ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας(1/9). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας(1/9).

433. ΧΟΜΠΡΟ – ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ

3-1-1το ρεκόρ της νεοφώτιστης Χόμπρο, 2-1-2 μετράει η παραγωγική φέτος Βεστσάελαντ (9 γκολ ενεργητικό), λόγω έδρας ένα κλικ παραπάνω το έχουν οι γηπεδούχοι.

434. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Καθαρή τριπλή ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες που παλεύουν για μια θέση στα πλέι-οφ.

435. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Το παλεύει γενναία τελευταία η ουραγός Ασιρίσκα, εκτός έδρας τα πηγαίνει αρκετά καλά (3-4-3), της λείπει όμως η ρέντα με αποτέλεσμα στα πέντε πιο πρόσφατα παρότι ήταν καλή μάζεψε μόλις τρεις πόντους (0-3-2). Η Σούντσβαλ κυνηγάει την άνοδο κα στην έδρα της δεν χαρίζει κάστανα (8-1-1), μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.

436. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Ασταθής η Γκρόιτερ Φιρτ, κερδίζει 5-1 τη Νυρεμβέργη και μετά χάνει με κάτω τα χέρια στο Ίνγκολσταντ. Μέτρια πράγματα η Σαν Πάουλι (1-1-1), η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 5/5 over 2,5 και GG.

437. ΜΠΡΕΣΤ – ΝΑΝΣΙ

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με στόχο την άνοδο, αλλά η χρονιά δεν εξελίσσεται καλά μέχρι τώρα και αμφότερες προβληματίζουν κυρίως στην επίθεση. Η Μπρεστ έρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν στο πρωτάθλημα (1-3-1 μετράει συνολικά) και θα προσπαθήσει να αποφύγει μία δεύτερη συνεχόμενη, 1-3-0 στο πρωτάθλημα και 1-3-1 συνολικά το ρεκόρ και της Νανσί, πιθανή η μοιρασιά στο ματς, στο 3,05 το Χ στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

438. ΟΦΗ – ΒΕΡΟΙΑ

Με νίκη ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες και στοχεύουν στο 2/2, ο ΟΦΗ με τη δύναμη της έδρας του και η Βέροια με την ποιότητα που έχει αποκτήσει με τις εντυπωσιακές (τουλάχιστον όσον αφορά στα ονόματα) μεταγραφές της. Καλύτερα στοιχεία έδειξαν οι φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα, αλλά ο ΟΦΗ εντός έδρας έχει άλλη δυναμική και το ματς είναι σημαντικόκαιγια έναν ακόμα λόγο, καθώς ακολουθεί μια εξάδα αγώνων για τους Κρητικούς με Ολυμπιακό εκτός, Ατρόμητο εντός, ΠΑΟΚ εκτός, Εργοτέλη εντός, Παναθηναϊκό εκτός και Αστέρα εντός! Στο 2,12 ο άσος στον Stoiximan , μόλις στο 2,05 στην Ασία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

439. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

No Βet.

Πάμε στοίχημα LIVE

440. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, η Ρίο Άβε πέτυχε ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της και έχει ξεκινήσει με 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα, ειδικά η πιο πρόσφατη ήταν εντυπωσιακή (1-5 την Εστορίλ). Η Μποαβίστα αναμενόμενο να μην έχει σκοράρει μέχρι στιγμής και να μην έχει πάρει βαθμό αφού αγωνίστηκε με Μπράγκα εκτός και Μπενφίκα εντός έδρας. Με καλή ψυχολογία οι γηπεδούχοι, μπορούν έστω και δύσκολα να επικρατήσουν, καλύτερη επιλογή από τον φτηνό άσο δείχνουν τα σκορ νίκης τους (1-0/2-0/2-1, κάλυψη 1-1) που βγάζουν 1,88 μέση απόδοση στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

441. ΛΑΝΟΥΣ – ΟΛΙΜΠΟ

Χωρίς τον καλύτερο παίκτη της (Μπλάνκο, μοναδικός σκόρερ της με 3 γκολ) θα παραταχθεί η Ολίμπο κόντρα στην Λανούς που εντός έδρας σπάνια έχει απώλειες (7-2-0 το πρόσφατο ρεκόρ της) ενώ στα υπέρ της είναι και η προϊστορία αφού κέρδισε την αντίπαλο της στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους (6-2-0). Όλα συνηγορούν στο ότι ο άσος είναι καλή επιλογή ( Betol ), για μεγαλύτερη ασφάλεια παίζονται τα σκοράκια (1-0/2-0/2-1/1-1) των Young Guns που δίνουν συνδυαστικά 1,85 απόδοση στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

442. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Με άδικο πέναλτι έχασε η Άρσεναλ στο προηγούμενο, έχει 2-0-2 με τις νίκες να είναι εντός αντιμετωπίζει όμως πρόβλημα στο γκολ με τα τέρματα της να προέρχονται συνήθως από στημένα. Μετά από δυο τριάρες η Μπάνφιλντ δείχνει να σηκώνει κεφάλι καθώς ακολούθησαν δυο σερί νίκες με μηδέν παθητικό. Η Άρσεναλ στηρίζεται στην έδρα της, οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στην κατηγορία, πάσο ή με ρίσκο στην ισοπαλία.

443. ΤΙΓΚΡΕ - ΚΙΛΜΕΣ

Πυροτέχνημα αποδείχτηκε ότι ήταν η νίκη της Τίγκρε την προηγούμενη βδομάδα, ακολούθησε ήττα με 1-0 στην έδρα της Μπάνφιλντ. Αδύναμη ομάδα, κάθε αγωνιστική παίζει για τη ζωή της έχοντας θέματα με τον υποβιβασμό, εντός ότι καλύτερο μπορεί να κάνει. Πολύ "τρυφερή" για τα δόντια της Σαν Λορέντζο η Κίλμες, έγραψε τη δεύτερη φετινή της ήττα και με εννιά τέρματα παθητικό σε τέσσερα ματς δεν θα μπορούσε να περιμένει περισσότερα. Θα πάμε με τα σκοράκια της έδρας 1-0/2-0/2-1/(1-1), δύσκολο να βγάλει διπλό η Κίλμες, ακόμα πιο δύσκολο να σκοράρει πολύ για δεύτερο σερί εντός η Τίγκρε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ