ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

593.ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ -ΓΚΟΥΟΑΝΠΕΚΙΝΟΥ

Εξ αναβολής παιχνίδι για τη 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Με το αριστερό ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Τιαντζίν Τέντα, καθώς ηττήθηκε με 0-1 στο γήπεδό της από την Κουανγκτσόου ΡΦ, δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού αντέδρασε μόνο από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Πρεμιέρα θα κάνει επιτέλους στο πρωτάθλημα η Γκουοάν (και το δεύτερο παιχνίδι της αναβλήθηκε), η οποία έχει καινούργιο προπονητή, τον Αλμπέρτο Τζακερόνι και θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή εφιαλτική χρονιά. Από τα νέα αποκτήματα ξεχωρίζουν ο φορ Μπουράκ Γιλμάζ (είναι πάντως τραυματίας τώρα) και ο Ρενάτο Αουγκούστο, αποχώρησε ο τοπ σκόρερ Νταμιάνοβιτς. Φαβορί του 2,00 το διπλό, πρόκειται πάντως για αρκετά επίφοβη επιλογή, μιας και αυτό θα είναι το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι των φιλοξενούμενων, καλύτερα να μείνουμε μακριά.

607.ΟΥΙΠΕΣΤ -ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ουγγαρίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε ένα μήνα.Νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1) πανηγύρισε η Ούιπεστ το Σάββατο, χάρη στο 1-0 επί της Ντισγκίρι, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ της νίκης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο πρωτάθλημα δίνει μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη και μια ενδεχόμενη διάκριση στο κύπελλο θα δώσει θετικό πρόσημο στην φετινή χρονιά. Η Μπεκεσάμπε πήρε το 1-1 στην έδρα της Βιντεότον το Σάββατο, παραμένει πάντως εντός της επικίνδυνης ζώνης, στο -4 από τη σωτηρία, σαφώς και προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία. Παραείναι χαμηλό το 1,40 του άσου, δεν κοντράρεται όμως, αφού η Ούιπεστ είναι η ομάδα που είναι πιο άνετη για να ασχοληθεί με το κύπελλο, σε αντίθεση με τη Μπεκεσάμπε που έχει την προσοχή της στραμμένη κυρίως στη μάχη της παραμονής.

620. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Επαναληπτικός προημιτελικός για το κύπελλο Τσεχίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Ο πρώτος λόγος για την πρόκριση ανήκει στην Πλζεν, έπειτα από το υπέρ της 4-2 στο πρώτο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα οδηγεί σταθερά την κούρσα, βρίσκεται στο +6 από τη Σπάρτα (με ένα παιχνίδι περισσότερο) και μετράει 5/5 νίκες μετά τη διακοπή. Η Σίγκμα Όλομουτς αντιθέτως έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και απέχει πέντε βαθμούς από τη σωτηρία, σαφώς και η προσοχή της στρέφεται κυρίως στη μάχη της παραμονής. Δίκαιο φαβορί η Πλζεν, που στοχεύει στο νταμπλ, χαμηλό όμως το 1,55 του διπλού για μια ομάδα που μπορεί να πετύχει το στόχο της πρόκρισης ακόμα και με ήττα, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

619. ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Πρώτο ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Τσεχίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα.Στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, διεκδικούν την άνοδο (στο -1 από τις προνομιούχες θέσεις), έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι μετά τη διακοπή το Σάββατο, φτάνοντας στη νίκη επί της Σίγκμα Όλομουτς Β’ με 3-0. Αξιοπρόσεκτη η φετινή παρουσία τους στο κύπελλο, έχουν ήδη αποκλείσει δυο ομάδες της πρώτης κατηγορίας (Μποέμιανς και Πρίμπραμ). Η Μλάντα έρχεται από το 0-0 στην έδρα της Τέπλιτσε, μετράει πια 3-1-1 μετά τη διακοπή και το κύπελλο αποτελεί στόχο, ενδεχόμενος αποκλεισμός σε αυτή τη φάση θα είναι μεγάλη αποτυχία. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει το 1,70 του διπλού, η διψασμένη Χράντετς δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί, ενώ για τη Μλάντα υπάρχει και η ρεβάνς και επομένως η δυνατότητα να καθαρίσει εκεί την υπόθεση-πρόκριση. Μένουμε μακριά.

621. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Δανίας.Σε φόρμα η Κοπεγχάγη, μετράει 3-1-0 μετά τη διακοπή, στο πιο πρόσφατο μάλιστα συνέτριψε με 6-2 την Άαλμποργκ, αποκτώντας έτσι αέρα εννέα βαθμών από τους διώκτες της, βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ στο γήπεδό της κέρδισε τα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (9-1-0, 7/10over2,5). Αντιθέτως η Ράντερς δεν έχει νίκη σε επίσημο παιχνίδι εντός του 2016 (0-1-2), έρχεται μάλιστα από δυο σερί εκτός έδρας ήττες απέναντι σε Έσμπιεργκ και Μπρόντμπι, ενώ έχασε και στις πέντε από τις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της στο πρωτάθλημα (0-1-5). Σαν να μην της έφταναν όλα τα άλλα, αντιμετωπίζει και εξωαγωνιστικά προβλήματα, αφού ο κομβικός χαφ Μπόρινγκ (19 συμ./6 γκολ) αρνείται να αγωνιστεί από τη στιγμή που έμαθε πως η εν διαστάσει σύζυγός του έχει συνάψει δεσμό με τον συμπαίκτη του, χαφ Κέλερ (19 συμ.), με τους δυο τους μάλιστα να μένουν εκτός αποστολής απέναντι στην Μπρόντμπι! Έτσι όπως είναι οι δυο ομάδες αυτή την περίοδο, είναι λογικό να πιέζεται η τιμή του άσου (κυκλοφορεί γύρω στο 1,60), δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί ευκαιρία, αλλά δεν κοντράρεται κιόλας.

629. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ουγγαρίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε ένα μήνα.Την πρώτη της ήττα μετά τις γιορτές (3-2-1) γνώρισε η Ντέμπρετσεν κατά την υποδοχή της Χόνβεντ, η αντίπαλος τιμώρησε τα αμυντικά της κενά με τις φαρμακερές αντεπιθέσεις της. Η Φερεντσβάρος έρχεται από άνετη επικράτηση με 4-0 επί της Πούσκας, ψάχνει ακόμα για τρεις βαθμούς σε οχτώ αγωνιστικές για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο και επομένως είναι άνετη για να τα δώσει όλα προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου. Πολύ αμφίρροπη η αναμέτρηση στα μάτια μας, η ανωτερότητα της Φερεντσβάρος αντισταθμίζεται από τον παράγοντα έδρα, δεν θα πάρουμε θέση.

632. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΖΑΒΙΣΤΖΑ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου Πολωνίας, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε 20 μέρες.Οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα η Λέγκια, έστω και με την ελάχιστη διαφορά (+1) από την Πιάστ, 5-0-1 ο απολογισμός της μετά τις γιορτές. Η Ζάβιστζα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, διατηρεί ακέραιες ελπίδες για άνοδο (-5 από τις προνομιούχες θέσεις) και έχει δώσει μόλις δυο επίσημα ματς εντός του 2016 (1-1-0 ο απολογισμός της). Προφανές φαβορί οι γηπεδούχοι, αν παρουσιαστούν σοβαροί δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, ακόμα και για να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από τώρα.

604. ΟΥΕΣΚΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σεγούντα.Εκτός της επικίνδυνης ζώνης βρίσκονται αμφότερες αλλά κοντά στη γραμμή, στο +3 η Ουέσκα, ισόβαθμη με την 19η Αλμερία είναι η Μαγιόρκα. Η Ουέσκα έρχεται από δυο κολλητές νίκες με 1-0 (Βαγιαδολίδ εκτός και Αλκορκόν εντός), αυτά μάλιστα ήταν και τα πρώτα παιχνίδια της έπειτα από 15 αγωνιστικές που δεν δέχθηκε γκολ, παραμένει ωστόσο η ομάδα με τις λιγότερες εντός έδρας νίκες στην κατηγορία (3-4-6 εντός). Η Μαγιόρκα παρουσιάστηκε χαλαρή στον κρίσιμο αγώνα με τη Γιαγκοστέρα και το πλήρωσε, χάνοντας τελικά με 0-3. Έχει ηττηθεί στα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της (1-1-3) και μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 1-4-9. Το μομέντουμ δείχνει προς τα αριστερά, αλλά είναι τέτοια η σημασία του αγώνα που καλύτερα να μην μπλέξουμε, ενώ επιπλέον δεν ψηνόμαστε και τόσο για το 2,10 του άσου για μια ομάδα που έχει κερδίσει μόλις τα 3/13 παιχνίδια στο γήπεδό της.

639. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φαβορί για την πρόκριση μετά και το σκορ του πρώτου αγώνα η Μπάγερν Μονάχου η οποία παρόλα αυτά δεν πρόκειται να επαναπαυτεί και να «υπνωτιστεί» από τη Γιουβέντους. Οι φιλοξενούμενοι πρόκειται να προσεγγίσουν το παιχνίδι αμυντικά, τακτική η οποία όμως μπορεί να αποβεί μοιραία και να τους οδηγήσει ακόμα και στη συντριβή. Στόχος των Βαυαρών να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση από νωρίς, στην απόδοση 1,80 της Bet365βρίσκουμε το ενδεχόμενο να επιτευχθεί κάποιο τέρμα πριν το 28’, με αρκετό ρίσκο παίζεται και τοover1,5 του πρώτου ημιχρόνου. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

640. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Ουσιαστικά έχει σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης η Μπαρτσελόνα, μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσει να δώσει ακόμα μία παράσταση μπροστά στο πάντα απαιτητικό κοινό του «Καμπ Νόου». Η Άρσεναλ χάνει τον ένα στόχο μετά τον άλλον και βλέπει άλλη μία σεζόν να καταστρέφεται. Δεν έχει πολλές επιλογές στη Βαρκελώνη, όπου θα πρέπει να παίξει ανοικτά για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν. Φυσικά η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι η πλέον ικανή στο να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει και τοover3,5 μοιάζει ως η μοναδική αξιόλογη επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την απόδοση του να βρίσκεται στο 1,975 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

645. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκονται Ινβερνές και Χιμπέρνιαν. Από τη μία οι γηπεδούχοι βλέπουν το στόχο της πρώτης εξάδας να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ και το αρνητικό σερί που τρέχουν στη σκωτσέζικη Τσάμπιονσιπ βγάζουν μία απογοήτευση. Οι δύο ομάδες θέλουν όσο τίποτα να βρεθούν στα ημιτελικά, με το νικητή να φιλοξενεί τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Δυσκοίλια επιθετικά η Ινβερνές, δύσκολα θα ρισκάρει η Χιμπέρνιαν, αρέσκονται σε ματς με χαμηλό ρυθμό οι δύο μονομάχοι και τοunder2,25 έχει τον πρώτο λόγο στο 1,85 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

646. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Τα πατήματά της προσπαθεί να βρει η Σεντ Τζόνστον προκειμένου να κρατηθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, την ώρα που η Ρος Κάουντι προέρχεται από την ιστορική κατάκτηση του Λιγκ Καπ Σκωτίας κόντρα στη Χιμπέρνιαν. Δεν κλείνεται στα εντός έδρας παιχνίδια της η πρώτη, ενδεικτικό το ότι έχει βγάλει 11/15GGφέτος, ενώ παραδοσιακά τα ματς των δύο ομάδων έχουν γκολ κι από τις δύο πλευρές (5/6GGστα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και 5/7 με γηπεδούχο τη Σεντ Τζόνστον). Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στην επιλογή τουGG, το οποίο πληρώνει 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

641. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Έπειτα από τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) η Άκρινγκτον τα κατάφερε απέναντι στην Πλίμουθ, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 0-1 με δυο τέρματα από το 85’ και μετά για το τελικό υπέρ της 2-1, στην έδρα της μετράει 12/17over2,5 και 15/17GGαπό την αρχή της χρονιάς (9-5-3 εντός). Τρίποντο και για τη Γουίκομ, επικράτησε με 1-0 της Στίβενεϊτζ, διακόπτοντας σερί δυο κολλητών ηττών, στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της μετράει 5-0-4, με τα 8/9 να λήγουν με 1-0 είτε κατά είτε υπέρ της! Μπερδεμένο δείχνει το εν λόγω σταύρωμα, αμφότερες έρχονται από νίκες που τους ανεβάζουν την ψυχολογία, στα μείον για την Άκρινγκτον το γεγονός ότι αυτό θα είναι το δέκατο παιχνίδι της τον τελευταίο μήνα, δεν μας ψήνει πάντως και τόσο για κόντρα η Γουίκομ των τριών συνεχόμενων εκτός έδρας ηττών.

666. ΤΡΟΥΧΙΓΙΑΝΟΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Τρουχιγιάνος έχασε πολύ πιο εύκολα από το 1-2 που δείχνει το σκορ από την Δε Στρόνγκεστ και γίνεται ο φτωχός συγγενής του ομίλου με μηδέν βαθμούς με την εικόνα της να είναι κακή και στα δύο ματς. Η Σάο Πάολο έμεινε στο 1-1 με τη Ρίβερ, δίκαιη η μοιρασιά αφού καμία δεν ήταν καλύτερη της άλλης και αμφότερες έδειξαν να αρκούνται στον πόντο. Πρέπει να πάρει το ματς η Σάο Πάολο το 1,80 στο διπλό όμως δεν μας αφήνει περιθώρια για να ποντάρουμε

665. ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Διπλασίασε τις νίκες της στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Δε Στρόνγκεστ με το 2-1 επί της Τρουχιγιάνος, πιο άνετη η νίκη της από το τελικό σκορ που την αδικεί. Θέλει να συνεχίσει να υπερασπίζεται την έδρα της για να γίνει το μεγάλο φαβορί του ομίλου, αντίπαλος της η Ρίβερ που έμεινε στο 1-1 με τη Σάο Πάολο, δίκαιο σκορ και για τις δύο ομάδες που είχαν μέτρια παρουσία. Στο πρωτάθλημα έπαιξε άσχημα και έχασε εύκολα από την Κολόν παρότι προηγήθηκε. Ο προπονητής της είναι απογοητευμένος και το κλίμα δεν είναι το ιδανικό για την τροπαιούχο. Ο άσος στο 1,80 είναι δίκαιος, αφού το υψόμετρο κ η φόρμα είναι με τους γηπεδούχους.

1419. ΤΙΓΚΡΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Εξ αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Μέτρια η εκκίνηση που πραγματοποιεί η Τίγκρε (1-2-3), το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι στο πιο πρόσφατο που έδωσε στο γήπεδό της πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση ως τώρα, συντρίβοντας με 5-0 την Τουκουμάν. Η Ουρακάν τα πηγαίνει μια χαρά εντός των συνόρων (2-2-1), πήρε μάλιστα ισάριθμες νίκες στα τελευταία δυο που έδωσε με Εστουδιάντες (1-0 εντός) και Ντεφένσα (2-0 εκτός). Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο είναι πιο επιβαρυμένοι αυτή την περίοδο, λόγω και της συμμετοχής τους στο Λιμπερταδόρες, τα σετ που κυκλοφορούν, με ελαφρύ φαβορί την έδρα, μας φαίνονται σε γενικές γραμμές δίκαια.

677. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Χιλή πριν λίγες μέρες και έμειναν στο 1-1 με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και να αξίζουν κάτι παραπάνω από την εν λόγω αναμέτρηση. Βέβαια το παιχνίδι στη Βραζιλία είναι διαφορετικό και σίγουρα η έδρα δίνει το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Η Κόλο Κόλο έπαιξε με αναπληρωματικούς απέναντι στην Αρίκα, με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0, επιπλέον ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Ο άσος στο 1,50 δεν έχει κανένα νόημα, προχωράμε παρακάτω.

678. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Η Κορίνθιανς έχασε από τη σημερινή της αντίπαλο στην Παραγουάη με 2-3, παρότι η Σέρο έπαιζε με δέκα παίκτες. Πραγματικά ήταν μεγάλη έκπληξη η έκβαση του αγώνα με βάση τη ροή που είχε. Η Σέρο ήταν καλύτερη με δέκα και δίκαια κέρδισε, πλέον μετράει 2-1-0 στον όμιλο και ταξιδεύει στη Βραζιλία με στόχο να κρατήσει το αήττητο. Αν τα καταφέρει να βρει χώρους και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, κάτι που έδειξε ότι μπορεί να το κάνει, είναι ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Ο άσος στο 1,50 δεν έχει αξία, σε αντίθεση με το +1 της Σέρο, το μοναδικό που μας κρατάει μακριά από κάποιο ποντάρισμα είναι ότι η γηπεδούχος θα επιχειρήσει να ανοίξει αρκετά το ρυθμό και σε παιχνίδια ροντέο τα ασιατικά χάντικαπ δεν είναι συνήθως και η πιο σοφή επιλογή.

----. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΧΟΥΑΡΕΣ

Μονά παιχνίδια για το κύπελλο του Μεξικό που βρίσκεται στη φάση των «8». Αν υπάρχει ισοπαλία ακολουθούν πέναλτι χωρίς παράταση. Η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού είναι η γηπεδούχος που φέτος δείχνει ότι την απασχολεί ο θεσμός του κυπέλλου και δείχνει σοβαρή ως τώρα. Όσο προχωράνε τα παιχνίδια αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλο και περισσότερους βασικούς. Δεν πιστεύουμε ότι η αδύναμη Χουάρες (Β κατηγορίας), που εκμεταλλεύτηκε διάφορες συγκυρίες για να φτάσει ως εδώ, είναι μεγάλο εμπόδιο για την Κρουζ Αζούλ, το 1,40 του άσου είναι δίκαιο.

----. ΚΟΡΑΣ – ΑΤΛ. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Αμφότερες ομάδες της Β κατηγορίας της χώρας, θα μονομαχήσουν για την πρόκριση παρότι δεν έχουν ελπίδες συμμετοχής στο Λιμπερταδόρες, μιας και δεν μπορούν να πάρουν άδεια. Η γηπεδούχος είναι σε καλύτερη κατάσταση και δείχνει ελαφρώς ανώτερη ως σύνολο. Κατανοούμε τις τιμές φαβορί στα αριστερά του σετ, μας αρέσει και τοover2,5 στο 2,00+, το οποίο θα αποτελούσε σοβαρή σκέψη, αν δεν μιλούσαμε για μονό ματς μεγάλης σημασίας.

578. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Η κάτοχος του τίτλου, Κλαμπ Αμέρικα, φιλοξενείται από τη Σάντος Λαγκούνα,με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς προέρχονται από τρεις σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Στα προημιτελικά δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λος Άντζελες Γκάλαξι, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στη ρεβάνς (κέρδισαν με 4-0, ενώ με 0-0 έληξε το πρώτο ματς). Σε καλό φεγγάρι δείχνουν πάντως και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επίσης μετρούν τρία συνεχόμενα τρίποντα, μεταξύ των οποίων το 3-1 επί του Σιάτλ, που τους έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά (με 2-2 ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση), αλλά και το 2-1 επί της Γουαδαλαχάρα στο Σουπερκλάσικο της Κυριακής. Αμφίρροπο ματς, δύσκολα βγαίνει άκρη, στα υπέρ της Σάντος Λαγκούνα το γεγονός ότι έχει δυο μέρες παραπάνω ξεκούρασης, από την άλλη η Αμέρικα έχει ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι, δεν θα πάρουμε θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ