ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Μ. Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Μ. Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. (19/4). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

---. ΣΕΝΤΑΪ – ΤΟΣΟΥ

Η αλλαγή προπονητή έφερε και την πρώτη νίκη (1-2-4) για τη Σεντάι, η Τόσου (4-0-3) είναι σκληρός αντίπαλος αλλά θα πάμε με τον 0:0 ασιατικό άσο.

---. ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ – ΣΙΜΙΖΟΥ

0-0-7 με 1-22 γκολ η Τοκουσίμα, αυτό τα λέει όλα…

---. ΚΑΣΙΒΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

2-4-1 ρεκόρ η Κασίβα, η Γιοκοχάμα (3-1-3) ακόμα φέτος ψάχνεται, ενώ έχει και το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ πάντα στο μυαλό της. 1Χ.

---. ΚΑΣΙΜΑ – ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Γκέλες εντός (1-0-2 έναντι 4-0-0 εκτός) κάνει η Κασίμα, η νεοφώτιστη Βίσσελ Κόμπε έρχεται από τρεις σερί νίκες στις οποίες σκόραρε από τρεις φορές στην καθεμία. Χ2 ή πάσο, μεGGκαιoverνα παίζουν επίσης δυνατά.

---. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΟΜΙΓΙΑ

Σε κακή κατάσταση αμφότερες, προχωράμε.

---. ΤΟΚΥΟ – ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Δύσκολη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με δυνατότητες, δεν θα μπλέξουμε.

---. ΟΥΡΑΒΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Τα γκολ αποτελούν μονόδρομο.

---. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

ΝοBet.

216. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος στη Τουρκία,στη μέση της βαθμολογίας Γκαζιαντέπ (5-6-4 εντός) και Γκεντσλερμπιρλιγκί (4-1-9 εκτός), κυρίως προς τα κάτω κοιτάνε (+6 και +8 από την επικίνδυνη ζώνη αντίστοιχα), οπότε μπορούμε να το πούμε και εξάποντο παραμονής. Πολύ ισορροπημένο, οι γηπεδούχοι σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με ευκολία (11/15overεντός), 21-6-2 η προϊστορία αλλά πέρυσι είδαμε διπλό με σκορ 2-3. Κάτι σε ισοπαλία με γκολ περιμένουμε.

217. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Εξάποντο για τη 3θέση, αν δεν έχουμε νικητή θα μείνουν μαζί εκτός νυμφώνος, η Καρλσρούη (6-7-2 εντός) όμως στο τελευταίο κόντρα στη Μπίλεφελντ (0-0) δεν κυνήγησε τη νίκη που θα αύξανε τις ελπίδες της, προτιμώντας να κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Ό,τι δείξει τοlive.

218. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Ξεφτιλίστηκε στη Δρέσδη (4-2 που δεν λέει την αλήθεια για την εικόνα του αγώνα) η Μόναχο 1860 (6-3-6 εκτός) στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού Μάρκους Φον Άλεν, η φάση της είναι εδώ και καιρό άντε να βγει η χρονιά να τελειώνει και αυτό το μαρτύριο.Μαζεμένη επί Μάιερ η Μπίλεφελντ (3-1-10 εκτός) αλλά πρέπει να φτάσει σε νίκες για να σωθεί (0-3-1 στα τελευταία), καλύτερη ευκαιρία για διπλό σωτηρίας δεν θα βρει, στη συνέχει έχει μόνο εξάποντα. Διπλό, άντε με κάλυψη στο Χ για τους πιο συντηρητικούς.

---. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΡΕΞΑΜ

Μεγάλο ντέρμπι μίσους στα σύνορα Αγγλίας-Ουαλίας, στο πρώτο μεταξύ τους φέτος έπεσε πολύ ξύλο, αυτό βρίσκει την Τσέστερ (5-10-6 εντός) να μάχεται για την παραμονή, η Ρέξαμ (5-4-12 εκτός) είναι βαθμολογικά αδιάφορη αλλά έρχεται από δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό από τη στιγμή που τα ηνία της ανέλαβε ο Γουίλκιν. Τριπλή είναι , η αξία στο αουτσάιντερ διπλό.

219. ΛΕΣΤΕΡ – ΚΠΡ

Για το γόητρο θα παίξουν, η Λέστερ (15-4-2 εντός) έχει εξασφαλίσει την άνοδο και πολύ δύσκολα θα χάσει και την πρωτιά, η ΚΠΡ έρχεται από το 5-2 επί της Νότιγχαμ που όπως λένε και οι Άγγλοι ήταν “toolittle,toolate”, η απευθείας άνοδος έχει κάνει φτερά εδώ και καιρό. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, δύσκολα θα βγάλουν εγωισμό οι δαντελένιοι το 2014 φιλοξενούμενοι, τον άσο κρατάμε.

---. ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ – ΛΟΥΤΟΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά, δεν θα μας απασχολήσει.

220. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ

Όσο εύκολα μπορεί να εκτεθεί απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα η Τότεναμ, εξίσου άνετα μπορεί να εκθέσει και τα πονταρίσματα στην κόντρα της (πρόσφατο το 5-1 επί της Σάντερλαντ), μιας και μιλάμε για μια ομάδα-επιτομή της αστάθειας. Ωστόσο, με την Φούλαμ ανεβασμένη, να παίζει ρέστα παραμονής και την αμυντική εικόνα των γηπεδούχων να παραμένει προβληματική, τα εξάρια του διπλού δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Επιλογή το ασιατικό διπλό +1, το οποίο η Bet365προσφέρει στο 2,10, το over (1,57) προτίμησε ο Δάσκαλος σε δυάδα, από την ίδια εταιρία.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

221. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΣΕΛΤΙΚ

Η Σέλτικ έχει κερδίσει 3 σερί ματς κόντρα στη Μαδεργουελ σκοράροντας σε κάθε ένα από τα τελευταία 12 όμως πλέον η χαλάρωσή της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Προσπερνούμε το ελκυστικό +1 στο 1,95 και θα περιμένουμε στο live να ανέβει το GG του 1,61.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

222. ΚΑΕΝ – ΟΣΕΡ

9-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Καέν, 4-4-0 τρέχει φορτσάροντας για την άνοδο (κατά 99% θα πάρει στα χαρτιά και το ματς με τη Νιμ που αναβλήθηκε), η Οσέρ βρίσκεται στο -1 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με 1-6-9 ρεκόρ εκτός δεν μπορούμε να κοιτάμε παρά αριστερά.

223. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΕΡΟΝΑ

Με -περιορισμένες- πιθανότητες και οι δύο για τη Ευρώπη, πρακτικά όμως έχουν δείξει να αρκούνται στην άνετη παραμονή, 10-2-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Αταλάντα, με απουσίες η Βερόνα (5-2-9 εκτός), πριν από ένα μήνα θα πηγαίναμε στον άσο, τώρα θα κρατήσουμε μόνο τοover, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με άνεση (10/16over2,5 εκτός).

224. ΚΑΤΑΝΙΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Υποβιβάστηκε η Κατάνια (4-6-6 εντός), περιμένει απλά τη μαθηματική της επιβεβαίωση, η Σαμπντόρια (5-3-8 εκτός) είναι άνετη στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στα τρία τελευταία δεν σκόραρε, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 0-4 από την Ίντερ. Κλασσικά στον άσο πάει ο λαός, αυτή τη φορά θα απέχουμε.

225. ΚΙΕΒΟ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Εξάποντο παραμονής, από μεγάλο διπλό (2-4 στο Λιβόρνο) σε ματς ανάλογης σημασίας έρχεται η Κιέβο (5-2-9 εντός), η Σασουόλο (2-5-9 εκτός) κλώτσησε ακόμα μια ευκαιρία στο 1-1 απέναντι στην Κάλιαρι. Άσος ή πάσο.

226. ΛΑΤΣΙΟ – ΤΟΡΙΝΟ

Εξάποντο για την Ευρώπη, την οποία όπως φαίνεται θα κυνηγήσει η Τορίνο (5-4-7 εκτός) που στα δύο πιο πρόσφατα κέρδισε με 2-1 με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χωρίς τον υπερπολύτιμο Τσέρτσι (33 αγ./13 γκολ) θα πάει στη Ρώμη, αλλά και η Λάτσιο (9-4-3 εντός) έχει τις απουσίες της. Τριπλή είναι, προκαλεί το Χ2 στο 2,00+.

227. ΜΙΛΑΝ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Τέσσερις σερί νίκες για τη Μίλαν (8-4-4 εντός), που χτυπάει ξανά τη πόρτα της Ευρώπης, 0-1-4 στα πιο πρόσφατα το Λιβόρνο (2-2-12 εκτός), η εντός έδρας ήττα με 2-4 από το Κιέβο την έχει φέρει με τη πλάτη στον τοίχο. Άσος καιoverποντάρονται δυνατά.

228. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΝΑΠΟΛΙ

Αδιάφορη η Ουντινέζε (8-2-6 εντός), το έδειξε και στο πρόσφατο 0-2 κόντρα στη Γιουβέντους όπου δεν έκανε τίποτα. Κατά 99,99% 3θα τερματίσει η Νάπολι (9-3-4 εκτός), δεν θα πεθάνει και αν δεν κερδίσει.

229. ΠΑΡΜΑ - ΙΝΤΕΡ

Εξάποντο για την ευρωπαϊκή έξοδο, μια νίκη στα έξι τελευταία η Πάρμα αλλά στην έδρα της μετράει 7-7-2, η Ίντερ (6-6-4 εκτός) έδωσε απαντήσεις με το 0-4 επί της Σαμπντόρια, γενικά τελευταία τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός. Η ισοπαλία δεν θα καταστρέψει καμία από τις δύο, η παρουσία ή όχι του Κασάνο (είναι αμφίβολος) θα επηρεάσει τις ισορροπίες. 13-6-3 δείχνει η προϊστορία.

230. ΤΖΕΝΟΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Αδιάφορη η Τζένοα (7-4-5 εντός), το δείχνουν και οι τρεις σερί ήττες στα πιο πρόσφατα, η Κάλιαρι πήρε πάλι το βαθμό της εκτός (0-8-8 ρεκόρ) κόντρα στη Σασουόλο (1-1), αποτέλεσμα πολύ σημαντικό που την κρατάει σε απόσταση ασφαλείας (+8) από τη σωτηρία. Για τον πόντο θα παίξουν πάλι οι νησιώτες, μπορούν να τα καταφέρουν.

Πάμε στοίχημα LIVE

231. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Μέσα στο κόλπο για το Γιουρόπα η Ακίσασπορ (8-3-3 εντός), η ουραγός Καϊσέρισπορ (2-3-9 εκτός) έχασε σε ακόμα ένα εξάποντο (0-2 από τη Ριζεσπόρ) και η σωτηρία απομακρύνθηκε στο -6. Το Χ δεν βολεύει στην πραγματικότητα καμία.

232. ΒΑΑΣΑ – ΤΟΥΡΚΟΥ

Από ήττα στο κύπελλο έρχονται αμφότερες, και στο πρωτάθλημα δεν εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής,underδείχνουν οι αριθμοί τους.

233. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Καθαρές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την Ίντερ Τούρκου, όμως θα παραταχθεί χωρίς τον καλύτερο παίχτη της Ογιάλα κόντρα στη φιλόδοξη (2μεγαλύτερο μπάτζετ μετά την Ελσίνκι) νεοφώτιστη Σεϊναγιόεν, που μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ μπήκε με το δεξί σε κύπελλο και πρωτάθλημα (1-1 στο Ροβανιέμι στην πρεμιέρα). Φαβορί ο άσος, θα πάμε με το Χ2 του 2,00.

234. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΓΙΑΡΟ

Καμία δεν ξεχωρίζει, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

235. ΛΑΧΤΙ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Εύκολο δεν θα είναι, αλλά η Ελσίνκι είναι φαβορί.

236. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Νο Βet.

237. ΧΟΝΚΑ – ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

4-3 έληξε το μεταξύ τους ματς στην πρεμιέρα, η Μιλικόσκι ως τώρα δείχνει ομάδα “όσα φάμε και όσα βάλουμε”. Με τοoverθα πάμε ξανά.

---. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ

Με 2/2overκαιGGμπήκε στη Σουπερέταν η Χουσκβάρνα, περιμένουμε να πάει πάλι σε γρήγορο ρυθμό το παιχνίδι της κόντρα στην Έστερσουντ.

238. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ

Αδιάφορη, εμφανώς ντεφορμέ (0-3-5) και χωρίς τον υπεύθυνο για 23/38 γκολ της Αντριάν Ράμος η Χέρτα ταξιδεύει στη Βαυαρία για να αντιμετωπίσει την Άουγκσμπουργκ για την οποία η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να κυνηγήσει την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι πνίγουν τον αντίπαλο με την πίεση που ασκούν, με τον άσο να πληρώνει 1,93 στον Stoiximan σημείο που επέλεξε και ο Δάσκαλος . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

239. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Σε καλή κατάσταση σταθερά από την αρχή του δευτέρου γύρου η Χόφενχαϊμ, είναι όμως εντελώς αδιάφορη, δέχεται γκολ για πλάκα και εκτός έδρας δεν έχει το εύκολο διπλό. Η Βέρντερ προέρχεται από άσχημη εμφάνιση αλλά στο τελευταίο εντός άξιζε τη νίκη και βλέπει αυτή την αναμέτρηση ως μια ευκαιρία να καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Κακώς δίνεται ως αουτσάιντερ η Βέρντερ, με το ασιατικό +0,25 της να πληρώνει 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

240. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Πιθανό το ροτέισον από μεριάς Μπάγερν εν όψει των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπραουνσβάιγκ (5-3-7 εντός) παίζει κάθε ματς την επιβίωση της, δεν αποκλείεται να κλέψει κανένα βαθμό. +1,25 ασιατικός άσος.

241. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΪΝΤΖ

Κακός δαίμονας της Ντόρτμουντ η Μάιντζ (6-2-7 εκτός), παραδοσιακά ο Κλοπ ζορίζεται κόντρα στην πρώην ομάδα του, με τον “νέο Κλοπ” Τόμας Τούχελ και φέτος να κάνει θαύματα στην Κόφας Αρίνα κρατώντας τους “κόκκινους” (που κάθε χρόνο είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό) στις θέσεις τις Ευρώπης. Μακριά από τα χάντικαπ, ναι στοGG.

242. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Tη διασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία όσο πιο νωρίς γίνεται θέλει η Φράιμπουργκ που απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη χάρη στην καλή φόρμα που βρίσκεται (4-1-1). Σε καλή φόρμα είναι και η Γκλάντμπαχ (4-1-1) που είναι στο -2 από τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο σε 4/14 ματς και στη συγκεκριμένη έδρα προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει καν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες και μπορούν να υπερασπιστούν το +0,25 ασιατικό τους χάντικαπ που πληρώνει 1,875 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

243. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Δεν χρειάζεται συστάσεις η επιθετική ποιότητα της Σαουθάμπτον, που ειδικά στον δεύτερο γύρο σκοράρει πανεύκολα, ενώ υιοθετεί το επιθετικό στυλ παιχνιδιού απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Αυτό ακριβώς το στοιχείο μπορεί να ευνοήσει και την Άστον Βίλα, που χωρίς τον Μπεντέκε πονάει επιθετικά, ωστόσο είναι ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους και έχει άμεση ανάγκη βαθμών. Στο 1,72 βρίσκουμε το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

244. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Λονδρέζικο ντέρμπι με τις δύο ομάδες στο μέσον της βαθμολογίας και σχετικά άνετες. Η Γουέστ Χαμ, πάντως, θα ήθελε να φτάσει και αυτή τους 40 βαθμούς (τόσους έχει η Κρίσταλ Πάλας), ενώ ο Αλαρντάις έχει να αντιμετωπίσει και την γκρίνια του κόσμου για το μη ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του. Ο Πιούλις έκανε ξανά τα θαύματά του (τέσσερις σερί νίκες!) και η Κρίσταλ Πάλας με 40 βαθμούς ετοιμάζει τα πλάνα της για του χρόνου. Τα σκορ 1-0/2-0/2-1 προτίμησε ο Δάσκαλος με κάλυψη στο 1-1 (υπάρχει και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση 0-0), μέση απόδοση 2,78 βγάζουν στην Bet365, με αυτά τα πέντε σκορ έληξαν τα 12/17 εκτός έδρας των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

245. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΣΤΟΟΥΚ

Τελικός για την Κάρντιφ (5-4-8 εντός) που αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή μετά το μεγάλο διπλό στο Σαουθάμπτον, η αναιμική εκτός Στόουκ (2-4-11) με το 1-0 επί της Νιούκαστλ εδραιώθηκε στην 10θέση (+6 από την 11Γουέστ Χαμ) και πέρα από το γόητρο τουtoptablefinishδεν έχει κάποιο άλλο στόχο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κρατάμε τον καλοπληρωμένο άσο.

246. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ

H Nιούκασλ είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, παίζει άσχημα στην επίθεση και θυμίζει κατά πολύ την ομάδα στις πρώτες 3-4 αγωνιστικές όταν δεν μπορούσε καν να πλησιάσει τα αντίπαλα καρέ. Η Σουόνσι δεν σκίζει εκτός έδρας όμως καίγεται για βαθμούς για να μην μπλέξει στην ουρά και σίγουρα αδικείται από τις αποδόσεις outsider καθώς θα παίξει για τη νίκη. Ελκυστικότατο το διπλό DNB στο 1,925 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

247. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Σε φόρμα τον τελευταία καιρό η Γουότφορντ (2-3-0 αήττητο), παίζει καλό ποδόσφαιρο και στην έδρα της ειδικά είναι φόβητρο (6-1-0 στα πιο πρόσφατα). Κυνηγάει τα πλέι-οφ η Ίπσουιτς (6-8-7 εκτός), έρχεται από δύο αποφασιστικές νίκες και σίγουρα δεν θα την κοντράραμε, αλλά και στο Χ2 το χέρι δεν πάει εύκολα.

248. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η Μίντλεσμπρο (9-9-3 εντός) με το 0-1 στη σκληρή έδρα της Μπέρνλι, η Μίλγουολ (4-5-12 εκτός) είναι όμως αυτή που καίγεται για βαθμούς. 2-2-0 με 2/2 διπλά (καιν μάλιστα σε Νότιγχαμ και Γουίγκαν) στα πιο πρόσφατα για την ομάδα του Χόλογουεϊ, όπως και παραπάνω ή Χ2 ή πάσο, δεν θα πάμε κόντρα στο κίνητρο.

249. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΛΙΝΤΣ

Τεράστιο διπλό (1-2) μεσοβδόμαδα για τη Μπάρνσλεϊ (5-8-8 εντός) στο εξάποντο παραμονής κόντρα στην Τσάρλτον και πλέον οι ελπίδες της αναπτερώθηκαν. Ντέρμπι του Γιόρκσιρ το ματς κόντρα στη Λιντς (5-4-12), που επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Μπλάκπουλ αλλά προηγουμένως μετρούσε οκτώ ήττες σε εννέα παιχνίδια. Από τους πλέον μπόσικους αντιπάλους που θα μπορούσαν να βρουν στο διάβα τους οι γηπεδούχοι, θα ρισκάρουμε στον άσο.

250. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Φοβερό το φετινό συνήθειο της Μπέρμιγχαμ να κερδίσει εκτός (9-2-10) και να τα κάνει θάλασσα εντός (2-8-10), βρίσκεται στο +3 από τη επικίνδυνη ζώνη και όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος θα μείνει σε αγωνία, ειδικά με το ρυθμό που δέχεται γκολ (7 σερίover2,5 καιGG, 6/7 ήταν καιover3,5). Η Φόρεστ ακόμα να χάσει κάθε ελπίδα για τα πλέι-οφ (στο -5) παρότι έχει να κερδίσει από τα μέσα Φλεβάρη (0-5-7), πάντως φαίνεται τη χρονιά να την έχει για χαμένη, με υπηρεσιακό θα πάει μέχρι το τέλος, όταν και μάλλον θα διώξω το μισό από το υπάρχον ρόστερ της ο Πιρς που θα έρθει να αναλάβει. Χ2 καιover(12/21 και 11/21 αντίστοιχα), παρότι αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν και τόσο εύκολα.

251. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Θα κυνηγήσει την απευθείας άνοδο η Μπέρτον (στο -6 τώρα, 10-6-5 εντός) αλλά οι ελπίδες της είναι λίγες, μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η Χάρτλπουλ (4-7-10 εκτός), έρχεται από πέντε σερί ήττες και ψάχνει απάντηση. Θα εξαρτηθεί αρκετά και από τα αποτελέσματα της Παρασκευής, αλλά λογικά θα πάει στη λογική του μισό-μηδέν, όπως και τα περισσότερα ματς των γηπεδούχων.

252. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Εξάποντο παραμονής, στο πιο κρίσιμο σημείο χτύπησε φόρμα τη Πόρτσμουθ (8-5-8 εντός) που με τρεις σερί νίκες (1-4 στη Ντάγκεναμ η τελευταία) έφτασε στο +5 από την παραμονή και με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζεται. Η Μπρίστολ Ρόβερς αντίθετα μέτρησε 1-2-5 στα οκτώ τελευταία με αποτέλεσμα να βρεθεί στο χείλος του γκρεμού, εκτός έδρας είναι αναποτελεσματική (1-8-12) και όλα δείχνουν εναντίον της. Αμφότερες ιστορικές ομάδες, πολύ κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο (2,500 φίλοι της φιλοξενούμενης!), αγωνιστικά όμως μόνο ο άσος υπάρχει.

---. ΝΟΝΙΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Σε διακοπές εδώ και καιρό η Νόνιτον (0-2-4), η Μπαρνέτ (7-6-8 εκτός) έρχεται από εντός έδρας τεσσάρα στο κεφάλι κόντρα στη Χάλιφαξ και μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για τα πλέι-οφ. Γιαlate goalαν είναι ισόπαλο στο τέλος.

---. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Μόνο με νίκη θα συνεχίσουν να ελπίζουν –έστω και αμυδρά- για τα πλέι-οφ, η γηπεδούχος μετράει 13-4-4 εντός και θα το κυνηγήσει περισσότερο, η Γουόκινγκ όμως έρχεται από 7-1-1. Και αυτό γιαlate.

---. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Διπλό-μισό εισιτήριο για τα πλέι-οφ σημείωσε η Χάλιφαξ στη Γκρίμσμπι, πέμπτο σερί τη στιγμή που σε όλο το προηγούμενο πρωτάθλημα είχε μόλις ένα (!!!), τρέχει 8-1-0 έχοντας κρατήσει το μηδέν πίσω σε οκτώ από αυτά, 15-5-1 μετράει στο “Σέι”, δεν γίνεται να μην κερδίσει την ανάλατη (6-2-13 εκτός) και αδιάφορη βαθμολογικά Μάκλσφιλντ ώστε να κλειδώσει την 5άδα.

253. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ζωτικής σημασίας η νίκη για την Οσασούνα που έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς που θα την απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις. Είναι αήττητη στα τρία τελευταία όμως η πρόσφατη προϊστορία με τη Βαλένθια είναι αρνητική (6 σερί ήττες), παρόλα αυτά μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το πολύτιμο τρίποντο, στο 1,975 ο 0:0 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

254. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ -ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Δύσκολο ματς να πιαστεί καθώς και οι δύο αρχίζουν να ζητούν απεγνωσμένα βαθμούς για να γλιτώσουν την εμπειρία των playouts. Και τα τρία φετινά τους παιχνίδια έβγαλαν το GG και από εκεί ξεκινά και η συγκεκριμένη αναμέτρηση (1,66).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

255. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Έμπλεξε για τα καλά η Χιμπέρνιαν καθώς είναι υποχρεωμένη πλέον αν δεν μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον να μη χάνει αλλιώς θα βρεθεί γρήγορα σε μειονεκτική θέση στην υπόθεση σωτηρία. Η Σεντ Μίρεν ακόμη πανηγυρίζει τη νίκη επί της Μάδεργουελ όμως φέτος στα 2/3 κόντρα στους Χιμπς δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Το ματς αρχίζει και τελειώνει στο under του 1,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

256. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Καθαρά με τα σενάρια συνωμοσίας θα πάμε σε αυτό το ματς, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στον τελικό του Κυπέλλου με την διαφορά ότι μέχρι τότε η Νταντί κυνηγά την 3η θέση την ώρα που η Σεντ Τζόνστον είναι παντελώς αδιάφορη. Περιμένουμε τον Ράιτ να ρίχνει στάχτη στα μάτια των αντιπάλων του και θα τιμήσουμε το διπλό του 2,62.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΧΑΡΤΣ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Ικανή για το καλύτερο η φιλότιμη αλλά και απογοητευμένη Χαρτς, ικανή για το χειρότερο η ανώτερη αγωνιστικά αλλά και με εμφανή αδυναμίες Ρος Κάουντι. Δεν είναι για 2,37 το διπλό, σίγουρα πιο εφικτό το over του 1,925 που έχει επιβεβαιωθεί στα 4/6 τελευταία της Χαρτς και 9/14 τελευταία της Κάουντι.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

257. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Μόνο με νίκη θα παραμείνει στο κόλπο της σωτηρίας (βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού) η Κάουντενμπιθ (6-2-8 εντός), η Λίβινγκστον (6-3-7 εκτός) επίσης μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες της για τα πλέι-οφ. Σημειώνεται γιαlate goalαν είναι ισόπαλο στο τέλος.

258. ΜΟΡΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ

Υποβιβασμένη και μαθηματικά πλέον η Μόρτον (4-5-7 εντός), πρωτοπόρος η Νταντί (9-2-5 εκτός) και με δύο ομάδες στο κατόπι της, σίγουρα φαβορί ο άσος αλλά οι γηπεδούχοι δεν θα αδιαφορήσουν.

259. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Εξάποντο ανάμεσα στις δύο ομάδες που πατάνε πάνω στη ζώνη τω πλέι-οφ, δεν θα διαλέξουμε πλευρά.

260. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Ρέιθ Ρόβερς (4-5-7 εκτός) μετά το 3-2 επί της Κουίν Οφ Σάουθ, μόνο νίκη για την άνοδο θέλει η Φόλκερκ (10-4-2 εντός), εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει.

261. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΑΛΟΑ

Τρίτο σερί 1-1 για τη Χάμιλτον (7 σερίGG) και έπεσε στη 2θέση (-2 από τη Νταντί), μονόδρομος η νίκη επί της Αλόα (4-6-6 εκτός) που πάντως δεν είναι ακόμα μαθηματικά σωσμένη. Πολύ χαμηλά ο άσος, ειδικά όταν μιλάμε για Τσάμπιονσιπ Σκωτίας.

262. ΕΪΡ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Σίγουρα 2πλέον η Νταμφέρμλιν (9-1-6 εκτός), η Έιρ (7-2-7 εντός) παλεύει να κρατήσει την 4θέση, το κίνητρο δείχνει προς τα αριστερά.

263. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Εξάποντο παραμονής, ντεμαράζ από την Ερντριόνιανς το τελευταίο καιρό (6-6-1 χάνοντας μόνο από τη Ρέιντζερς), η ισοπαλία όμως δεν την καταστρέφει (στο +4 από την αντίπαλο της) γι αυτό και ο άσος του 1,80-1,90 κρίνεται μικρός.

264. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Βαθμολογικό κίνητρο έχουν οι γηπεδούχοι, αλλά θα πρέπει να τους χαριστεί η Ρέιντζερς για να πάρουν αποτέλεσμα.

265. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Πλέι-οφ και σωτηρία κυνηγάνε αντίστοιχα, σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι (0-3-4), 3-2-11 μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι, πάμε παρακάτω…

266. ΦΟΡΦΑΡ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Τον ύστατο αγώνα για τη σωτηρία κάνει η Άρμπροουθ (2-3-11 εκτός), ερχόμενη από μεγάλη νίκη επί της Στανράερ (4-2), η Φόρφαρ (5-4-7 εντός) κυνηγάει τα πλέι-οφ και θέλει μόνο νίκη (στο -5 τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος). Τοπικό ντέρμπι, θα πέσουν κορμιά, θα στήσουμε καραούλι στοlive.

267. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΚΛΑΪΝΤ

6-4-6 εντός η Μοντρόουζ, 7-3-6 εκτός η μαχόμενη για τα πλέι-οφ Κλάιντ. Ακαδημαϊκά και μόνο διπλό.

268. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, υποχρεωμένες να παίξουν για όλους τους βαθμούς αν θέλουν να προλάβουν. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίξουμε.

269. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ-ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Ασταμάτητη η πρωτοπόρος Πίτερχεντ (10-6-0 εντός), αδιάφορη η Άλμπιον Ρόβερς (2-6-8 εκτός), άσος.

270. ΣΤΕΡΛ. ΑΛΜΠΙΟΝ – ΕΛΓΚΙΝ

Νϊκη για τα πλέι-οφ θέλουν οι γηπεδούχοι (8-5-3 εντός), αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι (3-5-8 εκτός), άσος.

---. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛ. – ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Το βαθμολογικό κίνητρο με τους γηπεδούχους (9-2-5 εντός), ουραγός η Κουίνς Παρκ (3-3-10 εκτός), άσος, φυσικά σε τέτοιες τιμές απλά τυπικά.

Πάμε στοίχημα LIVE

271. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Ντεμαράζ της Αούστρια (5-2-1 στα οκτώ τελευταία, 7-5-4 εντός) για την Ευρώπη, η ΒΑΚ Πέλετς μεσοβδόμαδα διασύρθηκε στο κύπελλο (0-6, 0-0 ημίχρονο!) από τη Σάλτσμπουργκ. Άσος.

272. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα αμφότερες, μακριά από περιπέτειες αλλά και χωρίς ελπίδες για την Ευρώπη, 8/13over2,5 και 9/13GGεντός η Μαρίτιμο, συχνή στα αμφίσκορα τελευταία και η Ακαδέμικα, τα γκολ αποτελούν τη μοναδική διέξοδο.

273. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Για την παραμονή μάχεται η Πάκος Φερέιρα (4-2-7 εντός), η Νασιονάλ (3-6-4 εκτός) θέλει τρεις πόντους ακόμα για να κλειδώσει την 5θέση και τη έξοδο στην Ευρώπη. Το κίνητρο της αυτοσυντήρησης σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως αποδεικνύεται ισχυρότερο, αλλά οι νησιώτες δύσκολα κοντράρονται.

---.ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΝΤΕΠ. ΙΚΙΚΕ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, μεθυσμένη η Ικίκε (2-1-5 εκτός) από την κατάκτηση του κυπέλλου, ο άσος έχει προβάδισμα.

---. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Εξάποντο παραμονής, 2-1-0 με 2-0 γκολ μετράει με τον Γκαρσές στο τιμόνι η Ρέιντζερς (3-1-3 εντός), 1-2-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Άουνταξ που αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Κομπρεσάλ (έχασε με 1-3 ενώ μέχρι το 73’ το σκορ ήταν 1-0), κορμιά θα πέσουν αλλά οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ.

274. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΧΕΤΑΦΕ

Μια μόλις νίκη στα επτά τελευταία (1-1-5) η άνετη βαθμολογικά Λεβάντε (5-5-6 εντός), η Χετάφε (4-1-11 εκτός) βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει αποτέλεσμα. Προσεγμένο το σετ από τους μπουκ, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για κόντρα, τοunderέχει τον πρώτο λόγο (12/16 εκτός οι φιλοξενούμενοι), πάντα κλειστά παίζει η Λεβάντε.

275. ΛΟΥΓΚΟ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Στην έδρα της (8-4-5) βασίζεται η Λούγκο για την παραμονή (ή για τα πλέι-οφ, όπως το βλέπει κανείς είναι στη φετινή Σεκούντα αφού οι δύο ζώνες απέχουν μόλις 11 βαθμούς, πάντως στόχος των γηπεδούχων και φέτος είναι η σωτηρία), η Πονφεραδίνα (1-7-8 εκτός) επέστρεψε στα γκολ και τις νίκες με το 2-0 επί της Μαγιόρκα, μια ακόμα κλασσική τριπλή στη φετινή Β’ Ισπανίας.

276. ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Ό,τι ισχύει και στο ακριβώς παραπάνω.

277. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Η ανάγκη για βαθμούς βαραίνει τους γηπεδούχους (5-3-5 εντός) που βρίσκονται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, η Εστορίλ θα τερματίσει κατά 99% τέταρτη αλλά στο πιο πρόσφατο δεν χαρίστηκε στην Πάκος Φερέιρα (1-0), ενώ εκτός έδρας μετράει 8-3-2. Στο 2,00+ το 1Χ, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε αλλού.

278. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Με πέντε γκολ από το 45’ και μετά η Γαλατά (11-2-1 εντός) γλίτωσε από τα χειρότερα στη Μπούρσα, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου (2-5, 2-2 το πρώτο ματς). Στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορη ουσιαστικά, αφού βρίσκεται +10 από την 4Τράμπζονσπορ και το Τσάμπιονς Λιγκ (η Φενέρ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη οπότε η 3θέση δίνει εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης) δεν χάνεται, 4-8-2 μετράει εκτός η Κασίμπασα που κυνηγάει το Γιουρόπα, δεν αποκλείεται καμιά κηδεία.

279. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ

Απογοητευμένη η Μπούρσασπορ (6-5-3 εντός) από την ήττα στον μεσοβδόμαδο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στη Γαλατά, προηγήθηκε με 2-0 αλλά στα 45 τελευταία λεπτά δέχθηκε πέντε γκολ. Θα πρέπει πλέον να ψάξει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, στο -5 από την 5θέση, στο +8 από την παραμονή. Ένα πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η Ελάζιγκσπορ (3-0-11), και εδώ ο φαβορί άσος στερείται αξίας.

280. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β – ΕΪΜΠΑΡ

Δύο σερί ήττες και τρία χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Εϊμπάρ (6-6-5 εκτός), πέφτοντας από την κορυφή της Σεκούντα, η Ρεάλ Μαδρίτης Β’ παρά το σταθερά καλό επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει δυσκολεύεται να φτάσει σε νίκες (6-4-7 εντός) με αποτέλεσμα να μένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Το φετινό άστρο των φιλοξενούμενων μας αποτρέπει από το διπλό, αλλά ξέρουμε από τώρα την εικόνα του αγώνα, η Ρεάλ θα επιτίθεται για 90’ και οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθούν αν κλέψουν το ματς στην κόντρα.

281. ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η απρόσμενη ισοπαλία της Σάντερλαντ με την Σίτι την Τετάρτη άλλαξε πλήρως τα δεδομένα του ματς, δίνοντας ελπίδες παραμονής στην ομάδα του Πογέτ και βάζοντας την Τσέλσι ακόμη πιο γερά στην διεκδίκηση του τίτλου. Ήδη η ανάγκη των φιλοξενούμενων για βαθμούς έχει οδηγήσει σε ματς με γκολ τις τελευταίες εβδομάδες, το ίδιο περιμένουμε και στο Λονδίνο, όπου οι «μπλε» άλλωστε συνηθίζουν τα over φέτος (12/17). Στο 1,95 προσφέρει η Bet365το ασιατικό over 3.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

282. ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μέχρι την τελευταία ανάσα θα παλέψει για τη σωτηρία όπως όλα δείχνουν το Αμβούργο, την έδρα του μετράει 3-2-0 στα πιο πρόσφατα (5-3-7 συνολικά), εμφανής η επιρροή του Σλόμκα, που και στο Αννόβερο κέρδιζε εντός και εκτός έχανε με κάτω τα χέρια. Η Βόλφσμπουργκ μεσοβδόμαδα στάθηκε καλά στη Βεστφαλία αλλά ηττήθηκε με 2-0 και έμεινε εκτός τελικού του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα (5-3-7 εκτός) κυνηγάει την 4θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τριπλή είναι, λογικά θα δούμε γκολ εκατέρωθεν, θα πάμε στοover.

283. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Από συνήθεια κερδίζει πλέον η Γιουβέντους (16/16 εντός με 42-9 γκολ), δε έχει εξασφαλίσει ακόμα τον τίτλο αλλά το +8 από τη Ρόμα πολύ δύσκολα δεν θα κρατήσει. Η Μπολόνια (2-5-9 εκτός) μάχεται για την παραμονή αλλά δεν έχει λόγο σε αυτό το ματς, 1-0/2-0/3-0 τα επικρατέστερα σκορ.

284. ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ

Τελευταία ευκαιρία της Βάκερ Ίνσμπουργκ (2-6-7 εντός) για την παραμονή, τυπικά όλα αυτά βέβαια αφού το -9 από τη Νέουσταντ (4-4-8 εκτός) δεν καλύπτεται σε τέσσερις αγωνιστικές. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι αλλά το πρόσφατο 1-2 στη Ριντ ήταν η πρώτη νίκη τους μετά από 13 παιχνίδια (0-4-2 στα πιο πρόσφατα), από 0-1-5 έρχεται η Νέουσταντ, άντε να πηγαίναμε στον άσο αλλά αν αυτός πλήρωνε 2,40+, όχι 2,00 που πληρώνει τώρα.

285. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΡΙΝΤ

Τυπικά άσος, αφού και οι δύο ομάδες φέτος είναι μνημεία αστάθειας, από 4-1-1 έρχεται η Στουρμ (5-4-7 εντός) κερδίζοντας μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική στην μέχρι πρότινος απόρθητη έδρα της πρωταθλήτριας Σάλτσμπουργκ, η Ριντ μετράει 3-8-5 εκτός.

286. ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Θα κερδίσει όσο θέλει –αν θέλει – η Σάλτσμπουργκ, και στο κύπελλο μεσοβδόμαδα στην έδρα της ΒΑΚ Πέλετς ήταν 0-0 στο ημίχρονο και το ματς τελείωσε 0-6…

287. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΧΙΡΟΝΑ

Καταλανικό ντέρμπι, το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους (3-5-9 εκτός) που θέλουν βαθμούς για τη σωτηρία (στο -3 τώρα), 2-1-0 με 7-1 γκολ μετράνε στα τρία τελευταία δείχνοντας διάθεση και ικανότητα. Η καταλανική ομερτά ίσως παίξει το ρόλο της, άλλωστε την τελευταία δεκαετία η προϊστορία είναι 0-2-2 (τα τρία τελευταίαoverκαι GG). Διπλό με κάλυψη στο Χ, ξερό διπλό για τους τολμηρούς και διπλό &overγια τους ατρόμητους.

288. ΒΑΑΣ. ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΓΑΝΔΗ

Στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού τεχνικού Μπάλετ η Γάνδη κέρδισε με 2-1 τη Μπέβερεν, μπαίνοντας στο κόλπο των πλέι-οφ ΙΙ. Οι γηπεδούχοι εδώ και καιρό δείχνουν καλό πρόσωπο και είναι εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητοι, το διπλό δεν είναι για τόσο χαμηλά, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει την ίδια ώρα η Οστάνδη στο Λιρς.

289. ΛΙΡΣ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Πρώτη στον 1όμιλο των πλέι-οφ ΙΙ η Οστάνδη με 7 βαθμούς (2-1-0 με 3-0 τέρματα), η Λιρς στην έδρα της κέρδισε τη Γάνδη και θα πρέπει να ψάξει και εδώ για όλους τους βαθμούς αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση (για την οποία σίγουρα δεν καίγεται πάντως). Σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό, η Οστάνδη θα παίξει για δύο αποτελέσματα, +0,25 ασιατικό διπλό και πιθανόunder,3/3under2,5 καιNGμετράνε αμφότερες στα πλέι-οφ.

290. ΜΑΛΙΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Δεν μπορεί η Μαλίν, το έδειξε και στο πρόσφατο 4-1 από την επικείμενη αντίπαλο της Κόρτραϊκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι εντυπωσιακοί στα πλέι-οφ, στην έδρα τους κέρδισαν 4-0 τη Σερκλ Μπριζ, 4-1 τη Μαλίν αλλά εκτός και πάλι παρουσιάζονται αναιμικοί, μένοντας στο 1-1 κόντρα στη Σαρλερουά. Χ2, έστω και τυπικά.

291. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Χαβαλέ κάνει στα πλέι-οφ η Σερκλ Μπριζ (3/3 ήττες με 2-9 γκολ), η Σαρλερουά με 2-1-0 κυνηγάει την πρόκριση από τον 2όμιλο. Οι αποδόσεις του άσου είναι για γέλια, αλλά και κόντρα δεν υπάρχει.

Πάμε στοίχημα LIVE

292. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Σίγουρα με την απουσία του Γκριέζμαν η Σοσιεδάδ χάνει φαντασία και μία πολύ αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα όμως το ρόστερ που διαθέτει ο Αράσατε είναι αρκετά ικανοποιητικό. Στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές για να μην δώσει εκ νέου ελπίδες στη Βαλένθια να διεκδικήσει την 7θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και μπορεί να το καταφέρει απέναντι στην Εσπανιόλ που είναι άνετη βαθμολογικά (+10 βαθμοί από την ουρά). Στο 1,75 ο άσος στον Stoiximan μπορεί να σταθεί σαν επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

293. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

8-4-5 εντός η Μιραντές που παλεύει για την παραμονή, 7-4-6 εκτός η Λας Πάλμας που με 6-1-1 στα οκτώ τελευταία χτυπάει την πόρτα της απευθείας ανόδου. Τριπλή.

---. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, τα οποία θέλει περισσότερο η γηπεδούχος (η Ουν. Ντε Τσίλε έχει ήδη εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης σεζόν), που μετράει 3-3-1 εντός, θα πάμε στο 1Χ.

294. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

4-5-4 εντός η μαχόμενη για την παραμονή Μπελενένσες που έρχεται από δύο σερί τρίποντα, η Σπόρτινγκ (9-2-2 εκτός) έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη 2θέση αλλά αν δείξει διάθεση η νίκη δεν θα της ξεφύγει. Πολύ περίεργο, φυσικά δεν θα πάμε στο διπλό, ίσως το Χ να αποτελεί την καλύτερη λύση.

295. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΥΩΝ

Τελικός Λιγκ Καπ, που θα γίνει στο Παρίσι, την περασμένη Κυριακή η Λυών κέρδισε με 1-0 την πρωταθλήτρια Παρί αλλά η ομάδα του Μπλαν τώρα έχει ένα τίτλο να διεκδικήσει. Παρά την απουσία του Ιμπραήμοβιτς πάρα πολύ δύσκολα οι παριζιάνοι δεν θα κάνουν το νταμπλ.

296. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΡΟΜΑ

Ματς για γκολ, 11/16over2,5 καιGGμετράει εντός η Φιορεντίνα που δεν κυνηγάει κάτι, 10-4-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ρόμα που σκοράρει σταθερά πάνω από μια φορά αλλά τελευταία δέχεται και γκολ (3 σερίGGκαιover3,5), οι φιλοξενούμενοι θεωρητικά κυνηγάνε τη Γιουβέντους αλλά πρακτικά το -8 δεν καλύπτεται σε 5 αγωνιστικές. Overκαι καρτέρι γιαlategoal, ειδικά αν είναι ισόπαλο.

297. ΣΙΚΑΓΟ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Με 6/6GGξεκίνησε το πρωτάθλημα το Σικάγο, πέντε σερί Χ μετράει μετά την ήττα στη πρεμιέρα από τη Σίβας ΗΠΑ (3-2). Από δυνατή νίκη επί του Χιούστον (2-0) έρχεται η Νιου Ίνγκλαντ (2-1-3 ρεκόρ), η άμυνα των γηπεδούχων δέχεται γκολ από μόνη της, εκείνη των φιλοξενούμενων έχει κάποια ερωτηματικά, με το αμφίσκορο θα πάμε πάλι, 5/7 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.

298. ΦΙΛΑΔ. ΓΙΟΥΝ. – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Τρεις σερί ήττες για το Χιούστον μετά το 2/2 του ξεκινήματος, εκτός έδρας παραδοσιακά δυσκολεύεται, η Φιλαδέλφεια έρχεται από ήττα στη Νέα Υόρκη και 0-3-2 στα πέντε τελευταία (όλαGG), το 2,00+ του άσου δεν ικανοποιεί.

---. ΚΙΛΜΕΣ – ΟΛΙΜΠΟ

Από νίκες με τριάρα έρχονται αμφότερες, το ματς είναι εξάποντο παραμονής, βασικά πάσο, αν και η Ολίμπο (0-4-2 εκτός) είναι πιο άνετη και ο τεχνικός των γηπεδούχων Καρούσο Λομπάρντι ειδικός σε τέτοια ματς.

---. ΡΟΖΑΡΙΟ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Και οι δύο σε καλή κατάσταση, έρχονται από αήττητα σερί και θα κυνηγήσουν τον τίτλο. Τριπλή καθαρή.

---. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ – Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες και τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ Σαραντί το μυαλό των γηπεδούχων, η Ο’ Χίγκινς μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

299. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Πρεμιέρα στο Μπραζιλεϊράο,η Ιντερνασιονάλ μπαίνε με φιλοδοξίες μετά την καλή εικόνα που άφησε στο περιφερειακό πρωτάθλημα Γκαούσο, το οποίο και κατέκτησε. Αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι (5η) δείχνει η Βιτόρια Μπαΐα, που όπως και οι περισσότερες ομάδες στη Βραζιλία βασίζεται στην έδρα της, ο άσος κατρακυλά.

300. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Με πολλά εσωτερικά προβλήματα ξεκινάει το πρωτάθλημα η Φλουμινένσε (κακή πορεία στο Καριόκα, αλλαγή προπονητή, κόντρα Φρεντ/οπαδών), που πέρυσι αν θυμάστε σώθηκε στα χαρτιά, η νεοφώτιστη Φιγκεϊρένσε κατέκτησε το –πολύ ανταγωνιστικό τελευταία- περιφερειακό πρωτάθλημα Καταρινένσε και μπαίνει με αισιοδοξία στο Μπραζιλεϊράο, το +1 ασιατικό διπλό πιέζεται.

301. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Καμία δεν ξεχωρίζει, χαμηλά η απόδοση του άσου και λογική η κόντρα του από την αγορά, δεν θα μπλέξουμε.

---. ΑΜΕΡΙΚΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Προτελευταία αγωνιστική στη μεξικανική Κλαουσούρα, εξάποντο για μια θέση στα πλέι-οφ, πολύ μέτρια στην έδρα της φέτος η Κλαμπ Αμέρικα (3-1-4, χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία), από 3-1-0 έρχεται η Κερέταρο (2-1-5 εκτός), που βρίσκεται ένα πόντο κάτω από την 8θέση. Πολύ χαμηλός ο άσος, πάσο ή +0,75 ασιατικό διπλό.

302. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ακόμα ψάχνετε το Λος Άντζελες, οι δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό στα πιο πρόσφατα δεν λένε και πολλά αφού συνοδεύτηκαν από οριακές εμφανίσεις. Το Βανκούβερ (2-0-1 εντός, 2-2-2 συνολικά) είναι πάντα υπολογίσιμο στην έδρα του, θα το προσπεράσουμε.

---. ΟΥΝ. ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα για το χαμένο κύπελλο (μεσοβδόμαδα έχασε στον τελικό με 1-3 από την Ικίκε) για την Ουατσιπάτο (0-3-4 εκτός), πρέπει να παλέψει για τη σωτηρία, ισόβαθμη με τον Ουν. Λα Καλέρα (2-0-5 εντός) στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, θα γνωρίζουν όμως το αποτέλεσμα του Ρέιντζερς-Άουνταξ Ιταλιάνο, ίσως η ισοπαλία να μην τις χαλάσει.

303. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Με παράδοση η Κολόμπους, έρχεται από θετικό αποτέλεσμα στο Σαν Χοσέ (1-1), η Ουάσινγκτον (2-1-2 ρεκόρ, έχασε στη μοναδική της έξοδο) παρά τις δύο νίκες με μηδέν παθητικό στα πιο πρόσφατα δεν εντυπωσιάζει. Άσος.

---. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΝΙΟΥΕΛΣ

Στο Ινισιάλ μονομάχησαν για τον τίτλο, στο Φινάλ εμφανώς δεν μπορούν. Πάμε παρακάτω.

304. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Νεοφώτιστη η Σαπεκοένσε, που πέρσι πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη άνοδο, υπάρχει σταθερότητα και ηρεμία στο στρατόπεδο της, κάτι αρκετά σπάνιο στη Βραζιλία, αντίθετα η Κορίτιμπα άλλαξε πριν 10 μέρες προπονητή, ψάχνει αντικαταστάτες για βασικούς παίχτες που αποχώρησαν ενώ έχει και αμφίβολο τον παίχτη-ορχήστρα Άλεξ. 0:0 ασιατικός άσος.

---. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Ήρεμη η Βερακρούζ (1-3-3 εκτός, 1-3-0 αήττητο) από τη στιγμή που έπεσε η Ατλάντε, η Μοντερέι (2-3-3 εντός, 2-2-0 αήττητο) μόνο με νίκη θα μείνει μέσα στο κόλπο των πλέι-οφ. Άσος.

---. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Σώθηκε και μαθηματικά μετά την ήττα της Ατλάντε η Πουέμπλα (1-4-3 εκτός), η Πατσούκα (4-0-4 εντός) θέλει τους βαθμούς για τη Λιγκίγια και θα τους πάρει. Άσος και εδώ.

---. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

Εν μέσω αγώνων για το Κόπα Λιμπερταδόρες η Σάντος (τα ξημερώματα της Πέμπτης έχασε με 2-1 στη Λανούς), με νίκη εξασφαλίζει τα πλέι-οφ, η Τζαγκουάρες (2-1-4 εκτός) χρειάζεται επίσης όλους τους βαθμούς αν θέλει να προλάβει την οκτάδα, αλλά ο βασικός της στόχος (σωτηρία) έχει ήδη επιτευχθεί. Άγνωστο με τι εντεκάδα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι (5-2-1 εντός, 4-2-0 αήττητο στο πρωτάθλημα), που έχουν την καλύτερη επίθεση αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Κλαουσούρα ενώ έρχονται από 12/13over2,5 σε όλες τις διοργανώσεις, περιμένουμε πάντως το αγνωστικό στυλ τους να μην αλλάξει. Over.

Πάμε στοίχημα LIVE

305. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Το Κάνσας (2-2-1 ρεκόρ, 1-2-0 εντός) έχει ποιότητα, δυνατή έδρα και καλύτερη εικόνα στα τελευταία από ότι το αναιμικό εκτός Μόντρεαλ (0-3-3 ρεκόρ), στο οποίο ακόμα ο Φρανκ Κλόπας προσπαθεί να βρει ισορροπίες. Άσος.

306. ΝΤΑΛΑΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Φουλ των γκολ το Ντάλας (6/6GG, 5/6over2,5, 4/6over3,5), το Τορόντο έχει ποιότητα φέτος αλλά ακόμα ψάχνει να βρει ρυθμό και σταθερές. Αν παίξει ο Ντεφόε για τους φιλοξενούμενους τοoverπαίρνει έξτρα πόντους.

---. ΛΕΟΝ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Εξάποντο για τα πλέι –οφ, της Λεόν (2-2-3 εντός) το μυαλό μοιάζει να είναι αποκλειστικά στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Μπολιβάρ για τους “16” στη ρεβάνς του 2-2 στην έδρα της. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι, δεν είναι καμιά ομαδάρα η Τίγκρες (2-3-3 εκτός) αλλά αναγκαστικά προς τα δεξιά κοιτάμε.

307. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Χωρίς νίκη (0-4-2) παραμένει το Πόρτλαντ, οι ήττες ήρθαν στις δύο εξόδους του, από πέρυσι έδειξε σαφή στοιχεία ομάδας έδρας. Το Σολτ Λέικ στην έδρα του τρώει σίδερα, παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις έξι πρώτες αγωνιστικές (και με δύο ματς μόνο εντός) μετράει 2-4-0, ενώ την τελευταία διετία κόντρα στους Τάιμπερς έχει 4/4 νίκες εντός έδρας. Άσος.

---. ΑΤΛΑΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Σώθηκε και μαθηματικά η Άτλας μετά την ήττα της Ατλάντε τα ξημερώματα της Δευτέρας, η 2της βαθμολογίας Τολούκα (4-0-4 εκτός) έχει να ασχοληθεί με τον τελικό τουConcachampions(0-0 το πρώτο ματς στην έδρα της Κρουζ Αζούλ) που ακολουθεί αφού στο πρωτάθλημα είναι εξασφαλισμένη. Με αναπληρωματικούς θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν την πρώτη νίκη στην έδρα τους φέτος (0-5-3 ρεκόρ) για λόγους γοήτρου αλλά και γιατί βρίσκονται στο -3 από τα πλέι-οφ, ο άσος υποχωρεί ραγδαία.

308. ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΣΙΑΤΛ

Με τον Ντέμπσι να έχει πάρει το όπλο του (4 αγ./6 γκολ, 5 στα δύο τελευταία) το Σιάτλ (3-1-2 ρεκόρ) έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο κόντρα στη μαχητική αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων Σίβας ΗΠΑ (1-3-2). Έχει κενά πάντως η άμυνα των φιλοξενούμενων (8-8 τα γκολ τους στα τρία τελευταία) και δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν πίσω, το διπλό μπορεί να συνοδευτεί απόover.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ