ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (22/4). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

121. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ - ΝΙΙΓΚΑΤΑ

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, πρώτες αγωνιστικές ακόμα στο θεσμό, τρέχα γύρευε δηλαδή… Με 1-0-7 συνολικά έχει ξεκινήσει τη χρονιά η Βεντφορέτ Κόφου, λίγα πράγματα και η Νιιγκάτα αλλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

122. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Φαβορί δίνεται η ποιοτικότερη Καβασάκι, αλλά η Βίσσελ Κόμπε τρέχει σερί 3-2-0 και δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Καλύτερη λύση τα γκολ.

123. ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ. - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Δεν είναι ομάδα που καθαρίζει εύκολα τα ματς της η Χιροσίμα, στο όριο πάνε οι νίκες της συνήθως, φτωχά τα 1,90-2,00 του διπλού.

124. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

ΝοBet.

125. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΣΕΝΤΑΪ

Ομάδα έδρας η Σεντάι, από επτά σερί ήττες έρχεται η Σιμίζου. Τριπλή.

126. ΤΟΚΥΟ - ΤΟΣΟΥ

Νο Βet.

127. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΕΛ

Ημιτελικά κυπέλλου στην Κύπρο, τεράστιο ντέρμπι αλλά το 3-0 του πρώτου αγώνα έχει ήδη δώσει στο ΑΠΟΕΛ την πρόκριση.

128. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

2-2 ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός, η ΑΕΛ δείχνει να είναι πιο έτοιμη για αυτά τα ματς, όμως προκρίνεται και με ισοπαλία.

129. ΚΑΪΖΕΡ ΤΣΙΦΣ - ΠΟΛΟΚΟΥΕΪΝ

Οι μέλλοντες πρωταθλητές Κάιζερ Τσιφς θα κάνουν ακόμα μια νίκη στη απόρθητη (9-4-0) έδρα τους.

130. ΜΑΜΕΛΟΝΤΙ ΣΑΝΤ. - ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΣΤΑΡΣ

Νο Βet.

Πάμε στοίχημα LIVE

131. ΜΟΝΑΚΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου ματς ταξίδεψε η Γιουβέντους στο Μονακό, για αμφότερες τις ομάδες η πρόκριση στα ημιτελικά θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και περιμένουμε ένα προσεκτικό ματς υπομονής. Φαβορί δίνεται η Γιουβέντους, αλλά το -0,25 (2,00) δεν έχει αξία και δεν βλέπουμε το λόγο να πονταριστεί από τη στιγμή που οι Ιταλοί προκρίνονται και με ισοπαλία αλλά και με ήττα με 2-1, 3-2 κτλ. Πρώτη επιλογή το 2,00 για το Χ ημίχρονο (Bet365), ακολουθεί το 2,50 για το 0-0 ημίχρονο ( Stoiximan ), για τους λιγότερο τολμηρούς υπάρχει και το under 0,75 HT στο 2,025 της Bet365. Απλά να αναφέρουμε ότι η Μονακό φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 1-7-1 στο ημίχρονο (7/9 ήταν και 0-0) και η Γιουβέντους 2-6-1 (5/9 0-0) .Στο 2,10 ( Stoiximan ) η επιλογή των Young Guns να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

132. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Για 8η φορά (!) θα βρεθούν αντιμέτωπες Ρεάλ και Ατλέτικο φέτος, με την ομάδα του Σιμεόνε να μην έχει χάσει ακόμα (4-3-0 συνολικά με 12-4 γκολ, 1-2-0 εκτός έδρας). 0-0 έληξε το πρώτο ματς, ύπουλο αποτέλεσμα για τη Ρεάλ που αν δεχτεί γκολ θα πρέπει να σημειώσει δύο και είναι «πληγωμένη», αφού δεν θα αγωνιστούν οι Μαρσέλο, Μόντριτς και Μπέιλ, ενώ ο Μπενζεμά είναι αμφίβολος. Κοντράρεται ο άσος μετά τους τραυματισμούς της Ρεάλ στο σαββατιάτικο ματς, αντέχει ακόμα το Χ2 (+0,5) στο 2,05 της Bet365, εξάλλου ο Σιμεόνε έχει τον τρόπο κόντρα στη Ρεάλ. Στα 13 τελευταία μεταξύ τους μετράει 5-6-2, με τη Ρεάλ να κερδίζει μόνο δύο φορές πέρσι στο κύπελλο! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

133. ΝΤΑΝΤΙ - ΣΕΛΤΙΚ

Παιχνίδι με το οποίο κλείνουν αμφότερες τις υποχρεώσεις τους για την κανονική διάρκεια της σκωτσέζικης Πρέμιερ, η Νταντί (5-7-4 εντός) κατάφερε να μπει στην εξάδα και θα διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο, η Σέλτικ έρχεται από γκέλα και αποκλεισμό στο κύπελλο (3-2 στην παράταση από την Ινβερνές), ματς που πάντως κρίθηκε από μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Δεδομένη η ανωτερότητα των“Κελτών”, λογικά θα βγάλουν αντίδραση.

134. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Πολύ περισσότερο καίει τη Λίβινγκστον (3-4-9 εντός) το ματς, η ουραγός της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ δίνει μεγάλο αγώνα για την παραμονή, μετρώντας 2-3-0 στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της, την προηγούμενη αγωνιστική κράτησε στο 1-1 εντός τους Ρέιντζερς. Η Χιμπέρνιαν (10-1-5 εκτός) έρχεται από ήττα-σοκ και αποκλεισμό από τα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στη Φόλκερκ, σε ακόμα ένα ματς που είχε καθολική υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα και στο τέλος πλήρωσε μια κόντρα. +1 ασιατικός άσος.

135. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Oβαθμός δεν θα χαλάσει τους γηπεδούχους (8-5-8 ρεκόρ εντός), που έρχονται από υπερπροσπάθεια στο κύπελλο (αποκλεισμός στην παράταση από την Άρσεναλ) και την απογοήτευση που σίγουρα έφερε η μη παρουσία στον τελικό, στο +7 βρίσκονται από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς κίνητρο αλλά σεβαστό μέγεθος η Μπέρμιγχαμ (4-8-9εκτός).

136. ΕΜΕΛΕΚ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού η Εμελέκ (2-1-2) ψάχνει μόνο τη νίκηγια να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αδιάφορη η Ουν. Ντε Τσίλε, αφού με τρεις βαθμούς σε πέντε ματς (1-0-4) έχει μείνει εκτός. Παραδοσιακά δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, όμως το 1,40 του άσου δεν έχει στοιχηματική αξία.

137. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Η πρωτοπόρος του ομίλου με δέκα βαθμούς Ιντερνασιονάλ (3-1-1) προκρίνεται στην επόμενη φάση ακόμα και με ισοπαλία ενώ αντίθετα η Δε Στρόνγκεστ (3-0-2) θα θέλει μόνο νίκη αν την ίδια ώρα κερδίζει η Εμελέκ. Χάνουν τη δυναμική τους εκτός έδρας οι Βολιβιανοί (0-0-2) όμως το 1,30 του άσου δεν μας ικανοποιεί . Το ματς είναι ιδανικό για τοliveαφού αν αντέξει η Δε Στρόνγκεστ μέχρι το 70’ και την ίδια ώρα κερδίζει η Εμελέκ –σενάριο που είναι και το επικρατέστερο- θα έχουμε δυνατόlategoal.

138. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Νίκη με δύο γκολ διαφοράψάχνουν οι βραζιλιάνοι (2-0-3) για να είναι αυτοί που θα περάσουν στα νοκ-άουτ, ενώ η Κόλο Κόλο (3-0-2) προκρίνεται και με ισοπαλία. Με αρκετά προβλήματα απουσιών ταξίδεψε η Κόλο Κόλο στη Βραζιλία και δεν θα έχει διαθέσιμους τουλάχιστον πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές. Παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της η Ατλέτικο Μινέιρο, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως το 1,40 του άσου δεν έχει στοιχηματική αξία.

139. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΤΛΑΣ

Αποφασισμένη να εξαντλήσει όλες τις -ρεαλιστικά μικρές- πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού ταξίδεψε η Άτλας (2-0-3) στην Κολομβία. Οι μεξικάνοι ψάχνουν συνδυασμό αποτελεσμάτων και δική τους νίκη με μεγάλο σκορ για να κλέψουν την τελευταία στιγμή αυτοί το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ, ενώ η Σάντα Φε (3-0-2) προκρίνεται και με ισοπαλία. Ματς με πολλά γκολ -δεδομένου των συνθηκών- αναμένουμε στην Κολομβία και τοoverστο 2,05 αποτελεί επιλογή.

140. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

Μόνο τη νίκηψάχνει η Σαν Λορέντζο (2-1-2) κόντρα στην ήδη αποκλεισμένη Ντανούμπιο (0-0-5) για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο άλλο παιχνίδι μεταξύ Σάο Πάολο και Κορίνθιανς η Σαν Λορέντζο θα θέλει νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά αφού η Σάο Πάολο έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Το 1,15 του άσου μας αφήνει αδιάφορους όμως τοover3,5 γκολ της Σαν Λορέντζο στο 3,50 είναι στις επιλογές μας.

141. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Μεγάλο ντέρμπυ ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Βραζιλίας. Η Κορίνθιανς (4-1-0) έχει ήδη προκριθεί στα νοκ-άουτ ενώ η Σάο Πάολο (3-0-2) υπό προϋποθέσεις προκρίνεται και με ισοπαλία. Μόνο αδιάφορη όμως δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι η Κορίνθιανς αφού θέλει να αποκλείσει από τη συνέχεια του θεσμού τη μισητή Σάο Πάολο. Ματς υπομονής αναμένεται στη Βραζιλία και τοunderέχει τον πρώτο λόγο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ