ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (24/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

1578. ΒΟΛΓΑΡ ΓΚΑΖΠΡΟΜ ΑΣΤΡ – ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Διπλά παιχνίδια. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα επιβληθεί, κερδίζει μία θέση στη ρώσικη Πρέμιερ. Παρότι στο 2016 είχε απολογισμό 4-7-3, η Βόλγαρ κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση της δεύτερης κατηγορίας και να διεκδικήσει την παρθενική της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια. Όπως κύλησε η τελευταία αγωνιστική, η Ανζί τα έχει με τον εαυτό της, αφού όλα τα αποτελέσματα την ευνόησαν, ώστε να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι-άουτ, αλλά «κόλλησε» στο 0-0 κόντρα στην αδιάφορη Κρίλια. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εδώ και τρία ματς (2-1-0), δείχνουν πως διαθέτουν όλα τα στοιχεία για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους και δικαίως δίνονται φαβορί.

1577. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΤΟΜ ΤΟΜΣΚ

Διπλά παιχνίδια. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα επιβληθεί, κερδίζει μία θέση στη ρώσικη Πρέμιερ. Την τύχη στα χέρια της κρατούσε η Κούμπαν, αλλά έχασε από την αδιάφορη Ουράλ στο φινάλε του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί όχι μόνο στα πλέι-άουτ, αλλά και με θεωρητικό μειονέκτημα έδρας. Την καταλληλότερη στιγμή φορμαρίστηκε η Τομ Τομσκ, αφού έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, όπου διατήρησε και ανέπαφη την εστία της, παλεύοντας για την ένατη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία. Η ψυχολογία των δύο ομάδων μας ωθεί προς τα δεξιά, αλλά η εμπειρία της Κούμπαν είναι αποτρεπτικός παράγων για να κοντράρουμε τον άσο. Κατά τα άλλα, αναμένουμε παιχνίδι τακτικής, με τα λίγα γκολ να παίρνουν συνήθως ένα κλικ παραπάνω σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

1575. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΙΚΕΡΣ ΒΟΥΡΖ.

Με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα μπαράζ η Ντούισμπουργκ, όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη, ενώ έχει βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και με υπομονή και επιμονή τα κατάφερε (4/5 νίκες στα τελευταία εντός της, όσο ο κλοιός του υποβιβασμού έσφιγγε). Ένα γρήγορο γκολ θέλει ο τεχνικός της, οποίος δεν χάνει την πίστη του για ανατροπή του σκορ. Ιστορικές στιγμές ζει η Βίρτσμπουργκ, βάσιμα πλέον τα όνειρα για άνοδο στην Τσβάιτε Λίγκα μετά τη καθαρή νίκη στην έδρα της. Δύσκολο για ανατροπή αλλά όχι απαγορευτικό το σκορ του πρώτου αγώνα, δεδομένο πως οι «ζέβρες» θα μπουν στο ματς με φουλ τις μηχανές για ένα γρήγορο γκολ με τη βοήθεια 30.000 φίλων τους. Στο 2,30 η νίκη της Ντούισμπουργκ στον Stoiximan, θα τη στηρίξουμε στο δυσκολότερο και πιο απαιτητικό αγώνα της σεζόν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1573. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Πρώτο ματς στα πλέι-οφ ανόδου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν δεν υπάρξει νικητής, τότε προκρίνεται η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, δηλαδή η Τσεζένα. Έκανε το χρέος της η Τσεζένα (16-2-3 εντός) κόντρα στην Αβελίνο, επικρατώντας με 1-2 στο φινάλε του πρωταθλήματος και με αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0), τερμάτισε στην έκτη θέση. Ήθελε το βαθμό στο κλείσιμο της Σέριε Β η Σπέτσια (7-8-6 εκτός), κάτι που βόλευε και την Άσκολι, με το τελικό 0-0 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά και να χαρίζει στην ομάδα του Ντι Κάρλο την έβδομη θέση. Ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων και η δύναμη της έδρας αναμένεται να αποτελέσουν καθοριστικούς παράγοντες στο ματς, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο.

1616. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Οι ελπίδες της Αλκορκόν για άνοδο αναζωπυρώθηκαν μετά το πολύτιμο τρίποντο στην έδρα της Αλμπαθέτε. Σε απόσταση αναπνοής (-1) πλέον από την 6η προνομιούχο θέση αλλά πρέπει να διασχίσει δύσβατο μονοπάτι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που θα αναμετρηθεί με ομάδες που θέτουν επίσης υποψηφιότητα για τα πλέι-οφ ανόδου. Από τη στιγμή που στο γήπεδο της δέχεται σπάνια γκολ (καλύτερη εντός έδρας άμυνα με 10 γκολ παθητικό σε 19 ματς) έχουμε σε πρώτο πλάνο τον συνδυασμό 1 & under 3,5 στον Stoiximan που πληρώνει 2,40. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1617. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΕΛΤΣΕ

Από ήττες έρχονται αμφότερες, η μεν Μαγιόρκα εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού αλλά οριακά αφού ισοβαθμεί με άλλες δύο ομάδες των οποίων υπερτερεί απλά στην ισοβαθμία. Είναι αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα στο νησί της (3-4-0) αλλά οι βαθμοί έρχονται με το στανιό όσο συνεχίζει να σκοράρει με το σταγονόμετρο (2η χειρότερη επίθεση με 34 γκολ). Μόνο τη νίκη επιθυμεί η Έλτσε αφού είναι στο -3 από την 6η προνομιούχο θέση και με άλλες 4 ομάδες στο κόλπο των πλέι-οφ ανόδου. Υπό το φόβο της ήττας όμως ίσως δούμε συντηρητικό παιχνίδι και όχι πολλά ρίσκα από νωρίς για τις δύο ομάδες. Σε αποδόσεις διπλασιασμού (2,00) προσφέρεται το under 2 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1618. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΧΙΡΟΝΑ

Ψάχνεται το τελευταίο 2μηνο η Βαγιαδολίδ, 1-2-6 ο απολογισμός της στα εννέα τελευταία και λόγω των συνεχιζόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων θεωρητικά μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Η Χιρόνα έχει ως αρχικό στόχο να τερματίσει εντός 6αδας για να αποκτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο μέσω αγώνων μπαράζ. Και πέρσι άλλωστε έφτασε ως την πηγή αλλά νερό δεν ήπιε και δεν μπορεί να σκέφτεται άλλη μία ενδεχόμενη αποτυχία. Η ομάδα της Καταλονίας διαθέτει την καλύτερη άμυνα και το 3ο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ (7-6-6). Θεωρούμε πως έχει όλα τα φόντα για να φύγει με βαθμούς από το «Χοσέ Θορίγια». Στο 1,975 προσφέρεται το ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1619. ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Δεν ήταν κατώτερη της Γκοϊανένσε, αλλά ηττήθηκε η Πελότας, χάνοντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει της Παρανά με 2-0 μπροστά στο κοινό της. Επιστρέφει στο σπίτι της για να υποδεχθεί μία Μπραγκαντίνο η οποία μετράει 2/2 ήττες, με τον τεχνικό της ομάδας Λεονάρντο Κοντέ να υποβάλλει την παραίτησή του μετά το τελευταίο ματς με τη Λουβερντένσε (0-1). Με υπηρεσιακό τεχνικό θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, δεν πατάνε καλά στο ξεκίνημα και θεωρούμε πως ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων, αλλά και η δύναμη της έδρας γέρνουν την πλάστιγγα προς τα αριστερά, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

1620. ΣΕΑΡΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Εντυπωσιακό διπλό έβγαλε η Σεαρά στην έδρα της Ρεγκάτας, με το τελικό 0-3 πάντως να είναι πλασματικό, αφού γλίτωσε πολλές φορές χάρις στον τερματοφύλακά της. Με 2/2 ξεκίνησε η Ατλέτικο Γκοϊανένσε, η οποία μετά το 0-1 της πρεμιέρας επί της Οέστε, επικράτησε με το ίδιο σκορ της Πελότας και στην έναρξη της σεζόν δείχνει πολύ σοβαρή ομάδα. Δύο ματς γεμάτα γκολ είχαν οι γηπεδούχοι, με όπλο την άμυνα πορεύονται οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως η Ατλέτικο Γκοϊανένσε θα επιβάλει το ρυθμό της, με τα λίγα τέρματα να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

1621. ΛΟΝΤΡΙΝΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Πάλεψε στην πρεμιέρα με τη Ρεγκάτας, αλλά έχασε η Λοντρίνα. Στη δεύτερη αγωνιστική στάθηκε πιο τυχερή, καθώς απέσπασε τον πρώτο της βαθμό για φέτος με το 1-1 κόντρα στη Γκοϊάς, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως το ματς διεξήχθη σε ουδέτερο γήπεδο. Μπερδεύει η Ναούτικο στο ξεκίνημα, αφού μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την Κρισιούμα, έδειξε το καλό της πρόσωπο κόντρα στη Βίλα Νόβα, επικρατώντας με 3-2. Δε βγαίνει εύκολα άκρη στο ματς, αφού οι γηπεδούχοι δεν ξέρουμε πως μπορούν να διαχειριστούν τέτοιου είδους αποτελέσματα, όπως αυτό με τη Γκοϊάς και οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν δύο τελείως διαφορετικά ματς. Πάμε παρακάτω.

1622. ΟΕΣΤΕ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Εμφανής η διαφορά στη διάθεση στο στρατόπεδο της Οέστε, η οποία στο πρώτο παιχνίδι με το Φερνάντο Ντινίζ στο τιμόνι, κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, μένοντας στο 1-1 κόντρα στην Παϊσαντού. Σίγουρα δικαιούταν κάτι καλύτερο από το διασυρμό με 0-3 από τη Σεαρά η Ρεγκάτας, ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιουργούσε «έσβηναν» στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Θα κοιτούσαμε προς τα δεξιά, αλλά η αλλαγή προπονητή φάνηκε από πολύ νωρίς να αλλάζει το κλίμα στους γηπεδούχους και για το λόγο αυτό θα απέχουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

1623. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΠΑΡΑΝΑ

Το βαρύ 0-4 από τη Βάσκο ντα Γκάμα στην πρεμιέρα, αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Πέτκοβιτς στον πάγκο της Σαμπάιο Κορέα, αλλά ούτε και ο υπηρεσιακός Μαρακάνα κατάφερε κάτι καλύτερο τη δεύτερη αγωνιστική, με την ομάδα του να χάνει 2-0 από την Αβάι, ούσα και πάλι κατώτερη του αναμενομένου. Παραπλήσια η εικόνα της Παρανά, η οποία δε σκόραρε ακόμα, ξεκινώντας με ήττα από την Πελότας (2-0) και «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Μπαΐα. Τεράστιο το επιθετικό πρόβλημα των δύο ομάδων, τα λίγα γκολ κοιτάμε.

1625. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΓΚΟΪΑΣ

Σοβαρότατη η Κρισιούμα, κατάφερε μετά το κυνικό 1-0 επί της Ναούτικο να μείνει όρθια στο «κλάσικο» με την Τζόινβιλ, αποσπώντας τη «λευκή ισοπαλία». Μετά το διπλό επί της Τούπι, η Γκοϊάς σκόνταψε κόντρα στη Λοντρίνα σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς είναι τιμωρημένη, μένοντας στο 1-1. Κάκιστη η προϊστορία των φιλοξενούμενων στη Σάντα Καταρίνα, αφού δεν κέρδισαν ποτέ εκτός έδρας την Κρισιούμα, έχοντας απολογισμό 0-2-12. Η παράδοση και μόνο δεν αρκεί για να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, αλλά τους δίνουμε ένα κλικ παραπάνω, αφού μοιάζουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση στην έναρξη της σεζόν.

1626. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΑΒΑΪ

Με εξαιρετική τακτική και την τεράστια συμβολή του τερματοφύλακά της, η Λουβερντένσε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπραγκαντίνο με 0-1, πανηγυρίζοντας την παρθενική της νίκη για φέτος, μετά το 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Τζόινβιλ. Έσπασε το ρόδι και η Αβάι με το δίκαιο 2-0 κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα έπειτα από την ήττα με 2-1 στη Μπαΐα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία έως τώρα, δεν είχαν αγώνα το Σαββατοκύριακο, άρα είναι πιο ξεκούραστοι και δικαίως έχουν το προβάδισμα, χωρίς πάντως να τρελαινόμαστε ώστε να ποντάρουμε και στον άσο.

1627. ΤΟΥΠΙ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Δύο ήττες με το ίδιο σκορ γνώρισε (0-1) ως τώρα η Τούπι, η πρώτη από τη Γκοϊάς και η δεύτερη στην έδρα της Βάσκο ντα Γκάμα, ωστόσο σε αμφότερες τα έδωσε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με 2/2 ισοπαλίες ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Παϊσαντού, ήταν αρκετά καλή τόσο κόντρα στη Σεαρά (2-2), όσο και με αντίπαλο την Οέστε (1-1). Θα δίναμε πιο μοιρασμένο το σετ, με τις εταιρίες να χρίζουν φαβορί τους γηπεδούχους, σκεφτόμαστε μόνο την κόντρα.

1628. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Μετά το επιβλητικό 3-1 επί της Μπραγκαντίνο στην πρεμιέρα, η Βίλα Νόβα έχασε με 3-2 από τη Ναούτικο, δίνοντας συνέχεια στα «τρελά» παιχνίδια της. Δυσκολεύτηκε κόντρα στην καλά κλεισμένη Τούπι η Βάσκο, αλλά έκανε το 2/2 με το φτωχό πλην τίμιο 1-0. Τουλάχιστον αστείο να μιλάμε για διπλό του 1,60 στη δεύτερη αγωνιστική της Σέριε Β στη Βραζιλία, αλλά από την άλλη, θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν όλα τα στοιχεία για να περάσουν νικηφόρα από την έδρα μίας ομάδας που παίζει ανοικτά.

1629. ΠΟΥΜΑΣ – ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ

Αγώνας ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Με 2-1 κέρδισε στον πρώτο αγώνα η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Μπόκα στα ημιτελικά. Δεν άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα που γνώρισε στο Εκουαδόρ η Πούμας, αφού εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών, αλλά την έσωσε το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε κόντρα στη ροή του ματς και πηγαίνει με σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς. Πολύ δυνατή μπροστά στο κοινό της, μετράει 4-0-0 στη διοργάνωση ως γηπεδούχος και ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί της, παίρνοντας για παρθενική φορά την πρόκριση στην τετράδα. Γλυκόπικρη γεύση άφησε το 2-1 στην Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, καθώς άξιζε μία καθαρή νίκη, αλλά αυτή δεν ήρθε. Στη φάση των «16» πέταξε εκτός της κάτοχο του θεσμού Ρίβερ, ούσα τυχερή στη ρεβάνς, όπου έχασε με 1-0 και έγραψε ιστορία, βρισκόμενη για πρώτη φορά στην οκτάδα της διοργάνωσης. Μακριά από την έδρα της ζορίζεται πολύ, σκοράροντας μόνο στις 2 από τις 5 εξόδους της για το Λιμπερταδόρες (1-1-3). Πολύ καλύτερη στο πρώτο ματς η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, ωστόσο στο Μεξικό όλα θα είναι διαφορετικά, η έδρα παίζει κομβικό ρόλο στο θεσμό και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα η Πούμας θα επικρατήσει, αλλά το σετ αποδόσεων δε μας «ψήνει» για να ασχοληθούμε σοβαρά με τον άσο.

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης


3003. ΟΥΛΜ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (1-0)

Με το σπαθί της η Ουλμ μέχρι στιγμής παίρνει τον τίτλο της μεγάλης και ευχάριστης έκπληξης στα πλέι-οφ της Γερμανίας. Αυτή τη φορά «έσπασε» την έδρα της αντιπάλου της από το πρώτο ματς και όχι από το δεύτερο όπως έκανε με την Όλντενμπουργκ στα προημιτελικά που χρειάστηκε 5 αγώνες για να την αποκλείσει. Πολύ εύστοχη από την περιφέρεια και από τα 6,75 (11/25 τρίποντα) με τον Gunther να έχει 19 πόντους με 6/7 τρίποντα και τον Butler 18 πόντους με 5/10 εύστοχα. Ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος αφού καμία από τις δύο δεν κατάφερε να ξεφύγει πολύ στο σκορ. Καλύτερα ξεκίνησε η Ουλμ, ισορρόπησε στη συνέχεια η Φρανκφούρτη που έστειλε το ματς στην παράταση (78-78) αλλά τελικά ηττήθηκε με 86-90 αφού ο Gunther συνέχισε να πυροβολεί και να την «τιμωρεί» από τα 6,75. Έτσι έχει την ευκαιρία να βρεθεί με το ενάμισι πόδι στον τελικό αν αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα. Άλλωστε γνώρισε μόλις μία ήττα στα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (13-1). Είμαστε ανάμεσα στο over 153,5 που επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο ματς στην κανονική του διάρκεια (78-78) και στη νίκη της Ουλμ με 1-10 πόντους που δίνει καλύτερη απόδοση (2,50 μ.ο. στον Stoiximan) από την ξερή νίκη της.

3005. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ (1-2)

Το καλό της πρόσωπο, που συνήθιζε να δείχνει εντός έδρας στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου, εμφάνισε η Αβελίνο που με το 89-75 την Κυριακή μείωσε σε 2-1 την ημιτελική σειρά με τη Ρέτζιο Εμίλια και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στον τελικό. Ευτύχησε να έχει όλα τα αστέρια της σε καλή μέρα, πιο παραγωγικός ο Κροάτης Center Μπούβα (21π.), άλλη μία μέρα στη δουλειά για τον Αμερικάνο σταρ της και φετινό MVP της Λέγκα, Νούναλι (20π.) ενώ υπήρχαν άλλοι δύο παίκτες (Τσέρβι 15π. / Ράγκλαντ 17π.) που πρόσφεραν τα μέγιστα στην επικράτηση της. Από την πλευρά των ηττημένων δεν ξεχώρισε τόσο πολύ κάποιος σε απόδοση, απόρροια και της ήττας με 14 πόντους διαφορά που είναι και η 2η μεγαλύτερη φετινή σε έκταση αποτυχία της μετά το 94-70 με τη Σάσαρι τον Δεκέμβρη. Στην 3η περίοδο ξέφυγε η διαφορά με την Αβελίνο να βάζει γερές βάσεις για τη νίκη της χάρις στο επιμέρους σκορ 25-15 που έτρεξε. Όπως και την Κυριακή έτσι και τώρα θα προτιμήσουμε την ενασχόληση με το over (80,5) πόντων των γηπεδούχων (1,83 / Stoiximan) που μπροστά στον κόσμο τους είναι άκρως παραγωγικοί (84,8 πόντοι μ.ο. στα 11 τελευταία εντός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ