ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης (1/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τετάρτης.

114. ΓΕΟΝΑΜ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Σε αρκετά καλή κατάσταση η γηπεδούχος Γεονάμ (5-3-1 εκτός έδρας), έφερε 2-2 εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Γιέονμπουκ πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. 4-1-1 στα τελευταία έξι και οδεύει προς την τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Νίκη με 2-1 επί της Γκουανγκτζού για την Ποχάνγκ, αλλά το ρεκόρ της 4-1-1 δεν λέει την αλήθεια, καθώς δεν άξιζε όλες τις νίκες της, όπως αυτή στο τελευταίο της ματς. Επιλογή των Young Guns ο ασιατικός άσος 0:0 του 2,05, δεν βρίσκουμε λόγο για να είναι –έστω ελαφρύ- αουτσάιντερ η γηπεδούχος.

115. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΜΠΟΥΣΑΝ

Πρωτοπόρος η Γιέονμπουκ (7-1-1 εντός έδρας), αλλά δεν βρίσκεται σε αξιόλογη κατάσταση (1-3-2 στα τελευταία) και παραμένει πρώτη με διαφορά επτά βαθμών επειδή οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω της δεν κερδίζουν. Δεύτερη από το τέλος η ντεφορμέ και μέτρια Μπουσάν (1-2-3 στα τελευταία). Λογικό φαβορί η γηπεδούχος, όμως δεν θα μπλέξουμε, καθώς είναι εμφανώς ντεφορμέ.

118. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Εύκολη εντός έδρας νίκη για την Ιντσέον (2-6-1 εντός) με 2-0 επί της αδύναμης Νταέτζεον. Δεν κερδίζει και δεν χάνει καθόλου εύκολα στην έδρα της, όπως δείχνει και το ρεκόρ της, πρέπει να βρει κι άλλες νίκες ώστε να μπει την πρώτη εξάδα. H φιλοξενούμενη Γκουανγκτζού (4-3-3 εκτός έδρας) συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις στην ήττα με 2-1 από την Ποχάνγκ. Αρκετό Χ πιστεύουμε ότι έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η γηπεδούχος είναι μετρ του είδους.

119. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

Σε μέτρια κατάσταση και οι δύο ομάδες, βέβαια η Νταέτζεον παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας και δεν φαίνεται να ξεφεύγει από εκεί. Στο όριο κρίνονται όλα τα παιχνίδια της γηπεδούχου (3-4-2 στην έδρα της). Λείπει ο σταρ, καλύτερος παίκτης και τοπ σκόρερ Αντριάνο (17 συμ./8 γκολ) για τη Νταέτζεον και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους. Αρκετά χαμηλά ο άσος, λογικά θα επιβεβαιωθεί αλλά δεν θα τον προτιμήσουμε.

120. ΣΟΥΓΟΝ – ΟΥΛΣΑΝ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη γηπεδούχο Σουγόν (4-2-3 εντός), 0-0 με τη Σεούλ αυτή τη φορά και έχασε δεύτερη συνεχόμενη ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Γιέονμπουκ. Αρκετά μέτριες οι εμφανίσεις της και πρέπει να επιστρέψει στις νίκες αν θέλει να πλησιάσει την πρώτη θέση. Η Ουλσάν έχασε με 0-1 από τη Σεονγκνάμ και πλέον έχει 1-2-3 στα τελευταία έξι. Στο 2,00 περιμέναμε τον άσο, βρίσκεται στο 2,20 και αυτόματα τον σκεφτόμαστε.

124. ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ – ΣΕΟΥΛ

Εκτός έδρας νίκη με 3-1 για τη Γιεγιού με αντίπαλο τη Μπουσάν, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση μετά από τρία μέτρια παιχνίδια. Λείπει ο φορ Κανγκ (14 συμ./5 γκολ) εδώ και καιρό λόγω τιμωρίας. Τρίτο μέτριο παιχνίδι για τη Σεούλ (0-2-1) η ισοπαλία με 0-0 με τη Σουγόν. Βρίσκεται σε αρκετά μέτρια κατάσταση και δεν εκμεταλλεύτηκε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των πρωτοπόρων. Η έδρα της Γιεγιού (6-1-1 έχει στο σπίτι της) της δίνει τον πρώτο λόγο, στο 2,40 βρίσκεται ο άσος και στο 0:0 το ασιατικό line, που μας φαίνεται κάτι παραπάνω από δίκαιο.

133. ΤΟΡΣΑΒΝ Β36 – ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ

Πρώτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ, διπλές αναμετρήσεις, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Τόρσαβιν είναι η περσινή πρωταθλήτρια των Νησιών Φερόε και βρίσκεται εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφού το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, με δέκα στροφές να απομένουν για την ολοκλήρωσή του. Μετράει τρεις σερί νίκες, είναι αήττητη στα δέκα πιο πρόσφατα (6-4-0, 9/10 GG, 6/10 over 2,5) και ο εντός έδρας απολογισμός της ανέρχεται σε 4-3-0 με 4/7 GG, 4/7 over 2,5. Η Νιου Σεντς κατέκτησε δια περιπάτου το περσινό πρωτάθλημα Ουαλίας. Εν όψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά έδωσε δυο φιλικά την προηγούμενη εβδομάδα (ισοπαλία 3-3 με Γκλέναβον, νίκη 3-1 επί της Γκλέντοραν). Ποιοτικότερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μεγαλύτερος ο βαθμός ετοιμότητας των γηπεδούχων, μάλλον δίκαιο δείχνει το σετ.

Πάμε στοίχημα LIVE

134. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΑΒΑΪ

Ανύψωση ηθικού είχαμε στη Βάσκο μετά την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα (1-3-5) που έτυχε να είναι στο κλάσικο καριόκα απέναντι στη Φλαμένγκο στο ντεμπούτο μάλιστα του Σέλσο Ροτ. Φυσικά και δεν παύει να είναι μία μέτρια ομάδα και εκτίμηση μας πως οι εταιρίες υπερεκτιμούν τις δυνατότητες της. Η Αβαΐ προέρχεται από εντός έδρας ήττα αλλά απέναντι στην καλύτερη ποιοτικά Γκρέμιο αλλά εκτός έδρας μην ξεχνάμε πως έχει απολογισμό 2-1-1 με νίκες επί των Γκοΐας και Κοριτίμπα και ισοπαλία με Σάο Πάολο. Στρεφόμαστε προς το Χ2 που παίζεται στο 2,05 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

135. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αν η Ιντερνασιονάλ εμφανίζονταν κομπλέ και χωρίς απουσίες (rotationθα κάνει ο Αγκίρε) ίσως πηγαίναμε στην κόντρα της Σπορτ Ρεσίφε. Ωστόσο το «λιοντάρι» είναι αήττητο (5-4-0) και με το απόλυτο νικών στο Ρεσίφε (5-0-0), θα δείξουμε προτίμηση στα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 (κάλυψη 1-1) αφού η «κολοράντο» δεν θα χαλαστεί με την ισοπαλία. Η μέση απόδοση αυτής της συνδυαστικής επιλογής είναι 2,36 στον Stoiximan. Στην αγορά των σκόρερ ίσως προκύψει αξία μόλις μάθουμε την πιθανή ενδεκάδα της Ιντερνασιονάλ ενώ από τους γηπεδούχους αξίζει το 5,50 (Bet365) του Μάικον Λέιτε για να σκοράρειanytime. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

299. ΙΑΠΩΝΙΑ (Γ) – ΑΓΓΛΙΑ (Γ)

Ημιτελικός του Παγκοσμίου κυπέλλου Γυναικών. Μόνο νίκες μετράει η Ιαπωνία στη φετινή διοργάνωση (5-0-0), όλες ωστόσο ήταν οριακές (τρεις φορές επικράτησε με 1-0, δυο φορές με 2-1). Η Αγγλία μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Γαλλία έχει κάνει το 4/4 (όλες οι νίκες της με σκορ 2-1) και μάλιστα στο τελευταίο απέκλεισε τη διοργανώτρια ομάδα του Καναδά. Η Ιαπωνία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως δεν έχουμε διάθεση να κοντράρουμε τις εφτάψυχες Αγγλίδες σε αυτές τις αποδόσεις.

136. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΙΝΤΕΠ. ΡΙΒΑΝΤΑΒΙΑ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Χαμηλά στο πρωτάθλημα η περσινή κάτοχος του θεσμού Ουρακάν (24η, 3-4-8), δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδια από τις αρχές του μήνα, λόγω της διακοπής για το Κόπα Αμέρικα. Στο μέσο της δεύτερης κατηγορίας η Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια (11η 8-4-9), έρχεται από νίκη που ήταν η πρώτη μετά από επτά ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-2-5). Έχει τον πρώτο λόγο η Ουρακάν που δεν αναμένεται να αφήσει το θεσμό στην τύχη του.

137. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Ως ακλόνητο φαβορί για νίκη μας δίνουν οι εταιρίες την Ατλέτικο Μινέιρο, λογικό και επόμενο αλλά έχουμε ένσταση όσον αφορά την απόδοση αφού το 1,36 του άσου κρίνεται πολύ χαμηλό. Δεν είναι τόσο μεγάλο μπάζο η Κοριτίμπα, αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς και αν μη τι άλλο μπορεί να μην χάσει με κάτω τα χέρια, στο 1,80 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +1,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

138. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Από ευρεία νίκη έρχεται η Παλμέιρας (4-0 τη Σάο Πάουλο), δείχνει σε θετική τροχιά (3-1-2 στα τελευταία έξι) και στην έδρα της (2-2-1) έχει πλέον δυο συνεχόμενες νίκες. Η Σαπεκοένσε προέρχεται από την πρώτη φετινή ισοπαλία της, στα τελευταία πέντε μετράει 2-1-2 (5/5 under 2,5, 4/5 NG) και μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 1-0-4, με τη μοναδική νίκη της να είναι στο πιο πρόσφατο από αυτά. Η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων, δεν μπορούμε όμως να τους εμπιστευτούμε σε τόσο χαμηλές τιμές.

139. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΝΤΑΛΑΣ

Ακόμα μία εντός έδρας νίκη για το Κάνσας, αυτή τη φορά με 2-0 επί του Κολοράντο. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο σπίτι του με ρεκόρ 6-3-0 και μόλις πέντε γκολ παθητικό. Μετά από έξι ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-3) κέρδισε με 2-0 το Χιούστον. Αμφότερες θα έχουν προβλήματα απουσιών, καθώς λείπουν βασικοί παίκτες που είναι με τις εθνικές τους ομάδες. Ο άσος του 1,80 κρίνεται δίκαιος.

Πάμε στοίχημα LIVE

140. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Τρία χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ατλέτικό Παραναένσε (0-1-2, 3/3 over 2,5 & GG), στην έδρα της πάντως είναι ισχυρή (4-1-0, όλες οι νίκες της με λευκό παθητικό). Η Σάο Πάουλο έρχεται από τη σφαλιάρα στο ντέρμπι με την Παλμέιρας και μακριά από το γήπεδό της παρουσιάζεται αρκετά παθητική μέχρι τώρα (1-1-3, 4/5 under 2,5, 5/5 NG). Επιπλέον αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα καθώς οι παίχτες της παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες. Σφιχτό παιχνίδι αναμένεται, κάπου ανάμεσα στο 1-0 με 2-0 δείχνει να κινείται.

141. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Γκρέμιο και τέσσερις στα τελευταία πέντε (4-0-1), ενώ στην έδρα της μετράει τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα (4-1-0). Η Κρουζέιρο (2-0-3) έκανε και δεύτερη ήττα, έπειτα από το μίνι σερί των τριών σερί νικών που προηγήθηκε. Η δύναμη της έδρας και η φόρμα των γηπεδούχων μας στρέφουν προς τον άσσο του 1,90 στον Stoiximan .

142. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Σταθερά στην ουρά της βαθμολογίας η Τζοϊνβίλ (1-1-7 ως τώρα), έχει μαζέψει όλους της τους βαθμούς εντός έδρας (1-1-2), η Φλαμένγκο βρίσκεται και αυτή εντός της ζώνης του υποβιβασμού (2-0-4 στα έξι τελευταία) και εκτός έδρας μετράει 1-0-5. Αμφίρροπη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δυο ομάδες με μέτρια πορεία, δεν θα πάρουμε πλευρά.

143. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Ισοπαλία με 2-2 για το Σολτ Λέικ απέναντι στο Κολόμπους το Σάββατο, έπαιξε μέτρια και μάλιστα στο τέλος του παιχνιδιού θα μπορούσε να έχει δεχτεί και τρίτο γκολ. Δεν χάνει εντός έδρας, αλλά επίσης δεν κερδίζει εύκολα (3-5-1 στο πρωτάθλημα εντός). Στο ντέρμπι με το Σιάτλ κέρδισε με 4-1 το Πόρτλαντ και ξεπέρασε την συντριβή από το Λος Άντζελες την προηγούμενη αγωνιστική. Αρκετή ισοπαλία έχει το παιχνίδι, δεν βρίσκουμε λόγο να μπλέξουμε.

144. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ντέρμπι της Δυτική ακτής, δεύτερο στη σειρά, καθώς λίγες μέρες πριν έπαιξαν και το Σαν Χοσέ κέρδισε με 3-1. Ήταν αρκετά καλύτερο το Σαν Χοσέ και δίκαια πήρε τη νίκη. Όμως τώρα ίσως έχει βασικές απουσίες και κάποιες αλλαγές λόγω των Εθνικών ομάδων. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με το παιχνίδι, το αφήνουμε στην ησυχία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ