ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(26/6). Betblo.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(26/6)

344. ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΗΠΑ και Γερμανία με ισοπαλία περνάνε χέρι-χέρι στην επόμενη φάση αλλά τα "πάντσερ" δεν είναι μαθημένα σε τέτοιο τρόπο σκέψης και μόνος τους στόχος θα είναι η νίκη, άλλωστε για να χάσουν την πρώτη θέση πρέπει να ηττηθούν σε αυτό το ματς ενώ μόνο με θαύμα θα μείνουν εκτός επόμενης φάσης. Οι Γερμανοί προέρχονται από άσχημη εμφάνιση και θα θέλουν να επιστρέψουν στις πειστικές εμφανίσεις ενώ διαθέτουν πολύ καλύτερη ομάδα από τις ΗΠΑ που μειονεκτούν πολύ στο κέντρο, εκεί δηλαδή που βρίσκεται η δική της δύναμη. Το σύνολο του Γιόακιμ Λεβ έχει το προβάδισμα, με το Δάσκαλο να πηγαίνει με το 2 &overσε απόδοση 2,75 στην Bet365, σημείο που έχει βουλιάξει πλέον στο 2,20.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

345. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΚΑΝΑ

Πιο ρεαλιστικές οι ελπίδες της Γκάνας για πρόκριση στους 16 σε περίπτωση που ηττηθούν οι ΗΠΑ από τη Γερμανία, έχει αφήσει και καλύτερες εντυπώσεις ειδικά με την πρόσφατη εμφάνιση της που κόντραρε στα ίσια τη Γερμανία. Θα ψάξει τα γκολ όπως και η Πορτογαλία που θέλει ένα θαύμα όμως αφού υστερεί στις ισοβαθμίες λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων, πολλά γκολ αναμένεται να δούμε με την επιλογή του Δάσκαλου για over 2,5 & GG (Bet365)από το αρχικό 1,95 να υποχωρεί στο 1,80 ενώ πονταρίστηκε από νωρίς και το διπλό των Γκανέζων στο 4,00με την απόδοση να γκρεμίζεται στο 3,20 μετά την ισοπαλία που έφερε με τη Γερμανία. Τις υψηλότερες αποδόσεις προσφέρει ο Stoiximan στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (0% γκανιότα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

116. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Τραίνο η Λιουνγκσκίλε (5-2-0 σερί), με το 5-1 επί της Συριάνσκα έπιασε τη Σούντσβαλ στην κορυφή. Εκτός μετράει 2-3-1 και πηγαίνει σε μια απόρθητη έδρα (3-3-0 εντός η Βάρμπεργκς), είμαστε αναγκασμένοι όμως να πάμε με το -0,25 ασιατικό της.

Πάμε στοίχημα LIVE

117. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Χάμαρμπι (3-1-2 εκτός), από την ΓΚΑΪΣ έχασε στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική, η Γιόνσεπινγκ (4-1-2 εντός) σκοράρει με ευχέρεια και το 2,00 του διπλού είναι προς αποφυγή.

118. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΕΣΤΕΡ

Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων, η Ντέγκερφορς (2-2-2 εντός) με το 0-3 επί της Χουσκβάρνα έφτασε το σερί της σε 3-1-0, η Έστερ (1-4-1 εκτός) έχει να κερδίσει έξι αγωνιστικές (0-4-2). Ελαφρύ αουτσάιντερ άνοιξε ο άσος, πλέον ισορροπημένο το σετ , θα πάμε με την έδρα καλύπτοντάς όμως και το Χ.

119. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΒΑΡΝΑΜΟ

Τρομερά ανάποδη ομάδα η νεοφώτιστη Σίριους, παρότι έχει μεγάλη –για τα δεδομένα της κατηγορίας- βάση κόσμου εντός μετράει 1-2-3, εκτός όμως 4-2-1 ενώ έρχεται από μεγάλο διπλό στη Σούντσβαλ (1-2) και 3-3-0 αήττητο. 1-3-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Βάρναμο, έχασε στις πιο πρόσφατες εξόδους της, στα Τάρταρα ο άσος, πρώτα over και μετά αν έπρεπε να διαλέξουμε +1 ασιατικό διπλό.

346. ΑΛΓΕΡΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Μεγάλο το επιθετικό πρόβλημα της Ρωσίας, τουλάχιστον με όσα είδαμε στα πρώτα της παιχνίδια και με τον Καπέλο να ψάχνει να βρει λύση στη μέτρια εικόνα της ομάδας του. Μόνο η νίκη θα τους στείλει στην επόμενη φάση και μάλλον πάνω στη Γερμανία, για δύο αποτελέσματα θα παίξει η Αλγερία που βολεύεται και στην ισοπαλία. Αναμένεται παιχνίδι υπομονής από τη Ρωσία που με τον Καπέλο στον πάγκο δεν πρόκειται να τα παίξει όλα για όλα από την αρχή. Καλή περίπτωση δείχνει το underστο 1,90 του Stoiximan όπως και το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’στο 2,20, επιλογές των Young Guns . Την καλύτερη απόδοση (2,90) της αγοράς προσφέρει ο Stoiximan στη νίκη της Ρωσίας στο ημίχρονο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

347. Ν. ΚΟΡΕΑ - ΒΕΛΓΙΟ

Απογοητευτική η αμυντική εικόνα της Νότιας Κορέας κόντρα στην Αλγερία, απέναντι στο Βέλγιο θα πρέπει να είναι έξτρα προσεκτική αλλά από την άλλη μόνο με νίκη με πάνω από ένα γκολ διατηρεί ελπίδες πρόκρισης. Όνειρα θερινής νυκτός για τους Ασιάτες, οι Βέλγοι θα το φέρουν στα μέτρα τους και θα φτάσουν πιθανότατα σε ακόμα μια επαγγελματική νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ