ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (24/8). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

309. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΡΑΛ

Σκοράρει με άνεση η Ντιναμό Μόσχας, αλλά πίσω είναι τραγωδία (όσοι είδαν το ματς με την Ομόνοια κατάλαβαν, για τους υπόλοιπους τα 6 γκολ παθητικό σε 4 ματς πρωταθλήματος πρέπει να αρκούν). Δεν μπορεί αν την κοντράρει φυσικά η Ουράλ, αλλά με δύσκολο ευρωπαϊκό να ακολουθεί θα αποφεύγαμε τα χάντικαπ των γηπεδούχων.

310. ΤΣΒΟΛΕ – ΦΙΤΕΣΕ

Πονηρό παιχνίδι εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Τσβόλε που βγάζει κούραση καθώς είναι άμαθη σε συνεχόμενα ματς. Η Φίτεσε έχει για πλάκα το γκολ και θα διεκδικήσει ακόμη και το τρίποντο. Ψυλλιασμένοι πάντως οι μπουκ με το DNB του διπλού στο 1,66, κρατάμε το over στην ίδια περίπου απόδοση.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

311. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Εκτός κυπέλλου από ομάδα της 4 κατηγορίας η Ίνγκολσταντ, στην Γκρόιτερ Φιρτ το ηθικό είναι πολύ καλύτερο, αφού ακόμα υπάρχει ευφορία για το 5-1 επί της μισητής Νυρεμβέργης. Καλύτερα αποδίδουν μακριά από την έδρα τους οι γηπεδούχοι, προς τα δεξιά κοιτάμε.

312. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Ντέρμπι ανόδου από την 2 αγωνιστική, αμφότερες δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν μέχρι τέλους μια θέση στην τριάδα, δεν θα μπλέξουμε.

313. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΑΑΛΕΝ

Κάπου υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Ντάρμσταντ, δεν είναι η ομάδα που θα καθαρίζει τέτοια παιχνίδια κόντρα σε σκληροτράχηλους αντιπάλους. Πάσο ή Χ2.

314. ΛΥΩΝ – ΛΑΝΣ

Λίγη η Λανς, έχει Ευρώπη η Λυών, πάμε παρακάτω.

315. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΚΠΡ

Δεύτερο κολλητά λονδρέζικο ντέρμπι για την Τότεναμ, στην πρεμιέρα με δόση τύχης κέρδισε 0-1 τη Γουέστ Χαμ, τώρα βρίσκει απέναντι τον παλιό της γνώριμο Χάρι Ρέντναπ που επίσης ξεκίνησε με ήττα (0-1 Χαλ). Είχαν αι Ευρώπη μεσοβδόμαδα τα “σπιρούνια”, κέρδισαν 1-2 την ΑΕΛ αλλά δεν εντυπωσίασαν, δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, τουλάχιστον πριν τη σέντρα.

316. ΧΑΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Αντίθετες πρεμιέρες για τις δύο ομάδες, η Χαλ έβγαλε διπλό στην ΚΠΡ με 0-1, με το ίδιο σκορ έχασε στο Μπριτάνια η Στόουκ από τη Βίλα. Περιμένουμε δυνατούς φέτος τους “Potters”, αλλά τα εκτός ποτέ δεν ήταν το δυνατό τους χαρτί. Εν μέσω ευρωπαϊκών η Χαλ, πάμε παρακάτω.

Πάμε στοίχημα LIVE

317. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Εμφανές το προφανές.

318. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΤΒΕΝΤΕ

Ισχύει ότι και στην Φέγενορντ, η Τβέντε είναι εν μέσω Europa, έχει 2 τυχερές ισοπαλίες στην εκπνοή μέχρι τώρα και το ματς βρωμάει πολύ για έκπληξη. Δεν θα μπλέξουμε.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

319. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Η Ντεν Χάαγκ παίζει καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα βρει φάσεις κόντρα σε μια προβληματική άμυνα όπως αυτή της Γκρο. Οι πράσινοι πάντως σκοράρουν όποτε θέλουν οπότε αντί να μπλέξουμε με σημείο θα πάμε με τον συνδυασμό GG/over στο 1,83. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

320. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Αν αυτό το ματς ήταν μια οποιαδήποτε άλλη εβδομάδα θα μιλούσαμε για αξία στη νίκη της Φέγε κόντρα σε μια κομπλεξική εκτός έδρας ομάδα. Εν μέσω ταξιδιών και αγώνων για το Europa δεν θα μπλέξουμε με το 1,40. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

321. ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ- ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Ανάμεσα σε ευρωπαϊκά (έχει την Πέμπτη να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο έχασε στο Σαν Σεμπαστιάν από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ) η Κράσνονταρ, που πριν την μεσοβδόμαδα ήττα ήταν αήττητη σε όλα τα φετινά της επίσημα (2-2-0 στο πρωτάθλημα). Πολύ πιο ποιοτική από την Τορπέντο, αλλά με το μικρό διπλό δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

322. ΜΠΡΙΝΕ – ΡΑΝΧΑΪΜ

Νο Bet.

323. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

1-8-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Γκέτεμποργκ, πώς να πας στο 2,00 του διπλού απέναντι σε μια μαχητική ομάδα όπως η Φάλκενμπεργκ (4-3-3 εντός);

324. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΜΑΪΝΤΖ

Πρεμιέρα στη Μπουντεσλίγκα, ο νεοφώτιστη Πάντερμπορν (πρώτη παρουσία της στην κατηγορία) έχει ευκαιρία να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με το δεξί αφού απέναντι της βρίσκει την μπερδεμένη μετά την αποχώρηση Τούχελ Μάιντζ, η οποία ήδη έχει καταφέρει να μείνει εκτός Ευρώπης και κυπέλλου. +0,25 ασιατικός άσος.

325. ΟΝΤ – ΣΤΑΡΤ

Μπορεί να συνεχίσει το θεάρεστο έργο των GG της η Σταρτ (9 σερί, 9/10 εκτός, 3-1-6 ρεκόρ), όμως από την καυτή έδρα της Οντ (6-3-1) περιμένουμε να φύγει με άδεια χέρια.

326. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ντέρμπι στη Βιέννη, χάλια και οι δύο, η Ραπίντ έχει και ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα. Προς το under και λόγο Γιουρόπα ένα κλικ αριστερά.

327. ΑΓΙΑΞ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Μαζί με το Άγιαξ-Φέγενορντ είναι τα μεγάλα ντέρμπι της χώρας με έντονη αντιπαλότητα. Παρεμπιπτόντως τα παιχνίδια τους στο Άμστερνταμ δεν έχουν πολλά τέρματα (6/9 under) κάτι που ίσως ενισχυθεί από την κούραση της PSV από τα ευρωπαϊκά ματς. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Άγιαξ σκοράρει αλλά και τρώει γκολ με περίσσεια ευκολία και αυτό δίνει αξία στον συνδυασμό άσου και GG στο 3,50, επιλογή που ήδη έχει τιμήσει ο B66. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

328. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Είναι υπερβολικό το line στο 0,75, υποτιμούν αρκετά οι μπουκ τη Σάντερλαντ του Πογιέτ που στην πρεμιέρα πήρε 2-2 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, η Γιουνάιτεντ είναι προφανές ότι ακόμα ψάχνεται.

329. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΝ

Άσος μεγάλος, αν η Σεντ Ετιέν δεν είχε ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα που πρέπει να κερδίσει (1-0 έχασε από την Καραμπούκ στο πρώτο παιχνίδι). Θα περιμένουμε να δούμε την 11άδα των “πράσινων”.

330. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Με διπλό (1-3 Πεναφιέλ) ξεκίνησε τη σεζόν η Μπελενένσες, ένα όλο και όλο έκανε πέρυσι (5 γκολ ενεργητικό εκτός), στην έδρα είναι η δύναμη της, σε αυτή θα στηριχθεί και φέτος για να σωθεί. Εν μέσω ευρωπαϊκών η Νασιονάλ, στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός 0-1 από τη Μορεϊρένσε (ήταν πάντως καλή), από αουτσάιντερ πέρασε φαβορί ο άσος, στο 1,80 το Draw No Bet μας κάνει.

331. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Εν μέσω ευρωπαϊκών η Γκλάντμπαχ, αλλά η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα εξασφαλίστηκε ουσιαστικά μετά το 2-3 στο Σαράγεβο, δείχνει καλύτερη ομάδα από τη Στουτγκάρδη, που αποκλείστηκε στο κύπελλο, θα πάμε με τον άσο του 1,90.

332. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Αμφότερες αήττητες, με ίδιο ρεκόρ και τέρματα (2-2-0 με 5-2), περιμένουμε κλειστό και ισορροπημένο ματς, θα πάμε με το Χ.

333. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΧΑΚΕΝ

7-2-2 (8/11 over 2,5 και GG) εντός η ΑΪΚ, 4-2-4 (6/10 over 2,5, 7/10 GG) εκτός η Χάκεν, η παράδοση δείχνει άσο και δεν θα διαφωνήσουμε, αλλά πρώτη επιλογή μας είναι τα γκολ.

334. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

4-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Χάλμσταντ (8/10 over 2,5 και GG), 3-3-4 μετράει εκτός η Έλφσμποργκ, που την Πέμπτη έχει τη ρεβάνς με τη Ρίο Άβε (2-1 κέρδισε το πρώτο) για το Γιουρόπα Λιγκ. Σε εξαιρετική φόρμα (4-0-1) οι γηπεδούχοι, 1Χ.

335. ΓΙΑΡΟ – ΧΟΝΚΑ

Τραγική εκτός έδρας η Χόνκα (1-2-8, επτά σερί ήττες), αλλά η Γιάρο δεν είναι κανένα μεγαθήριο (4-3-4 εντός) για να πάμε σε ένα τόσο μικρό σε απόδοση άσο.

336. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ – ΛΑΧΤΙ

6-4-2 εντός η Μιλικόσκι (9/12 GG αλλά στα 6 τελευταία έμεινε σε 4 στο μηδέν), 5-4-2 εκτός η Λάχτι, αμυντικογενείς ομάδα που τελευταία φέρνει μεγάλα σκορ, θα αγωνιστεί όμως χωρίς τον καλύτερο φορ της. Αντιφατικά τα δεδομένα, δεν μπορούμε να πιαστούμε από κάπου.

337. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Έχουν γκολ τα τελευταία ματς της Ροβανιέμι (3-4 διπλό στη Λάχτι στο πιο πρόσφατο), από 8/9 over 2,5 εκτός έδρας έρχεται η Μάριεχαμν (3-2-6 ρεκόρ εκτός), με τα γκολ θα πάμε.

338. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΕΛΣΙΝΚΙ

7-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Σεϊναγιόεν, η Ελσίνκι έχει την Πέμπτη ρεβάνς με τη Ραπίντ, 2-1 κέρδισε στη Φινλανδία, περιμένουμε να έχει στραμμένη την προσοχή της εκεί. 1Χ.

339. ΜΑΛΙΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Καθάρισε ουσιαστικά με το 1-2 επί της Γκρασχόπερς την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα η Κλαμπ Μπριζ, ώρα να ασχοληθεί με το πρωτάθλημα. Σφιχτή ομάδα, 0-1/0-2/1-2 τα πιθανότερα σκορ.

342. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Αν ήταν μια καλύτερη εκτός έδρας ομάδα (1-4-5 το ρεκόρ της Σάρπσμποργκ) θα κοντράραμε με μεγαλύτερη ζέση την τραγική τελευταία Ρόζενμποργκ (6-1-2 εντός).

343. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Νο Bet.

344. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Έχει προβάδισμα η έδρα εδώ.

345. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Φαβορί ο άσος, 7-2-1 εντός η Κρίστιανσουντ, 2-2-6 εκτός η Στρόμεν, ανησυχία προκαλεί πάντως το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν κέρδισα στα τρια πιο πρόσφατα.

Πάμε στοίχημα LIVE

346. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Θα το παλέψει η Ουλενσάκερ, το κάνει σταθερά το τελευταίο δίμηνο, η Μιόνταλεν (5-2-2 ρεκόρ εντός) όμως συνήθως τέτοια ματς τα καθαρίζει.

347. ΜΠΑΕΡΟΥΜ – ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπάερουμ (5 σερί νίκες), κερδίζει τους πάντες και παντού, 7-0-3 μετράει στην έδρα της, την Τρομσντάλεν του 1-2-8 εκτός με 9-27 γκολ αναμένεται να την καθαρίσει, με συνοδεία over όπως συνηθίζει.

348. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ – ΧΟΝΤ

Νο Bet.

349. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ – ΑΛΤΑ

6-3-1 εντός η Φρέντρικσταντ, 5-3-0 το αήττητο σερί της, λογικά θα πάρει και την αναιμική εκτός (1-2-7) Άλτα.

---. ΧΑΜ ΚΑΜ – ΣΑΝΤΕΡΦΙΟΡΝΤ

Ουραγός VS πρωτοπόρου, Χριστιανοί VS Λιοντάρια….

350. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Καλή παράδοση στο Εστορίλ έχει η Ρίο Άβε (4 σερί διπλά στα πιο πρόσφατα), παράλληλα έχει όμως την Πέμπτη τον επαναληπτικό με την Έλφσμποργκ (2-1) για τα προκριματικά του Γιουρόπα. Θα το αφήσουμε στην ησυχία του, λογικό το under αλλά πληρώνει ψίχουλα.

351. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Καθαρές ήττες και για τις δύο στην πρεμιέρα, θα κοιτάξουν να γλύψουν τις πληγές τους. Πάσο.

352. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Νο Bet.

353. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα μας, στο οποίο και φέτος ο Ατρόμητος θα πρωταγωνιστήσει. Άσος.

354. ΒΕΡΟΙΑ – ΞΑΝΘΗ

Σε σετ με φαβορί τη Βέροια η αξία είναι στην κόντρα.

355. ΠΑΟΚ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να απαντήσει για την ήττα στο Κισινάου, η Καλλονή πέρυσι έκανε χατίρια σε όλους (και παράλληλα στον εαυτό της…).

356. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εδώ θα έχουμε κοντρίτσα, θα το παλέψει ο ΠΑΣ, ο Αστέρας έχει και ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα.

357. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Γνωστός ο νόμος της Σουπερέταν, μακριά από τη Χάμαρμπι. Πάσο ή Χ2.

358. ΕΪΜΠΑΡ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ντερμπάκι βασκωνικό –ποτέ δεν έχουν βέβαια κόντρες μεταξύ τους αυτοί…-, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει δύσκολο ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα (πάει στο Κράσνονταρ, να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου ματς), η αγορά στηρίζει το 1Χ.

359. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΑΛΑΒΕΣ

Πρεμιέρα στη Σεκούντα Ντιβιζιόν, από τα πιο ταλαιπωρημένα πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης, με ομάδες τα οικονομικά των περισσότερων ομάδων να είναι χάλια. Καμία εκ των Λεγκανές και Αλαβές δεν μας λέει ακόμα τίποτα, θα περιμένουμε να δούμε τα πρώτα παιχνίδια τους.

360. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΛΟΥΓΚΟ

Μέχρι τις αρχές του μήνα η Μιραντές ετοιμαζόταν για την 3 κατηγορία, αλλά τελικά έπεσε για χρέη η Μούρθια οπότε επέστρεψε στη Σεκούντα, όπως είναι λογικό με πολύ κακό ρόστερ. Στα ίσια πλέον το σετ, οι τολμηροί δοκιμάζουν προς τα δεξιά.

362. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΜΠΕΤΙΣ

Δυνατή στην έδρα της πάντα η Σαμπαντέλ, η Μπέτις ψάχνει την άμεση προσαρμογή στην κατηγορία ώστε να κυνηγήσει την επιστροφή της στη Λα Λίγκα. Προσωράμε.

363. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΤΖΕΝΟΑ

Κύπελλο Ιταλίας, 3 γύρος, νοκ-άουτ αγώνες, κανείς δεν ασχολείται πραγματικά, περισσότερο με φιλικά προετοιμασίας μοιάζουν τα ματς. Φαβορί του 2,00 η Τζένοα, με γεια της με χαρά της, πάσο.

364. ΠΟΥΜΑΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Νέος τεχνικός στην Πούμας μετά την τέταρτη σερί ήττα (2-1 Λεόν), στο τιμόνι της ο παλαιός γνώριμος Γκιγιέρμο Βάσκες (πήρε πρωτάθλημα το 2011), η Τιχουάνα εκτός είναι αδύναμη και το περισσότερο που μπορεί να πετύχει συνήθως είναι να κλέψει κανένα βαθμό. Κρατάμε τον άσο στα υπ’ όψιν για το live.

365. ΜΟΛΝΤΕ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Ντερμπάκι, η Μόλντε όμως στη Νορβηγία δεν έχει αντίπαλο στη μέρα της,

366. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Μόνο ήττες μέχρι στιγμής, η Σαν Λορέντζο στο ντέρμπι με τη Ρασίνγκ (2-0) εμφανώς επηρεασμένη από την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Μπάνφιλντ δεχόμενη τρία γκολ από Γοδόι και Ντεφένσα η Χουστίσια. Οι γηπεδούχοι αν σοβαρευτούν θα το πάρουν, μικρό παράλληλα το όριο 2 για το over, η Μπάνφιλντ εκτός από το να τρώει γκολ σκοράρει κιόλας.

Πάμε στοίχημα LIVE

367. ΡΟΣΤΟΦ- Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ

Ακολουθεί ευρωπαϊκό για τη Ροστόφ, που ούτως ή άλλως δεν εντυπωσιάζει ως τώρα. Μακριά και αγαπημένοι, κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

368. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Under και 1Χ, έχει και ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα η Λόκερεν.

369. ΛΑΝΟΥΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Καθαρή τριπλή, θα κριθεί στη μια λεπτομέρεια.

370. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ το ματς, με κόσμο ο ΠΑΟ, τη Μίντιλαντ ουσιαστικά την καθάρισε την Πέμπτη (4-1), διπλό.

371. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΛΑΤΙΝΑ

Νο Bet.

372. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ- ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, περιμένουμε η σοβαρή Μπενφίκα να κερδίσει κάπου στο 0-2/0-3.

373. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ – ΚΙΛΜΕΣ

2/2 over 3,5 και GG μετράνε στα δυο πρώτα τους παιχνίδια, μονόδρομος τα γκολ στοιχηματικά.

374. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Τέλος ο Ζορζίνιο από τη Μπαΐα (2-2-5 εντός) μετά το 2-0 από την Κορίτιμπα, με υπηρεσιακό θα κατέβει κόντρα στη Φιγκεϊρένσε (3-1-4 εκτός), κάπου αστείες οι τιμές του άσου από τη στιγμή μάλιστα που οι φιλοξενούμενοι τρέχουν 3-1-0 αήττητο, θα κοντράρουμε. Χ2.

375. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

“Τιμητική” ήττα με 1-0 στην καυτή έδρα της πρωτοπόρου Κρουζέιρο γνώρισε την Πέμπτη η μαζεμένη με τον Σκολάρι στο τιμόνι Γκρέμιο (4-2-1 εντός με 7/8 under 2,5), η Κορίνθιανς (3-4-0 εκτός με 6/8 under 2,5 και NG) την ίδια μέρα με την δεύτερη πιο under ομάδα της κατηγορίας Γκοϊάς έφεραν ένα ωραιότατο 5-2 (!) κόντρα σε κάθε λογική. Εμείς θα επιμείνουμε πάντως στο under (πληρώνει φυσικά λίγο), αλλά από κοντά θα κρατήσουμε και τα Χ με χαμηλό σκορ (0-0/1-1).

376. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

4-2-2 εντός η Κρισιούμα, 1-1-5 εκτός η Φλαμένγκο αλλά έρχεται από τρεις σερί νίκες, περισσότερο προς το +0,25 ασιατικό διπλό κλίνουμε.

377. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Κλάσικο Παουλίστα, το προηγούμενο το πήρε (1-2 Παλμέιρας) η Σάο Πάολο (4-3-1 εντός), κέρδισε και 0-1 τη σούπερ φορμαρισμένη Ιντερνασιονάλ μεσοβδόμαδα και θα ψάξει την 4 σερί νίκη της κόντρα στη μέτρια εκτός (2-2-3) Σάντος. Άσος, αν και το 2,00 που πληρώνει δεν το λος και ευκαιρία.

378. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Ανάξιο φαβορί η “Φλου”, μπορεί εντός να μετράει 5-2-1 αλλά έχει τρία ματς να κερδίσει, την ώρα που η Σπορτ Ρεσίφε (2-2-4 εκτός) έρχεται από νίκη με ανατροπή επί της Παλμέιρας και απέχει μόλις ένα βαθμό από τους γηπεδούχους. +1 ασιατικό διπλό.

379. ΝΑΝΤ – ΜΟΝΑΚΟ

Φαβορί η Μονακό παρά τις 2/2 ήττες, ότι πρέπει για να καούν αυτοί που θα ψάχνουν για τις ρέφες το βράδυ της Κυριακής…

380. ΘΕΛΤΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Δείχνει να μπαίνει καλύτερα στη σεζόν η Θέλτα, προς τα αριστερά μόνο κοιτάμε.

381. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΛΤΣΕ

Εμφανές το προφανές.

382. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Νο Bet.

383. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

No Βet.

384. ΧΙΡΟΝΑ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Ένα κλικ παραπάνω στην έδρα.

385. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Εικάζουμε ότι θα το κυνηγήσει περισσότερο η Ουντινέζε.

252. ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ - ΚΟΛΟ ΚΟΛ

Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας, λογικά η Κόλο Κόλο θα καλύψει και το χάντικαπ.

387. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Με υπηρεσιακό η Κομπρελόα μετά την απόλυση Τρομπιάνι, σε βοηθητικό γήπεδο το ματς, 0-0-4/3-0-1 φόρμα των δύο ομάδων στα πιο πρόσφατα, Χ2 αν και η αλλαγή στον πάγκο των γηπεδούχων συν το δεδομένο πλεονέκτημα του υψομέτρου μας κάνουν κάπως διστακτικούς.

388. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΑΡΙΚΑ

No Βet.

389. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΣΙΑΤΛ

Ντέρμπι της Δυτικής Όχθης, 10/12 GG εντός το Πόρτλαντ (3-7-2 ρεκόρ), θα πάμε με το αμφίσκορο αφήνοντας στην άκρη τα σημεία.

390. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Ντέρμπι με το καλημέρα, θα πάμε με την καλύτερη ομάδα. Διπλό.

391. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Για κόντρα είναι μόνο η άνοστη Μπόκα, που θα έχει και σημαντικές απουσίες.

392. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΜΠΑΪΑ

Νο Bet.

393. ΓΚΟΪΑΣ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

“Τρελό” 5-2 με την Κορίνθιανς την Παρασκευή τα ξημερώματα η Γκοϊάς (3-3-1 εντός), σε ματς που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι πιο under ομάδες του Μπραζιλειράο, προφανώς και θα την περιμένουμε πολύ μαζεμένη κόντρα στην πρωτοπόρο Κρουζέιρο που εκτός έδρας σκοράρει με μικρότερη συχνότητα (4-2-2 με 12-9 γκολ) από ότι εντός. Ικανοί να κλέψουν το βαθμό οι γηπεδούχοι, θα αποφύγουμε το χαμηλό διπλό.

386. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Μαχητική ομάδα η Παλεστίνο, 1-1-1 μετράει εντός, 2/2 ήττες εκτός για την Ουν. Κατόλικα που είχε και Σουνταμερικάνα μεσοβδόμαδα. Ποντάρεται το διπλό, αλλά εμείς είμαστε με την κόντρα.

394. ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ – ΛΕΟΝ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, η Λεόν έχει το εύκολο γκολ, τα Μαύρα Λιοντάρια σκοράρουν με το σταγονόμετρο (0-1-3 με 1-5 γκολ), ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό της πρωταθλήτριας στην Απερτούρα.

396. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Νο Bet.

397. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Φαβορί η Ρίβερ Πλέιτ στη Μεντόζα, κόντρα σε μια ομάδα που κέρδισε 3-0 τη Μπάνφιλντ στη πρεμιέρα και πήρε 2-2 στην Κίλμες, οι “μιγιονάριος” πάντα μακριά από το Μονουμεντάλ χάνουν μέρος της δυναμικής τους, η αγορά πάει προς τον διπλό αλλά είμαστε με το , του οποίου και οι απόδοση φτιάχνει όλο και περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ