφότερες φέτος παλεύουν για την παραμονή τους σε Λιγκ 2 και Λιγκ 1 αντίστοιχα, κάπως περισσότερο στρίβει τελευταία η Άκρινγκτον, πάσο ή 1Χ.

166. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΛΟΥΤΟΝ

Καμία εμπιστοσύνη στη Λούτον εκτός έδρας, 5-3-1 και 3-4-2 τα ρεκόρ τους στην Κόνφερενς εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, και εδώ 1Χ ή πάσο.

167. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΚΡΟΥ

Ποιο αξιόπιστο το πρόσωπο της Γιούκομ ως τώρα, θα πάμε με τον άσο.

168. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Δεν θα μπλέξουμε με τον χαμηλό άσο.

169. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Σε άνοδο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εκτός έδρας όμως παραμένει αναποτελεσματική (0-1-7 στη Λιγκ 1) όπως έδειξε και στο πρόσφατο ταξίδι της στο Σριούσμπερι (2-0). Η Κόλτσεστερ δύσκολα χάνει αλλά και δύσκολα κερδίζει (3-8-4 ρεκόρ στη Λιγκ 1), θα πάμε με το Χ.

170. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Όσο αποτελεσματική είναι στο σπίτι της (5-2-1) τόσο ανύπαρκτη είναι εκτός έδρας (1-1-7) η φετινή Σάουθπορτ, δύο κατηγορίες πάνω γ Λέιτον Όριεντ, οδηγεί την κούρσα στη Λιγκ 1 με ρεκόρ 12-2-1. Άσος στο χάντικαπ.

171. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Ομάδες του μισό-μηδέν, πάμε με τα λίγα γκολ.

172. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Σωστό φαβορί το διπλό.

173. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Νο Bet.

174. ΜΟΡΚΑΜ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Ένα κλικ παραπάνω στο Χ2.

175. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Νο Bet.

176. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Kάπως σαν να βρίσκει πατήματα τελευταία η Μπρίστολ Σίτι (δύο νίκες, οι πρώτες της στη σεζόν, στα τρία τελευταία), η Ντάγκεναμ πάντως δεν θα πέσει χωρίς μάχη.

177. ΟΛΝΤΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Νο Bet.

178. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Δεν μπορεί εντός έδρας η Όξφορντ (2-3-3 στη Λιγκ 2), 4-1-0 αήττητο τρέχει στην Κόνφερενς η Γκέιτσχεντ. Παραμονεύει έκπληξη.

179. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΕΞΕΤΕΡ

Νο Bet.

180. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Σοβαρό το προφίλ της Πρέστον, μας βγάζει από το μυαλό όποιες σκέψεις γιακόντρα.

181. ΡΕΞΑΜ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Ρέξαμ φέτος δεν ποντάρουμε ποτέ.

182. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Ντέρμπι του Γιόρκσιρ, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μπορούμε να δούμε γκολ εκατέρωθεν.

183. ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

7-1-1 εντός έδρας στην Κόνφερενς η Σαλίσμπερι, 1-2-6 εκτός η Ντάρτφορντ. Άσος.

184. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Μεγαλύτερο όνομα η Πόρτσμουθ (1-5-1 εκτός στην Λιγκ 2), σκοράρει με άνεση και θα κυνηγήσει την πρόκριση κόντρα σε μια Στίβενεϊτζ που ζορίζεται στην έδρα της (2-1-4 στη Λιγκ1). Χ2.

185. ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Νο Bet.

1 86. ΤΟΡΚΙ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Νο Bet.

187. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

No Βet.

188. ΛΕΣΤΕΡ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Μεγάλο παιχνίδια ανάμεσα σε δύο ομάδες με φιλοδοξίες, η Λέστερ αποπνέει σταθερότητα παρότι κερδίζει συνήθως στο γκολ (8/10 νίκες της έτσι ήρθαν φέτος, 6/10 με σκορ 2-1, κάπως πλασματικό το 0-3 απέναντι στη Γουότφορντ το περασμένο Σάββατο), μετράει 6-1-0 εντός και έρχεται από τρία σερί τρίποντα, η Φόρεστ (2-3-2 εκτός) δείχνει να κάνει στάση αφού στα δύο πιο πρόσφατα γνώρισε ισάριθμες ήττες. Σε όλες της εξόδους τους ως τώρα σκόραραν οι φιλοξενούμενοι (6/7 GG, 4/7 over 2,5), θα προτιμήσουμε το οver από τον άσο, περιμένοντας γκολ εκατέρωθεν.

Πάμε στοίχημα LIVE

189. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δύο μεγάλες νίκες (4-1 τη Γέοβιλ, 4-0 τη Ντόνκαστερ) πέτυχε στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της η Μίντλεσμπρο (2-4-1 εντός, 4/7 over 2,5, 6/7 GG), η Γουότφορντ (3-2-2 εκτός) συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη δείχνοντας να χάνει μομέντουμ. Θα καταφύγουμε στη λύση των γκολ, η ομάδα του Τζόλα άλλωστε αρέσκεται να παίζει ανοιχτά.

190. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Μάχη στην ουρά της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται μέχρι το τέλος να παλέψουν για την παραμονή, ανεβασμένη αγωνιστικά και αήττητη στα τρία τελευταία (1-2-0) η Μπάρνσλεϊ (2-3-2 εντός) αλλά η άμυνα της συνεχίζει να μπάζει (έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια), από τρεις σερί ήττες προέρχεται η φιλότιμη αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων Ντόνκαστερ (1-2-3 εκτός). 5/7 over 2,5 και 6/7 GG εντός οι γηπεδούχοι, 4/6 over 2,5 εκτός η Donnie, προτιμάμε τα γκολ από τον άσο.

191. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Δεδομένος ο σεβασμός μας στην πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ Μπέρνλι, 10-3-1 το ρεκόρ της με 5-2-0 εντός, η Μπόρνμουθ (1-2-4) όμως δεν είναι του πεταματού, σκόραρε ως τώρα σε όλα τα ταξίδια της ενώ αδικείται από το 0-2 κόντρα στη Μπόλτον την προηγούμενη αγωνιστική. 7/7 2-3 γκολ μετράνε εντός έδρας οι γηπεδούχοι, εκεί βλέπουμε ξανά να κυμαίνεται το σκορ.

192. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ σκληροτράχηλες ομάδες, η πρώτη σκέψη μας ήταν το under 2,5 (5/7 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα) αλλά η Ίπσουιτς έχει πολλά 1-1 και μοιάζει και οριακό, λογικά στα 2-3 γκολ θα κινηθεί, δεν θα πάμε με την έδρα παρά το 4-3-0 των γηπεδούχων εντός και το 0-3-4 των φιλοξενούμενων εκτός.

193. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Έχει μάθει να μη χάνει (τρεις σερί ισοπαλίες) η Μίλγουολ (1-3-3 εκτός), όμως φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα για την πρώτη εντός έδρας νίκη της Μπόλτον (0-5-2) μετά από δύο σερί διπλά.

194. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Ασταθείς ως τώρα οι δύο ομάδες, η Μπράιτον (2-3-2 εντός) επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς με το 1-3 στο Ντόνκαστερ, η Μπλάκμπερν μετά από τρία με το 1-0 επί της Μίντλεσμπρο. Προχωράμε.

195. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Ξεμπούκωσε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο 5-2 επί της Ρέντινγκ, ξεκόλλησε από τα 1-1 και έφτασε στην πρώτη νίκη της τη φετινή σεζόν (1-8-4). 12/13 GG μετράει ως τώρα, από πέντε σερί (10/14 συνολικά) προέρχεται η Ντέρμπι (1-3-3 εντός) του ΜακΛάρεν, δεν μας κάνει ο άσος του 1,85-1,90, θα πάμε με τα γκολ.

196. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ

Το περσινό προφίλ της (μέτρια εντός, αποτελεσματικότατη εκτός) αρχίζει να λανσάρει ξανά η Τσάρλτον (1-3-2 εντός), προέρχεται από πέντε ματς αήττητο, τρία Χ εντός και δύο νίκες εκτός. Η Λιντς (2-1-4 εκτός) από την άλλη μετράει τρεις σερί νίκες εντός και τέσσερις σερί ήττες εκτός, οπότε το ματς δεν πιάνεται από πουθενά.

197. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Αρκετά αποτελεσματική στην έδρα της η Χάντερσφιλντ (3-3-1 εντός), η Μπέρμιγχαμ μετράει 1-1-5 εκτός και είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία. Άσος με κάλυψη στο Χ.

198. ΧΑΪΝΤ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Έχει πολύ over, πέρα από αυτό θα ρισκάρουμε στην πρώτη φετινή νίκη της Χάιντ, που έφτασε στην πηγή στα δύο πιο πρόσφατα αλλά δεν ήπιε νερό.

199. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ρεάλ και Σοσιεδάδ υπόσχονται καλό θέαμα και πολλά γκολ στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο Μπερναμπέου αφού οι Βάσκοι από τη φύση τους δεν είναι ομάδα που παίζει για το αποτέλεσμα. Παραδοσιακά σημειώνονται πολλά γκολ σε αυτά τα ματς, στα τρία τελευταία μάλιστα στη Μαδρίτη σημειώθηκαν 18 τέρματα και από τις δύο πλευρές. Ικανή να σκοράρει και η Σοσιεδάδ με το GG ωστόσο να πληρώνει ελάχιστα (1,66), καλή σκέψη δείχνει το να πετύχουν γκολ οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 78' στο 1,83 της Bet365, άλλωστε σε όλα τα ματς που σκόραραν το έκαναν μέχρι αυτό το χρονικό διάστημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

200. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΧΑΡΤΣ

Δεν χαρίζεται σε κανένα η Αμπερντίν (4-1-1 εντός), προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες με πιο πρόσφατη το εμφατικό 4-0 κόντρα στην Πάτρικ Θιστλ. Το παλεύουν τα πιτσιρίκια της Χαρτς αλλά δεν μπορούν, 0-1-7 μετράνε στα οκτώ τελευταία, 0-1-5 συνολικά εκτός. Άσος, πιθανότατα με μηδέν παθητικό.

201. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Εξαιρετικά αποτελεσματική στην έδρα της η Μάδεργουελ (5-0-1), υποδέχεται όμως τη δυσκολοκατάβλητη Νταντί Γιουνάιτεντ (1-4-1 εκτός) που προέρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα στο Σέλτικ Παρκ (1-1) και στο συγκεκριμένο γήπεδο μετράει στα τέσσερα πιο πρόσφατα 3-1-0 με τέρματα 4-0! Στρίβουμε διακριτικά.

202. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Αμφότερες προέρχονται από βαριές εκτός έδρας ήττες με σκορ 4-0, ακόμα χωρίς νίκη εντός η Πάτρικ Θιστλ (0-3-3), κάποια στιγμή θα σπάσει το ρόδι (3-1-2 μετράει εκτός), η Σεντ Μίρεν του 1-0-4 εκτός είναι ο κατάλληλος αντίπαλος.

203. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Θα θέλαμε τον άσο πιο ψηλά, η Κιλμάρνοκ μπορεί να μετράει 0-2-4 εκτός αλλά όλες οι ήττες της είναι στο γκολ.

204. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Σε συζητήσεις με τους Χιμπς βρίσκεται ο τεχνικός της Ινβερνές Τέρι Μπούτσερ, δεν θα μπλέξουμε.

205. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΑΛΟΑ

Αποτελεσματική στην έδρα της η Κάουντενμπιθ (3-0-2), αήττητο (1-2-0) στα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα, 1-1-3 μετράει εκτός η Αλόα. Προς τα αριστερά κοιτάμε.

206. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Το περασμένο Σάββατο για το κύπελλο η Κουίνς Παρκ κέρδισε με 1-0 την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ Χάμιλτον, που τελευταία δείχνει εκτός έδρας να χάνει λάδια (χωρίς νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της). +0,25 ασιατικός άσος.

207. ΜΟΡΤΟΝ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Αναμένουμε την αγωνιστική ανάσταση της ουραγού της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ Μόρτον (2-2-1 εντός), δεν έχει κάνει λίγες κηδείες εκτός φέτος η Νταμπάρτον (3-0-2 ρεκόρ) αλλά είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να αρχίσει την αντεπίθεση της η ομάδα του Μουρ.

208. ΝΤΑΝΤΙ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Ρέιθ Ρόβερς (6-4-0 μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την πρωτοπόρο Χάμιλτον, 3-2-0 εκτός), η Νταντί όμως είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και στην έδρα της ως τώρα είναι πολύ αποτελεσματική (4-1-0). Πετσοκομμένος ο άσος, αλλά προς τα εκεί κοιτάμε.

209. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Δύο σερί ήττες για τη Φόλκερκ (3-0-2 εντός), εκτός έδρας η Λίβινγκστον είναι προβληματική (1-0-4). Και εδώ προς την έδρα στρεφόμαστε.

210. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Νο Bet.

211. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Προσαρμοσμένος στα ονόματα των δύο ομάδων το σετ των αποδόσεων, οι μπουκ κρατάνε χαμηλά τον άσο της Ντανφέρμλιν παρότι αγωνιστικά μέχρι στιγμής δεν την χωρίζουν πολλά πράγματα από τη Στενχάουσμιουρ.

Πάμε στοίχημα LIVE

212. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Εμφανές το πασιφανές.

213. ΦΟΡΦΑΡ – ΜΠΡΕΧΙΝ

10/11 GG ως τώρα στο πρωτάθλημα η Μπρέχιν (0-1-4 εκτός), εκτός έχει μόνο GG και over 3,5. Θα ακολουθήσει το ρυθμό της η Φόρφαρ, χαμηλό σαν όριο το 2,75 για το over.

214. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

1-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Άλμπιον Ρόβερς, 3-1-1 το εκτός της Ανάν, διπλό με κάλυψη στο Χ.

215. ΕΛΓΚΙΝ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Χωρίς λόγο φαβορί το διπλό, προς την κόντρα του κοιτάμε.

216. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Πιο αποτελεσματική ως τώρα εκτός έδρας η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Ιστ Στέρλινγκ (2-1-2 εντός), 2-1-2 μετράει εκτός και η 3η Στέρλινγκ Άλμπιον, ντέρμπι που μπορεί να πάει παντού.

217. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Νο Bet.

218. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ

Αποτελεσματικότατος στην έδρα του ο ΠΑΣ (4-0-1), ντεμπούτο στον πάγκο του κάνει ο Σάκης Τσιώλης, ο ΟΦΗ έφτασε στη πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα (1-6-3) με το 2-0 επί του Άρη αλλά αγωνίστηκε από το 2’ με παίχτη παραπάνω. 0-1-3 μετρούν εκτός έδρας οι Κρητικοί, 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1.

219. ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ

Οριακό ματς για τη Βάκερ Ίνσμπουργκ, που παρότι παίζει καλό ποδόσφαιρο αδυνατεί να φτάσει σε νίκες (0-6-6 από τη μοναδική της τη 2η αγωνιστική), βολικός αντίπαλος η Νέουσταντ (2-2-3 εκτός), ο άσος ποντάρεται αρκετά.

220. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Ντέρμπι κορυφής στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας, τραίνο πηγαίνει τελευταία η Σπάρτα Ρότερνταμ (7-2-0 αήττητο, 5-2-0 μετράει εντός), η πρωτοπόρος Ντόρντρεχτ πάντως δεν πηγαίνει πίσω με 3/3 νίκες και 13-2 γκολ σε αυτές. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι χάνουν μέρος της δυναμικής τους (3-2-2), βρίσκουμε σωστό το φαβοριτισμό της Σπάρτα και προς τα εκεί κοιτάμε.

221. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ

Είναι σκληρό καρύδι η Νις, εκτός έδρας όμως μετράει 1-1-4 ενώ προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας ήττα της τη φετινή σεζόν (1-2 από τη Μπορντό). Μάλλον εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η Παρί (4-2-0 εντός), που κέρδισε με 4-0 τα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια της.

222. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Ντέρμπι ουραγών, η ήττα με 4-0 κόντρα στην Κοπεγχάγη έβαλε φρένο στην ανοδική πορεία της Νόρντζελαντ (3-3-1 εντός) που μετρούσε 3-1-0 στα πιο πρόσφατα, από πέντε σερί ήττες προέρχεται η Σοντερίσκε του 1-1-5 εκτός. Άλλη κλάση οι γηπεδούχοι, χαμηλά ο άσος αλλά έχει τον πρώτο λόγο.

223. ΧΕΤΑΦΕ – ΕΛΤΣΕ

Από δύο εντός έδρας ήττες προέρχεται η Χετάφε (3-1-2 εντός), 2-1-0 μετράει στις τελευταίες εξόδους της η Έλτσε. Κρύβει κινδύνους…

224. ΛΟΥΓΚΟ – ΜΟΥΡΘΙΑ

Φοβερή η σιγουριά που αποπνέει η φετινή Λούγκο (4-1-1 εντός), άνετα πήρε το βαθμό στην έδρα της Μαγιόρκα (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική, μετράει 2-2-0 αήττητο και φιγουράρει σταθερά στη 2η θέση της Σεκούντα. Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μούρθια (2-2-2 εκτός), είναι ομάδα με δυνατότητες αλλά δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στους τρομερά αποτελεσματικούς γηπεδούχους, παρότι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ τους Ρενέγια (11 αγ./6 γκολ).

225. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β - ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ

Μια ακόμα ήττα με κάτω τα χέρια (φτωχότατο το τελικό 1-0, δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα) γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Νουμάνθια η Μπαρτσελόνα Β’ (3-0-3), ήττα και για τη Ρεάλ Χαέν, 1-2 από τη Μιραντές, που έβαλε τέλος στο 3-1-0 σερί της. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με 4 σερί εκτός έδρας ήττες αλλά στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους τους πήραν αποτέλεσμα σε Χιχόν (1-1) και Χέρκουλες (0-1). Χ2 βασικά, πολύ πιθανό και το αμφίσκορο.

226. ΚΑΤΑΝΙΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Χωρίς Ντι Νατάλε η Ουντινέζε, με κακό κλίμα από το 0-3 κόντρα στην Ίντερ και 1-0-4 έκτος έδρας ρεκόρ, η Κατάνια (1-3-1 εντός) έχει απουσίες αλλά στάθηκε καλά στο Σαν Πάολο (2-1 από την Νάπολι). Ποντάρεται το διπλό, εμείς υα ρισκάρουμε στο 2,00+ του 0:0 ασιατικού άσου.

227. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα η Καϊσέρισπορ (0-3-6 έκτοτε, ουραγός), ένα μόλις τρίποντο στα έξι τελευταία για τη Μπεσίκτας (3-1-1 εκτός). Προχωράμε.

228. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

3η στο βαθμολογικό πίνακα η Σίβασπορ με 4-0-1 εντός έδρας ρεκόρ και 4-1-0 στα πέντε πιο πρόσφατα, θύμα της φετινής ρέντας της Φενέρμπαχτσε έπεσε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπούρσασπορ (1-0, 1-2, 2-2 στο 91’, 2-3 στο 93’), που εκτός έδρας πάντως ομάδες του χεριού της τις κερδίζει στο γκολ (3-0-2). Άσος με κάλυψη στο Χ, η παράδοση δείχνει over, αν βοηθήσουν λίγο οι φιλοξενούμενοι θα δούμε γκολ.

229. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Πέντε βαθμούς από γκολ στα τελευταία λεπτά έχει χάσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της η Σαραγόσα (2-2-2 εντός), δείγμα του πόσο ασόβαρη ομάδα είναι. Η Νουμάνθια παίζει ακομπλεξάριστα εκτός έδρας (1-3-2) και είναι ικανή να φύγει από την Αραγονία με θετικό αποτέλεσμα. Χ2.

230. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σε μεγάλη πίεση ο Χιούτον μετά το ντροπιαστικό 7-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, 1-2-2 (3/5 under και NG) το εντός έδρας ρεκόρ της Νόριτς, πάντα physical οι ομάδες του Άλαρνταϊς, η Γουέστ Χαμ δεν αποτελεί εξαίρεση, εκτός έδρας παίζει φουλ άμυνα για να καλύψει την επιθετική της ένδεια, μετράει 1-3-1 5/5 NG και 4/5 under 2,5, όλες οι ισοπαλίες της με 0-0. Με τα λίγα γκολ είμαστε.

231. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Έκανε και το πρώτο διπλό της η Γκλάντμπαχ (0-2 στο Αμβούργο), στην έδρα της μετράει 5/5 νίκες με 17-3 γκολ! Κακή έδρα για να ψάξει η Νυρεμβέργη την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα (0-7-4, 0-5-1 εκτός), προέρχεται από το αρκετά πλασματικό 0-3 κόντρα στη Φράιμπουργκ, το over θα κρατήσουμε βασικά.

232. ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαινόμενοι κατά της ελληνικής διαιτησίας οι άνθρωποι του Άρη (0-2-2 εντός) με τελευταία αφορμή την κόκκινη στο Γεντί Κουλέ στο 2’ μόλις λεπτό, με τον Ουντόζι λογικά στην εντεκάδα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (1-1-2 εκτός) που κουβαλά απογοήτευση για την ήττα –παρά την καλή εμφάνιση- στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι φαβορί το διπλό, το Χ έχει τον πρώτο λόγο.

233. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Επτά ματς χωρίς νίκη (0-3-4) η Καραμπούκ (2-2-1 εντός), πέντε (0-3-2) η Ριζεσπόρ (1-2-2 εκτός) αλλά πήρε ισοπαλίες σε Γαλατά και Μπεσίκτας σε αυτό το διάστημα. Θα αποφύγουμε τον άσο.

234. ΡΟΝΤΑ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Δεδομένο το ανέβασμα της Ρόντα, προέρχεται από ισοπαλία (3-3) στην πανίσχυρη έδρα της Γκρόνινγκεν, προηγουμένως κέρδισε δύο φόρες την Αϊντχόφεν και έβγαλε διπλό στη Βααλβάικ. 2-3-1 μετράει στην έδρα της, 1-1-4 εκτός οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς, 3/3 ήττες με τέρματα 0-14 είδαμε στις πιο πρόσφατες εξόδους τους. Δεκτός ο φαβοριτισμός του άσου, αλλά το over έχει ισχυρότερες βάσεις, αυτά τα δύο ενδεχόμενα μπορούν να –και πιθανότατα θα- συνδυαστούν.

235. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΚΙΛΙΖ 29

Χάνει λάδια τελευταία η Ακίλιζ (2-1-4 εκτός), που αποτελείται κυρίως από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες ενώ στα δύο πρόσφατα δεν βρήκε ούτε δίχτυα. Σαφώς ποιοτικότερη η 3η της βαθμολογίας ΦΚ Αϊντχόφεν (4-2-2 εντός), περιμένουμε να καλύψει και το -1,25 του ασιατικού χάντικαπ.

236. ΟΛΙΜΠΟ – ΚΙΛΜΕΣ

Εξάποντο παραμονής, σωστά κομμένο το σετ των αποδόσεων, 1-4-1 εντός η Ολίμπο, 2-0-5 εκτός η Κίλμες, αμφότερες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα (ήττα με 4-0 από την Αρχεντίνος οι γηπεδούχοι, 1-1 εντός κόντρα στη μισή Βελέζ οι φιλοξενούμενοι), μόνη λογική επιλογή το Χ.

237. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Επέστρεψε στις νίκες η Αούστρια (2-2-3 εντός) μετά από τέσσερα ματς πρωταθλήματος με το 0-3 κόντρα στη Νέουσταντ, όμως η ΒΑΚ Πέλετς των επτά ματς χωρίς ήττα (3-4-0) δεν κοντράρεται, ειδικά σε αυτές τις τιμές. 12 σερί GG μετράνε οι φιλοξενούμενοι, πιστεύουμε ότι το 13ο δεν θα αποδειχθεί γρουσούζικο.

238. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΡΙΝΤ

Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω κάνει φέτος η Στουρμ Γκρατς (2-1-4 εντός), αδυνατεί να βρει ρυθμό και προέρχεται από δύο ήττες. Δεύτερη στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα η Ριντ (2-4-1 εκτός), την αδικούν οι αποδόσεις αουτσάιντερ. 0:0 ασιατικό διπλό.

239. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Αμφότερες παραδοσιακά ομάδες έδρας, η Αλκορκόν φέτος όμως δεν πατάει καλά, 3-1-2 μετράει εντός ενώ έχει μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία (1-2-6). 1-2-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Κόρδοβα, θα αφήσουμε στην άκρη τα 1Χ2 καθ θα πάμε με το under, 5/6 μετράνε αμφότερες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

240. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Τζόινβιλ (7-3-6) αφήνοντας για τα καλά την κοιλιά του περασμένου μήνα και φορτσάροντας για την άνοδο. Από δύο ισοπαλίες προέρχεται η πρωτοπόρος Παλμέιρας (12-3-1 εντός) που σίγουρα είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της Σέριε Β’ αλλά έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο ενώ μοιάζει αδύνατο να χάσει την πρωτιά. Ίσως αξίζει να δοκιμάσουμε την κόντρα των γηπεδούχων στο +1 ασιατικό διπλό.

Πάμε στοίχημα LIVE

241. ΦΙΤΕΣΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Γκέλαρε στα δύο τελευταία ματς της στο Άρνεμ η Φίτεσε (3-1-1 εντός έδρας ρεκόρ), προέρχεται όμως από τεράστιο διπλό στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ. 0-1-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ουτρέχτης, πολύ δύσκολα θα γλιτώσει, ίσως σκοράρει για να βοηθήσει για το 1 & over.

242. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Ομάδες έδρας αμφότερες παραδοσιακά, η Χέρακλες φέτος στο “Πόλμαν” δεν θερίζει (1-2-2 ρεκόρ) αλλά προέρχεται από τεράστιο διπλό στο Ρότερνταμ επί της Φέγενορντ. 1-2-3 μετράει εκτός η Γκρόνινγκεν, 5/6 GG, 6/6 over 3,5, 5/6 over 4,5! Με τα γκολ θα πάμε.

243. ΛΕΟΥΒΕΝ – ΛΙΡΣ

Μάυρο χάλι εκτός η Λιρς (0-1-6), τη Λέουβεν την εμπιστευόμαστε μόνο στο over, οι φιλοξενούμενοι όμως δε είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά. Πάσο.

244. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΜΟΝΣ

Ντέρμπι ουραγών, πολύ ανάποδη τελευταία η Οστάνδη (1-0-4 στα πέντε πιο πρόσφατα, η νίκη στην σκληρή έδρα της Λιρς με αρκετή δόση τύχης), 1-2-4 μετράει στο σπίτι της, η Μονς (0-3-11 ρεκόρ) περιμένουμε να ανακάμψει, στην τελευταία της έξοδο τσίμπησε τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό για φέτος (2-2 στο Λέουβεν), την προηγούμενη αγωνιστική πάλεψε το ματς κόντρα στην φορμαρισμένη Γκενκ (2-3). Καλά πληρώνει το Χ2, με το δεδομένο ρίσκο όταν μιλάμε για μια ομάδα με 0-1-5 εκτός.

245. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΓΑΝΔΗ

Αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι η Γάνδη, στα δύο τελευταία κόντρα σε Ζούλτε Βάρεγκεμ και Σταντάρ Λιέγης γνώρισε ισάριθμες ήττες, 0-4-4 το ρεκόρ της από τα τέλη Αυγούστου, χωρίς νίκη ακόμα εκτός έδρας (0-4-3). 2-3-1 μετράει στην έδρα της η Σαρλερουά, κοντράρουμε το διπλό, κοιτώντας κυρίως προς το Χ, αφού αναμετρόνται οι δύο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες (6) στο Βέλγιο.

246. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Δεν είναι ομάδα για να σηκώσει αποδόσεις φαβορί εκτός έδρας η Κορτράικ, όσο αποτελεσματική και αν παρουσιάζεται μέχρι στιγμής (3-0-4 εκτός). Από μεγάλες νίκες (2-0 την Κλαμπ Μπριζ στο ντέρμπι, 0-1 στη Μπέβερεν) προέρχεται η Σερκλ Μπριζ (2-2-2 εντός), συμπληρώνοντας πέντε ματς χωρίς ήττα. +0,25 ασιατικός άσος.

247. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Αναστήθηκε η Βαλενσιέν στην Κορσική (1-3 την Αζαξιό), 1-1-4 μετράει στην συνήθως δυνατή έδρα της, η Μονπελιέ σκοράρει (4/5 GG εκτός) αλλά δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις ισοπαλίες (2-7-3 ρεκόρ). Χ και 1-1 σκορ.

248. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΛΙΛ

6-1-0 χωρίς να έχει δεχθεί ούτε γκολ η Λιλ (3-2-1 εκτός), κέρδισε με 2-0 τη Μονακό και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της Λιγκ 1. Δύσκολη έξοδος στη Γκινγκάμπ, οι νεοφώτιστοι είναι δυνατοί εντός (4-1-1) ενώ έχουν το εύκολο γκολ. Προς τα δεξιά κοιτάμε, αλλά χρειάζεται κάλυψη στο Χ.

249. ΛΟΡΙΑΝ – ΡΕΜΣ

Σε πολύ καλή φόρμα η Ρεμς, έρχεται από τρεις σερί νίκες, δύο εκ των οποίων απέναντι σε Μονακό για το κύπελλο (1-0) και Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα (2-3), είναι αήττητη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας (2-3-0) και γενικά δείχνει πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Απεναντίας η Λοριάν είναι ντεφορμέ με 5/6 ήττες (1-0-5) ενώ θα έχει και κάποιες καλές απουσίες αφού πιθανό είναι να παραταχθεί με τον 3ο τερματοφύλακα της. Όλα οδηγούν στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) που πληρώνει 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

250. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΡΕΝ

4-1-0 εντός η Μπαστιά, η Ρεν (2-2-2 εκτός) όμως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει βρει το εύκολο γκολ. Πάσο.

251. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΑΖΑΞΙΟ

Με υπηρεσιακό η Αζαξιό (0-2-3 εκτός) μετά την παραίτηση Ραβανέλι, προς τη μεριά της Τουλούζ (2-2-1 εντός) κοιτάμε αλλά θέλαμε τον άσο ψηλότερα. Αναμονή για το live.

252. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Προπονητής για τέσσερα χρόνια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Χοακίν Καπαρός, αποτελεσματικότατη εκτός έδρας η Λεβάντε του (3-2-1), 4-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Βαλβέρδε αλλά όπως καταλαβαίνετε ο άσος για 1,50 δεν είναι.

253. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Κρατήθηκε στη θέση του –μέχρι την πρώτη στραβή…- στον πάγκο της Χέρκουλες (1-3-2 εντός) ο Κίκε Ερνάντεθ μετά το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στη Χιρόνα, για να εδραιωθεί όμως θα πρέπει να έρθουν και νίκες (1-6-5 το ρεκόρ της συνολικά). Η Λας Πάλμας (2-3-1 εκτός) έρχεται από 3-2-0 αήττητο, κρατώντας σε 4/5 το μηδέν πίσω. Η στατιστική δείχνει Χ, τα περισσότερα κατηγορία έχει η ομάδα από το Αλικάντε, από κοντά και οι νησιώτες με 5 σε 12 αγώνες.

254. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΙΚΑΣΑ

Με τρεις εντός έδρας νίκες (όλες με σκορ 1-0) στα τέσσερα τελευταία η νεοφώτιστη Ικάσα πάτησε τετράδα και ονειρεύεται δεύτερη συνεχόμενη άνοδο. Εκτός έδρας πάντως χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (5-3-8) ενώ φιλοξενείται από μια ομάδα μαχόμενη για την παραμονή της. 8-5-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Α Μπε Σε, δεν έχουμε ενστάσεις για το φαβοριτισμό της, μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα.

255. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΟΕΣΤΕ

Τελικός για την Παϊσαντού (8-5-3 εντός), περιμένουμε η έδρα να μιλήσει κόντρα στην Οέστε (3-5-8 εκτός).

256. ΣΕΑΡΑ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Εξάποντο για την τετράδα, στη μάχη της οποίας ξαναμπήκε η Σεαρά με το διπλό (1-3) στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. 10-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της, η Σπορτ Ρεσίφε (6-1-9 εκτός) εύκολος αντίπαλος πάντως δεν είναι. Πάσο.

257. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Πρώτος τελικός της ανατολικής περιφέρειας της MLS, διπλά παιχνίδια που εν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, το Χιούστον έχει πάρει τον αέρα του Κάνσας στα πλέι-οφ (το απέκλεισε τα δύο προηγούμενα χρόνια) αλλά για να φτάσει εδώ χρειάστηκε αρκετή τύχη κόντρα στη Νέα Υόρκη, αντίθετα το Κάνσας είναι σταθερά καλό μέσα στη χρονιά.

258. ΙΝΤΕΡ - ΛΙΒΟΡΝΟ

Χαμηλός πλην δίκαιος άσος, μπορεί κάποιος να τον συνδυάσει με το over, η Ίντερ έχει την καλύτερη επίθεση στη Σέριε Α’, η Λιβόρνο 3/5 over εκτός έδρας.

259. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Αρκετά μπερδεμένο, κάθε άλλο παρά θαμπώνει η φετινή Ντεν Χάαγκ, στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της όμως κέρδισε δύσκολους αντιπάλους (2-1 τη Φίτεσε, 3-2 την Τβέντε). 0-2-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Καμπούρ, αναγκαστικά κοιτάμε προς τα αριστερά.

260. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

4ος γύρος του κυπέλλου Πορτογαλίας, νοκ-άουτ αναμέτρηση, 1-1 το μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα στην έδρα της Σπόρτινγκ. Η Μπενφίκα έχει εμφανέστατο πρόβλημα αυτοπεποίθησης, έρχεται καταρρακωμένη από την οδυνηρή ήττα-99% αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ στο Φάληρο ενώ έχει και αμφίβολο τον Καρντόσο. Την καλύτερη επίθεση στην Πορτογαλία έχει η Σπόρτινγκ, προέρχεται από νίκη-ανατροπή επί της Μαρίτιμο και πάει στο ντέρμπι πιο ξεκούραστη και με σαφώς καλύτερη ψυχολογία. Χ2 και GG.

261. ΟΛ ΜΠΟΪΣ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Και αυτό παλαντζάρει πάνω στην ισοπαλία, καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση (0-4-3 η Ολ Μπόις, 0-3-1 η Χιμνάσια από τις τελευταίες νίκες τους), 2-5-0 και 1-3-3 τα ρεκόρ τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Πάμε με την αλληλεξουδετέρωση.

262. ΘΕΛΤΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Σαν στο σπίτι της νοιώθει η Θέλτα στην Ανδαλουσία αφού κόντρα στη Σεβίλλη πέτυχε την 3η νίκη της απέναντι σε ομάδες της περιοχής (Μπέτις, Μάλαγα, Σεβίλλη). Στο Βίγκο πάντως ακόμα αγνοεί τη νίκη (0-3-3) ενώ και στα τέσσερα τελευταία δεν πετυχαίνει ούτε γκολ. Επιπλέον η παράδοση της με τη Βαγιεκάνο είναι κάκιστη αφού τις οκτώ τελευταίες φορές που την φιλοξένησε δεν κέρδισε (0-5-3). Προβάδισμα ωστόσο θα δώσουμε στα πολλά γκολ (9/12 over Βαγιεκάνο) με το over να πληρώνει 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

263. ΜΠΑΪΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Παλεύει για την παραμονή η Μπαΐα (6-6-4 εντός), στα δύο τελευταία έφερε ισοπαλίες κόντρα σε Ατλ. Παραναένσε (1-1 εντός) και Γκρέμιο (0-0 εκτός), 10/16 under 2,5 και NG μετράει στην έδρα της. Η Ατλέτικο Μινέιρο ασέλγησε (5-0) στο πτώμα της Ναούτικο, δεν είναι ομάδα που θα χαριστεί αλλά εκτός έδρας είναι αναιμική (2-5-9) και σκοράρει με δυσκολία (13/16 under 2,5, 12/16 ΝG). Από οκτώ σερί NG προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με τα λίγα γκολ.

264. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Εξάποντο παραμονής, η Πορτουγκέσα (8-5-3 εντός) γνώρισε ήττα στην έδρα της φορμαρισμένης Σάο Πάολο (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική, η Κορίτιμπα μετά από δύο σερί νίκες έφυγε από την έδρα της ως συνήθως και πνίγηκε (1-5-10 εκτός) κόντρα στη Βάσκο (2-1). Γκολ δείχνει η στατιστική (10/16 over 2,5, 11/16 GG εντός οι γηπεδούχοι, 9/16 over και GG εκτός η Κορίτιμπα), λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης θα τα αφήσουμε, ρίχνοντας απλώς ματιές προς την έδρα.

265. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Χάλασε το απόλυτο των under 2,5 (13/13 μετρούσε) η Εστουδιάντες (4-3-0 εντός) με το 1-2 στην έδρα της Ρίβερ, η Ροζάριο εκτός έδρας δεν είναι αποτελεσματική (1-2-4 εκτός, 5-1-1 εντός) αλλά έχει σκοράρει σε 5/7 εξόδους της. Τίποτα.

266. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΟΪΑΣ

Ζευγάρι και του φετινού ημιτελικού του κυπέλλου, την Τετάρτη στον 2ο επαναληπτικό η Φλαμένγκο κέρδισε ξανά με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου την περιμένει η Ατλέτικο Παραναένσε. 7-5-4 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων που ουσιαστικά είναι αδιάφοροι στο πρωτάθλημα (+8 από την επικίνδυνη ζώνη), η Γκοϊάς (6-4-6 εκτός) βρίσκεται στο -1 από την τετράδα και την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα πάμε με το μεγαλύτερο κίνητρο των φιλοξενούμενων, Χ2.

267. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΓΚΟΥΑΡΑΤΙΝΓΚΟΥΕΤΑ

Από τεράστιο διπλό (0-4) στο εξάποντο ανόδου στην έδρα της Αβαΐ προέρχεται η Φιγκεϊρένσε (10-1-5 εντός), κολλημένη στα 0-0 (τρία στα τέσσερα τελευταία, όλα εντός έδρας) η Γκουαρατινγκουέτα, 2-2-12 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στην πιο πρόσφατη έξοδο της κέρδισε με 2-4 την Α Μπε Σε Νατάλ. Χαμηλά είναι η αλήθεια ο άσος αλλά η Φιγκεϊρένσε έχει την ποιότητα και το μομέντουμ για να φτάσει σε μια νίκη που θα την βάλει για τα καλά στη μάχη της τετράδας.

268. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στην μεξικανική Απετρούρα, σίγουρα 1η η Κλαμπ Αμέρικα, σταθερά χωρίς δέκα διεθνείς και τον τεχνικό της, θέλει νίκη για να κάνει 11 τας συνεχόμενα τρίποντα στην έδρα της για το πρωτάθλημα. Αήττητη εκτός η Τολούκα (3-4-0), ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη αφού παίζει μόνο για το πλασάρισμα στα πλέι-οφ, δεν πιάνεται από πουθενά.

269. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά στη μάχη του Ινισιάλ, 4-3-0 μετράει εντός η πρωτοπόρος Νιούελς, 3-0-3 εκτός η Σαν Λορέντζο, έχοντας σκοράρει πάντως σε όλες τις εξόδους της (4/6 over 2,5, 2 γκολ κατά μ.ο. σημειώνει). Θα ρισκάρουμε σε over 2 και GG, άλλωστε αμφότερα είναι σε τιμές αουτσάιντερ.

270. ΑΤΛΑΝΤΕ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Η ουραγός Ατλάντε (2-3-3 εντός) δεν μπορεί να αδιαφορήσει μέχρι το τέλος και της Κλαουσούρα αν θέλει να σωθεί, η Τζαγκουάρες (1-5-2 εκτός) με ένα βαθμό είναι σίγουρα στα πλέι-οφ ενώ με νίκη εξασφαλίζει και το Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα ρισκάρουμε στο Χ.

271. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά, χωρίς προδιάθεση για over οι δύο ομάδες, προχωράμε παρακάτω.

272. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Πατσούκα (1-5-1 εντός), η Κερέταρο (2-1-4 εκτός) με νίκη είναι σίγουρα στα πλέι-οφ, διαφορετικά θα περιμένει να μάθει τι θα κάνουν μετά από αυτή Τιχουάνα και Τίγκρες. Δεν πάει πάντως το χέρι στο διπλό.

273. ΛΕΟΝ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Η Λεόν (4-3-1 εντός) είναι στα πλέι-οφ και θέλει νίκη για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες, η Τιχουάνα (0-2-5 εκτός) θέλει μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προλάβει τα πλέι-οφ. Απουσίες διεθνών για τους γηπεδούχους, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

274. ΑΤΛΑΣ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Παιχνίδι που διεξάγεται στις 5 το πρωί, η Τίγκρες (2-3-2 εκτός) κυνηγάει τα πλέι-οφ και θα ξέρει τα αποτελέσματα των ανταγωνιστριών της, οπότε θα ξέρει αν έχει ελπίδες και αν της φτάνει η ισοπαλία ή χρειάζεται νίκη (σε κάθε περίπτωση αν την Παρασκευή δεν κερδίσει η Μονάρκας έχει ελπίδες). Η Άτλας (1-4-2 εντός) είναι μακριά από τα πλέι-οφ αλλά θέλει βαθμούς αφού βρίσκεται δεύτερη από το τέλος στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, αναμένεται πάντως κουρασμένη και απογοητευμένη από την απώλεια του κυπέλλου μεσοβδόμαδα (στα πέναλτι από την Μονάρκας). Κανονικά πρέπει στις 4:45 το πρωί του Σαββάτου να ανοίξουμε υπολογιστές/κινητά και να δούμε τι χρειάζεται η Τίγκρες για να μπει στα πλέι-οφ, θα πάμε όπως είναι εμφανές με το κίνητρο των φιλοξενούμενων.

275. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Ιαπωνία, πρωτοπόρος με 9-6-0 εντός και 3-3-0 αήττητο η Γιοκοχάμα Μαρίνος, με 1-0 όλες οι τελευταίες νίκες της (6/7 under 1,5 στα πιο πρόσφατα), η Ναγκόγια (3-4-8 εκτός) είναι αδιάφορη βαθμολογικά, χωρίς νίκη στα έξι τελευταία (0-2-4), σκόραρε πάντως στις 14 τελευταίες εξόδους της (13/15 GG). Χωρίς τον καλύτερο τους παίχτη, τον μέσο Νακαμούρα, οι γηπεδουχοι.

276. ΚΑΣΙΒΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Μεθυσμένη από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ η Κασίβα (7-4-4 εντός), η Χιροσίμα (7-2-5 εκτός) κυνηγάει την κορυφή (στο -3 από τη Γιοκοχάμα), στο 2,20+ το διπλό είναι συζητήσιμο, στην Ιαπωνία πάντως χάρες δεν γίνονται.

277. ΣΟΝΑΝ – ΚΑΣΙΜΑ

Θα πέσουν κορμιά, η Σονάν (3-6-6 εντός) βρίσκεται στο -6 από την παραμονή, έχοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και θέλει μόνο νίκη, όπως και η Κασίμα (4-3-8 εκτός) που με καλά αποτελέσματα στα τελευταία έχει φτάσει στο -3 από την τριάδα και στο -6 από την κορυφή. Μοναδική (pregame) διέξοδος το over 3, 8/15 over 2,5 μετράνε εντός έδρας οι γηπεδούχοι, 12/15 over 2,5 και 9/15 over 3,5 εκτός η Κασίμα που προέρχεται από 9 σερί over 2,5 (6/9 over 3,5).

278. ΤΟΚΥΟ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Εξάποντο για τη μάχη της τριάδας, στο -5 το Τόκιο (8-1-5 εντός, 5-1-1 στα πιο πρόσφατα), στο -3 η Τσερέζο Οσάκα (5-6-4 εκτός) που έχασε αήττητο 10 αγωνιστικών (5-5-0) από το 2-0 στην έδρα της Τόσου. Τριπλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ