ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1341. ΟΥΕΛΛΙΝΓΚΤΟΝ – ΣΙΔΝΕΪ

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μέλμπουρν Βίκτορι με 2-0, το Φοίνιξ (3-0-1 εντός) έχασε με 2-1 εκτός έδρας από το Μπρίσμπεϊν, παρότι μέχρι το 71’ ήταν μπροστά στο σκορ. Δεν έπαιξε άσχημα και η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα στα μάτια μας. Το Σίδνεϊ (2-1-1 εκτός) έχασε με 2-1 από την Αδελαΐδα με γκολ με πέναλτι στο 95’. Από το 28’ (με το σκορ στο 0-0) έμεινε με δέκα παίκτες κάτι που δυσκόλεψε ιδιαίτερα την έκβαση του αγώνα. Δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες μέχρι τώρα και κρίνουμε δίκαιες τις τιμές.

1342. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΥ – ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Ντέρμπι της Μελβούρνης, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες της χώρας. Η Μέλμπουρν Σίτι (2-0-2 εντός) διανύει την καλύτερη της περίοδο, καθώς μετά από τις πεντάρες σε Περθ και Μάρινερς διέλυσε με 0-4 τους Τζετς του Νιουκάστλ. Σε φοβέρη κατάσταση η Σίτι, σε κάκιστη η Βίκτορι (1-1-4 εκτός) που μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και μάλιστα σε καμία δεν σκόραρε. Στην τελευταία από το Περθ με 1-0, είχε ανούσια κατοχή, χωρίς να φτιάξει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Για λόγους φόρμας και έδρας δίνουμε ισχυρό προβάδισμα στην έδρα, το DNB για τη Σίτι είναι υπερβολικό και αποτελεί επιλογή των Young Guns , αν δεν ήταν ντέρμπι θα είχαμε και μεγαλύτερο ποντάρισμα, αφού η φόρμα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

1345. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ – ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Το Περθ (3-1-1 εντός) δείχνει να έχει ζωή και μετά τη νίκη με τους Μάρινερς κέρδισε και τη Βίκτορι της Μελβούρνης που βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι αν όντως υπάρχει ζωή στο Περθ ή αν αυτές οι νίκες ήταν συγκυριακές. Οι Γούοντερερς του Σίδνεϊ (3-1-1 εκτός) συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και να βρίσκονται στην κορυφή με απόσταση τεσσάρων βαθμών από το δεύτερο Μπρίσμπεϊν. Στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δίκαια με το καθαρό 2-0 τη Μέλμπουρν Βίκτορι και συμπλήρωσε επτά συνεχόμενες νίκες. Μπορεί το Περθ να δείχνει κάποια θετικά σημάδια, όμως οι πρωτοπόροι Γουόντερερς είναι εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση και ανώτερη ομάδα. Όμως το διπλό στο 1,90 δεν έχει καμία αξία.

1346. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα έχει συμπληρώσει η Γκαζιαντέπ σε πρωτάθλημα και κύπελλο (1-4-0), μόλις μια φορά έχει ηττηθεί η Ριζεσπόρ στα πιο πρόσφατα οχτώ (5-2-1), δεν ξεχωρίζει κάποια από τις δυο, σωστά δείχνουν τα σχεδόν ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν.

1349. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Μετά από καιρό έπαιξε καλά και κέρδισε η Χάιντενχαϊμ (4-2-3 εντός), με 3-1 το Μόναχο 1860. Μεσοβδόμαδα προκρίθηκε επί της Άουε στα προημιτελικά του κυπέλλου και η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Η Νυρεμβέργη (2-2-4 εκτός) κέρδισε την εξαιρετική Φράιμπουργκ με 2-1 και συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δεν βρίσκουμε αξία στο σετ.

1348. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ - ΛΕΙΨΙΑ

Η Γκρόιτερ Φιρτ (4-1-3 εντός) έχασε εύκολα με 0-1 από την Κάρλσρούη την προηγούμενη αγωνιστική χωρίς να κάνει ουσιαστικά τίποτα. Έπαιξε άσχημα και δίκαια δέχτηκε την ήττα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Η Λειψία (6-3-0 εκτός) κέρδισε με 3-1 την ΦΣΒ Φρανκφούρτης και συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Έχει πατήσει κορυφή και πλέον παίζει με το πόδι στο γκάζι. Το διπλό στο 2,10 δεν έχει ιδιαίτερη αξία, το αφήνουμε για το live.

1351. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Αγκαλιά στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ, από δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με σκορ 2-2 έρχεται η Μπράιτον, αμφότερες κόντρα σε ισχυρό ανταγωνισμό (Ντέρμπι, ΚΠΡ), και στις δύο ισοφαρίστηκε στο 88’ λεπτό. Γλυκόπικρη η γεύση στο στόμα των παιχτών του Χιούτον, που πάντως συνεχίζουν αήττητοι από την αρχή της σεζόν (11-10-0, 8-2-0 εντός), όλες οι νίκες της Μπράιτον μέχρις στιγμής ήρθαν στο γκολ! Ανάλογης αγωνιστικής φιλοσοφίας και η Μίντλεσμπρο (13-4-4, 5-2-3 εκτός) του Καράνκα, η έμφαση δίνεται στην αμυντική λειτουργία και οι νίκες της είναι συνήθως στο όριο, όπως το πρόσφατο 1-0 απέναντι στη Μπέρνλι. Παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο να μην χάσουν, η ισοπαλία έχει καλές πιθανότητες.

1352. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Δυνατό το 1-1 της Φόλκερκ (9-5-2, 5-1-1 εντός) στην έδρα της Χιμπέρνιαν, έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίχτη παραπάνω, άνοιξε το σκορ στο 84’, ισοφαρίστηκε στο 92’. Γκέλα για τη Ρέιντζερς (13-2-1, 5-1-1 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική, 2-2 εντός κόντρα στη μαχητική Μόρτον. Αν ήταν κάπου να κοντράρουμε τους φετινούς “Τζερς” θα ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά και πάλι δεν πάει το χέρι, η ομάδα του Γουόρμπαρτον είναι τόσο ανώτερη από τους αντιπάλους της στην κατηγορία που μοιάζει να παίζει μόνη της στο γήπεδο.

1363. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νίκη-ανάσα πήρε ο Ατρόμητος την προηγούμενη εβδομάδα με την Καλλονή, όμως φάνηκε και πάλι πολύ πιεσμένος και αγχωμένος μπροστά στον κόσμο του. Ο Πανιώνιος από την άλλη εντυπωσιάζει φέτος και στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Περιστερίου θα προσπαθήσει να δείξει και πάλι όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έχουν καταστήσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στόχος του είναι να εκμεταλλευτεί και την πίεση που δημιουργεί ο κόσμος των γηπεδούχων στους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα. Θεωρούμε πως το σετ των αποδόσεων είναι λανθασμένο, με το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1355. ΛΑΝΣ - ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ

4-4-0 σερί τρέχει η Λανς (6-8-4, 3-5-1 εντός), όλες οι νίκες της στο γκολ, με βάση την άμυνα προσπαθεί να αναρριχηθεί στα πρώτες θέσεις της Λιγκ 2. 2-1-5 με 9-17 γκολ εκτός μετράει η Μπουργκ, ομάδα με επιθετικές αρετές που όμως κυρίως τις βγάζει στην έδρα της. Φαβορί σίγουρα ο άσος, πιθανά τα κλασσικά σκοράκια.

1356. ΤΟΥΡ - ΜΕΤΣ

Σε κακή περίοδο βρίσκει και τις δύο ομάδες η διακοπή, μια νίκη στα τελευταία οκτώ για την Τουρ (4-9-5, 3-2-3 εντός), 1-0-4 στα πέντε πιο πρόσφατα επίσημα η Μετς (4-3-1 εκτός, 8-6-4 συνολικά), από τα παιχνίδια που το Χ μάλλον δεν θα δυσαρεστήσει καμία.

1357. ΑΑΛΕΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

H Άαλεν (3-6-0 εντός) έφερε ακόμα μία από τις αγαπημένες ισοπαλίες της και συμπλήρωσε πέντε στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Τσεμνίτσερ, δεν έπαιξε άσχημα η Άαλεν αλλά δεν κατάφερε να βρει στο τέλος το γκολ της νίκης, παρότι πίεζε. Η Φορτούνα Κολωνίας (1-2-7 εκτός) κέρδισε τους Κίκερς με 3-1 εντός έδρας παίζοντας αρκετά καλά και δείχνοντας πολλά θετικά δείγματα. Δίκαιες οι τιμές, ματς με πολύ ισοπαλία.

1360. ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΜΑΪΝΤΖ Β

To Μαγδεμβούργο (6-2-1 εντός) κέρδισε εύκολα με 2-0 την Έρφουρτ και έκανε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Συνεχίζει την πορεία του προς τις πρώτες θέσεις αν και γνωρίζει ότι είναι δύσκολο. Η Μάιντζ Β’ (3-2-4 εκτός) έμεινε στο 0-0 με το Κίελο, ματς που θα μπορούσε να χάσει, αφού δεν έπαιξε καθόλου καλά. Μόνη δικαιολογία η κούραση για το μικρό ρόστερ της νεανικής Μάιντζ, κάτι που κατανοεί και ο προπονητής της. Επίσης έχει κάποιες απουσίες που δυσχεραίνουν ακόμα παραπάνω το έργο της. O άσος του Μαγδεμβούργο στο 2,05 αποτελεί επιλογή για τους Young Guns .

1362. ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ

Η Χάνσα (2-3-4 εκτός) έμεινε στο 1-1 με τη Βέρντερ Β’ σε ένα μέτριο παιχνίδι που κανείς δεν θα το θυμάται σε λίγο καιρό. Έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, όμως αυτά δεν ήταν αρκετά. Η Τσεμνίτσερ (1-3-5 εκτός) έφερε 1-1 με την Άαλεν, έχει πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα που αναμένεται να την επηρεάσουν. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στη γηπεδούχο, το έχουμε στις σκέψεις μας για το live.

1361. ΠΡ. ΜΟΥΝΣΤΕΡ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β

H Μούνστερ (4-4-2 εντός) έχασε με 1-3 από τη Σόνενχοφ και είναι πλέον πέντε ματς χωρίς νίκη. Η αντίπαλο της έδειξε ότι είναι ανώτερη και δεν η ίδια δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο δύσκολο αυτό παιχνίδι. Η Β’ ομάδα της Στουτγκάρδης (2-3-6 εκτός) πήρε μεγάλη ισοπαλία με 1-1 από τη Ντιναμό Δρέσδης, παρότι δεν έπαιξε καλά. Δίνουμε προβάδισμα στην καλύτερη ομάδα και στην έδρα της, όμως οι τιμές είναι χαμηλές.

1359. ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β

Η Κότμπους (2-3-4 εντός) συνεχίζει το καλό σερί των δέκα αήττητων αγώνων, στο τελευταίο θα μπορούσε να ηττηθεί αλλά ο τερματοφύλακας της κράτησε την ισοπαλία (1-1) με τη Χάλεσερ. Η Β’ ομάδα της Βέρντερ (2-1-6 εκτός) έφερε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με 1-1, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Χάνσα. Δίνουμε το πλεονέκτημα στη γηπεδούχο, όμως το 2,00 του άσου δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

1358. ΑΟΥΕ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

Στο 0-0 έμεινε με την Όσναμπρικ η Άουε (4-6-0 εντός), ματς που δεν ήταν για λευκή ισοπαλία, αφού παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις από τις δύο ομάδες. Στο κύπελλο αποκλείστηκε από τη Χάιντενχαϊμ παίζοντας άσχημο ποδόσφαιρο. Η Σόνενχοφ (4-3-2 εκτός) έπαιξε εξαιρετικά και κέρδισε δίκαια με 3-1 τη Μούνστερ. Εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής και δείχνει σοβαρό πλάνο και για τη συνέχεια. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, ο συμβιβασμός είναι πιθανός στα μάτια μας.

1374. ΚΟΜΟ -ΑΒΕΛΙΝΟ

Στον πάτο της βαθμολογίας πάντα η Κόμο, χωρίς νίκη από τα τέλη Σεπτέμβρη (0-5-8 έκτοτε), χρειάζεται οπωσδήποτε νίκες για να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Αβελίνο πέτυχε δυο κολλητές εντός έδρας νίκες την προηγούμενη εβδομάδα και ανάσανε κάπως βαθμολογικά, μακριά από το σπίτι της πάντως ηττήθηκε και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-2-6 συνολικά εκτός, 7/9 over 2,5, 8/9 GG). Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, με τα γκολ θα πάμε εδώ, στο 1,875 βρίσκουμε το over 2,25 στην Bet365, με τους γηπεδούχους να έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στα 8/9 εντός έδρας παιχνίδια τους.

1372. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Το αήττητο 12 αγώνων της Εντέλα (5-7-0) έλαβε τέλος στην έδρα της Πεσκάρα, έχασε δίκαια με 0-2. Η Βιτσέντζα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, 0-3-3 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι, ενώ έχει ηττηθεί και στις τρεις από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της. Σωστά τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, το παιχνίδι πάντως δείχνει να γυροφέρνει στην ισοπαλία, σημαντικό για τους γηπεδούχους το κατά πόσο θα προλάβει να είναι έτοιμος ο αρχισκόρερ Καπούτο (18 συμ./6 γκολ).

1376. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Με το σπουδαίο διπλό επί της Βιτσέντζα, η Μπρέσια συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα (3-1-0) και βρίσκεται σταθερά εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ, με κύριο όπλο της φετινής πορείας της την έδρα της, εκεί που μετράει συνολικά 6-2-0 και πέντε νίκες στα ισάριθμα τελευταία. Μεγάλη επιτυχία για τη Σπέτσια η πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, ειδικά από τη στιγμή που επετεύχθη στην έδρα της Ρόμα, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με 0-0 και τη Σπέτσια να επικρατεί στα πέναλτι. Συμπλήρωσε έτσι πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0), με την πρόσληψη του Μίμο Ντι Κάρλο να αποδεικνύεται ευεργετική. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, δίνουμε πάντως το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι αποδίδουν εξαιρετικά μπροστά στο κοινό τους και θα είναι πιο ξεκούραστοι (αφού δεν είχαν ματς μεσοβδόμαδα), ικανοποιητικός ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,775 της Bet365.

1377. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) διέκοψε η Τράπανι με την ήττα στην έδρα της Νοβάρα με 1-4, για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από το σπίτι της παρουσιάστηκε άτολμη και το πλήρωσε. Μπροστά στο κοινό της πάντως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες νίκες (3/3 GG & over 2,5) και μετράει συνολικά 5-2-2 (7/9 over 2,5, 6/9 GG). Η Βερτσέλι πήρε σπουδαία νίκη επί της Τσεζένα την προηγούμενη αγωνιστική, έχει 3-0-2 στα τελευταία πέντε, αλλά μακριά από το σπίτι της μετράει μόλις 2-1-5. Προβάδισμα έχει η έδρα, οριακό ωστόσο το 1,85 του άσου.

1375. ΛΑΤΙΝΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ

Πλησίασε ξανά την επικίνδυνη ζώνη η Λατίνα μετά τις δυο εκτός έδρας ήττες της προηγούμενης εβδομάδας, στο γήπεδό της πάντως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο (4-2-2 εντός). Η Κροτόνε έχει συμπληρώσει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και οδηγεί εδώ και δυο αγωνιστικές την κούρσα, ενώ στο διάστημα αυτό έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Γρίφος το παιχνίδι στα μάτια μας, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να διανύουν περίοδο φόρμας, αλλά η Λατίνα παρουσιάζεται βελτιωμένη μπροστά στο κοινό της.

1371. ΑΣΚΟΛΙ - ΝΟΒΑΡΑ

Σε δύσκολη θέση η Άσκολι, έχει κερδίσει μόλις δυο φορές στην τελευταία δεκάδα αγώνων της (2-1-7), τουλάχιστον μπροστά στο κοινό της έχει κρατήσει τρία σερί λευκά παθητικά (2-1-0, 3/3 under 1,5, 4-2-3 συνολικά εντός με 7/9 under 1,5). Η Νοβάρα είναι η πιο καυτή ομάδα της κατηγορίας, καθώς έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, οι τρεις τελευταίες εκ των οποίων μάλιστα ήρθαν με σκορ 4-1. Βάσει φόρμας θα έπρεπε να κοιτάξουμε αβίαστα στα δεξιά του σετ, το διπλό ωστόσο δεν ξεπερνάει το 2,00, τιμή που είναι αποτρεπτική για ποντάρισμα, ούτε σκέψεις για κόντρα υπάρχουν, από τη στιγμή που έχουν μαζευτεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών στους γηπεδούχους.

1373. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Ντέρμπι με αντιπαλότητα στη επαρχία Αμπρούτσο. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Λαντσιάνο (3/3 GG & over 2,5), δέχεται γκολ εδώ και δέκα συνεχόμενες αγωνιστικές (στις 7/10 μάλιστα είδε την εστία της να παραβιάζεται τουλάχιστον δυο φορές) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Πεσκάρα μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-2) επέστρεψε στις νίκες (2-0 την Εντέλα) και διατηρείται εντός των πλέι-οφ. Αξιόμαχη εντός η Λαντσιάνο (3-4-1 εντός) εκεί θα βασιστεί για να σώσει την κατηγορία, ερωτηματικό πάντως για το προσεχές παιχνίδι ο αρχισκόρερ/εξτρέμ Πίκολο (15 συμ./8 γκολ), η Πεσκάρα έχει παρουσιαστεί ασταθής στις εξόδους της (2-2-5 εκτός). Αρκετά μπερδεμένο μας φαίνεται, δεν θα μπλέξουμε εδώ.

1378. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Τρία ματς χωρίς γκολ έχει μείνει η Τσεζένα (0-1-2), μετράει μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (1-2-4), η Τερνάνα έχει 3-0-1 στα τελευταία τέσσερα και συμπλήρωσε τρεις νίκες στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (3-0-2). Μπορεί η Τσεζένα να τα πηγαίνει καλά μπροστά στο κοινό της (7-1-1), αλλά δεν δείχνει σε καλή κατάσταση εσχάτως, ενώ έχουν μαζευτεί και αρκετά προβλήματα απουσιών, η Τερνάνα είναι ικανή για τη ζημιά.

1385. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Μόλις μια φορά έχει ηττηθεί στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Κονιασπόρ (4-1-1), μπροστά στο κοινό της μάλιστα αποδεικνύεται ιδιαιτέρως αξιόπιστη (4-2-1 εντός). Ευτυχώς που υπάρχει και το κύπελλο για τη Μπουρσασπόρ και παίρνει και καμία νίκη, αφού στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει πέντε σερί ήττες, ενώ και μακριά από το σπίτι της δεν αποδίδει ιδιαιτέρως καλά (2-0-5 εκτός), με τους οπαδούς να τα έχουν βάλει με τη διοίκηση της ομάδας και να μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να γίνουν εκλογές. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, μας κάνει ο ασιατικός άσος 0:0 στο 1,775 της Bet365.

1387. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Το Αννόβερο δεν πατάει καλά τελευταία και ειδικά μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται αρκετά προβληματικό φέτος, παρόλα αυτά έχει τον τρόπο του να μετατρέπει όλα τα εντός σε ροντέο. Αν ανοίξει ο ρυθμός φυσικά η Μπάγερν θα ακολουθήσει και δεν αποκλείεται να πετύχει αρκετά τέρματα (παρά τις απουσίες). Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, προτιμότερο όμως να καταφύγουμε στον συνδυασμό τουover2,5 με τοgoal-goalο οποίος πληρώνει 2,50 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1390. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Δυσκοίλια στο σκοράρισμα εμφανίζεται η Κολωνία, καθώς βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μόλις σε 2 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια. Στον αντίποδα, η Ντόρτμουντ διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας με 46 γκολ, όμως η άμυνα είναι το μελανό της σημείο, μετρώντας 12/16 αμφίσκορα, τα περισσότερα στην κατηγορία. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ παίζει παντού ανοικτά, κάτι που θα κάνει και στο «Ράιν Ένεργκι Στάντιον», με την Κολωνία να βρίσκει χώρους στην επίθεση. Πολύ υψηλό για τα δεδομένα της Μπορούσια χαρακτηρίζεται το 1,73 που προσφέρει ο Stoiximan για το αμφίσκορο, το οποίο αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1389. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Ίνγκολσταντ μπορεί να προέρχεται από τρομερή εμφάνιση στο Μόναχο-όπως συνηθίζει άλλωστε μακριά από την έδρα της-όμως απέναντι στη Λεβερκούζεν αναμένεται να τα βρει σκούρα. Οι «ασπιρίνες» επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχουν ψυχολογία και θέλουν να αποχαιρετίσουν το 2015 με νίκη.Στο 1.80 το διπλό στην Bet365 κρίνεται οριακά ανεκτό. Μάχη YoungGunsVs Betolέχουμε εδώ καθώς οι πρώτοι επέλεξαν το 1,80 του διπλού στηνBet365, με τον δεύτερο από την άλλη να στηρίζει τους γηπεδούχους και τον ασιατικό άσο +0,75 στην απόδοση 1,825 της ίδιας εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1386. ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δίκαιος ο βαθμός που κατέκτησε το Αμβούργο στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με την ομάδα του Λιμανιού να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τους «λύκους» σε ένα ματς στο οποίο ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το 78’. Εντός έδρας η ομάδα του Λαμπάντια μετράει 2-2-3 (8-9 γκολ), στα 4 από τα 7 έκανε την εμφάνιση του το over 2,5 και στα 4 το goal-goal. Φορμαρισμένη η Άουγκσμπουργκ η οποία για το πρωτάθλημα παραμένει αήττητη για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές (3-1-0), για το κύπελλο την Τετάρτη ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από τη Ντόρτμουντ. Μακριά από την Βαυαρία οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-2-3 (11-13 γκολ), 4/7 over 2,5 και 5/7 goal-goal. Αξίζει να σημειωθεί πως τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν over 2,5. Δύσκολη αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι αποδίδουν καλύτερα μακριά από την έδρα τους ενώ οι Βαυαροί είναι αρκετά απρόβλεπτοι, η αξία υπάρχει στο διπλό, αλλά μέχρι εκεί.

1388. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Άιντραχτ η οποία προέρχεται από συνεχόμενες ήττες, πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Ντόρτμουντ με 4-1. Εντός έδρας οι «αετοί» μετράνε 1-3-3 (10-13 γκολ), τα 4 από τα 7 έληξαν under 2,5 και τα 5 goal-goal. Αξίζει να σημειωθεί πως από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των γηπεδούχων τα τρία έληξαν over 2,5 και goal-goal. Σε εξίσου άσχημη κατάσταση η Βέρντερ, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα αφού στο κύπελλο πήρε πανηγυρική πρόκριση από την Γκλάντμπαχ επικρατώντας εκτός έδρας 3-4. Μακριά από τη Βρέμη οι «πράσινοι» έχουν απολογισμό 2-2-5 (11-14 γκολ), 5/8 over 2,5 και 6/8 goal-goal. Δύσκολο να προκύψει κάποιο σημείο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες είναι αρκετά αναξιόπιστες και ντεφορμέ, μοναδική διέξοδος το αμφίσκορο.

1395. ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Η Νιετσιέτζα (4-3-3 εντός) επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε ματς με το 2-0 επί της Γιαγκελόνια στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής παιχνίδι της. Έπαιξε καλά και δίκαια πήρε τη νίκη, η οποία αναμένεται να τη βοηθήσει πολύ, ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Η Ρουχ (2-3-4 εκτός) διασύρθηκε με 0-4 από τη Γιαγκελόνια, σημαντικό στοιχείο του αγώνα είναι ότι λίγο πριν το 0-1 η Ρουχ έμεινε με δέκα παίκτες. Η τελευταία νίκη της γηπεδούχου της δίνει ώθηση και το 2,10 του άσου είναι δίκαιο.

1435. ΤΣΕΛΣΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η κάκιστη πορεία της Τσέλσι εντός των συνόρων και οι ακόμα χειρότερες σχέσεις του Μουρίνιο με ορισμένους παίκτες της ομάδας, ανάγκασαν το Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού. Στόχος το 2/2 κόντρα σε Σάντερλαντ και Γουότφορντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», προκειμένου να καλυφθεί κάπως η διαφορά των 14 πόντων από την πρώτη τετράδα. Η πρώτη της αντίπαλος πάντως, η Σάντερλαντ μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως ο Σαμ Άλαρνταϊς δεν κατάφερε τουλάχιστον για την ώρα να της προσδώσει κάτι διαφορετικό, με αποτέλεσμα να παραμένει στην προτελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Θεωρούμε πως οι παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας θα βγάλουν επιτέλους την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο και κόντρα στις «μαύρες γάτες» θα πάρουν τη νίκη με εμφατικό τρόπο. Επιλογή αποτελεί ο -1,5 ασιατικός άσος σε απόδοση 1,875 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1431. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡ

Φαινομενικά τα αποτελέσματα της Έβερτον δεν δείχνουν πολύ καλή φόρμα, όμως είναι τέτοια η εικόνα της τον τελευταίο καιρό (επιθετική με πολλές φάσεις σε κάθε ματς) που σίγουρα θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τη Λέστερ, τα λέει όλα ο βαθμολογικός πίνακας και τα επιτεύγματα των Βάρντι και Μαχρέζ, θα έχει πάντως δύο κομβικές απουσίες. Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ικανότατες ομάδες, στην οποία πολύ πιθανόν να σημειωθούν αρκετά γκολ. Στο 1,90 βρίσκουμε το GG & over 2,5 στην Bet365, ενώ όσοι ασχολούνται με τους σκόρερ ας ρίξουν μια ματιά στους υπερφορμαρισμένους Λουκάκου, Βάρντι και Μαχρέζ, με την απόδοση του Αλγερινού εξτρέμ της Λέστερ να ξεχωρίζει (3,40/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1432. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερο αντίπαλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια της να «αναστηθεί» και να αφήσει -τουλάχιστον προσωρινά- πίσω τα προβλήματα και τη μουρμούρα προς το πρόσωπο του Φαν Χάαλ. Δύσκολα θα απειλήσει η Νόριτς, αδύναμη εκτός έδρας και με κακή άμυνα συνολικά (28 γκολ παθητικό). Μόλις δέκα γκολ έχουν σημειωθεί στο «Ολντ Τράφορντ» σε επτά αναμετρήσεις (9-1), θα πάρουμε το ρίσκο να επιλέξουμε τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» σε συνδυασμό με under 3,5 γκολ στην αναμέτρηση (2,10/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1433. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Σαουθάμπτον, η οποία δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, δείχνοντας πως δυσκολεύεται να βρει ρυθμό. Από την πρώτη της ήττα μετά από 15 ματς πρωταθλήματος έρχεται η Τότεναμ, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ. Οι «πετεινοί» έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες της κατηγορίας και πιθανότατα ακόμα μία δε θα αφήσει παραπονεμένους ούτε τους «αγίους». Στο 3,40 προσφέρει η Bet365 την αλληλεξουδετέρωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1434. ΣΤΟΟΥΚ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Για ένα ακόμη παιχνίδι η Στόουκ (6-5-5) κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα (πέμπτη φορά στα τελευταία έξι), έμεινε έτσι στο 0-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Μόλις μία η ήττα της εδώ και ένα δίμηνο, βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας με 23 πόντους. Ισορροπημένες οι επιδόσεις της στο «Μπριτάνια», 3-1-3 με 7-7 τέρματα. Ανεβαίνει διαρκώς η Κρίσταλ Πάλας (8-2-6), επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Σαουθάμπτον και «σκαρφάλωσε» στην έκτη θέση της Πρέμιερ. Πολύ σκληρό καρύδι εκτός η ομάδα του Πάρντιου, τέσσερις νίκες ήδη σε επτά αναμετρήσεις (4-1-2). Πολύ ζόρικο ζευγάρι, ένα κλικ καλύτερο το +0,25 της Πάλας (1,825/Bet365).

1430. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Δείχνει να έχει διορθώσει τις εμφανίσεις εντός έδρας η Γουέστ Μπρομ, 2-1-1 στα τέσσερα τελευταία, με δύσκολους αντιπάλους κιόλας, έχουν ρυθμό, φάσεις και γκολ τα παιχνίδια της (4/5 πρόσφατα έληξαν με GG), αγωνίζεται πιο «ανοιχτά» σε σχέση με εκτός έδρας. Με φουλ ψυχολογία η Μπόρνμουθ, τεράστιες νίκες αυτές επί των Τσέλσι και Μαν. Γιουνάιτεντ, μπορεί τουλάχιστον να σκοράρει στο «Χόθορνς», άλλωστε το έχει κάνει σε 6/8 επισκέψεις της. Στο 1,83 βρίσκουμε το GG στον Stoiximan και αποτελεί επιλογή μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1499. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ

Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα της πρώτης νίκης της Βαλένθιας με τον Νέβιλ στον πάγκο και στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος ευνοεί αφού η Χετάφε είναι ακίνδυνη μακριά από το γήπεδο της, 0-1-6 ο εκτός έδρας απολογισμός της με τη 2η χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα (3-18 γκολ). Η Βαλένθια άλλωστε στο «Μεστάγια» παρουσιάζεται καλύτερη, δεν είναι τυχαίο πως έχει να ηττηθεί πάνω από ένα χρόνο μπροστά στον κόσμο της. Ο άσος δεν προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση και έτσι θα προσανατολιστούμε στη νίκη της με διαφορά 1 ή 2 γκολ που δίνει συνδυαστική απόδοση2,01 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1438. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΦΟΥΛΑΜ

Πήρε το βαθμό στη μάχη των πτωμάτων (2-2 στην έδρα της Τσάρλτον) η Μπόλτον, φυσικά παραμένει ουραγός με 1-10-10 ρεκόρ (1-7-2 εντός), μοναδική νίκη της στις 12 Σεπτέμβριου. Βουνό τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα του Λένον, απλήρωτοι παίχτες και η αφαίρεση βαθμών δεν είναι μακριά, πολύ δύσκολα θα σωθεί η χρονιά - και η κατηγορία – για τους Γουόντερερς. Κατηγορία πτώματος και η Φούλαμ (5-8-8, 2-4-4 εκτός), συμπλήρωσε 0-3-4 με το μεσοβόδμαδο 1-2 από την Ίπσουιτς, με το υπηρεσιακό Γκρέι να μην δείχνει να μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, σε κάθε περίπτωση πάντως είναι τουλάχιστον ποδοσφαιρική ομάδα. Κατά βάση πάσο, αλλά σε μοιρασμένο σετ έστω και τυπικά το διπλό έχει αξία.

1439. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Πονηρό ζευγάρι, με τον άσο σε τιμές καθαρού φαβορί (<2,00), η Μπρέντφορντ (8-5-8, 5-1-4 εντός) έχει ποιότητα και τέτοια ματς τα καθαρίζει (8-4-1 κόντρα σε ομάδες που είναι χαμηλότερα από την ίδια στη βαθμολογία), έρχεται όμως από οδυνηρή ήττα στο Κάρντιφ (2-0 ημίχρονο, 2-2 στο 86’, 3-2 στο 93’), πρώτη μετά από πέντε (2-3-0), την ώρα που η Χάντερσφιλντ (5-6-10, 2-3-5 εκτός) σημείωνε την πρώτη εντός έδρας νίκη της επί Βάγκνερ με ένα άνετο 2-0 επί της Ρόδεραμ. Δείχνουν να το έχουν το γκολ οι φιλοξενούμενοι, ίσως το over - σε ίδια απόδοση με τον άσο - να αποτελεί καλύτερη επιλογή.

1440. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΚΠΡ

Δύο τέρματα σημείωσε ο Όστιν στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα της ΚΠΡ (7-7-7, 4-6-1 εντός) για να σώσει το βαθμό κόντρα στη Μπράιτον, η ομάδα του Χάσελμπαϊνγκ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2, 2/2 εντός έδρας ισοπαλίες για τον Ολλανδό, τώρα δοκιμάζεται στο Μπρίστολ, με τη Σίτι (4-7-10, 2-3-5 εντός) να έρχεται από βαριά ήττα στο Ντέρμπι (4-0). Σωστά στη μέση το σετ, έχει πολύ Χ μέσα.

1437. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Δύσκολο πρόγραμμα έβγαλε στα τελευταία η Μπέρνλι (9-8-4, 6-2-2 εντός), 0-4-2 ο απολογισμός της στα έξι πιο πρόσφατα, ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες το ματς απέναντι στην αδύναμη Τσάρλτον (4-6-11, 1-2-7 εντός). Χαμηλά ο άσος, μόνο στο live αν μας απασχολήσει.

1436. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Επιστρέφει στην έδρα της μετά από δύο διπλά (0-1 ΜΚ Ντονς, 1-2 Φούλαμ) η Ίπσουιτς (9-7-5, 3-5-2 εντός), υποδεχόμενη την ποιοτική Ντέρμπι (11-8-2, 5-4-1 εκτός) που ξεμπούκωσε κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι (4-0). Περίεργο ζευγάρωμα, πάντα δυσκολοκατάβλητη η ομάδα του ΜακΚάρθι, με τις μέρες τους οι φιλοξενούμενοι, ό,τι και να δούμε δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη.

1441. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Μετά από δύο εκτός έδρας ισοπαλίες (Γουλβς, Μπλάκμπερν) η Νότιγχαμ Φόρεστ επιστρέφει στο “Σίτι Γκράουντ”, στο οποίο και μετράει τρεις σερί νίκες. Μαχητική η ΜΚ Ντονς (5-4-12, 1-3-6 εκτός), αλλά με αγωνιστικό ταβάνι, έρχεται πάντως από δυνατή νίκη με 2-1 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Σε κάθε περίπτωση ο άσος έχει δικαίως τον πρώτο λόγο.

1442. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΧΑΛ

Δια πυρός και σιδήρου η Χαλ (12-5-4, 4-3-3 εκτός) συνεχίζει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ακόμα μια νίκη στο όριο το μεσοβδόμαδο 2-1 επί της Ρέντινγκ, το τελικό σκορ έγραψε ο Λίβερμορ στο 90’. Σε καμία περίπτωση η ομάδα του Μπρους δεν παίζει αρκετά παραγωγικά ώστε να την εμπιστευτεί κάποιος στο 1,80 σε εκτός έδρας ματς, από την άλλη η προτελευταία Ρόδεραμ (4-3-14, 2-2-6 εντός) δεν γεμίζει το μάτι (ο προπονητής της έκανε πρόσφατα παράπονα για την ποιότητα του ρόστερ) ώστε να πάμε στην κόντρα.

1413. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Σε φουλ φόρμα η Πιτέρμπορο (10-4-7, 5-1-4 εκτός), το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Σριούσμπερι τη περασμένη αγωνιστική την αδικεί, προερχόταν από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στα εννέα προηγούμενα παιχνίδια της. Η Μπλάκπουλ (6-4-11, 4-2-4 εντός) έρχεται από δύο ζόρικες νίκες κόντρα σε Φλίτγουντ (εντός) και Γουίγκαν (εκτός) με σκορ 1-0, προηγήθηκε και στα δύο παιχνίδια νωρίς και στη συνέχεια αμύνθηκε για να κρατήσει το προβάδισμα της. Δεδομένη η διαφορά ποιότητας, η Πιτέρμπορο αναμένεται να βγάλει και πάλι πολλές φάσεις για γκολ και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την αποτελεσματικότητα των επιθετικών της.

1411. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Πριν δύο εβδομάδες η Μπάρνσλεϊ (6-3-12, 3-2-5 εντός) άφησε εκτός Λιγκ Τρόφι στα πέναλτι τη Γουίγκαν (2-2 καν. αγώνας), αγωνιζόμενη εκτός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε 0-3 μπροστά στο σκορ στο Κόλτσεστερ αλλά δέχθηκε δύο τέρματα στην επανάληψη και τελικά τα χρειάστηκε, κράτησε όμως τους τρεις βαθμούς. Σημάδια ντεφορμαρίσματος από τη Γουίγκαν (9-7-5, 3-4-3 εκτός), πέρα από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Τρόφι μετράει τρία ματς χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα (0-1-2). Αποφεύγουμε τεχνηέντως το διπλό, μπορεί κάποιος να πάει στην κόντρα.

1412. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Υπάρχει ακόμα βενζίνη από την εποχή Χάσελμπαϊνγκ στο ρεζερβουάρ της Μπέρτον (14-2-5, 7-2-1 εντός) όπως απέδειξε στο 0-3 επί της Τζίλιγχαμ, στακάτη εμφάνιση, με παίχτη παραπάνω από το 37’, δεν απειλήθηκε και από τη στιγμή που έκανε το 0-1 (59’) δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Ντεμπούτο στον πάγκο για τον Κλαφ Τζούνιορ κόντρα στη Ντονκάστερ (7-6-8, 2-2-6 εκτός), που έφτασε το 3-1-0 με τη νίκη αλά Μάντσεστερ Γιουν (γκολ στα 93’ και 95’) κόντρα στην Κρου (3-2, στο 1-2 στο 90’!). Σωστός μοιάζει ο άσος στο 2,00, δεν θα ασχοληθούμε περεταίρω.

1417. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Συνεχίζει χωρίς μάνατζερ η Τσέστερφιλντ (7-2-12, 2-2-6 εντός), συνεχίζεται και ο αγωνιστικός της κατήφορος, επτά ματς χωρίς νίκη (0-2-5), μόλις ένα γκολ ενεργητικό στα πέντε τελευταία. Η Μπράντφορντ (8-7-5, 4-3-3 εκτός) είναι σαφώς πιο ξεκούραστη, τελευταίο ματς της για το πρωτάθλημα στις 28/11, όταν και έχασε μετά από εννέα παιχνίδια στο Γουόλσολ με 2-1. Ένα κλικ παραπάνω προς τα δεξιά.

1408. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΟΛΝΤΑΜ

Τελευταίο παιχνίδι και για τις δύο μια ήττα στο Σέφιλντ από τη Γιουνάιτεντ με σκορ 1-0. Εκείνη της Όλνταμ (3-10-7, 2-7-1 εκτός) ήρθε στο κύπελλο και ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, το ματς της κόντρα στη Μίλγουολ αναβλήθηκε, παραμένει ουραγός στη Λιγκ 1. Γα την Κόβεντρι (11-6-4, 7-3-0 εντός με 24-12 γκολ) ήταν η πρώτη μετά από δέκα ματς πρωταθλήματος (6-4-0) και άκρως άδικη, ακόμα φωνάζει για τη διαιτησία. Χαμηλός άσος με αιτία, αν και το φλερτ Μόμπρεϊ με τη Φούλαμ βάζει ερωτηματικά.

1409. ΚΡΟΥ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Εξάποντο στην ουρά της Λιγκ 1, μια ανάσα από την τρίτη συνεχόμενη νίκη της βρέθηκε το περασμένο Σάββατο η Κρου (5-4-12, 2-2-6 εντός) όταν και προηγήθηκε με 1-2 στο 90’ στο Ντονκάστερ, τελικά έφυγε με άδεια χέρια αφού δέχθηκε δύο τέρματα στις καθυστερήσεις! Ξεκούραστη η Φλίτγουντ, το ματς τη με τη Γουόλσολ αναβλήθηκε, τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία για την ομάδα του Πρέσλι, εκτός έδρας όμως είναι αδύναμη (2-0-8, 6-3-11 συνολικά). Διπλό-φαβορί δεν θα πάρουμε φυσικά, 1Χ ή πάσο.

1410. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η έδρα δίνει σαφές προβάδισμα στα “λιοντάρια”, που μετράνε 5-1-0 στο New Den από τις 26/9 και μετά (5-1-4 συνολικά). Η Τζίλιγχαμ χάνεται εκτός (3-3-4, 11-5-5 συνολικό ρεκόρ), ενώ έρχεται και από βαριά ήττα εντός έδρας με 0-3 από τη Μπέρτον. Άσος, με μια σημείωση στο over 2,5 (1,80+), κυρίως για το live.

1414. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Δεν άλλαξε συνήθειες με τον υπηρεσιακό τεχνικό Γουέιν Μπράουν η μακράν χειρότερη άμυνα της Λιγκ 1, Κόλτσεστερ (5-5-11, 2-1-7 εκτός με 9/10 over 2,5, 7/10 GG, 4,50 γκολ μ.ο.), στο 60’ έχανε 0-3 από τη Μπάρνσλεϊ, μείωσε σε ένα τρίλεπτο σε 2-3, ροντέο στο τέλος το ματς αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την έκτη συνεχόμενη ήττα της. Πλέον μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, φιλοξενείται από την επίσης ντεφορμέ Ρότσντεϊλ (7-6-8, 5-2-3 εντός), που πάντως έχει σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 2,00 ο άσος, 6/10 over 2,5 εντός οι γηπεδούχοι, η γραμμή των γκολ πάντως είναι ψηλά. Στα υπ’ όψιν για το live.

1416. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

3-1-6 το εντός έδρας ρεκόρ της Σριούσμπερι, έχει μια νίκη στα έξι τελευταία (1-2-3) ενώ στο κύπελλο ζορίστηκε πολύ μέχρι να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκρίμσμπι (Κόνφερενς), με αρκετά ερωτηματικά αλλά και έξτρα κούραση αφού είχε αγώνα μεσοβδόμαδα, παρόλα αυτά τη βρίσκουμε σε αποδόσεις καθαρού φαβορί κόντρα στη Σουίντον (7-4-10, 3-2-5 εκτός), που βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω της και μετράει 4-0-1 επί Λινγκ. Διπλό, οι πιο συντηρητικοί καλύπτουν απλά την ισοπαλία.

1415. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Περίεργο σταύρωμα περίεργων ομάδων, για την αιώνια ανάξια φαβόρα της Φούτμπολ Λιγκ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις, και εδώ οι μπουκ της δίνουν προβάδισμα παρότι εκτός έδρας έχει μόλις δύο νίκες σε δέκα ματς (2-5-3), ενώ την προηγούμενη Κυριακής χάρις τη διαιτησία σταμάτησε το αρνητικό σερί της (0-3-3), κερδίζοντας 1-0 την Κόβεντρι, από τη άλλη έχουμε τη Σκάνθορπ (8-3-10, 5-1-4 εντός) των 8/10 under 2,5 εντός και των 10/11 over 2,5 εκτός… Δεν θα καλλιεργήσουμε περισσότερο αυτή την παράνοια, πάσο.

1422. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Κέμπριτζ (8-5-8, 4-1-5 εντός), τρίτη σερί νίκη το μεγάλο διπλό στο Πλίμουθ (1-2), από νωρίς μπροστά στο σκορ, ισοφαρίστηκε στο 73’, πήρε το τρίποντο με γκολ του Μπέρι στο 86’. Με αγάπη σε GG & over, έρχεται από πέντε σερί, στην έδρα της μετρά 8/10 over 2,5, 7/10 GG και 3,20 τέρματα μ.ο., πιο σφιχτή η δυσκολοκατάβλητη Μάνσφιλντ (9-6-6, 6-1-3 εκτός), τέταρτη καλύτερη άμυνα της Λιγκ 2, θα κατέβει για δύο αποτελέσματα. Μοιρασμένο σχεδόν το σετ, με τάσεις περαιτέρω εξισορρόπησης, δεν ξεχωρίζουμε κάτι.

1424. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΚΡΟΟΥΛΙ

Ομάδες που βράζουν πάνω-κάτω στο ίδιο καζάνι, σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Κρόουλι (8-4-9, 3-2-5 εκτός με 9/10 over 2,5 και 3,50 γκολ μ.ο.), ερχόμενη από νίκη με 3-2 επί της Ντάγκεναμ και 4-1-2 το τελευταίο δίμηνο, πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) η Μπαρνέτ (6-4-11, 5-2-3 εντός με 5/10 over 2,5), δεν κέρδισε ούτε την ουραγό Γέοβιλ στο τελευταίο, ισοφαριζόμενη από 0-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι μπουκ κοιτάνε την αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων εντός και δίνουν τον άσο στο 2,00+, έχουμε τις ενστάσεις μας, περιμένουμε σκορ εκατέρωθεν οπότε τα over 2,5 (1,85+) και over 2,5 & GG (2,10+) μοιάζουν καλύτερες επιλογές.

1421. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Στο Κόβεντρι –λόγω πλημμύρων- το ματς, σεσημασμένη στα over η Καρλάιλ (9-7-5, 5-3-2 εντός με 7/10 over 2,5, 8/10 GG και 3,80 γκολ μ.ο.), καλύτερη επίθεση και παράλληλα δεύτερη χειρότερη άμυνα της Λιγκ 2, μέσα από την επίθεση της προσπαθεί να φτάσει σε αποτελέσματα και η Νοτς Κάουντι (8-5-8, 1-4-5 εκτός με 6/10 over 2,5, 8/10 GG και 3,00 γκολ μ.ο.), έρχεται από επτά σερί αμφίσκορα, έξι σερί over 2,5 και τέσσερα σερί over 3,5. 1,70 το over 2,5, 1,90 o συνδυασμός του με το GG.

1429. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Αμφότερες σε κακό φεγγάρι, πέντε ματς χωρίς νίκη η Χάρτλπουλ (6-2-12, 3-2-5 εντός), μεσοβδόμαδα χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Σάλφορντ στο κύπελλο, τέσσερα η μαστιζόμενη από απουσίες Πλίμουθ (12-4-5, 6-2-2 εκτός), 5/5 GG στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σε σχεδόν ισορροπημένο σετ το διπλό των ποιοτικότερων φιλοξενούμενων δεν μοιάζει κακή περίπτωση, αλλά πιο φρόνιμη επιλογή είναι το πάσο.

1427. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Σε δεύτερο εννενητάλεπτο η Ντάγκεναμ (2-7-12, 0-4-6 εντός) απέτυχε να κερδίσει τη Γουάιτχοκ (Νάσιοναλ Νότος, δύο κατηγορίες κάτω), πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου στην παράταση. Σαφώς κατώτερη ποιοτικά από τη Μπρίστολ Ρόβερς (10-3-8 ρεκόρ), που έρχεται από δύο κολλητές εντός έδρα νίκες (η τελευταία επί της Γιορκ με ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο), σημείο που χώλαινε τη φετινή σεζόν, αφού εκτός των πάει περίφημα (6-2-2). Διπλό του 1,80-1,90, δίκαιο αλλά από τα σημεία που σπάνια μας απασχολούν.

1420. ΕΞΕΤΕΡ - ΛΟΥΤΟΝ

Έξι ματς (4-2-0) χωρίς ήττα η Έξετερ (8-6-6, 4-5-1 εντός), 2-2-0 για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2, από τέσσερις σερί ήττες έρχεται η Λούτον (7-5-9, 4-2-4 εντός), δείχνοντας να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Με υπηρεσιακό οι φιλοξενούμενοι, αφού ο Στιλ απολύθηκε έπειτα από το 3-4 από τη Νορθάμπτον, η αλλαγή αυτή περιπλέκει την κατάσταση, με την αγορά να κινείται προς τα δεξιά.

1423. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΓΕΟΒΙΛ

Απογοητευμένη σίγουρα η Λέιτον Όριεντ (8-8-5, 5-3-2 εντός) από την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο την Τρίτη (3-0 Σκάνθορπ, θα ακολουθούσε ματς με την Τσέλσι), 4/4 ισοπαλίες μετρούσε στα προηγούμενα, πιο ξεκούραστη η Γέοβιλ (2-6-13, 1-2-7 εκτός), που συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό και στο προηγούμενο έδειξε βελτιωμένη, χάνοντας στο τέλος τη νίκη στη Μπαρνέτ (0-2 -> 2-2 με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο). Υπάρχουν σκέψεις για κόντρα…

1425. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Πρώτη ήττα μετά από δέκα (5-5-0) επίσημα παιχνίδια για τη Νιούπορτ (4-7-10, 1-4-5) το 4-3 στη Νοτς Κάουντι, τρελό ματς, η μπίλια θα μπορούσε να κάτσε οπουδήποτε, τελικά δέχθηκε το γκολ της ήττας στην εκπνοή. Έξι ματς (0-3-3) χωρίς νίκη η Γουίμπλεντον (7-7-7, 3-5-2 εκτός), καταφερτζού ομάδα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο για να πληρώνει το διπλό 2,15. +0,25 ασιατικός άσος, οι πιο τολμηροί ξέρετε τι να κάνετε…

1428. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Διπλό με ανατροπή στο Γουίμπλεντον για τη Στίβενεϊτζ (6-7-8, 4-2-4 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, 3-2-0 το αήττητο σερί της ομάδας του Σέρινγχαμ. Ξεκουράστηκε η Άκρινγκτον (10-5-4, 6-2-2 εκτός), το ματς της με τη Γουίκομ αναβλήθηκε, από τις καλύτερες ως τώρα ομάδας της Λιγκ 2 και το διπλό της σωστά δίνεται σε αποδόσεις φαβορί, παρά την καλή φόρμα των γηπεδούχων.

1426. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

9-1-0 σερί τρέχει η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Νορθάμπτον (13-4-4, 7-1-2 εντός), μαγκιόρικο διπλό το περασμένο Σάββατο στη Λούτον (3-4), παίζει καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει με συνέπεια. 4-3-0 εκείνο της Πόρτσμουθ (9-10-2, 5-4-1 εκτός), που σαν το μεγάλο όνομα της κατηγορίας παίρνει τη σχετική αβάντα από τους μπουκ. Τριπλή είναι, στο παρών σετ η αξία βρίσκεται στο 1Χ, που πληρώνει 1,75.

1418. ΓΙΟΡΚ - ΜΟΡΚΑΜ

Με τίποτα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Γιορκ (2-6-13, 1-3-7 εκτός), ένατη σερί ήττα, έβδομη επί ΜακΝαμάρα το 2-1 στο Μπρίστολ, προηγήθηκε στο δικαίως στο 41’ κα έδειξε να κρατάει, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο δέχθηκε δύο τέρματα, η χαριστική βολή στο 91’. Η Μόρκαμ (8-3-9, 4-3-3 εκτός) ξεκουράστηκε (αναβλήθηκε το παιχνίδι της με την Έξετερ), σκοράρει με ευχέρεια η φιλοξενούμενη και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους γηπεδούχους. Σεν θα μπλέξουμε με σημείο, επιλογή αποτελούν τα γκολ, 9/10 over 2,5 και GG εντός η Γιορκ, 6/10 εκτός η Μόρκαμ με 3,50 και 3,80 γκολ μ.ο. αντίστοιχα.

1419. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Ντερμπάκι, τρεις μέρες λιγότερες για ξεκούραση είχε η Γουίκομ (8-7-5, 3-4-3 εντός), 11-8-2 με 6-3-1 εκτός οι αριθμοί της Όξφορντ, ομάδα του μισό-μηδέν. Και οι γηπεδούχοι είναι δυσκολοκατάβλητοι και εδώ το Χ δεν θα τους στεναχωρήσει, δεν βλέπουμε το σκορ να πηγαίνει ψηλά.

1470. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΓΚΙΣΕΛΙ

Πέμπτη σερί ήττα για την Όλντερσοτ (3-2-7 εντός) που συνεχίζει αν προβληματίζει έντονα, με 2-5 έχασε από τη Ντόβερ στο τελευταίο της ματς. Η Γκίσελι (1-6-4 εκτός) δεν βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση και δεν μπορούμε να στηριχθούμε πάνω της, παρότι η γηπεδούχος σηκώνει κόντρα.

1473. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΤΟΡΚΙ

Η Τσέστερ (5-4-3 εντός) έχασε από την καλύτερη Τσέλτεναμ εύκολα με 1-3 και πλέον συμπλήρωσε με πέντε ματς δίχως νίκη. Η Τορκί (2-6-4 εκτός) επίσης δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν μπορεί να βρει εύκολα νίκη στο πρωτάθλημα. Αφήνουμε στην άκρη το συγκεκριμένο ματς.

1468. ΙΣΤΛΙ - ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Συνεχίζει την άθλια πορεία της η Κιντερμίνστερ και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει ρεαλιστικές πιθανότητες να μην υποβιβαστεί. Φυσικά ο άσος της Ίστλι είναι πολύ χαμηλός για να ασχοληθούμε.

1472. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, η Τσέλτεναμ μπορεί να κερδίσει αρκετά εύκολα, δεν βρίσκουμε καμία αξία στο συγκεκριμένο ματς. Πάμε στο επόμενο.

1475. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Χάλιφαξ (2-5-5 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Γκισέλι, στο Τρόφι διέλυσε την Τάμγουορθ με 5-0, αποτέλεσμα που μπορεί αν τη βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα. Η Τρανμίρ (3-6-3 εκτός) έχασε με 1-2 από την Μπρέιντρι και δείχνει ότι έχει χάσει για τα καλά τι φόρμα της. Οι αποδόσεις αδικούν τη γηπεδούχο. Θα μείνουμε αμέτοχοι.

1465. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Έχασε με κακή εμφάνιση από τη Σάουθπορτ με 0-1 η Γκέιτσχεντ (4-3-5 εντός) και έδειξε ότι συνεχίζει να έχει προβλήματα όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της. Για το Τρόφι κέρδισε με 4-1 τη Στόκμπριτζ, παρότι έχανε με 0-1 μέχρι το 42’. Η Γουόκινγκ (3-2-6 εκτός) κέρδισε με 3-1 τη Λίνκολν και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, στο Λιγκ Τρόφι κέρδισε με 1-2 τη Μπόρεχαμ. Περίεργο ματς, δεν βρίσκουμε λόγο να είναι φαβορί του 2,20 η Γουόκινγκ.

1474. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Η Φόρεστ Γκριν (9-1-2 εντός) κέρδισε εύκολα με 2-0 την Όλτρινχαμ και δείχνει ότι στην έδρα της είναι ασταμάτητη. Η Μπόρεχαμ (3-3-5 εκτός) μετά τις δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχασε από την Γουόκινγκ στο Τρόφι και αποκλείστηκε. Ο άσος βρίσκεται στο 1,60 και πριν την έναρξη δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.

1466. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Η Γκρίσμπι (7-3-2 εντός έδρας) συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί της Κιντερμίνστερ και συνεχίζει τη θετικότατη πορεία της. Έχασε με 1-0 στο Τρόφι από την δύο κατηγορίες ανώτερη Σριούσμπερι, στάθηκε καλά και θα μπορούσε να είχε καλύτερο τέλος. Η Ντόβερ (4-4-5 εκτός) κέρδισε με 5-2 την Όλντερσοτ και συνέχισε να κάνει ροντέο τα παιχνίδια της. Στο Τρόφι απέκλεισε την κατώτερη Γουάιτκοχ με 1-3. Αγώνας για γκολ με το over 2,5 στο 1,75 έχει αξία (αποτελεί επιλογή των Young Guns).

1471. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σάουθπορτ (2-3-6 εντός) με 1-0 επί της Γκέιτσχεντ και δείχνει ότι ο νέος κόουτς έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά και έχει βελτιώσει αρκετά την ομάδα του. Η Μπρόμλεϊ (4-2-6 εκτός) έκανε και τέταρτη σερί ήττα με 0-2 από τη Γκισέλι και παρουσιάζει κακή εικόνα. Με τον Μάμρια στον πάγκο οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη άνοδο, σε αντίθεση με τη Μπρόμλεϊ που στα τελευταία είναι κάκιστη και έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Το 1,90 του DNB δείχνει να έχει μεγάλη αξία και να είναι λάθος των μπουκ, οι Young Guns έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο σημείο.

1469. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΜΠΑΡΟΟΥ

Τρίτο χωρίς νίκη για τη Λίνκολν (5-5-1 εντός), έχασε με 1-3 από τη Γουόκινγκ με κακή εμφάνιση. Το παιχνίδι της στο Τρόφι δεν έγινε με τη Μπράντφορντ, ευκαιρία για ξεκούραση που την χρειαζόταν. Η Μπάροου (2-1-9 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Γουόκινγκ με σχετικά καλή εμφάνιση, ο προπονητής Κοξ φαίνεται ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα. Το Χ2 στο 2,00 δείχνει να έχει αξία.

1467. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

H Γουέλινγκ (4-4-3 εντός) κέρδισε με 3-4 την Τίλμπουρι στο Τρόφι, σε ένα ματς πραγματικό ροντέο. Στο πρωτάθλημα η εικόνα της δεν είναι καθόλου καλή και θέλει άμεση βελτίωση. Η Μάκλσφιλντ (5-0-8 εκτός) συνεχίζει την πολύ μέτρια πορεία της, αλλά παραμένει ανώτερη από την αντίπαλο της. Το διπλό στο 1,90 δεν το θεωρούμε σοφή επιλογή για κανέναν.

1522. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις των “Χιμπς”.

1521. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Φαβορί η Λίβινγκστον του 1-1-6 εντός, που μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την ουραγό Αλόα… Πάσο ή κόντρα.

1520. ΑΛΟΑ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Σύγκρουση μπάζων, η Αλόα (2-2-13, 0-1-7 εντός) κέρδισε το άλλο μπάζο της κατηγορίας, Λίβινγκστον, την προηγούμενη αγωνιστική (0-1), η Σεντ Μίρεν (2-6-8, 2-3-3 εκτός) ηττήθηκε με 1-0 στη Νταμπάρτον. Τις αφήνουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

1504. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΦΟΡΦΑΡ

Σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση η Άλμπιον Ρόβερς (5-1-1 εντός) η οποία προέρχεται από 2 σερί νίκες παραμένοντας έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πιο πρόσφατη αυτή με 0-1 στην έδρα της Στενχάουσμιουρ, under 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Φόρφαρ η οποία συμπλήρωσε 11 αγώνες χωρίς νίκη με αποτέλεσμα ο τεχνικός Κάμπελ να αποτελέσει παρελθόν, 2-4-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Δυνατοί αλλά και φορμαρισμένοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι, άσος.

1507. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Το 1-3 της Ντανφέρμλιν επί της Έιρ την περασμένη αγωνιστική έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, οι «ασπρόμαυροι» απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της πρώτης θέσης, 5-2-1 ο εντός έδρας απολογισμός τους, over 2,5 τα 5 από τα 8. Ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) για την Στενχάουσμιουρ η οποία μακριά από το σπίτι της μετράει 2-2-3, τα 6 από τα 7 over 2,5. Ξεκάθαρο φαβορί η καλύτερη ομάδα Ντανφέρμλιν, αναμενόμενα χαμηλός άσος, δύσκολα αλλά ίσως τον προλάβουμε σε υψηλότερες αποδόσεις στο live, τα γκολ επίσης αποτελούν καλή επιλογή.

1506. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

«Εξάποντο» παιχνίδι παραμονής αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού, σωστά μοιρασμένο το σετ, καλύτερα να μην μπλέξουμε.

1508. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΕΪΡ

Τα πέντε ματς ούσα αήττητη (2-3-1) συμπλήρωσε η Πίτερχεντ (3-4-1 εντός, ) η οποία προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μπρέχιν. Εντός έδρας ήττα 1-3 από την Ντανφέρμλιν γνώρισε η Έιρ η οποία παρόλα αυτά παρέμεινε στις προνομιούχες θέσεις, 4-2-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της, over 2,5 τα 4 από τα 7. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ρεφάρουν και σίγουρα μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

1505. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Νίκη ύστερα από 2 σερί ήττες για την Κάουντενμπιθ η οποία πέρασε νικηφόρα 0-1 από την έδρα της Φόρφαρ, 3-3-1 και 5/7 over 2,5 ο εντός έδρας απολογισμός της, αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι διαθέτουν την χειρότερη συνολικά άμυνα του πρωταθλήματος με 37 γκολ παθητικό. Από σημαντική νίκη 1-3 στην έδρα της Στράνραερ προέρχεται η Ερντριόνιανς η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 4-1-3 διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 13 γκολ ενεργητικό, over 2,5 τα 6 από τα 8 . Η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος κόντρα στην δεύτερη πιο παραγωγική εκτός έδρας επίθεση, το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το over 2,5 έχει τον πρώτο λόγο.

1511. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Ντέρμπι ουραγών αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχονται από ήττα όμως εντός έδρας είναι αρκετά δυνατοί, 5-0-2 ο απολογισμός τους, στα 5 από τα 7 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Τις έξι σερί ήττες ( οι τέσσερις πιο πρόσφατες over 2,5 και goal-goal) έφτασε η Μπέργουικ (1-1-5 εκτός) η οποία μακριά από την έδρα της δεν βλέπεται. Προβάδισμα νίκης στην Ιστ Στέρλινγκ η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, μέσα σε αυτό δεν καταβαίνει τίποτα.

1509. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Η άσχημη αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το 1,60 του άσου, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην βλέπονται μακριά από την έδρα (1-0-6) τους όμως η Ιστ Φάιφ (4-1-3 εντός) δεν πατάει καλά τελευταία, πάμε παρακάτω.

1510. ΕΛΓΚΙΝ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Από εκτός έδρας νίκη 2-3 επί της Μπέργουικ προέρχεται η Έλγκιν (6-1-0 εντός) η οποία διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή του πρωταθλήματος έχοντας παράλληλα την πιο παραγωγική επίθεση με 19 γκολ ενεργητικό και την πιο σφιχτή άμυνα με μόλις 6 παθητικό. Σε ανοδική πορεία και η Κουίνς Παρκ (5-0-3 εκτός) η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι συγκαταλέγονται στις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και παρά τις εντός έδρας επιδόσεις της Έλγκιν μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, εμείς θα απέχουμε.

1512. ΚΛΑΪΝΤ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Κλάιντ η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και εντός έδρας μετράει 5-1-2 (17-1- γκολ) διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση, αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία τέσσερα θετικά της αποτελέσματα κατάφερε να σκοράρει από δύο γκολ και πάνω. Νίκη ύστερα από αρκετό καιρό για την Άρμπροουθ η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της ουραγού Μπέργουικ, 2-2-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 5 από τα 8 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι, λογικά θα καταφέρουν να καταβάλλουν την αντίσταση της Άρμπροουθ.

1513. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Δεύτερη σερί νίκη και μάλιστα συνοδευόμενη με over 2,5 για την Στέρλινγκ Άλμπιον η οποία επικράτησε 1-3 εκτός έδρας της Μοντρόουζ, 3-1-3 ο εντός έδρας απολογισμός της, over 2,5 και goal-goal τα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Άφησε βαθμούς στην έδρα της Μοντρόουζ η πρωτοπόρος Αννάν καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, 4-1-3 (12-11 γκολ) το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, over 2,5 τα 3 από τα 4 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας. Ζόρικη αναμέτρηση το αμφίσκορο μοιάζει η πιο ασφαλέστερη επιλογή.

1514. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Διεκπεραιωτική η Ινβερνές (5-5-7, 3-2-4 εντός), αρκετά πιο άνετο από ότι δείχνει το τελικό σκορ το πρόσφατο 2-1 επί της Κιλμάρνοκ, η ουραγός Νταντί Γιουνάιτεντ αντίθετα παίζει καλύτερα από ότι δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα της αλλά παραμένει ακόμα πολύ μακριά ακόμα και από την ιδέα της σωτηρίας (-8). Προς τα δεξιά κινείται η αγορά, εμείς θα μείνουμε σε απόσταση.

1519. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΧΑΡΤΣ

Πρώτο ματς τη φετινή σεζόν που δεν βρήκε δίχτυα η Σεντ Τζόνστον (9-3-6, 4-3-2 εντός, 14/18 over 2,5, 16/18 GG, 3,56 γκολ μ.ο.) το 0-3 από την πρωταθλήτρια Σέλτικ, κόντρα στη Χαρτς (9-4-4, 4-2-3 εκτός) όμως περιμένουμε να επιστρέψει στις γνωστές της συνήθειες. Κοντράρεται το over, εμείς προς τα εκεί κοιτάμε, αμφότερες οι ομάδες περιμένουμε να ψάξουν τη νίκη.

1518. ΣΕΛΤΙΚ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Εμφανές το προφανές, αλλά η Μάδεργουελ (5-3-9, 2-1-5 εκτός) τελευταία παρουσιάζεται ανεβασμένη, μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Καλύτερα να μείνετε μακριά από τα χάντικαπ.

1515. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Τρεις σερί νίκες για την Αμπερντίν (12-2-4, 5-1-3 εκτός), η άμυνα της έχει σφίξει ξανά, από την άλλη η Κιλμάρνοκ (4-5-9, 2-2-5 εντός) έρχεται από 0-2-4. Κάτω από 1,70 πληρώνει το διπλό, προφανώς και δεν πρόκειται για κελεπούρι, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο.

1516. ΝΤΑΝΤΙ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Δύο σερί ήττες για τη Νταντί (4-8-6, 2-3-3 εντός), οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-5-3), αγαπάει τα GG, τα Χ και συνεπώς το σκορ 1-1.Ήττα με 1-3 από τη Ρος Κάουντι γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάμιλτον (6-4-7, 3-1-4 εκτός), 1-3-4 μετράει στα δικά της τελευταία οκτώ. Καθαρή τριπλή, με πολλή από ισοπαλία μέσα.

1517. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Τρίτη σερί νίκη για την Πάρτικ Θιστλ (5-5-7, 2-2-4 εντός) το 0-1 στη Νταντί Γιουνάιτεντ, 5-2-1 μετράει από τις αρχές του Οκτώβρη, ολική μεταμόρφωση μετά το τραγικό ξεκίνημα της στη σεζόν. Η Ρος Κάουντι (7-3-8, 2-3-4 εκτός) έρχεται από νίκη με ανατροπή στη Χάμιλτον (1-3), οι μπουκ τις δίνουν ίσες πιθανότητες με τους γηπεδούχους για τη νίκη. Τριπλή και στα μάτια μας, προχωράμε.

1500. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Δίψα για νίκη και από τις δυο μεριές, η Ομόνοια (6-5-3) έχει αφήσει πολλούς βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα ματς και πρέπει να παρουσιαστεί πιο σοβαρή για να πάρει το ζητούμενο ενώ ο Εθνικός (2-5-7), που δίνει τη δική του μάχη για να ξεμπλέξει από τα χαμηλά στρώματα, ταξιδεύει στη Λευκωσία με στόχο την έκπληξη. Δεν βγάζουμε άκρη, φαβορί οι πράσινοι ωστόσο το 1,20 του άσου είναι αστείο.ΠΑΣΟ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1501. ΠΑΦΟΣ FC - ΑΠΟΕΛ

Απόλυτο φαβορί ο ΑΠΟΕΛ (10-2-2) που έχασε την κορυφή και δεν μπορεί να σκέφτεται οποιαδήποτε απώλεια βαθμών. Στο επόμενο ματς εντωμεταξύ θα αγωνιστεί με την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας και θέλει να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Πάφος (2-5-7) με νέο τεχνικό, τρίτος στην φετινή χρονιά, δέχεται εύκολα γκολ τελευταία, αφού παίζει ανοιχτά και αφήνει εκτεθειμένη την άμυνα της. Αναπόφευκτη η ήττα για τους Παφίτες, το διπλό αποτελεί στήριγμα 1,45 (ΟΠΑΠ).Τα ασιατικά χάντικαπ στα υπ’ όψιν, με το -1 να έχει μεγάλες τύχες επαλήθευσης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1523. ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γεγονός αναντίρρητο είναι πια πως η Βέροια είναι πολύ καλύτερη εκτός έδρας, όπου παραμένει αήττητη, παρά εντός, όπου αγνοεί τη νίκη μετά από επτά ματς. Ο Γιώργος Γεωργιάδης βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας και θα χρειαστεί νίκες για αντιστρέψει το κλίμα, καθώς η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν έχει νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές (0-4-2). Από την άλλη, ο Αστέρας διαθέτει ένα πολύ πιο ποιοτικό σύνολο, όμως έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και το ζητούμενο είναι πλέον η σταθερότητα. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες πλήγωσαν το ηθικό των «Αρκάδων», οι οποίοι ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει όλα τα φόντα να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί και να περάσει νικηφόρα από τη Βέροια, με το 0:0 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,775 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1528. ΚΑΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πέρα από κάθε προσδοκία η ως τώρα παρουσία της Καέν, εκεί που όλοι περίμεναν να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, εκείνη έχει καταφέρει να βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις και να έχει την πολυτέλεια να αγωνίζεται χωρίς άγχος από εδώ και στο εξής. Η Παρί βρίσκεται ένα σκαλί τουλάχιστον πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του Σαμπιονά, μετράει 15-3-0 ως τώρα στο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν δεν θα συναντήσει καμία δυσκολία για να κατακτήσει τον τίτλο. Ματς γιορτή για τους γηπεδούχους, θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους Παριζιάνους, οι οποίοι όμως έχουν επιδείξει μεγάλη σοβαρότητα απέναντι σε όλους τους αντιπάλους τους μέχρι στιγμής. Κυνικές οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες για την ομάδα του Μπλαν, ακόμα μια τέτοια περιμένουμε να δούμε,εξαιρετικό μοιάζει το2 &under3,5 στο 2,15 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1531. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μεγάλη ευκαιρία του Ερμή (2-5-7) να ανακάμψει βαθμολογικά καθώς ο αντίπαλος του έχει πολλά προβλήματα απουσιών. Ο Άρης (5-2-7) τα πάει εξαιρετικά μεν αλλά θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται περισσότερο. Δίκαιος ο άσος του 1,90 (ΟΠΑΠ),με δεδομένο και τις απουσίες της ελαφράς ταξιαρχίας θα τον επιλέξουμε πιο εύκολα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

----. ΚΣΜΣ ΙΑΣΙ – ΟΥΝ. ΚΡΑΪΟΒΑ

Μάχη για να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα δίνουν οι δυο ομάδες, 3-4-0 στα τελευταία επτά για το πρωτάθλημα η Ιάσι, 1-2-4 στο ίδιο διάστημα η Κραϊόβα, θα σκεφτόμασταν να στηρίξουμε τους γηπεδούχους αν δεν κουβαλούσαν επιπλέον κόπωση από το μεσοβδόμαδο ματς με την Κλουζ για το κύπελλο (ηττήθηκαν με 1-2).

1541. ΓΚΕΝΚ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Τοπικό ντέρμπι της περιοχής της Λιμβουργίας το Γκενκ-Σεντ Τρούιντεν που βρίσκει τις δύο ομάδες σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους. Η Γκενκ είναι προφανώς το μεγάλο όνομα αλλά διάγει αγωνιστική κρίση αφού τους δύο τελευταίους μήνες κέρδισε μόλις μία φορά στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-2-5). Η νεοφώτιστη Σεντ Τρούιντεν από την άλλη εμφανίζεται καλύτερη του αναμενομένου, ικανή να μην χάσει με κάτω τα χέρια από τη Γκενκ την οποία στον πρώτο γύρο κέρδισε με 3-1. Στο 1,90 προσφέρει η Bet365το ασιατικό διπλό +1. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1547. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΠΑΡΙ

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Κάλιαρι την Τρίτη, το εμπόδιο της Ίντερ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο. Στο πρωτάθλημα κάνει νερά εσχάτως, 2-2-1 ο απολογισμός της στα τελευταία πέντε, ενώ στο πιο πρόσφατο μπροστά στο κοινό της είχε και την πρώτη της φετινή απώλεια βαθμών (8-1-0 εντός, 7/9 over 2,5, 6/9 GG). Η Μπάρι επέστρεψε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα χάρη στο 1-0 επί της Περούτζια, έχει πια έξι νίκες στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές (6-3-1). Η στιγμή φαίνεται να ευνοεί σκέψεις για κόντρα, ωστόσο η Μπάρι είναι ομάδα που πολλές φορές έχει αποτύχει να κάνει το βήμα παραπάνω, ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τη δυναμική της Κάλιαρι στη Σαρδηνία. Προτιμότερη επιλογή δείχνει η αποχή.

1550. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Η Γκόρνικ Λέτζνα (4-0-5 εντός) συμπλήρωσε έξι ματς δίχως νίκη με την ήττα με 2-1 από τη Σλασκ στην προηγούμενη αγωνιστική. Προβληματίζει έντονα, ιδιαίτερα με την κάκιστη αμυντική της συμπεριφορά. Η Λέχια (2-3-5 εντός) κέρδισε με 2-0 και τη Βίσλα Κρακοβίας εντός έδρας και δείχνει σε καλή κατάσταση. Οι τιμές φαβορί του διπλού δεν μας ικανοποιούν.

1549. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

H Γιαγκελόνια (4-1-5 εντός) έχασε εύκολα από τη Νιετσιέτζα μεσοβδόμαδα με 2-0 για ματς εξ αναβολής και δεν εξαργύρωσε τη νίκη με 4-0 επί της Ρουχ (από το 0-0 η αντίπαλος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες). Η Κρακόβια (4-2-3 εκτός) μετά από τέσσερις σερί νίκες έχει δύο ισοπαλίες, και αν αυτή με την Πιάστ θεωρείται καλό αποτέλεσμα εκείνη εντός έδρας απέναντι στην Κορόνα με 2-2 δεν αποτελεί επιτυχία. Το μοιρασμένο σετ των μπουκ κρίνουμε δίκαιο και δεν θα εμπλακούμε πριν την έναρξη του αγώνα.

1542. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΧΙΡΟΝΑ

Ήττα για τη Μαγιόρκα στο δεύτερο παιχνίδι της με τον Πέπε Γκάλβεθ στον πάγκο της, 1-2 εκτός από την Τενερίφη, στο ντεμπούτο του είχε αξιοποιήσει την έδρα της, επικρατώντας με 2-0 της Αλμπαθέτε. Η Χιρόνα εξακολουθεί να μην μπορεί να κερδίσει στο γήπεδό της, ωστόσο μακριά από αυτό αποδίδει καλύτερα (3-2-3 εκτός). Δυνατή η Μαγιόρκα μπροστά στο κοινό της (4-3-1 εντός), διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας (6-2 τα τέρματα), πιθανή δείχνει η αλληλεξουδετέρωση, με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με το κατά πόσο θα προλάβουν να είναι έτοιμα βασικά στελέχη της μεσοεπιθετικής λειτουργίας τους (Περέιρα, Μπράντον, Αράνα, Κόρο).

1544. ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Σταθερά γύρω από την πρώτη εξάδα βρίσκεται η Ταραγόνα, μετράει 3-2-3 στα τελευταία οχτώ (7/8 under 2,5, 6/8 NG) και παρουσιάζεται αξιόπιστη μπροστά στο κοινό της (5-2-1 εντός). Η Σαραγόσα έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νουμάνθια, κλειστά τα ως τώρα εκτός έδρας παιχνίδια της (2-5-1 εκτός, 7/8 under 2,5, 5/8 NG), θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στο προσεχές παιχνίδι. Σωστά τα σετ που κυκλοφορούν, ματς με λίγα γκολ περιμένουμε να δούμε σε κάθε περίπτωση, να σημειωθεί ότι συνεχίζει να είναι τιμωρημένος ο προπονητής των γηπεδούχων, Βιθέντε Μορένο.

1543. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΑΛΑΒΕΣ

Οδυνηρός αποκλεισμός από το κύπελλο για την Πονφεραντίνα, ηττήθηκε με 0-4 από την Έϊμπαρ, χάνοντας το πλεονέκτημα του 3-0 που είχε αποσπάσει από την πρώτη αναμέτρηση στο γήπεδό της. Στο πρωτάθλημα έχει εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις (6-2-0) και βρίσκεται σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας. Η Αλαβές δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, μετράει 4-1-0 στα τελευταία πέντε και έχει πλασαριστεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Δεν θα αδικήσουμε όποιον επιλέξει να στηρίξει τους φιλοξενούμενους, στη λογική της απογοήτευσης και την επιπλέον κόπωσης στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.

1551. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ.ΓΙΟΥ. - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Πάντα εντός της επικίνδυνης ζώνης η Μερσίν, μετράει 1-2-4 στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος, έρχεται από συντριβή στο κύπελλο (0-4 από ομάδα τρίτης κατηγορίας), ενώ τα εξωαγωνιστικά προβλήματα όσο περνάει ο καιρός εντείνονται (απλήρωτοι οι παίχτες εδώ και καιρό). Η Κασίμπασα δεν χάνει εδώ και έξι αγωνιστικές 3-3-0, διατηρεί την καλύτερη αμυντική γραμμή της κατηγορίας (μόλις 12 γκολ παθητικό) και έχει ηττηθεί μόλις σε μια από τις επτά φετινές εξόδους της (3-3-1 εκτός). Όλα συνηγορούν υπέρ των φιλοξενούμενων, υποψιασμένες ωστόσο οι τιμές του διπλού, το οποίο βρίσκουμε οριακά στο 1,93 του Stoiximan .

1552. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Αδυνατεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της η Τραμπζονσπόρ, στο τελευταίο έχασε άνετα με 0-3 από τη Ριζεσπόρ και για την ώρα αξιοποιεί μονάχα την έδρα της, έχει δυο σερί τρίποντα μπροστά στο κοινό της και μετράει συνολικά 3-2-2 ως γηπεδούχος. Ευεργετική αποδεικνύεται σε πρώτη φάση η απομάκρυνση του Σιμσέκ από τον πάγκο της Ανταλιασπόρ (δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, στην ουσία οδηγούν την ομάδα ο προπονητής των ακαδημιών και ο Ετό), πέτυχε δυο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες (μια σε πρωτάθλημα και μια σε κύπελλο) και θα επιδιώξει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, αν και οι εκτός έδρας επιδόσεις της δεν είναι οι καλύτερες δυνατές ως τώρα (2-1-4 εκτός, 6/7 GG & over 2,5). Το 1,75 του άσου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους, καλύτερη επιλογή σε ανάλογη απόδοση το over 2,5 ή/και το GG.

1548. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Ούτε λόγος για βαθμολογικές απώλειες στην ΑΕΚ (10-3-1), θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Δόξας αφού την επόμενη αγωνιστική έχουν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Η Δόξα (3-6-5) ταξιδεύει στη Λάρνακα γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, αν παίξει όπως και με τον Εθνικό η ήττα είναι αναπόφευκτη. Ένα και τίποτα ο άσος (1,15), μπορεί να ασχοληθούμε στοLive. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1553. ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Κάπως παραπλανητικές δείχνουν οι εκτός έδρας επιδόσεις (0-2-5) της Λας Πάλμας που πρέπει να λάβουμε υπόψη πως έπαιξε και με δυνατές ομάδες (Ατλέτικο, Θέλτα, Βαλένθια, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα). Έχει δείξει πολύ μαχητική εικόνα ακόμα και αν της στραβώσει από νωρίς το παιχνίδι (όπως πχ. με Θέλτα που ισοφάρισε από 3-1 παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες). Τη θεωρούμε ικανή να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό από μία χλιαρή έδρα και κόντρα σε μία ομάδα που είναι ντεφορμέ (1-2-4) και δεν πείθει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Στο 1,875 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1555. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη, η Νιουκάστλ (4-4-8) «αναστήθηκε», κέρδισε Λίβερπουλ και την -για πολύ καιρό αήττητη- Τότεναμ, εκτός έδρας μάλιστα, και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Πιο άνετος πλέον ο ΜακΚλάρεν, με ακόμα μία νίκη θα αισθανθεί μεγαλύτερη ασφάλεια. Μόλις 2/8 παιχνίδια της Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» είναι νικηφόρα (2-3-3). Πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Άστον Βίλα (1-3-12), στο -8 πλέον από τη σωτηρία, αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα του Αυγούστου! Ακίνδυνη εκτός έδρας, στο 1-1-6 το ρεκόρ της. Μάλλον μικρά τα 2,00 στον άσο, ακόμα κι αν δείχνουν σε άνοδο οι «καρακάξες», είναι αφύσικο το σερί χωρίς νίκη της Άστον Βίλα και κάπου θα «σπάσει». Πάσο.

1556. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Αρκετά βελτιωμένη-αμυντικά τουλάχιστον-η Στουτγάρδη στα τελευταία της παιχνίδια, παρόλα αυτά η Βόλφσμπουργκ είναι αρκετά ανώτερη ομάδα από της πρόσφατες αντιπάλους των Σουηβών. Οι «λύκοι» αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και το τρίποντο για αυτούς αποτελεί μονόδρομος. Στο 1,875 της Bet365 το ασιατικό διπλό -0,25 αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1557. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκούρα τα βρήκε η Καλλονή(1-3-3 εντός) κόντρα στον Κισσαμικό μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 1-2. Στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να παραπαίει, καθώς βρίσκεται μόνη πια στον πάτο της βαθμολογίας, μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με την τελευταία να έρχεται στις καθυστερήσεις από τον Ατρόμητο. Δυσκολεύτηκε αρκετά και ο Ολυμπιακός(7-0-0 εκτός) κόντρα στον Απόλλων Αθηνών για το κύπελλο, ωστόσο κέρδισε με 1-2 και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου του. Στο πρωτάθλημα παρότι δεν έπεισε επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Φάληρο και έκανε το 14/14 στη Σούπερ Λιγκ, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους «ερυθρόλευκους», με το διπλό να κυμαίνεται σε αναμενόμενα χαμηλές τιμές, όπως και οι πιθανοί συνδυασμοί μεover2,5 ή ανέπαφη εστία. Θεωρούμε πως οι πρωταθλητές Ελλάδος θα περάσουν νικηφόρα και από τη Μυτιλήνη, όμως δεν αξίζει να ασχοληθούμε -pregame τουλάχιστον- με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

1558. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Νίκη-πρόκριση για την Άλκμααρ την Τετάρτη στο κύπελλο, η εν λόγω διοργάνωση είναι και η καλύτερη φετινή ευκαιρία της για κάποια διάκριση αφού στο πρωτάθλημα έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Συγκεκριμένα, έρχεται από τρεις σερί ήττες, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην ενδέκατη θέση της κατάταξης και να βλέπει την απόστασή της από τις θέσεις των πλέι-οφ να έχει αυξηθεί στους 7 πόντους. Η Ουτρέχτη βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, μετράει τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (κέρδισε και τον Άγιαξ την προηγούμενη αγωνιστική) και όπως είναι λογικό στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός. Μόνο η κόντρα υπάρχει στο μυαλό μας στο ζευγάρι αυτό, αρκετά ψυλλιασμένες ωστόσο οι τιμές για τους φιλοξενούμενους, αν πάντως επιβεβαιωθεί η απουσία του χαφ/τοπ σκόρερ των γηπεδούχων Χένρικσεν (15 συμ./7 γκολ) ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι σκέψεις μας για στήριξη των φιλοξενούμενων .

1564. ΑΡΟΥΚΑ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Νίκη-πρόκριση για την Αρούκα στο κύπελλο απέναντι σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας, στο πρωτάθλημα έρχεται από τη δίκαιη ήττα από τη Ρίο Άβε, ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 2-2-2, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ. Η Μαρίτιμο έβγαλε αντίδραση για τις δυο σερί ήττες στην έδρα της Γκιμαράες, κέρδισε με 4-3, με τον Ίβο Βιέρα να παίρνει βαθιά ανάσα στον πάγκο της. Πολύ αμφίρροπη δείχνει η αναμέτρηση, προς αυτή την κατεύθυνση και τα σετ που κυκλοφορούν.

---. ΠΑΝΤΟΥΡΙ – ΑΣΤΡΑ

Έχασε έδαφος η Παντούρι με δυο συνεχόμενες ήττες από Μποτοσάνι και Ντιναμό, στην έδρα της πάντως παρουσιάζεται πολύ δυνατή (7-2-2 εντός, 7/11 over 2,5). Η Άστρα έμεινε εκτός κυπέλλου (ήττα με 1-2 από τη Ντιναμό), στο πρωτάθλημα πάντως δε χάνει εδώ και επτά αγωνιστικές (4-3-0) και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά μακριά από το σπίτι τους (8-2-1 εκτός), ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα στο σύλλογο εξακολουθούν να υπάρχουν και είναι αρκετά πιθανό πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της να αποχωρήσουν κατά τη χειμερινή διακοπή. Η αναμέτρηση προμηνύεται εξαιρετικά απρόβλεπτη, μόνο προς κάποιο στοίχημα με γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε.

1566. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΤΣΒΟΛΕ

Δύσκολη πρόκριση για την Αϊντχόφεν στην επόμενη φάση του κυπέλλου (3-2 εκτός τη Χέρακλες), είναι λογικό να βγάζει κούραση αφού έχει δώσει επτά ματς τις τελευταίες 25 μέρες. Την προηγούμενη αγωνιστική, γκέλαρε κατά την υποδοχή της Ρόντα (1-1), με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν άλλα περιθώρια για επιπλέον απώλειες. Η Τσβόλε μετράει 2-1-1 μετά τη διακοπή και πλασαρίστηκε εκ νέου εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ, ενώ η φετινή εκτός έδρας παρουσία της είναι αρκετά καλή (3-2-2 εκτός). Προς αποφυγή το 1,20 του άσου, βγάζει κόπωση εσχάτως η PSV.

1567. ΑΚΙΛΙΖ 29 - ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Λείπει η σταθερότητα από τη φετινή Ντόρντρεχτ (7-3-7, 4-1-3 εκτός), έρχεται από βαρύ 0-3 κόντρα στη Σπάρτα, η Ακίλιζ είναι η γνωστή μαχητική ημιερασιτεχνική ομάδα που συχνά - και φέτος συχνότερα - κάνει ζημιές (4-5-8, 3-2-3 εντός). Πάσο.

1576. ΛΟΡΙΑΝ - ΝΑΝΤ

Τοπικό ντέρμπι, χωρίς πάντως μεγάλη αντιπαλότητα. Άνετη πρόκριση για τη Λοριάν στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ καθώς βρήκε απέναντι της μια Ντιζόν που δεν ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για το θεσμό και πήρε το εισιτήριο χάρη στο εντός έδρας 3-0 της Τετάρτης. Στο πρωτάθλημα δείχνει να έχει ρίξει στροφές, 1-2-2 ο απολογισμός της μετά τη διακοπή, με την πιο πρόσφατη ήττα της στη Λιλ να συνοδεύεται από κάκιστη εμφάνιση. Η Ναντ συμπλήρωσε τέσσερις σερί ισοπαλίες με το 1-1 απέναντι στην Τουλούζ, δείχνει βραχυκυκλωμένη επιθετικά εδώ και καιρό και αγνοεί τη νίκη στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές (0-4-2). Δυνατή η Λοριάν μπροστά στο κοινό της (4-3-2 εντός), έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, είναι όμως αρκετά ασταθής τον τελευταίο καιρό, γεγονός που θα μας κάνει να απέχουμε τελικά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1578. ΤΟΥΛΟΥΖ - ΛΙΛ

Πολύ βελτιωμένη παρουσιάζεται η Λιλ με τον Αντονετί στον πάγκο, μεσοβδόμαδα πήρε και την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Η Τουλούζ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (3-7-8) και από τη στιγμή που δίνεται έστω και οριακά φαβορί στην αναμέτρηση δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να την κοντράρουμε. Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη Λιλ που με τον Αντονετί παρουσιάζει πολύ πιο συμπαγή εικόνα, στο 1,80 προσφέρει η Bet365το ασιατικό διπλό +0,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1575. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΡΕΝ

Ντέρμπι της Βρετάνης, βρίσκει τις δυο ομάδες σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, το αποτέλεσμα του ντέρμπι μπορεί να αποβεί καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία τους. Η Γκινγκάμπ πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Λιγκ Καπ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Νις στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια, 2-2 η παράταση), ανεβαίνει έτσι η ψυχολογία της αφού είχε συμπληρώσει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα στο αμέσως προηγούμενο διάστημα. Η Ρεν έμεινε εκτός Λιγκ Καπ από την Τουλούζ (ήττα με 1-3 εντός έδρας), έχει πλέον συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη (0-4-2), ενώ στις πιο πρόσφατες δεκατρείς αγωνιστικές του Σαμπιονά έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο (1-9-3). Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες που δύσκολα προβλέπεται ο τελικός νικητής, υπερβολικές μας φαίνονται οι τιμές των πολλών τερμάτων, με τη Γκινγκάμπ να έχει 5/7 over 2,5 στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ και σε όλα τα εκτός έδρας ματς της Ρεν έχουν σημειωθεί από τουλάχιστον δυο τέρματα, γι αυτό και θα κρατήσουμε το over 2 στο 1,975 της Bet365.

1577. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΡΕΜΣ

Θετικός ο βαθμός που απέσπασε η Μπαστιά από την Τρουά, έμεινε έτσι, έστω και στην ισοβαθμία, εκτός της επικίνδυνης ζώνης και θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην αξιόπιστη έδρα της (5-0-4 εντός) για να κλείσει τον πρώτο γύρο πάνω από τη γραμμή. Η Ρεμς έχει μείνει μακριά από τις ήττες τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-3-0, 4/4 GG), πριν από αυτό το σερί μετρούσε έξι κολλητές ήττες, υποχωρώντας αισθητά στη βαθμολογία. Δύσκολα βγαίνει άκρη στην αναμέτρηση αυτή, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε ένα σημείο, θα ρίχναμε μια ζαριά στην ισοπαλία.

1579. ΤΡΟΥΑ - ΜΟΝΑΚΟ

Βελτιωμένη εμφανίζεται η Τρουά και με το Ρομπίν στον πάγκο έφτασε κοντά στην πρώτη της νίκη, αλλά είναι πια ξεκάθαρο πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ψυχολογικό κομμάτι η ουραγός –και σχεδόν καταδικασμένη- του πρωταθλήματος. Η Μονακό φέτος δεν πείθει ιδιαίτερα, ενώ γνώρισε και δύο κολλητούς αποκλεισμούς από Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ, ωστόσο στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, καθώς αγνοεί την ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές. Στόχος της είναι αναμφίβολα η δεύτερη θέση, την οποία έφτασε πλέον και θέλει να διατηρηθεί εκεί μέχρι τέλους. Κομβικό το παιχνίδι για τους Μονεγάσκους, με το -0,5 ασιατικό διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1568. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Πήρε την ισοπαλία από την ανώτερη Γκενκ η Βέστερλο (1-3-5 εντός), βαθμός εκτός προγράμματος για την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα. Η οποία έχασε από τη Μπριζ με 2-0 για το κύπελλο μέσα στην εβδομάδα, σε ένα ματς που έδειξε ότι δεν τη νοιάζει, αφού έκανε αρκετές αλλαγές. Η Σαρλερουά (3-2-4 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Λέουβεν στο τελευταίο της παιχνίδι, θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί στο 90’ αλλά η τύχη στάθηκε με το μέρος της. Καθαρό φαβορί η φιλοξενούμενη, δεν θα εμπλακούμε.

1569. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Η Μουσκρόν (1-4-4 εντός) κέρδισε με 3-1 την Κόρτράικ παίζοντας αρκετά καλά, μεσοβδόμαδα στο κύπελλο έχασε με 1-2 από τη Γκενκ και αποκλείστηκε. Η Μπέβερεν (3-0-6 εκτός) έχασε με 1-2 από τη Ζούλτε σε ένα ισορροπημένο ματς που θα ήταν πιο δίκαιο να μην έχανε. Αρκετές σημαντικές απουσίες για τις δύο ομάδες. Δεν θα μπλέξουμε σε ένα τόσο δύσκολο και μπερδεμένο παιχνίδι, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

1581. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νουμάνθια με το 2-2 απέναντι στη Σαραγόσα (0-3-2, 4/5 over 2,5, 5/5 GG), στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο (1-5-4). Υποχωρεί στη βαθμολογία η Οσασούνα, 0-1-2 στα πιο πρόσφατα τρία και 2-2-4 στα τελευταία οχτώ, δεν έχει χάσει πάντως εντελώς την επαφή της με τις πρώτες θέσεις. Καμία από τις δυο δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του τοπ σκόρερ Τόρες (17 συμ./7 γκολ), ενώ και ο τεχνικός της Μαρτίν είναι τιμωρημένος, καλύτερα να απέχουμε.

1583. ΜΠΕΤΙΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Η πόλη της Σεβίλλης χωρίζεται στα δύο με το ντέρμπι μίσους ανάμεσα στον φτωχό συγγενή, Μπέτις, και την πιο λαμπρή και πετυχημένη Σεβίλλη. Το πάθος και η δίψα για νίκη θα ξεχειλίζει από την πλευρά των «βερδιμπλάνκος» που εντός έδρας η αλήθεια είναι πως απογοητεύουν (1-2-4) κάτι που ισχύει όμως και για τη Σεβίλλη όταν αποχωρίζεται το «Σάντσεθ Πιθχουάν» αφού εκτός έδρας ακόμα αγνοεί τη νίκη (0-4-3). Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους (επιλογή Young Guns ) με τον ασιατικό άσο +0,5 στο 1,875 της Bet365αφού θεωρούμε πως αδικούνται από τις αποδόσεις. Είναι ματς ειδικών συνθηκών και σίγουρα θα τα δώσουν όλα απέναντι στη μισητή αντίπαλο τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1582. ΛΕΟΥΒΕΝ - ΜΑΛΙΝ

Η νίκη με τη Βέστερλο φάνηκε ότι ήταν απλά μία παρένθεση για τη Λέουβεν (3-1-5 εντός) καθώς έχασε με 1-2 από τη Σαρλερουά, παρότι δεν ήταν κακή και η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Μαλίν (1-2-6 εκτός) έφερε ισοπαλία με 1-1 με τη Λόκερεν, χωρίς να άξιζε κάτι περισσότερο. Μεσοβδόμαδα στο κύπελλο έχασε με 0-1 από τη Γάνδη και αποκλείστηκε, δίκαιη ήττα αφού δεν έπαιξε καλά. Σημαντικές απουσίες και για τις δύο ομάδες, ειδικά ο στόπερ Κοσάνοβιτς (19 συμ./5 γκολ) της Μαλίν και οι επιθετικοί Κοστόφσκι (8 συμ./5 γκολ) και Ρεμάκλ (18 συμ./3 γκολ) της γηπεδούχου. Μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ για μας και όχι με οριακό φαβορί τη Μαλίν, όμως η διαφορά μας είναι μικρή με τους μπουκ.

1588. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΕΜΠΟΛΙ

Αμφότερες προέρχονται από εξαιρετικά αποτελέσματα έχοντας τρομερή ψυχολογία. Η Μπολόνια σκοράρει πάρα πολύ εντός και δύσκολα η Έμπολι θα συνεχίσει το σερί του μηδέν παθητικού, από την άλλη με 7/8 μακριά από το γήπεδό της σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα και στους γηπεδούχους. Στο 2,00 το GG στον Stoiximan μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1589. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην PSV στο κύπελλο η Χέρακλες, γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 2-3 και μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Η απόδοση της παρουσιάζει κάμψη τον τελευταίο καιρό, δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-3-2), αλλά εξακολουθεί να διατηρείται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Γκρόνινγκεν έχει ανεβάσει στροφές, οχτώ ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε πια στο πρωτάθλημα (4-4-0), ενώ έχει καταφέρει να μην ηττηθεί και σε καμία από τις πιο πρόσφατες τέσσερις εξόδους της (1-3-0, 1-3-4 συνολικά εκτός). Εξαιρετική ως τώρα μπροστά στον κόσμο της η Χέρακλες (5-2-1 εντός), ωστόσο δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις εσχάτως, αξίζουν οι τιμές αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων.

1590. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Νίκη στο κύπελλο για την Εστορίλ (1-0 την Πεναφιέλ), στο πρωτάθλημα παραμένει για επτά ματς χωρίς τρίποντο (0-4-3), αλλά τουλάχιστον έχει διατηρήσει αλώβητη την έδρα της (3-3-0 εντός). Η Γκιμαράες δεν κατάφερε να κάνει τρεις τις νίκες της καθώς την πάτησε από τη Μαρίτιμο (ηττήθηκε με 3-4), με την εκτός έδρας παρουσία της να είναι ικανοποιητική για την ώρα (2-2-2 εκτός, οι ήττες από Πόρτο και Σπόρτινγκ). Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κοιτάξουμε την κόντρα εδώ, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 1,70 του Χ2.

1591. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΕΪΜΠΑΡ

Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος που φιγουράρουν στην πρώτη 10αδα της κατάταξης λίγες αγωνιστικές πριν κλείσει ο πρώτος γύρος αναμετρώνται μεταξύ τους. Η Λα Κορούνια έρχεται από την παλικαρίσια ισοπαλία στο «Καμπ Νου» που είχε γεύση νίκης ενώ και η Εϊμπάρ αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Βαλένθια αλλά το ηθικό της εξακολουθεί να είναι στα ύψη μετά την μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο όπου ανέτρεψε το 3-0 του πρώτου αγώνα με τη Γιαγκοστέρα. Πολύ πιθανό να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις με την ισοπαλία στον Stoiximan να πληρώνει 3,30. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

--. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ-ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ

Σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική για τους γηπεδούχους στο ντέρμπι κόντρα στη Σικλόν, 4-1 εκτός έδρας, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Κάτω του μετρίου οι φιλοξενούμενοι, σκόνταψαν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Νασιονάλ Ποτοσί εντός έδρας, μένοντας στο 1-1. Άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ