ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

1505. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων (αν και ορισμένες ομάδες θα δώσουν τώρα το τελευταίο τους παιχνίδι). Η Βίσσελ Κόμπε ενδιαφέρεται για το θεσμό, κάτι που έχει δείξει αφού χρησιμοποιεί βασική ενδεκάδα. Ουσιαστικά έχει προκριθεί, αν και μαθηματικά χρειάζεται έναν πόντο, που πιστεύουμε εύκολα θα τον βρει. Στο πρωτάθλημα έχασε με 0-1 από τη Γιοκοχάμα με γκολ που ήρθε από στημένη φάση. Η Ναγκόγια είναι τελευταία στον όμιλο, δεν την απασχολεί ο θεσμός και πιστεύουμε ότι θα ηττηθεί εύκολα και από την –ανώτερη- Κόμπε. Ο άσος του 1,70 έχει οριακή αξία, αν βάλει και σε αυτό το ματς βασικούς η γηπεδούχος.

1506. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΣΕΝΤΑΪ

Δεν την ενδιαφέρει ο θεσμός την Καβασάκι και αυτό φαίνεται, ψάχνει θαύμα για να προκριθεί, αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα το ψάξει σοβαρά αφού το Λιγκ Καπ δεν είναι μέσα στους στόχους της. Η Σεντάι είναι πρώτη στον δεύτερο όμιλο και αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το θεσμό. Πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες αφού βρίσκεται και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το +0,75 για τη Σεντάι αν οι ενδεκάδες είναι ευνοϊκές παίζεται.

1507. ΚΑΣΙΜΑ - ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο θεσμός, επίσης έχουν ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης και ο στόχος τους σίγουρα δεν είναι να τις εξαντλήσουν. Δεν βρίσκουμε λόγο να ασχοληθούμε ιδιαίτερα.

1508. ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ – ΤΟΣΟΥ

Δεν φάνηκε να αδιαφορεί για τον θεσμό η Φουκουόκα όμως αυτό την επηρέασε στο πρωτάθλημα που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά και κινδυνεύει. Έχει ελπίδες πρόκρισης όμως όχι ιδιαίτερα πολλές, άγνωστο μας είναι ακόμα αν θα χρησιμοποιήσει κανονική ενδεκάδα ή όχι. Η Τόσου είναι αδιάφορη και έχει ως βασικό στόχο το πρωτάθλημα και την ανάκαμψή της. Δεν περιμένουμε να ασχοληθεί σοβαρά με το ματς. Ματς που πιστεύουμε ότι καμία ομάδα δεν το έχει στις προτεραιότητες της, πάσο.

1509. NΙΪΓΚΑΤΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Αμφότερες έχουν ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσουν να είναι στην πρώτη δυάδα του ομίλου τους, βέβαια δεν αποτελεί βασικό τους στόχο το Λιγκ Καπ οπότε ακόμα και αν δεν το καταφέρουν δεν πεθαίνουν. Πιστεύουμε θα το κυνηγήσουν αμφότερες, το σετ δεν μας δίνει κάποια ιδιαίτερη αξία σε κάποιο σημείο.

1510. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ – ΣΟΝΑΝ

Δεν έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση η Κόφου, που βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση με μέτριες εμφανίσεις και αρκετές ήττες. Η Σονάν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ειδικά στο Λιγκ Καπ, έχει περισσότερες τύχες και περιμένουμε να παίξει για τη νίκη και την πρόκριση. Της δίνουμε τον πρώτο λόγο.

1644. ΣΕΡΒΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. Μπορεί αμφότερες οι δύο εθνικές ομάδες να μην έχουν επίσημες υποχρεώσεις μέσα στο καλοκαιροί όμως οι νέοι τους προπονητές αντιμετωπίζουν σοβαρά το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι και έχουν την όρεξη για να δουν τους παίκτες τους σε καλή κατάσταση ενόψει του χειμώνα. Δείχνουν συγκέντρωση και οι δύο ομάδες στο ματς, οι αποδόσεις αδικούν την Κύπρο, αφού το +2 έχει αξία, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

1523. ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ - ΠΟΛΙ ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας. Η Βολουντάρι αν δεν χάσει εξασφαλίζει τα μπαράζ, οι ελπίδες της για κάτι παραπάνω είναι ελάχιστες και δεν βρίσκονται στο χέρι της. Στο πιο πρόσφατο ματς της επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Πετρόλουλ. Η Τιμισοάρα συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες, για να σωθεί (να παίξει μπαράζ δηλαδή) θέλει μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων την επόμενη και τελευταία αγωνιστική. Πιστεύουμε ότι η γηπεδούχος θα κλειδώσει τα μπαράζ από αυτή την αγωνιστική.

1651. ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Ούτε την έτερη νεοφώτιστη Κέμι κατάφερε να κερδίσει η Βάνταα, απώλεσε προβάδισμα δυο τερμάτων που είχε από το 49’ και υποχρεώθηκε τελικά σε ισοπαλία με σκορ 2-2, μένοντας έτσι με μόλις ένα τρίποντο από την αρχή της σεζόν (1-3-6 συνολικά) και κανένα μπροστά στο κοινό της (0-2-4 εντός), αν και κατά γενική ομολογία παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Στοπ στο σερί των τεσσάρων κολλητών ηττών έβαλε η Ίντερ Τούρκου με το 1-0 επί της Ίλβες, τυχερό πάντως το αποτέλεσμα, ήταν υποδεέστερη από την αντίπαλο και σώθηκε από την αδυναμία της να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Βάσει της ως τώρα εικόνας των δυο ομάδων, η Βάνταα δείχνει να έχει καλύτερες τύχες για ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η αφέλεια που επιδεικνύει, αλλά και τα αρκετά προβλήματα απουσιών που έχουν μαζευτεί, είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να τη στηρίξουμε, ενώ και η αγορά την κοντράρει έντονα τις τελευταίες ώρες (από 2,35-2,40 στο 3,10+ ο άσος). Δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1652. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΒΑΑΣΑ

Τοπικό ντέρμπι. Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Κουόπιο η Σεϊναγιόεν (0-0), παραμένει ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το χαμένο έδαφος, στο γήπεδο της μετράει δυο σερί νίκες (2-0-2 εντός), χωρίς πάντως να έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα της. Από σημαντικό τρίποντο με 1-0 επί της Ροβανιέμι έρχεται η Βάασα, έπαιξε αντιποδόσφαιρο και είχε ως σύμμαχό της την τύχη, δεν φαίνεται να έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να παίξει στα ίσα τέτοιες αντιπάλους. Μπορεί η Σεϊναγιόεν να βρίσκεται κάτω από τη Βάασα στη βαθμολογία, αλλά είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα, στα μάτια μας είναι δικαίως το φαβορί του αγώνα στο 1,70 του Stoiximan, ακόμα πιο καλό δείχνει το 1 & under 3,5 στο 2,15 της ίδιας εταιρίας , καθώς δεν έχουμε ικανές τις δυο ομάδες για να οδηγήσουν ψηλά το σκορ .

1649. ΙΛΒ – ΛΑΧΤΙ

Την τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-1-4, 4/5 NG & under 2,5) γνώρισε η Ίλβες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ίντερ Τούρκου (0-1), άδικο ωστόσο το αποτέλεσμα, αφού η ίδια είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ η αντίπαλος τα κατάφερε στη μοναδική αξιόλογή επίσκεψή στα καρέ της. Η Λάχτι έρχεται από δυο κολλητές ήττες από τις δυο πρωτοπόρους της βαθμολογίας (0-3 από Μάριεχαμν εκτός, 1-2 από Ελσίνκι εντός), ψάχνει ακόμα τα πατήματά της στο πρωτάθλημα, ενώ αγνοεί τη νίκη μακριά από το σπίτι της (0-3-2 εκτός, 3/4 under 2,5, 3/4 NG). Ισορροπημένο στα μάτια μας το παιχνίδι, σωστά μας φαίνονται τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, αν τελικά υπάρξει νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

1648. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μάριεχαμν, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς να δεχθεί γκολ (5-1-0, 5/6 under 2,5, 6/6 NG) με το 1-0 στην έδρα της Χέλσινγκφορς, ενώ παράλληλα επέκτεινε το αήττητο σερί της στις εννέα αγωνιστικές (7-2-0), δεν αποτελεί επομένως έκπληξη το ότι συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ελσίνκι, ενώ διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις τρία τέρματα παθητικό (και κανένα μπροστά στο κοινό της). Η Κουόπιο πήρε το 0-0 από τη Σεϊναγιόεν, στα τέσσερα παιχνίδια το δικό της αήττητο σερί (3-1-0, 4/4 NG & under 2,5), κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της στο διάστημα αυτό, δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει την απαιτούμενη χημεία. Φαβορί στα μάτια μας οι γηπεδούχοι, αν και το 1,85 του άσου είναι επίφοβο από τη στιγμή που θα αγωνιστούν χωρίς τον τοπ σκόρερ Ορτζίλ (10 συμ./6 γκολ) που κλήθηκε στην εθνική Τζαμάικας για το Κόπα Αμέρικα, σε κάθε περίπτωση περιμένουμε λίγα γκολ στη αναμέτρηση αυτή, με το NG & under 2,5 στο 1,93 του Stoiximan να φαντάζει καλή περίπτωση.

1656. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 - ΣΤΟΖΡΝΤΑΛΑΣ/ΜΠΛΙΝΚ

Νοκ-άουτ αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του κυπέλλου Νορβηγίας. Καλό αποτέλεσμα για τη Σάρπσμποργκ ο βαθμός απέναντι στην ισχυρή Οντ (0-0), με θετικό πρόσημο η ως τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια νεανική ομάδα που προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία και έκαναν τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αφού άφησαν εκτός συνέχειας τη Μόλντε, επικρατώντας με 2-1. Δε νομίζουμε ότι η Σάρπσμποργκ θα πιαστεί στον ύπνο, πάντως ο τοκογλυφικός άσος δεν αξίζει να παιχθεί.

1658. ΤΡΟΜΣΟ – ΟΝΤ

Σπουδαίο διπλό για την Τρόμσο το Σάββατο, καθώς πέρασε με 3-0 από την έδρα της Στάμπαεκ, χαμόγελα και για την αποτελεσματικότητα των επιθετικών της, καθώς πριν από το παιχνίδι αυτό είχαν σκοράρει μόλις έξι φορές στις πρώτες 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Οντ πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν έχασε από τη Σάρπσμποργκ (0-0), βρίσκεται σταθερά ψηλά στη βαθμολογία, με όπλο την καλή της άμυνα (δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα). Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτει η Οντ, αλλά το 1,95 στο διπλό δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, δεν περιμένουμε το σκορ να πάει ψηλά, καθώς οι δυο ομάδες δίνουν βάρος στην άμυνα, το αουτσάιντερ under 2,5 στο 2,00 της Bet365 δεν περνάει απαρατήρητο.

1657. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Στρόμσγκοντσετ την Κυριακή, επικράτησε με 3-2 της Βαλερένγκα, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 0-2 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο, σημείωσε έτσι την έκτη συνεχόμενη νίκη μπροστά στο κοινό της (4/6 over 2,5, σκόραρε σε όλα από 2+ φορές). Η Στάμπαεκ μπλέκει από νωρίς σε περιπέτειες, έχασε στο γήπεδό της από την άμεση ανταγωνίστρια Τρόμσο με το βαρύ 0-3, ήττα που ήταν η έκτη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-0-6), ενώ και μακριά από το σπίτι της έχει βγάλει πολλές αδυναμίες ως τώρα (0-1-5 εκτός). Τοπικό ντέρμπι είναι το ματς, πάντα ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια, ωστόσο δεν βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γυρίσει την κατάσταση η Στάμπαεκ, η Στρόμσγκοντσετ παίρνει δύναμη από τον κόσμο της και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως το 1,45 του άσου παραείναι χαμηλό για να ασχοληθούμε.

1655. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Απογοήτευσε την Κυριακή η Μπόντο, χάνοντας στο γήπεδό της από την άμεση ανταγωνίστρια Άαλεσουντ, αυτή ήταν η έβδομη ήττα της στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος (1-1-7). Αντιθέτως η Χάουγκεσουντ εντυπωσιάζει, κράτησε τη Ρόζενμποργκ στο 1-1 και συμπλήρωσε οχτώ ματς στο πρωτάθλημα με μόλις μια ήττα (4-3-1, 6/8 over 2,5, 7/8 GG), ενώ μετράει ήδη και τρία διπλά σε επτά εξόδους (3-0-4 εκτός). Βάσει φόρμας μπορούμε να κοιτάξουμε μόνο δεξιά, έχει πάρει παιχνίδι το διπλό και τα σετ έχουν σχεδόν ισορροπήσει, χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος της αξίας.

1667. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Πετάει στο πρωτάθλημα η Σάντεφιορντ, συμπλήρωσε έξι σερί νίκες με το 2-0 στην έδρα της Ράουφος, βρέθηκε έτσι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Από σπουδαίο αποτέλεσμα έρχεται και η Σάντνες νίκησε με ανατροπή την Κονγκσβίνγκερ (2-1) και πλασαρίστηκε εκ νέου εντός της πρώτης εξάδας, αναζητεί πάντως ακόμα σταθερότητα στην απόδοσή της. Δυο από τις ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο συγκρούονται εδώ, το αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος πριν από περίπου ένα μήνα ολοκληρώθηκε με 2-2, δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στους γηπεδούχους, αλλά το 1,90 του άσου είναι χαμηλότερο από το αποδεκτό.

1666. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΜΠΡΑΤΤΑΒΑΓΚ

Τρεις συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Κονγκσβίνγκερ (3/3 GG & over 2,5), υποχώρησε έτσι βαθμολογικά αν και διατηρείται ακόμα στο πάνω μισό της κατάταξης, γρήγορος ρυθμός και πολλά τέρματα μέχρι στιγμής στα παιχνίδια στο γήπεδό της (3-0-2 εντός, 4/5 over 2,5, 3/5 GG). Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία και έφτασαν στους «16» αποκλείοντας στην προηγούμενη φάση την Άαλεσουντ. Δεν μπλέκουμε με το 1,35 του άσου, κάνουμε σκέψεις για τα πολλά τέρματα, το 1,53 του over 2,5 στην Bet365 γίνεται 2,05 αν συνδυαστεί με το GG, η άμυνα της Κονγκσβίνγκερ δεν εμπνέει ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

----. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΒΙΝΤΑΡ

Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τη Βαλερένγκα, αυτή τη φορά με 2-3 από τη Στρόμσγκοντσετ, παρόλο που πήγε στα αποδυτήρια με αβάντζο δυο τερμάτων, στο δεύτερο μισό υπέστη καθίζηση, μένοντας τελικά με άδεια χέρια. Η Βίνταρ είναι ομάδα της τρίτης κατηγορίας και στον προηγούμενο γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη, πετώντας εκτός συνέχειας τη Βίκινγκ με νίκη με 2-1 στο γήπεδό της. Λίγο πάνω από 1,15 ο άσος, αποτυπώνει σωστά τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, ενώ περιμένουμε από τη Βαλερένγκα να είναι υποψιασμένη μετά το μπαμ που έκανε η Βίνταρ στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, πάντως με τέτοια σημεία δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.

----. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

Τρεις κατηγορίες χωρίζουν τις δυο ομάδες, η Νεστ Σότρα μπορεί να απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο ομάδα της Τιπελίγκεν (Σόγκνταλ), αλλά τώρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατά πολύ, θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη αν δεν επιβεβαιωθεί ο -άνευ αξίας- άσος.

1574. ΜΠΑΡΙ – ΝΟΒΑΡΑ

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ ανόδου. Νοκ-άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν δεν υπάρξει ούτε τότε νικητής, προκρίνεται η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, δηλαδή η Μπάρι. Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο η Μπάρι, το εντός έδρας 1-2 από την Τράπανι την υποχρεώνει να ξεκινήσει από τον πρώτο γύρο της διαδικασίας των πλέι-οφ. Συμπλήρωσε έτσι πέντε ματς με μόλις ένα τρίποντο (1-2-2), ενώ ηττήθηκε και στα πιο πρόσφατα δυο παιχνίδια μπροστά στο κοινό της (προηγήθηκε το 0-3 από την Κάλιαρι), αν και η συνολική της παρουσία στο δεύτερο γύρο ήταν ικανοποιητική. Αντιθέτως, η Νοβάρα δυσκολεύτηκε πολύ να κερδίσει ένα εισιτήριο για την πρώτη οκτάδα, χρειάστηκε τη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής επί της Μόντενα και τη γκέλα της Εντέλα για να τα καταφέρει, μετράει μόλις τρία τρίποντα εδώ και 11 αγωνιστικές (3-4-4) και κανένα στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (0-2-3, 4/5 under 1,5, μόλις ένα τέρμα ενεργητικό). Καμία από τις δυο δεν βρίσκεται στο πικ της φόρμας της, παρόλα αυτά θεωρούμε ότι η Μπάρι βρίσκεται πιο κοντά στην πρόκριση και είναι δικαίως φαβορί της τάξης του 2,20, είναι πάντως αρκετά επίφοβη η ενασχόληση με ένα τέτοιο παιχνίδι που κρύβει ιδιαιτερότητες (η Μπάρι προκρίνεται και με ισοπαλία και ίσως να μην ψάξει και τόσο έντονα το γκολ).

1680. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Στη ζώνη του πουθενά βρίσκεται η Νουμάνθια, απέχει οχτώ βαθμούς τόσο από την επικίνδυνη ζώνη όσο και από την εξάδα και είναι πρακτικά αδιάφορη ως το φινάλε της σεζόν, μπορεί να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για του χρόνου. Έρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη στα οποία σημειώθηκαν πολλά τέρματα (0-2-1, 3/3 GG & over 3,5), στην έδρα της πάντως δεν χάνει από τις αρχές Ιανουαρίου (4-5-0, 7/9 GG). Η Λούγκο με το 2-0 επί της Μπιλμπάο Β διατήρησε τις μαθηματικές της ελπίδες για τα πλέι-οφ (-5 πριν από την έναρξη της αγωνιστικής) αν και η διαφορά αυτή δείχνει δύσκολο να καλυφθεί (μεσολαβούν τέσσερις ομάδες μεταξύ αυτής και της έκτης Χιρόνα). Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν μόλις η δεύτερη που πήρε στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (2-2-4), ενώ δεν κερδίζει και στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (0-2-3). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, μόνο προς τα πολλά τέρματα μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, δεν βλέπουμε το λόγο οι δυο ομάδες να παίξουν κλειστά, στο 2,00 το over 2,5 και στο 1,75 το GG στον Stoiximan.

1683. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Σαφώς μεγαλύτερο όνομα και με μεγαλύτερο ειδικό βάρος και φανέλα η Αλμερία που πέρσι αγωνίζονταν στην Πριμέρα και τώρα κινδυνεύει να βρεθεί στην 3η κατηγορία. Από την Κυριακή έχει στον πάγκο της και τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της και αρχηγό, Σοριάνο, με το κλίμα να είναι βελτιωμένο μετά τη νίκη-ανατροπή με την Οβιέδο. Εκτός έδρας πάντως δείχνει πολλές αδυναμίες και δεν είναι τυχαίο πως μετράει μόλις ένα διπλό στις 19 εξόδους της (1-10-8). Από την άλλη η Γιαγκοστέρα μόνο με νίκη θα ελπίζει στην αποφυγή του υποβιβασμού αφού τρεις στροφές πριν το τέλος της Σεγούντα είναι στο -3 από την παραμονή της. Στο γήπεδο της στο «Παλαμός» είναι αρκετά αποτελεσματική, 5-1-0 ο απολογισμός στα έξι πιο πρόσφατα με το 90% των βαθμών της (36 από 40) να έχουν έρθει μπροστά στον κόσμο της. Στο 2,025 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο 0:0 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1679. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Ξεμένει σιγά-σιγά από στόχους στο πρωτάθλημα της Σεγούντα η Μιραντές, η οποία τον τελευταίο μήνα μετράει 1-2-3 σε έξι αναμετρήσεις και δεν προλαβαίνει πλέον τα πλέι-οφ. Το πλασάρισμα στην εξάδα είναι ο -εφικτός- στόχος της Κόρδοβα, η οποία απέχει μόλις έναν πόντο μακριά και θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής ή ακόμα και να εισέλθει εντός πλέι-οφ. Όλο το κίνητρο με τους Ανδαλουσιανούς, 2,25 πληρώνει το διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1682. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Ιδανική ευκαιρία παρουσιάζεται στην Πονφεραντίνα να πάρει μία νίκη-οξυγόνο που θα την κρατήσει γερά στο παιχνίδι της σωτηρίας. Άλλωστε υστερεί και στις ισοβαθμίες με Αλμερία και Μαγιόρκα όποτε χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να νοιώσει πιο ασφαλής. Οι ελπίδες της τωρινής αντιπάλου της, Αλμπαθέτε, έχουν σχεδόν εξανεμιστεί μετά τη νέα εντός έδρας αποτυχία με την Αλκορκόν. Δύσκολα καλύπτεται το -7 μέσα σε τρεις αγωνιστικές και με δύο εκτός έδρας αποστολές σε Πονφεράδα και Νουμάνθια. Ο άσος άνοιξε σε νορμάλ αποδόσεις αλλά «πιέστηκε» έντονα με αποτέλεσμα πλέον να πληρώνει μόλις 1,57. Υπάρχει λύση για να ανέβει κάπως η απόδοση με το συνδυαστικό ποντάρισμα νίκης της με 1 (3,45) ή 2 γκολ διαφορά (4,60) που βγάζει μέση απόδοση 1,975 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1681. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Έχει βάλει πλώρη για την απευθείας άνοδο η Ταραγόνα, πέρασε και μέσα από το «Λα Ρομαρέδα» νικώντας με 0-1 τη Σαραγόσα και μείωσε την απόσταση από τη δεύτερη θέση στον πόντο. Ηττήθηκε μόλις μία φορά εδώ και τέσσερις μήνες (8-10-1). Μεγάλη ανατροπή και σημαντική νίκη σημείωσε στο τελευταίο της η Οσασούνα (3-2 από 0-2 τη Νουμάνθια), ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Σεγούντα και κοιτάει ακόμα ψηλότερα (στο -4 η διαφορά της από την πρώτη δυάδα). Ομάδες που έχουν τάση στις ισοπαλίες Καταλανοί και Βάσκοι, εξάλλου είναι τέτοια η σημασία της αναμέτρησης που δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη μία. Στο 3,20 το «Χ» στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1684. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Γιορτάζει το έκτο διαδοχικό της πρωτάθλημα η Βασιλεία, η οποία απέδειξε την Κυριακή πως είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα της χώρας, περνώντας σαν σίφουνας από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, όχι όμως και οι φιλοξενούμενοι, με τη Γκρασχόπερς να χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδο, χωρίς να νοιάζεται για το τι κάνει την ίδια ώρα η Σιόν. Ωστόσο, η εικόνα των «ακρίδων» τελευταία δεν είναι η πρέπουσα, κάτι που μας αποθαρρύνει από το να στηρίξουμε το κίνητρο τους. Για το λόγο αυτό, στρεφόμαστε στην ισοπαλία στο ημίχρονο (2,50/Bet365), θεωρώντας πως η ομάδα του Ταμί δε θα ρισκάρει, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, πηγαίνοντας το ματς στα μέτρα της. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1685. ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Η ελβετική Σούπερ Λιγκ φτάνει στο τέλος της και η Λουγκάνο βρίσκεται μία ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής. Πετυχαίνει το στόχο της με νίκη, δίχως να ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει στη Ζυρίχη. Αδιάφορη η Σεν Γκάλεν μετά τη μαθηματική επιβεβαίωση της σωτηρίας της, έδειξε και κόντρα στη Λουκέρνη πως για αυτήν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας το διασυρμό με 1-4. Μονόπλευρο το κίνητρο, με τη Λουγκάνο να καίγεται για τη νίκη αλλά να είναι προσεκτική στα μετόπισθεν, καθώς δε θέλει σε καμία περίπτωση να δεχθεί γκολ. Εποχιακές οι τιμές του άσου, προτιμότερος ο συνδυασμός του με under 3,5 προσφέρεται στο 3,15 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1686. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΣΙΟΝ

Πετάει το τελευταίο διάστημα η Λουκέρνη, εξασφάλισε την επιστροφή στα ευρωπαϊκά κύπελλα και πλέον στοχεύει στην κατάληψη της τρίτης θέσης, προκειμένου να αποφύγει έναν προκριματικό γύρο. Η Σιόν χάνει… λάδια εδώ και λίγο καιρό, με τη σεζόν της να πηγαίνει στράφι σιγά-σιγά, καθώς πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την είσοδο στην πρώτη τετράδα. Η ισοπαλία είναι αρκετή για τους γηπεδούχους, εκτός απροόπτου μόνο νίκη θα χρειαστούν οι φιλοξενούμενοι, αλλά δε θεωρούμε πως έχουν τα φόντα για να την κατακτήσουν, με τον άσο να αποτελεί επιλογή στο 2,08 του Stoiximan , επιλογή που ευνοείται και από τις αρκετές απουσίες της Σιόν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1687. ΤΟΥΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Το μοναδικό αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστική διεξάγεται στην Τουν, όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Γιουνγκ Μπόις στο γειτονικό ντέρμπι. Μοναδικό κίνητρο για τους γηπεδούχους η διατήρηση του εντός έδρας αήττητου στο 2016, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν το βλέμμα τους αποκλειστικά στραμμένο στην επόμενη σεζόν. Παιχνίδι που προσφέρεται για γκολ, όπως και όλα της Γιουνγκ Μπόις, με το over 3,25 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,875 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1688. ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Στο δεύτερο παιχνίδι του Ούλι Φόρτε στον πάγκο, η Ζυρίχη έδειξε ανταγωνιστική αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Σιόν και έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ακόμα κι έτσι, δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λουγκάνο, προκειμένου να διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια. Αφού απέφυγε τον υποβιβασμό, η Βαντούζ είναι έτοιμη για διακοπές κι έχει το μυαλό της στην επόμενη σεζόν. Το κίνητρο παίζει κομβικό ρόλο στο φινάλε όλων των πρωταθλημάτων και η ελβετική Σούπερ Λιγκ δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πολύ χαμηλά κινείται ο άσος, οριακά αναμένεται να επικρατήσει η Ζυρίχη και η νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά αποτελεί επιλογή σε συνδυαστική απόδοση 2,09 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1689. ΤΙΓΚΡΕ - ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΧΕΓΚ

Φάση των «64» στο κύπελλο Αργεντινής, σε ουδέτερα γήπεδα τα ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το Τρανσισιόν για την Τίγκρε, έκλεισε πάντως θετικά, με νίκη με 2-0 επί της Αλντοσίβι, «κλειδί για τη σεζόν» χαρακτήρισε το κύπελλο ο κόουτς Τρόγλιο. Χαμηλά στη βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας η Ντάγκλας, πρόσθεσε ακόμα μια άσχημη εμφάνιση με το 0-1 από την Τσακαρίτα, θα πάει με υπηρεσιακό στο ματς του κυπέλλου, αφού απομακρύνθηκε από τον πάγκο ο Κουατρότσι. Η διαφορά φόρμας αλλά και της μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες μας στρέφει προς τα αριστερά, κάτω από 1,60 βρίσκεται πια ο άσος.

----. ΡΑΣΙΝΓΚ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΙΤΙΡΟ

Τέσσερις κατηγορίες χωρίζουν τις δυο ομάδες, θα μιλάμε για πολύ μεγάλη έκπληξη σε περίπτωση που η Ράσινγκ δεν πάρει τη νίκη.

1693. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Η Μποταφόγκο έχει ξεκινήσει με καλές εμφανίσεις το πρωτάθλημα αλλά με ατυχία και ακόμα δεν έχει νίκη. Στην πρεμιέρα έχασε με 0-1 από τη Σάο Πάολο και στη δεύτερη αγωνιστική έφερε 1-1 με τη Σπορτ Ρεσίφε, αναμέτρηση που θα μπορούσε να έχει κερδίσει αλλά η τύχη και η διαιτησία της το απαγόρεψαν. Η Ατλέτικο Παραναένσε έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο Μινέιρο που έπαιζε με αλλαγές, στην πρώτη αγωνιστική είχε ηττηθεί με 0-4 από την Παλμέιρας, παίζοντας άσχημα. Έχει παράπονα από τη διαιτησία και για διαμαρτυρίες τιμωρήθηκε ο προπονητής της και δεν θα κάτσει στον πάγκο. Ματς που δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Μποταφόγκο, αν έπαιζε πραγματικά εντός έδρας ο άσος στο 2,20 θα ήταν στις επιλογές μας.

1694. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ

Με δύο σερί ισοπαλίες ξεκίνησε τη σεζόν η Φιγκεϊρένσε, δεν έχει εντυπωσιάσει όμως δεν έχει παίξει και άσχημα. Στο δεύτερο ματς της (2-2 με την Κρουζέιρο) ήταν καλή και άξιζε κάτι παραπάνω. Η Σάντος κέρδισε με ανατροπή την Κοριτίμπα με 2-1, στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε αρκετά καλά και δίκαια κέρδισε. Αμφότερες δεν εντυπωσιάζουν αλλα δεν παίζουν άσχημα, σωστό το σετ, πάμε στο επόμενο.

1695. ΜΠΑΪΑ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Με το 0-0 έφυγε από την έδρα της Παρανά η Μπαΐα το Σάββατο, θετική η παρουσία της, ήταν συμπαγής στην άμυνα και έψαξε το γκολ στις αντεπιθέσεις, ανησύχησε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Η Τζόινβιλ κόλλησε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Κρισιούμα, ήταν λίγη επιθετικά, ενώ σώθηκε και σε αρκετές περιπτώσεις από τις επεμβάσεις του τερματοφύλακά της, με τον προπονητή της να τονίζει για ακόμα μια φορά την ανάγκη για ενίσχυση στην επίθεση. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Μπαΐα, βρίσκει απέναντί της μια ομάδα που εκτός των άλλων, είναι και επιβαρυμένη από τα συνεχή παιχνίδια (αυτό θα είναι το όγδοο ματς που δίνει εντός του Μαΐου), στο 1,60 υποχώρησε ο άσος από τα αρχικά 1,80+, σε κάθε περίπτωση είναι το επικρατέστερο σημείο της αναμέτρησης.

1696. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Το Ορλάντο (2-4-0 εντός) επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι σερί ματς (0-3-3), με ανατροπή με 2-1 επί του Μόντρεαλ, μεγάλοι πρωταγωνιστές τα αστέρα της ομάδας Κακά (δύο ασίστ) και Λαρίν (δύο γκολ). Θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του στην έδρα του που είναι σχετικά δυνατό και το βολεύει για να παίξει το επιθετικό ποδόσφαιρο που αρέσκεται να παίζει. Η Φιλαδέλφεια (1-1-3 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Ουάσινγκτον και ξέφυγε από τις τρεις σερί ισοπαλίες. Οριακό ματς και αυτό, με το γκολ της νίκης να έρχεται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η τύχη είναι με τη φιλοξενούμενη και δεν θέλουμε να την κοντράρουμε, παρότι δίνουμε τον πρώτο λόγο στο Ορλάντο.

1697. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Δεν πείθει στο ξεκίνημα της σεζόν η Αμέρικα Μινέιρο, η οποία μετά την κατάκτηση του πολιτειακού πρωταθλήματος Μινεϊράο, είναι στα χαμένα, έχοντας 2/2 ήττες στο ξεκίνημα του Μπραζιλεϊράο, ούσα η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό. Αντίθετα, η Βιτόρια Μπαΐα πετάει στα σύννεφα μετά τη μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της πρωταθλήτριας Κορίνθιανς και μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως προσφέρεται σε αποδόσεις ξεκάθαρου αουτσάιντερ. Η αξία στο σετ αποδόσεων βρίσκεται στα δεξιά, με το Χ2 στο 1,83 της Bet365 να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1698. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Η Φλαμένγκο στο ματς με την Γκρέμιο πίεσε αρκετά και έχασε πολλές φάσεις όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι δέχτηκε το γκολ από αντεπίθεση και ηττήθηκε με 0-1. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από την Αμέρικα Μινέιρο κατάφερε να κερδίσει με 3-1 η Σαπεκοένσε με αρκετά καλή εμφάνιση. Παίζει καλά στις πρώτες δύο αγωνιστικές και δείχνει σημάδια βελτίωσης από την προηγούμενη σεζόν. Λογικές οι τιμές του άσου, όμως δεν συμφωνούμε, αφού η «Σαπέκο» δείχνει καλή εικόνα.

1699. ΗΠΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. Αμφότερες ετοιμάζονται για το Κόπα Αμέρικα και έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται, αφού στις 4 Ιουνίου ξεκινάει. Η ΗΠΑ κέρδισε με 3-1 το Πουέρτο Ρικο με καλή εμφάνιση και με έμφαση στην επίθεση, αφού φαίνεται ότι φέτος ο Κλίνσμαν θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Ισημερινός παίζει το πρώτο του (και τελευταίο) φιλικό πριν το Κόπα Αμέρικα και επίσης παίζει επιθετικά. Πιστεύουμε θα δούμε αναμέτρηση ανοικτή με έμφαση στην επίθεση από τις δύο ομάδες. Το να σκοράρουν και οι δύο στο 1,80+ είναι ελκυστικό.

1704. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Ήττα για την Ατλέτικο Νασιονάλ από τη Σάντα Φε την Κυριακή με 0-1, έχει πάντως εξασφαλίσει την παρουσία της στη Λιγκίγια, αν και θέλει ακόμα βαθμούς για να κλειδώσει και το πλεονέκτημα έδρας. Από ήττα έρχεται και η Λα Εκιδάδ (1-2 από τη Μπουκαραμάνγκα), δεν διατηρεί ελπίδες να πιάσει την πρώτη οκτάδα. Ποιοτικότερη ομάδα και με μεγαλύτερο κίνητρο η Ατλέτικο Νασιονάλ, είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που σκέφτεται ήδη το επόμενο πρωτάθλημα, λογικό να βρίσκεται χαμηλά ο άσος, δεν υπάρχει πάντως λόγος να μπλέξουμε με το 1,40.

1703. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Το επιθετικό στυλ της Σάντα Κρουζ αποδεικνύεται ευεργετικό και μετά τη νίκη με 4-1 επί της Βιτόρια Μπαΐα έφερε 2-2 με τη Φλαμένγκο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα βλέμματα όλων για μία ακόμη φορά. Λογικό το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και με την Κρουζέιρο που άρχισε μουδιασμένα το πρωτάθλημα (0-1-1) με μέτριες εμφανίσεις. Οι μπουκ δείχνουν να προσέχουν πολύ τη γηπεδούχο, αφού την έχουν χρίσει –οριακό- φαβορί γι’ αυτήν την αναμέτρηση. Πάσο.

1701. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η νεοφώτιστη Κοριτίμπα δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού έχασε με 1-2 από τη Σάντος, παρότι προηγήθηκε. Έχει παράπονα από τη διαιτησία και για όλο το ματς, αλλά κυρίως για τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων. Η Σάο Πάολο έχασε από την Ιντερνασιονάλ με 1-2 και δεν μπόρεσε να χαρεί την πρόκριση από το Λιμπερταδόρες όσο θα ήθελε. Έχει κάποιες απουσίες που ίσως την επηρεάσουν, αν η αντίπαλος δεν ήταν η σχετικά αδύναμη Κοριτίμπα ίσως την κοντράραμε, τώρα πάσο.

1702. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Η Παλμέιρας μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα (4-0 την Κρουζέιρο) έχασε με 1-2 από την Πόντε Πρέτα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα κακή και δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το ματς, αν και στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά. Ελπίζει να επιστρέψει στην εμφάνιση της πρεμιέρας στο ματς με τη Φλουμινένσε που έμεινε στο 2-2 με τη Σάντα Κρουζ στο πιο πρόσφατο αγώνα της. Ξαφνιάστηκε από την επιθετική και ταλαντούχο αντίπαλο της και δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους, όπως είχε κάνει στην πρεμιέρα. Περίεργο ματς, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα, αλλά μέχρι εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ