ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (13/1). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

3024. ΖΕΝΙΤ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Άθλια εμφάνιση και σαν αποτέλεσμα πέρασε ένα μαρτυρικό βράδυ η Ζενίτ στην έδρα της Ούνιξ για τη λίγκα VTB χάνοντας με 101-66 σε ένα ματς που παραλίγο να σπάσει τα στεφάνια σουτάροντας με 7/21 τρίποντα και 32,1% στα δίποντα. Στην Ευρώπη πάντως δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα ξεκινώντας με μία νίκη κλειδί με 84-86 μέσα στην Ιταλία επί της Βενέτσια διευρύνοντας το σερί της από τον 1ο γύρο στο 9-2! Η Λούντβι αντίθετα έχασε με 73-82 από τη Ζιελόνα Γκόρα μέσα στην έδρα της και ήδη περιπλέκει αρκετά τα πράγματα όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης από το 1ο κιόλας ματς παρά το γεγονός ότι φέτος έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα έχοντας χτίσει μία εξαιρετική ομάδα. Η Ζενίτ στο γήπεδό της είναι το φαβορί, σίγουρα θέλει να απαντήσει και για το ματς με την Ούνιξ, αν έπρεπε να πάρουμε κάτι αυτό θα ήταν το over 83,5 της γηπεδούχου.

3025. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΤΡΕΝΤΟ

Ομάδα έδρας η Τράμπζο, μετράει 7/9 νίκες ανεξαρτήτου διοργάνωσης ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα όπως άλλωστε και στις περισσότερες Τουρκικές ομάδες αυτού του επιπέδου είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια όπου έχει ρεκόρ 1-5 στα πιο πρόσφατα ματς συμπεριλαμβανομένης και της ήττας στο τοπικό ντέρμπι με 81-68 στην Καρσίγιακα. Η Τρέντο τελευταία εμφανίζει κι αυτή παρόμοια συμπτώματα, προερχόμενη από 3/3 ήττες σε Μπιλμπάο, Καντού και Βενέτσια εντός και εκτός συνόρων και μάλιστα όλες με διψήφια διαφορά. Θα στηρίξουμε την έδρα επιλέγοντας το -2,5 της Τράμπζο.

3026. ΝΙΖΝΙ – ΜΑΚΑΜΠΙ

Πολλή ειδησεογραφία τελευταία στη Μακάμπι, ο Φάρμαρ αποτέλεσε παρελθόν καθώς ουδέποτε μπόρεσε να πιάσει τα επίπεδα απόδοσης της πρώτης του θητείας στο Ισραήλ, στη θέση του αποκτήθηκε ο Μεκέλ που αποχώρησε κακήν κακώς από τον Αστέρα αλλά δεν θα έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής. Η Μακάμπι έτσι κι αλλιώς έχει στρώσει τελευταία με τον Τάμπακ, ξεκίνησε και με το δεξί επικρατώντας με 82-73 της εμφανώς κατώτερης Ολίμπια. Η Νίζνι διαθέτει καλή ομάδα ικανή να κάνει αρκετές μπόμπες σε ασταθείς ομάδες (πχ. Γαλατά) όμως προέρχεται από 2/2 ήττες με 84-74 στην Ούνιξ και 76-70 στη Νίμπουργκ για τη λίγκα VTB και σίγουρα θα προτιμούσε να υποδέχεται την προ διμήνου Μακάμπι αντί για την τωρινή. Φαβορί τη Μακάμπι ούτε σκέψη να την ποντάρουμε, ωστόσο το όριο των 162,5 πόντων μοιάζει σαφώς πιο ελκυστικό καθώς αμφότερες αναμένεται να πάνε πάνω από τους 80 πόντους (7 σερί εντός πάνω από τους 80 η Νίζνι, για πλάκα τους έχει και η Μακάμπι). Προφανής επιλογή στο ματς το over 14,5 του Ρότσεστι που παίρνει πάρα πολλά σουτ και αναμένεται να αποτελέσει το Α και το Ω της περιφέρειας της Μακάμπι.

3327. ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ – ΑΛΜΠΑ

Τα αυγά και τα πασχάλια έχασε η Νεπτούνας στη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας συντριβή με 84-58 από τον Άρη ο οποίος έπαιξε τρομερή άμυνα, έτρεξε στον αιφνιδιασμό και κατάφερε από την πρώτη κιόλας περίοδο να πάρει διαφορά 20 πόντων καθαρίζοντας το ματς. Κάκιστη εμφάνιση και λίγες μέρες μετά με ήττα 58-55 στο πρωτάθλημα Λιθουανίας από την Τζούκια. Η Άλμπα αντίθετα πήρε τις ανάσες της εκμεταλλευόμενη το All Star Game της Γερμανίας ωστόσο έχει την ψυχολογία καθώς με το 83-67 επί της Αρμάνι στο 1ο ματς του ομίλου έθεσε τις βάσεις για μία ακόμη πρόκριση. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, η Νεπτούνας γενικά σκοράρει αρκετά στην έδρα της, όλα τα φετινά της ευρωπαϊκά ματς είχαν τουλάχιστον 80 πόντους όμως φοβόμαστε την Άλμπα για πιθανό μπλακ άουτ ώστε να χαλάσει το καλό με μια πρώτη ματιά over 155,5.

3027. ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Τεράστιο διπλό η Γκόρα στην πρεμιέρα μέσα στην ικανότατη Λούντβι που ήταν μία απ΄λο τις αποκαλύψεις του 1ου γύρου στο Eurocup, με 59,4% στα δίποντα βέβαια δεν θα μπορούσε να χάσει από μία ομάδα όπως η Λούντβι που σούταρε με το αθλιότατο 22,5%. Με μία ακόμη νίκη η Γκόρα θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία έχοντας στα τελευταία ματς εντός και εκτός συνόρων 4-1 νίκες και έχοντας σκοράρει μέσο όρο 89,5 πόντους στις νίκες. Η Βενέτσια δεν τα κατάφερε με το φαβορί του ομίλου Ζενίτ χάνοντας με 84-86, όπως φαίνεται θα παίξει με την Γκόρα την δεύτερη θέση και ως εκ τούτου τα μεταξύ τους ματς θα έχουν μεγάλη σημασία. Στην Ευρώπη η Γκόρα παίζει σκυλίσια άμυνα όπως μαρτυρούν τα στατιστικά της Λούντβι στο πρόσφατο ματς, σε συνδυασμό με τη σημασία του ματς σκεφτόμαστε το under 150,5 αλλά ίσως περιμένουμε το live της αναμέτρησης για να αναζητήσουμε ένα υψηλότερο όριο.

3028. ΧΑΠΟΕΛ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Εδώ και καιρό προσφέρει σκορ και θέαμα η Χάποελ σκοράροντας αρκετά, φυσικά δεν περιμέναμε,ε κάτι διαφορετικό όταν συνάντησε την όμοια αλλά και χειρότερή της Άφτοντορ με το παιχνίδι ους να θυμίζει All Star Game και να τελειώνει με σκορ 105-96 υπέρ των Ρώσων. Η Γκραν Κανάρια είναι πιο οργανωμένη ομάδα αλλά είναι φανερό ότι δεν βρισκόταν και στην καλύτερη φάση της μέσα στις γιορτές χάνοντας από Ανδόρρα και Φουενλαμπράδα εκτός έδρας αλλά και από το Στρασβούργο μέσα στο απόρθητο γήπεδό της στην πρεμιέρα των ομίλων με 76-65 σε ένα ματς που πέρασε 40 λεπτά κυνηγώντας το σκορ και τους Γάλλους. Η Χάποελ στο γήπεδό της θέλει ομάδες που τρέχουν για να βγάλει άνετα το over, η Κανάρια δεν είναι μία από αυτές όμως τους 80 πόντους σίγουρα μπορεί να τους πλησιάσει και αν κάνουμε τα μαθηματικά οι 160,5 πόντοι είναι ικανοί να μας προσφέρουν όχι ένα άνετο αλλά έστω ένα συμπαθητικό over.

3029. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΥΛΜ

Μετά από μία ευχάριστη διακοπή για το All Star Game της Γερμανίας Μπάγερν και Ουλμ κοντράρονται σε μία Γερμανική μονομαχία στον θεσμό. Οι Βαυαροί προέρχονται από 6/6 νίκες μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα και τον Αστέρα έχοντας μάλιστα κάνει 5/6 πάρτι και μία δύσκολη νίκη μέσα σε μία σκληρή έδρα όπως η Μπάνβιτ στην πρεμιέρα της 2ης φάσης. Η Ουλμ είναι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας αφήσει προ πολλού πίσω της τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε πριν 1,5 μήνα με διαδοχικές ήττες. Αυτό πάντως δεν κατάφερε να της δώσει τη νίκη κόντρα σε μία ανώτερη ομάδα όπως το Μπιλμπάο που συνέχισε την παράδοση που θέλει φέτος τους Ισπανούς να κάνουν περίπατο σε όλα τα ματς που δίνουν μέσα σε Γερμανικό έδαφος. Η Μπάγερν πριν 9 μέρες επικράτησε στο ίδιο γήπεδο με 101-85 για την Μπουντεσλίγκα, κρίνοντας από το γεγονός ότι γενικά οι Γερμανοί δεν σκίζονται αμυντικά στην Ευρώπη είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε πάλι με το over 167,5.

3030. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

TΡΕΝΟ η Βαλένθια, ασταμάτητη δεν γνωρίζει φέτος τι εστί ήττα. Έκανε πάρτι με 78-62 κόντρα στον ΠΑΟΚ που έπαιζε χωρίς Βασιλειάδη, την Κυριακή πάντως ζορίστηκε στην ομάδα-έκπληξη της ACB, Aνδόρρα, κερδίζοντας πιο δύσκολα με 78-86 χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Ντούμπλιεβιτς που είχε 17π σε 28 λεπτά. Πάντως εδώ και καιρό οι Ισπανοί δεν κάνουν χαβαλέ στα παιχνίδια τους, δείχνοντας ότι σιγά σιγά θα έρθει και η πρώτη ήττα ενδεχομένως και σε ματς που δεν το περιμένουμε πέρα από τα προφανή ντέρμπι της ACB (σε 12 μέρες παίζει στη Μπαρτσελόνα). Η Όλντε είναι μία ομάδα με δυνατότητες και το απέδειξε περνώντας αέρα από την έδρα της Λιμόζ με 78-87 στην πρεμιέρα του ομίλου, έχει όμως να αντιμετωπίσει και την παράδοση που θέλει φέτος όλες τις Γερμανικές ομάδες να γονατίζουν κόντρα σε Ισπανικές στο Eurocup (11-2 ανεξαρτήτου έδρας). Λίγο τσιμπημένο το -6,5 βάση δυναμικότητας Όλντε αλλά σίγουρα οι σκέψεις μας είναι μόνο στο διπλό.

3031. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΝΒΙΤ

Περίπατο έκανε η Μπιλμπάο μέσα στην Ουλμ κόντρα σε μία ομάδα που βρισκόταν σε καλή κατάσταση (75-93). Βέβαια δεν έχουμε ακόμη ψυχολογήσει τους Βάσκους οι οποίοι εκτός του ότι είναι ικανοί να χάσουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες εντός ή εκτός έδρας έχουν τρομερά σκαμπανεβάσματα στον ρυθμό τους καθώς μετά από ένα μεγάλο over έμειναν στο 69-71 στην έδρα της Σαραγόσα σε ένα ματς γεμάτο τακτική. Η Μπάνβιτ όπως και οι περισσότερες Τούρκικες ομάδες στηρίζονται στην έδρα τους και η ίδια έχει ρεκόρ 8-1 στα τελευταία παιχνίδια της χάνοντας πάρα πολύ δύσκολα με 83-85 από την θεωρητικά ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, Μπάγερν. Εκτός έδρας όμως μετράει μία μόλις νίκη σε 8 ματς εντός και εκτός συνόρων και αυτό κόντρα στην αδύναμη Κόνια (13η στην Τουρκία). Αυτό και μόνο αρκεί για να μας οδηγήσει στο -7,5 των Βάσκων.

3032. ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Από τα πιο αμφίρροπα ματς της ημέρας, η Εμίλια έχασε με 82-62 στο Τρέντο στην Ιταλική μάχη της πρεμιέρας του ομίλου και σίγουρα δεν έχει άλλα περιθώρια γκέλας κόντρα σε μία Καρσίγιακα η οποία κέρδισε στο δικό της Τουρκικό ντέρμπι την Τράμπζο με 81-68 χάρη σε μία τρομερή 1η περίοδο (26-17) πετυχαίνοντας την 3η σερί νίκη της. Ο Καουκένας παραμένει τραυματίας για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ακόμη, γενικά το ματς δεν εμπνέει για στοιχηματισμό.

3033. ΟΛΙΜΠΙΑ – ΟΥΝΙΚΣ

Γυάλισε το μάτι της Ούνιξ στα τελευταία ματς, 8 σερί νίκες με 4/4 συνεχόμενες στο γήπεδό της σκοράροντας κατά σειρά 97 σε Κράσνι, 94 σε Ενισέι, 84 σε Νίζνι και 101 σε Ζενίτ σε ένα καθαρά Ρώσικο 15νθήμερο. Η Ολίμπια μοιάζει να ξεφουσκώνει καθώς η τραγική της άμυνα δεν μπορεί συνεχώς να σώζεται από τα τρελά της τρίποντα, μετράει 4/5 ήττες έχοντας χάσει με 82-73 πιο άνετα απ΄ ότι δείχνει το σκορ στη Μακάμπι στην πρεμιέρα του ομίλου. Θα προσπεράσουμε το -9,5 και θα πάμε με το πιο ελκυστικό over 80,5 της Ούνιξ.

3034. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΖΟΛΝΟΚΙ

Πάρα πολύ μαχητική μας προέκυψε η Ζολνόκι, μία ομάδα που μπορεί να χώρισε με τον Άαρον Κραφτ αλλά συνεχίζει να παλεύει όλα της τα παιχνίδια ειδικά μέσα στο γήπεδό της όπως συνέβη και στο 86-75 επί της παραπαίουσας Σάσσαρι. Η Σαραγόσα έκανε την χειρότερη εμφάνισή της στην πρεμιέρα στην Τουρκία χάνοντας με 103-68 από τη Γαλατά, έπειτα αποφάσισε να παίξει άμυνα φέρνοντας πολύ χαμηλό σκορ στη νέα ήττα με 69-71 από το Μπιλμπάο. Δύσκολα θα χάσουν το ματς οι Ισπανοί αλλά χάντικαπ του -11,5 σε τέτοια ματς είναι αποτρεπτικά και οδηγούν περισσότερο στο πάσο και λιγότερο στην κόντρα.

3035. ΣΑΣΑΡΙ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Καμία γιατρειά φέτος για την Σάσσαρι, έχασε με 87-50 στο κατ' ευφημισμόν ντέρμπι της Ιταλίας από την Αρμάνι και στην πρεμιέρα του Eurocup συνέχισε το ρεκόρ της από εκεί που σταμάτησε στην Ευρωλίγκα χάνοντας το 11ο ευρωπαϊκό της ματς στη σειρά στην έδρα της Ζολνόκι με 86-75. Τουλάχιστον πήρε έναν πολύ ταιριαστό παίκτη για το ρόστερ της υπογράφοντας τον Τόνι Μίτσελ που δεν στέριωσε ούτε στην Εστού, φυσικά ο ίδιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής από τώρα ώστε να αρχίσει τις τρέλες. Η Γαλατά απάντησε με εκκωφαντικό τρόπο στον τραυματισμό του Γκριν που ουσιαστικά την αφήνει με 7 σοβαρούς παίκτες διαλύοντας με 103-68 την Σαραγόσα, εκτός έδρας πάντως μετράει 5 σερί ήττες και οποιαδήποτε σκέψη για διπλό σταματάει εκεί.

3036. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΑΦΤΟΝΤΟΡ

Τη νίκη της αγωνιστικής έκανε το Στρασβούργο περνώντας νικηφόρα από την Γκραν Κανάρια, μία απόρθητη έδρα και κάπως έτσι με το καλημέρα έκανε άνω κάτω τον όμιλο. Η Άφτοντορ είναι τρελή αλλά δεν μας χάρισε το προφανές over στο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ καθώς ο Ιτούδης αποφάσισε να παίξει άμυνα περιορίζοντας τις τρέλες των γηπεδούχων χάνοντας βέβαια και με τραυματισμό στα μέσα τον Ντε Κολό με αποτέλεσμα το 72-91. Το συγκεκριμένο παιχνίδι άνοιξε σε πολύ εφικτά όρια για τους Ρώσους, 162,5, και όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε τρομερές πιέσεις φτάνοντας την συγκεκριμένη στιγμή στους 168,5 πόντους. Ακόμη κι έτσι η μοναδική μας επιλογή από το ματς, όπως και κάθε ματς της Άφτοντορ είναι το over.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

1138. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΒΕΡΟΙΑ

Επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας, με το εκτός έδρας γκολ να μετράει, αν υπάρξει το ίδιο αποτέλεσμα με τον πρώτο αγώνα ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- η διαδικασία των πέναλτι.Καλύτερη στο πρώτο ματς η Βέροια αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με τον Ηρακλή που βρήκε το γκολ στο 73’ παρότι είχε αρκετά λιγότερες σοβαρές φάσεις στον αγώνα. Δεν άξιζε τη νίκη ο «Γηραιός». Δύσκολος πλέον ο επαναληπτικός για τη Βέροια που θέλει τη νίκη. Στο ματς με τον Πανθρακικό επίσης πραγματοποίησε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε στο 0-0. Ο Ηρακλής στη Νέα Σμύρνη ήταν κάκιστος και έχασε αρκετά εύκολα από τον Πανιώνιο με 1-0, χωρίς να δημιουργήσει ούτε μία φάση. Αν δεν ήθελε μόνο νίκη η φιλοξενούμενη το Χ2 θα αποτελούσε σοβαρή σκέψη, τώρα θα το προσπεράσουμε.

----. ΑΕΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αν και το 0-1 της Λιβαδειάς δεν δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, όλοι ξέρουμε ότι πολύ δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η ΑΕΚ. Δίκαιο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και περιμένουμε τη γηπεδούχο να διπλασιάσει τις νίκες της στη συγκεκριμένη φάση του κυπέλλου. Έρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ξάνθης, τρίποντο δίκαιο, έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία η ΑΕΚ. Τοover2,5 στο 2,10 αποτελεί σκέψη, αφού η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από νωρίς και ο Λεβαδειακός θα ανοιχτεί για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του.

1144. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Το 0-3 του πρώτου ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για εκπλήξεις στον επαναληπτικό. Η Λάρισα είχε τις ευκαιρίες, όμως η ευστοχία του Αστέρα του έδωσε τη νίκη και ταυτόχρονα κάτι παραπάνω από τη μισή πρόκριση. Αναμένονται αρκετά εναλλακτικές ενδεκάδες και για τις δύο ομάδες, ειδικά για τη Λάρισα που πρόκειται να έχει εντελώς αναπληρωματική ενδεκάδα. Αφήνουμε στην ησυχία του τον αδιάφορο αυτό αγώνα.

1145. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Νοκ-άουτ αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Γαλλίας.Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, η Τουλούζ έδειξε χαρακτήρα, καθώς δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Ρεμς και με μεστή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το ματς, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 3-1. Έχει έτσι συμπληρώσει πέντε αγώνες χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (3-2-0, 4/5GG), ενώ στο γήπεδό της από την αρχή της σεζόν μετράει 2-6-2 με 9/10GG. Η Μαρσέιγ έχει δυο 0-0 μετά τη χειμερινή διακοπή, πρώτα στην έδρα της Καέν για το κύπελλο (πήρε τελικά την πρόκριση στα πέναλτι) και στη συνέχεια στην υποδοχή της Γκινγκάμπ για το πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση. Στις εξόδους της παραμένει αήττητη εδώ και οχτώ παιχνίδια (6-2-0) σκοράροντας στα 7/8 από αυτά. Σφιχτά τα σετ, δυσκολευόμαστε να πάρουμε θέση υπέρ της μιας ή της άλλης, κρατάμε όμως τοGGστο 1,80 τηςBet365,το οποίο αποτελεί σπεσιαλιτέ της Τουλούζ, ενώ και οι Μασσαλοί δεν φημίζονται για τις ανασταλτικές επιδόσεις τους.

1146. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Νοκ-άουτ παιχνίδια για τα προημιτελικά του κυπέλλου Πορτογαλίας.Στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζεται η Ζιλ Βιθέντε, έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες και είναι αήττητη εδώ και δέκα αγωνιστικές (6-4-0) στη μάχη που δίνει για την άνοδο. Η Νασιονάλ αγνοεί το τρίποντο εδώ και έξι ματς πρωταθλήματος (0-3-3), έχει υποχωρήσει βαθμολογικά, ενώ φτάνει στον προημιτελικό ταλαιπωρημένη, αφού το κυριακάτικο παιχνίδι της με τη Μπενφίκα ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, λόγω της ομίχλης που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αήττητη η Ζιλ Βιθέντε μπροστά στο κοινό της (6-6-0), η Νασιονάλ δεν τα πηγαίνει καλά στις εξόδους της (1-2-6 εκτός), οι τιμές αουτσάιντερ των γηπεδούχων μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε προς τον ασιατικό άσο +0,25 στο 1,80 τηςBet365.

1147. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Η Ρίο Άβε εξαργύρωσε το πόντο που πήρε στο «Ντραγκάο» από την Πόρτο, φτάνοντας στη νίκη στο γήπεδό της απέναντι στην Ουνιάο με 1-0, αποτέλεσμα με το οποίο βρέθηκε εκ νέου σε απόσταση βολής από την πρώτη πεντάδα. Η Εστορίλ έσπασε το αρνητικό σερί των δέκα αγώνων χωρίς νίκη (0-5-5) με το δίκαιο 2-0 επί της Μπελενένσες, μακριά από το σπίτι της πάντως έχει επιδείξει αμυντικογενή τακτική, που δεν της έχει αποφέρει καλά αποτελέσματα (1-2-6 εκτός). Αρκετά αξιόπιστη στο γήπεδό της η Ρίο Άβε (6-0-3 εντός), το 2,02 του άσου στον Stoiximan είναι ικανοποιητικό.

1150. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ Α.Ο.

Τα Χανιά προηγήθηκαν στο πρώτο ματς, όμως αυτό δεν τους βγήκε σε καλό αφού ηττήθηκαν εύκολα με 1-4. Ο επαναληπτικός φυσικά θεωρείται διαδικαστικός και μία ευκαιρία για δοκιμές από τον Σίλβα. Δεν βρίσκουμε κανένα ενδιαφέρον στο παιχνίδι αυτό, το αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε.

1153. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΛΙΛ

Μοιάζει με πολυτέλεια η όποια ενασχόληση με το Λιγκ Καπ για τη Γκινγκάμπ τη στιγμή που δίνει σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Προφανώς και δεν θα αδιαφορήσει όταν διακυβεύεται μία θέση στα ημιτελικά του θεσμού όμως η Λιλ τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πιο έτοιμη και αποφασισμένη για αυτή την πρόκληση . Άλλωστε με τον Αντονετί στον πάγκο έχει συμμαζευτεί και είναι αήττητη στα επτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (5-2-0). Με το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,025 της Bet365πηγαίνει ο Betol . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1154. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΑΡΟΥΚΑ

Οδυνηρή ήττα για τη Μπράγκα στην έδρα της Σπόρτινγκ, παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 δεν κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα και είδε τους πρωτοπόρους να ανατρέπουν πλήρως την κατάσταση και να φτάνουν στην επικράτηση με 3-2, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις. Ικανοποιητική η ως τώρα πορεία της, συνεχίζει σε Λιγκ Καπ, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα υπολείπεται μόνο των Σπόρτινγκ, Πόρτο και Μπενφίκα. Στα τελευταία έξι της ματς εντός των συνόρων μετράει 3-2-1 με 4/6over2,5 και 5/6GG, ενώ στο γήπεδό της έχει απολογισμό 5-2-1. Η Αρούκα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς, έχει χάσει μόλις τρεις φορές από την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ στα τελευταία της έξι παιχνίδια μετράει 3-2-1 (5/6GG&over2,5) και μακριά από το σπίτι της έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (1-7-1 εκτός, τα τέσσερα τελευταίαGG). Φρέσκαρε την ενδεκάδα του ο προπονητής των φιλοξενούμενων στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (2-2 εκτός με τη Γκιμαράες) δείχνοντας ότι θέλει την πρόκριση για τα ημιτελικά, θεωρούμε ότι παρά την ποιοτική ανωτερότητα των γηπεδούχων ο άσος δεν είναι για 1,45, έχουμε την Αρούκα ικανή για τη ζημιά και πιστεύουμε ότι έχει τα φόντα για να βρει δίχτυα, στο 2,22 τοGGκαι στο 2,05 τοover2,5 στον Stoiximan .

1156. ΘΕΛΤΑ – ΚΑΝΤΙΘ

Κύπελλο Ισπανίας, επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των «16», σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.Η υπόθεση πρόκριση έχει στην ουσία κριθεί έπειτα από το 0-3 της Θέλτα στην έδρα της Κάντιθ, οι γηπεδούχοι πάντως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς προέρχονται από τρεις κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ασχοληθούμε με την εν λόγω αναμέτρηση.

1155. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

HΒιγιαρεάλ μπορεί να είναι φορμαρισμένη και να έχει την παράδοση με το μέρος της ωστόσο η Μπιλμπάο αποτελεί παραδοσιακά ομάδα που κυνηγάει το κύπελλο, κάτι το οποίο φυσικά φαίνεται και από τις προθέσεις του Βαλβέρδε να παρατάξει βασικούς. Οι γηπεδούχοι ίσως δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα όπου και τα πηγαίνουν περίφημα αλλά και πάλι στη κατάσταση την οποία βρίσκονται δεν είναι για κόντρα. Δύσκολο να επιλέξουμε πλευρά, το αμφίσκορο πάντως στην απόδοση 1,75 του Stoiximan έχει πολύ καλές τύχες μιας και η αναμέτρηση είναι εντελώς διαφορετική από αυτές του πρωταθλήματος.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1159. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Μάντσεστερ Σίτυ και Έβερτον ξανασυναντιούνται μετά από μία εβδομάδα, αυτή τη φορά στο «Έτιχαντ» για το πρωτάθλημα. Οι «πολίτες» συνεχίζουν την καταδίωξη των Άρσεναλ και Λέστερ, έχοντας ως μεγάλο όπλο την επιθετική τους γραμμή, την ώρα που η άμυνα αποτελεί εδώ και χρόνια την αχίλλειο πτέρνα τους. Από την άλλη, τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στο μέσον της βαθμολογίας και μάχονται για την ανάκαμψη, όμως μακριά από το σπίτι τους έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα. Ακόμα ένα παιχνίδι με σκορ και θέαμα περιμένουμε από τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν ψωμοτύρι τα GGκαιover2,5, με το συνδυασμό τους να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1162. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Από αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο έρχεται η Σουόνσι, γενικότερα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την αλλαγή στον πάγκο της, μία μόνο η νίκη της από τα τέλη Οκτωβρίου και έπειτα (1-3-7) σε έντεκα επίσημες αναμετρήσεις. Κρίσιμο ματς για τη Σάντερλαντ, η οποία επιτέλους απαλλάχτηκε από το βαρύ πρόγραμμα στις εξόδους της, ενώ ίσως να παίξει το ρόλο της στη μάχη των πάγκων, η εμπειρία και η πονηριά του Big Sam σε τέτοια ματς. Δεν είναι για 1,80 ο άσος, «κρυμμένη» αξία στο +0,75 των «μαυρόγατων» (1,925/Bet365), επιλογή που βρίσκεται στο πινακάκι των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1158. ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Ήταν φως-φανάρι πως το πρόβλημα της Τσέλσι τη φετινή σεζόν δεν ήταν άλλο από το Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κακές σχέσεις με πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ρόστερ των «μπλε» και με την απομάκρυνσή του οι πρωταθλητές μετρούν πέντε ματς δίχως ήττα. Η Γουέστ Μπρομ είναι μία κλασική ομάδα του Τόνι Πιούλις, με ξεκάθαρο προσανατολισμό τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και με το στόχο αυτόν θα παραταχθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι πιθανές απώλειες στην επίθεση των Λονδρέζων ανεβάζουν το επίπεδο δυσκολίας της αναμέτρησης, όμως θεωρούμε πως θα καταφέρουν να φτάσουν στο τρίποντο, με το συνδυασμό άσου καιunder3,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,97 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1161. ΣΤΟΟΥΚ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Παρά το ευρύ ροτέισον του Χιουζ στο ματς κυπέλλου με την Ντόνκαστερ, η Στόουκ δεν έπεσε στην παγίδα, αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 1-2 εκτός έδρας. Στο πρωτάθλημα τα εξαιρετικά της αποτελέσματα (2-0 της Γιουνάιτεντ, 3-4 την Έβερτον) σταμάτησαν στο Μπέρμιγχαμ, εκεί γνώρισε την ήττα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τη Γουέστ Μπρομ με 2-1, έχοντας μείνει με δέκα παίκτες από το 83’. Στο «Μπριτάνια» μετράει 4-1-4 σε εννέα ματς. Πέρασε και δεν ακούμπησε το κύπελλο για τη Νόριτς, εύκολη ήττα με 0-3 από τη Μαν. Σίτι, προφανώς αυτό που την ενδιαφέρει είναι η μάχη στην ουρά του πρωταθλήματος. Εκεί εκμεταλλεύεται την έδρα της, έρχεται από δύο απανωτά τρίποντα στο «Κάροου Ρόουντ», με αποτέλεσμα να αποσπαστεί με έξι βαθμούς από τη διακεκαυμένη ζώνη. Εκτός δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική (2-2-6), με την αμυντική της επίδοση (22 γκολ παθητικό, τρίτη χειρότερη επίδοση της Πρέμιερ) να αποτελεί τροχοπέδη. Δίκαιος ο άσος στο 2,05 της Bet365, είναι καλύτερη ομάδα οι «Potters», σπάνια πάντως πηγαίνει το χέρι μας σε αποδόσεις διπλασιασμού των φαβορί, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα όπως η Πρέμιερ Λιγκ.

1160. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Καθόλου καλή στο τελευταίο διάστημα η Σαουθάμπτον, μόλις μία η νίκη της σε δέκα επίσημες αναμετρήσεις (και οκτώ ήττες) από τα τέλη Νοεμβρίου, ενώ δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό και στο κύπελλο, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με βασικούς (εντός έδρας αποκλεισμός από την Κρ. Πάλας). Καλοδουλεμένο σύνολο η Γουότφορντ, μπορεί στις πρόσφατες ήττες με Μαν. Σίτι και Τότεναμ να ηττήθηκε με γκολ στο φινάλε, όμως οι εμφανίσεις της ήταν ελπιδοφόρες. Μεσοβδόμαδα ξεκούρασε βασικούς στο κύπελλο ο Κίκε Φλόρες. Αδικούνται 100% από το σετ αποδόσεων οι «σφήκες», στο 1,925 βρίσκουμε το Χ2, το οποίο τιμήθηκε από Betol & Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1157. ΧΑΛ – ΚΑΡΝΤΙΦ

HΧαλ (9-2-1 εντός) κέρδισε με 1-0 στο κύπελλο τη Μπράιτον, χωρίς να εντυπωσιάσει και με αρκετούς μη βασικούς στην ενδεκάδα, αφού ο Μπρους έχει στο μυαλό του ως πρώτο στόχο την άνοδο. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το 1-2 στο Λονδίνο επί της ΚΠΡ, νίκη που δεν άξιζε, με γκολ στις καθυστερήσεις, πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η Κάρντιφ (2-5-5 εκτός) έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο, αφού παρότι είχε τα ηνία του αγώνα και τις περισσότερες φάσεις έχασε από τη Σριούσμπερι με 0-1. Η γκρίνια και το μετριότατο κλίμα έγιναν πιο έντονα και η κατάσταση στην ομάδα της Ουαλίας δεν είναι η ιδανική. Ο άσος περιμένουμε να επιβεβαιωθεί στην εξαιρετική έδρα της ανώτερης και πιο φορμαρισμένης Χαλ, το 1,70 είναι απλά δίκαιο, στοliveπιστεύουμε ότι μπορεί να βγει κάτι καλύτερο.

1164. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Μεγάλο ματς στο «Άνφιλντ», Λίβερπουλ και Άρσεναλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, κρίσιμη αναμέτρηση για τους «κανονιέρηδες» που καλούνται να δείξουν αν αντέχουν στην κορυφή της Πρέμιερ. Προβλήματα στα μετόπισθεν η Λίβερπουλ, που ούτως ή άλλως δεν πείθει, μέχρι την τελευταία στιγμή ο Κλοπ θα περιμένει τους Σακό και Τουρέ. Πρωτοπόρος η Άρσεναλ, από το χεράκι την έχει πάρει ο Οζίλ με τις εμφανίσεις του (16 ασίστ/3 γκολ), έχει την ποιότητα μπροστά για να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στο «Άνφιλντ». Το μομέντουμ είναι με την Άρσεναλ, θα στηρίξουμε τους «κανονιέρηδες» επιλέγοντας το διπλό Draw No Bet (1,85/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1165. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΕΣΤΕΡ

Δύο από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Πρέμιερ Τότεναμ & Λέστερ, έρχονται ξανά αντιμέτωπες μετά το ισόπαλο 2-2 στο ματς κυπέλλου την προηγούμενη Κυριακή. Τις λιγότερες ήττες (δύο) έχουν αμφότερες στο πρωτάθλημα, στην τέταρτη θέση οι «πετεινοί», στη δεύτερη οι «αλεπούδες». Δείχνει να ζορίζεται τελευταία η Λέστερ, έχει στραβοπατήματα εντός έδρας η Τότεναμ. Μέση λύση το GG (1,83/Bet365), το 2-2 στο κύπελλο μας δείχνει το δρόμο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1166. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΥΩΝ

Ταχεία εξπρές η Παρί σε όλες τις διοργανώσεις, με πατημένο το γκάζι συνεχώς και φαίνεται πολύ δύσκολο να περάσει περίοδο ντεφορμαρίσματος αφού το επόμενο χρονικό διάστημα η σεζόν θα κορυφωθεί με τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λυών βελτίωσε κάπως το ηθικό της αφού πήρε νίκη μετά από δύο μήνες στο πρωτάθλημα στο πρώτο της ματς στο νέο γήπεδο και στο ντεμπούτο του Ζενέσιο. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ταυτόχρονα με τη νίκη της Παρί να εμφανιστεί και τοoverμε τον συγκεκριμένο συνδυασμό (1 &over2,5) να πληρώνει 1,80 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1167. ΜΙΛΑΝ – ΚΑΡΠΙ

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το κύπελλο Ιταλίας.Με το 1-1 έφυγε από την έδρα της Ρόμα η Μίλαν, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη. Το κύπελλο αποτελεί προτεραιότητα για τους «ροσονέρι» αφού ο δρόμος μέχρι τον τελικό είναι πολύ βατός (στα ημιτελικά το εν λόγω ζευγάρι διασταυρώνεται με εκείνο της Σπέτσια με την Αλεσάντρια). Η Κάρπι έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση από τη διακοπή, μετά το 0-0 στη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο, επικράτησε με 2-1 στο γήπεδό της επί της Ουντινέζε, δεν παρατάει πάντως το κύπελλο, αφού της παρουσιάζεται ιστορική ευκαιρία για μια διάκριση στο θεσμό. Ενθαρρυντική η τελευταία εμφάνιση της Μίλαν, ωστόσο αυτό δεν φτάνει για να σταθεί ο άσος του 1,40, μονόδρομος το πάσο με τα σετ που κυκλοφορούν.

1168. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τρίτη φορά τίθενται αντιμέτωπες οι δυο ομάδες σε διάστημα δέκα ημερών, 0-0 το ματς πρωταθλήματος με γηπεδούχο την Εσπανιόλ, με νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-1 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση των δυο για το κύπελλο, πρακτικά η πρόκριση έχει κριθεί. Χωρίς νίκη από τη διακοπή και έπειτα οι γηπεδούχοι (0-1-3), δύσκολα θα προβάλλουν αντίσταση στους πρωταθλητές, όσες αλλαγές και να κάνει ο Λουίς Ενρίκε, το ματς πάντως είναι ντέρμπι και γι αυτό περιμένουμε να δούμε ένταση και σκληρές μονομαχίες από τους δυο αντιπάλους, στοιχηματικά όμως θα απέχουμε.

1169. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΕΪΜΠΑΡ

Η βαθμολογική συγκομιδή της Λας Πάλμας στο πρωτάθλημα δεν της δίνει την πολυτέλεια να ασχοληθεί και πολύ σοβαρά με τον θεσμό του κυπέλλου. Αντιθέτως η Έϊμπαρ δεν θα πει όχι σε μια καλή πορεία, μιας και στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει περίφημα, εκτός των άλλων οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους, μέχρις στιγμής, καταφέρνουν και παίρνουν αποτελέσματα με ιδιαίτερη άνεση. Η αξία βρίσκεται στο διπλό καθώς η ‘Έϊμπαρ θέλει μόνο τη νίκη, στο 3,10 με καθοδικές τάσεις το διπλό στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1170. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΠΟΡΤΟ

Οι δυο ομάδες έπαιξαν ξανά την Κυριακή στην έδρα της Μποαβίστα στο πρωτάθλημα, με την Πόρτο, στο πρώτο της παιχνίδι μετά την αποπομπή του Λοπετέγκι, να είναι σαρωτική και να επικρατεί με το ευρύ 5-0. Δώδεκα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συμπλήρωσαν έτσι οι γηπεδούχοι (0-3-9), στο 1-2-5 ο φετινός εντός έδρας απολογισμός τους. Αναγεννημένη μετά την αλλαγή στον πάγκο εμφανίστηκε η φιλοξενούμενη, ο υπηρεσιακός Ρουί Μπάρος πιθανότατα θα καθοδηγήσει ξανά την ομάδα, οι «Δράκοι» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, αν και δύσκολα θα ξαναδούμε το σκορ να ξεφεύγει τόσο πολύ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ