ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (10/2). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

3213. ΑΦΤΟΝΤΟΡ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

*Αδιάφορο ματς, το Στρασβούργο είναι περασμένο και παίρνει την πρωτιά μόνο με θαύμα.

Ένα από τα πολλά αδιάφορα ματς της ημέρας, η Άφτοντορ έχει αποκλειστεί ενώ οι Γάλλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους 16 αλλά έχασαν στο τελευταίο ματς τη νίκη και το +9 του πρώτου ματς απέναντι στην Κανάρια και εκτός απροόπτου (διπλό στη Ρωσία και εντός έδρας ήττα της Κανάρια από την αδιάφορη Χάποελ) θα τερματίσουν δεύτεροι. Οι Ρώσου άρχισαν πάλι τα πάρτι στα παιχνίδια τους κάνοντας ροντέο από το 1ο λεπτό, το Στρασβούργο ξέρει ότι δεν μπορεί να ελπίζει ουσιαστικά, έτσι κι αλλιώς η Κανάρια παίζει αργά το βράδυ οπότε το παιχνίδι θα έχει τεράστιο σκορ και γρήγορο ρυθμό επιβεβαιώνοντας το over 170,5 (άνοιξε 168,5).

3214. ΟΥΝΙΞ – ΟΛΙΜΠΙΑ

*Η Ούνιξ είναι σίγουρα πρώτη.

*Η Ολίμπια έχει αποκλειστεί.

Αδιάφορο ματς καθώς η Ούνιξ κάνει πλάκα με 5-0 έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά και η Ολίμπία έχει ήδη αποκλειστεί με ρεκόρ 1-4. Αναμένεται ένα χαλαρό ματς χωρίς ιδιαίτερες άμυνες, έτσι κι αλλιώς οι Ρώσοι σκοράρουν πάνω από 78 πόντους και στα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, όλα νικηφόρα, μετά την ήττα από τον Άρη στην παράταση στον 1ο γύρο του θεσμού. Η Ολίμπια από την άλλη δέχεται μέσο όρο 83 πόντους φέτος στην Ευρώπη, πραγματικά δεν βλέπουμε πως θα χαλάσει αυτό το οver 86,5 των γηπεδούχων καθώς ακόμη και οι αναπληρωματικοί τους δεν είναι άσχετοι και θα θελήσουν να κερδίσουν με το σπαθί τους λίγο περισσότερο χρόνο συμεμτοχής.

3215. ΖΟΛΝΟΚΙ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

*Η Ζολνόκι έχει αποκλειστεί

*Η Σαραγόσα θέλει νίκη για πρόκριση, αν χάσει η Γαλατά είναι και 1η.

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στον θεσμό έκανε η Σαραγόσα στο ματς κόντρα στη Γαλατά παίζοντας τρομερό μπάσκετ με έξτρα πάθος και θέληση για τη νίκη και το τελικό 85-68 αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων στο παρκέ. Πλέον οι Ισπανοί κρατάνε την τύχη στα χέρια τους καθώς με νίκη επί της αδύναμης Ζολνόκι εξασφαλίζουν την πρόκριση και αφήνουν Γαλατά και Σάσσαρι να σφάζονται για το 2ο εισιτήριο. Εδώ που έφτασε η Σαραγόσα δεν μπορεί να αυτοκτονήσει ξανά, την Κυριακή έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση κερδίζοντας με 94-83 και την Μπανταλόνα και κάπως έτσι θα περάσει και από την Ουγγαρία με το -8,5 να αποτελεί επιλογή.

3216. ΜΠΑΝΒΙΤ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

*Αμφότερες παίζουν την πρόκρισή τους, ο νικητής περνάει, ο χαμένος σπίτι του.

Ένα από τα ματς της ημέρας, από εκείνα που ξεκάθαρα στέλνουν το νικητή στην επόμενη φάση αδιαφορώντας για τα άλλα ματς, αν και θα παιχτεί και η πρώτη θέση ανάλογα με το αποτέλεσμα της Μπάγερν αλλά τη δεδομένη στιγμή κανείς από τους δύο δεν νοιάζεται για την πρώτη θέση από την στιγμή που παίζει την πρόκρισή του. Η Μπάνβιτ πάλεψε στο τελευταίο ματς χάνοντας όμως καθαρά με 77-62 στη Μπάγερν, το Μπιλμπάο από νωρίς πάτησε γκάζι και διέλυσε την Ουλμ με 83-65 θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα σχετικά με το αν ενδιαφέρεται ή όχι σοβαρά για διάκριση στον θεσμό. Οι Τουρκικές ομάδες δύσκολα χάνουν στο γήπεδό τους και η Μπάνβιτ δεν αποτελεί εξαίρεση έχοντας ρεκόρ 5-2 φέτος στην Ευρώπη και 8-1 στην Τουρκική Λίγκα. Από την άλλοι οι Βάσκοι παίζουν καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας φέτος έχοντας συνολικό απολογισμό 12-4. Τρομερό ματς που ενδεχομένως να κριθεί στο σουτ, χωρίς αξία τα χάντικαπ των 4,5 πόντων, θα περιμένουμε το live της αναμέτρησης για πιθανές ευκαιρίες.

3217. ΑΡΗΣ – ΜΙΛΑΝΟ

*Ο Άρης θέλει νίκη και ήττα της Άλμπα από τη Νεπτούνας

*Η Αρμάνι είναι σίγουρα πρώτη

Αυτοκτόνησε ο Άρης στη Λιθουανία, στο 4λεπτο κέρδιζε με 7 πόντους αλλά έπαθε τον ορισμό του μπλακάουτ με κάκιστες επιλογές που είχαν στόχο απλά να κερδηθεί χρόνος και όχι να σκοράρει και κάπως έτσι η Νεπτούνας με ένα σερί 13-0 γύρισε τούμπα το ματς και στέρησε από τους κίτρινους τις όποιες ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης είχαν. Και αυτό διότι μπορεί η Αρμάνι να είναι αδιάφορη και ο Άρης να έχει το απόλυτο φέτος στην έδρα του στον θεσμό αλλά η πρόκριση περνάει ταυτόχρονα από την ήττα της Άλμπα η οποία προφανώς δεν έκανε το χατήρι στον Άρη και επικράτησε της Νεπτούνας εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Αδιάφορο ματς, θα πάμε πάντως με το -4,5 των κιτρίνων που θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αλλά και να κρατήσουν το εντός έδρας αήττητο.

3218. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΣΑΣΣΑΡΙ

*Η Γαλατά με νίκη περνάει σαν πρώτη

*Η Σάσσαρι με νίκη προκρίνεται και μάλιστα σαν πρώτη αν χάσει η Σαραγόσα.

Ένα από τα πολλά ματς-σφαγή καθώς ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση ανεξαρτήτου τι θα κάνει η Σαραγόσα και απλώς θα ενδιαφέρεται για την πρώτη ή δεύτερη θέση του ομίλου. Η Γαλατά έχασε με 85-68 μέσα στην Ισπανία και πλέον αναγκάζεται να δώσει τελικό κόντρα στους Ιταλούς. Φέτος σε 17 ματς στο γήπεδό της έχει μόλις δύο ήττες, στο πρώτο ματς της σεζόν στην Τουρκία από την Εφές και στο ματς του 1ου γύρου στο γήπεδό της από τη Νεπτούνας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έπαιξε με τη φωτιά και πήρε απίθανες νίκες (Νίζνι, Μπουγιουκτσεκμετσέ). Το μεγάλο ερωτηματικό πάντως είναι η Σάσσαρι που τη δεδομένη στιγμή αποτελεί φάντασμα της περυσινής ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο στην Ιταλία και φυσικά δεν μπορεί να μας παραμυθιάσει ούτε το 90-74 επί της αδύναμης Ζολνόκι ούτε το 91-69 επί της Βαρέζε στην Ιταλία καθώς και πριν από 15 μέρες συνδύαζε καλές εμφανίσεις με αστείες ήττες (έχασε με 37 στην Αρμάνι και μετά από Κρεμόνα, Καντού εντός και Μπρίντιζι). Μία στοιχειωδώς σοβαρή Γαλατά κερδίζει και μάλιστα με διψήφια διαφορά.

3219. ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ

*Σφαγή, ο νικητής περνάει στην επόμενη φάση

Το πιο απόλυτο ντέρμπι της ημέρας, ο νικητής περνάει σαν δεύτερος από τον όμιλο και ο χαμένος πάει σπίτι του, απλά και καθαρά χωρίς διαφορές και χωρίς συνδυασμούς αποτελεσμάτων Η Καρσίγιακα έχει το όπλο της έδρας έχοντας 8-1 στην Τουρκική Λίγκα και 3-3 στην Ευρώπη, η Εμίλια ωστόσο πάει στην Τουρκία έχοντας ρεκόρ 6-10 φέτος εκτός έδρας και ταξιδεύοντας χωρίς τους τραυματίες Αραντόρι και Λαβρίνοβιτς. Λογικός ο φαβοριτισμός στον άσο αλλά το -9,5 που μάλιστα έγινε -11,5 είναι αστείο για την κρισιμότητα του ματς.

3220. ΜΑΚΑΜΠΙ – ΝΙΖΝΙ

*Ο νικητής περνάει στην επόμενη φάση.

Ακόμη ένα ματς σφαγή καθώς ο νικητής θα περάσει στην επόμενη φάση, βέβαια το ζευγάρι αυτό περισσότερο θα παλέψει για την πρόκριση λόγω συγκυριών και προγράμματος και λιγότερο επειδή αμφότερες είχαν μία εξαιρετική πορεία. Η Μακάμπι μαζί με την Ούνιξ είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου απλώς στα μεταξύ τους ματς οι Ρώσοι έκαναν το 2/2 ενώ την ίδια ώρα η Νίζνι έκανε το 2/2 κόντρα στην αδύναμη Ολίμπια μένοντας ζωντανή. Μάλιστα στο πρώτο ματς στη Ρωσία οι Ισραηλινοί είχαν κερδίσει με 83-87 σε ένα συγκλονιστικό ματς που πήγε πόντο πόντο μέχρι τέλους. Θεωρούμε ότι η Μακάμπι δεν θα επαναλάβει τα λάθη της Ευρωλίγκα και με όπλο την έδρα εύκολά ή δύσκολα θα πάρει το ματς και μαζί και το εισιτήριο για τους 16.

3221. ΟΥΛΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ

*Η Ουλμ έχει αποκλειστεί και είναι αδιάφορη

*Η Μπάγερν έχει προκριθεί, με νίκη είναι σίγουρα πρώτη, με ήττα πρώτη αν η Μπάνβιτ κερδίσει εντός το Μπιλμπάο και 2η αν το Μπιλμπάο κερδίσει στην Τουρκία.

Ματς επανάληψη του προ τριών ημερών παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα, ένα τρομερό ματς το οποίο η Ουλμ όχι απλά κέρδισε αλλά διέλυσε τους Βαυαρούς με σκορ 91-72. Η Μπάγερν έρχει προκριθεί και ουσιαστικά θα παίξει σε αυτό το ματς την πρωτιά του ομίλου ο οποίος διασταυρώνεται με τον όμιλο του Άρη και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι στην αποφυγή της Αρμάνι ώστε να παίξει με την γνώριμη Άλμπα ή την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θεωρούμε δύσκολο να κερδίσει και πάλι η Ουλμ και μάλιστα σε αδιάφορο για την ίδια ματς, θα πάμε με το -5,5 των Βαυαρών αλλά και με το over 165,5.

3222. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ – ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ

5 σερί ήττες η Κράιλ που βυθίζεται και πάλι στη βαθμολογία μετά από ένα καλό διάστημα, κάθε μία από αυτές συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση και με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Η Γκέτινγκεν δεν τα πηγαίνει ούτε αυτή καλά έχοντας 6/7 ήττες στα τελευταία παιχνίδια της και έχοντας συνολικά ρεκόρ 1-9 μακριά από το γήπεδό της με 8 συνεχόμενες ήττες. Πραγματικά κανένας λόγος ενασχόλησης με αυτό το ματς.

3223. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΖΕΝΙΤ

*Η Λούντβι θέλει νίκη και ήττα Γκόρα για να προκριθεί.

*Η Ζενίτ είναι σίγουρα πρώτη

Πάρα πολύ ενδιαφέρον όμιλος καθώς η περασμένη Ζενίτ είναι σίγουρα πρώτη και όλες οι άλλες σφάζονται για την δεύτερη προνομιούχο θέση. Η Ζενίτ στον 1ο γύρο σε αντίστοιχο ματς πήγε αδιάφορη στην Τουρκία για να παίξει με την Μπεσίκτας και έχασε με 30 πόντους διαφορά από μία ομάδα την οποία είχε διαλύσει με παρόμοια εμφάνιση στο γήπεδό της. Κανείς δεν μας λέει ότι δεν θα κάνει το ίδιο και σε αυτό το ματς έχοντας απέναντί της έτσι κι αλλιώς μία εξαιρετική ομάδα η οποία προέρχεται από διπλό στο Βερολίνο στην 4η φετινή της νίκη σε ισάριθμα ματς επί της Άλμπα. Αναμενόμενα τα άλματα στις αποδόσεις με τους Γερμανούς να ανοίγουν στο -4,5 στον ΟΠΑΠ και να προσφέρονται τώρα στο -8,5, αν οι Ρώσοι κάνουν τις αλλαγές που περιμένουμε ακόμη και αυτό το χάντικαπ είναι καλό.

3225. ΤΡΕΝΤΟ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

*Η Τρέντο είναι πρώτη.

*Η Τράμπζο έχει αποκλειστεί ότι και να γίνει καθώς χάνει στις ισοβαθμίες με Πινάρ, Εμίλια.

Αδιάφορο ματς καθώς και οι δύο γνωρίζουν την τύχη τους στη διοργάνωση, Αδιαφορία και Τρέντο οδηγούν πάντα στο over καθώς οι Ιταλοί σκοράρουν στο γήπεδό τους 80 πόντους μέσο όρο ενώ η Τράμπζο δέχεται πάνω από 76 στα 6/7 φετινά της ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη. Θα πάμε με το over 80,5 των γηπεδούχων.

3226. ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

*Η Βενέτσια θέλει νίκη και ήττα Λούντβι για να προκριθεί

*Η Γκόρα θέλει απλά νίκη, με ήττα αποκλείεται.

Ακόμη ένα ματς ο θάνατός σου η ζωή μου, αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν με τη διαφορά ότι ενώ οι Πολωνοί κρατούν την τύχη στα χέρια τους οι Ιταλοί χρειάζονται και ταυτόχρονη ήττα της Λούντβι για να περάσουν στην επόμενη φάση. Η Βενέτσια δείχνει να ευνοείται από αυτό το matchup έχοντας κερδίσει και στο 1ο ματς μέσα στην Πολωνία ωστόσο οι Ιταλοί είναι γνωστοί για τα πολλά τους σκαμπανεβάσματα και την αστάθεια σε όλα τα κρίσιμα ματς και φυσικά δεν αξίζουν κανένα ποντάρισμα pregame. Θα περιμένουμε την εξέλιξη του ματς και αναλόγως μπορεί να ποντάρουμε στην ομάδα που θα μείνει πίσω στο σκορ καθώς δεν βλέπουμε πως θα αποφύγουμε το χιτσκοκικό φινάλε.

3224. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

*Η Βαλένθια προκρίνεται με νίκη και διπλό του ΠΑΟΚ στη Λιμόζ.

*Η Όλντε έχει προκριθεί ως 1η και είναι αδιάφορη.

Έτσι όπως τα έκανε η Βαλένθια αναζητά ένα θαύμα με την ήττα της Λιμόζ, από την οποία έχασε δύο φορές εντός και εκτός έδρας, από τον ταλαιπωρημένο και με ελλείψεις ΠΑΟΚ. Φυσικά όλα αυτά θα σημάνουν πιθανότατα τον αποκλεισμό από τους 16 του μεγάλου φαβορί της διοργάνωσης που μέχρι πριν 10 μέρες ήταν αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο ίσως αυτό να αποτελεί και έμμεση επιλογή των ίδιων καθώς έτσι κι αλλιώς έχουν αρκετές διακρίσεις στον θεσμό του Eurocup και ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα όπου παραμένουν στην κορυφή παρά την ήττα από τη Λαμποράλ. Άσος λόγω αδιαφορίας και Όλντε αλλά προφανώς το -13,5 είναι μόνο για τρέλες.

3227. ΛΙΜΟΖ – ΠΑΟΚ

*Η Λιμόζ με νίκη προκρίνεται.

*Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Βαλένθια.

Η Λιμόζ έδωσε σπουδαία νίκη στην Όλντενμπουργκ αλλά ήταν εμφανές ότι οι Γερμανοί, που είχαν το τελευταίο ματς κόντρα στη Βαλένθια, είχαν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη και τελικά την πήραν εξασφαλίζοντας και την πρόκρισή τους στους 16 του θεσμού. Ακόμη κι έτσι η Λιμόζ του Βουγιόσεβιτς κρατάει την τύχη στα χέρια της καθώς με απλή επικράτηση επί του ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της ότι και αν γίνει στο ματς της Ισπανίας. Ο Δικέφαλος χρειάζεται ένα θαύμα με νίκη δική του και ταυτόχρονα ήττα της Βαλένθια εντός από την αδιάφορη Όλντε. Επιπλέον θα πρέπει να το κάνει αυτό κόντρα στην κούραση από την υπερπροσπάθεια και το παρολίγον διπλό στον Ολυμπιακό και μάλιστα χωρίς τον αρχηγό του Βασιλειάδη που έχει πρόβλημα στο πέλμα, τον τραυματία Σχορτσανίτη αλλά και μετά από πολύωρο ταλαίπωρο ταξίδι από την Αθήνα στη Γαλλία. Ξεκάθαρος άσος και με μεγάλη διαφορά. Το ματς άνοιξε στον ΟΠΑΠ στο -7,5 αλλά μέχρι να ανοίξουν οι υπόλοιποι έφτασε ήρεμα το -9,5. Ακόμη κι έτσι σκεφτόμαστε μόνο προς τα αριστερά.

3228. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΧΑΠΟΕΛ

*Η Γκραν Κανάρια θέλει απλώς νίκη για πρωτιά, είναι ήδη περασμένη.

Αδιάφορο ματς καθώς η Γκραν Κανάρια έβγαλε τεράστιο διπλό στο Στρασβούργο την τελευταία αγωνιστική διαγράφοντας μάλιστα και την ήττα με 9 πόντους στο πρώτο ματς και κάπως έτσι ουσιαστικά εξασφάλισε όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά του ομίλου της, καθώς της αρκεί μία απλή νίκη επί της αδιάφορης Χάποελ. Έτσι κι αλλιώς οι Ισπανοί μοιάζουν ανίκητοι εντός έδρας έχοντας φετινό απολογισμό 14-2! Άσος και πιθανότατα με διψήφια διαφορά.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

2332. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Πρώτα παιχνίδια για τα προημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου. Τοπικό ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας στη Λεμεσό.Από δυο συνεχόμενες νίκες έρχεται ο Απόλλων, η δεύτερη εξ αυτών ήρθε μετά κόπων και βασάνων, το 3-1 απέναντι στη Δόξα μάλλον κολακεύει τη συνολική παρουσία του. Ήττα από το Παραλίμνι για την ΑΕΛ, παραμένει καθηλωμένη κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη, η λαϊκή απαίτηση για επιστροφή του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο εισακούστηκε από τη διοίκηση, με τον Μάκη Χάβο να αποτελεί παρελθόν. Λογικά προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι γηπεδούχοι (8-3-0 εντός), χαμηλό όμως το 1,60 για ένα ματς με ιδιαιτερότητες και τους φιλοξενούμενους να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της αύρας του νέου προπονητή.

2333. ΑΠΟΕΛ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Επτά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει ο ΑΠΟΕΛ, κατάφερε έτσι να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, φυσικά θέλει να διακριθεί και στο κύπελλο, παρόλο που το Σάββατο ακολουθεί το κλασικό ντέρμπι μίσους με την Ομόνοια. Ο Άρης είναι χωρίς τρίποντο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-3-3), στο πρώτο του ματς με τον υπηρεσιακό Διονυσίου στον πάγκο πήρε 0-0 από τη Σαλαμίνα, στο -6 πλέον η απόστασή του από την πρώτη εξάδα. Το απόλυτο φαβορί για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι, άνευ αξίας όμως ο τοκογλυφικός άσος.

2137. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΝΤΜΙΡΑ

Νοκ-άουτ αγώνας για το κύπελλο Αυστρίας.Με καλό αποτέλεσμα επέστρεψε από τη διακοπή η Ραπίντ, 3-0 τη ΒΑΚ Πέλετς, σκοράροντας όλα της τα τέρματα σε διάστημα έξι λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, πιο ισορροπημένο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Ήττα εντός προγράμματος για την Αντμίρα, το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, ισοφάρισε άμεσα το 0-1 του 50’ και είχε ευκαιρίες ακόμα και για να προηγηθεί, παραδόθηκε εν τέλει στην ανωτερότητα των αντιπάλων (1-2 το τελικό σκορ). Είναι η ως τώρα ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς διατηρεί απόσταση 10 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, παρόλο που στην αρχή της σεζόν θεωρούταν από τα φαβορί για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Το ματς δεν προμηνύεται καθόλου εύκολο για τους γηπεδούχους (8-0-3 εντός) καθώς έχουν άλλα σημαντικότερα ανοιχτά μέτωπα (δίνουν μάχη για το πρωτάθλημα, την ερχόμενη Πέμπτη έχουν αγώνα για τα νοκ-άουτ του Γιουρόπα), το 1,40 του άσου απέναντι σε μια αποδεδειγμένα επικίνδυνη ομάδα όπως η Αντμίρα (3-4-3) είναι προς αποφυγή.

2341. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ορθάνοιχτους λογαριασμούς άφησαν μετά το 0-0 της Λεωφόρου Ατρόμητος και Παναθηναϊκός. Οι δύο ομάδες θέλουν όσο τίποτα την πρόκριση, καθώς το κύπελλο αποτελεί σημαντικό στόχο για αμφότερες, μετά τη μέτρια πορεία που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα. Η σκοπιμότητα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς και σίγουρα κανείς δε θα θέλει να βρεθεί πίσω στο σκορ. Θεωρούμε πως οι άμυνες θα επικρατήσουν και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης θα σημειωθεί μετά το 28’, κάτι που ευνοείται και από τα στατιστικά. Σε απόδοση 2,08 βρίσκουμε τη συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2345. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΧΕΡΤΑ

Αρκετά αναξιόπιστη εντός έδρας η Χαϊντενχάιμ η οποία αντιμετωπίζει μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Μπουντεσλίγκα. Για τους πρωτευουσιάνους ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί βασικό στόχο και σίγουρα δεν πρόκειται να τον παραμελήσουν, το 2,05 του διπλού στην Bet365 δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2329. ΣΑΡΕ – ΛΟΡΙΑΝ

Νοκ-άουτ αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του κυπέλλου Γαλλίας.Ομάδα της τέταρτης κατηγορίας οι γηπεδούχοι, καταλαμβάνουν την τελευταία θέση του ομίλου τους και δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Λοριάν έρχεται από το σε γενικές γραμμές δίκαιο 1-1 με την Μονπελιέ, διατήρησε έτσι το +5 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει να κυνηγήσει τη διάκριση στο κύπελλο, δείχνει πάντως κάπως μαγκωμένη από τη διακοπή και μετά. Η διαφορά των τεσσάρων κατηγοριών εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τον καυτό φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, δεν έχουμε όμως την παραμικρή διάθεση να μπλέξουμε με τέτοια σημεία.

2327. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΑΝΤ

Παρά τις αλλαγές φρεσκαρίσματος περιμένουμε ανταγωνιστική τη Ναντ στη νοκ-άουτ αναμέτρηση κυπέλλου (φάση των 16) με τη Μπορντό. Άλλωστε τα «καναρίνια» είναι αήττητα κάτι παραπάνω από δύο μήνες σε όλες τις διοργανώσεις (4-9-0). Στην αντίπερα όχθη έχουμε μία Μπορντό που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο και έρχεται από δύο απανωτές ήττες με βαρύ σκορ αφού δέχτηκε επτά τέρματα σε δύο αγώνες. Η κόντρα των «Γιρονδίνων» με το ασιατικό διπλό +0,25 προσφέρεται στο 1,875 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2325. ΤΡΟΥΑ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τρουά, καθώς βρίσκεται κολλημένη στο βυθό της βαθμολογίας, δεν έχει προπονητή και το κυριότερο, δε φαίνεται πως θα βρει σύντομα. Στον αντίποδα, η Σεντ Ετιέν πατάει όλο και καλύτερα στο γήπεδο, βρίσκει σταθερές στο παιχνίδι της και μετά τη βαθμολογική της άνοδο ψάχνει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ο συγκεκριμένος θεσμός δεν αποτελεί προτεραιότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν το μυαλό τους στη μάχη της ουράς, ενώ οι «στεφανουά» φαίνονται πολύ πιο έτοιμοι από κάθε άποψη και μπορούν να περάσουν νικηφόρα από την πιο εύκολη έδρα της κατηγορίας. Σε απόδοση 2,10 προσφέρει ο Stoiximanτο διπλό, το οποίο αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2348 ΜΠΟΧΟΥΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Χαοτική η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τη Μπάγερν μετά και το πρόσφατο στραβοπάτημα στο Λεβερκούζεν να θέλει διακαώς μια εύκολη επικράτηση. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία στοιχηματική αξία στο «ξερό» διπλό, αντιθέτως βρίσκουμε ενδιαφέρον να σκοράρουν μονάχα οι Βαυαροί στην απόδοση 1,83 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2138. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Νοκ-άουτ αγώνας για το κύπελλο Αυστρίας.Στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό στην έδρα της Άλταχ η Στουρμ, μέτρια η εμφάνιση που πραγματοποίησε, έχει πάντως παράπονα από τη διαιτησία. Με τα χίλια ζόρια επικράτησε της Αντμίρα η Σάλτσμπουργκ στο ντεμπούτο του Γκαρσία στον πάγκο της, το τελικό 2-1 κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές καθώς μίλησε η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της. Γεμάτο δείχνει το 1,95 του διπλού, δεν έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε τη Σάλτσμπουργκ σε τέτοιες τιμές, παρόλα αυτά δεν μας έχει πείσει ακόμα για την αξιοπιστία της, ενώ και το γεγονός ότι πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση μεγάλης κρισιμότητας μας στρέφει ακόμα περισσότερο προς την αποχή.

2349. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Πιτέρμπορο, σημαντικό διπλό στην έδρα της Τσέστερφιλντ (0-1) για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 και μια ανάσα από τις θέσεις των πλέι-οφ. Έβγαλε τσαγανό στο πρώτο ματς με τη Γουέστ Μπρομ, το σίγουρο είναι πως δεν θα μασήσει από τη διαφορά κατηγοριών, το αρνητικό πως θα έχει σοβαρές απουσίες στην άμυνα. Δεν είναι καθόλου καλά η Γουέστ Μπρομ, ηττήθηκε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το 1-0 στην έδρα της Νιουκάστλ και επιβεβαίωσε τη «χλωμή» αγωνιστική της κατάσταση , 1-5-2 στα πρόσφατα οκτώ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Βασικούς αναμένεται να παρατάξει ξανά ο Πιούλις. Αναμένουμε παρόμοια αναμέτρηση όπως το 2-2 του «Χόθορνς», στο 2,00 το over 2,5 ( Bet365), στο 2,30 το GG & over 2,5 ( Stoiximan ).

2353. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΡΤΣ

Σε καλή κατάσταση η Ρος Κάουντι, έρχεται από δύο προκρίσεις σε Λιγκ Καπ και κύπελλο Σκωτίας. Πολύ δυνατή επιθετικά πρόσφατα, αλλά με θέματα στην άμυνα, συνολικά μετράει 11/15 GG & over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Επαναληπτικό θα αναγκαστεί να δώσει στο κύπελλο η Χαρτς, έμεινε στο 2-2 στο ντέρμπι με τη Χιμπέρνιαν, παρά το γεγονός πως προηγούταν στο σκορ με 2-0 μέχρι το 80’. Στο πρωτάθλημα μετράει αήττητο έξι αγώνων (2-4-0), ενώ γενικά έρχεται από 5/7 over 2,5. Πιθανό να μπουν ξανά πολλά τέρματα, αρκετά καλό δείχνει το 1,925 του over 2,5 ( Βet365).

2354. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξεκινάμε έχοντας ως δεδομένο πως μετά το 7-0 στο «Καμπ Νου» ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου στο «Μεστάγια» αποτελεί μία τυπική διαδικασία. Η Βαλένθια νοσεί εδώ και καιρό, ο Γκάρι Νέβιλ όχι μόνο δεν είναι θαυματοποιός αλλά με αυτόν στον πάγκο η ομάδα παίζει άθλιο ποδόσφαιρο. Αγνοεί τη νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού. Η Μπαρτσελόνα την Κυριακή έπαιξε στη Βαλένθια με τη Λεβάντε και έφυγε με μία επαγγελματική νίκη (0-2) όμως ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας ο Λουίς Ενρίκε αναμένεται να φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα του δίνοντας πολύτιμες ανάσες σε παίκτες που το χρειάζονται. Ίσως με την ισοπαλία μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, η μεν Βαλένθια θα γλιτώσει μία νέα ήττα που θα φέρει και άλλους κλυδωνισμούς ενώ η Μπαρτσελόνα θα επεκτείνει το αήττητο σερί της στα 29 ματς καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ της. Στο 4,00 προσφέρει την ισοπαλία η Bet365, πιο ασφαλής πρόταση το 1Χ στο 2,10 στην ίδια εταιρία αφού η Μπαρτσελόνα θα παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2328. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΥΩΝ

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο έντονα στριφογυρίζει στο μυαλό των Παριζιάνων η Τσέλσι, αφού εντός συνόρων η πλάκα συνεχίζεται και τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο για την Παρί. Καθώς πλησιάζει το μεγάλο παιχνίδι με τους Άγγλους, ο Λοράν Μπλαν αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, τόσο στο ματς με τη Λυών, όσο και σε αυτό με τη Λιλ για το πρωτάθλημα. Οι «λυωνέ» με το Ζενεζιό στο τιμόνι βρίσκουν τα πατήματα τους, πλέον έχουν και τις λεπτομέρειες υπέρ τους και πηγαίνουν στο Παρίσι για να κάνουν ότι και στο Λιγκ Καπ, να παλέψουν με νύχια και με δόντια για την πρόκριση, όμως αυτή τη φορά θέλουν όχι μόνο να φτάσουν στην πηγή, αλλά να πιουν και νερό. Θωρούμε πως θα φανεί αρκετά ανταγωνιστική η Λυών και το ενδεχόμενο να μη δούμε γκολ στα πρώτα 25’ αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,83 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2369. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Επαναληπτικοί της προκριματικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες, μετράει το εκτός έδρας γκολ, αν υπάρξει συνολική ισοπαλία οδηγούμαστε απευθείας στα πέναλτι.Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες έπειτα από το 1-1 του πρώτου αγώνα, με τη Σάο Πάολο να αδικείται από το σκορ καθώς άξιζε τη νίκη. Το Σάββατο οι γηπεδούχοι είχαν εύκολο έργο απέναντι στην Άγκουα Σάντα για το Παουλιστάο (4-0) αν και παρατάχθηκαν με εναλλακτική ενδεκάδα. Πρεμιέρα στο Απερτούρα με ισοπαλία για τη Σέζαρ Βαγιέχο (1-1 με την Κομερσιάντες), έγινε εκτεταμένο ροτέισον αφού το βάρος έχει πέσει στο Λιμπερταδόρες. Μεγάλη διαφορά φάνηκε να έχουν οι δυο ομάδες στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, γι αυτό και ο άσος δεν ξεπερνάει το 1,15-1,20, φυσικά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με τέτοιες αποδόσεις, ενώ να σημειωθεί ότι το ματς δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Σάο Πάολο, αλλά στο «Πακαεμπού» (βρίσκεται και αυτό στο Σάο Πάολο, είναι η παλιά έδρα της Κορίνθιανς).

2370. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Μικρό προβάδισμα έχει η Ράσινγκ έπειτα από το 2-2 του πρώτου αγώνα, μπορεί να παίξει σε πρώτη φάση και για την ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα μπήκε με το αριστερό, ηττήθηκε στην έδρα της Τουκουμάν με 1-2, έγιναν βέβαια πολλές αλλαγές αφού το Λιμπερταδόρες αποτελεί το μεγάλο στόχο αυτή τη στιγμή. Η Πουέμπλα έρχεται από άνετη επικράτηση επί της Άτλας, παρόλο που παρατάθηκε με εναλλακτική ενδεκάδα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση η οποία συνδυάστηκε με νίκη με 4-1. Έχει κάνει καλή εκκίνηση στο Κλαουσούρα (2-2-1), με αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Έντονα φαβοριτίζονται οι γηπεδούχοι, δεν νομίζουμε ότι θα έχουν τόσο εύκολο έργο, βάσει της εικόνας του πρώτου παιχνιδιού και των αμυντικών κενών που επέδειξαν αμφότερεςθεωρούμε ότι έχουν τύχη τα πολλά τέρματα, στο 2,17 το over 2,5 στον Stoiximan .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ