ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Boxing Day. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Boxing Day.

2073. ΡΙΖΕΣΠΟΡ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Αμφότερες μεσοβδόμαδα έφεραν ισοπαλίες με 2-2 στο θεσμό του κυπέλλου, 5-6-5 με 3-3-2 εντός μετράει η Ρίζεσπορ, καλύτερες οι επιδόσεις της Μπασακσεχίρ (9-2-5, 3-2-3 εκτός), 6-2-1 στα εννέα τελευταία, χάνοντας μόνο απ’ την πρωτοπόρο Φενέρ. Στη μέση το σετ, αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

2074. ΣΤΟΟΥΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Παρά την πρόσφατη ήττα της η Στόουκ είναι σε καλή κατάσταση, μετράει 4-3-2 το τελευταίο δίμηνο σε όλες τις διοργανώσεις, κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε έξι από αυτά, ενώ μεταξύ άλλων επικράτησε των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπριτάνια» με εξαιρετικές εμφανίσεις. Μαύρα χάλια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκτο ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-3), φοβερές αποδοκιμασίες στο «Όλντ Τράφορντ» μετά την ήττα από τη Νόριτς, με το Λουίς Φαν Χάαλ να βρίσκεται πλέον υπ’ ατμόν. «Ζυγισμένο» καλά το σετ αποδόσεων, δεν μπορούμε όμως να κλείσουμε τα μάτια στην κάκιστη κατάσταση των «κόκκινων διαβόλων». Στο 1,90 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο +0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2077. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη εβδομάδα η Μπρέντφορντ με μία άψογη –επιθετικά- εμφάνιση κόντρα στη Χάντερσφιλντ, διαλύοντάς την με 4-2. Από την πρώτη της φετινή ήττα προέρχεται η Μπράιτον (0-3 από τη Μίντλεσμπρο), ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και πλέον όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η αντίδραση των «γλάρων» στο πρόσφατο ντεφορμάρισμα τους. Τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετρούν τρία διαδοχικάover2,5, ενώ από πέντε σερί ματς με πολλά γκολ έρχεται η Μπράιτον, με τις απουσίες στην άμυνα να αυξάνονται συνεχώς. Πολύ πιθανό ακόμα έναover2,5 για τις δύο ομάδες, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2076. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Ουραγός της Λιγκ 2 η Ντάγκεναμ, χωρίς νίκη ακόμα στο σπίτι της (0-4-7, 2-7-13 συνολικά), υποδέχεται την φουλ φορμαρισμένη Κέμπριτζ (8-6-8, 4-4-3 εκτός) που βρίσκει εύκολα δίχτυα. Κατά βάση σωστό φαβορί το διπλό, ίσως ψάξουμε στο live για γκολ.

2081. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Με το τοπικό ντέρμπι της Φλάνδρας κλείνουν τις υποχρεώσεις τους για το 2015 οι Κόρτραϊκ και Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι αγνοούν το τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές, ενώ στο ενδιάμεσο υπήρξε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν δύο «κολλητές» ήττες από Σταντάρ και Άντερλεχτ, με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος και καλούνται να περάσουν νικηφόρα από το «Γκουλντενσπόρεν», προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Στο 1,87 προσφέρει το διπλό ο Stoiximan και η αλήθεια είναι πως θα το θέλαμε λίγο παραπάνω, όμως ακόμα και σε τέτοιες τιμές κρίνεται οριακά αποδεκτό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2089. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν το παλεύει η Αντάλια (5-5-6, 3-4-1 εντός, 6/8 GG), αλλά ό,τι καταφέρνει είναι με την επίθεση της, ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε παίχτης-προπονητής ο Ετό. Οι δύο νίκες της ήρθαν με ανατροπή στο σκορ, στην Τραπεζούντα έχασε με 3-0 σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει σκορ πόλο (και σίγουρα δικαιούταν ένα τέρμα), μεσοβδόμαδα στο κύπελλο ήρθε 4-2 στην έδρα της Φενέρ. Η “Αντέπ” (6-4-6, 2-3-3 εκτός) μετράει 5/8 over 2,5 και 6/8 GG στις εξόδους της, πέτυχε από δύο τέρματα στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος, περιμένουμε να βρει δίχτυα βοηθώντας για το over 2,5, που μοιάζει σίγουρα προτιμότερο από τον άσο που πληρώνει σχεδόν το ίδιο.

2134. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Το 0-3 στο Μπράιτον έφερε τη Μίντλεσμπρο (14-4-4, 6-2-3 εκτός) μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Τσάμπιονσιπ. Όταν σκοράρει πρώτη η ομάδα του Καράνκα το ματς τελειώνει (12-1-0 σε παιχνίδια που πήρε το προβάδισμα), έχει να δεχθεί γκολ έξι 90λεπτα. Σφιχτή η Μπλάκμπερν (6-10-6, 3-6-2 εντός), στο 0-0 θα προσπαθήσει να το πάει, στατιστικά το No Goal δείχνει δυνατό (7/11 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα).

2135. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Εξάποντο παραμονής, η Μπρίστολ Σίτι (4-8-10, 2-4-5 εντός) δείχνει καλύτερη ομάδα από την Τσάρλτον, που μετράει μάλιστα μόλις 1-2-8 στις εξόδους της. Χαμηλά άνοιξε ο άσος (1,85), παρόλα αυτά ποντάρεται αρκετά.

2136. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΦΟΥΛΑΜ

Ξύπνησε για τα καλά πλέον η Ντέρμπι, αφού μετά το νωχελικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα πήρε φόρα και σκορπάει τον τρόμο σε ολόκληρη την Τσάμπιονσιπ, μετρώντας τέσσερις νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (4-2-0). Χωρίς τρίποντο εδώ και οκτώ ματς με το Στιούαρτ Γκρέι στο τιμόνι παραμένει η Φούλαμ και ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το ταχύτερο δυνατό από τον πάγκο των Λονδρέζων. Πολύ σοβαρή εμφανίζεται εδώ και καιρό η ομάδα του Πολ Κλέμεντ, μη δίνοντας δικαιώματα στους αντιπάλους της, όμως η Φούλαμ με τον τρόπο που αγωνίζεται μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στο «Πράιντ Παρκ». Άλλωστε είναι η ομάδα με τα περισσότερα αμφίσκορα στην Τσάμπιονσιπ και μοιραία τοGGαποτελεί μονόδρομο στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2140. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Ζητούμενο η σταθερότητα για τη Χάντερσφιλντ (5-6-11, 3-3-5 εντός) του Βάγκνερ, η Πρέστον (5-10-7, 3-4-4 εκτός) ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο Λιντς (1-0), μόλις η δεύτερη ήττα τις στα 12 τελευταία. Μοιρασμένο πονηρά στη μέση από τους μπουκ, στερείται στοιχηματικής αξίας.

2139. ΧΑΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Δε λέει να στεριώσει στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας η Χαλ, καθώς οι πολλές μεταπτώσεις της από παιχνίδι σε παιχνίδι δυσκολεύουν τη σταθεροποίηση της στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Μπέρνλι έκανε την κοιλιά της (έξι ματς χωρίς νίκη), όμως με το ξέσπασμα επί της Τσάρλτον την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε για τα καλά στο δρόμο των επιτυχιών. Μπορούν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν ως σύμμαχο και την παράδοση, με το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2132. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΚΠΡ

Τρίτο σερί Χ για την ΚΠΡ (7-8-7, 3-2-6 εκτός) το 1-1 στο Μπρίστολ κόντρα στη Σίτι, προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, πέντε ματς αήττητη, με τον Χάσελμπαϊνγκ στο τιμόνι περιμένουμε μια λογική αγωνιστική άνοδο. Σκληροτράχηλη η Ίπσουιτς, αλλά με ρεκόρ 3-5-3 εντός δεν φοβίζει ως καθαρό φαβορί, αν τελικά αυτή την φορά αγωνιστεί ο Όστιν για τους Ρέιντζερς το διπλό Draw No Bet θα έχει αξία.

2133. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την ΜΚ Ντονς (5-4-13, 4-1-6 εντός) στο Νότιγχαμ, καθαρή ήττα με 2-1 κόντρα στη Φόρεστ. Ήττα και για την Κάρντιφ (8-9-5, 2-5-4 εκτός) στο Μπέρμιγχαμ (1-0), δεν είναι ομάδα που θα την εμπιστευτείς εκτός έδρας. Πάσο.

2138. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Περίεργο σταύρωμα, αμφότερες στο τελευταίο παιχνίδι τους αντέδρασαν, η ισχυρή στο σπίτι της Σέφιλντ Γουένσντεϊ (8-9-5, 6-4-1 εντός) καθάρισε με 4-1 τη Γουλβς, η εξαιρετική εκτός έδρας (5-4-2) Μπέρμιγχαμ (9-6-7 συνολικά) επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε (0-3-2) με το οριακό 1-0 κόντρα στην Κάρντιφ. Θα περιμέναμε πιο μοιρασμένο σετ, όπως έχουν οι τιμές η αξία βρίσκεται στο 1,95 του Χ2, αλλά το χέρι δεν πάει και πολύ εύκολα. Περιμένουν κάποιες σοβαρές επιστροφές οι φιλοξενούμενοι, αν δούμε αυτούς τους παίχτες στην αρχική 11άδα θα κοιτάξουμε την κόντρα πιο ζεστά.

2137. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Μπορεί να κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρόδεραμ εντός έδρας, όμως ήταν τέτοια η εικόνα του παιχνιδιού που επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά πως η άμυνά της είναι μετριότατη, δέχτηκε πάρα πολλές φάσεις από τη Χαλ και από καθαρή τύχη δεν δέχτηκε γκολ. Εναγωνίως μια νίκη θέλει η Μπόλτον για να προσπαθήσει να «ξεκολλήσει» από τον πάτο της Τσάμπιονσιπ, το παλεύει πάντως, αγωνίζεται επιθετικά και «ανοίγει» το ρυθμό στα παιχνίδια της. «Εξάποντο» το ματς με την Μπόλτον να «καίγεται» περισσότερο, οι πρόσφατες επιδόσεις «σπρώχνουν» τους Υοung Gunsστο καλοπληρωμένο over 2,5 (2,08/ Stoiximan), με τις άμυνες των δύο ομάδων αν μην εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2128. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Μετά την πρωτοπόρο Λέστερ η Κρίσταλ Πάλας είναι η μεγαλύτερη και ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ Λιγκ αφού λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρουφιγουράρει στην 6η θέση έχοντας μάλιστα ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία (5-1-2). Βέβαια και η αντίπαλος της στην «BoxingDay», Μπόρνμουθ, δεν πάει πίσω αφού έρχεται από αήττητο πέντε αγωνιστικών (3-2-0) όπου κέρδισε μεταξύ άλλων Τσέλσι και Μαν. Γιουνάιτεντ. Θα στηρίξουμε το στατιστικό που θέλει την Κρίσταλ Πάλας να έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο των οκτώ εκτός έδρας αγώνων της. Συν τις άλλοις δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ (4-13-0) με τον Stoiximan να προσφέρει αυτό το ενδεχόμενο (under0,5 γκολ ημιχρόνου Μπόρνμουθ) στο 1,70. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2125. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σε δεινή βαθμολογική θέση συνεχίζει η Άστον Βίλα, χωρίς νίκη ακόμη στο γήπεδό της, ανεξαρτήτως έδρας μετράει 0-4-12 από τη νίκη της πρεμιέρας, ενώ ούτε με τον νέο τεχνικό, Ρεμί Γκαρντ, έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια επιτυχία. Για πάνω από 270’ λεπτά έχει να σημειωθεί γκολ σε αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ (τρία συνεχόμενα 0-0), υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό στις πολλές απουσίες μεσοεπιθετικών της, τουλάχιστον η άμυνα της ομάδας του Μπίλιτς είναι αποτελεσματική. Φειδωλοί και οι «χωριάτες» στο σκοράρισμα, πολύ δύσκολα θα δούμε θεαματικό παιχνίδι, στο 1,80 βρίσκουμε το NG ( Stoiximan), αντί του χαμηλού under 2,5, ενώ ίσως αξίζει και ένα ρίσκο στην ξερή ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2131. ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Στον πρώτο αγώνα στη μετά-Μουρίνιο εποχή η Τσέλσι έβγαλε αντίδραση, πέτυχε τρία γκολ και κέρδισε τη Σάντερλαντ, όμως το κοινό του «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν συμφώνησε με την απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού και διαδήλωσε υπέρ του. Δεν έχει σταματημό η φετινή εκπληκτική Γουότφορντ, «λύγισε» και τη Λίβερπουλ με τον τρομερό Ιγκάλο και παρέμεινε σε τροχιά πεντάδας. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνα των «μπλε», με την επίθεση όμως να δείχνει πως «λύθηκε». Oι «σφήκες» βάζουν γκολ για πλάκα τον τελευταίο καιρό, γιατί όχι η επιβεβαίωση του GG στο 1,87 του Stoiximan, ενώ προκαλεί το 4,75 της ίδιας εταιρείας για το anytime του φορμαρισμένου Ιγκάλο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2126. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε τη χειρότερη της εμφάνιση με τον Κλοπ στον πάγκο, χάνοντας με 3-0 από τη νεοφώτιστη Γουότφορντ και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-1-2). Στον αντίποδα, η Λέστερ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της άλλης ομάδας του Λίβερπουλ, της Έβερτον, με σκορ 2-3 και απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, παραμένοντας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ως εκ τούτου, φαντάζει αδιανόητο το 1,90 του άσου, με την αξία να βρίσκεται στο +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2), το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,975 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2127. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Πάνοπλη (μοναδικός απών ο Νασρί που χάνει τη σεζόν) θα υποδεχτεί η Μαν. Σίτι τη Σάντερλαντ στη «BoxingDay» και στοχεύει σε μία πειστική και ευρεία νίκη που συνηθίζει άλλωστε φέτος να κάνει μπροστά στον κόσμο της περιμένοντας και πιθανό στραβοπάτημα τόσο από τη Λέστερ (εκτός με Λίβερπουλ) όσο και από την Άρσεναλ (εκτός με Σαουθάμπτον) για να πλησιάσει προς την κορυφή. Η Σάντερλαντ έχει 4 σημαντικές απουσίες και τη χειρότερη άμυνα (33 γκολ παθητικό) οπότε περιμένουμε να μαζέψει πολλά γκολ από την επίσκεψη της στο «Έτιχαντ». Πολύ εφικτή επιλογή τοover2,5 γκολ της Σίτι στο 1,80 του Stoiximan , στο 3,00 βρίσκουμε τοover3,5 γκολ των «πολιτών» που κάλλιστα μπορούν να είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ αυτή την αγωνιστική, μία επιλογή που προσφέρει οStoiximanστο 3,75. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2129. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Παραπαίει η Σουόνσι, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πια στην επικίνδυνη ζώνη, συνεχίζοντας με τον υπηρεσιακό Άλεν Κέρτις στο τιμόνι. Ούτε η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση, όμως είναι γνωστό πως μακριά από το σπίτι της εμφανίζεται πάντοτε καλύτερη, κάτι που οφείλεται στον κύριο που κάθετε στην άκρη του πάγκου της, τον Τόνι Πιούλις. Κόντρα σε μία ομάδα όπως οι «κύκνοι», οι οποίοι έχουν να κερδίσουν στην έδρα τους από τον Αύγουστο, είναι αδιανόητο να δίνονται ξεκάθαρο αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι και μοιραία το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,925 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2130. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Χαρακτήρα έδειξε η Τότεναμ στο «Σεντ Μέρις», παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σαουθάμπτον την προηγούμενη αγωνιστική με 0-2. Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της πέτυχε η Νόριτς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα και πήρε βαθειά ανάσα στη μάχη της παραμονής. Επιθετική η φιλοσοφία των δύο ομάδων, με τους «πετεινούς» να έχουν 10/17 αμφίσκορα με 6/8 τελευταία και τα «καναρίνια» 12/17, τα περισσότερα μετά τη Λέστερ. Μοιραία, τοGGαποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2102. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Αρκετά αμφίρροπη η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αμφότερες δίνουν μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα τα παιχνίδια τους να μην συνοδεύονται με πολλά γκολ. Αρκετά καλή επιλογή φαντάζει τοunder2,5 το οποίο βρίσκουμε οριακά στο 1,70 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2112. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Πολύ φορμαρισμένη η Σουίντον που μέσα σε έξι αγωνιστικές (5-0-1) με το νέο προπονητή ξέφυγε από την προτελευταία θέση με αποτέλεσμα να βρεθεί στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα και στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως συνήθως παίζει ελεύθερο και επιθετικό ποδόσφαιρο, αυτό αποτυπώνεται και στα στατιστικά της αφού στα 9/11 εντός έδρας παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί ο συνδυασμόςGG&over2,5. Η συγκεκριμένη επιλογή δείχνει πολύ πιθανή στην αναμέτρηση με τη Τζίλιγχαμ και πληρώνει 1,90 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2113. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Σε φάση κοιλιά δείχνει να μπαίνει η Σριούσμπερι (6-4-12, 3-1-7 εντός), τέσσερα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, ήττες εντός από Γουόλσολ (1-3) και Σουίντον (0-1) στα πιο πρόσφατα. Και η Φλίτγουντ (6-4-11, 2-1-8 εκτός) δεν πολυγεμίζει το μάτι, σε δύο κολλητά εκτός δεν κέρδισε Μπλάκπουλ (1-0) και Κρου (1-1). Η αγορά πάει δυνατά στο διπλό, που πλέον έχει περάσει σε τιμές φαβορί.

2111. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΚΡΟΥ

Η Ρότσντεϊλ είναι ο ορισμός της αστάθειας, καθώς τη μία εβδομάδα κερδίζει και την άλλη χάνει από τις 14 Νοεμβρίου και μετά. Από την άλλη, η Κρου βρίσκεται σε αρκετά καλό φεγγάρι, αποδεικνύοντας πως παρά το νεανικό της ρόστερ μπορεί και φέτος να σώσει την κατηγορία. Δεν έχουν καμία λογική οι αποδόσεις γύρω στο 1,60 του άσου, με την αξία να βρίσκεται αναμφίβολα το Χ2 στο 2,40 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2110. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Δεν κέρδισε Σριούσμπερι (1-1 εντός, άξιζε το τρίποντο) και Μπλάκπουλ (ήττα με 2-0, δεν έκανε τίποτα στο ματς) στα δύο τελευταία η Πιτέρμπορο (10-4-8, 5-3-3), δεν μπαίνει και με την καλύτερη ψυχολογία στο πρόγραμμα των γιορτών, η Τσέστερφιλντ (7-2-13, 5-0-6 εκτός) των έξι σερί ήττων στο πρωτάθλημα θα ήταν ο πλέον μπόσικος αντίπαλος για να επιστρέψει στις επιτυχίες αλλά η πρόσληψη Γουίλσον στους φιλοξενούμενους ίσως αλλάξει τις ισορροπίες. Πάσο, τουλάχιστον μέχρι το live.

2105. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Περίοδο ντεφορμαρίσματος φαίνεται πως περνάει η Μίλγουολ η οποία στα τελευταία της παιχνίδια εκτός του ότι δεν κερδίζει αντιμετωπίζει και επιθετικό πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν παντού και δείχνουν έτοιμοι για ακόμα ένα τρίποντο το οποίο ίσως τους φέρει ακόμα και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οριακά στο 1,725 βρίσκουμε στηνBet365 το ασιατικό διπλό +0,25, για τους πιο τολμηρούς και το ξερό διπλό στο 2,87 παίζεται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2103. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Δύο σερί εντός έδρας «γκέλες» για την Κόβεντρι είναι αρκετές. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να επιτρέψουν στις επιτυχίες και απέναντι στην αδύναμη μακριά από την έδρα της Πορτ Βέιλ έχουν πρώτης τάξεως ευκαιρία. Μονόδρομο αποτελεί ο άσος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και το 1,85 τηςBet365 κρίνεται ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2109. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Η Σκάνθορπ (8-3-11, 3-2-6 εκτός) είναι η γνωστή ανώμαλη που μετράει 9/11 under 2,5 εντός και 10/11 over 2,5 εκτός (9/11 GG, 3,27 γκολ μ.ο., στο τελευταίο χάλασε το σερί, έφερε 1-1). Η Ντονκάστερ (7-7-8, 5-4-2 εντός) έχει γίνει ομάδα Φέργκιουσον Τζούνιορ, πέντε σερί over 2,5, τέσσερα σερί GG και over 3,5, σκόραρε σε 4/5 από τρεις φορές, στο άλλο δύο. Θέλοντας και μη μόνο over υπάρχει εδώ.

2104. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, η ουραγός Κόλτσεστερ έρχεται από 7 απανωτές ήττες με 22 γκολ παθητικό αφού έχει και μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ενώ η Σάουθεντ δεν χάνει εδώ και επτά αγωνιστικές (3-4-0) και εκτός έδρας ηττήθηκε μόνο δύο φορές στις 10 εξόδους της (3-5-2). Δεδομένης της φόρμας των δύο ομάδων αξίζει το 2DrawNoBetστο 1,85 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2108. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπράντφορντ (9-7-5, 4-4-2) στο πρωτάθλημα με το 0-1 στο Τσέστερφιλντ, ξανά οριακά εκτός της ζώνης των πλέι-οφ. Σφίγγοντας την άμυνα (η Μπράντφορντ έχει κρατήσει το μηδέν σε 8/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της) ο Πάρκινσον έχει καταφέρει να βρει συνταγή νίκης, απέναντι στη Μπέρτον (14-3-5, 7-0-4 εκτός, πρωτοπόρος) του Χάσελμπαϊνγκ το under θα ήταν μπετό, εκείνη του Κλαφ πάντως σε δύο ματς σημείωσε από τρία τέρματα (και στο τελευταίο δέχθηκε τρία). Μένουμε σε απόσταση.

2107. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΟΛΝΤΑΜ

Εξάποντο παραμονής, η Μπλάκπουλ (7-4-11, 5-2-4 εντός) έρχεται από τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό, κόντρα μάλιστα σε Φλίτγουντ, Γουίγκαν και Πιτέρμπορο, βρίσκεται σαφώς στην καλύτερη φάση της από την αρχή της σεζόν. Η Όλνταμ (3-11-7, 2-8-1 εκτός) είναι μαύρο χάλι, εξακολουθεί όμως εκτός να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας (14/20 βαθμούς της ως τώρα ήρθαν μακριά απ’ το σπίτι της), το απέδειξε και στο πιο πρόσφατο που έκλεψε τον πόντο στο Κόβεντρι με γκολ στο 93’. Μοιρασμένο το σετ, η αξία προς τα αριστερά, επιλογή αποτελούν και τα λίγα γκολ.

2106. ΜΠΕΡΙ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Αμφότερες παλαντζάρουν τελευταία, 5-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπέρι, 3-1-7 μετρά στις εξόδους της η Μπάρνσλεϊ, ψιλομοιρασμένο το σετ, δεν θα μας απασχολήσει περισσότερο, τριπλή στα μάτια μας.

2117. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

3-3-0 το αήττητο σερί της Στίβενεϊτζ (6-8-8, 2-5-4 εκτός), κάτι που εξηγεί και την κίνηση της αγοράς στο διπλό, η Κρόουλι μετράει 5-2-4 εντός με 7/11 over 2,5, έρχεται από 14/15 over 2,5 (GG & over τα έξι πιο πρόσφατα) και δεν έχει λόγο να μην συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, αν αναλογιστούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μετράνε 8/11 over 2,5 και 9/11 GG εκτός και 10/11 αμφίσκορα στα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2124. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Δεν μπορεί να αγιάσει η Χάρτλπουλ (6-2-13, 3-2-6 εντός), τέσσερις σερί ήττες και 1-0-6 στα τελευταία επτά για την ομάδα του Μουρ, που ήταν καλή εντός κόντρα και σε Όξφορντ και Πλίμουθ, αλλά έχασε και τα δύο ματς με γκολ στο τέλος. Για μια ακόμα φορά ανύπαρκτη εκτός (1-4-6 ρεκόρ) η Νοτς Κάουντι στην Κρόουλι (3-0), παρά το ποιοτικότατο υλικό της δεν μπορεί να βρει ρυθμό, αφού παρότι σκοράρει δέχεται γκολ με το τσουβάλι, στα έξι τελευταία τα δύο τέρματα είναι ταρίφα. Επτά σερί over 2,5 για την ομάδα του Μονίς, 7/11 over 2,5, 8/11 GG εκτός, με αρκετά γκολ και τα τελευταία ματς των γηπεδούχων, το over αποτελεί σκέψη, όπως και ο άσος στο προκλητικό για αυτά τα δεδομένα 3,50.

2119. ΛΟΥΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜ

Το αξίωμα “Νέος προπονητής=επιστροφή στις νίκες” επιβεβαιώθηκε στη Λούτον (8-5-9, 3-3-5 εντός), έστω και με υπηρεσιακό η αποπομπή Στιλ έφτανε για αν της γελάσει η μοίρα, δεν ήταν καλή στο Έξετερ αλλά προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο μέρος, ισοφαρίστηκε με γκολ στα 71’ και 82’ για να πάρει τελικά τη νίκη στο… 100’! “Ιταλική” ομάδα η Γουίκομ (9-7-5, 5-3-2 εκτός), παραδοσιακά αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας όπου και βρίσκει περισσότερους χώρους, θα ήταν ταμάμ για κόντρα αν το ρεπορτάζ των γηπεδούχων δεν προϊδέαζε για στροφή.

2118. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Κολλημένη στα 1-1 η Λέιτον Όριεντ (8-9-5, 5-4-2 εντός), τέταρτο σερί εκείνο εντός κόντρα στην αδύναμη Γέοβιλ (ισοφάρισε στο τέλος), έξι σερί αμφίσκορα, 7/11 εντός. Η Πόρτσμουθ (10-10-2, 6-4-1 εκτός) πήρε στις λεπτομέρειες το ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Νορθάμπτον (1-2), συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Γκρίνια στους γηπεδούχους, μομέντουμ οι “Pompeys”, το διπλό σωστά προτιμάται, ίσως βγει και κάποιο ποντάρισμα στα γκολ στο Live.

2120. ΜΟΡΚΑΜ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

8-3-10 με 4-0-6 εντός η Μόρκαμ, 9-7-6 με 6-2-3 εκτός η Μάνσφιλντ, γενικά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση, το διπλό έχει ελαφριά πτώση.

2123. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΓΕΟΒΙΛ

Οριακή επιστροφή στις νίκες για την Πλίμουθ (13-4-5, 6-2-3 εντός), με γκολ στο 90’ πήρε το τρίποντο στο Χάρτλπουλ (1-2) που την επανέφερε στην κορυφή. Βελτιωμένη η ουραγός Γέοβιλ (2-7-13, 1-3-7 εκτός) με τον υπηρεσιακό Γουέι, δεύτερο σερί Χ το 1-1 στη Λέιτον Όριεντ, άξιζε ίσως και κάτι παραπάνω. Οι απουσίες των γηπεδούχων και η μέτρια κατάσταση τους τελευταία έχει φέρει τον άσο στο 1,90, κάτι που κάνει τα δάχτυλα μας να γαργαλιούνται, άλλωστε μιλάμε για κόντρα πρώτης με τελευταία.

2122. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΕΞΕΤΕΡ

Μόλις η τρίτη ήττα για την Όξφορντ φέτος, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Γουίκομ, παρέμεινε στην τρίτη θέση της Λιγκ 2, όμως η Πόρτσμουθ μείωσε στον πόντο τη διαφορά. Γενικότερα μοιάζει να βγάζει ένα «μπούκωμα» εδώ και ένα μήνα (1-2-1), σ’ αυτό το διάστημα επικράτησε μόνο της ντεφορμέ Χάρτλπουλ. Μαγική εικόνα η εντός έδρας ήττα της Έξετερ με 2-3 από τη Λούτον, ήταν κατά πολύ ανώτερη, εντούτοις έχασε το ματς. Πριν από αυτή την ήττα, ήταν αήττητη για τέσσερα ματς (2-2-0), με τις δύο νίκες να σημειώνονται εκτός έδρας. Λάθος οι αποδόσεις του 1,60 στον άσο για μία ομάδα που δείχνει να μην είναι στα καλύτερα της, ενώ έχει κερδίσει μόνο τα 5/11 εντός της (5-5-1) και μόλις ένα στα τελευταία τέσσερα (1-2-1). Όλη η αξία με το ασιατικό διπλό +1 της Έξετερ (1,825/bet365), επιστροφή πονταρίσματος σε ήττα με ένα γκολ διαφορά.

2115. ΓΙΟΡΚ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες, η Γιορκ κέρδισε μετά από 3,5 μήνες και γενικά προσπαθεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις ενώ η Νορθάμπτον την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη ήττα της μετά από οκτώ ματς όπου έτρεχε σερί 7-1-0. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μέχρι στιγμής και πολύ πιθανό να διεκδικήσουν την άνοδο τους στηLeagueOne. Η Γιορκ αξίζει να αναφέρουμε πως κατέχει την χειρότερη αμυντική επίδοση (45 γκολ παθητικό) ενώ μετράει 10/11overεντός έδρας με τα 9 τελευταία να έρχονταιGG&over2,5. Μοιάζει με ιδανική περίπτωση γιαover2,5 με τον Stoiximan να το προσφέρει στο 1,73. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2121. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιάζουν αρκετά όσον αφορά το αγωνιστικό τους στυλ. Από τη μία η Μπαρνέτ είναι αρκετά ασταθής, κάτι που οφείλεται στην αμυντική της αφέλεια. Από την άλλη, η Νιούπορτ έχει βρει σταθερές στο παιχνίδι της το τελευταίο διάστημα, όπου χάνει με το ζόρι (μόλις μία ήττα σε δώδεκα ματς) και μακριά από το σπίτι της είναι πολύ πιο αποτελεσματική, όπως μαρτυρούν και οι επιδόσεις της. Αναμφίβολα μπορεί να επαναλάβει το θρίαμβο προ τριών εβδομάδων, όταν απέκλεισε την ομάδα του Μάρτιν Άλεν για το κύπελλο, με τον Betolνα επιλέγει το διπλό στο 3,40 τηςBet365 και το συνδυασμό του μεover2,5 στο 5,50 της ίδιας εταιρίας, βασιζόμενος στο γεγονός πως η Μπαρνέτ διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2114. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΚΑΡΛΑΪΛ

Η αγωνιστική απραξία στοίχισε από την Άκρινγκτον ένα σπουδαίο διπλό την προηγούμενη εβδομάδα, όμως το αγωνιστικό της στυλ παρέμεινε αναλλοίωτο, καθώς η επίθεση παραμένει το κύριο μέλημα για την ομάδα του Τζον Κόουλμαν. Το ίδιο ισχύει και για την Καρλάιλ, η οποία βρήκε ρυθμό και πετάει φωτιές το τελευταίο διάστημα, ενώ είναι η ομάδα με τα περισσότεραover2,5 (14/22) και αμφίσκορα (17/22) της κατηγορίας. Προφανής επιλογή τα πολλά τέρματα, με τοover2,5 (1,725) και το συνδυασμό του μεGG(1,95) να αποτελούν επιλογή του Betolστην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2116. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Πάνω από μήνα συμπλήρωσε χωρίς νίκη η Γουίμπλετον (0-4-2), παράλληλα στο γήπεδό της έχει περισσότερες ήττες παρά νίκες από την αρχή της σεζόν. Τρία συνεχόμενα τρίποντα μετράει η Μπρίστολ Ρόβερς, η οποία εκτός έδρας έχει μαζέψει τους 23 από τους συνολικά 36 βαθμούς της. Μια χαρά δείχνει το 1,95 (Βet365) του ασιατικού διπλού 0:0 (Draw No Bet) για μία ομάδα που αποδεδειγμένα τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας, επιλογή των Young Guns, ενώ για τους πιο τολμηρούς 2,65 πληρώνει το ξερό διπλό ( Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2218. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας η Νταντί Γιουνάιτεντ που μετράει μόλις δύο νίκες σε 19 αγωνιστικές (2-4-13). Είναι η πιο αδύναμη ομάδα στο γήπεδο της (1-2-7) και ταυτόχρονα διαθέτει τις χειρότερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση (15-36 γκολ). Στην αντίπερα όχθη έχουμε τη Μάδεργουελ που έρχεται από τη νίκη της χρονιάς στην έδρα της Σέλτικ μένοντας έτσο για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη (2-1-0). Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους στο ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2219. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Πάρτικ Θιστλ (6-5-7, 3-2-4 εντός) το 1-0 επί της Ρος Κάουντι, έφτασε το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της σκωτσέζικης Πρέμιερ. Η Σεντ Τζόνστον (9-4-6, 5-0-4 εκτός) εδώ και καιρό έχει ρίξει την απόδοση της και αυτό αρχίζει να φαίνεται και στα αποτελέσματα της, πρώτα ματς που δεν σκόραρε φέτος το 0-3 από τη Σέλτικ και το 0-0 με τη Χαρτς, επίσης εντός. Στη μέση το σετ, δεν θα μπλέξουμε.

2221. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Αμφότερες έρχονται από τεσσάρες στην πλάτη και εδώ και καιρό δείχνουν ότι χρειάζονται βοήθεια. 5/9 over 2,5 & 6/9 GG εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, πριν πάτε όμως με ελαφρά καρδία στα γκολ να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά πρόκειται για πρόωρο εξάποντο παραμονής.

2220. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ

Ανάσταση για τη Νταντί (5-8-6, 2-5-3 εκτός) κόντρα στη Χάμιλτον (4-0), είχε καιρό να παίξει τόσο καλό ποδόσφαιρο, πρώτη νίκη μετά από επτά. Μια ζέστη, μια κρύο η Ρος Κάουντι (7-3-9, 5-0-4 εντός), δεν νοείται ο άσος να πληρώνει μόλις 2,00. Χ2 ή πάσο, στα υπ’ όψιν για γκολ στο live.

2217. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Η Αμπερντίν (13-2-4, 7-1-1 εντός) επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η κοιλιά του Οκτώβρη αποτελεί για τα καλά παρελθόν με το επιβλητικό 0-4 στο Κιλμάρνοκ, παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τις τελευταίες γκέλες της Σέλτικ για να την πλησιάσει στον πόντο, δικαιούται και φέτος να ονειρεύεται. Χρυσή μετριότητα η Ινβερνές (5-6-7, 2-3-3 εκτός), κυνικότητα και τύχη την κρατάνε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Υπάρχει σχετική αξία στον άσο, στο live ίσως τον προλάβουμε σε καλύτερη απόδοση.

2224. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει φυσικά η Φόλκερκ (10-5-2, 6-1-1 εντός), έρχεται και από τεράστια νίκη επί της Ρέιντζερς με 2-1, κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Μαχητική η Νταμπάρτον (5-3-10, 2-2-5 εκτός), αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα όμως το μομέντουμ των γηπεδούχων δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

2223. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Με μεγάλο εξάποντο διπλό στην Αλόα (0-2) ξεκίνησε η θητεία του Άλεξ Ρε στον πάγκο της Σεντ Μίρεν (3-6-8, 0-3-5 εντός), ίσως είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να την αναστήσει, ίσως είναι και αυτός που θα φέρει την πρώτη εντός έδρας νίκη της για φέτος. Εξάποντο και το ματς κόντρα στη Λίβινγκστον (3-3-11, 2-1-5 εκτός), στο 2,00 ο άσος, όσοι πιστοί προσέλθετε…

2222. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΑΛΟΑ

Προφανώς χαμηλά ο άσος, ματς από το οποίο δεν θα κρατήσουμε τίποτα.

2164. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Δεδομένη η ποιοτική υπεροχή της Γκρίμσμπι (12-9-3), έρχεται από πέντε σερί τρίποντα - κόντρα μάλιστα σε αξιόλογο ανταγωνισμό - που την επανέφεραν στις θέσεις των πλέι-οφ, εκτός έδρας όμως γκελάρει συχνότερα από ότι κερδίζει (4-6-1, 17-9 γκολ), η Γκίσελι στο σπίτι της είναι αξιόμαχη (6-3-5, 7-9-10 συνολικά) και το 1,60 του διπλού κρίνεται ανεπαρκές.

2171. ΜΠΡΟΜΛΕΪ - ΙΣΤΛΙ

Σε ελεύθερη πτώση η Μπρόμλεϊ (10-3-11, 6-1-4 εντός), έκτη σερί ήττα το 1-0 στη Μπρέιντρι μεσοβδόμαδα για το FA Τρόφι, στην αντίπερα όχθη του φάσματος της φόρμας ποιοτικότατη Ίστλι (14-4-6, 7-3-2 εκτός), που συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με το 3-1 επί της Κιντερμίνστερ και μετράει συνολικά 12-1-1 σε επίσημα ματς από τις 10 Οκτώβρη. Το διπλό αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δημοφιλέστερα στοιχήματα της Boxing Day και ήδη η απόδοση του κατηφορίζει.

2168. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Επέστρεψε στις νίκες η Μάκλσφιλντ (13-2-11, 7-2-3 εντός) με το “στεγνό” 0-1 στην έδρα της Γουέλινγκ, προηγήθηκε στο 6’ με τον συνήθη ύποπτο Ντένις (18 γκολ σε 22 ματς), στη συνέχεια κράτησε με σχετική άνεση. Ακόμα ένα εκτός έδρας Χ για την Τρανμίρ (3-7-3, 9-8-8 συνολικά) στο Χάλιφαξ, ήταν η ομάδα που άξιζε περισσότερο τη νίκη αλλά απέτυχε να την κατακτήσει για τέταρτο σερί παιχνίδι. Πιο ουσιαστικοί οι γηπεδούχοι, θα τους δώσουμε ένα κλικ παραπάνω, με την κάλυψη στην ισοπαλία να είναι απαραίτητη.

2166. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, το πάλεψε η Κιντερμίνστερ (2-3-7, 2-8-14) στην Ίστλι αλλά δεν απέφυγε την ήττα (3-1), όπως δεν θα την αποφύγει πιθανότατα και κόντρα στην επί δώδεκα ματς αήττητη (8-4-0) Τσέλτεναμ (15-8-2, 7-4-1 εκτός).

2167. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΧΑΛΙΦΑΞ

Τέταρτο ματς χωρίς νίκη (0-3-1, όλα GG) για η Λίνκολν (11-8-6, 5-6-1 εντός) το εντός έδρας 2-2 με τη Μπάροου, από ένα ημίχρονο είχε κάθε ομάδα, πίσω μένει εκείνη του Μόισες στην κούρσα των πλέι-οφ. Η Χάλιφαξ (4-6-14, 2-0-9 εκτός) αντίθετα δείχνει αναγεννημένη, οκτώ βαθμούς μάζεψε στα τέσσερα τελευταία (2-2-0, έρχεται από επτά σερί αμφίσκορα) πλησιάζοντας στο -6 την παραμονή. Η φόρμα λέει όχι στον άσο του 1,60, η στατιστική ευνοεί το αμφίσκορο, δείχνει να έχει και αρκετό Χ μέσα.

2175. ΤΟΡΚΙ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Προτελευταία εναντίον δεύτερης, με την Τορκί (3-8-13, 1-2-8 εκτός) να έχει να κερδίσει οκτώ αγωνιστικές και στα πέντε πιο πρόσφατα να μετράει 0-1-4, την ώρα που η Φόρεστ Γκριν (15-4-5, 5-3-3 εκτός) έρχεται από 4-2-0. Μπορεί τα νούμερα των φιλοξενούμενων εκτός να μη θαμπώνουν, όμως κόντρα στις ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας μετράνε 5-1-0. Για ποιοτική διαφορά δεν το συζητάμε καν, το διπλό από 1,85 έπεσε ήδη στο 1,65.

2165. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Επτά χωρίς νίκη (0-3-4) η Γουέλινγκ (4-4-4 εντός, 6-6-12 συνολικά), έχει εμφανές πρόβλημα στο γκολ, όντας η χειρότερη επίθεση της Νάσιοναλ με 21 τέρματα ενεργητικό. Στο 91’ με αμφισβητούμενο πέναλτι λύγισε η Ντόβερ στο Γκρίμσμπι (1-0), ομάδα έδρας (8-3-1 εντός, 4-4-6 εκτός) αλλά σαφώς ποιοτικότερη από τους γηπεδούχους. Σωστό φαβορί στο 2,00 το διπλό.

2174. ΡΕΞΑΜ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

10 μέρες παραπάνω για ξεκούραση είχε η ποιοτικότερη Ρέξαμ (12-4-7, 7-3-2 εντός με 30-15 γκολ), υποδέχεται όμως μια Σάουθπορτ (7-6-11, 4-3-5 εκτός) που δείχνει στην καλύτερη κατάσταση της τη φετινή σεζόν, ερχόμενη από σερί πέντε αγώνων με 4-1-0 (4-1-1 στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μααμρία). Πασάρουμε τον χαμηλό άσο, κοιτάμε προς τα γκολ, τελευταία η Σάουθπορτ σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση, οι Ουαλοί μετράει 10/12 over 2,5, 8/12 GG και 9/12 over 3,5 εντός.

2172. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Ανάσταση για την Όλντερσοτ (9-4-12, 4-2-7 εντός), μετά από επτά σερί ήττες και εννέα ματς χωρίς νίκη επικράτησε της Γκίσελι με 1-0 με γκολ στο 79’, χωρίς φυσικά να παίξει κάποιο ποδόσφαιρο αξιώσεων. Αντίθετα η Γουόκινγκ (11-4-10, 4-2-6 εκτός) έχει πάρει μπρος, 5-0-1 ο απολογισμός της στα έξι τελευταία επίσημα (όλα over & GG), πεντάρα έριξε στο Γκέιτσχεντ το Σάββατο. Το διπλό υποχωρεί και σίγουρα αποτελεί στοιχηματική λύση σε τιμές μεγαλύτερες του 2,20.

2173. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΤΣΕΣΤΕΡ

7-5-12 με 5-3-3 εντός η Όλτρινχαμ, 9-6-11 με 3-2-8 εκτός η Τσέστερ, έρχεται από νίκη μετά από πέντε στο πρωτάθλημα με το πειστικό 4-1 επί της Τορκί. Δεν πιάνεται από κάπου, το διπλό δίνεται σε τιμές καθαρού φαβορί, δεν ψαρώνουμε.

2170. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Μαύρα χάλια η Μπόρεχαμ που κέρδισε μόλις μία φορά στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές (1-4-4) ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα πέτυχε ένα γκολ. Κάκιστη και η εντός έδρας συμπεριφορά της (2-4-7) τη στιγμή που το Σάββατο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπρέιντρι που συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) και γενικά εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει πολύ περισσότερους βαθμούς (3ο καλύτερο ρεκόρ με 7-3-2 ). Αξίζει το ρίσκο στο ξερό διπλό, ακόμα καλύτερη η επιλογή του Betol με το 2 DNBστο 1,83 της Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2169. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Στο ίδιο καζάνι βράζουν πάνω-κάτω, η Γκέιτσχεντ (11-4-10, 7-1-4 εκτός) βέβαια έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα (1-5 Γουόκινγκ). Ομάδα έδρας η Μπάροου (7-3-2 έναντι 2-2-9 εκτός), κακό σταύρωμα που δύσκολα μπορεί να οδηγήσει σε στοιχηματικές λύσεις, αμφότερες έχουν το γκολ αλλά τα νούμερα τους είναι καλύτερα όταν αγωνίζονται εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Στα υπ’ όψιν για το live, λογικά οι εταιρίες λόγω μέρας θα δώσουν προς ζωντανό στοιχηματισμό όλη τη Νάσιοναλ (στις καρδιές μας ακόμα Κόνφερενς).

2211. ΦΟΡΦΑΡ - ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

12 ματς χωρίς νίκη η Φόρφαρ (4-6-8, 2-1-6 εντός), την προηγούμενη αγωνιστική πήρε Χ στην ισχυρή έδρα της Άλμπιον Ρόβερς (1-1) με υπηρεσιακό τεχνικό στο τιμόνι. Μακράν ποιοτικότερη ομάδα της σκωτσέζικης Λιγκ 1 η Ντανφέρμλιν (12-4-2, 6-2-1 εκτός), έχει πλέον πιάσει κορυφή και δύσκολα θα την αφήσει μέχρι τέλους. Προφανές φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

2209. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Ομάδες έδρας κατά βάση, 4-3-1 μετράει εντός η Κάουντενμπιθ (6-3-8 συνολικά), 3-2-4 εκτός (8-4-5) η 3 της βαθμολογίας Άλμπιον Ρόβερς. Τριπλή μοιάζει, δεν θα πάρουμε πλευρά.

2207. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

7-2-8 με 3-1-4 εντός τα νούμερα των Ερντριόνιανς, ο Γκάρι Μπόλαν αποδεσμεύτηκε μετά την ήττα με 3-0 στην Κάουντενμπιθ, σε φουλ φόρμα η Πίτερχεντ (6-8-4, 2-4-3 εκτός), 3-1-0 μετρά στα τέσσερα τελευταία, 3-3-0 το αήττητο σερί της σε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία.

2208. ΕΪΡ - ΜΠΡΕΧΙΝ

6-2-1 εντός η 2 της βαθμολογίας Έιρ (10-4-3), 2-1-6 εκτός η δεύτερη από το τέλος Μπρέχιν (4-3-11). Εμφανές το προφανές.

2210. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Φαβορί η Στενχάουσμιουρ (6-4-7, 4-2-3 εντός), έρχεται όμως από δύο συνεχόμενες ήττες και έχει αρκετά ερωτηματικά. Πάσο.

2216. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Τρίτη σερί νίκη για τη Στέρλινγκ Άλμπιον (8-3-6, 4-1-3 εντός) το 1-0 επί της πρωτοπόρου Αννάν, 6-2-1 ο απολογισμός της μετά τις 3/10, στο ίδιο διάστημα η Ιστ Φάιφ (6-4-7, 2-2-4 εκτός) μετράει 1-4-4. -0,25 ασιατικός άσος.

2214. ΕΛΓΚΙΝ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

6-2-0 μετράει η Έλγκιν στο σπίτι της (8-3-6 συνολικά), 1-1-6 εκτός έδρας η Μοντρόουζ (6-2-9), άσος με υποσημείωση στο over, οι φιλοξενούμενοι έχουν το γκολ.

2212. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΚΛΑΪΝΤ

Πρωτοπόρος της σκωτσέζικης Λιγκ 2 η Ανάν (9-4-4, 5-3-0 εντός), τέσσερις πόντους πίσω της η Κλάιντ (8-3-5, 3-2-2 εκτός), που μετρούσε τέσσερις σερί νίκες πριν την εντός έδρας σφαλιάρα από την Άρμπροουθ (0-2) το περασμένο Σάββατο. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

2215. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Με ισοπαλία σταμάτησε το σερί νικών (4) της Κουίνς Παρκ (9-2-6, 4-1-3 εντός), θετικό το 0-0 στην έδρα της Έλγκιν (δεν ήταν καλή), τέταρτο σερί ματς που κράτησε το μηδέν πίσω. Η Μπέργουικ (5-3-9, 2-1-5 εκτός) έριξε τέσσερα στην έδρα της Ιστ Στέρλινγκ και την προσπέρασε στη βαθμολογία, αφήνοντας την τελευταία, αλλά εδώ το έργο της αναμένεται πολύ δυσκολότερο.

2213. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Μεγάλη νίκη για την Άρμπροουθ (6-3-8, 3-1-4 εντός) στην Κλάιντ (0-2), δεύτερη συνεχόμενη μετά το 3-1 επί της Μπέργουικ, ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 0-4 την επερχόμενη αντίπαλο της Ιστ Στέρλινγκ (5-1-10, 0-1-7 εκτός). Ενδεικτικές οι αποδόσεις του άσου.

2234. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΓΚΕΝΚ

Με τον Περμπέ να καθαρίζει για ακόμα μια φορά (13 αγ./9 γκολ) η Σαρλερουά (7-6-7, 3-4-2 εντός) πέρασε νικηφόρα από τη Μουσκρόν (0-1), πλησιάζοντας στον πόντο την εξάδα και την επερχόμενη αντίπαλο της Γκενκ (8-4-8, 2-3-5 εκτός). Στη μέση το σετ, δικαίως κατά τη γνώμη μας, προς τα λίγα γκολ κοιτάμε, αμφότερες θα κοιτάξουν κατά βάσει τα νώτα τους σε αυτό το εξάποντο, αν σπάσει το under θα είναι σε κάποιο σκορ 2-1/1-2 (Στις 2/12 στο κύπελλο ήρθαν 1-1).

2235. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Σε καλό φεγγάρι η Κασίμπασα (8-5-3, 4-4-2 εντός), έχει βρει ρυθμό μετρώντας 4-3-0 και πιάνοντας τη Γαλατά στην 3 θέση της βαθμολογίας, όλες οι νίκες της στο γκολ. Η Τράμπζον (7-2-7) συνεχίζει με υπηρεσιακό, έρχεται από νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά εξακολουθεί να νοσεί αμυντικά και να χάνει δυναμική εκτός έδρας, ορθώς δίνεται ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους.

2236. ΓΟΥΛΒΣ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

No Bet.

2237. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Τις τρεις αγωνιστικές δίχως ήττα έφτασε η Νιούκαστλ, όμως η ισοπαλία κόντρα στην ουραγό Άστον Βίλα θεωρείται –δικαίως- πισωγύρισμα, καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς η Έβερτον, η οποία με το αγωνιστικό της στυλ έχει πετάξει πολλούς βαθμούς στον κάδο των αχρήστων. Τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες της κατηγορίας μετράνε τα «ζαχαρωτά», την ώρα που οι «καρακάξες» έχουν τις πιο πολλές στο σπίτι τους. Ακόμα ένα συμβιβασμό αναμένουμε, με την ισοπαλία να προσφέρεται στο ελκυστικό 3,65 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2242. ΜΑΛΙΝ - ΓΑΝΔΗ

Ο ορισμός του ο,τι να’ ναι η Μαλίν (6-4-10, 5-2-3 εντός), ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο, γενικά στο δεύτερο τη βλέπουμε περισσότερο φέτος, περισσότερο κοιτάει προς τα κάτω παρά τις θέσεις της εξάδας. Πρωτοπόρος η Γάνδη (12-7-1), αήττητη εκτός (6-4-0 με 15-6 γκολ) και με ψυχολογία στα ύψη, διπλή ή πάσο είναι οι επιλογές εδώ.

2241. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Ντερμπάκι, πιο επιβαρυμένη η Λόκερεν (6-5-8, 4-2-3 εκτός) αφού έπαιξε μεσοβδόμαδα, ανεβασμένη όμως αγωνιστικά επί Λέεκενς, το επιβεβαίωσε και με το 1-1 κόντρα στην Άντερλεχτ την Τετάρτη. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη η Μπέβερεν, με ρεκόρ 7-3-10 και 3-3-4 εντός, έχουν ένα λόγο παραπάνω οι φιλοξενούμενοι και το διπλό από αουτσάιντερ έχει περάσει σε τιμές φαβορί.

2243. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Σιντ Τρούιντεν, καθώς έχει γευτεί μόλις μία φορά τη χαρά της νίκης στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και πλέον τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν αναφορικά με την υπόθεση παραμονή. Στην επικίνδυνη ζώνη παραμένει η Λέουβεν, όμως με τον Εμίλιο Φερέιρα στον πάγκο είναι σαφώς βελτιωμένη και έχασε μόνο στις δύσκολες έδρες των Άντερλεχτ και Σαρλερουά. Οι πολλές απουσίες στο στρατόπεδο των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία των φιλοξενούμενων ώθησαν τους Young Gunsστο Χ2, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στηνBet365 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2244. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Σε αγωνιστική κρίση η Σαουθάμπτον που γλίτωσε την ήττα μόλις μία φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-1-4) και υποχώρησε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Απεναντίας η Άρσεναλ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την κορυφή με τη νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι με τη Μαν. Σίτι να της δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση. «Μανούλα» στα εκτός έδρας η ομάδα του Βενγκέρ, δεν είναι τυχαίο πως έχει την κορυφαία εκτός έδρας επίδοση στην Πρέμιερ Λιγκ με 12/18 νίκες το 2015 (12-5-1). Στο 2,12 προσφέρει το διπλό ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ