ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας(18/8). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας(18/8)

434. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ

Αρκετά ενθαρρυντικό το ξεκίνημα της Μορντόβια Σαράνσκ στην μεγάλη κατηγορίας, έβγαλε διπλό στην Ουράλ, ζόρισε την ΤΣΣΚΑ χάνοντας με 0-1 και στη συνέχεια παραχώρησε 0-0 στην Κούμπαν. 1-1-1 μετράει και η Τέρεκ, στο Γκρόζνυ είναι παραδοσιακά πολύ δυνατή. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα ο άσος να κάνει την εμφάνιση του.

435. ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

1 γύρος στο γερμανικό κύπελλο, τον απόλυτο θεσμό των εκπλήξεων. Δύο κατηγορίες χωρίζουν Κότμπους και Αμβούργο, οι γηπεδούχοι όμως είναι πιο έτοιμοι (σε εξέλιξη η 3 κατηγορία) και έχουν έξτρα κίνητρο απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας όπως το Αμβούργο. Η αγορά πάει με τον +1 ασιατικό άσο.

436. ΟΦΕΝΜΠΑΧ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Καλύτερα αποδίδει τα τελευταία δύο χρόνια εκτός έδρας η Ίνγκολσταντ, της έχει μείνει κουσούρι… Σαφώς ποιοτικότερη από την Όφενμπαχ, θα περιμένουμε καραούλι στο live για το διπλό.

437. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Κάπου υπερβολικός ο φαβοριτισμός του άσου, θα το μετρούσαμε περισσότερο στη μέση το σετ.

438. ΧΟΜΠΡΟ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Με ίδιο ρεκόρ (3-0-1) και ίδιους βαθμούς οι δύο ομάδες, η νεοφώτιστη και ιδιαίτερα τσαμπουκαλεμένη Χόμπρο εντυπωσιάζει μέχρι τώρα, κερδίζοντας ακόμα και την Κοπεγχάγη με 0-3 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, η Νόρντζελαντ έρχεται από διπλό στην έδρα της πρωταθλήτριας Άαλμποργκ και όλα τα παιχνίδια της ήταν over & goal-goal. Γκολ και θέαμα και από τις δύο ομάδες μέχρι τώρα, από το 2,05 στο 2,00 ο συνδυασμός goal-goal & over στον Stoiximan , που αποτελεί και επιλογή του DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

439. ΤΡΟΜΣΟ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Περιμένουμε να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι για την Τρόμσο (6-3-1 εντός) η ήττα από τη Μπάερουμ, η Νεστ Σότρα μπορεί να έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί της (0-2-4) με τη νίκη-ανατροπή επί της Άλτα (2-1) αλλά στο Άλφχαϊμ θα προσκυνήσει. Έχει και over, μπορούν και οι φιλοξενούμενοι (7/10 over 2,5, 8/10 GG) να βοηθήσουν στο σκοράρισμα.

Πάμε στοίχημα LIVE

440. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΑΜΚΑΡ

Υπάρχει αισθητή διαφορά δυναμικότητας, περιμένουμε η Κούμπαν να το καθαρίσει, άλλωστε η Άμκαρ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει ένα καλό ματς.

441. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Από ήττες έρχονται αμφότερες, 3-1 στη Μιάλμπι η Νόρκεπινγκ (4-2-3 εντός με 5/9 over 2,5 και GG), 1-4 από τη Χάκεν η Χάλμσταντ (1-1-7 εκτός με 6/9 over 2,5 και 5/9 GG). Τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχουν οι φιλοξενούμενοι, που μόνο μέσα από την επίθεση τους παίρνουν αποτελέσματα, θα πάμε με το over 2,5.

442. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Επιστροφή στις νίκες για τη Μιάλμπι με το 3-1 επί της Νόρκεπινγκ, εκτός έδρας όμως φέτος υποφέρει (1-1-7 ρεκόρ). Η Τζουργκάρντεν πήρε μαγκιόρικο βαθμό στο ντέρμπι με την ΑΪΚ, αποτέλεσμα που θα λειτουργήσει σίγουρα θετικά στην ψυχολογία των παιχτών της. Άσος μεν, μικρή η απόδοση του δε.

443. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Ντερμπάκι με αντιπαλότητα, αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν πίσω η Βάρναμο (5-2-2 εντός) και γι αυτό τρέχει 0-3-5 (7/8 over 2,5 και GG). Παραγωγική ομάδα η Γιόνσεπινγκ (4-0-5 εκτός), παρότι εκτός έδρας αγωνίζεται κάπως πιο συντηρητικά, λογικά από 1-1 ξεκινάει και μπορεί να πάει παντού.

444. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Εξάποντο παραμονής, ο άσος της Ντέγκερφορς (3-2-4 εντός) ποντάρεται από τον κόσμο αλλά η ουραγός Ασιρίσκα είναι αποδοτικότερη εκτός έδρας (3-4-2 ρεκόρ) και έρχεται από τρία σερί 1-1 συνοδευόμενα από πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Αλώβητοι από την έδρα της Χάμαρμπι πέρασαν οι Ασύριοι, γιατί όχι και από εδώ; Χ2 στο 1,80.

445. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Σκοράρει η Λαντσκρόνα (3-1-5 εκτός με 7/9 over 2,5 και 6/9 GG), όμως πίσω είναι ελβετικό τυρί (χειρότερη άμυνα της κατηγορίας). Έχει το γκολ η Συριάνσκα (5-1-3 εντός με 6/9 over 2,5), περιμένουμε να δούμε πολλά γκολ.

446. ΧΑΚΕΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Επιστροφή στα γκολ και τις νίκες για τη Χάκεν με το παραδοσιακό διπλό στην έδρα της Χάλμσταντ (με το εντυπωσιακό 1-4), 6-2-1 μετράει φέτος στην έδρα της, 1-2-6 εκτός η Χέλσινγκμποργκ που πάντως μετά από πέντε σερί Χ ξέσπασε κόντρα στην Έλφσμποργκ (4-1). Περιμένουμε να φέρουν ακόμα ένα over, με την πρόσφατη παράδοση να δείχνει 9/12 over 2,5 και 10/12 GG ανεξαρτήτως έδρας.

447. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Χάμαρμπι είπαμε δεν ποντάρουμε ποτέ, κουτσουρεμένες πάντα οι αποδόσεις της. Και με τα γκολ δεν βγαίνει άκρη, προχωράμε.

448. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΑΖΑΞΙΟ

Μεγάλη γιορτή της πόλης χωρίς πάντως καμία ιδιαίτερη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων καθώς μέχρι πρότινος τις χώριζαν τουλάχιστον δύο κατηγορίες. Η Αζαξιό δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και έχει στόχο μόνο τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με καλύτερη ψυχολογία αλλά σίγουρα λιγότερη ποιότητα και κούραση από την υπερπροσπάθεια της πρόκρισης μετά από 120 λεπτά στο Λιγκ Καπ. Ξεκάθαρη επιλογή το +0,25 των τυπικά φιλοξενούμενων στο 1,90 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

449. ΣΟΣΟ – ΤΡΟΥΑ

Η (νεανική και πολύ αλλαγμένη) Σοσό αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα και ρίχνει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου την περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά, για την μέχρι πρότινος μακροβιότερη ομάδα της Λιγκ 1. Το 3/3 στις νίκες έχει η Τρουά σε επίσημα ματς και δύο τρίποντα με 1-0 στο πρωτάθλημα, 0-1 και 0-2 έληξαν τα δύο ματς της Σοσό στο πρωτάθλημα (μία ήττα, μία νίκη), δεν περιμένουμε φεστιβάλ γκολ και το under 2,25 πληρώνει 1,825 στην Bet365. Μεγάλη πτώση στην ίδια εταιρεία στο διπλό, που από το 3,00 έχει πέσει στο 2,62 γυρνώντας φαβορί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

450. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΣΑΛΚΕ

Δεδομένη η διαφορά ποιότητας, αλλά η Ντιναμό είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας, με πολύ και φανατισμένο κόσμο που αναμένεται να κατακλίσει το γήπεδο. Με την κόντρα είναι η αγορά.

Πάμε στοίχημα LIVE

451. ΚΟΡΚ – ΜΠΡΕΪ

Μικροσκοπικός άσος, οπότε κοιτάμε προς τα χάντικαπ, η 2 της βαθμολογίας Κορκ (8-3-1 εντός) άφησε πίσω μια μίνι-κοιλία που έκανε κερδίζοντας Σεντ Πάτρικς και Ντέρι με 1-0, συνήθως εκεί στο όριο είναι οι νίκες της, 1-0/2-0/3-0 τα πιθανότερα σκορ.

452. ΜΠΟΕΜΙΑΝ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Σημαντική νίκη, δεύτερη φέτος στην έδρα της, σημείωσε την Παρασκευή η Μποέμιαν (2-6-4 εντός) με 2-1 επί της Ντροχέντα, οι Σάμροκ Ρόβερς (7-1-3 εκτός) άφησαν δύο βαθμούς κόντρα στην ουραγό Άθλοουν (1-1). Ποντάρεται το διπλό, εμείς θα απέχουμε.

453. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ – ΝΤΕΡΙ

Ανάξιο φαβορί η Ντέρι με 2-5-4 ρεκόρ εκτός, προχωράμε.

454. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΛΙΜΕΡΙΚ

Καλύτερη έδρα της κατηγορίας εκείνη της Σεντ Πάτρικς (10-1-1 με 34-16 γκολ), άμυνα θα παίξει η Λίμερικ (2-4-6 εκτός με 8/12 under 2,5), δεν έχει σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Και εδώ to όριο (-1,5) κρίνεται οριακό, στο γκολ κέρδισαν οι γηπεδούχοι τα τελευταία τρία παιχνίδια τους εντός.

455. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Ντάνταλκ (8-2-2 εκτός), η Σλίγκο στην έδρα της είναι δυνατή (5-4-2).Παίζει αρκετά το Χ, θα πάμε στο διπλό στο γκολ (5/8 διπλά της Ντάνταλκ φέτος ήρθαν έτσι) καλύπτοντας την ισοπαλία.

456. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι ξεκινά τη σεζόν πιθανότατα σαν το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο ωστόσο η επιτυχία περνάει ακριβώς από αυτά τα ματς κόντρα σε μαζικές άμυνες που ήταν και η περυσινή της αχίλλειος πτέρνα. Οι μπλε έχουν εξαιρετική παράδοση σε πρεμιέρες αλλά σίγουρα δε θα κάνουν περίπατο, έχει αξία το μηδέν παθητικό στο 1,90 του Stoiximan , μια επιλογή που πληρώνει ακόμη και στο τελικό 0-0, ενώ στο 2,05 βρίσκεται η συνδυαστική επιλογή στα γνωστά σκοράκια 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη τα 0-0/1-1 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

457. ΑΡΟΥΚΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Πριν μερικά χρόνια έπαιζε στο τοπικό η Αρούκα που στην πρώτη της σεζόν στην πρώτη κατηγορία κατάφερε με ευκολία να μείνει, διατήρησε τον κορμό της και τον προπονητή της και ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Άλλαξε επίπεδο η Εστορίλ που εδώ και δύο χρόνια τα πάει εξαιρετικά, για δεύτερη σερί χρονιά φέτος θα παίξει στο Γιουρόπα. Στο ίδιο επίπεδο το ρόστερ της, έχασε τον προπονητή της όμως έφερε ένα εξίσου φιλόδοξο και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος, πέρσυ είχε ρεκόρ 9-4-2 εκτός. Έχει πολύ ισοπαλία μέσα, θα το αφήσουμε.

459. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΛΑΝΟΥΣ

Αποκαρδιωτική η εικόνα της Ραφαέλα στην έδρα της Ιντεπεντιέντε, δίκαιο το 3-0 με τα νέα πρόσωπα να μην ικανοποιούν, έρχεται δύσκολη σεζόν. Σοβαρή εμφάνιση και δίκαιη νίκη για τη Λανούς στο 1-0 επί της Μπελγράνο στην πρεμιέρα, είχε ετοιμαστεί για το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα και είναι πολύ πιο έτοιμη από τις υπόλοιπες, τα διπλά όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση στην Αργεντινή ενώ ψάχνει ακόμα τα πατήματα της στην άμυνα μετά από αποχωρήσεις βασικών. Ενδεχομένως παίζονται τα σκοράκια 0-1/0-2/1-2/(1-1), με ξερό σημείο καλύτερα να μην ασχοληθούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ