ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (16/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

917. ΟΥΡΑΒΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσε η Ουράβα (ρεκόρ 4-1-1), όχι όμως και στις νίκες μιας και παρά το γεγονός πως είχε την πλήρη υπεροχή, τελικά δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Γιοκοχάμα Μαρίνος (0-0). Καμία απολύτως σχέση η κατάσταση στη Σεντάι (ρεκόρ 2-0-4), η οποία με αντίπαλο την Γκάμπα (1-3) γνώρισε την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία (1-0-4). Ξεκάθαρη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, όμως ακόμα κι έτσι το 1,40 του άσσου δεν έχει αντίκρισμα.

918. ΣΕΟΥΛ - ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Έχει πάρει μπρος για τα καλά η Σεούλ (ρεκόρ 4-0-1), η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της Γκουανγκτζού (1-2), εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα της Σεονγκνάμ. Την τέταρτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα σημείωσε η Σουόν Σίτι (ρεκόρ 1-4-0), αυτή τη φορά κόντρα στην Ουλσάν (1-1 εντός). Δύσκολα θα τη γλιτώσει η τελευταία στην έδρα της Σεούλ, της οποίας η επίθεση «πετάει φωτιές». Έχει αξία ο συνδυασμός του άσσου μεover2,5 (2,70 / Stoiximan ) .

919. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΣΟΥΓΟΝ

Τον πρώτο της βαθμό στη νέα σεζόν ευτύχησε τα πάρει η Ιντσεόν (ρεκόρ 0-1-4) κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιεονμπούκ, σκοράροντας μάλιστα στις καθυστερήσεις (1-1 εκτός). Μακριά από τις ήττες για τέταρτη διαδοχική αναμέτρηση έμεινε η Σουγόν (ρεκόρ 1-3-1), χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως η ισοπαλία με την Ποχάνγκ (1-1 εντός) θεωρείται επιτυχία. Ίσως η πρόσφατη μοιρασιά να ξύπνησε τους γηπεδούχους, όμως δε θα πληρώσουμε για να το μάθουμε, υπερβολικές οι τιμές τουGG(2,02 / Stoiximan ) , καθώς αμφότερες αντιμετωπίζουν προβλήματα στα μετόπισθεν έχοντας βγάλει 4/5GGως τώρα.

925. ΤΟΚΥΟ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κασίβα (0-1) η Τόκυο (ρεκόρ 3-0-3), με την ήττα να μη θεωρείται κι άδικη κρίνοντας από την εικόνα των δύο ομάδων. Καλά κρατεί το αήττητο σερί της πρωτοπόρου Καβασάκι (ρεκόρ 4-2-0), η οποία στο τελευταίο αγχώθηκε αλλά έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση της Τόσου (1-0). Σε καλύτερη μοίρα οι φιλοξενούμενοι, αλλά σε ένα ντέρμπυ μίσους παίζουν ρόλο διάφοροι άλλοι παράγοντες. Σκέψεις για αμφίσκορο (1,75) όμως τίποτα παραπάνω.

926. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Ισόπαλη για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παρέμεινε η Γιεονμπούκ (ρεκόρ 2-3-0), δεχόμενη στις καθυστερήσεις την ισοφάριση από την ουραγό Ιντσεόν (1-1 εντός). Θετικές εντυπώσεις άφησε με την εμφάνιση της κόντρα στη Γεονάμ (0-0 εντός) η Σεονγκνάμ (ρεκόρ 3-2-0), είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν απειλήθηκε αλλά αυτό που μένει είναι πως δεν κατάφερε να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό της. Αρνούνται να βγάλουνover2,5 οι δύο ομάδες (4/5under2,5 αμφότερες), όμως στο 1,57 τοunderδεν έχει καμία απολύτως αξία.

937. ΣΟΝΑΝ – ΚΑΣΙΜΑ

Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η Σονάν (ρεκόρ 0-2-4) αγνοώντας μέχρι στιγμής τη χαρά της νίκης, δε θα μπορούσε άλλωστε να είναι τυχαίο το γεγονός πως διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Επιστροφή στις νίκες με επιβλητική εμφάνιση για την Κασίμα (ρεκόρ 4-1-1) απέναντι στη Χιροσίμα (4-1). Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι αλλά στο 1,60 δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση για το διπλό.

936. ΟΜΙΓΙΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Τρομερή ανατροπή εις βάρος της Ναγκόγια (1-2) πραγματοποίησε η Ομίγια (ρεκόρ 3-1-2), προσθέτοντας έτσι ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι, με την έως τώρα πορεία της να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Ευκαιρία να εκμεταλλευθεί την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση της Σονάν βρήκε η Κόφου (ρεκόρ 2-1-3) ώστε να πάρει το δεύτερο φετινό της «τρίποντο». Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινούς στόχους, αρκετά πιθανή η μοιρασιά (3,10) ενώ υψηλό φαίνεται το 2,00 του αμφίσκορου, δεδομένου πως έβγαλαν 4/6 συνολικά και 3/4 στα τελευταία αντίστοιχα.

939. ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ – ΠΟΧΑΝΓΚ

Συντριβή γνώρισε στην έδρα της Γιεγιού η Σανγκγιού (ρεκόρ 1-1-3), με το τελικό 4-1 να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την υπεροχή των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Ποχάνγκ (ρεκόρ 1-3-1) απέναντι στη Σουγόν (1-1 εντός). Τον πρώτο λόγο το αμφίσκορο (1,83 / Stoiximan ) μιας και οι δύο ομάδες έχουν βγάλει 3/5GGμέχρι στιγμής.

941. ΛΙΑΟΝΙΝΓΚ - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Συντριβή από τη σαφώς ανώτερη Σανγκάη ΣΙΠΓ (4-0) γνώρισε η Λιαονίνγκ (ρεκόρ 1-1-2), δίνοντας συνέχεια στην κακή της πορεία μετά το νικηφόρο ξεκίνημα, την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Τιαντζίν (ρεκόρ 1-2-1), κάμπτοντας την αντίσταση της Χανγκτσόου (1-0). Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με τις άμυνες να έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Παίζεται στο 1,95 (Bet365)τοGG.

954. ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της Νιιγκάτα (1-2) πήρε η Ιβάτα (ρεκόρ 2-3-1) και μάλιστα με ανατροπή, παραμένοντας έτσι αήττητη για πέμπτη συναπτή αγωνιστική. Με αμυντικό προσανατολισμό και μοναδικό σκοπό να κρατήσει το μηδέν παρατάχθηκε η Γιοκοχάμα Μαρίνος (ρεκόρ 3-2-1) στο ντέρμπυ με την Ουράβα, πετυχαίνοντας εν τέλει το σκοπό της (0-0). Υπερβολικές μας φαίνονται οι τιμές του άσσου (3,75) παρά το γεγονός πως η Ιβάτα δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο σπίτι της.

956. ΤΟΣΟΥ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Τα έδωσε όλα στην αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Καβασάκι (1-0) η Τόσου (ρεκόρ 1-2-3), όπου κρατούσε στα χέρια της το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι να δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις. Η ουσία είναι βέβαια πως αγνοεί το «τρίποντο» από την πρεμιέρα. Σκούρα τα βρήκε απέναντι στη σκληρή άμυνα της Φουκουόκα η Κόμπε (ρεκόρ 3-1-2) έχοντας τη φλύαρη υπεροχή. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει τοGG (1,90 /Bet365)από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έβγαλαν 4/6 και 3/5 αμφίσκορα στα τελευταία.

957. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχεται η Ριζεσπόρ, σπουδαιότερη από όλες η τελευταία στην έδρα της Γαλατασαράι, όπου και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, μάζεψε ακόμα ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να ξεμπλέξει πρόωρα με τον υποβιβασμό. Την Τετάρτη θα υποδεχθεί τη Γαλατά για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, το ραντεβού αυτό είναι το σπουδαιότερο της σεζόν, με την πρόκληση του τελικού να είναι μεγάλη για τα δεδομένα του συλλόγου. Με δυο κολλητά 0-0 επέστεψε από τη διακοπή η Οσμανλισπόρ (Φενέρ εκτός, Εσκισεχιρσπόρ εντός), έχασε έδαφος από τις ευρωπαϊκές θέσεις, είναι πάντως αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές (6-4-0). Καλύτερη ομάδα η Οσμανλισπόρ, είναι εξαιρετική και μακριά από το σπίτι της (6-5-3 εκτός), βρίσκει τη Ριζεσπόρ λίγο πριν από το κρισιμότερο φετινό της ραντεβού, σωστό το 2,00 για το ασιατικό διπλό -0,25 στηνBet365.

958. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Σημαντικός ο βαθμός που απέσπασε η Εσκισεχιρσπόρ στην έδρα της Οσμανλισπόρ (0-0) στην προσπάθεια που κάνει για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, ήταν η τρίτη ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (1-3-0), βρίσκεται έτσι στο -3 από τη σωτηρία. Ακόμα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την Κονιασπόρ, επικράτησε με 2-1 της Φενέρ, σημείωσε έτσι την έκτη νίκη της στις πιο πρόσφατες επτά αγωνιστικές (6-1-0), μένοντας αήττητη για 11ο ματς (8-3-0), με την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ να μοιάζει πια δεδομένη. Τρία σερί διπλά και απολογισμό 4-1-0 (5/5NG&under2,5) στις τελευταίες εξόδους τους έχουν οι φιλοξενούμενοι, δεν θα έχουν όμως τη στήριξή μας τώρα, μιας και θεωρούμε ότι το ματς είναι παγίδα, αφού ακολουθεί την Τετάρτη ο πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο με αντίπαλο και πάλι τη Φενέρ, που πιθανότατα θα τους επηρεάσει. Το δεδομένο αυτό, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη των γηπεδούχων, αφήνει περιθώρια κόντρας, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 1,825 του +0,25 άσου για να ασχοληθούμε ζεστά.

960. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Η Σαν Πάουλι (7-2-5 εντός) δεν κατάφερε να σταθεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όρθια στην έδρα της Φράιμπουργκ και τελικά έχασε με 4-3. Απέχει δέκα βαθμούς από τα μπαράζ ανόδου και ο στόχος της είναι σχεδόν αδύνατος. Η Μπόχουμ (5-5-4 εκτός) φέρεται να είναι σε παρόμοια θέση με την αντίπαλο της, αφού απέχει εννέα βαθμούς και επίσης κυνηγάει ένα θαύμα. Κέρδισε εύκολα με 4-1 την ΦΣΒ και συνέχιζε να ελπίζει. Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη στο συγκεκριμένο ματς, αν στο τέλος είναι ισόπαλο τοlateείναι μονόδρομος.

961. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Η Καρλσρούη (5-6-3 εντός) κράτησε τον πόντο στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν με το 0-0, δεν τον άξιζε το βαθμό, αφού η αντίπαλος της ήταν καλύτερη, έφτιαξε τις περισσότερες φάσεις στον αγώνα και είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του. Μετά από αυτή την ισοπαλία ξέφυγε με 14 πόντους από τα μπαράζ και παραμένει αδιάφορη, αφού ουσιαστικά για εκείνη η σεζόν τελείωσε. Η Νυρεμβέργη (7-3-4 εκτός) παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρότι στο τελευταίο της ματς έπαιξε άσχημα και έχασε με 1-2 εντός έδρας από την ουραγό Ντούισμπουργκ. Μεγάλη αρνητική έκπληξη που την απομακρύνει από την απευθείας άνοδο. Αδιάφορη η γηπεδούχος, ψάχνει αντίδραση η Νυρεμβέργη που έχασε μετά από 18 αήττητα ματς, το 1,95 τουDNBγια τους φιλοξενούμενους κρίνεται κάτι παραπάνω από δίκαιο και είναι στις επιλογές μας.

963. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Νοκ-άουτ ματς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Σκωτίας. Σε περίπτωση που δεν προκύψει νικητής στην κανονική διάρκεια, τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι.Δεν μπορεί με τίποτα να ορθοποδήσει τον τελευταίο ενάμιση μήνα η Χιμπέρνιαν, η οποία τρέχει ρεκόρ 1-2-5 στην Τσάμπιονσιπ, κινδυνεύοντας μάλιστα να χάσει και τη 2θέση της κανονικής περιόδου. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουν τα προβλήματα στα μετόπισθεν, ενδεικτικό το γεγονός πως είδε την εστία της να παραβιάζεται στα έντεκα πιο πρόσφατα (8/11GG). Απογοητευτική η φετινή σεζόν για την Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία τερμάτισε στην τελευταία θέση της Πρέμιερσιπ μαζεύοντας οκτώ βαθμούς λιγότερους από την προπορευόμενη, Κιλμάρνοκ, γεγονός που καθιστά αυτομάτως ιδιαίτερα δύσκολη την αποστολή της στα πλέι-άουτ. Αμφότερες βρίσκονται σε κακό φεγγάρι με την ανασταλτική τους λειτουργία να αποτελεί πηγή πολλών προβλημάτων. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει το αμφίσκορο (1,80 /Bet365), το οποίο βγήκε στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους.

965. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Με αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη παρουσιάστηκε η Τέρεκ (6-5-0 εντός) κόντρα στην Ούφα, όπου και έχασε με 1-0, με την ισοπαλία να φαντάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όπως και να έχει, τερματίστηκε ένα σερί οκτώ αγωνιστικών χωρίς ήττα (5-3-0) και κυρίως χάθηκε έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά το επιβλητικό 1-4 επί της Ντιναμό Μόσχας, η Κράσνονταρ (6-3-3 εκτός) διέλυσε και την Ουράλ με το εντυπωσιακό 6-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή το Σμολόφ, ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές. Παιχνίδι φωτιά με φόντο την ευρωπαϊκή έξοδο. Από τη μία η Τέρεκ τα πηγαίνει περίφημα στην έδρα της, από την άλλη η Κράσνονταρ πετάει σπίθες το τελευταίο διάστημα. Το αφήνουμε στην ησυχία του.

1003. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Με το βαθμό έφυγε από την έδρα της Ντάλκουρντ η Βάρμπεργκ (1-1) πραγματοποιώντας παθητική εμφάνιση, στην πρεμιέρα της επικράτησε με 2-1 της Ατβίνταμπεργκ με αρκετά καλή παρουσία. Η Βέρναμο προβληματίζει στο ξεκίνημα της χρονιάς, το 0-0 της πρεμιέρας στην έδρα της Τρέλεμποργκ ακολούθησε η ήττα με 0-2 στο γήπεδό της από την Λιουνγκσκίλε, δείχνει ακόμα ανέτοιμη και με πολλά προβλήματα στη δημιουργία ευκαιριών. Καλύτερα τα πρώτα δείγματα γραφής των γηπεδούχων, χαμηλό όμως για να ασχοληθούμε το 1,65 του άσου.

964. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Μπόλτον (4-10-6 εντός) είναι πεσμένη και μαθηματικά και εδώ και καιρό είναι φανερό ότι το έχει παρατήσει και ασχολείται κυρίως με την επόμενη σεζόν και με τα οικονομικά της. Πέντε σερί ήττες και δεν βλέπουμε πως δεν θα τις κάνει έξι με αντίπαλο την πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την άνοδο και το πρωτάθλημα Μίντλεσμπρο (9-4-7 εκτός) που δείχνει άκρως σοβαρή στις τελευταίες αγωνιστικές (5-0-1). Το διπλό όπως είναι φυσικό βρίσκεται στο 1,40.

967. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Συνεχίζει να αγνοεί την ήττα η Γιανγκσού (ρεκόρ 3-1-0) όσον αφορά στο πρωτάθλημα, τελευταίο θύμα της η Χενάν (0-1). Αήττητη μέχρι στιγμής και η Σανγκάη (1-3-0) μόνο που οι ισοπαλίες έχουν την τιμητική τους, με πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στη Σαντόνγκ (0-0 εντός). Δίνουμε μικρό προβάδισμα στην έδρα αλλά ως εκεί.

968. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Εξάποντη αναμέτρηση στο «Κάροου Ρόουντ» ανάμεσα σε Νόριτς & Σάντερλαντ με φόντο τον υποβιβασμό. Σε καλύτερη μοίρα οι γηπεδούχοι που βρίσκονται εκτός επικίνδυνης ζώνης και έχουν αέρα τεσσάρων πόντων από τη 18η θέση, στην οποία βρίσκεται η Σάντερλαντ και έχει ανάγκη άμεσα από βαθμούς. Βάζουν αλλά και δέχονται γκολ οι δύο ομάδες στις εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις τους αντίστοιχα (10/16 GG εντός για τα «καναρίνια», 11/16 GG εκτός για τις «μαυρόγατες»), άνετα παίζεται το 1,90 του GG στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

969. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Τσέστερφιλντ (5-5-10 εντός) κέρδισε με 2-1 την Μπάρνσλεϊ και ντούμπλαρε τις νίκες της μετά το 4-2 επί της Πορτ Βέιλ. Δύο δίκαιες νίκες με καλές εμφανίσεις και πάει στο τοπικό ντέρμπι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με ανεβασμένη ψυχολογία. Στο +4 από τον υποβιβασμό και ακόμα δεν έχει σωθεί, αν συνεχίσει με παρόμοιες εμφανίσεις πάντως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-8-7 εκτός) σε ένα πολύ ωραίο ματς έμεινε στο 0-0 με την Τζίλιγχαμ, έκπληξη που έμειναν αμφότερες στο μηδέν. Το +0,25 για την Τσέστερφιλντ έχει αξία, το 0:0 θεωρούμε το σωστόline, την ίδια επιλογή έχει επιλέξει ο K.Plestis .

970. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

H Μάνσφιλντ (6-8-6 εντός) κέρδισε με 2-1 την Καρλάιλ και επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ ματς, ουσιαστικά έχει ελπίδες για πλέι-οφ αλλά αυτές είναι πολύ λίγες. Ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή η νίκη ήταν απλά μία παρένθεση ή άλλαξε η φόρμα της. Η Νοτς Κάουντι (4-5-11 εκτός) κέρδισε δεύτερο σερί ματς με 1-0 και συνολικά παραμένει για τέσσερα ματς δίχως ήττα. Ουσιαστικά καμία δεν έχει ρεαλιστικό στόχο, είναι και τοπικό ντέρμπι, έχει αρκετή ισοπαλία θα το αφήσουμε.

971. ΧΑΒΡΗ – ΝΑΝΣΙ

Μάχη στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο κόλπο της ανόδου. Η τρίτη Χάβρη έρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με τη Μπρεστ, κράτησε απαραβίαστη την εστία της για τρίτη αγωνιστική (2-1-0, 3/3NG&under2,5) και στο γήπεδό της έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες και μετράει συνολικά από την αρχή της χρονιάς 10-3-3. Η δεύτερη Νανσί έστω και δύσκολα έφτασε στο 1-0 επί της Κρετέιγ, ούτε αυτή δέχεται γκολ στα πιο πρόσφατα τρία παιχνίδια της (2-1-0, 3/3NG&under2,5), αλλά μακριά από το σπίτι της έχει να κερδίσει από το Δεκέμβριο, μετρώντας έκτοτε 0-4-2 και συνολικά 5-8-3. Σε παρόμοια φόρμα και σχετικά ισοδύναμες οι δυο ομάδες, τα σετ είναι μοιρασμένα, γεγονός που κάπως υποτιμά τη Χάβρη, η οποία αντλεί δύναμη από την έδρα της, σε αντίθεση με τη Νανσί που είναι παθητική μακριά από το σπίτι της, υπάρχει χώρος για να ασχοληθεί κανείς με τον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,95 της Bet365.

974. ΚΟΤΜΠΟΥΣ – ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Η Κότμπους (3-6-7 εντός) παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού αφού παίζει άσχημα και έχει να κερδίσει τέσσερις αγώνες, έρχεται από τρεις σερί ήττες με κακές εμφανίσεις και χωρίς να έχει σκοράρει. Αν δεν αλλάξει άμεσα την εικόνα της στο γήπεδο δεν θα καταφέρει να σωθεί. Η Σόνενχοφ (8-4-4 εντός) έχασε από τη Χάνσα με 0-1 εντός έδρας, παρότι είχε την κατοχή και τις φάσεις του αγώνα, η αντίπαλος της κλείστηκε στο καβούκι της και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την τρίτη θέση. Ματς που μπορεί να βγάλειlategoalαφού το Χ δεν κάνει σε κανέναν, βέβαια δεν σκοτώνει και κανέναν.

978. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΜΑΪΝΤΖ (ΕΡ.)

HΌσναμπρικ (7-7-2 εντός) έχασε με 4-2 από την Έρφουρτ και μπορεί να παρέμεινε στην προνομιούχο τρίτη θέση όμως η διαφορά της είναι μόλις στον έναν πόντο. Τελευταία δεν παίζει τόσο καλά, κερδίζει το όριο συνήθως, γι’ αυτό και έχει αρκετές ισοπαλίες. Η Μάινζ Β’ (4-3-9 εκτός) συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και έχασε με 0-1 από τη Φορτούνα Κολωνίας εντός έδρας, σε ένα ματς που δεν άξιζε την ήττα αλλά στο 87’ δέχτηκε το γκολ. Η γηπεδούχος δεν κερδίζει εύκολα, βέβαια πρόκειται για καλύτερη ομάδα και το 1,90 δείχνει ικανοποιητικό, θα το προσπεράσουμε πριν την έναρξη.

977. ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ – ΕΡΦΟΥΡΤ

Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης (6-5-5 εντός) έχασαν από τη Βίρτσπουργκ και σταμάτησαν το σερί των πέντε ματς δίχως ήττα, έπεσαν αρκετά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, οι δύο βαθμοί που τη χωρίζουν είναι πολύ λίγοι. Η Έρφουρτ (3-5-8 εκτός) δεν έχει σωθεί ακόμα, αλλά με τις δύο σερί νίκες της κατάφερε να αποκτήσει μία μικρή διαφορά ασφαλείας. Αμφότερες δεν παίζουν άσχημα αλλά ακόμα δεν έχουν ξεμπερδέψει με την παραμονή. Μεγάλος φαβοριτισμός στον άσο (1,80) και δεν βρίσκουμε το λόγο.

973. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ

Η Τσέμνιτσερ (8-5-4 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 1-2 τη Χάλεσκερ, μέχρι το 80’ που έμεινε με δέκα παίκτες κέρδισε άνετα με 0-2, έπειτα η αντίπαλος της μείωσε αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση με τέσσερις σερί νίκες, σώθηκε και κοιτάει τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για πιο ψηλά. Η Βέρντερ Βρέμης Β’ (3-5-8 εκτός) μέτραγε τέσσερα ματς δίχως ήττα (2-2-0) αλλά στην καλή έδρα της σοβαρής Άουε δεν άντεξε και ηττήθηκε με 1-0. Δίκαιη ήττα και πλέον βρίσκεται μόνο στο +2 από τα μπαράζ παραμονής. Ο άσος στο 1,70-1,80 είναι απλά δίκαιος, τον έχουμε στο νου μας για τοlive, αφού η γηπεδούχος είναι σε τοπ περίοδο φόρμας.

975. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (ΕΡ.)

Η Χάνσα (6-5-5 εντός) πήρε μεγάλο διπλό με 0-1 στη Σόνενχοφ, δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα ούτε τις περισσότερες φάσεις, όμως κατάφερε να προηγηθεί και έπειτα να αμυνθεί σωστά, όπως και έκανε, για να πάρει το διπλό. Ξέφυγε με πέντε πόντους από τον υποβιβασμό και πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η Στουτγκάρδης Β’ (4-4-8 εκτός) έμεινε στο 1-1 με την Άαλεν και απέχει έξι βαθμούς από τη σωτηρία, δεν έχει και πολλές ελπίδες αφού η εικόνα που παρουσιάζει δεν είναι καθόλου καλή.

972. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Το Μαγδεμβούργο (9-4-3 εντός) είναι φανερά σε κακή κατάσταση στο πιο κρίσιμο μέρος της σεζόν, έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) χωρίς να έχει σκοράρει. Στο τελευταίο της αγώνα έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Βέχεν, παιχνίδι που θα μπορούσε να ηττηθεί. Απέχει πλέον έξι πόντους από τα μπαράζ ανόδου και με την εικόνα που παρουσιάζει δεν έχει καμία ελπίδα. Η Ντιναμό Δρέσδης (7-9-1 εκτός) συνεχίζει να μην παίζει καλά, βέβαια έχει εξασφαλίσει την άνοδο και δύσκολα θα χάσει και την πρωτιά, οπότε οι παίκτες της κοιτάν περισσότερο τη νέα σεζόν στην Τσβάιτε Λίγκα. Δίκαιο σετ, ματς με πολύ Χ, αν και τους γηπεδούχους δεν τους βολεύει ιδιαίτερα, δεν θα ασχοληθούμε.

976. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ

Η Χόλστεϊν Κίελ (5-4-7 εντός) έφερε 0-0 στην έδρα της Δρέσδης και παραμένει αήττητη για τέσσερα ματς. Ουσιαστικά η σεζόν για εκείνη έχει τελειώσει, απλά περιμένει και τη μαθηματική επιβεβαίωση αυτού. Η Πρέουσεν Μούνστερ (4-7-5 εκτός) κέρδισε μετά από πέντε ματς, η νίκη ήταν επί της αδύναμης και ντεφορμέ Κότμπους με 3-0 χωρίς μεγάλες δυσκολίες. Δύσκολο ματς, το +0,75 της Μούνστερ έχει αξία, αλλά δεν θα είναι στις επιλογές μας.

984. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ

Με την ισοπαλία που απέσπασε στο «Ολίμπικο», η Μπολόνια θύμισε σε όλους πως διαθέτει την ποιότητα που δεν έδειχνε στα τελευταία της ματς και με το 1-1 κόντρα στη Ρόμα έκανε ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της, βρισκόμενη στο +9 από τις θέσεις που οδηγούν στη Σέριε Β. Σε ανοδική τροχιά η Τορίνο, χρειάστηκε βέβαια και τη βοήθεια της τύχης στα ματς με Ίντερ και Αταλάντα προκειμένου να πάρει τις νίκες, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και το ότι η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη είναι στους 11 βαθμούς. Λίγους πόντους ακόμα χρειάζονται οι δύο ομάδες για να ξεμπερδεύουν οριστικά, πιθανό το σενάριο να βοηθήσει η μία την άλλη, με την ισοπαλία να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 3,20 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

985. ΜΠΑΡΙ – ΚΟΜΟ

Την τέταρτη νίκη της στα τελευταία πέντε ματς πανηγύρισε η Μπάρι με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λιβόρνο (4-1-0, 4/5GG&over2,5), δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα και έχει εδραιωθεί στη ζώνη των πλέι-οφ. Στενεύουν τα περιθώρια για την Κόμο, βρίσκεται στο -8 από τα μπαράζ υποβιβασμού, μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα 13 παιχνίδια της (1-8-4, 12/13GG) και πρέπει να πάρει αποτελέσματα εκτός προγράμματος για να αναπτερώσει τις ελπίδες της. Αναμενόμενο το 1,65 του άσου , οι πρόσφατες επιδόσεις των δυο ομάδων μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε προς τα πολλά τέρματα, στο 1,95 τοover2,5, στο 1,90 τοGGστον Stoiximan .

993. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, η Εντέλα επέστρεψε στα τρίποντα με το 2-1 επί της Λαντσιάνο, είναι πλέον αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές (5-5-0, 7/10over2,5, 7/10GG) και μπορεί να ελπίζει βάσιμα ότι θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ ανόδου. Η Μόντενα υπέστη οδυνηρή ήττα στο γήπεδό της από τη Λιβόρνο σε 1-4, σε ένα παιχνίδι που αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίχτες από το 37’ και με εννέα από το 63’, συμπλήρωσε έτσι πέντε ματς χωρίς νίκη (0-1-4) και παραμένει σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Δυνατή η Εντέλα στο σπίτι της (10-6-2 εντός, στα 6/7 τελευταία σκόραρε από τουλάχιστον δυο φορές), αδύναμη μακριά από το δικό της η Μόντενα (1-3-13 εκτός, χειρότερος εκτός έδρας απολογισμός της κατηγορίας), όλα τα δεδομένα συνηγορούν υπέρ των γηπεδούχων, υποψιασμένο αλλά οριακά αποδεκτό το 1,925 του ασιατικού άσου -0,5 στηνBet365.

990. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΑΣΚΟΛΙ

Η πιο καυτή ομάδα της κατηγορίας είναι η Τράπανι, συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες με το 4-1 στην έδρα της Μόντενα, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις δυο αποβολές της αντιπάλου (στο 37’ η πρώτη, στο 63’ η δεύτερη), στα εννέα παιχνίδια πλέον το αήττητο σερί της (7-2-0, 6/9over2,5, 6/9GG). Η Άσκολι έκανε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής με το 2-1 επί της ισχυρής Κάλιαρι, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μετά το 2-0 στην έδρα της Περούτζια, στο +4 η απόσταση της από τη γραμμή. Φαβορί της αναμέτρησης η Τράπανι, πολύ χαμηλό όμως μας φαίνεται το 1,73 του άσου από τη στιγμή που έχει κερδίσει λιγότερα από τα μισά εντός έδρας παιχνίδια της (8-6-3 εντός, 11/17over2,5, 11/17GG) ενώ και η Άσκολι είναι αρκετά ανταγωνιστική στις εξόδους της εντός του 2016 (1-3-3), προς τα πολλά τέρματα θα μπορούσαμε να στραφούμε εναλλακτικά, ούτε όμως το 2,00 τουover2,5 αποτελεί καμία μεγάλη ευκαιρία.

987. ΝΟΒΑΡΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Για τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη έμεινε η Νοβάρα (0-2-2) χάνοντας από τη Σπέτσια με 0-1, κρατάει πλέον οριακά τη θέση της εντός της προνομιούχο οκτάδας, επιπλέον κέρδισε μόνο τα 2/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της (2-3-3), παρόλο που βάσει εμφανίσεων άξιζε να έχει καλύτερη συγκομιδή. Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος της Λιβόρνο, συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες με το εντός έδρας 1-2 από τη Μπάρι, δεν κερδίζει εδώ και 10 αγωνιστικές (0-3-7) και έχει πια υποχωρήσει σε θέση απευθείας υποβιβασμού, στο -3 από τα μπαράζ. Η Νοβάρα περνάει ντεφορμάρισμα εσχάτως, η Λιβόρνο το παλεύει αλλά αδυνατεί να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ειδικά μακριά από το σπίτι της όπου και μετράει συνολικά 3-1-13 και έρχεται από πέντε κολλητές ήττες, υπό άλλες συνθήκες το 1,91 του άσου στον Stoiximan θα αποτελούσε επιλογή, τώρα θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

986. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Τη δεύτερη κολλητή ήττα της και συνολικά την πέμπτη στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (2-1-5) γνώρισε η Κάλιαρι από την Άσκολι με 1-2, παράλληλα έχει συμπληρώσει τρεις σερί ήττες μπροστά στο κοινό της, δείχνει να χαλαρώνει επικίνδυνα, αν και ακόμα δεν απειλείται η παρουσία της στην πρώτη δυάδα. Στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Περούτζια η Μπρέσια (2-2), έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη αγωνιστική (0-3-1), ενώ μακριά από το σπίτι της ηττήθηκε στις 5/6 τελευταίες εξόδους της (0-1-5). Σε κακό φεγγάρι αμφότερες, δεν εμπιστευόμαστε αυτή την περίοδο την Κάλιαρι σε αποδόσεις της τάξης του 1,60, δεν προσφέρεται όμως για να πάμε στην κόντρα η Μπρέσια, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχισκόρερ Χέιχο (31 συμ./11 γκολ), η αποχή είναι μονόδρομος εδώ.

988. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη στην έδρα της Μπρέσια η Περούτζια (2-2), μετράει 4-2-1 στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια της, αλλά απέχει ακόμα αρκετά από τη ζώνη των πλέι-οφ, πληρώνοντας, μεταξύ άλλων, την ανεπαρκή αξιοποίηση της έδρας της (7-6-5 εντός) και τη δυσκολία της να διασπάσει κλειστές άμυνες. Σε πτωτική τροχιά η Αβελίνο, η αλλαγή προπονητή δεν δείχνει να την ωφελεί προς ώρας, μετράει 0-1-3 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, κάκιστη η εικόνα της στα πιο πρόσφατα δυο από αυτά, ειδικά στην άμυνα (0-3 εκτός από Λατίνα, 1-3 εντός από Πεσκάρα). Φαβορί για τη νίκη η Περούτζια, επίφοβο το 2,00 του άσου πάντως για μια ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο (τρίτη χειρότερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας), καλύτερη επιλογή δείχνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που αποδίδουν συνδυαστικά 2,15 στον Stoiximan , καθώς περιμένουμε μια οριακή νίκη των γηπεδούχων, με το ματς να κρίνεται στο γκολ.

992. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Θετικός για τη Βιτσέντζα ο πόντος στην έδρα της Τσεζένα (1-1), έμεινε έτσι αήττητη για τρίτο παιχνίδι (2-1-0) και μπορεί πια να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή. Το αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών της Τερνάνα (2-2-0) διακόπηκε με την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κροτόνε, έχει πάντως σκαρφαλώσει στο μέσο της βαθμολογίας και μπορεί να αισθάνεται άνετη προς ώρας. Θετικό το μομέντουμ για αμφότερες, η Τερνάνα θα παραταχθεί με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, η Βιτσέντζα δεν κερδίζει εύκολα όταν έχει το ρόλο του φαβορί (3-9-5 εντός), δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε μια τέτοια αναμέτρηση που περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες.

991. ΛΑΤΙΝΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Οριακά έξω από την επικίνδυνη ζώνη οι δυο ομάδες, η Λατίνα έχει μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της (1-5-5) , την οποία και πήρε στο τελευταίο εντός έδρας ματς με το 3-0 επί της Αβελίνο, βράζει για τη διαιτησία του αγώνα με τη Σαλερνιτάνα (ηττήθηκε με 2-3), καθώς το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε με ανύπαρκτο πέναλτι, με τη διοίκηση να απειλεί ακόμα και να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα. Η Λαντσιάνο έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, χάνοντας πάντως στις λεπτομέρειες και τις τρεις φορές, βρίσκεται σε δυσχερή θέση αφού είναι πολύ πιθανό να της αφαιρεθούν ακόμα 4-5 βαθμοί για οικονομικές παρατυπίες. Πολλά προβλήματα απουσιών λόγω τιμωριών και τραυματισμών έχουν προκύψει στους φιλοξενούμενους ειδικά στην άμυνα, σωστός με τα δεδομένα αυτά ο φαβοριτισμός της Λατίνα στο 2,05, δεν μας πείθει όμως και τόσο με την εικόνα της ώστε να τη στηρίξουμε.

989. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Με το άδικο 1-1 στην έδρα της Κόμο (η αντίπαλος σπατάλησε σπουδαίες ευκαιρίες), η Βερτσέλι σημείωσε την πέμπτη της ισοπαλία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (2-5-1, 7/8GG), σκοράρει συνεχώς εδώ και 11 παιχνίδια (3-6-2, 10/11GG) και καταφέρνει να διατηρείται, έστω και οριακά, πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σημαντική νίκη για τη Σαλερνιτάνα με 3-2 επί της Λατίνα, το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από ανύπαρκτο πέναλτι, πλησίασε στο -1 από τα μπαράζ υποβιβασμού, μετράει πλέον 2-6-3 με τον Μενικίνι στο πάγκο (7/11over2,5, 10/11GG), ενώ έχει μείνει αήττητη και στις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-3-0, 4/4GG). Κρίσιμο το ματς για τις δυο ομάδες, οι αριθμοί τους κάνουν την ισοπαλία να φαντάζει ως το επικρατέστερο σημείο της αναμέτρησης (3,25 / Stoiximan ), ενώ και το αμφίσκορο δείχνει αρκετά πιθανό (1,80 / Stoiximan ) βάσει των πρόσφατων επιδόσεών τους στο σκοράρισμα.

1001. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΦΡΕΪ

Τον πρώτο της βαθμό κέρδισε η Ντέγκερφορς με το 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σιριάνσκα, στάθηκε πολύ τυχερή καθώς σκόραρε στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε, στην πρεμιέρα της ήταν και πάλι κακή και ηττήθηκε με 0-2 από την ΑΦΚ. Από το 2-1 επί της Ασιρίσκα έρχεται η Φρέι, εξαιρετική η εμφάνισή της, είχε δείξει καλά στοιχεία παρά την ήττα της και στην πρεμιέρα στην έδρα της ΓΚΑΪΣ (0-2). Απρόβλεπτο το ματς κατά τη γνώμη μας, αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από τα 5,00+ στο διπλό, υπάρχει χώρος για κόντρα για τους τολμηρούς.

1002. ΓΚΑΪΣ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Βαριά εκτός έδρας ήττα για τη ΓΚΑΪΣ από ΑΦΚ με 0-3, τα πρώτα ανησυχητικά δείγματα είχαν κάνει την εμφάνισή τους και στην πρεμιέρα της, όπου παρά τη νίκη με 2-0 επί της Φρέι δεν ικανοποίησε. Η Σιριάνσκα παρέμεινε χωρίς νίκη, αφού κόλλησε στο 1-1 με τη Ντέγκερφορς, άδικο το αποτέλεσμα αφού ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 0-1 από τα πιτσιρίκια της Άνγκελχολμς. Ανέτοιμες ακόμα αμφότερες, μισή ομάδα χωρίς τον κομβικό χαφ Τσάνκο που είναι τιμωρημένος η Σιριάνσκα, δεν έχουμε διάθεση να στηρίξουμε καμία από τις δυο, προχωράμε παρακάτω.

1007. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη η Ανταλιασπόρ, δύσκολα θα κινδυνέψει, στην ουσία είναι αδιάφορη ως το φινάλε, έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες (Ακισάρ εντός, Καϊσερισπόρ εκτός), ενώ στο γήπεδό της μετρούσε τρεις κολλητές νίκες (3/3over2,5), πριν από το ματς με την Ακισάρ. Αδιάφορη στο πρωτάθλημα και η Γαλατά (δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη), δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές (0-4-2) και συμπλήρωσε 10 ματς με μόλις μια νίκη (1-5-4), ακόμα χειρότερα τα πράγματα μακριά από το σπίτι της, καθώς αγνοεί το τρίποντο από τις αρχές Οκτώβρη (0-4-6 έκτοτε, 6/10over2,5, 9/10GG). Την Τετάρτη οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 0-0 στο εξ αναβολής ντέρμπι με τη Φενέρ ενώ την ερχόμενη Τετάρτη αγωνίζονται στην έδρα της Ριζεσπόρ για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, πολύ σημαντικό το παιχνίδι για αυτούς, αφού η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί μια κατά τα άλλα καταστροφική χρονιά. Καλή η φετινή παρουσία της Ανταλιασπόρ εντός έδρας (6-6-2 εντός, 8/14over2,5, 10/14GG), βρίσκει απέναντι της μια Γαλατά πιο επιβαρυμένη και με το μυαλό της περισσότερο στο προσεχές ματς, δίκαιο το 1,85 για τον ασιατικό άσο 0:0 στηνBet365, πιθανά και τα πολλά τέρματα, στο 1,95 το συνδυαστικόGG&over2,5.

1010. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Ντάρμσταντ στο Αμβούργο, επικρατώντας με 1-2 της ομώνυμης ομάδας και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή της στη Μπουντεσλίγκα. Επιστρέφει στην έδρα της, όπου έχει μόλις μία νίκη (1-6-7), για να υποδεχθεί την άλλη νεοφώτιστη, Ίνγκολσταντ. Οι φιλοξενούμενοι με τα δύο «κολλητά» τρίποντα απέναντι σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ είδαν το όνειρο τους να παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά και άπαντες στο σύλλογο κάνουν λόγο για ευρωπαϊκή έξοδο. Για να επιτευχθεί αυτή, θα πρέπει να φύγει η ομάδα της Βαυαρίας με θετικό αποτέλεσμα από το Ντάρμσταντ και στα μάτια μας έχει αρκετές πιθανότητες να το πετύχει, με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,05 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1008. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Σε τρομερή κατάσταση οι «ασπιρίνες» έχουν βρει τα βήματα τους και έχουν μπει για τα καλά και πάλι στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αγωνιστικό τέλμα η Άιντραχτ η οποία έχει μπλέξει για τα καλά. Τα αδέρφια Κόβατς δεν φαίνεται να έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά, παρόλα αυτά θεωρούμε πως και πάλι αναμένεται να προσεγγίσουν το παιχνίδι με αμυντικούς προσανατολισμούς, σε τιμές αουτσάιντερ τοunder2,5 αποτελεί επιλογή.

1011. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΧΕΡΤΑ

Τα απανωτά θετικά αποτελέσματα έχουν ξεμπλέξει για τα καλά τη Χόφενχαϊμ η οποία από ουραγός πριν δύο μήνες έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στη 14θέση, φυσικά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή ωστόσο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. «Σκασμένη» η Χέρτα φαίνεται πως δεν θα αντέξει μέχρι τέλους στην τρίτη θέση, αξίζει το ρίσκο στον ασιατικό άσο -0,25 στην απόδοση 2,075, επόμενη επιλογή αποτελούν τα λίγα γκολ.

1009. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Όταν κανείς παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, υποτίθεται πως πρέπει να δίνει βαρύτητα στην ανασταλτική του λειτουργία. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει στην Άουγκσμπουργκ και τη Στουτγάρδη. Οι δύο ομάδες έχουν άμυνες που μοιάζουν με ελβετικό τυρί, δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία βελτίωσης και μοιραία αδυνατούν να ξεφύγουν από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Οι Βαυαροί δέχτηκαν γκολ στα 9/10 τελευταία τους παιχνίδια, οι Σουηβοί έχουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και κάπως έτσι τοover3 αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1012. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν βλέπονται οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα καθώς προέρχονται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Για τη Βέρντερ το παιχνίδι αποτελεί τελικό καθώς βρίσκεται στη θέση των μπαράζ και μονάχα με νίκη μπορεί να διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές. Δεν βλέπονται οι πληγωμένοι-φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους ωστόσο οφείλουν να τα δώσουν όλα για να προλάβουν μια θέση στην πρώτη εξάδα. Καίγονται οι δύο ομάδες, με ρίσκο θα στηρίζαμε τους «λύκους» παρόλα αυτά προτιμότερο να πάμε με τα γκολ και τον συνδυασμό τουover2,5 με τοgoal-goalστην απόδοση 1,80 τηςBet365.

1013. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Μέτρια η εκκίνηση της Στρόμσγκοντσετ στο πρωτάθλημα, μετράει μόλις 1-1-2 και δείχνει αρκετά σφιγμένη για την ώρα, ξέσπασε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (8-1). Πολύ καλή για την ώρα η πορεία της Σόγκνταλ, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη (2-1-0) και χωρίς να δεχτεί γκολ, με το 1-0 επί της Χάουγκεσουντ, εύκολο το μεσοβδόμαδο έργο της στο κύπελλο (5-1 επί ερασιτεχνικού συλλόγου). Δεν θα έχουν τόσο εύκολο έργο όσο υποδηλώνει το 1,50 στον άσο οι γηπεδούχοι, δεν θα πάμε πάντως ούτε στην κόντρα, καθώς οι ως τώρα αποστολές της Σόγκνταλ είχαν σαφώς μικρότερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με αυτήν που έρχεται.

1413. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Έκανε το χρέος της κόντρα στην ουραγό Ζάμπρζε η Κορόνα (3-5-7 εντός), επικρατώντας με 2-0, αλλά τα δώρα που περίμενε δεν ήρθαν και έτσι θα δώσει το παρών στα πλέι-άουτ, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της παραμονής. Αναγεννημένη επί Ζούρεκ η Σλασκ (3-4-8 εκτός), έχει απολογισμό 2-1-0 με τον ίδιο στο τιμόνι και φαίνεται πως θα ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή. Βελτιωμένες εσχάτως οι δύο ομάδες, δύσκολα θα κινδυνέψουν και δύσκολα θα βγάλουμε πόρισμα από το συγκεκριμένο ματς. Πάμε παρακάτω.

1064. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Το πρωτάθλημα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για την Έβερτον, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως έχει πετάξει λευκή πετσέτα στα τελευταία της παιχνίδια, μετρώντας ρεκόρ 0-2-3 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει στρέψει εδώ και καιρό την προσοχή της στο κύπελλο, θεσμός που αποτελεί και τη μοναδική αχτίδα φωτός στην κακή φετινή της πορεία και αντιμετωπίζει στα ημιτελικά το επόμενο Σάββατο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σαουθάμπτον έχοντας ένα ματς περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για την ευρωπαϊκή έξοδο, θέλει να περάσει νικηφόρα από το «Γκούντισον Παρκ», όπως έχουν πετύχει τόσες και τόσες ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πέμπτης θέσης. Το κίνητρο είναι με τους «άγιους», τα ζαχαρωτά έχουν παρατήσει το πρωτάθλημα και θεωρούμε πως θα «γλυκάνουν» την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Σε απόδοση 2,00 πρόλαβε το +0,25 διπλό ο Betol στην Bet365, φυσικά η απόδοση έχει κατρακυλήσει στο 1,65 πλέον. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1065. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Στα ημιτελικά του FA Cup κατάφερε να βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 1-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ρίχνει τώρα το βάρος στο κυνήγι της τετράδας στο πρωτάθλημα. Υποβιβασμένη η Άστον Βίλα, κάνει ήδη σχέδια για τη νέα χρονιά στην Τσάμπιονσιπ. Πάρα πολύ δύσκολα δεν θα επαληθευτεί ο άσος, θα ανεβάζουμε την απόδοσή του επιλέγοντας να εμφανιστεί από το ημίχρονο (1,72/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1066. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Τέλος τα ψέματα για τη Νιουκάστλ, νίκη και μόνο νίκη χρειάζεται στο εντός έδρας με τη Σουόνσι αν θέλει να διατηρήσεις τις ελπίδες της ζωντανές για παραμονή στην κατηγορία. Άνετη στους 40 βαθμούς η Σουόνσι, κατά μεγάλο ποσοστό έχει εξασφαλίσει την παρουσία της και του χρόνου στην Πρέμιερ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τις «καρακάξες», ωστόσο το μονόπλευρο κίνητρο μας σπρώχνει στον άσο του 2,30 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1067. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται τόσο η Γουέστ Μπρομ, όσο και η Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν έξι ματς χωρίς τρίποντο και έχουν ολοφάνερα το μυαλό τους στον ημιτελικό κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας. Σε κακό φεγγάρι οι δύο ομάδες, δε θα πουν όχι στο βαθμό της ισοπαλίας, με τη συγκεκριμένη επιλογή να προσφέρεται σε απόδοση 3,20 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1081. ΧΕΤΑΦΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Να σηκώσει κεφάλι άμεσα θέλει η Χετάφε που απέλυσε τον Εσκριμπά και στη θέση του έφερε τον Αργεντίνο Εσνάιντερ που παλαιότερα είχε βρεθεί ξανά στην ομάδα ως βοηθός προπονητή του Μίτσελ. Μακράν η πιο ντεφορμέ ομάδα στο δεύτερο γύρο, χωρίς νίκη εδώ και 12 αγωνιστικές (0-2-10), ούτε γκολ πέτυχε στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της. Η Ρεάλ με ανεβασμένο το ηθικό μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες της για τον τίτλο (στο -4 από την κορυφή). Καλή περίπτωση θεωρούμε το να σκοράρει πρώτη 3 γκολ η Ρεάλ, στο 1,87 η συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan . Εναλλακτική πρόταση τοunder0,5 γκολ της Χετάφε στο 2,25 (Stoiximan) αν και η εστία της Ρεάλ παραβιάστηκε και στις οκτώ τελευταίες της εξόδους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1019. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΙΝΤ

Η νίκη της Σάλτσμπουργκ με 1-0 επί της Αντμίρα σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Ραπίντ άνοιξαν τη διαφορά στου έξι πόντους και πλέον οι γηπεδούχοι βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο. Από νίκη 1-0 επί της Μάτερσμπουργκ προέρχεται η Ριντ η οποία παρέμεινε έξι πόντους μακριά από την τελευταία θέση. Λογικά οι γηπεδούχοι θα κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς φυσικά στοιχηματική αξία η νίκη τους.

1020. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Από ισοπαλία 2-2 με γκολ στις καθυστερήσεις στην έδρα της Σοντέρισκε προέρχεται η Άαρχους (4-5-2) η οποία παρόλα αυτά παρέμεινε οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Πιο άνετη βαθμολογικά η Ράντερς (4-1-7) η οποία προέρχεται επίσης από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με αντίπαλο τη Κοπεγχάγη. Οι γηπεδούχοι το θέλουν περισσότερο παράλληλα η πρόσφατη εμφάνιση τους κόντρα στη Σοντέρισκε ήταν αρκετά ενθαρρυντική, στοιχείο το οποίο μας οδηγεί στην επιλογή του άσου.

1033. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Η Μπέρτον (12-6-2 εντός) έχασε με 0-1 από την Σκάνθορπ και συνεχίζει να παίζει άσχημα, ακόμα είναι στην πρώτη δυάδα αλλά η διαφορά έχει πέσει πλέον στους πέντε πόντους, ενώ έχει και παραπάνω παιχνίδι. Η Μπάρνσλεϊ (10-2-8 εκτός) κέρδισε με 2-1 την Όλνταμ και επέστρεψε στις νίκες –έστω οριακά- μετά την ήττα από 1-2 με την Τσέστερφιλντ. Θέλει νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται σε επαφή με τα πλέι-οφ. Το Χ2 δείχνει να έχει αξία, αφού η Μπέρτον δεν είναι σε καλή κατάσταση.

1034. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

HΚόλτσεστερ (4-9-7 εντός) τελευταία παίζει καλά, κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 την Μπλάκπουλ και συνεχίζει στη μάχη για τη σωτηρία, που ομολογουμένως είναι δύσκολος στόχος. Το -8 είναι διαφορά που καλύπτεται, χρειάζεται κι άλλα τρίποντα και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει. Η Πιτέρμπορο (8-2-10 εκτός) είναι ουσιαστικά αδιάφοροι, αν και μαθηματικά δεν είναι. Δεν παίζει καλά τελευταία και έχει δύο σερί ήττες. Περιμένουμε να είναι το ματς ισόπαλο στο 70’ ώστε να παίξουμεlate.

1035. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Κόβεντρι (9-6-5 εντός) έχασε και από τη Γουίγκαν με 0-1, έπαιξε άσχημα δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Έδειξε ότι γι’ αυτήν το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, οι ήττες της είναι αρκετές και οι εμφανίσεις της ακόμα χειρότερες. Η Μίλγουολ (9-6-5 εκτός) κέρδισε με 3-1 την Σριούσμπερι, έμεινε πίσω νωρίς (5’) και γενικά στο πρώτο μέρος ήταν κακή. Στην επανάληψη ήταν αρκετά καλή και έκανε την ανατροπή που δικαιούταν. Η απευθείας άνοδος δεν είναι εύκολη, όμως θα την κυνηγήσει. Είναι ανώτερη και σε καλύτερη κατάσταση από την τραγική Κόβεντρι. Το διπλό στο 2,50 είναι στις επιλογές του K.Plestis , στο τέλος αν είναι στο Χ τοlateίσως είναι επιλογή μας.

1036. ΚΡΟΥ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Η Κρου (3-6-11 εντός) έπεσε και μαθηματικά, ελπίζαμε να την γλυτώσει αλλά εδώ και καιρό φαινόταν ότι φέτος δεν μπορεί. Η Σκάνθορπ (6-5-9 εκτός) κέρδισε 6με 1-0 την Μπέρτον και συνεχίζει να έχει κάποιες ελπίδες για τα πλέι-οφ, βρίσκεται τώρα στο -9 και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την υποβιβασμένη Κρου. Το διπλό είναι αρκετά χαμηλά, ελπίζουμε να μην κερδίζει η Σκάνθορπ στο τέλος για να πάρουμεlate.

1037. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Ντονκάστερ (5-6-9 εντός) έχασε από τη Μπέρι με 0-1 και συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και να μην κερδίζει εδώ και καιρό. Είναι ανύπαρκτη επιθετικά όπως τόνισε και ο ίδιος ο Φέργκιουσον. Βρίσκεται στο -8 από τη σωτηρία και χρειάζεται άμεσα αλλαγή της εικόνας της. Η Γουίγκαν (9-8-3 εκτός) βρίσκεται στην κορυφή και δύσκολα να χάσει την αυτόματη άνοδο, ειδικά με εμφανίσεις και άνετες νίκες όπως αυτές επί της Κόβεντρι (1-0) και επί της Σριούσμπερι (5-1). Το διπλό στο 1,70-1,80 είναι όπως περιμέναμε χαμηλό, τοlategoalθα είναι επιλογή μας αν το ματς είναι στο Χ.

1038. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΟΛΝΤΑΜ

Η Φλίτγουντ (8-6-6 εντός) έχει μόνο έναν πόντο απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, έχει κάποια βελτίωση στο παιχνίδι της και τρέχει σερί με τέσσερα ματς χωρίς ήττα (1-3-0). Η Όλνταμ (4-12-4 εκτός) μετά από τρεις σερί νίκες έχασε με 1-2 από τη φανερά ανώτερη Μπάρνσλεϊ. Απέχει δύο πόντους από τον υποβιβασμό και ακόμα δεν έχε τελειώσει η υπόθεση παραμονή για εκείνη. Περίεργο ματς, ίσως και η ισοπαλία να μην χαλάει ιδιαίτερα κανέναν.

1040. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Ροτσντέιλ (11-4-5 εντός) κέρδισε την Πιτέρμπορο με 2-1 και παρέμεινε στο -7 από τα πλέι-οφ, συνεχίζει όσο μπορεί να παλεύει για την εξάδα, αν και έχει δύσκολο έργο. Η Μπλάκπουλ (4-4-12 εκτός) απέχει ένα βαθμό από τη σωτηρία, αλλά έχει δύο ματς περισσότερα, άρα χρειάζεται άμεσα βαθμούς και νίκες. Έχασε εύκολα από την Κόλτσεστερ με 0-1 με κακή εμφάνιση. Τοlategoalθα είναι επιλογή μας στο Χ, ο άσος στο 2,00 έχει αξία πάντως και τον σκεφτόμαστε για κάποιοsidebet.

1039. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η Τζίλιγχαμ (13-4-3 εντός) έχασε από τη Γουόλσολ με 1-2, έπαιξε αρκετά άσχημα στο δεύτερο μέρος και δέχτηκε την ανατροπή του σκορ δίκαια. Παραμένει στα πλέι-οφ με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά. Η Πορτ Βέιλ (5-4-12 εκτός) είναι ουσιαστικά αδιάφορη και παίζει χωρίς άγχος, κέρδισε όμως την αντίπαλο της Κρου με 3-0 και την έριξε, κάτι που το χάρηκε αφού έχουν αντιπαλότητα. Ο άσος στο 2,20 έχει αξία, αλλά η εικόνα της γηπεδούχου στα τελευταία μας κρατάει.

1041. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Σριούσμπερι (5-4-11 εντός) δέχτηκε δεύτερη εύκολη ήττα, αυτή τη φορά από τη Μίλγουολ με 1-3. Είναι σε κακή κατάσταση και πολύ κοντά στον υποβιβασμό και θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να πάρει πάλι βαθμούς. Η Μπράντφορντ (8-5-7 εκτός) έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες, όλες με 1-0,κάτι που δείχνει το στυλ της και το πόσο σοβαρή είναι ολόκληρη η αμυντική της λειτουργία. Θα κυνηγήσει την αυτόματη άνοδο αφού φαίνεται ότι τα πλέι-οφ αν συνεχίσει έτσι θα τα εξασφαλίσει. Δίκαιο το σετ, αν ήταν στο 0:0 το line θα επιλέγαμε σίγουρα τη φιλοξενούμενη.

1042. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ

Αμφότερες δεν έχουν ουσιαστικά στόχο αν και ακόμα δεν έχουν σωθεί και μαθηματικά. Η Σουίντον (8-4-8 εντός) δεν παίζει καθόλου καλά και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα της, σίγουρα παίζουν ρόλο και κάποιες απουσίες που έχει εδώ και καιρό. Η Μπέρι (5-4-11 εκτός) κέρδισε με 1-0 την κάκιστη Ντονκάστερ, χωρίς να εντυπωσιάσει. Δύσκολο ματς ανάμεσα σε περίπου ισοδύναμες ομάδες χωρίς σοβαρό στόχο. Πάσο.

1043. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

HΓουόλσολ (8-5-6 εντός) κέρδισε εκτός έδρας την Τζίλιγχαμ με 2-1 μετά από δύο ήττες, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή, όμως στο δεύτερο μισό ήταν άλλη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά και έκανε την ανατροπή, με γκολ στις καθυστερήσεις. Είναι στους -5 από τη δεύτερη θέση με ένα ματς λιγότερο και η αυτόματη άνοδος είναι εφικτός στόχος. Η Σάουθεντ (6-6-8 εκτός) βρίσκεται εννέα βαθμούς πίσω από τα πλέι-οφ και με τα δύο συνεχόμενα ματς, στο τελευταίο της ματς στο 90’ ισοφαρίστηκε από την Φλίτγουντ και οι λίγες ελπίδες που είχε για τα πλέι-οφ έγιναν ελάχιστες. Ο άσος στο 1,85 έχει αξία και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1021.ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Η Όλντερσοτ (7-4-10 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Χάλιφαξ εκτός έδρας, μόνο μαθηματικά κινδυνεύει πλέον, αφού πολύ δύσκολα να μπλέξει περισσότερο. Η Μπόρχαμ (5-7-9 εκτός) είναι οριακά εδώ και καιρό εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Δεν παίζει καλά και δυσκολεύει ιδιαίτερα το έργο της. Το κίνητρο είναι με τη φιλοξενούμενη, αλλά δεν μας εμπνέει για να τη στηρίξουμε.

1022. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΤΟΡΚΙ

Η Μπρόμλεϊ (11-4-6 εντός) έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Όλτρινχαμ, σε ένα ματς που είχε φάσεις αλλά όχι γκολ. Ακόμα μία αδιάφορη ομάδα που παίζει μέτρια και δεν χαρίζεται. Η Τορκί (5-7-9 εκτός) έχει ξεφύγει με έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, αν συνεχίσει να παίζει καλά σε λίγες εβδομάδες θα σωθεί και μαθηματικά. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε με 2-0 την Όλτρινχαμ με καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη. Δίκαιο το σετ, πάμε παρακάτω.

1023. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Η Τσέλτεναμ (15-5-1 εντός) έχει πάρει διαφορά έξι βαθμών από τη δεύτερη Φόρεστ Γκριν. Μετά την ήττα με 1-2 από τη Ρέξαμ έκανε δύο σερί νίκες χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Δύσκολα να μην κερδίσει τη Χάλιφαξ (5-2-14 εκτός) που έχει δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και με κακή εμφάνιση. Ο άσος φυσικά είναι μόλις στο 1,40, δεν έχει αξία αλλά δεν μπορούμε και να μην της δώσουμε ισχυρό προβάδισμα.

1024. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Η Τσέστερ (7-8-6 εντός) μετά τις δύο σερί ισοπαλίες έφτασε τις δύο σερί ήττες και η απόσταση της από την επικίνδυνη ζώνη είναι μόλις στους τέσσερις πόντους. Πρέπει να επιστρέψει πάλι στις θετικές εμφανίσεις και στα καλά αποτελέσματα. Η Γουέλινγκ (3-5-13 εκτός) έχασε με 1-2 από την Κιντερίνστερ στο ντέρμπι των ουραγών με ανατροπή και λογικά σε λίγες μέρες θα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Στο 1,60 ο άσος δεν έχει λόγω ύπαρξης.

1026. ΙΣΤΛΙΧ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Η Ίστλι (12-5-4 εντός) είναι μόλις ένα πόντο μακριά από τα πλέι-οφ, στο πιο πρόσφατο ματς της κέρδισε με 1-0 την Μπάροου και συνεχίζει να είναι σε καλό επίπεδο και να παλεύει για την πρώτη πεντάδα. Η Όλτρινχαμ (2-5-14 εκτός) είναι σε κακή κατάσταση, αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα σωθεί. Ο άσος στο 1,50 δεν έχει αξία, ίσως μας απασχολήσει στο live.

1025. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Ντόβερ (13-4-4 εντός) είναι σε αρκετά καλή θέση για τα πλέι-οφ, έχει μαξιλαράκι έξι βαθμών. Έμεινε στο 0-0 με τη Μάκλσφιλντ και δεν εξαργύρωσε τη νίκη με τη Ρέξαμ που είχε πάρει την προηγούμενη αγωνιστική. Η Γκρίμσμπι (8-7-5 εκτός) έχει δύο ματς με μετριότατες εμφανίσεις και χωρίς νίκη, παραμένει στα πλέι-οφ, αν συνεχίσει έτσι ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα στη συνέχεια. Μοιρασμένο σχεδόν σετ, δεν έχουμε ιδιαίτερες αντιρήσεις.

1027. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Φόρεστ Γκριν (15-3-3 εντός) έμεινε για πέμπτο ματς στο Χ και γι’ αυτό η ψαλίδα από την πρώτη Τσέλτεναμ είναι στους έξι βαθμούς. Η τελευταία ισοπαλία είναι με την Μπρέιντρι με 1-1 με μέτρια εμφάνιση. Η Γουόκινγκ (6-3-12 εκτός) έχει δύο σερί ισοπαλίες, παίζει σταθερά μέτρια και ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Ο άσος στο 1,33 φυσικά δεν έχει καμία αξία. Πάσο.

1028. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Η Γκέιτσχεντ (8-4-9 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Γουόκιγνκ και συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Έχει μαθηματικές ελπίδες και μόνο κατά τη γνώμη μας, αφού η εικόνα της είναι κάκιστη. Η Μπρέιντρι (8-6-7 εκτός) κέρδισε με καλή εμφάνιση με 1-0 την Γκρίμσμπι και παραμένει μία ανάσα από τα πλέι-οφ. Είναι καλή ομάδα και στα τελευταία δύο ματς αυτό φαίνεται. Είναι από τα ματς που περιμένουμε για να παίξουμε late, αν μας το δώσουν οι εταιρείες, αφού αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, βέβαια η Μπρέιντρι με ισοπαλία δεν πεθαίνει.

1031. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Σάουθπορτ (7-6-9 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Μπόρχαμ, άκρως σημαντική νίκη αφού έφτασε τους δέκα βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα να μπλέξει παραπάνω. Η Λίνκολν (6-5-10 εκτός) ουσιαστικά περιμένει να τελειώσει η σεζόν, παίζει σταθερά μέτρια είτε κερδίζει είτε χάνει. Στο πιο πρόσφατο κέρδισε με 2-1 την Τσέστερ χωρίς να εντυπωσιάσει. Αδιάφορο σχετικά ματς, δεν θα ασχοληθούμε.

1029. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Κιντερμίνστερ (5-5-11 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Χάλιφαξ και ντούμπλαρε τις νίκες της, δύσκολα να προλάβει βέβαια να σωθεί αφού έχει δώδεκα βαθμούς διαφορά και χρειάζεται θαύμα. Το παλεύει όμως και δεν τα παρατάει. Η Μπάροου(6-4-11 εκτός) είναι ουσιαστικά αδιάφορη δεν παίζει καλά στα τελευταία, έχασε εύκολα και δίκαια με 1-3 από την Ίστλι στο τελευταίο της ματς. Ο άσος στο 2,80 έχει λίγη αξία αν στο τέλος είναι Χ πιστεύουμε ότι γηπεδούχος θα ψάξει τη νίκη για τις απειροελάχιστες ελπίδες της, άρα τοlateείναι επιλογή.

1030. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΓΚΙΣΕΛΙ

Η Μάκλσφιλντ (9-5-7 εντός) είναι ουσιαστικά αδιάφορη αλλά δεν τα έχει παρατήσει και συνεχίζει να παλεύει τα παιχνίδια της, χωρίς εντυπωσιακά πράγματα βέβαια. Η Γκάισλι (3-9-9 εκτός) έχει διαφορά πέντε βαθμών από τη σωτηρία, δεν μπορεί να αισθάνεται άνετη βέβαια, αλλά δεν έχει τόσο άγχος όσο κάποιες άλλες ομάδες που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Παράξενο ματς, το κίνητρο μας ωθεί στο Χ2, αλλά δεν θα ποντάρουμε πριν την έναρξη.

1032. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΡΕΞΑΜ

Η Τρανμίρ (11-2-8 εντός) κέρδισε με 1-0 την Τορκί και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα με κακή εμφάνιση απέναντι στη Γουέλιγκ με 1-2. Είναι οριακά εντός των πλέι-οφ, λογικά θα συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους. Η Ρέξαμ (6-5-10 εκτός) απέχει έξι βαθμούς από τα πλέι-οφ και συγκεκριμένα από τη σημερινή της αντίπαλο. Πέρασε η περίοδος φορμαρίσματος που είχε και στα τελευταία παίζει άσχημα. Μεγάλο ντέρμπι και συνήθως σε τέτοια ματς η φόρμα πετάγεται από το παράθυρο, το 2,10 του άσου δεν έχει αξία πάντως.

1045. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Γουίμπλεντον (8-4-7 εντός) κέρδισε με 2-1 την Πλίμουθ χωρίς να εντυπωσιάσει, πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τα κακά αποτελέσματα της Γουίκομ την έφερε μετά από καιρό και πάλι στα πλέι-οφ. Η Κρόουλι (5-3-12 εκτός) είναι αδιάφορη, παίζει άσχημα και δεν μπορεί να δείξει καλά στοιχεία και να πάρει αποτελέσματα. Ο άσος είναι στο 1,40 και δεν είναι άξιος αναφοράς.

1044. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΟΡΚΑΜ

Η Άκρινγκτον (10-7-3 εντός) κέρδισε εκτός με 2-0 τη Λούτον, μετά την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με 1-1 με την Κέμπριτζ. Απέχει δύο βαθμούς από την Μπρίστολ Ρόβερς και βρίσκεται στις θέσεις της αυτόματης ανόδου. Η Μόρκαμ (5-5-10 εκτός) έχασε με 2-5 από τη Χάρτλπουλ παίζοντας αρκετά άσχημα ως συνήθως στα τελευταία της, δεν μπορεί να μπλέξει ουσιαστικά, αφού η διαφορά που έχει μόνο με το όγδοο θαύμα καλύπτεται. Ο άσος όπως είναι λογικό είναι πολύ χαμηλά (1,50) και δεν έχει αξία πριν την έναρξη.

1046. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΕΟΒΙΛ

Η Μπρίστολ Ρόβερς (12-2-6 εντός) έμεινε στο 2-2 με την πρωτοπόρο Νορθάμπτον, έπαιξε καλά, αλλά δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Παραμένει εκτός θέσεων αυτόματης ανόδου αλλά είναι αρκετά κοντά. Πρέπει να κερδίσει την αδύναμη Γέοβιλ (4-5-11 εκτός) που είναι αδιάφορη ουσιαστικά. Πολύ μικρός ο άσος βέβαια.

1048. ΕΞΕΤΕΡ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Έξετερ (6-9-5 εντός) κέρδισε με 2-0 τη Γέοβιλ και συμπλήρωσε συνολικά εννέα ματς δίχως ήττα. Έχει τρεις σερί νίκες με καλές εμφανίσεις. Παλεύει για τα πλέι-οφ και αν συνεχίσει έτσι θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος. Η Νορθάμπτον (13-5-2 εκτός) έφερε τρίτη σερί ισοπαλία με 2-2, έχει ανέβει εδώ και αρκετές αγωνιστικές και είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Όλοτο κίνητρο με την Έξετερ, αλλά δεν τα παρατάει τελείως η Νορθάμπτον, δύσκολο ματς με αρκετή ισοπαλία.

1047. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Η Κέμπριτζ (9-4-7 εντός) κέρδισε οριακά με 1-0 τη Νιούπορτ και απέχει μόλις τρεις πόντους από τα πλέι-οφ. Έσπασε ένα κακό σερί που είχε, προλαβαίνει τα πλέι-οφ αν καταφέρει να συνεχίσει τις νίκες. Η Καρλάιλ (5-9-6 εκτός) έχασε με 1-2 από την ντεφορμέ Μάνσφιλντ και έκανε ένα βήμα πίσω στο θέμα της μάχης των πλέι-οφ. Δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ρεαλιστικές και αρκετές πιθανότητες για την πρώτη επτάδα πρέπει να κερδίσουν, αν στο τέλος είναι ισόπαλο τοlategoalθα είναι στις επιλογές μας.

1050. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Η Λέιτον Όριεντ (9-4-7 εντός) έχασε στο τελευταίο με 0-3 από την αδιάφορη Μπάρνετ και έμεινε πίσω στη μάχη των πλέι-οφ σε ματς που δεν ήταν το πρόγραμμα. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και πρέπει να αντιδράσει άμεσα. Ο Νόλαν έφυγε και θα τελειώσει τη σεζόν λογικά με υπηρεσιακό. Η Ντάγκεναμ (4-5-11 εκτός) έχει λίγες πιθανότητες για να σωθεί, έχει δύο σερί ήττες με κακές εμφανίσεις ως συνήθως. Το ματς είναι Λονδρέζικο ντέρμπι και ελπίζουμε να είναι στην ισοπαλία στο τέλος για να παίξουμε καλόlategoal.

1049. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΓΙΟΡΚ

Η Χάρτλπουλ (8-3-9 εντός) έχασε με 0-1 από τη Νοτς Κάουντι, είναι αδιάφορη πλέον και έχει αρκετές απουσίες που την επηρεάζουν στις τελευταίες αυτές αγωνιστικές. Η Γιορκ (1-5-14 εκτός) παίζει το τελευταίο της χαρτί αν και για να είμαστε ρεαλιστές χρειάζεται θαύμα για να σωθεί, αφού οι εννιά βαθμοί είναι πάρα πολύ. Αν στο τέλος είναι Χ τοlateθα είναι από τα καλύτερα πονταρίσματα μας.

1051. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΛΟΥΤΟΝ

Η Όξφορντ (8-7-5 εντός) κέρδισε πολύ εύκολα με 5-1 την Κρόουλι και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες. Είναι στις θέσεις αυτόματης ανόδου και παίζει αρκετά καλά, παρότι έχασε στον τελικό του Τρόφι δεν την επηρέασε αρνητικά. Η Λούτον (10-3-7 εκτός) πρακτικά έχει μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ, κέρδισε με 1-0 την αδύναμη Ντάγκεναμ, αλλά δεν έχει πολλές ελπίδες. Ο άσος είναι αρκετά χαμηλά στο 1,45, δεν μα ενδιαφέρει.

1053. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Στίβενεϊτζ (5-6-9 εντός) έχασε με 0-1 από τη Νοτς Κάουντι και ακόμα δεν έχει σωθεί, όμως το +9 της δίνει ασφάλεια. Χρειάζεται λίγους βαθμούς ακόμα όμως για να σωθεί και μαθηματικά. Η Νιούπορτ (6-4-10 εκτός) έχει πέντε σερί ήττες, απογοητεύει απόλυτα αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί να μπλέξει, αφού το +13 είναι τεράστιο. Δύσκολο ματς απέναντι σε δύο κακές ομάδες, δεν θα μπλέξουμε.

1052. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Πόρτσμουθ (9-7-4 εντός) κέρδισε με 4-1 την αδύναμη Ντάγκεναμ και παραμένει στα πλέι-οφ αλλά και στο κόλπο για την αυτόματη άνοδο. Έχει τρεις σερί νίκες και με καλές εμφανίσεις. Η Πλίμουθ (10-5-5 εκτός) επίσης είναι στα πλέι-οφ και θα παλέψει για την απευθείας άνοδο. Έχει δύο σερί ήττες με 1-2 από τις Έξετερ και τη Γουίμπλεντον. Ντέρμπι με αντιπαλότητα και αμφότερες έχουν τον ίδιο στόχο. Το Χ2 στο 2,00+ έχει αξία, ειδικά επειδή είναι ντέρμπι, αλλά θα το αφήσουμε.

1054. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Γουίκομ (9-4-7 εντός) έμεινε στο 1-1 με την αδύναμη Γιορκ και συνεχίζει να βρίσκεται ντεφορμέ. Πλέον είναι εκτός πλέι-οφ, λογικό με την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία της ματς, αν συνεχίσει έτσι θα τερματίσει εκτός επτάδας. Η Μπάρνετ (3-6-11 εκτός) είναι αδιάφορη ουσιαστικά σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές όμως δεν έχει παρατήσει το πρωτάθλημα και παίζει καλά χωρίς άγχος. Κέρδισε με 3-0 την Λέιτον Όριεντ με καλό ποδόσφαιρο. Ο άσος του 1,60 δεν έχει καμία απολύτως αξία.

1068. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Εγκλωβίστηκε επιθετικά η Λοκομοτίβ (6-3-2 εντός) κόντρα στην Κρίλια, έμεινε δίκαια στο 0-0, τερμάτισε ένα νικηφόρο σερί 3 αγώνων και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στους 2 πόντους την κορυφή. Από τη στιγμή που έμαθε πως η Ροστόφ γκέλαρε, η ΤΣΣΚΑ (5-2-4 εκτός) ήταν αδύνατο να αφήσει τη Μορντόβια να της προκαλέσει ζημιά. Ως εκ τούτου, μπήκε δυναμικά και διέλυσε με 7-1 την αντίπαλό της, επιστρέφοντας ξανά στην κορυφή. Μας ξενίζει κάπως ο υπερβολικός φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν απολογισμό 0-2-4 στα έξι τελευταία τους εκτός έδρας ματς. Ντέρμπι στη Μόσχα, με τις αποδόσεις να γέρνουν την πλάστιγγα προς τα αριστερά.

1079. ΑΛΟΑ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Μπορεί να η Αλόα (ρεκόρ 4-6-23) να έχει υποβιβαστεί μαθηματικά εδώ και καιρό, όμως από ότι φαίνεται το γεγονός πως αγωνίζεται χωρίς άγχος λειτουργεί ευεργετικά για την ίδια. Την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στη μαχόμενη για αποφυγή των πλέι-άουτ, Λίβινγκστον, διαδέχθηκε η επικράτηση επί του μέχρι πρότινος φαβορί για τη 2θέση, Χιμπέρνιαν (1-0). Μία από τα ίδια η Κουίν Οφ Σάουθ (ρεκόρ 11-5-17) ως προς το θέμα της έλλειψης πίεσης, μιας και βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ τα πλέι-οφ αποτελούν άπιαστο όνειρο. Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια με την αποτελεσματικότητα της, μιας και αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές με τις ήττες να έχουν την τιμητική τους (0-1-3), πιο πρόσφατος θύτης η «καιόμενη» Ντάμπαρτον (4-2). Βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση, η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα Αλόα με τις αποδόσεις να την αδικούν όμως θεωρούμε πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να μπλέξουμε με σημείο σε τέτοιο παιχνίδι. Πιο αμυντικά προσεγγίζουν τα παιχνίδια τους εσχάτως οι γηπεδούχοι (4/5under2,5), το άλλο άκρο οι φιλοξενούμενοι (6/7GG&over2,5 στα τελευταία), αν και δίνουμε προβάδισμα στα γκολ προτιμότερη λύση είναι η αποχή.

1080. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΜΟΡΤΟΝ

Μπορεί η Σεντ Μίρεν (ρεκόρ 10-8-15) να απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία από την ντεφορμέ πλην πάντα δυνατή Χιμπέρνιαν (2-2), όμως τα πράγματα δεν πήραν ανάλογη τροπή απέναντι στη Φολκέρκ (3-2), με το βαθμό της ισοπαλίας να «γλιστράει» στο 90’. Τι κι αν βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ απέναντι στη Λίβινγκστον, η Μόρτον (ρεκόρ 11-9-13) πάτησε το γκάζι στην επανάληψη φτάνοντας σε μια ανατροπή γοήτρου και ψυχολογίας (2-1), μιας και η τετράδα έχει απομακρυνθεί εδώ και καιρό. Αμφότερων τα παιχνίδια εσχάτως έχουν πολλά τέρματα (6/7GG&over2,5 οι γηπεδούχοι, 4/6 οι φιλοξενούμενοι), όμως παραδοσιακά τα μεταξύ τους πηγαίνουν σε χαμηλό τέμπο με ταunder2,5 να έχουν την τιμητική τους στα τέσσερα τελευταία. Παίζεται με το ανάλογο ρίσκο στο 1,95 (Bet365)η εν λόγω επιλογή.

1074. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Μεταμορφωμένη παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό η Άνναν Αθλέτικ (ρεκόρ 15-8-10) έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά στα έξι πιο πρόσφατα (4-1-1), άκρως αντίθετη η κατάσταση στην Ιστ Στέρλινγκ (ρεκόρ 8-4-21), η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και επτά αγωνιστικές (0-1-6) όντας και βαθμολογικά υποβιβασμένη. Μονόδρομο αποτελεί η επιλογή του άσσου όμως στο 1,29 δεν παίζεται σε καμία περίπτωση, προτιμότερος ο συνδυασμός του μεover2,5 (1,75 / Stoiximan ) .

1075. ΚΛΑΪΝΤ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Στέρεψε από ενέργεια κι αποτελεσματικότητα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν η Κλάιντ (ρεκόρ 16-5-12), απέναντι στην Μπέργουικ (3-0) έμεινε για τρίτη αγωνιστική μακριά από τις νίκες (0-1-2), βλέποντας παράλληλα το όνειρο της απευθείας ανόδου να απομακρύνεται σχεδόν οριστικά. Το άλλο άκρο η Ιστ Φάιφ (ρεκόρ 18-6-9), η οποία αγνοεί την ήττα εδώ και έξι συναπτά παιχνίδια (5-1-0), τρέχοντας ρεκόρ 11-2-1 στα τελευταία. Με σβηστές τις μηχανές έκαμψε την αντίσταση της αδύναμης Μοντρόουζ (3-0) πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα στο πρώτο 25λεπτο. Μόνο σε θαύμα θα πρέπει να ελπίζει η Κλάιντ για την απευθείας άνοδο, αφού βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και την προσεχή αντίπαλο της, με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Εννοείται πως αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της τότε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στην επερχόμενη αναμέτρηση, όμως κακά τα ψέματα δε δείχνει ικανή να βάλει φρένο στην εκπληκτική πορεία των φιλοξενούμενων. Περίεργη η κατάσταση για τους γηπεδούχους, καθώς από τη μία καλούνται να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την κορυφή κι από την άλλη βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την 5θέση. Ανοιχτό προς όλα τα αποτελέσματα το παιχνίδι, δίνουμε λίγη παραπάνω τύχη στην ισοπαλία (3,60 /Bet365)αλλά ως εκεί.

1077. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Το τέλος της σεζόν περιμένει η Αρμπρόουθ (ρεκόρ 11-5-17), έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή παρουσιάζεται νωθρή με την έλλειψη κινήτρου να παίζει το ρόλο της. Μπορεί οι τρεις ήττες που γνώρισε στα τέσσερα τελευταία (1-0-3) να ήρθαν απέναντι σε ομάδες της πρώτης τετράδας, όμως απογοήτευσε με τη γενικότερη εικόνα της. Στροφή στις επιτυχίες για την Μπέργουικ (ρεκόρ 12-7-14) της μόλις μιας ήττας στα εννέα τελευταία (5-3-1), με πιο πρόσφατο θύμα την ντεφορμέ Κλάιντ (3-0). Δεν μπορεί να είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως κράτησε ανέπαφη την εστία της στα επτά από τα οκτώ τελευταία. Χωρίς λογική ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε πως κατέχουν τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση της κατηγορίας (5-3-8), ενώ ούτως ή άλλως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε άκρως καλύτερη κατάσταση εσχάτως. Με αυτά τα δεδομένα παίζεται το Χ2 (1,87 / Stoiximan ), πιθανό και το ενδεχόμενο πολλών τερμάτων.

1076. ΕΛΓΚΙΝ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Πέντε αγώνες δίχως νίκη συμπλήρωσε η Έλγκιν (ρεκόρ 15-7-11) με τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Στέρλινγκ Άλμπιον, μοιρασιά η οποία ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία. Έτσι είδε την Κουίνς Παρκ να την «πετάει» στην 5θέση, μιας και υπολείπεται στην ισοβαθμία. Αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η τελευταία (2-2-0), με πιο πρόσφατο θύμα της την ουραγό Ιστ Στέρλινγκ (0-3). Κορμιά αναμένεται να πέσουν σε μια μάχη μέχρις εσχάτων με φόντο μια θέση στην πρώτη τετράδα, βάσει φόρμας οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά περιμένουμε από την Έλγκιν να πάρει ώθηση από την έδρα της. Παρακινδυνευμένη η οποιαδήποτε επιλογή σημείου, ίσως υπάρχει αξία στο 2,10 του under2,5 (Bet365)στη λογική πως ενδεχόμενη ήττα θα ήταν καταστροφική για αμφότερες κι επομένως, θα καλύψουν πρωτίστως τα νώτα τους. Ευνοϊκός ο τρόπος παιχνιδιού των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν βγάλει τα περισσότεραunder2,5 της κατηγορίας (21/33).

1078. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Άνετη κι αναμενόμενη ήττα γνώρισε η Μοντρόουζ (ρεκόρ 10-8-15) στην έδρα της πρωτοπόρου Ιστ Φάιφ (3-0), αήττητη για τρίτη συναπτή αγωνιστική παρέμεινε η Στέρλινγκ Άλμπιον (ρεκόρ 12-8-13) χάρις στη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Έλγκιν (0-0 εντός). Βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση, αμφότερες έχουν εξασφαλίσει από καιρό την παραμονή με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα παιχνίδια τους να έχουν αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Διόλου απίθανο να δούμε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, ενδεχόμενο το οποίο μας σπρώχνει στοcomboGG&over2,5 (1,80 / Stoiximan ), χωρίς βέβαια να αποτελεί κάποιο είδος στοιχηματικής ευκαιρίας.

1073. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στην Ερντρι η Στρανράερ (ρεκόρ 13-6-14), η οποία επικράτησε με το ευρύ 4-0, δίνοντας έτσι συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της (4-1-0). Άξιο αναφοράς το γεγονός πως είδε μόλις μια φορά την εστία της να παραβιάζεται στα πέντε πιο πρόσφατα. Ισοπαλία με αντίπαλο τη Φόρφαρ (2-2 εντός) παραχώρησε έπειτα από τέσσερα διαδοχικά «τρίποντα» η Ντανφέρμλιν (ρεκόρ 23-7-3), χωρίς αυτό να αλλάζει βέβαια το γεγονός πως τρέχει αήττητο σερί έντεκα αγωνιστικών (9-2-0). Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρά το ότι βρίσκονται στο +17 από τη δεύτερη θέση, δε δείχνουν καμία απολύτως διάθεση να χαριστούν στον οποιονδήποτε. Παρόλα αυτά, αρνούμαστε να εμπιστευτούμε στο 1,60 μια βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα κόντρα στο κίνητρο των γηπεδούχων. Με δεδομένο πως οι δύο πλευρές έβγαλαν 3/5 και 5/7under2,5 στα πιο πρόσφατα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια τους, τότε αυτομάτως αποκτά αξία η επιλογή του καλοπληρωμένου under2,5 (2,30 /Bet365).

1071. ΦΟΡΦΑΡ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Φόρφαρ (ρεκόρ 8-10-15) προσπαθώντας να σώσει ό,τι σώζεται την ύστατη στιγμή. Όχι απλά ηττήθηκε μόλις μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα (2-3-1), αλλά μάζεψε τέσσερις βαθμούς κόντρα στις δύο πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα, Πίτερχεντ (2-0) και Ντανφέρμλιν (2-2) κατά σειρά. Δεν μπόρεσε ούτε τώρα να σπάσει το ρόδι (0-3-3) η Ερντρι (ρεκόρ 11-7-15) και μάλιστα θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Στενχάουσμιουρ (1-1 εντός), καθώς κατάφερε να αποφύγει την αποτυχία με γκολ στις καθυστερήσεις. Με αυτόν τον τρόπο είδε την τετράδα να απομακρύνεται σημαντικά, την ώρα που οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Μομέντουμ και κίνητρο δείχνουν έδρα, αν μη τι άλλο δε θα κακίσουμε όποιον επιλέξει τον άσσο (2,30 / Stoiximan ).

1069. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Επιτέλους νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές (0-4-4) για την Άλμπιον Ρόβερς (ρεκόρ 11-9-13), η οποία έστω και δύσκολα κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της ντεφορμέ Έιρ (0-1), για να διατηρηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τετράδα. Ξύπνησε από το λήθαργο για τα καλά η Κάουντενμπιθ (ρεκόρ 11-5-17), μετά τις Πίτερχεντ (0-1) και Έιρ (0-1) σειρά είχε η επίσης μαχόμενη για αποφυγή του υποβιβασμού, Μπρέχιν (2-1). Αναμφίβολα οι τρεις αυτές διαδοχικές επιτυχίες έδωσαν βαθμολογική ανάσα στην ομάδα, όμως έχει ακόμα δρόμο να διανύσει δεδομένου πως το προβάδισμα τεσσάρων βαθμών είναι αρκετά εύθραυστο . Υπερτιμημένο τοunder2,5 (2,30 /Bet365)δεδομένου πως οι δύο ομάδες έβγαλαν 9/11 και 4/5 στα τελευταία παιχνίδια τους, ενώ η Άλμπιον προσεγγίζει πιο αμυντικά τα περισσότερα φετινά της ματς (21/33under2,5).

1072. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΕΪΡ

Πολύ κοντά σε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Ερντρι έφτασε η Στενχάουσμιουρ (ρεκόρ 10-7-16), όμως ατύχησε να δει τους γηπεδούχους να της στερούν στις καθυστερήσεις τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Έτσι, παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη, με το πρόγραμμα που ακολουθεί να μην είναι και το πιο εύκολο. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η Έιρ (ρεκόρ 17-4-12) έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία (1-0-4), πιο πρόσφατος θύτης η μαχόμενη για είσοδο στην τετράδα, Άλμπιον Ρόβερς (0-1). Βαθμούς πάση θυσία για να ηρεμήσουν μια ώρα αρχύτερα θέλουν οι γηπεδούχοι, δεν «καίγονται» ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι καθώς πολύ δύσκολα θα απειλήσουν την προπορευόμενη Πίτερχεντ. Με αυτά τα δεδομένα, ίσως αξίζει να δοκιμάσουμε την τύχη μας στον άσσοDrawNoBet (2,55 / Stoiximan ).

1070. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της (5-0-1) μετρούσε η Μπρέχιν (ρεκόρ 9-6-18) στην ύστατη προσπάθεια για να ξεκολλήσει από την ουρά, όμως η πρόσφατη ήττα στην έδρα της επίσης μαχόμενης για αποφυγή του υποβιβασμού, Κάουντενμπιθ (2-1), ενδέχεται να αποβεί μοιραία. Δε θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί χειρότερο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δέχθηκαν γκολ στην πρώτη μόλις φάση του αγώνα και παρά την αντίδραση τους στην επανάληψη (70’), τελικά η αποτυχία έμελλε να μην αποφευχθεί. Έχει κατεβάσει ταχύτητα ενόψει πλέι-οφ η Πίτερχεντ (ρεκόρ 16-11-6) ειδάλλως δύσκολα εξηγούνται οι απανωτές ήττες από Κάουντενμπιθ (0-1) και Φόρφαρ (2-0) κατά σειρά, σε αντίθεση βέβαια με αυτή από την ανώτερη Ρέιντζερς (4-0) για τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ . Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδους και την Έιρ να καραδοκεί έχοντας τέσσερις βαθμούς λιγότερους, είναι λογικό να κρατάει επιφυλάξεις σχετικά με τη 2θέση. Σαφέστατα υψηλότερο το κίνητρο επιβίωσης των γηπεδούχων όμως κακά τα ψέματα, υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. Δε βγαίνει άκρη ούτε με τα γκολ, πάσο.

1082. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Από δυο βαριές ήττες έρχεται η Χέλσινγκμποργκ, αρχικά έχασε με 1-3 στην έδρα της από την Έρεμπρο και στη συνέχεια διασύρθηκε στο γήπεδο της Χάμαρμπι με 1-5, στα πρόθυρα της παραίτησης βρίσκεται ο Χένρικ Λάρσον, στηρίζεται για την ώρα από τη διοίκηση. Η Φάλκενμπεργκ αποδεικνύει με το καλημέρα ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, μετράει 3/3 ήττες και βρίσκεται από νωρίς στον πάτο της βαθμολογίας. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πετύχουν την παρθενική τους νίκη, χαμηλό όμως το 1,60 του άσου για να ασχοληθούμε.

1055. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Μπέρμιγχαμ (9-3-8 εντός) έχασε με 1-2 από τη Λιντς μεσοβδόμαδα με κακή εμφάνιση και ουσιαστικά πλέον θέλει ένα μικρό θαύμα για τα πλέι-οφ, αφού οι εννιά βαθμοί είναι αρκετοί για πέντε αγωνιστικές. Η Μπέρνλι (8-9-3 εκτός) κέρδισε άκρως οριακά με 1-0 τη Λιντς, μόνο το αποτέλεσμα μετράει για εκείνη πλέον, όπως δηλώνει και ο Ντάις. Έχει απόσταση δύο πόντων από την τρίτη Μπράιτον και την ίδια διαφορά από την πρώτη Μίντλεσμπρο. Αμφίβολοι οι βασικοί και κομβικοί Βόουκς (φορ, 39 συμ./13 γκολ) και Τζόουνς (χαφ, 38 συμ./1 γκολ). Το διπλό στο 2,20 δεν έχει αξία, αν το ματς στο τέλος είναι στο Χ (και ειδικά αν Παρασκευή βράδυ έχει κερδίσει η Μπράιτον) τοlateθα είναιmustbet.

1056. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Μπλάκμπερν (7-7-6 εντός) έμεινε στο 0-0 με τη Γουλβς και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη και με μέτριες έως κακές εμφανίσεις. Δεν πιστεύουμε ότι θα κινδυνέψει, αφού οι δέκα βαθμοί είναι υπερβολικό να καλυφθούν και έχει αρκετές ομάδες από κάτω της, όμως η εικόνα της προβληματίζει έντονα. Η Χάντερσφιλντ (5-5-10 εκτός) επίσης δεν έχει ξεμπλέξει μαθηματικά αλλά δύσκολα να κινδυνέψει ουσιαστικά. Με τη Χαλ έπαιξε καλά και πήρε τον πόντο (2-2), σημαντικό αποτέλεσμα αφού ερχόταν από δύο ήττες με κακές εμφανίσεις. Ματς που το Χ δεν πιστεύουμε ότι θα χαλάσει κανέναν έτσι όπως είναι τα πράγματα στη βαθμολογία.

1057. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Μπρέντφορντ (8-3-9 εντός) με τις τρεις σερί νίκες σώθηκε και μαθηματικά και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μομέντουμ μέχρι το τέλος της σεζόν. Η τελευταία της επικράτησε ήταν με 3-1 επί της Ίπσουιτς που έπαιξε καλά και δίκαια κέρδισε με ευκολία. Το αρνητικό των τελευταίων ημερών είναι ότι έσπασε το πόδι του ο Τζατζ (38 συμ./14 γκολ/11 ασίστ). Η Μπρίστολ Σίτι (6-4-10 εκτός) απέχει πλέον δέκα πόντους από τον υποβιβασμό και αν συνεχίσει με εμφανίσεις ανάλογες με αυτή που της έφερε τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα σωθεί και μαθηματικά πολύ σύντομα. Αμφότερες σε καλό μομέντουμ, δίκαιο το σετ.

1058. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΚΠΡ

Η Κάρντιφ (11-7-2 εντός) είχε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τα πλέι-οφ αφού η Σέφιλντ έχασε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε απέναντι στη Φούλαμ εκτός έδρας. Δεν έπαιξε καλά στο δεύτερο μέρος και το πλήρωσε με γκολ στο 93’. Απέχει πέντε πόντους από την έκτη θέση και πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Αμφίβολος για ακόμα ένα ο πολύ καλός εξτρέμ Πίλκινγκτον (36 συμ./8 γκολ). Η ΚΠΡ (4-8-8 εκτός) επέστρεψε μετά από τρία στις νίκες με το 2-1 επί της Τσάρλτον. Δεν εντυπωσίασε όμως ένα γκολ προς το τέλος του αγώνα κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Ουσιαστικά δεν παλεύει για κάτι, αφού η σεζόν για εκείνη έχει τελειώσει και έχει ξεκινήσει τα πλάνα για την επόμενη χρονιά . Ματς που αν είναι στην ισοπαλία μπορεί να βγάλειlategoal, αφού η γηπεδούχος θα το ψάξει.

1059. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Τσάρλτον (5-8-7 εντός) έχασε από την ΚΠΡ με 1-2 με γκολ προς το τέλος του ματς που ανοίχτηκε για να πάρει τη νίκη και οι ελπίδες της για σωτηρία ουσιαστικά είναι μόνο μαθηματικές. Παίζει ανοικτά στα τελευταία της ματς με στόχο τη νίκη αλλά δεν τα καταφέρνει. Πέφτει πάνω σε μία Ντέρμπι (7-7-6 εκτός) που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν της και έρχεται από δύο εύκολες τεσσάρες. Περιμένουμε αμφότερες να παίξουν μόνο για τη νίκη, αν η Ντέρμπι μας κάνει τη χάρη και δεν κερδίζει μέχρι το 70’ τοlategoalθα είναι ένα από τα αυτόματα πονταρίσματα μας.

1060. ΛΙΝΤΣ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Λιντς (5-8-7 εντός) επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, κέρδισε με 2-1 την Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας. Έπαιξε καλά και δικαιούταν τη νίκη. Η Ρέντινγκ (5-3-12 εκτός) έχασε με 1-2 από την πρωτοπόρο Μίντλεσμπρο με γκολ στο 94’. Πιέστηκε πολύ στο τέλος και δίκαια έχασε, έστω με γκολ στις καθυστερήσεις. Ισόβαθμες και αδιάφορες οι δύο ομάδες, μόνο μαθηματικά μπορούν να κινδυνέψουν, ο συμβιβασμός στο Χ μοιάζει πιθανός.

1061. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Πρέστον (7-8-5 εντός) έχασε οριακά με 0-1 από την πρωτοπόρο Μίντλεσμπρο και συμπλήρωσε δύο σερί ήττες που την έφεραν στο -9 από τα πλέι-οφ και πλέον αυτός ο στόχος έχει γίνει αρκετά μακρινός. Θέλει μόνο νίκη στο ματς με την ΜΚ για να ελπίζει. Μόνο τους τρεις πόντους θα ψάξουν από την αναμέτρηση και οι Ντονς (2-7-11 εκτός) αφού το -9 από τη σωτηρία μόνο με νίκες καλύπτεται. Έχει τέσσερις σερί ήττες και οι ελπίδες της για να μην επιστρέψει στη Λιγκ 1 είναι ελάχιστες. Ματς για μεγάλοlategoal, αφού αμφότερες θα ψάξουν μόνο τη νίκη, μακάρι να είναι ισόπαλο στο 70’.

1063. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (12-6-2 εντός) υπέστη ήττα-σοκ με 1-4 (!) από την Μπρίστολ Σίτι στο τελευταίο της ματς, βέβαια στάθηκε τυχερή αφού η Κάρντιφ ηττήθηκε και δεν την πλησίασε. Συνεχίζει στο +5 από τις ομάδες που διεκδικούν την έκτη θέση που η ίδια κατέχει προς το παρόν. Ο κόουτς περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του. Η Ίπσουιτς (8-5-7 εκτός) έχασε με 1-3 από την Μπρέντφορντ και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-2-2) και η εικόνα της προβληματίζει έντονα. Το ματς με τη Σέφιλντ είναι η τελευταία της ευκαιρία για να μην χάσει το τρένο των πλέι-οφ όμως πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της για να μην ηττηθεί εύκολα, από μία Σέφιλντ που ψάχνει να ξεσπάσει μετά το απαράδεκτο 1-4. Ο άσος στο 1,85 είναι δίκαιος και τον κρατάμε στις σκέψεις μας για τοlive.

1062. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Ρόδεραμ (8-4-8 εντός) συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία με τον τεράστιο Νιλ Γουόρνοκ στον πάγκο και κέρδισε πανεύκολα με 4-0 την ΜΚ και πλέον πρέπει να γίνει μεγάλη έκπληξη για να μην σωθεί. Έχει 6-2-0 στα τελευταία και αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα επιβεβαιώσει και μαθηματικά τη σωτηρία της. Η Νότιγχαμ (4-7-9 εκτός) έχει μπλέξει λίγο στο θέμα του υποβιβασμού μετά τις τέσσερις σερί ήττες, τελευταία αυτή με 1-2 από την Μπράιτον, που δεν ήταν κακή όπως στα προηγούμενα, στο 91’ όμως δέχτηκε το δίκαιο 2-1. Το ματς έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, χωρίς κάποια ιδιαίτερη αντιπαλότητα όμως. Το Χ δεν πιστεύουμε ότι θα χαλάσει κανέναν, όμως ο Γουόρνοκ πιστεύουμε ότι θα ψάξει να κλειδώσει τη σωτηρία από σήμερα στην έδρα του, το DNBτης Ρόδεραμ στο 1,70 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο, αν πλησιάσει το 1,75-1,80 θα είναι στις επιλογές μας.

1098. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΚΑΕΝ

Η Μάντσεστερ Σίτι έβαλε τέλος στην ξέφρενη ευρωπαϊκή πορεία της Παρί και πλέον οι πρωταθλητές Γαλλίας καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ, εστιάζοντας την προσοχή τους στην κατάκτηση των υπόλοιπων εγχώριων τίτλων. Η Καέν δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ουσιαστικά δεν κυνηγάει κάτι άλλο στο Σαμπιονά και αναμένεται να αποτελέσει το εξιλαστήριο θύμα για την ομάδα του Λοράν Μπλαν. Περιμένουμε ακόμα ένα ξέσπασμα της Παρί εντός των συνόρων, με τον -1,25 ασιατικό άσο να έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης και να προσφέρεται σε απόδοση 1,925 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1097. ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στη Λίμπερετς η Σίγκμα Όλομουτς (3-5-4 εντός), αλλά για ακόμα μία φορά έχασε στις λεπτομέρειες και είδε την παραμονή να απέχει πια τέσσερις πόντους. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Σλάβια (5-2-5 εκτός) κόντρα στη Γιάμπλονετς, αλλά η μπάλα δεν έλεγε με τίποτα να της κάνει το χατίρι και το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, μένοντας στο -5 από την τετράδα. Τα δίνουν όλα οι γηπεδούχοι, έχουν δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος, κακοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, αλλά σαφώς ποιοτικότεροι και με λιγότερο άγχος. Δε βγαίνει εύκολα άκρη από το ματς.

1096. ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Συνεχίζει να αγκομαχά η Τέπλιτσε (4-4-4 εντός), αφού η ήττα από τη Ζιχλάβα την προηγούμενη αγωνιστική τη διατήρησε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα δε μπορεί να αισθάνεται άνετα. Στις τελευταίες επτά αγωνιστικές κέρδισε μόνο την καταδικασμένη Μπάνικ Οστράβα (1-2-4). Έντονα παράπονα από τη διαιτησία έχει η Φάσταβ Ζλιν (2-2-8 εκτός) για την ήττα από την πρωτοπόρο Βικτόρια Πλζεν, χάνοντας με 1-2 και το +5 από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας παραμένει, με την ίδια να αγνοεί τη νίκη στο 2016 (0-1-7). Πιο έμπειροι από τέτοια ματς οι γηπεδούχοι, μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως οι νεοφώτιστοι ακόμα ασχολούνται με την ήττα από την Πλζεν και να πάρουν το απαιτούμενο τρίποντο.

1094. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Η εκτός έδρας αδυναμία της Σλοβάτσκο (8-1-3 εντός) ήταν αυτή που της στέρησε τη νίκη στην έδρα της ουραγού Μπάνικ Οστράβα, όπου και έχασε με 2-1, σπαταλώντας ουσιαστικά τη μεγάλη νίκη επί της Σπάρτα την προηγούμενη αγωνιστική. Χαρακτήρα έδειξε η Μλάντα (4-5-3 εκτός) στο ματς με τη Ντούκλα, όπου ισοφάρισε το ματς από το εις βάρος της 0-2, ενώ μεσοβδόμαδα απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν στο κύπελλο και πήρε την πρόκριση για τρίτη φορά στην ιστορία της στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Εξαιρετική πορεία πραγματοποιούν οι φιλοξενούμενοι, σταθερά καλοί στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι. Οι αποδόσεις δε λένε την αλήθεια για το πόσο δύσκολο είναι το ματς για τη Μλάντα. Θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ, με τις δύο ομάδες να μετρούν από 14/24over2,5.

1095. ΠΡΙΜΠΡΑΜ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Στο 86’ λύγισε στην Πράγα η Πρίμπραμ (3-2-7 εντός), χάνοντας με 2-1 από τη Σπάρτα σε ένα ματς όπου προηγήθηκε από νωρίς, αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλους και απώλεσε την ευκαιρία να γίνει η πρώτη ομάδα που παίρνει αποτέλεσμα στην έδρα της Σπάρτα. Η επικίνδυνη ζώνη απέχει σταθερά τέσσερις βαθμούς και κανείς δε μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ξέρει πως θα υποβιβαστεί η Μπάνικ (0-1-11 εκτός), αλλά δείχνει πως θα πέσει με ψηλά το κεφάλι, παλεύοντας όσο μπορεί κάθε της παιχνίδι. Στο τελευταίο της ματς όχι μόνο πάλεψε, αλλά κέρδισε κιόλας τη Σλοβάτσκο με 2-1, φέρνοντας το πέμπτο συνεχόμενοGGτης. Ανοικτά θα παίξουν και πάλι οι φιλοξενούμενοι, θα ψάξουν μόνο τη νίκη οι γηπεδούχοι. Το αμφίσκορο είναι ξανά η λύση.

1093. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ήττα που τον έριξε από την τρίτη θέση γνώρισε ο Απόλλων στο γήπεδό του από την Ομόνοια, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασε στα πλέι-οφ (2-2-1, 5/5GG&over2,5), δείχνει ικανός να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ΑΕΚ είχε εύκολο απόγευμα με τη Σαλαμίνα (2-0), εξακολουθεί να βρίσκεται στο -2 από τον ΑΠΟΕΛ και να ελπίζει βάσιμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετράει 3-1-1 στα πλέι-οφ. Σπουδαίο παιχνίδι μεγάλης σημασίας για τις δυο ομάδες, αμφότερες θέλουν τη νίκη, πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει εκτίμηση στην εν λόγω αναμέτρηση, μένουμε μακριά.

----. ΑΠΟΕΛ - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Δεν έχει περιθώρια για απώλειες ο ΑΠΟΕΛ, καθώς η ΑΕΚ τον καταδιώκει από κοντά (-2), ευκαιρία για τον υπό πίεση Κετσπάγια να πάρει ανάσες στον πάγκο, η Σαλαμίνα έχει ρόλο κομπάρσου στα πλέι-οφ (5/5 ήττες) και δύσκολα θα προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, ο άσος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, χωρίς πάντως να έχει την παραμικρή αξία. Η μοναδική ενδιαφέρουσα επιλογή από την αναμέτρηση είναι να σκοράρει ο Μακρίεφ, ενδεχόμενο που επέλεξε ο K.Plestis στο 6,00 του Stoiximan , καθώς κυνηγάει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και θεωρούμε ότι σε ένα φαινομενικά εύκολο απόγευμα για την ομάδα του θα έχει την ευκαιρία να βρει δίχτυα και να βελτιώσει τη θέση του στον πίνακα των σκόρερ.

1091. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Κράτησε τον ΑΠΟΕΛ στο 1-1 η Ανόρθωση, ήταν μάλιστα ανώτερη και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, είναι εμφανώς βελτιωμένη με το Νεόφυτο Λάρκου στον πάγκο (1-1-0) και θα τα δώσει όλα για να προλάβει την τρίτη θέση. Η Ομόνοια είναι η κάτοχος της θέσης αυτής για την ώρα, χάρη στο σπουδαίο διπλό με 2-1 επί του Απόλλωνα, το οποίο συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση, αν δεν ηττηθεί ούτε τώρα θα γίνει φαβορί για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ αμφίρροπο ματς μεταξύ δυο ομάδων που δείχνουν σε ανοδική πορεία, δεν θα πάρουμε θέση.

----. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Τζαγκουάρες την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 την Ουΐλα. Ή του ύψους ή του βάθους οι γηπεδούχοι, αδυνατούν να βρουν σταθερότητα στην απόδοσή τους. Από νίκη προέρχεται και η Μεντεγίν, 4-2 εντός έδρας την Αλιάνσα Πετρολέρα, παραμένοντας έτσι στις οχτώ πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δύσκολο ματς, δε θα κρατήσουμε κάτι.

----. ΚΛΟΥΖ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Κερδίζοντας την Κονκόρντια και φέρνοντας ισοπαλία με την Κραϊόβα, η Κλουζ (7-5-3 εντός) αποσπάστηκε κατά πέντε βαθμούς από τη θέση των μπαράζ παραμονής και μπορεί να κοιτάζει τον επερχόμενο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Τάργκου. Μετά το επιβλητικό 6-1 επί της Τιμισοάρα, η Μποτοσάνι (1-4-10 εκτός) έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ιάσι και απέχει πια τρεις πόντους από την τελευταία τριάδα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με το παιχνίδι.

1100. ΑΡΟΥΚΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Οι δυο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος οι οποίες μάλιστα μοιράζονται την πέμπτη θέση της βαθμολογίας συγκρούονται εδώ, κρίσιμη η μεταξύ τους συνάντηση στη μάχη που δίνουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με το 0-0 στην έδρα της Μποαβίστα, η Αρούκα συμπλήρωσε 10 αγώνες με μόλις μια ήττα (6-3-1), κέρδισε επίσης τα 6/9 πιο πρόσφατα στην έδρα της (6-2-1). Η Ρίο Άβε έρχεται από τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό και έχει αποδειχθεί δυσκολοκατάβλητη στις εξόδους της (4-5-5 εκτός). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, σχεδόν στη μέση και τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση, αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συμβιβαστούν με την ισοπαλία που θα τις διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους, στο 3,20 το Χ στηνBet365.

1493. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Η Κέρκυρα (12-1-1 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία παίζοντας άσχημα. Δεν της άξιζε το τρίποντο, έμεινε τρεις πόντου πίσω από τη Λάρισα και τρεις πόντους μπροστά από την τρίτη θέση. Η ΑΕΛ (7-5-1 εκτός) κερδίζει πέμπτο σερί ματς με το γνωστό της σκορ (1-0), αυτή τη φορά με την Παναχαϊκή. Μεγάλο ντέρμπι κορυφής που ίσως κρίνει την πρώτη θέση της κατηγορίας, αν κερδίσει η Λάρισα δηλαδή. Πιο μοιρασμένο θα θέλαμε το σετ, το Χ2 για την ΑΕΛ έχει αξία.

1106. ΣΙΟΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη η Σιόν (8-1-5) η οποία απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Σεν Γκάλεν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, στους τέσσερις βαθμούς πλέον από την πέμπτη Λουκέρνη. Συνεχίζει να απογοητεύει η Γκρασχόπερς (4-4-5) η οποία με ακόμα μια κάκιστη εμφάνιση(1-1 εντός με αντίπαλο τη Λουκέρνη) παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη βλέποντας τη Γιούνγκ Μπόις παράλληλα να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο. Σε καλύτερη μοίρα οι γηπεδούχοι, έχουν το πάνω χέρι και την ψυχολογία να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για κάποιο Ευρωπαϊκό εισιτήριο, άσος.

1115. ΚΑΡΠΙ – ΤΖΕΝΟΑ

Αρκετά δύσκολο πρόγραμμα έχει ως το φινάλε της σεζόν η Κάρπι και αν θέλει να παραμείνει –έστω και οριακά- εκτός επικίνδυνης ζώνης, καλείται να κάμψει την αντίσταση της Τζένοα. Σε καλή κατάσταση, αλλά παντελώς αδιάφοροι βαθμολογικά οι Γενοβέζοι, έσωσαν τη σεζόν με ένα πολύ καλό σερί και πλέον μπορούν να ασχοληθούν με τη διπλωματική τους πολιτική ενόψει της νέας σεζόν. Ξεκάθαρα το κίνητρο είναι με τους νεοφώτιστους και ο 0:0 ασιατικός άσος αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,925 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1110. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΓΚΕΝΚ

Η Ζούλτε (7-4-4 εντός) έχασε με 1-2 από την Άντερλεχτ και έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της τέταρτη θέσης, αν και ακόμα υπάρχει καιρό. Δίκαιη ήττα αν και οριακή, πολύ σημαντικό ματς με την Γκενκ (3-5-7 εκτός) κέρδισε με 4-0 την Οστάνδη και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Έπαιξε αρκετά καλά και δίκαια πήρε τόσοεύκολη νίκη. Πιστεύουμε ότι το ματς για τη Ζούλτε έχει μέσα μόνο νίκη, ενώ η Γκενκ με το Χ δεν θα είναι δυσαρεστημένη. Δεν θα μπλέξουμε πάντως με τις υπάρχουσες τιμές.

1116. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΑΝ

Τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς να δεχθεί τέρμα έχει πια η Ρόζενμποργκ, βρίσκει σιγά-σιγά το ρυθμό της, δυναμικό μπάσιμο πραγματοποιεί στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία η Μπραν (2-2-0), απότομη προσγείωση μεσοβδόμαδα με την ήττα με 4-5 από ερασιτεχνική ομάδα στο κύπελλο. Προφανές φαβορί για τη νίκη οι πρωταθλητές, δεν θα ασχοληθούμε πάντως με τον τοκογλυφικό άσο.

1416. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Συνεχίζει να εκπλήσσει η Ζαγκλέμπιε (6-4-5 εντός), αφού αν και νεοφώτιστη, κατάφερε με το 1-1 κόντρα στη Βίσλα να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και μπαίνει στα πλέι-οφ έχοντας ως στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μόνο τη νίκη ήθελε κόντρα στη Ρουχ η Λέχια (2-5-8 εκτός), την πανηγύρισε και κατάφερε να βρεθεί στον όμιλο του πρωταθλητή. Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο ομάδες (5-2-0 στα 7 τελευταία οι γηπεδούχοι, 2-3-0 στα 5 πιο πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι). Χωρίς άγχος παίζουν οι νεοφώτιστοι, αυτό ίσως τους βγει σε καλό, με τον άσο να έχει το προβάδισμα.

1547. ΕΛΤΣΕ – ΛΟΥΓΚΟ

Θετικός για την Έλτσε ο βαθμός στην έδρα της Οσασούνα (0-0), έμεινε αήττητη για έκτη αγωνιστική (2-4-0) και βρίσκεται πάντα σε απόσταση βολής από τα πλέι-οφ, είναι πολύ σκληρή στην έδρα της, χάνοντας μόνο δυο φορές από το ξεκίνημα της σεζόν (7-8-2 εντός). Η Λούγκο παραχώρησε 1-1 στη Χιρόνα, μετράει 3-2-1 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και είναι η ομάδα που χάνει λιγότερο από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της (4-8-4 εκτός). Δεν φαίνεται να είναι πολλά αυτά που χωρίζουν αγωνιστικά τις δυο ομάδες, αρκετά πιθανή φαντάζει η ισοπαλία στο 3,25 του Stoiximan , για δυο ομάδες που έχουν έφεση στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα (13 ως τώρα η Έλτσε και 14 η Λούγκο σε 33 αγωνιστικές).

1408. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Στη ζώνη του πουθενά η Νουμάνθια έπειτα από την ήττα με 0-1 από την Οβιέδο, απέχει πλέον επτά βαθμούς από τα πλέι-οφ και οχτώ από τη γραμμή του υποβιβασμού, δύσκολα θα ξεκολλήσει από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας ως το φινάλε. Έχει ανεβάσει στροφές στην έδρα της εσχάτως, καθώς μετράει 3-3-0 στα τελευταία έξι. Τεράστιας σημασίας για τη Γιαγκοστέρα η νίκη στο εξάποντο με τη Μπιλμπάο Β με 2-1, πλησίασε στο -5 από τη σωτηρία και μπορεί πια να ελπίζει βάσιμα, αυτό που δεν μπορεί να λύσει με τίποτα είναι οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της (0-2-15 εκτός). Ανεπαρκές το 1,60 του άσου ακόμα και όταν στα δεξιά του σετ βρίσκεται η Γιαγκοστέρα, οι φιλοξενούμενοι δεν μας δίνουν πάτημα για να σκεφτούμε την κόντρα, το πάσο είναι μονόδρομος εδώ.

1410. ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Την τρίτη της ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές σημείωσε η Χιρόνα στην έδρα της Λούγκο (1-1), έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα πιο πρόσφατα 13 παιχνίδια της (6-6-1) και ολοένα πλησιάζει στη ζώνη των πλέι-οφ. Η Αλαβές έμεινε στο 2-2 με την Τενερίφη και υποχώρησε εκ νέου στη δεύτερη θέση, τρέχει πάντως αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) και αναδείχθηκε νικήτρια και στις πιο πρόσφατες δυο εξόδους της, είναι μάλιστα η ομάδα με τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία (8-2-6 εκτός). Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται αμφότερες, θεωρούμε ότι τα σετ θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ισορροπημένα, σημαντική η απουσία του αρχισκόρερ των φιλοξενούμενων, Τοκέρο (31 συμ./9 γκολ), θα αρκεστούμε στο πάσο εδώ.

1549. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Οδυνηρή ήττα για τη Μπιλμπάο Β στο εξάποντο με τη Γιαγκοστέρα, χωρίς να είναι χειρότερη έχασε με 1-2, έμεινε έτσι στο -9 από τη σωτηρία, δύσκολο το έργο της από εδώ και στο εξής, μετρούσε πάντως δυο κολλητές νίκες προηγουμένως που της έδωσαν ελπίδες. Με το εντός έδρας 1-0 επί της Πονφεραντίνα, η Μιραντές ξαναπλησίασε την προνομιούχο εξάδα, δεν βρίσκεται πάντως στο καλύτερο της φεγγάρι, ενώ και μακρά από το σπίτι της δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2). Δεν θα πάρουμε θέση αναφορικά με τον τελικό νικητή, μπορούμε όμως να κοιτάξουμε προς τα πολλά τέρματα, με τη Μπιλμπάο Β να έρχεται από επτά σερίover2,5 και τέσσερα συνεχόμενα στο γήπεδό της και τη Μιραντές να διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, μια χαρά το 1,80 τηςBet365 για τοover2,25.

1120. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Σπουδαίο διπλό για τη Σιβασπόρ με 1-0 στην έδρα της Γκαζιαντέπ, βρέθηκε έτσι στο -2 από τη σωτηρία, κατά κύριο λόγο πάντως στηρίζεται στην έδρα της, εκεί όπου χάνει πολύ δύσκολα (3-7-3 εντός). Με το δίκαιο 3-2 επί της Μπούρσα και χάρη στις γκέλες της Φενέρ, η Μπεσίκτας έχει αποκτήσει διαφορά πέντε βαθμών στη μάχη του τίτλου, στα χέρια της πλέον η επιστροφή στην κορυφή. Είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 9-2-2 μακριά από το σπίτι της και είναι λογικό να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, παρά την απουσία του σημαντικού εξτρέμ Κουαρέσμα (22 συμ./3 γκολ), αν και το 1,73 του διπλού δεν είναι και τόσο ελκυστικό απέναντι σε μια ομάδα που παίζει την ύπαρξή της στην κατηγορία.

----. ΠΑΞΙ – ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε μεσοβδόμαδα η Πάξι (9-3-3 εντός), αυτή τη φορά στις καθυστερήσεις από τη ΜΤΚ και σιγά-σιγά αποχαιρετά οριστικά το στόχο της Ευρώπης. Χωρίς να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, η Βιντεότον (3-1-10 εκτός) κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τη Βάσας την προηγούμενη αγωνιστική, ισοφαρίζοντας από 0-2 σε 2-2. Δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, έχοντας ρεκόρ 1-3-2, αλλά στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η ομάδα με το κίνητρο και για το λόγο αυτό το 0:0 ασιατικό διπλό αποτελεί επιλογή.

----. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΟΥΙΠΕΣΤ

Τον αποκλεισμό από το κύπελλο γνώρισε Ντέμπρετσεν (8-3-4 εντός) μετά το βαρύ 3-0 από τη Φερεντσβάρος και στρέφει την προσοχή της πλέον αποκλειστικά στο πως θα διατηρηθεί εντός πρώτης τριάδας. Στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος πήρε επαγγελματικό διπλό στην έδρα της Πάξι με 0-1. Δεν έπεισε, αλλά πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου η Ούιπεστ (5-3-6 εκτός) με το 1-1 κόντρα στη Μπεκεσάμπε, χάρις στο 2-0 του πρώτου ματς. Μόλις ένας βαθμός χωρίζεις τις δύο ομάδες, δε γίνονται εύκολα προβλέψεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

----. ΧΟΝΒΕΝΤ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ

Αναμενόμενη ήττα στην έδρα της πρωταθλήτριας Φερεντσβάρος γνώρισε η Χόνβεντ (7-4-3 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, παλεύοντας πάντως όσο περισσότερο γινόταν, χάνοντας τελικά με 2-1. Τα δίνει όλα στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Χαλάντας (5-4-6 εκτός), η οποία πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με το 1-0 επί της Μπεκεσάμπε και καλείται να δώσει συνέχεια στο σερί της. Χωρίς στόχους οι γηπεδούχοι, παλεύουν για την είσοδο στην τριάδα οι φιλοξενούμενοι, αλλά δε διαθέτουν το υλικό για να περνάνε από τέτοιες έδρες, ακόμα και αν είναι η ομάδα με το κίνητρο.

----. ΒΑΣΑΣ – ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ

Ένα καταστροφικό τετράλεπτο αρκούσε ώστε η Βάσας (5-1-8 εντός) να σπαταλήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων που απέκτησε στην έδρα της Βιντεότον την προηγούμενη εβδομάδα, μένοντας στο 2-2 και διατηρείται εκτός επικίνδυνης ζώνης, χάρις στην ισοβαθμία με την Ακαδημία Πούσκας. Πιέστηκε στη Βουδαπέστη κόντρα στη ΜΤΚ η Ντίοσγκορ (1-5-9 εκτός), αλλά άντεξε και απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, «καίγονται» για βαθμούς οι γηπεδούχοι, ο άσος θα θέλαμε να πληρώνει περισσότερο για να μας απασχολήσει, αλλά και πάλι έχει τον πρώτο λόγο.

----. ΠΟΥΣΚΑΣ – ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ

Άξιζε τη νίκη η Ακαδημία Πούσκας (4-6-4 εντός) κόντρα στην Ούιπεστ, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μεσοβδόμαδα έπαιζε με την ίδια ομάδα η Μπεκεσάμπε (2-4-9 εκτός), αλλά για το κύπελλο. Αναδείχθηκε και αυτή ισόπαλη, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο «κολλητές» ήττες. Μονόδρομος το διπλό για τους φιλοξενούμενους, χρειάζονται τη νίκη οι γηπεδούχοι. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε πριν το ματς, όλα θα κριθούν στοlive.

1122. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Νεοφώτιστες και οι δύο με τη Λας Πάλμας να δείχνει αποφασισμένη για να παραμείνει στην κατηγορία σε αντίθεση με τη Σπ. Χιχόν που είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης (-2). Οι νησιώτες χάρη στο ντεμαράζ νικών τους τον τελευταίο 1,5 μήνα (6-0-1) έχουν αποφύγει σχεδόν τον κίνδυνο του υποβιβασμού έχοντας 11 βαθμούς παραπάνω από την τωρινή τους αντίπαλο. Με νίκη θα αυξήσουν και άλλο αυτή τη διαφορά και θα έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία τους. Στο 1,90 παίζεται ο ασιατικός άσος -0,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1121. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Σημάδια ζωής έδειξε η Ντάμπαρτον (ρεκόρ 9-6-17), με αντίπαλο την ντεφορμέ Κουίν Οφ Σάουθ σημείωσε νίκη (4-2) έπειτα από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες (0-2-2), παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα μιας και πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Ρέιθ Ρόβερς (ρεκόρ 16-7-10) η οποία επικράτησε στις έξι από τις οκτώ τελευταίες μονομαχίες της, έχοντας ξεχάσει τι πάει να πει ήττα (6-2-0) με πιο πρόσφατο θύμα την Κουίν (1-2). Αμφίρροπη αναμέτρηση, από τη μια το κίνητρο επιβίωσης των γηπεδούχων που θέλουν να ξεφύγουν οριστικά τον κίνδυνο, κι από την άλλη η δαιμονισμένη Ρέιθ που αρνείται να χάσει. Προκαλούν εντύπωση οι τιμές της ισοπαλίας (3,75 / Stoiximan ) , πόσο μάλλον από τη στιγμή που πρόκειται για ένα αποτέλεσμα το οποίο δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, δεδομένου πως οι ελπίδες των φιλοξενούμενων για την 3θέση είναι μετρημένες.

1127. ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μόνο μαθηματικές πια οι ελπίδες της Τσέλσι για μπάσιμο στην εξάδα της Πρέμιερ μετά και την ήττα από τη Σουόνσι, στόχος από δω και πέρα το όσο δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο της Σίτι για την ιστορική πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, η επιστροφή στο πρωτάθλημα απαιτεί προσοχή για να μη χαθεί τουλάχιστον η τέταρτη θέση. Οκτώ σερί GG (ή 6/8 GG & over 2,5) στα πρόσφατα εντός της Τσέλσι, έχουν την ποιότητα οι δύο ομάδες να μας χαρίσουν γκολ & θέαμα. 1,90 πληρώνει το οver 2,5 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1128. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΑΛΚΕ

Με τη διαφορά στους επτά βαθμούς πλέον από τη δεύτερη Ντόρτμουντ η Μπάγερν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, οι Βαυαροί προέρχονται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι και σε συνδυασμό με τις μέτριες σχετικά εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δυσκολευτούν αρκετά απέναντι στους «βασιλικούς μπλε». Η Σάλκε παραμένει στο κόλπο της Ευρώπης αλλά μονάχα αν δεν χάσει θα διατηρήσει την επαφή της με την πρώτη τριάδα. Αναμενόμενα στον… πάτο ο άσος, αντιθέτως βρίσκουμε αξία στο ασιατικό διπλό +2,25 στην απόδοση 1,75 της Βet365.

1126. ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες ποιοτικά δεν έχουν να χωρίσουν και πολλά, οι φιλοξενούμενοι ίσως χρειαστούν ακόμα μερικούς βαθμούς έτσι ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους ωστόσο δεν είναι ματς το οποίο μπορούμε να βγάλουμε άκρη, πάμε παρακάτω.

1125. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Καίγονται για τη νίκη οι γηπεδούχοι (6-7-2) οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την τρίτη θέση, μάλιστα διαθέτουν πολύ καλή ψυχολογία προερχόμενοι από δύο σερί νίκες. Σε καλό φεγγάρι η ΒΑΚ Πέλετς (1-4-9) έχει καταφέρει με τα τελευταία αποτελέσματα της να απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη στοιχείο το οποίο μπορεί να την χαλαρώσει στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το πρώτο φαβορί για το τρίποντο, στοliveίσως μας δοθεί η ευκαιρία να τους τιμήσουμε σε υψηλότερες αποδόσεις.

1124. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Καίγονται για τη νίκη οι γηπεδούχοι (5-5-5) οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν κοντά στην τρίτη Αούστρια και παράλληλα να ρεφάρουν την πρόσφατη ήττα τους με 1-0 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ. Πρώτη νίκη ύστερα από… μήνες για τη Γκρόντιγκ η οποία πραγματοποίησε την έκπληξη της αγωνιστικής επικρατώντας 2-0 στην έδρα της Αούστρια παραμένοντας παρόλα αυτά στον πάτο του βαθμολογικό πίνακα. Ισχυρό κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές, στην προκειμένη περίπτωση όμως θα επιλέξουμε να πάμε με τους γηπεδούχους οι οποίοι διαθέτουν αρκετά ποιοτικότερο σύνολο, άσος.

1129. ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Παρά την καλή της παρουσία, χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας η Φίτεσε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντε Χάαγκ (2-2), ξεκίνησε η γκρίνια από τον κόσμο για τον προπονητή Ρομπ Μας, λόγω της κακής πορείας που πραγματοποιεί η ομάδα στο δεύτερο γύρο (4-4-5). Η Χέρακλες έμεινε για τέταρτο ματς χωρίς ήττα (3-1-0), έπειτα από το 3-1 στην έδρα της Εξέλσιορ και βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην εξασφάλιση των πλέι-οφ. Χωρίς εντός έδρας νίκη στα τελευταία τρία (0-1-2) και με μόλις ένα τρίποντο μπροστά στο κοινό της εντός του 2016 (1-3-2) είναι η Φίτεσε, δεν δικαιολογείται η τιμή του άσου να μην ξεπερνάει το 1,65, η αξία βρίσκεται εμφανώς στα δεξιά του σετ και στο ασιατικό διπλό +1,0 στο 1,75 τηςBet365.

1131. ΖΕΝΙΤ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Ο αποκλεισμός από τη Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ έφερε σε πρώτο πλάνο την κατάκτηση του τίτλου στη Ρωσία για τη Ζενίτ (7-3-2 εντός), η οποία μετράει 4 διαδοχικές νίκες, με αποτέλεσμα να μπει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος, απέχοντας μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή. Παρότι προηγήθηκε νωρίς, η Σπαρτάκ (6-1-4 εκτός) δεν κατάφερε να επιβληθεί της Κούμπαν την προηγούμενη εβδομάδα, μένοντας στο 2-2 και η τετράδα συνεχώς απομακρύνεται. Πήρε φόρα η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας και οι Μοσχοβίτες δε δείχνουν ικανοί να τους την ανακόψουν. Άσος μεν, χαμηλός δε.

----. ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Δείχνει ότι ξεφούσκωσε η Φορταλέζα, η οποία πηγαίνει από ήττα σε ήττα και αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, θα είναι η πρώτη που θα υποβιβαστεί στο τέλος της χρονιάς. Άλλη μία νίκη εντός έδρας για την Κορτουλούα, 3-1 την Τολίμα. Παραμένουν σε τροχιά πλέι-οφ οι φιλοξενούμενοι. Δεν είναι και η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας η Κορτουλούα, αν σοβαρευτεί λίγο η Φορταλέζα, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, άσοςDNB.

1158. ΛΑΝΟΥΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο για τη Λανούς (4-0-0 εντός) στο «κλάσικο» με τη Μπάνφιλντ και μεγάλο διπλό με σκορ 0-2. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη, με την ομάδα του Χόρχε Αλμιρόν να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα μπορούσε και να χάσει η Ατλέτικο Ραφαέλα (1-1-3 εκτός) στο ματς με την Ουνιόν Σάντα Φε, αλλά από τύχη έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένει στην προτελευταία θέση της συνολικής βαθμολογίας, με τον άσο να αποτελεί επιλογή, αλλά την απόδοσή του να είναι αναμενόμενα χαμηλή.

----. ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Για άλλη μία φορά ήταν κάτω του μετρίου εκτός έδρας η Αγιακούτσο, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 5-2 από τη Σέσαρ Βαγιέχο. Εντός έδρας τα πράγματα είναι διαφορετικά, εκμεταλλευόμενη το υψόμετρο και τον άθλιο αγωνιστικό χώρο. Η απογοήτευση του φετινού πρωταθλήματος είναι η Σαν Μαρτίν, η οποία αποδυναμώθηκε αισθητά κατά τη διάρκεια των μεταγραφών. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 4-2 κόντρα στην Καχαμάρκα. Άσος.

1136. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Βαριά ήττα με 1-4, η οποία συνδυάστηκε και με κακή εμφάνιση έπειτα από καιρό, γνώρισε η Εστορίλ στην έδρα της Νασιονάλ, έχει πάντως πέντε νίκες στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (5-1-2) και διατηρεί ακόμα κάποιες αμυδρές ελπίδες για να προλάβει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με το 0-0 με την Αρούκα, η Μποαβίστα απομακρύνθηκε λίγο ακόμα από την επικίνδυνη ζώνη, στο +3 πια η απόστασή της από τη 17 θέση, τα πηγαίνει εξαιρετικά στις τελευταίες εξόδους της, καθώς έχασε μόνο σε μια από τις πιο πρόσφατες πέντε (3-1-1). Χωρίς τονMVPτου δεύτερου γύρου Ματέους (20 συμ./4 γκολ) που αντικαταστάθηκε στο τελευταίο της ματς αναμένεται να παραταχθεί η Εστορίλ, έχει τύχη για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα η Μποαβίστα, αλλά τα σετ είναι καλά ζυγισμένα και δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια ενασχόλησης.

1137. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μεσοβδόμαδα στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, με τη Στεάουα να παίρνει την πρόκρισης, επικρατώντας 0-2. Ρεκόρ 4-1-1 έχει η Άστρα (6-7-2 εντός) στα πλέι-οφ και βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη θέση. Την κυνηγάει η Στεάουα (8-3-5 εκτός), η οποία στραβοπάτησε με το 1-1 κόντρα στη Ντιναμό στο ντέρμπι του Βουκουρεστίου και καλείται να δείξει χαρακτήρα πατώντας κορυφή με το διπλό. Θεωρούμε πως θα μιλήσει η πιο βαριά φανέλα, δίνουμε το προβάδισμα στους πρωταθλητές.

1139. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Φέγενορντ χάρη στο 1-0 στην έδρα της Τβέντε, είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο από τη στιγμή που προσέλαβε τον Ντικ Άντβοκαατ σε ρόλο συμβούλου στο πλάι του Φαν Μπρόνκχορστ, δείχνει να κλειδώνει πλέον την τρίτη θέση, ενώ έχει μπροστά της και τον τελικό κυπέλλου, την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Ουτρέχτη. Η Γκρόνινγκεν μετράει 2/2 νίκες μετά τη διακοπή (Ντεν Χάαγκ εκτός, Ντε Γκράαφστσαπ εντός) και φαίνεται διατεθειμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους στον στόχο των πλέι-οφ. Σε καλή κατάσταση αμφότερες, η Φέγενορντ πάντως δεν κοντράρεται αυτή την περίοδο, χαμηλός αλλά δίκαιος ο άσος.

1138. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΤΣΒΟΛΕ

Με 2/2 ήττες και παθητικό οχτώ τερμάτων επέστρεψε από τη διακοπή η Άλκμααρ, είχε βρεθεί σε εκπληκτική κατάσταση το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου, τώρα όμως βγάζει στην επιφάνεια αμυντικά προβλήματα. Η Τσβόλε αξιοποίησε για ακόμα μια φορά την έδρα της (3-1 τη Ρόντα) και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της επτάδας, μακριά από το σπίτι της πάντως έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες και συνολικά πέντε στο δεύτερο γύρο (1-1-5). Μπέρδεμα μεγάλο εδώ, το 1,60 για την προ διακοπής Άλκμααρ θα φάνταζε ικανοποιητικό, τώρα όμως κρατάμε επιφύλαξη, ούτε με τα γκολ βγαίνει εύκολα άκρη, καθώς η Τσβόλε παίζει συνήθως κλειστά μακριά από το σπίτι της και θεωρούμε ότι δεν θα επιδιώξει να ακολουθήσει το γρήγορο τέμπο των γηπεδούχων. Θα μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1445. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Οι παράλληλες υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες έχουν κοστίσει στους γηπεδούχους, μένοντας αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα. Ένα από τα τελευταία της χαρτιά θα παίξει η Τολούκα, αν θέλει να πάρει ένα εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Αδιάφορη εμφανίζεται η Βερακρούζ στο πρωτάθλημα, έχοντας ρίξει όλο το βάρος στο θεσμό του κυπέλλου. Άσος.

1151. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΑΝΖΕ

Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για τη Μπορντό μακριά από το σπίτι της με το 0-0 απέναντι στη Μαρσέιγ (είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Μονακό), μπορεί να μην έπαιξε ιδιαίτερα καλά, αλλά βρήκε απέναντί της έναν αντίπαλο σε μαύρα χάλια και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το βαθμό. Δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τον Ραμέ που ανέλαβε πριν από τρεις αγωνιστικές (1-2-0 με αυτόν στον πάγκο) να κάνει περισσότερο δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα εν όψει της νέας χρονιάς. Με 0-0 ολοκληρώθηκε το ματς της Ανζέ με τη Γκαζελέκ, στο +12 η διαφορά της από τη γραμμή του υποβιβασμού και φυσικά δεν απειλείται, στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με σκοπό να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια της. Αδιάφορο βαθμολογικά είναι στην ουσία το ματς, χαμηλό κρίνεται το 1,85 του άσου για μια Μπορντό που δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα τέσσερα μπροστά στο κοινό της (0-3-1), αν η Ανζέ δεν εμφάνιζε σημάδια χαλάρωσης τον τελευταίο καιρό και δεν μετρούσε έξι ήττες στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους της (1-1-6), θα σκεφτόμασταν σοβαρά να πάμε στην κόντρα, τώρα θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

1148. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΛΙΛ

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της Λιλ για την 4η θέση (-4) που δίνει εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Αυτό μετά τις 5 απανωτές νίκες της, στο πιο πρόσφατο μάλιστα μετέτρεψε σε θρίαμβο την αναμέτρηση με τη Μονακό (4-1). Η Γκαζελέκ Αζαξιό χωλαίνει στο δεύτερο γύρο, μόλις μία νίκη σε 14 αγωνιστικές (1-7-6) και δίκαια βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να προσεγγίσουν το ματς συντηρητικά. Ξέρουν πως παίζουν με καλύτερη ομάδα οπότε ίσως συμβιβαστούν μιας και από το τίποτα ο ένας βαθμός μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος. Καλή περίπτωση δείχνει ο συνδυασμόςNG&under3,5 στο 1,75 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1149. ΤΡΟΥΑ – ΡΕΜΣ

Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Ακόμα μια ήττα γνώρισε η Τρουά (23η σε 33 αγωνιστικές) με το 0-1 από τη Σεντ Ετιέν, το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά εδώ και καιρό, έρχεται από επτά σερί ήττες ανεξαρτήτως έδρας, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μπροστά στο κοινό της (0-6-10 εντός). Υπερπολύτιμο τρίποντο πήρε η Ρεμς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ναντ, έφτασε δίκαια στο 2-1 και βρέθηκε στο +2 από τη 18η Γκαζελέκ, δεν επιτρέπεται στραβοπάτημα απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, αν θέλει να πραγματοποιήσει το αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μονόπλευρο το κίνητρο στη αναμέτρηση αυτή, βάσει αυτού φαίνεται να έχουν βγει οι αποδόσεις, με το διπλό να μην ξεπερνάει το 1,70, φυσικά σε αυτά τα επίπεδα το πάσο είναι μονόδρομος, αφού σε καμία περίπτωση δεν αξίζει μια τέτοια τιμή για μια ομάδα που μετράει 3-4-9 μακριά από το σπίτι της, όσο μεγάλη και αν είναι η ανάγκη της για τη νίκη. Επιπλέον ο χαρακτήρας ντέρμπι που έχει το παιχνίδι, σε συνδυασμό με τη δίψα τη Τρουά για την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό της, είναι παράγοντες που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

1150. ΛΟΡΙΑΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ

«Καίγεται» η Τουλούζ που με την έλευση του Ντυπρά δείχνει αναγεννημένη (3-1-1) και να πιστεύει ξανά στις δυνατότητες της. Στο -4 από τη σωτηρία της αλλά η επίσκεψη της στη Βρετάνη και πιο συγκεκριμένα στο «Μουστουάρ» μόνο εύκολη αποστολή δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η Λοριάν άλλωστε δεν είναι σωμένη ακόμα βαθμολογικά (+8 από ζώνη του υποβιβασμού) και είναι αναγκασμένη να ψάξει τους βαθμούς που θα την εξασφαλίσουν και τυπικά. Δεν συμφωνούμε με τις αποδόσεις που έχουν βγάλει οι εταιρίες, οι οποίες προφανώς είναι επηρεασμένες τόσο από το κίνητρο της Τουλούζ όσο και από την αγωνιστική της άνοδο τον τελευταίο μήνα. Σε πολύ ελκυστική απόδοση (2,10) ο ασιατικός άσος 0:0στη Bet365που αποτελεί επιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1152. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Σε παταγώδη αποτυχία εξελίχθηκε το ταξίδι της Μπαστιά στην Τουλούζη, αφού εκτός από τη βαριά ήττα με 4-0, ουσιαστικά σβήστηκαν και οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για έξοδο στην Ευρώπη. Βρίσκει τον καλό της εαυτό η Σεντ Ετιέν, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και παραμένει ζωντανή στη μάχη για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι και παρότι το εντός έδρας είναι πάντα ανταγωνιστικοί, περιμένουμε το κίνητρο να υπερισχύσει και το διπλό να κάνει την εμφάνισή του. Θα πάμε με το πιο «ασφαλές» -0,25 ασιατικό διπλό στο 1,80 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1140. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Η Μπέβερεν (4-5-6 εντός) με έναν πόντο έχει αρκετά δύσκολο έργο στον όμιλο της, δεν πιστεύουμε ότι μπορεί κάτι καλύτερο. Δεν έχει σκοράρε ακόμα και αυτό δείχνει το επιθετικό της επίπεδο. Η Κορτράικ (2-4-9 εκτός) είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα της στο ματς με τη Σταντάρ και έτσι έμεινε στο 1-1. Δίκαιο το σετ δεν θα μπλέξουμε.

1141. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Λόκερεν (3-5-7 εντός) μετά τη νίκη επί της Σαρλερουά με 1-0 έχασε με 1-2 από τη Μαλίν, επειδή στα πρώτα λεπτά ήταν τραγική και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη, πίεσε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει. Η Σιντ Τρούιντεν (4-2-9 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Σαρλερουά σε ένα ματς με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το τρίποντο. Δύσκολη αναμέτρηση, ο άσος είναι αρκετά χαμηλά, το περιμέναμε λίγο πιο ισορροπημένο.

1153. ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Με ένα σερί τριών αγώνων ούσα αήττητη (2-1-0) η Ζυρίχη (3-6-4) ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της μάλιστα κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από την έδρα της Βασιλεία (2-2),over2,5 τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Αδικείται από το τελικό 1-1 στην έδρα της Γκρασχόπερς η Λουκέρνη η οποία βάσει εμφάνισης θα μπορούσε πολύ άνετα να κατακτήσει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν κι άλλους βαθμούς έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή, οι φιλοξενούμενοι επίσης καίγονται για τη νίκη, εμείς καλύτερα να απέχουμε.

1147. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της η Κομπρεσάλ, όμως πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει, καθώς βρίσκονται πολλές ομάδες από κάτω της. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Ουατσιπάτο, ενώ μεσοβδόμαδα είχε υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μεγάλη νίκη για την Αντοφαγκάστα την προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 εκτός έδρας κόντρα στην Παλεστίνο. Μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι. Κρίσιμο αυτό το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, σε περίπτωση νίκης θα είναι πολύ κοντά στη σωτηρία, ενώ σε περίπτωση ήττας μπορεί να βρεθούν ξανά εντός ζώνης υποβιβασμού. Θα πάμε με τον άσο.

1154. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΖΙΧΛΑΒΑ

Με το… στανιό (2-1) κέρδισε και τη Σίγκμα Όλομουτς η Λίμπερετς (9-2-1 εντός), αλλά πλέον αυτό που μετράει είναι μόνο το αποτέλεσμα με την τέταρτη θέση να βρίσκεται όλο και πιο κοντά. Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Ζιχλάβα (3-0-9 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική με το 2-1 επί της Τέπλιτσε και ξέφυγε με έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Από συνήθεια κερδίζει τέτοια ματς η Λίμπερετς μπροστά στο κοινό της, περιμένουμε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, επικρατώντας για ακόμα μία φορά οριακά (με 1 ή 2 γκολ διαφορά).

1411. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Βαριά ήττα γνώρισε από τη Λεγανές η Βαγιαδολίδ με 0-4, έμεινε για τρίτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο (0-1-2) και έχασε σημαντικό έδαφος από την πρώτη εξάδα, σε δύσκολη θέση ο κόουτς Πορτουγάλ, με τον πρόεδρο του συλλόγου να αποφεύγει να τον στηρίξει, από παιχνίδι σε παιχνίδι κρίνεται πια το μέλλον του. Έπειτα από τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2) η Σαραγόσα επέστρεψε στις επιτυχίες με το δύσκολο και μάλλον άδικο 2-1 επί της Μαγιόρκα, βρέθηκε έτσι εκ νέου στη ζώνη των πλέι-οφ. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, η Σαραγόσα θα παίξει για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, όπως κάνει συνήθως στις εξόδους της, η Βαγιαδολίδ έχει αρκετά θέματα όταν καλείται να διασπάσει κλειστές άμυνες, καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ, μιας και πρόκειται για οριακό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

1166. ΕΪΜΠΑΡ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες πραγματοποιούν στον δεύτερο γύρο οι δύο ομάδες. Η Εϊμπάρ έχει τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή μετά τη Χετάφε (οκτώ βαθμοί και 2-2-9 ρεκόρ) ενώ αν μετρούσαν μόνο τα αποτελέσματα μέσα στο 2016 η Σοσιεδάδ θα βρίσκονταν στην 5η θέση της κατάταξης (7-4-4). Δεν θα κακοπέσει ο βαθμός σε καμία από τις δύο αφού ήδη είναι μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού (+10 και +13 βαθμούς αντίστοιχα) και πιο ψηλά δύσκολα μπορούν να κοιτάξουν. Στο 3,30 προσφέρεται η ισοπαλία στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1160. ΜΑΛΙΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Η Μαλίν (7-4-4 εντός) κέρδισε και τη Λόκερεν, αυτή με 2-1, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 επί της Σιντ Τρούιντεν εκτός έδρας. Παίζει καλά και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της. Η Σαρλερουά (5-2-8 εκτός) δεν παίζει άσχημα αλλά δεν μπορεί να κερδίσει, έμεινε στο 1-1 με την Σιντ Τρούιντεν, σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και αρκετά καλό ρυθμό. Ο άσο στο 2,10+ έχει αξία, όμως είναι τόσο αλλοπρόσαλη η Σαρλερουά που μπορεί ξαφνικά να κάνει αρκετές φάσεις της γκολ, ματς για το live με το βλέμμα στον άσο.

1162. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΝΤΕΡΙ

Η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν είναι έως τώρα με μεγάλη διαφορά η Λόνγκφορντ (0-1-2 εντός), αφού κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα και έκτοτε μάζεψε μόλις ένα βαθμό στα επόμενα πέντε ματς (0-1-4), με τελευταίο της δείγμα το 0-4 από την πρωταθλήτρια Ντάνταλκ, με την ίδια να μετράει τρία συνεχόμενα ματς χωρίς γκολ. Ακριβώς αντίθετη η πορεία της Ντέρι (2-1-1 εκτός), η οποία μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, έχει απολογισμό 5-1-0 και συγκατοικεί στην κορυφή με τη Ντάνταλκ. Στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 3-0 της Σάμροκ Ρόβερς και θεωρούμε πως έχει τη μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σερί της στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας στην ιρλανδική Πρέμιερ. Ωστόσο, το διπλό προσφέρεται χαμηλά, δεν υπάρχει αξία σε τέτοιες αποδόσεις.

1543. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Ξεπέρασε το σοκ της βαριάς ήττας από τη Ζαγκλέμπιε η Πιάστ (12-2-1 εντός) με το 2-0 επί της Γιαγκελόνια και μπαίνει στα πλέι-οφ απέχοντας έναν πόντο από την πρωτοπόρο Λέγκια, ελπίζοντας στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της. Αρκετά ντεφορμέ η Κρακόβια (5-5-5 εκτός), έχασε με 2-1 από τη Σλασκ και έφτασε τις πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3). Η φόρμα των δύο ομάδων μας οδηγεί στον άσο, πατάνε πολύ καλύτερα οι γηπεδούχοι.

---- ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΜΤΚ

Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, η Φερεντσβάρος (13-1-1 εντός) υπερκέρασε το εμπόδιο της Ντέμπρετσεν στον ημιτελικό του κυπέλλου και θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει το νταμπλ. Με το μεσοβδόμαδο 1-0 επί της Πάξι, η ΜΤΚ (2-6-6 εκτός) πήρε σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά επειδή πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας, είναι ανόητο να μιλάμε για χάρες. Στο 1,45 κινείται ο άσος, δε μπορεί να μας απασχολήσει, αλλά αναμφίβολα καταδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

1168. ΙΝΤΕΡ – ΝΑΠΟΛΙ

Σε απόσταση έξι βαθμών από την τρίτη θέση βρίσκεται η Ίντερ, δείχνει να πατάει καλύτερα τελευταία, αλλά η άμυνά της αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα εδώ και σχεδόν δυόμιση μήνες. Στον αντίποδα, η Νάπολι μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετά οριστικά το σκουντέτο και φέτος, με το βασικό της στόχο να είναι η διατήρηση της δεύτερης θέσης. Σταθερά τα θέματά της στα μετόπισθεν, παίζει πάντα ανοικτά και παρότι δεν έχει στη διάθεσή της τον Ιγκουαΐν, μπορεί να σκοράρει και πάλι. Με το αμφίσκορο τασσόμαστε, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1167. ΡΟΝΤΑ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σε κάμψη η Ρόντα, μετράει 2/2 ήττες μετά τη διακοπή και 1-0-4 στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της, διατηρεί πάντως απόσταση ασφαλείας (+6) από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτήν δεν κερδίζουν. Δύσκολη η επικράτηση της Αϊντχόφεν επί της Βίλεμ (2-0), συνεχίζει την καταδίωξη του Άγιαξ, περιμένοντας ένα στραβοπάτημα από εκείνον, μετράει επτά σερί διπλά, στα έξι πιο πρόσφατα μάλιστα σκόραρε από τουλάχιστον δυο τέρματα, ενώ στα 5/7 κράτησε λευκό παθητικό. Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να φτάσουν στη νίκη, αναμενόμενα χαμηλές οι αποδόσεις στο διπλό.

----. ΤΣΙΚΟ – ΜΠΟΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Το αήττητο σερί της Τσικό έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα με 3-1 κόντρα στη Μιγιονάριος. Αρκετά καλά στάθηκαν οι γηπεδούχοι στην πρωτεύουσα, δεν μπόρεσαν όμως να αντισταθούν στην ανωτερότητα της Μιγιονάριος. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Μπουκαραμάνγκα, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στην Όνσε Κάλντας με 3-0. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση,nobet.

----. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ

Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πηγαίνουν από ήττα σε ήττα, τελευταία αυτή κόντρα στη Σικλόν με 2-0 εκτός έδρας, αναζητούν επειγόντως βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι, προερχόμενοι από την ήττα σοκ εντός έδρας κόντρα στη Γουίλστερμαν, χρειάζονται βαθμούς για μία θέση που οδηγεί στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Παραδοσιακά κακή εκτός έδρας η Μπλούμινγκ, ενώ ιδιαίτερα αφιλόξενη είναι για αυτήν η έδρα της Ρεάλ, έχοντας ρεκόρ 0-1-5 στα έξι τελευταία. Άσος.

1159. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Έφτασε κοντά στο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα η Ατλέτικο Τουκουμάν (4-1-0 εντός) στην έδρα της Εστουδιάντες, ωστόσο έχασε με 3-2 και επιστρέφει στο «κάστρο» της με στόχο να επανέλθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Νίκη-ανάσα πανηγύρισε η Ντεφένσα (2-0-2 εκτός) κόντρα στην Ατλέτικο Τέμπερλεϊ με 2-1, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών. Βελτιώνεται πάντα μπροστά στο κοινό της η Τουκουμάν, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην αρκετά αναξιόπιστη Ντεφένσα.

902. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Ούτε την ουραγό Αρχεντίνος δεν κατάφερε να κερδίσει η Νιούελς (1-3-0 εντός), παίρνοντας την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία, απογοητεύοντας με την εμφάνιση της για ακόμα μία φορά. Άξιζε τη νίκη κόντρα στην Πενιαρόλ για το Κόπα Λιμπερταδόρες η Ουρακάν (2-1-1 εκτός), αλλά έμεινε στο 0-0, διατηρώντας πάντως το προβάδισμα για πρόκριση στους «16». Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 4-3 τη Σαν Μαρτίν ΣΧ και παρέμεινε στο -5 από την κορυφή. Στον… κόσμο της η Νιούελς, οφείλει να συνέλθει άμεσα, η Ουρακάν αν δεν είχε το κρίσιμο ματς με τη Νασιονάλ Μεντεγίν την ερχόμενη εβδομάδα, θα είχε τη στήριξη μας στο συγκεκριμένο ματς.

1169. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Αν και υπέφερε, τελικά η Μορεϊρένσε κατάφερε να φύγει με το βαθμό από την έδρα της ανώτερης Μπράγκα (1-1), τα ζόρια για εκείνη ξεκινούν όταν αγωνίζεται στην έδρα της και καλείται να φτιάξει παιχνίδι, έχει συμπληρώσει έξι ήττες στα πιο πρόσφατα επτά μπροστά στο κοινό της (0-1-6, 6/7GG&over2,5). Με το άνετο 3-1 επί της Μαρίτιμο, η Σπόρτινγκ πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της (4/4GG&over2,5) και βρίσκεται διαρκώς στο κυνήγι της Μπενφίκα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και μακριά από το σπίτι της (11-2-1 εκτός), με τα 5/6 τελευταία από αυτά να επαληθεύουν τοover2,5 και τα 4/6 τοover3,5. Χωρίς νόημα το 1,25 του διπλού, αν συνδυαστεί με τοover2,5 ανεβαίνει στο αξιοπρεπές -αλλά πέραν τούτου ουδέν- 1,85.

1198. ΘΕΛΤΑ – ΜΠΕΤΙΣ

Με την πορεία που πραγματοποιεί φέτος η Θέλτα (5η θέση) αξίζει να βρίσκεται στις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη (Γιουρόπα Λιγκ). Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (2-2-0), βαθμούς πήρε και στα έξι προηγούμενα της ματς στο Βίγκο (3-3-0). Η Μπέτις από τον Δεκέμβρη και μετά εμφανίζει πολλές αδυναμίες μακριά από τη βάση της, χαρακτηριστικά μετράει μόλις ένα διπλό και συνολικά 7/11 ήττες στις τελευταίες της εξόδους (1-3-7). Ωστόσο περιμένουμε τους «βερδιμπλάνκος» να φανούν ανταγωνιστικοί, ακόμα και αν χάσουν λογικά θα γίνει δύσκολα. Στο 1,90 προσφέρεται το ασιατικό διπλό +1 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Κριστάλ, χάνοντας με 1-0 εντός έδρας από τη Μουνισιπάλ, αγωνιζόμενη με πολλές αλλαγές. Μεσοβδόμαδα έπαιξε κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ για το Λιμπερταδόρες, χάνοντας με 1-0, ελαχιστοποιώντας τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Τεράστια νίκη την προ-προηγούμενη αγωνιστική για την Καχαμάρκα, 4-2 εκτός έδρας κόντρα στη Σαν Μαρτίν, ενώ μεσοβδόμαδα σε ματς εξ αναβολής δε μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς εντός έδρας κόντρα στη Γκαρσιλάσο, μένοντας στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, όμως αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ματς κόντρα στην Πενιαρόλ για το Λιμπερταδόρες. ΆσοςDNB.

1199. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά θα παίξει η Ουατσιπάτο, έχοντας στόχο τον τερματισμό στις πέντε πρώτες θέσεις και τη συμμετοχή της στη Λιγκίγια για το Σουνταμερικάνα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 3-2 κόντρα στην Αντοφαγκάστα. Μάλλον τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό η Άουνταξ, σκεφτόμενη από τώρα την επόμενη χρονιά. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Εσπανιόλα. Θα πάμε με το κίνητρο, επιλέγοντας τον άσο.

----. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΑΛΙΑΝΣΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ – ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Τα συνηθισμένα για την Πετρολέρα, ήττα με 4-2 κόντρα στη Μεντεγίν εκτός έδρας. Δίκαια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι. Σε ένα σχετικά μοιρασμένο ματς, η Πατριότας κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της παίρνοντας μία σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στην Πάστο. Καθόλου καλή προϊστορία για την Πατριότας στην έδρα της Πετρολέρα, τελευταία νίκη το 2009 για το θεσμό του κυπέλλου. Αντίδραση ψάχνει η Πετρολέρα και έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει μία νίκη κόντρα σε μία ομάδα στα μέτρα της, με κάκιστη προϊστορία στην έδρα της Πετρολέρα. Κρατάμε τον άσοDNB.

1212. ΣΙΚΑΓΟ - ΜΟΤΡΕΑΛ ΙΜΠΑΚΤ

Τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητο το Σικάγο (1-3-1) το οποίο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του έπαιξε για την ισοπαλία στην έδρα της Σίτι με τις δύο ομάδες τελικά να μένουν στο 0-0. Μεγάλη νίκη 2-0 επί της Κολόμπους κατέκτησε η Μόντρεαλ η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο σερί ήττες. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, καλύτερα να μην μπλέξουμε αν και το Σικάγο αναμένεται να παίξει πάλι συντηρητικά.

1213. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Με τρομερή εμφάνιση η Ουάσινγκτον πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε 4-0 εντός έδρας του Βανκούβερ. Πέμπτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι για το Τορόντο (1-2-2) το οποίο απέσπασε την ισοπαλία 1-1 από την έδρα της Νιού Ίνγκλαντ. Κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ταξίδια οι φιλοξενούμενοι πολύ πιθανόν να λυγίσουν από τους ανεβασμένους γηπεδούχους, άσος.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ – ΣΟΛ

Κατώτερη του αναμενόμενου για άλλη μία φορά η Νασιονάλ, γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ολίμπια. Σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική για τη Σολ, 2-1 εντός έδρας τη Λιμπερτάδ, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, ενώ επιλογή αποτελούν τα πολλά γκολ.

1542. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΤΙΓΚΡΕ

Μετά τη συντριβή από τη Λανούς (0-4), η Ουνιόν (1-1-2 εντός) έψαχνε τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα, άξιζε το τρίποντο, αλλά έμεινε στο 1-1. Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Τίγκρε (0-3-2 εκτός) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόκα, με την αντίπαλό της να έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν 6/10 αμφίσκορα, οι φιλοξενούμενοι 3/5 μακριά από το σπίτι τους, δε βγαίνει άκρη με σημείο, μόνο με τοGGμπορούμε να μπλέξουμε.

1200. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Ροζάριο έβγαλε η Μπόκα (3-0-1 εντός) μεσοβδόμαδα για το Κόπα Λιμπερταδόρες και πέρασε στην κορυφή του ομίλου, χωρίς όμως να έχει κλειδώσει ακόμα την πρόκριση. Με αλλαγές παρατάχθηκε κόντρα στην Τίγκρε για το πρωτάθλημα, χάνοντας με 2-0 μέσα σε ένα τετράλεπτο. Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Αλντοσίβι (0-2-2 εκτός) κόντρα στους αναπληρωματικούς της Ράσινγκ με 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ, τερματίζοντας ένα σερί επτά αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-4-3). Μόνο το Κόπα Λιμπερταδόρες σκέφτονται οι γηπεδούχοι, λογικά θα παραταχθούν ξανά με αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Βέβαια, η Αλντοσίβι δεν πείθει για κόντρα και για αυτό καλύτερη λύση είναι η αποχή στο συγκεκριμένο ματς.

1215. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Ήττα σοκ για την Κρουζ Αζούλ την προηγούμενη αγωνιστική, 3-0 εκτός έδρας κόντρα στη Ντοράδος, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ανέβει και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Επαγγελματική νίκη για τη Σάντος τη προηγούμενη αγωνιστική, 2-0 εντός κόντρα στη Βερακρούζ. Επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι μετά τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολο ματ, θα δώσουμε όμως ελαφρύ προβάδισμα στον ασιατικό άσο -0,25.

----. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ

Παλεύει με νύχια και με δόντια η Νασιονάλ να μείνει στην κατηγορία (βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας), τρέχοντας ένα ρεκόρ 2-2-1 στα πέντε τελευταία, προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στη Σπορτ Μπόιζ. Δύο σερί ήττες για την Οριέντε Πετρολέρο, η οποία τελευταία δεν πατάει καλά. Ποιοτικότερη ομάδα η Οριέντε, δύσκολη αποστολή θα έχει η Νασιονάλ, προβάδισμα στον άσο.

----. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Ήταν καλύτερη η Άουριτς κόντρα στην Κομέρσιο την προηγούμενη αγωνιστική, δεν κατάφερε όμως για άλλη μία φορά να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο 0-0. Βαριά ήττα για τη Σέσαρ Βαγιέχο την προηγούμενη αγωνιστική, 5-2 κόντρα στη Γκαρσιλάσο εκτός έδρας, επιβεβαιώνοντας για άλλο ένα ματς την αδυναμία της να πάρει θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρας της. Δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες, η αξία είναι στην κόντρα του άσου.

1218. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ.

Δεν μπόρεσε η Γουόντερερς να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των πρωτοπόρων, χάνοντας και η ίδια από την Κονσεπσιόν με 1-0 εκτός έδρας, μένοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι ελπίδες για τον τίτλο παραμένουν, όμως με ένα κακό σερί μπορεί να μείνουν εκτός από την πρώτη πεντάδα. Παραπαίει η Εσπανιόλα, έχοντας μόλις μία νίκη σε δώδεκα ματς, σκεφτόμενη από τώρα την επόμενη χρονιά. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα και το κίνητρο, ασιατικό διπλό +0,25.

----. ΚΑΠΙΑΤΑ – ΟΛΙΜΠΙΑ

Εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες της Ρούμπιο Νιου στο προηγούμενο ματς η Καπιατά παίρνοντας σημαντική νίκη εκτός έδρας με 2-1. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Ολίμπια, η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη, παίζοντας ταυτόχρονα ωραίο ποδόσφαιρο. Προέρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Νασιονάλ εντός έδρας. Διπλό.

1223. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Χωρίς νίκη παρέμεινε στο νέο πρωτάθλημα το Κολόμπους (0-2-3) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε δίκαια 2-0 στην έδρα της Μόντρεαλ. Από λευκή εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στο Σικάγο προέρχεται η Σίτι (1-3-1) η οποία αγνοεί τη νίκη από τη πρεμιέρα, όταν και είχε επικρατήσει εκτός έδρας 4-3 του Σικάγο. Οι γηπεδούχοι πραγματικά δεν βλέπονται, ευκαιρία να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα οι φιλοξενούμενοι αν και στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους δεν ήταν καθόλου πειστικοί.

1217. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝ.

Με το μυαλό στο Κόπα Λιμπερταδόρες είναι και η Ράσινγκ (2-2-0 εντός) και για το λόγο αυτό παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο ματς με την Αλντοσίβι, χάνοντας με 2-1. Όσον αφορά τη διοργάνωση που την ενδιαφέρει, έχασε μεσοβδόμαδα με 0-1 από τη Μπόκα και η πρόκριση της δυσκόλεψε αρκετά, αφού απώλεσε την ευκαιρία να τη σφραγίσει την Τετάρτη. Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Νιούελς η Αρχεντίνος (0-1-3 εκτός), παρότι ήταν ανώτερη, με αποτέλεσμα να συνεχίζει απεγνωσμένα την αναζήτηση της παρθενικής φετινής της νίκης. Με 8/10over2,5 πορεύονται οι γηπεδούχοι, τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 21 γκολ παθητικό έχουν οι φιλοξενούμενοι. Περιμένουμε να δούμε αρκετά τέρματα στο ματς, με τοover2,5 να αποτελεί επιλογή.

1226. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Σκληρή μάχη για την παραμονή δίνει η Ντοράδος, η οποία έχει ρεκόρ 2-1-0 στα τρία τελευταία, όμως τα αποτελέσματα των αντιπάλων της δεν την ευνοούν, καθώς οι μαζί με αυτή κερδίζουν και η Μονάρκας και η Τσίβας. Ούτε τώρα νίκη για την Τίγκρες, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από την Πατσούκα, πέφτοντας πλέον στην ένατη θέση. Δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα η Ντοράδος, οι τιμές του άσου όμως δεν ικανοποιούν. Σε περίπτωση που το ματς είναι Χ στο 75', θα είναι καλόlategoal, καθώς η Ντοράδος για να έχει ουσιαστικές ελπίδες θέλει το 4/4 στα εναπομείναντα ματς.

1228. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Μεγάλη νίκη με 2-1 στην έδρα του Κάνσας πανηγύρισε το Κολοράντο (3-1-2) το οποίο επέστρεψε άμεσα στις νίκες ύστερα και το 1-0 από τη Σολτ Λέικ. Συνέχισε να απογοητεύει η Νέα Υόρκη (1-0-5) η οποία γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη καθώς έχασε 2-0 στην έδρα της Σαν Χοσέ, αυτό ήταν και το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο οι «ρέντμπουλς» δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Σε σαφέστατα καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι ωστόσο καλύτερα να μην κοντράρουμε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι αργά η γρήγορα θα βρουν τα πατήματα τους.

----. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

1230. ΛΕΟΝ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Λεόν με 2-1 κόντρα στην Πούμας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τα πλέι-οφ. Ντεφορμέ η Πουέμπλα, δύσκολα θα μπει στην πρώτη οχτάδα. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Τσίβας. Εύκολα ή δύσκολα ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του.

1231. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Μονάρκας (τρεις συνεχόμενες), με τελευταία αυτή κόντρα στην Άτλας με 2-1 εκτός έδρας. Μάχες σε δύο μέτωπα δίνει η Μονάρκας, καθώς παλεύει για μία θέση στα πλέι-οφ, όμως παράλληλα κοιτάει και την ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, καθώς δεν έχει σωθεί ακόμα βαθμολογικά. Έδειξε τη δύναμή της η Πατσούκα την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας εντός έδρας με 2-1 την Τίγκρες. Δύσκολο ματς για να διαλέξουμε πλευρά, ασφαλέστερη επιλογή τα πολλά γκολ.

1232. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΠΟΥΜΑΣ

Από ήττα σε ήττα πηγαίνει η Τσιάπας, όντας αδιάφορη τέσσερα ματς πριν το φινάλε. Δεν ισχύει το ίδιο για την Πούμας, η οποία δίνει μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ, προερχόμενη από την ήττα με 2-1 εντός έδρας κόντρα στη Λεόν. Πάμε με το κίνητρο και το ασιατικό διπλό +0,25.

1233. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ

Αήττητη στο πρωτάθλημα το Σολτ Λέικ (3-2-0) το οποίο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Κολοράντο. Βαριά ήτα 4-0 στην Ουάσινγκτον για το Βανκούβερ το οποίο ταλαιπωρείται από αρκετές απουσίες, βασικότερη αυτή του μέσου Μοράλες (5 αγ./4 γκολ). Φοβερή εκκίνηση από τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1234. ΣΙΑΤΛ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητο το Σιάτλ (1-1-3) το οποίο με γκολ στο 93’ ισοφάρισε σε 1-1 το Χιούστον κλέβοντας ουσιαστικά το βαθμό. Από μεγάλη νίκη 2-1 επί του Ορλάντο προέρχεται η Φιλαδέλφεια (3-0-2) η οποία επέστρεψε άμεσα στα τρίποντα μετά και το 1-0 στο Σικάγο. Συνεχίζουν να εκπλήσσουν οι φιλοξενούμενοι ωστόσο θα πρέπει να δούμε αν η διάρκεια φέτος θα αποτελέσει ένα από τα χαρακτηριστικά τους, πάμε παρακάτω.

1235. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Εντός έδρας ήττα 3-1 από το Ντάλας για το Πόρτλαντ (1-2-3) το οποίο έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα, όταν και είχε επικρατήσει 2-1 εντός έδρας της Κολόμπους. Επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) η Σαν Χοσέ (3-2-1) η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Νέα Υόρκης. Πολλά τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων στοιχείο το οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, σε καμία περίπτωση δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις ο άσος, πάσο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ