ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

162. ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ - ΣΙΠΑΖΟΥΑΝΓΚ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη γηπεδούχο Γιατάι (1-3-2 στα τελευταία έξι), αυτή τη φορά με την ουραγό Σενξίν με 1-1. Δέχτηκε νωρίς το γκολ (στο 3’) αλλά με τον τοπ σκόρερ Μορένο ισοφάρισε στο 15’. Στη συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο απειλητική, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Η Σιγιαζουάνγκ (2-4-0 στα έξι πιο πρόσφατα ματς) κέρδισε απόλυτα δίκαια την Κουανγκτσόου Ρ&Φ με 1-0, παρότι το γκολ ήρθε στο 85’. Η μετρ των ισοπαλιών, εννέα στα τελευταία δεκατρία παιχνίδια και αήττητη από την 1η Μαΐου και μετά, ευελπιστεί να συνεχίσει το αήττητο σερί της ακόμα περισσότερο. Οι δύο ομάδες φέρνουν αρκετές ισοπαλίες, ειδικά η φιλοξενούμενη που είναι ειδική σ’ αυτές. Το Χ στο 3,20 μπορεί να αποτελέσει επιλογή, για όποιον ασχολείται με ισοπαλίες.

163. ΑΜΚΑΡ - ΚΡΙΛΙΑ

Τρίτη αγωνιστική στο ρωσικό πρωτάθλημα, 2/2 under 2,5 & NG μετράνε ως τώρα Άμκαρ και Κρίλια.

208. ΜΠΟΧΟΥΜ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα στη δεύτερη αγωνιστική για τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος Μπόχουμ (4-10-3 εντός έδρας πέρυσι) κέρδισε με 0-1 στην πρεμιέρα την Πάντερμπορν και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, στο πρώτο η Πάντερμπορν θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο μέρος η Μπόχουμ ήταν αρκετά ανώτερη και κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης και να κρατήσει σχετικά εύκολα (είχε κάποιες ευκαιρίες στο τέλος να διπλασιάσει τα τέρματα της). Η Ντούισμπουργκ ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την Καϊζερσλάουτερν με 1-3 την προσπάθεια της στη δεύτερη κατηγορία. Οι αμυντικοί της ήταν οι καλύτεροι επιθετικοί της αντιπάλου της, αφού και τα τρία γκολ που δέχθηκε είναι από ατομικά λάθη (ένα μάλιστα είναι αυτογκόλ). Αν η Ντούισμπουργκ παρουσιάσει την ίδια αμυντική συμπεριφορά, πολύ δύσκολα δεν θα ηττηθεί, ο ασιατικός άσος (-0,5) βρίσκεται στο ικανοποιητικό 1,975 στην Bet365 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

209. ΣΕΛΤΙΚ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Πρεμιέρα στην Πρέμιερ της Σκωτίας, εν μέσω προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ η Σέλτικ, όχι το ματς στο οποίο θα σκιστεί… Δεν θα κακίσουμε όποιον επιλέξει το +2 ασιατικό διπλό.

164. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β - ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Από αρκετά θετικές εμφανίσεις έρχονται οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα, η Βέρντερ Βρέμης Β’ κέρδισε εκτός έδρας με ανατροπή 2-1 τη Χάνσα, πραγματοποιώντας αρκετά καλή και ελπιδοφόρα για το μέλλον της στην κατηγορία εμφάνιση. Το ζήτημα είναι να συνεχίσει σε παρόμοια επίπεδα. Η Κότμπους κέρδισε με άνεση 2-0 τη Χάλεσκερ στην πρώτη αγωνιστική και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Μόνο το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μπορούμε να σκεφτούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι (1,80), καθώς θέλουμε να τις ξαναδούμε μετά τις καλές εμφανίσεις της πρεμιέρας.

165. ΒΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΚΙΚΕΡΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Ανέτοιμη έδειξε για το επίπεδο της κατηγορίας η Βίτσμπουργκ στην πρώτη αγωνιστική, αλλά κατάφερε να κρατήσει τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με τη Βέχεν. Δεν της άξιζε ο βαθμός, καθώς η αντίπαλος της ήταν καλύτερη. Έδειξε τι θέλει να κάνει φέτος στην πρεμιέρα η Ντιναμό Δρέσδης, κατατρόπωσε τη Στουτγκάρδη Β’ με τη νίκη με 4-1 και –κυρίως- με την ευκολία που την έκανε. Δείχνει ότι θέλει να είναι από την αρχή το αφεντικό της κατηγορίας και μπορεί να καθαρίζει με άνεση τα εύκολα παιχνίδια. Η διαφορά δυναμικότητας και ετοιμότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, αν η Δρέσδη καταφέρει να διασπάσει την άμυνα της γηπεδούχου δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει, το DNB της φιλοξενούμενης στο 1,775 φαίνεται αρκετά καλό και λάθος από πλευράς των εταιριών, αποτελεί επιλογή των Young Guns.

166. ΕΡΦΟΥΡΤ - ΒΕΧΕΝ

Την πρόδωσε η αμυντική της λειτουργία την Έρφουρτ στην πρεμιέρα. Προηγήθηκε με 1-0 στο 31’ επί του Μαγδεμβούργου, αλλά στην επανάληψη η αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της και έκανε το 2-1 (60’ και 89’). Κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες όμως η αστοχία της της κόστισε ακριβά. Θετικό ότι έφτιαξε φάσεις, αρνητικό ότι δεν της τελείωσε και ότι έκανε λάθη στην άμυνα. Η Βέχεν έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο πρώτο της ματς για φέτος, όμως σε αυτό την βοήθησε η αντίπαλος. Η Έρφουρτ είναι καλύτερη ομάδα, αν καταφέρει να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες της θα έχει τον πρώτο λόγο, στο 1,75 το 0:0 της γηπεδούχου, η γραμμή της Ασίας θα έπρεπε να είναι στο -0,25.

167. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΚΙΚΕΡΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Σ’ ένα βαρετό παιχνίδι με την Άουε έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας και φάνηκε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα η Όσναμπρικ. Δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα σουτ στην εστία (4-0 υπέρ της Άουε) και ουσιαστικά μένει ευχαριστημένη με τον βαθμό. Οι Κίκερς της Στουτγκάρδης έκαναν αρκετά θετική εμφάνιση στην πρεμιέρα και κέρδισαν εύκολα με 2-1 τη Φορτούνα Κολωνίας. Στη νίκη αυτή τη βοήθησε ότι η αντίπαλος της έμεινε με 10 παίκτες στο 29’, όταν ήδη κέρδιζαν με 1-0 οι Κίκερς, στο 50’ έβαλε το δεύτερο γκολ και το γεγονός ότι ήρθε η μείωση στο 55’ δεν την ανησύχησε ιδιαίτερα, αφού στο 69’ έμεινε με 9 η Φορτούνα. Το +0,25 της φιλοξενούμενης στο 1,85 θεωρούμε ότι κρύβει αξία και μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

168. ΤΣΕΜΝΙΤΣΕΡ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Ο στόχος της πρεμιέρας για την Τσεμνίτσερ φάνηκε ότι ήταν να μην δεχτεί γκολ στο Άαλεν και αν έρθει το γκολ καλώς, αν δεν έρθει δεν πειράζει. Το 0-0 την άφησε ευχαριστημένη και πλέον στη δυνατή της έδρα (12-4-3 πέρυσι) θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη. Η Χάνσα προηγήθηκε εντός έδρας επί της Βέρντερ Βρέμης Β’ στο 41’ αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος του αγώνα και δίκαια έχασε με 2-1. Με βάση την εικόνα της πρεμιέρας για τη Χάνσα, δίνουμε τον πρώτο λόγο στη δυνατή έδρα της Τσέμνιτσερ, αλλά κάτω από το 2,00 δεν θα ποντάρουμε πριν το παιχνίδι (στο 1,85 τώρα

169. ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ - ΑΑΛΕΝ

Με εννέα παίκτες τελείωσε την πρεμιέρα η Φορτούνα, έχασε απόλυτα δίκαια με 2-1 από τους Κίκερς της Στουτγκάρδης και η εμφάνιση της έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να παίξει καλύτερα και να καταφέρει κάτι παραπάνω. Ελπίζει ότι στην έδρα της (8-6-5 πέρυσι) θα παρουσιαστεί καλύτερη. Η Άαλεν έμεινε στο 0-0 με την Τσεμνίτσερ εντός έδρας και το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο, καθώς καμία ομάδα δεν έκανε κάτι το παραπάνω. Πιστεύουμε ότι οι δύο ομάδες θα εξουδετερωθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, άλλωστε δεν έχουν μεγάλες διαφορές, η ισοπαλία έχει αυξημένες πιθανότητες.

210. ΜΕΤΣ - ΛΑΝΣ

Πρεμιέρα στη Λιγκ 2, ένα από τα πιο τραχιά πρωταθλήματα στον κόσμο. Απαραίτητο να δούμε διαθέσεις πριν ασχοληθούμε σοβαρά, άλλωστε μιλάμε για καθαρά πρωτάθλημα ρυθμού αλλά και πολλών εκπλήξεων. Ντέρμπι ονομάτων τα συγκεκριμένο, η αγορά στηρίζει τον άσο της Μετς, που έχει καυτή έδρα και δείχνει σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

170. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΙΟΝ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το πρωτάθλημα για τη Βασιλεία αυτή με 2-3 επί της Γκρασχόπερς. Συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά παίρνει τις νίκες που χρειάζεται. Την Τετάρτη κέρδισε με 3-1 τη Λεχ Πόζναν στην Πολωνία και πήρε ισχυρότατο προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Τετάρτης στην Ελβετία. Αν η αντίπαλος της δεν είχε μείνει με 10 παίκτες στο 66’ (1-1 τότε το σκορ), η ισοπαλία ήταν το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Η Σιόν κέρδισε, με δόση τύχης, τη Σεν Γκάλεν την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0. Σκόραρε στο 61’ με πέναλτι, μόλις δύο λεπτά πριν τη λήξη η αντίπαλος της είχε την ευκαιρία να την ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο αλλά απέτυχε. Θετικά δείγματα δείχνει η Σιόν και γι’ αυτό ο άσος πλησιάζει το 1,70, δεν θα ασχοληθούμε με κανένα σημείο.\

171. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Μετά την τυχερή νίκη της πρεμιέρας με 2-0 επί της Λουγκάνο, έχασε με 0-1 στη Σιόν η Σεν Γκάλεν. Μοιρασμένο παιχνίδι, από ένα πέναλτι είχαν οι δύο ομάδες και απλά η Σιόν ευστόχησε, ενώ λίγο πριν το τέλος (88’) η Σεν Γκάλεν δεν το μετέτρεψε σε γκολ. Ακόμα μία ισοπαλία για τη Γιουνγκ Μπόις, πάλι με 1-1, αυτή τη φορά με τη Λουκέρνη εντός έδρας. Έδειξε σημάδια βελτίωσης μεσοβδόμαδα με τη Μονακό, αλλά έχασε με 1-3, το εύρος του σκορ την αδικεί. Επιστρέφει ο υπερπολύτιμος φορ Οαρό που έλειψε με τη Λουκέρνη. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη, δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα. No bet.

172. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Στο 0-0 έμεινε στην έδρα της Ζιχλάβα η Σπάρτα, είχε τα ηνία του αγώνα και τις περισσότερες ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να κερδίσει. Την Τρίτη απέσπασε ισοπαλία με 2-2 από την έδρα της ΤΣΣΚΑ παίζοντας προσεκτικά και όπως πρέπει για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο επαναληπτικός την Τετάρτη δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Λείπει ο περσινός τοπ σκόρερ Λάφατα (30 συμ./20 γκολ πέρυσι). Η Μπάνικ Οστράβα έχασε με 2-1 από τη Μπρνο στην πρεμιέρα εκτός έδρας. Ήταν κατώτερη από την αντίπαλο της και δίκαια ηττήθηκε. Η Μπάνικ φέτος δείχνει αρκετά αδύναμη, γι’ αυτό και ο άσος βρίσκεται στο 1,15, πάμε στο επόμενο.

174. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ ΙΦΚ - ΙΛΒ

2-5-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Χέλσινγκφορς ΙΦΚ (5/7 under 2,5, 6/7 GG), 1-1-8 μετράει στις εξόδους της η Ιλβ (8/10 over 2,5, 6/10 GG). Έχει αρκετό 1-1 μέσα, προτιμότερο το αμφίσκορο από τον άσο

211. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Μόναχο 1860 ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Χάιντενχαϊμ με 1-0 εκτός έδρας. Στάθηκε ικανοποιητικά στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, όμως στην επανάληψη δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο 86’ δίκαια δέχτηκε το γκολ της ήττας. Σ’ ένα παιχνίδι ροντέο η Φράιμπουργκ επικράτησε με 6-3 (!) επί της Νυρεμβέργης στην πρώτη αγωνιστική. Στο 40’ ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0, μέχρι το 53’ έγινε το 4-3 και στα τελευταία 30’ του αγώνα γράφτηκε το τελικό σκορ. Πραγματικά η Φράιμπουργκ πάτησε την αντίπαλο της και η ψυχολογία της μετά την πρεμιέρα είναι –δικαιολογημένα- στα ύψη. Ανώτερη ομάδα η φιλοξενούμενη και το 6-3 της πρεμιέρας της δίνει έξτρα ώθηση για τη συνέχεια, δίκαιο το διπλό λίγο πάνω από το 2,00.

177. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ηττήθηκε στην πρεμιέρα η πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ από την Μάττερσμπουργκ με 2-1 εκτός έδρας. Ανώτερη η νέα στην κατηγορία Μάττερσμπουργκ και παρότι ότι το γκολ της νίκης ήρθε στις καθυστερήσεις ήταν ανώτερη. Η Σάλτσμπουργκ μετά από την ήττα αυτή κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Μάλμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έρχεται με άλλον αέρα στο δύσκολο ματς με τη Ραπίντ. Δίκαιη νίκη απέναντι στους Σουηδούς, μάλιστα θεωρούμε ότι την αδικεί το σκορ, θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα πιο ασφαλές αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης. Η Ραπίντ κέρδισε άνετα στην πρεμιέρα τη Ριντ με 3-0, σ’ αυτό την ευνόησε ότι η αντίπαλος της έμεινε με 10 παίκτες στο 27’ και με το σκορ στο 0-0. Πάντως και χωρίς το αριθμητικό πλεονέκτημα δύσκολα δεν θα κέρδιζε η ομάδα της Βιέννης. Την Τετάρτη εντός έδρας έφερε 2-2 με τον Άγιαξ, παρότι στο ημίχρονο έχανε με 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ραπίντ ήταν καλύτερη και παρότι στο 59’ έμεινε με 10 παίκτες (1-2 το σκορ τότε) κατάφερε να ισοφαρίσει στο 76’. Α μφίβολοι για τους γηπεδούχους ο τοπ σκόρερ και αστέρι της ομάδας Σοριάνο (32 συμ./31 γκολ πέρυσι) και ο σημαντικός χαφ Λάζαρο (25 συμ./4 γκολ πέρυσι)). Το line στην Ασία άνοιξε στο +1 για τους φιλοξενούμενους και ήταν 100% λάθος, τώρα βρίσκεται στο +0,5. Αν δεν δούμε τις ενδεκάδες δεν μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη.

180. ΖΕΝΙΤ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Σκληροτράχηλη ομάδα η Τέρεκ (2/2 ισοπαλίες με σκορ 1-1) αλλά εκτός έδρας παραδοσιακά χάνεται. 2/2 νίκες -με GG- για τη Ζενίτ μέχρι στιγμής, προφανώς ο άσος είναι φαβορί.

181. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Πρώτος γύρος του Λιγκ Καπ Σκωτίας, διοργάνωση για να πάρουμε μια πρώτη γεύση των φετινών δυνατοτήτων των ομάδων της χώρας και τίποτα παραπάνω.

182. ΕΪΡ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Νο Bet.

183. ΙΣΤ ΦΑΪΦ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

No Bet.

184. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΦΟΡΦΑΡ

No Bet.

185. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΚΛΑΪΝΤ

No Bet.

186. ΜΟΡΤΟΝ - ΕΛΓΚΙΝ

No Bet.

187. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΑΛΟΑ

No Bet.

188. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Εδώ θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα κοιτάξουμε τον άσο της Ντανφέρμλιν, ιστορική ομάδα που κυνηγάει τη διάκριση στα κύπελλα, στο Τσάλεντζ Καπ τα περασμένο Σάββατο διέλυσε 1-4 την Άρμπροουθ, την ίδια ώρα που η Κάουντενμπιθ έχανε 0-1 από τη Ρέιθ Ρόβερς. Άσος.

189. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

No Bet.

190. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

No Bet.

191. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

No Bet.

192. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

No Bet.

193. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΜΑΛΜΕ

Σαφής η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με την Ατβίνταμπεργκ να υποχρεούται να κυνηγάει τις νίκες ακόμα και στα παιχνίδια με τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα, ενώ παρουσιάζεται πολύ πιο ανταγωνιστική μπροστά στον κόσμο της. Από την άλλη, η περσινή πρωταθλήτρια Μάλμε μπήκε και πάλι στο κόλπο του τίτλου, όμως ακολουθεί και το κρισιμότατο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ, που αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια της σεζόν. Ροτέισον αναμένεται από τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, ενώ οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει πνοή για τη συνέχεια της σεζόν. Επιλογή αποτελεί ο +1 ασιατικός άσος στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

194. ΓΚΕΦΛΕ - ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις εκτός έδρας η Γκέφλε (3-3-1 εντός έδρας) με τη νίκη με 0-1 επί της Χάλμσταντ. Προηγήθηκε αρκετά νωρίς (3’) και μετά έπαιξε όπως έπρεπε για να μην δεχτεί φάσεις. Κράτησε σχετικά εύκολα το τρίποντο. Μεγάλη νίκη με 1-0 επί της πρωτοπόρου Γκέτεμποργκ για τη Φάλκενμπεργκ, η οποία μπορεί στην έδρα της θα δείχνει συνέχεια αρκετά καλά δείγματα, αλλά μακριά από εκείνη αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα (1-1-7 και διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα με 21 γκολ παθητικό). Λόγω ανικανότητας της φιλοξενούμενης μακριά από το σπίτι της, βρίσκουμε δίκαιο το 2,00 στον άσο.

195. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΧΑΚΕΝ

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια η Τζουργκάρντεν, με τον ενθουσιασμό να έχει επιστρέψει για τα καλά πλέον στις τάξεις της ομάδας, η οποία αγνοεί την ήττα εδώ και 14 αγωνιστικές. Ξέσπασε με την Κάλμαρ η Χάκεν την προηγούμενη εβδομάδα, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα, όμως φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα φρενάρει τη φόρα των πρωτευουσιάνων, καθώς τελευταία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της. Στο 1,75 προσφέρεται η νίκη της Τζουργκάρντεν στον Stoiximan και φυσικά δεν μπορεί να αγνοηθεί . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

196. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Επιτέλους νίκη για την Άνγκελχολμς (1-1-6 εντός έδρας), καθώς μετά από τέσσερις ήττες που δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 τη Συριάνσκα. Παρότι κέρδισε παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στον άμεσο υποβιβασμό και θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει όπως στο τελευταίο ματς. Η Μπρομαποϊκάρνα (1-1-6 εκτός) δεν βρίσκεται σε καλύτερη θέση από την αντίπαλο της, καθώς την περνάει μόλις ένα βαθμό και είναι στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνει σημάδια ανάκαμψης, καθώς παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα (2-2-0). Τη Σίριους κέρδισε με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 31’ και έπειτα έκανε απλά διαχείριση του αποτελέσματος. Πολύ σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε ομάδες με τους ίδιους στόχους. Πάμε στο επόμενο.

212. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Πρεμιέρα στην Πρέμιερ της Σκωτίας, σταθερά καλή η Ινβερνές τα τελευταία χρόνια, η Μάδεργουελ πέρσι μπορεί να σώθηκε στο τσακ όμως έχει περιθώρια βελτίωσης. Πάσο.

213. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΝΤΑΝΤΙ

Νο Bet.

214. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Μοιρασμένο ματς φαίνεται, το διπλό από αουτσάιντερ πέρασε φαβορί.

225. ΑΣΙΡΙΣΚΑ - ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Μετά το ευρύ 7-1 επί της Ούτσικτενς η Ασιρίσκα (3-3-2 εντός έδρας) έχασε με 1-3 από τη Βάρναμο και η ψυχολογία που βρισκόταν στα ύψη, επέστρεψε σε μέτρια επίπεδα. Η Έστερσουντ (4-3-1 εκτός) κέρδισε εύκολα με 4-1 τη Βάρμπεργκς και συνεχίζει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Γιόνσεπινγκ. 4-1-1 στα τελευταία έξι και δεν δείχνει διάθεση να τα παρατήσει για τον τίτλο. Το διπλό βρίσκεται στο 2,00 και πιστεύουμε ότι είναι οριακά δίκαιο, όμως εμείς δεν θα μπλέξουμε.

226. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ

Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε με αντίπαλο τη ΓΚΑΪΣ η Λιουνγκσκίλε (5-1-2 εντός) και το 0-0 που πήρε κρίνεται ικανοποιητικό και δίκαιο. Επιστρέφει ο σημαντικός χαφ Γκούσταφσον (15 συμ.), συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Από τη Γιόνσεπινγκ έχασε με 1-5 στο γήπεδο της η ΑΦΚ (1-5-2 εκτός), παρότι δεν ήταν τόσο κακή για να πάρει τέτοια έκταση το σκορ. Φυσικά αρκετά ανώτερη η Λιουνγκσκίλε και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για το παιχνίδι, αλλά στο 1,45 ο άσος δεν συζητιέται.

227. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ - ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τη Ντέγκερφορς (4-3-1) που παίζει αρκετά καλά, αλλά δεν καταφέρνει να κερδίσει και μένει στην ισοπαλία. Αυτή τη φορά αντίπαλος της ήταν η Φρέι εκτός έδρας, ήταν ανώτερη αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε τα γκολ και τελικά έφυγε με το 2-2. Η Ούτσικτενς (1-1-6 εκτός έδρας) έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Μιάλμπι, παρότι ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Αρκετά καλύτερη η Ντέγκερφορς από την αντίπαλο της, ο ασιατικός άσος (-1) στο 1,70 είναι δίκαιος.

236. ΖΛΙΝ - ΖΙΧΛΑΒΑ

Η νεοφώτιστη Ζιλ πήρε την πρώτη της νίκη στο πρώτο της παιχνίδι και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας κέρδισε με 0-1 τη Μποέμιανς, έπαιξε όπως έπρεπε και άξιζε τη νίκη. Η ψυχολογία για την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία με νίκη είναι στα ύψη και θέλει να την εκμεταλλευτεί στη συνέχεια. Θετικό το 0-0 για τη Ζιχλάβα με τη Σπάρτα στην πρεμιέρα. Επέτρεψε κάποιες φάσεις στην αντίπαλο της, αλλά ήταν οι ελάχιστες που θα μπορούσε, λίγα πράγματα επιθετικά αλλά ο στόχος (βαθμός) εκπληρώθηκε. Στο -0,25 (στο 1,90) το line στην Ασία για τη Ζλιν, αν ήταν στο 0:0 θα αποτελούσε επιλογή

237. ΣΙΓΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Με το 2-2 με την Τέπλιτσε εκτός έδρας ξεκίνησε η Σίγμα Όλομουτς την περιπλάνηση της στην πρώτη κατηγορία. Δίκαιο το αποτέλεσμα, παρότι ήρθε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! Η Πρίμπραμ έχασε με 2-3 από τη Γιάμπλονετς στην πρεμιέρα, η άμυνα της ήταν το αδύναμο της σημείο, φτηνά χαρακτήρισε τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ο κόουτς Ρέζεκ. Οι αποδόσεις (στο 1,70 το Χ2) μας κάνουν να σκεφτούμε την κόντρα, όμως για να εμπιστευτούμε εκτός έδρας την Πρίμπραμ πρέπει να μας αποδείξει ότι δεν θα κάνει το εύκολο λάθος στην άμυνα. Πάσο ή κόντρα.

238. ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Στην πρεμιέρα έμεινε στο 2-2 με τη Σίγμα Όλομουτς, καθώς δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις! Πάντως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για τον αγώνα, αλλά όπως και αν έχει παίξει μία ομάδα όταν δέχεται δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έτσι ισοφαρίζεται είναι σκληρό. Η Σλοβάκο παρότι αντιμετώπισε με πολλές απουσίες τη Ντούκλα κατάφερε να την κερδίσει με 4-3. Αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, ο κόουτς Χάμπανετς ζήτησε ακόμα ένα στόπερ, δεν πιστεύουμε ότι έτσι θα λύσει τα προβλήματα της. Σκοράρουν εύκολα και οι δύο ομάδες και αμυντικά έχουν αρκετά προβλήματα, το over 2,5 στο 1,80 είναι δίκαιο.

243. ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΚΣΜ ΣΤΟΥΝ.ΙΑΣΙ

1-1-1 ρεκόρ η Παντούρι, 2-1-0 η ΚΣΜ Ιάσι, καλοκοιτάμε το Χ2 της.

246. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΜΑΛΙΝ

Με άσχημο τρόπο έχει μπει στη νέα χρονιά η Κλαμπ Μπριζ, καθώς εκτός της ήττας με 1-2 στην πρεμιέρα από τη νεοφώτιστη Σιντ Τρούιντεν, έχασε και από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στην Αθήνα. Παρότι έπαιζε για 45’ με παίκτη παραπάνω, η αμυντική της αφέλεια της στοίχισε. Ανατροπή δεν δέχτηκε μόνο στη Λεωφόρο, αλλά και από τη ΣΙντ Τρούιντεν και όπως είναι εύκολα αντιληπτό το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για την ομάδα του Πρεντόμ. Ήττα από την Οστάνδη με 1-3 εκτός έδρας γνώρισε η Μαλίν, φάνηκε ότι ήταν κατώτερη της αντιπάλου της και δίκαια έχασε. Αν η Μαλίν ήταν λίγο καλύτερη θα είχαμε ήδη επιλέξει το +1 στο 1,85, τώρα ακόμα το σκεφτόμαστε.

248. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

5-2-1 μετράει στο σπίτι της η Στάμπαεκ, 5-3-0 εκτός η Βαλερένγκα, έρχεται από τρία σερί τρίποντα συνοδευόμενα από καλές εμφανίσεις. Εξάποντο Ευρώπης το ματς, αμφότερες με ποιότητα μπροστά, τα γκολ μοιάζουν λύση, κυρίως όμως κοιτάμε το Χ2 που βρίσκεται για αδιευκρίνιστο λόγο στο πλούσιο 1,85.

253. ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Βαρύ 5-0 στη Βαρσοβία από τη Λέγκια την προηγούμενη αγωνιστική για την Ποντμπεσκίτζιε, αναγκαστικά το βλέμμα πάει προς τα δεξιά.

257. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΦΡΕΪ

Έχασε αρκετά εύκολα η Βάρμπεργκς (4-3-1 εντός έδρας) από την Έστερσουντ με 1-4, ήταν κάκιστη αμυντικά και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιμετωπίσει και να βάλει πραγματικές δυσκολίες στην αντίπαλο της. Παρότι δεν έπαιξε καλά με τη Ντέγκερφορς η Φρέι (2-1-5 εκτός) παραλίγο να πάρει το τρίποντο, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 85’. Δίνουμε ένα παραπάνω πόντο στη Βάρμπεργκς, αλλά στο 1,57 δεν θα ασχοληθούμε.

258. ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ - ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Κράτησε με νύχια και με δόντια το εκτός έδρας 1-1 με τη Στουρμ η Αντμίρα. Προηγήθηκε στο 45’ με τον Σταρκλ (που στο 67’ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα και θα απουσιάσει), αλλά στο 56’ ήρθε η ισοφάριση. Στα τελευταία 25’ του αγώνα η αντίπαλος της την πίεσε πάρα πολύ, αλλά με τον καλό κίπερ Ζίμπενχαλντ κράτησε τον πόντο. Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η νεοφώτιστη Μάττερσμπουργκ, καθώς κέρδισε τη Σάλτσμπουργκ με 2-1. Το δεύτερο γκολ ήρθε από αντεπίθεση στο 90’+, όμως η νίκη ήταν απόλυτα δίκαιη. Να συνεχίσει να παίζει καλά και να παίρνει αποτελέσματα είναι ο στόχος της απ’ εδώ και πέρα, σίγουρα η νίκης της πρώτης αγωνιστικής θα της δώσει την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται. Το over 2,5 του 2,00 δείχνει καλή επιλογή, θα έχουμε το νου μας στο live για κάποιο ποντάρισμα υπέρ των γηπεδούχων.

262. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

2/2 νίκες –χωρίς να δεχθεί γκολ- η ΤΣΣΚΑ, 2/2 ήττες η νεοφώτιστη Ανζί. Προφανώς κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά.

267. ΛΙΜΕΡΙΚ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Έχει καταντήσει κουραστικό να αναφερόμαστε στην τελευταία ευκαιρία της Λίμερικ, όμως αυτή τη φορά ένα αρνητικό αποτέλεσμα δε θα τη φέρει απλά στο χείλος του γκρεμού, αλλά θα τη ρίξει από αυτόν, καθώς θα δει τη Σλίγκο να ξεφεύγει πολύ στη βαθμολογία και η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Το πιστεύουν οι γηπεδούχοι, που ψάχνουν μία νίκη ψυχολογίας για να ανατραπούν τα δεδομένα. Σε κακή κατάσταση βρίσκονται και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δε θα έχουν διαθέσιμους τους παίκτες που της χάρισαν τα έντεκα από τα 20 γκολ που πέτυχε μέχρι σήμερα. Οι Young Guns στηρίζουν τη Λίμερικ, με το 1Χ να βρίσκεται σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

268. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Όσο εύκολα σκοράρουν στο γήπεδό τους οι ποδοσφαιριστές της Σίτι, άλλο τόσο εύκολα δέχονται γκολ, απόλυτη ισορροπία στις επιθετικές και αμυντικές τους επιδόσεις. Αδύναμο εκτός το Μόντρεαλ, δέχεται αρκετά γκολ σχεδόν σε κάθε ματς, όμως παρά την αμυντική του αδυναμία, σημειώνει σταθερά έστω 1 γκολ στα τελευταία 5. Αξιοπρεπές το 1,95 του GG & over 2,5 στην Bet365, προτιμήθηκε από τους Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

269. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Ηττήθηκε με 2-3 εκτός έδρας από την Άντερλεχτ, παρότι δέχθηκε το γκολ της ήττα στο 92’ δεν άξιζε κάτι καλύτερο, καθώς η ομάδα των Βρυξελλών ήταν σαφώς ανώτερη. Ευχαριστημένος και αισιόδοξος δηλώνει ο προπονητής Βρέιβεν. Η Κορτράικ εκμεταλλεύτηκε την ανετοιμότητα της Σταντάρ Λιέγης και κέρδισε με 2-1. Δίκαιη νίκη, παρότι ούτε η ίδια εντυπωσίασε. Μπερδεμένος αγώνας, καμία ομάδα δεν έδειξε πραγματικά έτοιμη, ίσως το σετ έπρεπε να είναι λίγο πιο μοιρασμένο (στο +0,25 η γραμμή στην Ασία για τον άσο).

270. ΜΟΥΣΚ. ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ - ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Το αρκετά κακό και παθητικό της πρώτο ημίχρονο πλήρωσε η Μουσκρόν στη Σαρλερουά (έχασε με 2-1), στο δεύτερο μέρος η αντίπαλος της έβγαλε κούραση και θα μπορούσε η Μουσκρόν να το εκμεταλλευτεί αν δεν έχανε 2-0 και να έπαιρνα κάποιον βαθμό από το παιχνίδι. Την έκπληξη της πρεμιέρας έκανε η νεοφώτιστη Σιντ Τρούιντεν, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Κλαμπ Μπριζ με ανατροπή. Έπαιξε αρκετά καλά και μάζεψε αρκετά θετικά σχόλια από όλους. Με οδηγό το παιχνίδι αυτό και με την ψυχολογία στα ύψη θα πορευτεί και στα επόμενα παιχνίδια. Αν το line στην Ασία ήταν στο +0,25 και όχι στο level ball για τη φιλοξενούμενη θα ήταν επιλογή μας, τώρα όμως απλά συμφωνούμε με τους μπουκ.

271. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Δίκαιη νίκη με 3-1 για την Οστάνδη επί της Μαλίν στην πρεμιέρα, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια και ουσιαστικά δεν κινδύνευσε ποτέ με το να χάσει, ακόμα και στο 2-1 όταν η Μαλίν προσπαθούσε να ασκήσει πίεση, σε μία αντεπίθεση βρήκε το τρίτο γκολ που σφράγισε τη νίκη. Η Βέστερλο πήρε ισοπαλία με 1-1 από τη Γάνδη και έδειξε αρκετά σκληροτράχηλη στο γήπεδο της. Μόλις στο 1,65 ο άσος για την Οστάνδη, κατάλαβαν το λάθος που έκαναν την πρώτη αγωνιστική και το διόρθωσαν σε… υπερβολικό βαθμό. No bet.

273. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ - ΣΤΕΑΟΥΑ

Εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων η Στεάουα, που παράλληλα δεν σκίζει στο ξεκίνημα, φαβορί προς αποφυγή.

276. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Έχασε με 4-3 από τη Σλοβάκο στην πρεμιέρα η Ντούκλα, κάκιστη αμυντική λειτουργία που κατέστρεφε ότι άρχιζε η επίθεση. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα, ώστε να φτάσει στο σημείο που πρέπει και επίσης χρειάζεται να μην κάνει πάλι τόσα σοβαρά λάθη στην άμυνα. Η πρωταθλήτρια Πλζεν μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, με τη νίκη με 2-1 επί της Σλάβια Πράγας. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε εκτός έδρας με 0-2 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση. Λείπει ο σημαντικότατος εξτρέμ Πιλάρ. Αν η Ντούκλα έχει την ίδια αμυντική συμπεριφορά δεν θα γλυτώσει από την Πλζεν, θα το αφήσουμε για το live, ώστε να έχουμε εικόνα.

215. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε θέλει η Βόλφσμπουργκ, κατακτώντας το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της, απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, η οποία ξεκινά τη νέα σεζόν υπό έντονη αμφισβήτηση, κυρίως όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας Πεπ Γουαρδιόλα. Πολλές οι απουσίες και για τις δύο ομάδες στο εναρκτήριο παιχνίδι της νέας χρονιάς, ωστόσο αυτές της Μπάγερν είναι πολύ πιο σημαντικές και δύσκολα αναπληρώνονται, με το 1Χ των διψασμένων για διάκριση «Λύκων» να αποτελεί επιλογή στο 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

277. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-1-4) παρέμεινε η Αρχεντίνος που πρόσφατα ηττήθηκε και στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί 3-2,δίκαιο αποτέλεσμα και αρκετά πλασματικό το σκορ καθώς οι Τζούνιορς πέτυχαν τα 2 τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 3-2-4 και προέρχονται από 3 συνεχόμενες ήττες, στις οποίες μάλιστα κατάφερα να σκοράρουν μονάχα ένα τέρμα. Από τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις διατηρεί στο πρωτάθλημα η Γοδόι Κρουζ που για ακόμα μια χρονιά αποκλειστικό της όπλο είναι το σπίτι της, μακριά από αυτό μετράει 1-1-6. Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους φιλοξενούμενους που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 εντός έδρας με την δυνατή Σαν Λορέντζο, είχε προηγηθεί η ήττα στην Χιμνάσια με 2-0. Δίκαιος ο φαβοριτισμός του άσου καθώς οι φιλοξενούμενοι με οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνιστήκαν μακριά από έδρα τους τα έκαναν θάλασσα. Στην απόδοση 2,05 ο ασιατικός άσος 0,25 στην Bet365 αποτελεί επιλογή.

280. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

2/2 GG ως τώρα για τις δύο ομάδες, η Λεχ είχε ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα (ήττα με 1-3 από τη Βασιλεία).

216. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΥΩΝ

Σούπερ Καπ Γαλλίας, φέτος λαμβάνει χώρα στο Μόντρεαλ του Καναδά. Δεδομένη η κυριαρχία της Παρί στη χώρα, η Λυών θα στερηθεί και τον εξαιρετικό φορ Φεκίρ. Μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε

282. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Νο Bet.

283. ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Δύο σερί νίκες με 1-0 για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (3-3-2 εντός), 0-1-3 μετράει στις τελευταίες εξόδους της η Σαμπάιο Κορέια (2-2-4 συνολικά). Υπόθεση έδρας, ο άσος υποχωρεί.

284. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Ντέρμπι κορυφής, αμφότερες ομάδες έδρας (6-1-1 εντός η Βιτόρια, 1-2-4 εκτός η Αμέρικα). Την προηγούμενη αγωνιστική καμία δεν θάμπωσε, οι γηπεδούχοι έχουν σίγουρα προβάδισμα αλλά ο άσος δεν κρύβει αξία

285. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Φαβορί φυσικά η Μποταφόγκο (5-2-0 εντός με 16-2 γκολ), όμως η Λουβερντένσε (1-2-5 εκτός με 4-9 γκολ) είναι σφιχτή και μπορεί να δυσκολέψει την πρωτοπόρο. Στην ασιατική αγορά ποντάρεται το +1,25 των φιλοξενούμενων.

286. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΜΑΚΑΕ

Σίγασε η Μακάε (2-2-3 εκτός με 5/7 GG & over 2,5), μετά από επτά σερί αμφίσκορα έφερε δύο κολλητά -0-0. 7-1-0 με 14-5 γκολ ο εντός έδρας απολογισμός της Ναούτικο, 7/8 2-3 γκολ έχουν στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, πολύ πιθανό να δούμε ξανά το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων.

287. ΟΕΣΤΕ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Άμυνα εναντίον επίθεσης, 5/7 under 2,5 & NG μετράει στο σπίτι της η Οέστε (4-1-2 ρεκόρ), 6/8 over 2,5 & GG εκτός η Σάντα Κρουζ (1-3-4). Το διπλό από ελαφρύ αουτσάιντερ πέρασε οριακά σε φαβορί, δεν θα μπλεχτούμε.

288. ΠΑΡΑΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Προβάδισμα στην έδρα, η Παρανά (4-2-2 εντός) έρχεται από καθαρό 2-0 επί της Ναούτικο, η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας μετράει 1-1-5 εκτός.

289. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Ξεκάθαρο φαβορί η Εστουδιάντες η οποία όμως εμφάνισε σημάδια κόπωσης στην τελευταία της αναμέτρηση κόντρα στην Ουρακάν από την οποία και ηττήθηκε 1-0, πρώτη απώλεια βαθμών μετά και από 8 αγώνες (4-4-0). Εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν εύκολα καθώς μετράνε 2-4-2 , σκοράρουν με το ζόρι διαθέτοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις. Τεράστια ευκαιρία για την πρώτη της νίκη έχασε η Νουέβα η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας χωρίς τέρματα με την Σαν Μάρτιν. Μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι, σκοράρουν με αίτηση ενώ δέχονται γκολ με ευκολία, μακριά από την έδρα τους μετράνε 0-4-5, 5 από τα 6 τελευταία της under 2,5. Η λογική λέει πως η «Εστου» θα επιστρέψει στις νίκες μ με την απόδοση του άσου όμως να είναι αρκετά χαμηλή, υπάρχει αξία στον συνδυασμό 1 & under 3,5 που βρίσκουμε στον Stoiximan με απόδοση 1,80.

291. ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Χωρίς γκολ ακόμα στο πρωτάθλημα η Αγκίλας Ντοράντας, κανένας λόγος δεν υπάρχει ο άσος να πληρώνει μόλις 2,10.

292. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ. - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

No Bet.

293. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Οχτώ ματς αήττητη (4-4-0) παραμένει η Σαν Λορέντζο μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γοδόι Κρουζ. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι είναι πολύ αξιόπιστοι διατηρώντας ρεκόρ 7-1-1, διαθέτουν την πιο παραγωγική επίθεση με 18 γκολ ενεργητικό και την καλύτερη άμυνα με μόλις 3 παθητικό. Σε τρομερή κατάσταση και η Χιμνάσια Λα Πλάτα που τρέχει σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα (8-3-0), πρόσφατα επικράτησε εντός έδρας της Κρουσέρο 2-1. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε μόλις μια ήττα με ρεκόρ 3-4-1 (6-5 γκολ) σε όλα επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

294. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΓΚΡΕΜΙΟ

5-2-1 με 9-3 μετράει εντός η Φλουμινένσε (6/8 under 2,5 & NG), 2-1-4 με 6-9 γκολ εκτός η Γκρέμιο. Πάμε με τα λίγα γκολ.

295. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΑΤΛΑΣ

Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, 4-2 στην Πουέμπλα η Κλαμπ Αμέρικα, 0-2 από την Κερέταρο η Άτλας. Επιστρέφουν οι διεθνείς των γηπεδούχων, που έχουν τον πρώτο λόγο όπως δείχνει και το σετ των αποδόσεων.

296. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Ουάσινγκτον (8-3-1 εντός έδρας) επί της Φιλαδέλφεια με 3-2. Βρέθηκε αρκετά νωρίς πίσω με 0-2 (στο 4’) και λίγο μετά έχασε πέναλτι, όμως δεν έχασε τη ψυχραιμία της και επιτέθηκε αρκετά και γύρισε το ματς. Στα ύψη πλέον η ψυχολογία για την πρωτοπόρο της Ανατολής και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Η Σολτ Λέικ κέρδισε με 2-1 το Κάνσας και συνεχίζει να παίζει καλά στο σπίτι της. Διαφορετική εικόνα μακριά απ’ αυτό για το Σολτ Λέικ (2-2-6) και αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να περάσει για να μπει στα πλέι-οφ. Ο άσος της Ουάσινγκτον στην δυνατή της έδρας (επιλογή Young Guns) βρίσκεται στο 1,925 που κρίνεται υπερβολικό, στο 1,80 θεωρούμε τη δίκαιη τιμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

297. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η Φιλαδέλφεια (5-2-4 εντός έδρας) έχασε από την Ουάσινγκτον εκτός έδρας με 3-2, παρότι στο 4’ ήταν μπροστά με 0-2! Η κούραση από το κύπελλο ήταν φανερή και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με το πρώτο μέρος. Η Νέα Υόρκη (3-3-4 εκτός) κέρδισε ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά με 0-2 στο Ορλάντο χωρίς να εντυπωσιάσει. Σε δύο διεθνή φιλικά κέρδισε με 4-2 την Τσέλσι και με 2-1 την Μπενφίκα. Υπέγραψε τον Σον Ράιτ Φίλιπς και υπάρχει ενθουσιασμός και γι’ αυτόν (χωρίς ιδιαίτερο λόγο). Στις 20/7 σ’ ένα φοβερό ματς οι δύο ομάδες έφεραν 1-1 και η Φιλαδέλφεια προκρίθηκε με 3-4 στα πέναλτι . Στο level ball η γραμμή στην Ασία, αν ήταν στο +0,25 για τη Νέα Υόρκη θα κάναμε κάποιες σκέψεις.

298. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Ψάχνει την πρώτη της νίκη επί Φράνκο η Κολόν που μετράει μόλις 1 βαθμό σε τρία παιχνίδια από την μέρα που ανέλαβε, πρόσφατά με καλή εμφάνιση έχασε 3-1 στην έδρα της Ρίβερ, γενικότερα στην έδρα της εμφανίζεται μαχητική, μετράει 2-4-2 (9-9 γκολ), τα 4 από τα 5 τελευταία έληξαν goal-goal, τα 3 συνοδεύτηκαν και με over 2,5. Πέντε παιχνίδια αήττητη (4-1-0) συμπλήρωσε η Ιντεπεντιέντε που πρόσφατα επικράτησε εύκολα εντός έδρας 2-0 της Τέμπερλεϊ, σφιχτή ομάδα μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, 3-4-2 ο απολογισμός τους, στα 5 τελευταία μάλιστα επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Tον πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία.

299. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Αήττητη παραμένει στην έδρα της η Ροζάριο Σεντράλ διατηρώντας ρεκόρ 3-5-0 (9-6-γκολ), οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται σε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα όμως κερδίζουν με αρκετή δυσκολία, πρόσφατα επικράτησαν 0-1 της Νιούελς στο ντέρμπι του Ροzάριο. Μέτρια η πορεία της Σαρμιέντο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες ανεξαρτήτως έδρας ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει 4 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-1-3). Δύσκολα θα στραβοπατήσουν οι γηπεδούχοι, άσος.

301. ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ - ΤΣΙΚΟ

Νο Bet.

302. ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Πρώτη νίκη για την Σολ Ντε Αμέρικα (0-0-2 εντός με 2-4 γκολ) το 0-2 στην έδρα της Χενεράλ Ντίαζ, 3-1-0 με 5-1 γκολ ο απολογισμός τη Ολίμπια Ασουνσιόν, οδηγεί ως τώρα την κούρσα του πρωταθλήματος βασιζόμενη στην πολύ καλή αμυντική της λειτουργία. Αποφεύγουμε το διπλό του 2,00, το under 2,5 του 1,90 μοιάζει προτιμότερο.

303. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΤΟΡΟΝΤΟ

Έχουν γκολ τα παιχνίδια της ομάδας του Νιου Ίγκλαντ (5/7 GG & over 2,5 πρόσφατα), δείχνει μάλιστα να επανέρχεται σε φόρμα μετά από μεγάλο διάστημα. «Τρελά» σκορ βγάζει το Τορόντο εσχάτως, επίθεση που πετάει φωτιές με μπροστάρη τον Τζιοβίνκο, άμυνα όμως για κλάματα, στις δύο τελευταίες εξόδους του σημειώθηκαν συνολικά 14 γκολ. Τ ο GG & over 2,5 επέλεξαν οι Young Guns με απόδοση 2,00 στην Bet365, επιλογή που «βγαίνει» εύκολα ρίχνοντας μια ματιά στις χαρισματικές επιθετικές γραμμές, αλλά ταυτόχρονα και στις προβληματικές άμυνες των δύο ομάδων.

304. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Σε ματς ροντέο έχασε με 5-3 από τη Νέα Υόρκη Σίτυ το Ορλάντο (3-3-5 εντός έδρας), αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα και αν δεν τα διορθώσει άμεσα θα συνεχίσει να έχει πρόβλημα. Το Κολόμπους (1-4-5 εκτός έδρας) έφερε ισοπαλία 3-3 εντός έδρας με το Τορόντο, παρότι στο ημίχρονο κέρδιζε με 3-0! Στο 89’ ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη στο συγκεκριμένο αγώνα και οι αποδόσεις δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια εμπλοκής (στο -0,25 ο άσος και στο αντίστοιχο +0,25 το διπλό). Πάμε στο επόμενο.

305. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΣΕΑΡΑ

Από νίκες έρχονται οι δύο ομάδες, δίνοντας τέλος στην αγωνιστική τους κρίση. Δεν βλέπουμε κάποια να ξεχωρίζει σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ.

306. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Συνέχεια έδωσε στις μέτριες εκτός έδρας εμφανίσεις του το Κάνσας (7-3-0 εντός έδρας) και έχασε με 1-2 από το Σολτ Λέικ. Θα μπορούσε να είχε αποσπάσει και τον βαθμό, παρότι δεν έπαιξε καλά και δεν έπεισε. Το Χιούστον (2-3-5 εκτός) εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη εκτός έδρας κατάσταση του Λος Άντζελες και το κέρδισε εύκολα με 3-0. Έπαιζε με κάποιες σημαντικές απουσίες που φαίνεται να λύνονται. Άδικο το +0,75 για το Χιούστον, όμως δεν μπορούμε να κοντράρουμε το Κάνσας εντός έδρας.

307. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Δύσης βρίσκεται το Κολοράντο (3-4-3 στο σπίτι του), κέρδισε μακριά απ’ αυτό το Σιάτλ με 0-1. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη του και δείχνει να ανακάμπτει (3-1-2 στα τελευταία). Το Λος Άντζελες όσο καλό είναι στην έδρα του (9-2-1) τόσο χωλαίνει εκτός (0-5-6!). Στην προηγούμενη του έξοδο στο Χιούστον γνώρισε αρκετά εύκολα την ήττα με 3-0. Με το Λος Άντζελες κάκιστο εκτός έδρας και το Κολοράντο να είναι σε ανοδική τροχιά η σκέψη πάει στον ασιατικό άσο 0:0, αλλά σαν ποιότητα οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν κατά κράτος και θα κάνουμε πίσω.

308. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ

3/3 νίκες με 10-0 γκολ στο ξεκίνημα για τη Σάντα Φε, 2-1-0 με 3-0 τέρματα η Αλιάνζα. Χαμηλός άσος, αλλά άσος, η γηπεδούχοι έχουν και το πλεονέκτημα του υψόμετρου υπέρ τους.

309. ΛΕΟΝ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Νίκη στην πρεμιέρα για τις δύο ομάδες (1-3 Σάντος και 2-0 Γουαδαλαχάρα αντίστοιχα), έδειξαν επιθετικές αρετές. Κοιτάμε μόνο τα πολλά γκολ.

310. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Μόνο ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες υπάρχει στο μυαλό της Τίγκρες. Με εναλλακτική 11άδα ξανά, αφού την Πέμπτη έχει τον επαναληπτικό (0-0 το πρώτο ματς) στο Μονουμεντάλ, στην πρεμιέρα έχασε 0-1 από την Τολούκα, η Μονάρκας κέρδισε με εμφατικό 0-3 στην έδρα της Κρουζ Αζούλ. Ο άσος έχει φτάσει στα Τάρταρα.

311. ΣΙΑΤΛ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ (0-1) για το Σιάτλ (7-1-3 εντός έδρας), αυτή τη φορά από το Μόντρεαλ εκτός έδρας. Όμως τώρα τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ο σταρ-φορ Ντέμπσεϊ (12 συμ./7 γκολ) επιστρέφει, όπως και ο σημαντικός στόπερ Έβανς (15 συμ.). Πλέον περιμένουμε το Σιάτλ να επιστρέψει στις εμφανίσεις του όπως ήταν πριν τις απουσίες (αρκετά καλό δηλαδή και με τρομερή έδρα). Εντός έδρας νίκη με 3-1 για το Βανκούβερ (6-2-4 εκτός έδρας) επί του Σαν Χοσέ. Ακόμα μία καλή εμφάνιση και συνεχίζει το θετικό του σερί (3-1-2 στα έξι πιο πρόσφατα). Το line στην Ασία για τους γηπεδούχους είναι στο -0,25 στο 1,95, θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαμηλά, καθώς υπάρχουν αρκετές επιστροφές που ανεβάζουν επίπεδο το Σιάτλ.

467. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Ανάλατες αμφότερες στην πρεμιέρα της Απερτούρα, περιμένουμε να δούμε το δεύτερο δείγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ