ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (23/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

193. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η εικόνα της Κράσνονταρ κόντρα στη Έβερτον (το τελικό 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους) μας κάνει να κοιτάμε προς τα αριστερά, όμως αντίθετα με τα “ζαχαρωτά” οι “λύκοι” λογικά θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή 11άδα τους. Αμφότερες βγάζουν φάσεις για γκολ, κρατάμε τις προθέσεις μας για τοlive.

194. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Η Ντιναμό Κιέβου είχε ηττηθεί τον Ιούλιο στο Σούπερ Καπ από τη Σαχτάρ στο πρώτο ματς της σεζόν, αλλά έκτοτε άλλη ήττα δεν έκανε. Στα 13 τελευταία μετράει 11-2-0 και έξι σερί νίκες κι έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» σιγά-σιγά την πρόκριση από τον όμιλο με διπλό στη Δανία κόντρα στην Άαλμποργκ που αγκομαχάει φέτος κι έχει σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση (μόλις 14 γκολ σε 17 επίσημα ματς). Λογικά το 1,975 του διπλού (-0,5) στην Bet365δεν θα αντέξει μέχρι την έναρξη του ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

195. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΝΑΠΟΛΙ

Ισχυρή στην έδρα της η Γιούνγκ Μπόις, όπου σκοράρει με τρομερή συνέπεια, το πρόσφατο 0-1 από τη Βασιλεία ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι στο σπίτι της που δεν βρήκε δίχτυα. Ποιοτική ομάδα επιθετικά η Νάπολι, τοoverαποτελεί την πρώτη σκέψη μας αλλά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είναι Ιταλοί μας οδηγεί στην αναμονή για τοlive, ώστε να δούμε διαθέσεις και να βρούμε καλύτεροspot.

196. ΛΙΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Υποχωρεί το +0,25 ασιατικό των φιλοξενούμενων, υπερβολή να δίνεται φαβορί η Λιλ με το γνωστό πρόβλημα που έχει στο γκολ.

197. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Νο Βet.

198. ΠΑΟΚ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Το πιο λαμπερό ματς της χρονιάς δίνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Φιορεντίνα και για πρώτη φορά φέτος θα παίξει μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο Δικέφαλος φάνηκε λίγος στη Γαλλία, αλλά μπροστά στο κοινό του σίγουρα θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός. Η Φιορεντίνα έρχεται από ήττα με 0-2 από τη Λάτσιο, θα αγωνιστεί ξανά με απουσίες κι έχοντας σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση, ενώ το μυαλό της θα είναι και στο επόμενο ματς με τη Μίλαν. Η ισοπαλία (3,30) είναι υπό σκέψη, αφού δεν καταστρέφει κανέναν, οι Young Guns πρόλαβαν το 1Χ στο 1,70 πριν πέσει στο 1,55 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

199. ΡΙΕΚΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Βρίσκει τον εαυτό της σιγά-σιγά η Φέγενορντ, οι νίκες στο πρωτάθλημα της έχουν δώσει αυτοπεποίθηση, πάνω της πάνε τα πρώτα πονταρίσματα, δεν παραγνωρίζουμε όμως τον μαχητικό χαρακτήρα της Ριέκα κα τον παράγοντα έδρα.

200. ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ. - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η κακή πορεία της Σλόβαν σε πρωτάθλημα (7η) και Ευρώπη (2/2 ήττες με 0-7 γκολ στον όμιλο) έφεραν την αντικατάσταση του Στράκα από τον Κόβανετς. Πιέζεται πολύ το διπλό, που πλέον έχει υποχωρήσει στο 1,85, εμείς δεν βρίσκουμε όμως λόγο για τέτοιο ενθουσιασμό.

201. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Η ήττα από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ έφερε την απομάκρυνση Λουθόν από τον πάγκο της Σταντάρ, υπηρεσιακός μέχρι νεοτέρας ο βοηθός του, ροκ εν ρολ καταστάσεις στο στρατόπεδο της με τους οπαδούς να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Η Σεβίλλη με 6-1-1 στην Πριμέρα βρίσκεται στη 2θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει δικαίως τον πρώτο λόγο εδώ.

202. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Ποιοτικότερη ομάδα η Στεάουα, σε πολύ καλύτερο μομέντουμ από τη Ρίο Άβε, ο άσος είναι η επιλογή μας.

203. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Έκρυψε τα σύννεφα μιας μίνι-κρίσης στην Τράμπζονσπορ το 3-1 επί της Μερσίν στο πρωτάθλημα, για 1,70 δεν είναι άσος της κόντρα στην σκληροτράχηλη Λόκερεν, δεδομένου του προβλήματος στο γκολ που βγάζουν οι Τούρκοι, θα περιμένουμε τοlive.

Πάμε Στοίχημα LIVE

204. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαιρετικά τα πηγαίνει φέτος η Αϊντχόφεν σε όλες τις διοργανώσεις με συνολικό ρεκόρ 13-0-3, ενώ εντός έδρας είναι κυριολεκτικά ασυναγώνιστη αφού σε εννιά παιχνίδια έχει το απόλυτο των νικών με γκολ 23-1! Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε χωρίς ψυχολογία μετά το πρόσφατο 1-2 από τον ΟΦΗ στο 94’ και χωρίς τον Μπεργκ έχει αποδείξει ότι είναι άλλη ομάδα, αγκομαχώντας σχεδόν σε όλα τα ματς. Συν τοις άλλοις, τρεις μέρες μετά έχει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Τον άσο σε δυάδα προτίμησαν οι Young Guns (1,575/ Bet365), τον -1 ασιατικό άσο o Maudit στο 2,00 της ίδιας εταιρείας, και οι δύο αποδόσεις πάντως έχουν ανέβει αισθητά (1,65 και 2,15, αντίστοιχα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

205. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΖΥΡΙΧΗ

Γνωστή φέτος για τις επιθετικές αρετές της η Ζυρίχη, θα πρέπει να σκοράρει για να πάρει αποτέλεσμα στο “Ελ Μαδριγάλ”. Ποιοτική ομάδα η Βιγιαρεάλ, τα γκολ αποτελούν εδώ μονόδρομο.

206. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Με νέο προπονητή τον Ίαν Αντόνε ο Απόλλων, η συντριβή από τη Νέα Σαλαμίνα (4-0) έδωσε την αφορμή που έψαχνε η διοίκηση του να απομακρύνει τον Χριστάκη Χριστοφόρου. Κάστρο το “Μπορούσια Παρκ”, η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε με 2/2 ισοπαλίες τον όμιλο, περιμένουμε να φτάσει σε μια καθαρή νίκη.

207. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Η Εστορίλ έρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα τρίτης κατηγορίας, έχοντας στο μυαλό της το παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ και δεν τα πηγαίνει καλά ούτε στο πρωτάθλημα, ενώ η Ντιναμό Μόσχας δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς τις τελευταίες 20 μέρες. Καμία εμπιστοσύνη δεν προσφέρουν οι ρωσικές ομάδες για αποδόσεις 2,15 σε εκτός έδρας ματς, αν και η Ντιναμό μετράει 7-0-2 μακριά από την έδρα της, σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ στα 8/9! Βάσει στατιστικών και συμπεριφοράς των δύο ομάδων, ξεκάθαρη επιλογή δείχνει το 1,925 για το over 2,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

208. ΙΝΤΕΡ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Under2,5, 1-0/2-0 οι δύο νίκες της Ίντερ ως τώρα στον όμιλο, καθαρά και ιταλικά, δύο 0-0 έχει φέρει η προβληματική στο γκολ, ειδικά εκτός έδρας, Σεντ Ετιέν.

209. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πολύ καλά εξελίσσεται η χρονιά για την Κλαμπ Μπριζ, που βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της, έχει βρει ρυθμό και μετράει 5-1-0 στο Γιουρόπα Λιγκ και 5-3-0 εντός έδρας, χωρίς να δεχτεί γκολ στα 6/8 ματς. Με την συχνότητα που βγάζει φάσεις φέτος η Κοπεγχάγη (η χειρότερη Κοπεγχάγη των τελευταίων ετών) είναι αμφίβολο το αν απειλήσει σοβαρά τους Βέλγους, μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε, στο 1,80 ο άσος στην Bet365, στο 1,725 στην Ασία, στο 1,75 το προτίμησε ο B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

210. ΝΤΝΙΕΠΡ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ

Και εδώ τα λίγα γκολ κοιτάμε, η Καραμπάγκ θα κατέβει για το 0-0 όμως πάντα με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό, στο 2-0 από την Ίντερ δεν απείλησε αλλά δέχθηκε και ελάχιστες φάσεις, στην πρεμιέρα έφερε 0-0 με τη Σεντ Ετιέν, από την άλλη η Ντνίπρο έχει φέρει 0-1 κόντρα στην Ίντερ και 0-0 στη Γαλλία. Ποιοτικότερη ομάδα οι γηπεδούχοι, τα 1-0/2-0/2-1/0-0/(1-1) μοιάζουν πολύ πιθανά.

211. ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Πολύ σωστά μοιρασμένο στη μέση, υπολογίσιμη πάντα στην έδρα της η Παρτιζάν, από την άλλη η Μπεσίκτας δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

212. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Ματς για πολλά γκολ, η Σάλτσμπουργκ είναι… Σάλτσμπουργκ, η Ντιναμό βγάζει εύκολα φάσεις και είναι φωτιά στην αντεπίθεση, περιμένουμε σκορ εκατέρωθεν.

213. ΣΕΛΤΙΚ - ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Με τον Προτάσοφ στο τιμόνι η Άστρα, 2/2 ήττες μετράει μέχρι στιγμής στον όμιλο, μια νίκη και μια ισοπαλία η Σέλτικ, που έδειξε να βρίσκει τον εαυτό της στο πρόσφατο 5-0 επί της Ρος Κάουντι. Μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους ο φορ Γκουιντέτι, αλλά φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο.

Πάμε Στοίχημα LIVE

214. ΤΟΡΙΝΟ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ στο Γιουρόπα (6 ματς) η Τορίνο, στην άμυνα της στηρίζεται και στη Σέριε Α’ (2-2-3 με 5-7 γκολ), προσεκτικά περιμένουμε να παίξει και η Ελσίνκι, που δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους Ιταλούς, underκαιNoGoal, πιθανότερα σκορ τα 1-0/2-0.

215. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν βλέπουμε πώς η μπλαζέ στο Γιουρόπα Τότεναμ θα κερδίσει εύκολα τον μαχητικό Αστέρα. Ο Ποκετίνο στα προηγούμενα ματς έκανε πολλές αλλαγές στην 11άδα, ενώ μετά το πρόσφατο 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα η ψυχολογία των “σπιρουνιών” δεν είναι η καλύτερη δυνατή. +1,5 ασιατικό διπλό ή πάσο.

216. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Επαναληπτικός για τους “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα,0-1 κέρδισε στο Λα Μπομπονέρα η Ντεπορτίβο Καπιάτα (3-2-0 ως τώρα στο θεσμό), η Μπόκα σίγουρα υπερτερεί ποιοτικά, αλλά στο 1,90 το διπλό δεν τα λες και ευκαιρία.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα της Πέμπτης.

720. ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Μπορεί στην πρεμιέρα να ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Λαμποράλ, στο λιθουανικό όμως πρωτάθλημα η Νεπτούνας συνεχίζει να προσφέρει σκορ και θέαμα, πετυχαίνοντας για τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι πάνω από 110 πόντους! Μεγάλη εμφάνιση για τον Ερυθρό Αστέρα απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, όπου μπροστά σε 20.000 κόσμο και με έναν Μαριάνοβιτς (MVP της 1ης αγωνιστικής) να κάνει ό,τι θέλει κάτω από τα δύο καλάθια επικράτησε με 76-68. Φαβορί δίνονται οι φιλοξενούμενοι και όχι άδικα, όμως οι Λιθουανοί στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία τους στη διοργάνωση θα τα δώσουν όλα. Καλύτερη επιλογή το σύνολο πόντων τους, με το όριο στους 74,5 να φαντάζει αρκετά μικρό, αν αναλογιστούμε ότι οι Λιθουανοί στο γήπεδο τους σκοράρουν κατά ριπάς. Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο διοργανώσεων να είναι μεγάλη αλλά όταν μία ομάδα πετυχαίνει σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια 110+ πόντους τότε αξίζει προσοχής.

721. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ρεβάνς για τον απρόσμενα χαμένο (όπως μόνο η ΤΣΣΚΑ ξέρει να χάνει) ημιτελικό στο Final-4 του Μιλάνο θέλουν οι Ρώσοι απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μακάμπι. Οι γηπεδούχοι πέρασαν σαν σίφουνας από το Βερολίνο παρά τις σημαντικότατες απουσίες των Ντε Κολό και Χριάπα, έχοντας μόλις εφτά παίκτες να σκοράρουν, αλλά όλοι τους είχαν 8+ πόντους. Πρόβλημα στο παιχνίδι με την Ενισέι και για τον Μαρκοϊσβίλι, του οποίου η κρισιμότητα του τραυματισμού θα διαπιστωθεί σύντομα. Κλασικό παιχνίδι για τη Μακάμπι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με τους Ισραηλινούς να κάνουν πάρτι με 92-76 απέναντι στη Λιμόζ. Βέβαια, από τη νίκη αυτή η Μακάμπι έχει παίξει άλλα δύο παιχνίδια (ισάριθμες νίκες) για το εγχώριο πρωτάθλημα στις 18 και 20 του μήνα και ταξιδεύει στη Μόσχα για το τέταρτο ματς σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Παρελθόν από τη Μακάμπι αναμένεται ο Τάιους, επέστρεψε για τα καλά ο Σόφο. Οι απουσίες των γηπεδούχων μας αναγκάζουν να απέχουμε από το -7,5 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κοντράρουμε κιόλας, μιας και αφενός η αγωνιστική κατάσταση των Ρώσων, αφετέρου η κούραση των φιλοξενούμενων χρίζουν την ΤΣΣΚΑ ως φαβορί του αγώνα.

Πάμε Στοίχημα LIVE

722. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Με ήττες ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στα δύσκολα από την αρχή θα μπει ο ηττημένος του παιχνιδιού. Δυνατή δείχνει η Γαλατάσαραϊ φέτος στο γήπεδο της, πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα θα δημιουργήσει τριγμούς στην ομάδα. Η Βαλένθια δεν κατάφερε να κερδίσει τον ελλιπέστατο και με υπηρεσιακό προπονητή Ολυμπιακό και ψάχνει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα. Αμφίβολος και σε αυτό το ματς ο Ντούμπλιεβιτς, ενώ εκτός θα είναι και ο Λούτσιτς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στο τελευταίο νικηφόρο αγώνα της ομάδας για την ACB. Πλεονέκτημα σαφώς οι γηπεδούχοι, επιλογή ο σκέτος άσσος του 1,70, παίζεται και το -2,5 που προσφέρει ο Stoiximan στο 1,95 .

723. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σούπερ εμφάνιση στη Βαρκελώνη και κοντά στο θαύμα βρέθηκε η Μπάγερν, που τελικά ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 83-81. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ επικράτησε με 84-77 της Τούροβ. Κλασική Μπάγερν με το μυαλό κυρίως στην επίθεση, κάτι ανάλογο βλέπουμε (και θα συνεχίζουμε να βλέπουμε) στον φετινό Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» υπό την καθοδήγηση του Ιβάνοβιτς θα προσπαθούν για τη νίκη τρέχοντας (μεγάλη υπόθεση σε αυτό ο Σλότερ) και σουτάροντας. Ο συνδυασμός των δύο ομάδων οδηγεί στο over, με τους 153,5 πόντους που προσφέρει ο Stoiximan να θεωρούνται ικανοί να καλυφθούν .

724. ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πάλεψε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρ αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό το Μιλάνο, χάνοντας στο φινάλε με 77-74. Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι και πρώτο εντός με αντίπαλο την αήττητη φέτος Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν με την Μπάγερν, πράγμα λογικό μιας και θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες τους. Στους 4,5 πόντους το χάντικαπ, πιο ελκυστικό φαντάζει το under 154,5, με τους γηπεδούχους να στηρίζονται περισσότερο φέτος στην άμυνα (λόγω και της απουσίας των Τζέρελς και Λάνγκφορντ), τους δε Ισπανούς να είναι παραδοσιακά ομάδα που παίζει άμυνα.

725. ΤΟΥΡΟΒ ΖΓΚΟΡΖΕΛΕΚ-ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία της Τούροβ στη διοργάνωση, που φιλοξενεί τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Πολωνοί στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση τον Κόλινς, αγχωτική αλλά σημαντική νίκη για τους Τούρκους απέναντι στο Μιλάνο. Φαβορί οι Τούρκοι που δείχνουν ότι φέτος θέλουν το βήμα παραπάνω, με το χάντικαπ όμως των 8,5 πόντων να μας παραπέμπει κυρίως στο live.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ