ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(6/1). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(6/1).

100. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΡΟΜΑ

Δεν εντυπωσιάζει φέτος η Ουντινέζε, αλλά με 4-2-2 στο “Φρίουλι” παραμένει μακριά από μπελάδες. 1-3-4 ο απολογισμός της το τελευταία δίμηνο, αλλά η διακοπή δύο εβδομάδων ακυρώνει τη φόρμα, μάλιστα ίσως βοηθήσει περισσότερη την κουρασμένη στο τέλος της χρονιάς Ρόμα (4-1-2 εκτός), που πάντως έχει σημαντικές απουσίες και κάποιους παίχτες-κλειδιά αμφίβολους. Δεν πρόκειται για κελεπούρι το 1,90 του διπλού.

101. ΕΜΠΟΛΙ – ΒΕΡΟΝΑ

Η Έμπολι τείνει να γίνει η νέα Σαμπντόρια, πολύ μαχητική, δε χάνει για 6 ματς ενώ προέρχεται από 4 σερί ισοπαλίες. Η ντεφορμέ Βερόνα δεν θα πει όχι στο Χ καθώς με 1 νίκη στα 10 τελευταία ματς δεν μπορεί να έχει τεράστιες βλέψεις από την αναμέτρηση. Στο 3,50 επέλεξε την ισοπαλία ο DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

102. ΚΙΕΒΟ – ΤΟΡΙΝΟ

Η Τορίνο έσπασε το αρνητικό σερί και ταξίδεψε με ανεβασμένη ψυχολογία και έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες της στην όχι και τόσο καυτή έδρα της Κιέβο. Στο 2,60 η απόδοση του διπλού στον Stoiximan , ακόμη πιο ελκυστική η επιλογή του βασικούς φορ της Τορίνο, Κουαλιαρέλα, να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο 3,00 δεδομένης της πελατειακής σχέσης που διατηρεί με την Κιέβο, επιλογή ήδη του Dsuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

103. ΜΙΛΑΝ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Με σημαντικές απουσίες και χωρίς Χόντα (16 αγ./6 γκολ, θα λείψει στο Ασιατικό Κύπελλο) ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2015 η Μίλαν (4-2-2 ρεκόρ εντός), κόντρα σε μια ομάδα με ρεκόρ 4-8-4 (2-3-3 εκτός) και μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα από τις 18 Οκτώβρη! Κρύβει παγίδες, δεν είναι κακή σκέψη η κόντρα.

104. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Με 4-4-0 έκλεισε τη χρονιά η Παλέρμο, φτάνοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε Α’ και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, στο “Ρένζο Μπαρμπέρα” είναι όπως πάντα ισχυρή, μετρώντας μέχρι στιγμής 4-3-1. Τα έξι σερί αμφίσκορα των γηπεδούχων θα μας έδειχναν τον στοιχηματικό δρόμο, αν στην Κάλιαρι δεν είχαμε αλλαγή σκυτάλης στη διακοπή, με τον Τζιαφράνκο Τζόλα να διαδέχεται τον Τζέμαν. Ο κάποτε παιχταράς έδειξε και καλά στοιχεία σαν προπονητής της Γουότφορντ, όμως στη χώρα του δεν έχει εργαστεί στο παρελθόν. 2-3-3 το εκτός έδρας ρεκόρ των “νησιωτών” μέχρι στιγμής, ματς μοιάζει να μπορεί να πάει οπουδήποτε, δεν θα εμπλακούμε πριν το live.

105. ΠΑΡΜΑΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Με καινούριο ιδιοκτησιακό καθεστώς (την αγόρασε ο Αλβανός πετρελαιάς Ρετζάρτ Τάτσι, εξ ου και η μεταγραφή Λίλα) η Πάρμα, θα προσπαθήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν να καλύψει το -9 από την παραμονή, έργο όχι και ιδιαίτερα εύκολο. 4-2-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Φιορεντίνα, ομάδα εξαιρετική στην κόντρα που έρχεται από τρία εμφατικά διπλά κόντρα σε ομάδες ανάλογου βεληνεκούς με τους γηπεδούχους (1-2 Βερόνα, 0-4 Κάλιαρι, 1-4 Τσεζένα), θα έχει όμως κάποιες απουσίες, σημαντικότερη αυτή του “μετρονόμου” Μπόρχα Βαλέρο. Έξι σερί GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία (πέντε σερί Χ), 5/8 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, το αμφίσκορο ξεχωρίζει στατιστικά.

Πάμε στοίχημα LIVE

106. ΤΖΕΝΟΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Εννέα ματς είχε να χάσει η Τζένοα (3-2-3 ρεκόρ εντός), έχασε τα δύο τελευταία της κόντρα σε Ρόμα (0-1)κα Τορίνο (2-1), σε ματς που οι λεπτομέρειες –σε αντίθεση με όλη την προηγούμενη σεζόν – δεν ήταν υπέρ της. 7/8 under 2,5 μετράει στην έδρα της, 6/8 εκτός η Αταλάντα που στο τέλος του 2014 έδειξε να βρίσκει λύση στην επιθετική της αφλογιστία στο Μπέργκαμο, μακριά από αυτό όμως έχει σκοράρει μόνο στις 14 Σεπτέμβρη στο 1-2 επί της Κάλιαρι του Τζέμαν (επτά ματς χωρίς γκολ, 2-9 τέρματα συνολικά)! Περιμένουμε να δούμε επιφυλακτικό ματς, οι φιλοξενούμενοι (1-3-4 εκτός) θα παίζουν για το 0-0, under 2,25 και NG οι επιλογές μας.

107. ΘΕΛΤΑΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Πρώτοι αγώνες για τους “16” του Κόπα Ντελ Ρέι, με Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης να διασταυρώνουν από αυτό το γύρο τα ξίφη τους και στον επόμενο να τους περιμένει –εκτός θαύματος – η Μπαρτσελόνα ανοίγει ο δρόμος διάκρισης – και ευρωπαϊκής εξόδου - μέσω του θεσμού για τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας. Με το ζευγάρι Μάλαγα-Λεβάντε σταυρώνουν Θέλτα και Αθλέτικ Μπιλμπάο, αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα το 2015, δείχνοντας να παραμένουν σε μέτρια προς κακή κατάσταση, χειρότερα φαίνονται τα πράγματα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, που δεν έχουν σκοράρει στα επτά τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Οι Βάσκοι παραδοσιακά δίνουν μεγάλη έμφαση στο κύπελλο, σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ, δεν θα διαλέξουμε πλευρά.

108. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Δείχνει αδύναμη η Τσεζένα (1-6-9 ρεκόρ, προτελευταία), όμως με τον Μίμο Ντι Κάρλο στον πάγκο πήρε 1-1 στην έδρα της Σασουόλο στην αυλαία της για το 2014, ενώ στο σπίτι της αν μη τι άλλο είναι μαχητική (1-4-3). Ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο η Νάπολι του Μπενίτεθ, έχει πετάξει βαθμούς σε ανάλογα παιχνίδια φέτος (3-3-2 ρεκόρ εκτός με 8-8 γκολ), δεν είναι με τίποτα για 1,35 το διπλό παρά την παράδοση (0-8-7 αλλά με μόλις τρια ματς την τελευταία δεκαετία), οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να μπλοκάρουν επιθετικά τους “παρτενοπέι”. +1,5 ασιατικός άσος ή πάσο.

109. ΜΑΛΑΓΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Αμφότερες ξεκίνησαν με ήττα τη νέα χρονιά, περισσότερο ξένισε εκείνη της Μάλαγα στη δυνατή της έδρας κόντρα στην Αλμερία (1-2), οι Ανδαλουσιάνοι έρχονταν από 9-1-2 στα τελευταία επίσημα παιχνίδια τους, χάνοντας μόνο από τους μεγάλους της Μαδρίτης και μάλιστα δύσκολα. Για το 0-0 θα παραταχθεί όπως πάντα η Λεβάντε, έχει όμως τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

Πάμε στοίχημα LIVE

110. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Τελικός της Νότιας Περιφέρειας του Λιγκ Τρόφι, διπλοί αγώνες, χωρίς παράταση και χωρίς να ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αμφότερες ομάδες της Λιγκ 1, σαφώς ποιοτικότερη η πρωτοπόρος Μπρίστολ Σίτι (6-4-2 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα), στις 28 Δεκέμβρη κέρδισε σε αυτό το γήπεδο με 1-3, 1-2 και το μεταξύ τους ματς στο κύπελλο στις αρχές Νοέμβρη. Οι γηπεδούχοι ψάχνονται μετά την αλλαγή προπονητή, το γκολ δεν ήταν ποτέ πρόβλημα γι αυτούς, έρχονται από 10/11 GG και 9/11 over 2,5, τα γκολ θα προτιμήσουμε ξανά, πληρώνουν το ίδιο με το διπλό (1,80) και μοιάζουν πιθανότερα.

111. ΕΒΕΡΤΟΝΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

3 γύρος του κυπέλλου Αγγλίας, σε κρίση η Έβερτον, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και 1-1-7 στα εννέα τελευταία, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης και η γκρίνια προς το πρόσωπο του Μαρτίνεθ όλο και αυξάνεται. Ούτε η Γουέστ Χαμ σκίζει τελευταία (1-2-2 από τα μέσα Δεκέμβρη), θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του γκολτζή Σακό (14 αγ./8 γκολ στην Πρέμιερ), περίεργο ζευγάρωμα, αν μιλούσαμε για ματς πρωταθλήματος θα κοιτούσαμε προς τα γκολ, σε νοκ-άουτ ματς όμως η δυναμική αλλάζει. Αναμονή για το live, ίσως δούμε και εκπλήξεις στις εντεκάδες.

112. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Και εδώ τα γκολ έχουν λογική, άλλωστε η γηπεδούχος έρχεται από επτά σερί αμφίσκορα, 4-1 είδαμε στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

113. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ

Ντέρμπι Ντ’ Ιτάλια με το καλημέρα του 2015, προφανές φαβορί η Γιουβέντους αλλά σε τέτοιες αποδόσεις φυσικά δεν θα μπλέξουμε.

114. ΡΙΟ ΑΒΕΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Προημιτελικά στο πορτογαλικό κύπελλο, νοκ-άουτ ματς, η Ρίο Άβε ξεκίνησε τη χρονιά με νίκη (1-2 της Πάκος Φερέιρα), η ουραγός του πρωταθλήματος Ζιλ Βιθέντε (0-6-9 ρεκόρ, 0-2-5 εκτός) δεν έφερε αντίσταση στην Πόρτο, χάνοντας με 1-5. Ο άσος έχει προβάδισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ