ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

180. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ.

Σοβαρή αμυντικά η Ναγκόγια (3-2-2 εντός), λογικά θα κερδίσει την ντεφορμέ και αδύναμη εκτός Γιαμαγκάτα (0-2-4 εκτός).

181. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ

Δεν σκόραρε καν στα τέσσερα τελευταία η Γκουανγκτζού (1-3-3), η Γιεγιού είναι ομάδα έδρας (5-1-0 εντός, 0-2-4 εκτός) όμως ίσως ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει το πρώτο της διπλό, με τοDNBτης θα πάμε.

182. ΠΟΧΑΝΓΚ - ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ

5/5GG&overέχει η Ποχάνγκ εντός, πολύ αδύναμη η ουραγός Νταετζεόν (1-2-8, 6-21 γκολ). Ασιατικό -1,25 και οverέχουν την ίδια απόδοση (1,775), θα προτιμούσαμε το πρώτο από τα δύο.

190. ΓΚΑΝΑU20 - ΑΥΣΤΡΙΑU20

Πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο ΚύπελλοU20, στη Νέα Ζηλανδία η διοργάνωση, χαμηλές θερμοκρασίες και πιθανότητα βροχόπτωσης αφού στη χώρα που γέννησε τουςFlightOfTheConchordsέχουν χειμώνα.Περισσότερο ευάλωτοι στις καιρικές συνθήκες μοιάζουν οι Γκανέζοι, έχουν όμως ποιοτικότερο υλικό και μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση. Η αγορά κινείται προς τον άσο.

198. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΣΕΝΤΑΪ

Γρίφος, το αφήνουμε.

199. ΓΕΟΝΑΜ - ΜΠΟΥΣΑΝ

2-3-0 εντός οι γηπεδούχοι, καλύτερα τα πάνε εκτός απ' ότι εντός οι φιλοξενούμενοι (2--2-2), δίκαιος ο άσος στο 2,10.

205. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Τέταρτη ανέβηκε η Γιοκοχάμα με τέσσερις σερί νίκες απέναντι σε βατούς αντιπάλους όμως, με ψυχολογία στα ύψη και καλές εκτός έδρας επιδόσεις η Γκάμπα (4-0-2 εκτός). Θα γίνει μάχη, με τις αποδόσεις κομμένες στα δύο θα πάμε με τοDNBδιπλό.

206. ΚΑΣΙΜΑ - ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ.

Βγάζει πρόβλημα στο γκολ η Κασίμα όταν πρέπει να κάνει αυτή παιχνίδι (1-2-3 εντός), η Ματσουμότο θα παίξει φουλ άμυνα όπως πάντα εκτός (1-3-2, 5/6under), στο 2,00 τοunder2,75, περιμέναμε πιο χαμηλά το όριο οπότε μας κάνει.

207. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Σέρνεται η προτελευταία Σιμίζου (2-4-7), από πολύ θετικές εμφανίσεις προέρχεται η Καβασάκι (3-1-2 εκτός) που έχει όμως εκτός μάχης τον πρώτο της σκόρερ. Το διπλό θα αποτελούσε επιλογή, με τον Οκούμπο εκτός κολλάμε.

208. ΣΟΝΑΝ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Σε καλή κατάσταση αμφότερες (3-2-1 και 4-1-1 η φόρμα τους αντίστοιχα), 2-2-3 εντός η Σονάν που έχει σφίξει την αδύναμη της άμυνα που είχε δεχθεί 17 γκολ στα πρώτα 10 ματς όμως κράτησε το λευκό παθητικό και στα τρία τελευταία της, 4-1-1 έχει εκτός η πολύ σοβαρή Χιροσίμα. Δεν χάνουν οι φιλοξενούμενοι που έχουν τον πρώτο λόγο για το διπλό αλλά μόνο εύκολο δεν είναι το ματς.

209. ΤΟΚΥΟ - ΚΑΣΙΒΑ

ΝοBet.

210. ΤΟΣΟΥ - ΟΥΡΑΒΑ

Αήττητη η Τοσού εντός (3-3-0), μόνη πρώτη η Ουράβα (9-3-0, 2-3-0 εκτός) που θυμίζει τρένο. Σε 12/13 σκόραραν οι γηπεδούχοι, σε 11/12 οι φιλοξενούμενοι, το ματς λογικά ξεκινάει από 1-1,GG.

211. ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Η Γαλατασαράι έχει το μυαλό της στον τελικό του κυπέλλου και στη φιέστα που θα ακολουθήσει στην Πόλη για την κατάκτηση του τίτλου. Αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα για να προστατευθούν παίκτες, ενώ η Ρίζεσπορ θέλει να κλείσει τη σεζόν με χαμόγελα και ευχαριστώντας τον κόσμο της, τον οποίο η διοίκηση έχει ζητήσει να δώσει το παρών στο γήπεδο. Το 1Χ στο 1,70 του Stoiximan είναι καλή απόδοση, αφού μία ισοπαλία δε θα πειράξει καμία από τις δύο ομάδες.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

212. ΖΕΝΙΤ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Αδιάφορο παιχνίδι. Πρωταθλήτρια εδώ και καιρό η Ζενίτ(11-2-1 εντός), διαθέτει την καλύτερη άμυνα και το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας. Ωστόσο φαίνεται να αδιαφορεί στα τελευταία της παιχνίδια, όπου έχει μόλις δύο νίκες εδώ και επτά αγωνιστικές (2-4-1). Σενάρια θέλουν τον Αντρέ Βίλας Μπόας να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τη λήξη της σεζόν, παρότι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του έως το 2016. Πήρε το κύπελλο της χώρας η Λοκομοτίβ Μόσχας(3-6-5 εκτός έδρας) και τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Γενικά, είχε μία μετριότατη παρουσία στην Πρέμιερ, όπου είναι στην έβδομη θέση και γι αυτό στον πάγκο της ομάδας κάθεται εδώ και λίγο καιρό ο υπηρεσιακός προπονητής Τσερεφτσένκο, ο οποίος θα ολοκληρώσει και τη σεζόν. Σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα για το πρωτάθλημα, όπου μετράει 1-2-4 στα επτά τελευταία. Αρκετές οι απουσίες των φιλοξενούμενων, με σημαντικότερες αυτές των Φερνάντες (μέσος, 28 αγ./7 γκολ) και Ντούριτσα (αμυντικός, 21 αγ.). Παρότι δεν είναι ομάδες που φέρνουν εύκολα over 2,5, η αδιαφορία τους για το αποτέλεσμα, αναμένεται να τους κάνει να παίξουν χωρίς σκοπιμότητες, με το over 2,5 να βρίσκεται σε απόδοση 1,73 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

213. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ

Αδιάφορη η Κούμπαν(5-6-3 εντός), βρίσκεται στη μέση της βαθμολογία χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο και κάνοντας τουρισμό εδώ και εννέα αγωνιστικές, όπου αγνοεί τη νίκη (0-3-6). Αρκετές οι απουσίες των γηπεδούχων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μόνο με νίκη ελπίζει στην αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και τη συμμετοχή της στα μπαράζ παραμονής η Άρσεναλ Τούλα(5-1-8 εκτός), ωστόσο θέλει και συνδυασμό κάποιων άλλων αποτελεσμάτων, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με την Ουράλ και υπερτερεί της Ροστόφ. Δεν πατάνε ιδιαίτερα καλά οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο διάστημα, όπου μετράνε πέντε ματς δίχως νίκη (0-2-3). Εποχιακές οι τιμές του διπλού, σε απόδοση 2,02 στον Stoiximan και σίγουρα δεν αποτελεί καμία ευκαιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

214. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Μάχεται για την 4θέση η Ντιναμό(7-4-3 εντός),την οποία θα κατακτήσει εάν κερδίσει, ενώ σε περίπτωση που δεν πάρει τη νίκη, θα πρέπει να μην κερδίσει η Ρουμπίν στην έδρα της Ούφα, αφού υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα του Καζάν. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα της Μόσχας, αφού στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μόλις μία νίκη (1-4-2). Από την άλλη ηΚράσνονταρ(8-4-2 εκτός)θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την ΤΣΣΚΑ για να πάρει τη δεύτερη θέση και να συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει πιάσει τρομερή φόρμα η ομάδα του Κομόνοφ, παραμένοντας αήττητη εδώ και δώδεκα αγώνες (8-4-0).Παιχνίδι που δεν μπορεί να προσεγγιστεί εύκολα ως προς το σημείο πριν την έναρξη του, γι αυτό είναι προτιμότερη η αναμονή για τοlive. Από κοντά τοover2,5 σε απόδοση 1,85 στηνBet365, με τις δύο ομάδες να έχουν την τέταρτη και τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αντίστοιχα, αλλά να έχουν και αμφίβολους τους επιθετικούς τους (Κοκόριν – Άρι). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

215. ΟΥΦΑ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

ΗΟύφα(2-5-7 εντός)θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην Πρέμιερ της Ρωσίας χωρίς να την απασχολεί το τι θα κάνουν η Ροστόφ και η Ουράλ. Σε περίπτωση ισοπαλίας πρέπει να μην κερδίσει η Ροστόφ, ενώ αν χάσει θα ελπίζει σε απώλειες βαθμών των Ροστόφ και Ουράλ. Εάν το δικό της αποτέλεσμα και τα αποτελέσματα των άλλων δύο ομάδων δεν είναι ευνοϊκά για την ίδια, θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των μπαράζ. Από την άλλη, ηΡουμπίν(5-4-5 εκτός)θέλει μόνο νίκη και απώλεια βαθμών της Ντιναμό Μόσχας με την τρίτη Κράσνονταρ.Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο «Σταρτ» του Σαράνσκ και όχι στη φυσική έδρα της Ούφα, η οποία ως γηπεδούχος μετράει 0-2-2 στο συγκεκριμένο γήπεδο.Μόνο το ενδεχόμενο να είναι ισόπαλο στο ημίχρονο έχει στοιχηματική αξία, αφού οι δύο ομάδες αν χρειαστεί να πάρουν ρίσκα, αναμένεται να το κάνουν στο δεύτερο μέρος. Στο 2,10 η συγκεκριμένη επιλογή στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

216. ΡΟΣΤΟΦ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΗΡοστόφ(6-2-6 εντός)με νίκη ελπίζει ακόμα και σε απευθείας παραμονή, αν δεν κερδίσει η Ούφα. Με ισοπαλία κινδυνεύει ακόμα και απευθείας υποβιβασμό, αφού υστερεί σε ισοβαθμία με τις Ουράλ και Άρσεναλ Τούλα και ευνοείται μόνο με την Τορπέντο, ενώ είναι σίγουρο πως αν δεν κερδίσει δεν μπορεί να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής. Βρίσκεται σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς σε πέντε αγώνες (0-2-3). Στα θετικά για τον Μπερντίεφ, το γεγονός πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.Ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Κράσνονταρ θέλει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας(8-1-5 εκτός),ώστε να τερματίσει 2και να λάβει μέρος στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.Σε αντίθεση με την αντίπαλο της, στα πέντε τελευταία έχει μαζέψει το απόλυτο των βαθμών (5-0-0), ωστόσο δεν κέρδισε στο Ροστόφ τις έξι τελευταίες φορές που το επισκέφθηκε (0-3-3). Χωρίς κανένα πρόβλημα και η ομάδα της πρωτεύουσας, με τον Σλούτσκι να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.Πολύ χαμηλό το 1,53 του διπλού, αφού οι γηπεδούχοι παίζουν για τη ζωή τους, ωστόσο δεν μπορούμε να κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ, που βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έχει και αυτή ισχυρό κίνητρο.Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, αυτό θα ήταν τοG/Gσε αποδόσεις αουτσάιντερ, 2,02 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

217. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΜΚΑΡ

Αδιάφορο το παιχνίδι, αφού ηΣπαρτάκ(12-7-10 εντός)έχασε το τρένο για την Ευρώπη, ενώ η Άμκαρ(0-5-9 εκτός)ευνοείται σε πιθανή ισοβαθμία με τις Ούφα και Ροστόφ, με αποτέλεσμα να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Τέσσερα ματς δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι Μοσχοβίτες (0-1-3) και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την τέταρτη προνομιούχο θέση, με τον Ελβετό τεχνικό της ομάδας Μουράτ Γιακίν να κάθεται στον πάγκο της για τελευταία φορά, αφού από του χρόνου φημολογείται πως θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Μπερντίεφ της Ροστόφ. Έξι σερί ματς αήττητη συμπλήρωσε η Άμκαρ (4-2-0), ωστόσο είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος δίχως νίκης μακριά από την έδρα της.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και ο άσσος σε απόδοση 1,88 στον Stoiximan είναι αρκετά υψηλός για να παραγνωριστεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

218. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΟΥΡΑΛ

Στην ένατη θέση της βαθμολογίας η Τέρεκ(6-4-4 εντός),που δεν έχει να κυνηγήσει κάτι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.ΗΟυράλ(3-1-10 εκτός)με νίκη ελπίζει ακόμα και στην απευθείας παραμονή της, αρκεί να χάσει η Ούφα και να μην κερδίσει η Ροστόφ. Σε περίπτωση που συμβεί το ένα από τα δύο θα συμμετάσχει στα μπαράζ παραμονής. Με ισοπαλία πάει στα μπαράζ σε περίπτωση που χάσει η Ροστόφ και δεν κερδίσει η Τορπέντο ή αν δε χάσει η Ροστόφ και κερδίσει η Τορπέντο, ενώ με ήττα θα πάει στα μπαράζ μόνο σε περίπτωση που δεν κερδίσουν τόσο η Τορπέντο, όσο και η Άρσεναλ Τούλα. Σε περίπτωση που δεν είναι ευνοϊκά για την ίδια τόσο το δικό της αποτέλεσμα όσο και τα υπόλοιπα, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.Σε κακή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, με μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες (1-1-4). Αρκετές οι απουσίες και για τις δύο ομάδες, με το διπλό να βρίσκεται σε απόδοση 1,90 στον Stoiximan και να είναι –όπως και της Άρσεναλ Τούλα- εποχιακό και χωρίς ιδιαίτερη αξία σε τέτοιες τιμές.Καλύτερη η αναμονή για τοlive, ώστε να έχουμε εικόνα και να γνωρίζουμε τι γίνεται και στα υπόλοιπα παιχνίδια, που έχουν ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

219. ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ - Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ

Μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού η ομάδα της Τορπέντο(2-6-6 εντός),αφού υστερεί σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες μιας και έχει τις λιγότερες νίκες από όλες τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους. Θα μπει στα μπαράζ μόνο αν κερδίσει η ίδια και παράλληλα χάσει η Ροστόφ ή/και δεν κερδίσει η Ουράλ.Στα θετικά για την ομάδα της Μόσχας το γεγονός πως θα αγωνιστεί πλήρης στο φινάλε του πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι πρωτευουσιάνοι έχουν μόλις μία νίκη -την προηγούμενη αγωνιστική με ανατροπή 3-1 επί της Ουράλ- στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος (1-4-3).Αδιάφορη η Μορντόβια(4-2-8), που βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας όμως τα αποτελέσματα της δε δείχνουν ομάδα που δεν έχει ενδιαφέρον. 4-1-0 στα πέντε τελευταία για την ομάδα του Σαράνσκ, που –μάλιστα- θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες στη Μόσχα.Προς αποφυγή το 1,44 του άσσου στον Stoiximan , αφού είναι πολύ πιθανό αν κερδίζουν την ίδια ώρα η Ουράλ ή/και η Ροστόφ, να αδιαφορήσει η ομάδα της Τορπέντο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

220. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ.

Ανεβασμένη η Τσονγκίνγκ (2-4-5, 8/11over) που μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία αν και κάλλιστα θα μπορούσε το 2/2, ομάδα έδρας η Γιανγκσού (4-4-3), εκτός των βρίσκει σκούρα (0-2-3, 4/5over). Με τονDNBάσο είμαστε, τα νούμερα τους δίνουν καλές τύχες και στοover.

221. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΙ

Μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και αρκετά αξιόπιστη άμυνα έχει παρουσιάσει η Χανγκτσόου ως τώρα (2-5-4, 6-9 γκολ, 9/11under), 2-4-4 η Τσανγκτσούν που προέρχεται από 5/6GG, πάσο.

222. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ - ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Σε τραγική κατάσταση η Σανγκάη Σενχούα εσχάτως (1-1-4, 4-13 γκολ), θετικές εντυπώσεις αφήνει η νεοφώτιστη Σιγιαζουάνγκ (4-3-3) όμως εκτός δυσκολεύεται αρκετά (1-1-3). Πιθανή η επιστροφή των γηπεδούχων στα τρίποντα, δεν θα το ρισκάρουμε για 1,80 στην κατάσταση που είναι.

227. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Στη Φενέρμπαχτσε επικρατεί χάος. Η μισή βασική ομάδα είναι νοκ άουτ και όσοι έχουν μείνει από τις ρεζέρβες θα προτιμούσαν να ήταν στη θέση τους. Οι οπαδοί είναι έτοιμοι να εκραγούν και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ριζική ανανέωση του καλοκαιριού. Η Κασίμπασα έχει ευκαιρία να κλείσει τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα, ήταν ομάδα που θα μπορούσε εύκολα να διεκδικήσει Ευρώπη αλλά δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών. Το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,80 της Bet365 αποτελεί καλή περίπτωση στο φινάλε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

229. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΣΤΑΡΤ

Νίκη μετά από καιρό για τη Χάουγκεσουντ με το εμφατικό 4-0 επί της Στρόμσγκοντσετ, σε χαμηλές στροφές συνεχίζει να κινείται και η Σταρτ. Κανένας λόγος ενασχόλησης.

231. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Στο +4 και οι δύο ομάδες από την επικίνδυνη ζώνη, τίποτα το τρομερό αγωνιστικά, λόγω έδρας (6-7-3 εντός η Γκόρνικ) δεχόμαστε τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων.

233.ΙΝΒΕΡΝΕΣ -ΦΟΛΚΕΡΚ

Τελικός κυπέλλου Σκωτίας, στη Γλασκώβη το ματς, μια κατηγορία πάνω η Ινβερνές αλλά η Φόλκερκ έχει τη φανέλα για να σταθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Καθαρό φαβορί ο άσος, η Ινβερνές γενικώς κερδίζει στο όριο φέτος και το +1 ασιατικό διπλό μπορεί να αποτελέσει επιλογή, όπως και τοunder2,5,αφού πέραν της σημασίας του αγώνα μιλάμε για δύο ομάδες που δίνουν έμφαση στην αμυντική τους θωράκιση.

234.ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ -ΚΑΛΜΑΡ

Πέντε νίκες στα έξι τελευταία συμπλήρωσε η Νόρκεπινγκ (5-1-0), εντός έχει τρεις σερί νίκες (3-1-1 συνολικά). Καλά δείχνει και η Κάλμαρ (3-0-2 στα πιο πρόσφατα), αλλά μακριά από την έδρα της δεν είναι το ίδιο δυνατή (1-0-3). Ελαφρύ προβάδισμα θα δώσουμε στην έδρα.

235.ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ -ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Ασταθείς παρουσιάζονται ως τώρα οι γηπεδούχοι (2-1-2 εντός), η Σούντσβαλ δείχνει να ξεφουσκώνει το τελευταίο διάστημα (1-0-5), εκτός έδρας πάντως σκοράρει με ευκολία (4/5over2,5, 4/5GG). Διέξοδος τα γκολ εδώ.

236. ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Χάμαρμπι, εντός έδρας πάντως εμφανίζεται ανταγωνιστική (3-0-1), 5/5 ήττες και για τη Χάλμσταντ στα πιο πρόσφατα ενώ και εκτός έδρας δεν έχει δείξει κάτι ως τώρα (0-1-3). Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επανέλθουν στις νίκες, ανάξιες ενασχόλησης οι αποδόσεις που κυκλοφορούν.

237. ΑΣΙΡΙΣΚΑ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Τραγικές και οι δυο, το προσπερνάμε.

238. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Τρεις σερί ισοπαλίες συμπλήρωσε η Βάρμπεργκς, εντός παρουσιάζεται σοβαρή (3-1-1), σε σταθερά καλή κατάσταση η Ντέγκερφορς (4-1-1 στα τελευταία έξι) και με καλή παρουσία ως τώρα μακριά από το γήπεδό της (3-0-2), δείχνει αρκετά μπερδεμένο

239. ΒΑΡΝΑΜΟ - ΦΡΕΪ

Από ήττα στην έδρα της Μιάλμπι έρχεται η Βάρναμο (2-1-1 εντός), συμπλήρωσε τέσσερα χωρίς νίκη (0-3-1), ή του ύψους ή του βάθους ως τώρα και η Φρέι.No Bet.

240. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Δυνατή στην έδρα της η Λιουνγκσκίλε (4-1-0), η Έστερσουντ συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα (6-4-0), εκτός έδρας μετράει 3-2-0 έχοντας σκοράρει σε όλα, αρκετά ισορροπημένο δείχνει.

241. ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ - ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Η Ούτσικτενς απέσπασε τον πόντο στην έδρα της Συριάνσκα, δείχνοντας να βρίσκει τα πατήματά της στην κατηγορία (2-1-1 στα τελευταία), η Γιόνσεπινγκ συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας (8-1-1 συνολικά), έχει 3-1-0 στα τελευταία και δείχνει ένα σκαλί πάνω από την αντίπαλό της. Χαμηλό το διπλό, αλλά έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

242. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ

Έμεινε για τέταρτο αήττητη η Σίριους (2-2-0), εντός έδρας παρουσιάζεται ιδιαιτέρως δυνατή (4-1-0, 4/5over2,5). Η ΑΦΚ δεν νικάει στα τέσσερα τελευταία (0-2-2) και μακριά από το γήπεδό της παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική (1-3-1 5/5GG). Σαφώς και η έδρα έχει τον πρώτο λόγο αλλά οι τιμές στον άσσο κρίνονται μη ικανοποιητικές, εναλλακτικά τα γκολ μπορούν να μας απασχολήσουν εδώ, περιμένοντας από τους φιλοξενούμενους να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

243. ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΧΑΠΟΕΛ ΙΡΟΝΙ Κ.Σ.

Τελευταία αγωνιστική στην 1κατηγορία του Ισραήλ, τα πάντα έχουν κριθεί.Εκτός Ευρώπης η Μακάμπι Χάιφα μετά το 1-0 από την Πετάχ Τίκβα, σίγουρα 2η Ιρόνι, ευκαιρία για ανοιχτό παιχνίδι.

246. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΠΡΙΜΠΡΑΜ

Πρωταθλήτρια είναι ήδη η Πλζεν (3-1-2 στα τελευταία έξι) ακόμα και αν χάσει από τη Πρίμπραμ (4-2-0 στα τελευταία). Η φιλοξενούμενη χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μπόλεσλαβ ώστε να κλέψει την τελευταία στιγμή την τέταρτη θέση. Σίγουρα έχει δύσκολο έργο αλλά σίγουρα θα το παλέψει και δεν είναι καταδικασμένη πριν ξεκινήσουν οι αγώνες. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού δεν βγαίνει κανένα ποντάρισμα, ελπίζουμε να βολέψουν τα αποτελέσματα στοliveώστε να κάνουμε κάποιο δυνατό ποντάρισμα σεlate goal.

247. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ

Με τη ψυχολογία στα ύψη η γηπεδούχος Λίμπερετς (3-1-2 στα τελευταία έξι), αφού κέρδισε στα πέναλτι τη Γιάμπλονετς και κατέκτησε το φετινό κύπελλο. Ο τίτλος αυτός της έδωσε θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον θέλει να κλείσει τη σεζόν με μία εντός έδρας νίκη και να γιορτάσει την κατάκτηση του κυπέλλου στο γήπεδο της. Η υποβιβασμένη Μπουντεγιόβιτσε (1-1-4 στα τελευταία) δεν πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο αν η Σλόβαν δείξει την απαραίτητά σοβαρότητα. Στο -1 βρίσκεται τοline, θα θέλαμε να είναι στο -0,75 ώστε να ποντάρουμε, καθώς η Λίμπερετς είναι καλύτερη και έχει ενθουσιασμό αλλά δεν παύει να είναι αδιάφορη και κουρασμένη.

248. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Σώθηκε και δέχτηκε μεγάλη ήττα με 4-0 από τη Γιάμπλονετς η Μπάνικ (5-6-3 εντός έδρας), καθώς φάνηκε ότι δεν την ενδιάφερε το παιχνίδι. Κάκιστη εμφάνιση και οι παίκτες θέλουν να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους. Η Ντούκλα (4-2-8 μακριά από το σπίτι της) πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και σκόρπισε με 5-1 την Τέπλιτσε, παρότι είχε βρεθεί νωρίς πίσω στο σκορ. Δεν έχει ελπίδες για την τέταρτη θέση, αλλά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Οστράβα και το 2DNBστο 1,85+ δεν είναι κακό ποντάρισμα.

249. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΖΙΧΛΑΒΑ

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Η Μπόλεσλαβ (8-3-3 εντός έδρας) βρίσκεται στην τέταρτη θέση και με το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Πρίμπραμ εξασφαλίζει την τέταρτη θέση, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί από την αντίπαλό της. Η Ζιχλάβα (4-4-6 εκτός έδρας) είναι αδιάφορη, αλλά δεν φαίνεται να παρατάει τα παιχνίδια της. Σίγουρα η Μλάντα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά στο 1,40 δεν θα κάνουμε κανένα ποντάρισμα, θα περιμένουμε τοlive.

250. ΜΠΡΝΟ - ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Κανένα ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες το συγκεκριμένο ματς. Έχει σωθεί εδώ και καιρό η Μπρνο, που ουσιαστικά σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Στην τρίτη θέση θα τερματίσει η Γιάμπλονετς και θα βρίσκεται στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Έχασε τον τελικό κυπέλλου την Τετάρτη από τη Λίμπερετς στα πέναλτι και υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα. Δεν βρίσκουμε λόγο να κάνουμε κάποιο ποντάρισμα στο συγκεκριμένο αγώνα.

251. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Καλό τελείωμα κάνει στη σεζόν η γηπεδούχος Σλάβια (6-4-4 εντός έδρας, 3-0-3 στα τελευταία έξι), σε αντίθετη κατάσταση η Σλοβάτσκο (4-4-6 εκτός έδρας, 1-2-3 στα τελευταία έξι) που πλέον περιμένει να τελειώσει η σεζόν. Στο 1,75 βρίσκεται ο άσος, διαβασμένη τιμή που δεν μας αφήνει αρκετά περιθώρια πονταρίσματος. Αν είχαμε τιμές για σκόρερ η επιλογή του Σκόντα που προσπαθεί να πάρει τη θέση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος (έχει 19 γκολ όσα και ο Λάφατα) θα ήταν επιλογή.

252. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά, καθώς κανένας στόχος δεν έχει απομείνει σε καμία από τις δύο ομάδες. Η Σπάρτα θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις τις στο πρωτάθλημα και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει, αλλά ο άσος βρίσκεται στο 1,15 και δεν βρίσκουμε λόγο να εμπλακούμε με κάποιοAsian Handicap. Θα θέλαμε να βρούμε κάπου την επιλογή να σκοράρει ο Λάφατα (κυνηγάει το χρυσό παπούτσι της κατηγορίας, έχει 19 γκολ όσα και ο Σκόντα), αλλά δεν μας έχουν κάνει τη χάρη οι εταιρείες.

253. ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΧΡΑΝΤ. ΚΡΑΛΟΒΕ

Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε, από τη στιγμή που και οι ίδιες οι ομάδες δεν ενδιαφέρονται καθόλου.

256. ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ-ΣΙΒΑ -ΜΠΕΪΤ. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Τελευταία αγωνιστική στην 1κατηγορία του Ισραήλ, τα πάντα έχουν κριθεί.Μέτρια προς κακή η παρουσία και των δύο ομάδων στα πλέι-οφ, οι αριθμοί τους είναι θετικοί προς ένα ματς με γκολ εκατέρωθεν.

154. ΒΕΡΟΝΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αδιάφορο ματς, χωρίς σκοπιμότητες αναμένεται να παίξουν οι δύο ομάδες με τη Βερόνα να δέχεται για πλάκα γκολ όμως να έχει έναν Τόνι μπροστά με κίνητρο και μεγάλη φόρμα, με μικτή ενδεκάδα λογικά η Γιούβε που δέχεται γκολ με συνέπεια και θα βρει πολλές φάσεις στην αδύναμη άμυνα των γηπεδούχων. Ανοιχτό ματς περιμένουμε, στο 1,87 προσφέρει τοGG&overo Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

257. ΜΟΛΝΤΕ - ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Νίκη μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα για τη Μόλντε στην έδρα της Μιοντάλεν, τα παιχνίδια στο γήπεδό της είναι ανοιχτά (5/5over2,5, 4/5GG). Η Σάντεφιορντ έχει πλέον εφτά συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, σε όλες επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και σε όλες δέχθηκε από δυο γκολ και πάνω, μακριά από το σπίτι της μετράει 5/5 ήττες. Η νίκη των γηπεδούχων λογικά θα συνοδευτεί από πολλά τέρματα.

258. ΜΠΕΛΣΑΤΟΦ - ΖΑΒΙΣΤΖΑ

Μεγάλο εξάποντο παραμονής, ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Εκστρακλάσα (μόλις ένα βαθμό πάντως από τη σωτηρία). Η Μπελσατόφ άλλαξε προπονητή (έφερε για την ακρίβεια τον προηγούμενο) και κατάφερε μεγάλο διπλό στη Ρουχ Χορζόφ (2-4), η ανεβασμένη το 2015 Ζαβίστζα πέταξε δύο βαθμούς κόντρα στη Γκόρνικ (1-1 με γκολ στο 85’), σε ματς που άξιζε να πάρει. Καθαρή τριπλή, όπως δείχνει και το κομμένο ακριβώς στη μέση σετ.

259. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤ. ΓΙΟΥΡ. - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ

Η Μερσίν δεν είναι σε καλή κατάσταση και ψυχολογία. Το πρωτάθλημα τελείωσε, οι παίκτες σκέφτονται τα λεφτά που τους οφείλονται και τις καλοκαιρινές διακοπές, δεν έχουν λόγο να κοντράρουν την Μπουγιουκσεχίρ. Η τελευταία έχει σχεδόν εξασφαλίσει την Ευρώπη, αλλά δεν θέλει να ρισκάρει. Με μία νίκη θα είναι 100% σίγουρη για το εισιτήριο και καλύτερο πλασάρισμα, λογικά θα καλύψει και το ασιατικό διπλό -1 στο 1,875 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

260. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Η Μπούρσασπορ σε κάθε περίπτωση θέλει τη νίκη: είτε θα βγει Ευρώπη αν δικαιωθεί στοCASή θα εκτίσει την ευρωπαϊκή ποινή της. Η Κόνιασπορ δεν έχει κάτι να κυνηγήσει, αλλά δεν θα παίξει και το ρόλο σάκου του μποξ. Η γηπεδούχος έχει τον τελικό του κυπέλλου μεσοβδόμαδα, συνεπώς αν καθαρίσει το παιχνίδι πιθανώς θα ρίξει ρυθμούς διότι θα θέλει να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάσει, η νίκη με ένα ή δύο γκολ δίνει συνδυαστικά 2,01 στονStoiximan.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

261. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Η Σίβασπορ δεν έχει λόγο να σταθεί εμπόδιο στην Τραμπζονσπόρ αρκεί να μην εμπλακεί κάποιος τρίτος. Έχει ανοίξει μεταγραφικές παρτίδες με την αντίπαλο, θα παίξει με αλλαγές και η φιλοξενούμενη θέλει τη νίκη. Η Τραμπζονσπόρ ξέρει ότι έχει λίγες ελπίδες να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία, αλλά θα το κάνει. Ίσως δούμε κάποια «τρέλα» με ανατροπή, με την ελπίδα να μπερδέψει τις Μπασακσεχίρ και Μπούρσασπορ, αλλά το διπλό του 2,08 στονStoiximanείναι απόδοση που αξίζει να προσέξουμε.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

149. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Τελικός FA στο Γουέμπλεϊ με ξεκάθαρο φαβορί καθώς η πολυνίκης Άρσεναλ (11) τρέχει ένα σερί 19-3-2 και αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα που έχασε από Σαουθάμπτον, Μπέρνλι με κάκιστες εμφανίσεις έχοντας 19/21 ματς FA χωρίς να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Ασφαλώς ο άσος του 1,50 δεν έχει παικτική αξία σε ένα τέτοιο ματς αναγκάζοντας την αναζήτηση για εναλλακτικά στοιχήματα όπως η νίκη με μηδέν παθητικό στο 2,40 του Stoiximan κόντρα σε μία Βίλα που διαθέτει την 2η χειρότερη επίθεση της Πρέμιερ με 28 γκολ σε 38 ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

262. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Πολύ δύσκολα θα δούμε την Εντέλα να παίρνει ρίσκα κατά την διάρκεια του ματς, καθώς μία ενδεχόμενη ήττα την καταστρέφει. Βολεύεται με το ισόπαλο αποτέλεσμα η Μόντενα. Εξάλλου το αγαπημένο αποτέλεσμα των δύο ομάδων φέτος είναι η ισοπαλία, ενώ και το αντίστοιχο φετινό ματς στο Κιάβαρι έληξε 1-1. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης αλλά και τα στατιστικά των δύο αντιπάλων, μας οδηγούν στο Χ που το βρίσκουμε σε απόδοση 3,05 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

150. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μονός τελικός κυπέλλου (στο Βερολίνο), σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι. Από μια εξαιρετική σεζόν προέρχεται η Βόλφσμπουργκ που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα, έπαιξε μέχρι το Φλεβάρη στο Γιουρόπα και έφτασε άνετα μέχρι τον τελικό κυπέλλου, προβληματική ήταν η χρονιά για την Ντόρτμουντ που έστω και στο φινάλε κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα όμως για να φτάσει στο Βερολίνο κατάφερε να αφήσει έξω την Μπάγερν αποκλείοντας την μέσα στο Μόναχο. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κλοπ στον πάγκο της Ντόρτμουντ και το κίνητρο που έχουν οι παίκτες αλλά και ο ίδιος για έναν ακόμα τίτλο είναι τεράστιο, στο 1,80 ( Bet365) προσφέρεται η κατάκτηση του τροπαίου από τους Βεστφαλούς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

263. ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ

Xωρίς νίκη συνεχίζει η Νουέβα Σικάγο (0-6-7) που αντιμετωπίζει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα έχοντας αποτύχει να βρει δίχτυα στα τελευταία πέντε ενώ σε 13 ματς έχει σκοράρει μόλις 7 φορές, ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Τεμπερλέι (3-4-6) που επίσης σκοράρει πολύ δύσκολα (8 γκολ). Δεν θα έχει πολλά πιο βατά ματς η Νουέβα και εδώ θα ψάξει τη νίκη σαν τελικό, επειδή το σκορ δεν θα ανοίξει θα πάμε με τα σκοράκια του άσου που μας δίνουν κάλυψη στην ισοπαλία 1-0/2-0/2-1/(1-1).

264. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Χουβεντούδ (τρεις σερί νίκες, 4-2-1 εντός) που ψάχνει βαθμούς για το Σουνταμερικάνα, αδιάφορη και με το μυαλό στον επερχόμενο τελικό πρωταθλήματος η Νασιονάλ που θα ξεκουράσει μερικούς βασικούς. Το κίνητρο είναι με την έδρα, στο 1,85 το 1Χ αποτελεί επιλογή τωνYoungGuns.

267. ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

Εξάποντο Ευρώπης, καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ο άσος κοντράρεται.

153. ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΙΛΑΝ

Αυλαία τηςSerieAστην Ιταλία, από τα πιο αδιάφορα (βαθμολογικά) ματς το Αταλάντα-Μίλαν όπου αμφότερες φέρνουν σκορ και θέαμα στα τελευταία τους ματς. Οι γηπεδούχοι μετρούν 10 συνεχόμεναGGενώ η Μίλαν έφερεoverστα 9/11 τελευταία της ματς, τα στατιστικά καθώς και το γεγονός πως οι άμυνες θα είναι χαλαρές ευνοούν στο να επαληθευτεί ο συνδυασμός GG & over 2,5που παίζεται στο 1,75 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

151. ΟΣΕΡ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Χαώδης η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, το ματς της χρονιάς για την Οσέρ που αγωνίζεται στηLigue1 από το 2012 και έχει ευκαιρία σήμερα να βιώσει ξανά τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος (αν κατακτήσει το κύπελλο θα παίξει και στο Γιουρόπα Λιγκ). Η Παρί συνηθισμένη να κατακτάει ότι κινείται στη Γαλλία δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει το τρεμπλ. Πολύ πιθανή η νίκη της να συνδυαστεί και μεover, στο 1,70 βρίσκουμε αυτό το συνδυασμό (2 & over) στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

152. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τελικός με ξεκάθαρο φαβορί αυτός ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Μπαρτσελόνα, όπου εκτός των άλλων οι Καταλανοί έχουν την τύχη να αγωνίζονται στο γήπεδό τους. Αν και η Μπιλμπάο φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, το έργο της αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο απέναντι σε μια αντίπαλο που το τελευταίο διάστημα φαίνεται ασταμάτητη. Αντί της απλής νίκης της Μπαρτσελόνα, θα προτιμήσουμε το ενδεχόμενο αυτή να συνδυαστεί με μηδέν παθητικό στο 1,90 της Bet365,κάτι το οποίο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει επαναλάβει στα 10/14 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

268. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Άσχημα ξεκίνησε η Κρισιούμα (1-0-2), η οποία έχασε με 2-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Ναούτικο για την τρίτη αγωνιστική. Τρίζει η καρέκλα του προπονητή της ομάδας Μοασίρ Ζούνιορ, με το Βραζιλιάνο τεχνικό να θέλει μία νίκη για να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα. 1-1-1 το ρεκόρ της Γκοϊανιένσε έως τώρα, με την ομάδα του Μαρσέλο Μαρτελότε να προέρχεται από λευκή ισοπαλία στην έδρα της με την Μποταφόγκο. Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας για τη βελτίωση που δείχνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος Γκοϊάνο. 2/3under2,5 μετράνε οι γηπεδούχοι και 3/3 οι φιλοξενούμενοι. Καλή επιλογή τοunder2,25 στηνBet365 σε απόδοση 1,90 (σε περίπτωση που σημειωθούν δύο γκολ κερδίζει το μισό ποντάρισμα και επιστρέφεται το άλλο μισό).

269. ΜΠΟΑ - ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Τον πρώτο της βαθμό πήρε η Μπόα (0-1-2) στην έδρα της Παρανά με 1-1 πετυχαίνοντας –μάλιστα- το πρώτο της τέρμα για φέτος. Ο πόντος αυτός αναμένεται να δώσει ψυχολογία στην ομάδα του Νέι ντα Μάτα, η οποία φαίνεται πως ακόμα ψάχνεται στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε την πρώτη της νίκη η Παϊσαντού (1-0-2), επικρατώντας δύσκολα με 2-1 της Σεαρά την προηγούμενη εβδομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και φάνηκε να σπάει για τα καλά το ρόδι με το πρώτο της τρίποντο για φέτος. Αδύναμη μοιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Μπόα, σε καλύτερη φάση είναι η Παϊσαντού. Η αξία βρίσκεται στο +0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,975 στηνBet365.

270. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για την Μποταφόγκο (2-1-0) το 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Μέτρια εμφάνιση, η οποία κάποτε θα ερχόταν όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας Ρενέ Σιμόες. Ξέσπασε στην Μπραγκαντίνο η Βιτόρια (2-0-1), διαλύοντας την με 4-1. Συνεχίζει στον πάγκο ο υπηρεσιακός Καρβάλιο, ο οποίος έδωσε βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του όμως δύσκολα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουν την επιθετική ποιότητα και οι δύο ομάδες για να σκοράρουν, με τοG/Gνα έχει περισσότερες πιθανότητες απ ότι φανερώνουν οι αποδόσεις (2,00 στονStoiximan).

271. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα η Σαμπάιο Κορέια (2-1-0), ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μόζι Μιρίμ, μένοντας στο 1-1. Μεσοβδόμαδα αποδεσμεύτηκαν οκτώ ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Λέο Κόντε. Μόνη πρώτη είναι –πλέον- η Ναούτικο (3-0-0), αφού είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο νικών, ενώ δεν έχει παραβιαστεί η εστία της έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μεσοβδόμαδα απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Φλαμένγκο με 1-1 για το κύπελλο, παίζοντας με πολλούς βασικούς παίκτες. Υπερβολικό η καλύτερη –έως τώρα- ομάδα της κατηγορίας να δίνεται αουτσάιντερ στη δύσκολη – είναι η αλήθεια- έδρα της Σαμπάιο Κορέια. Στο 1,83 αποτελεί επιλογή το Χ2 της Ναούτικο στονStoiximan.

272. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.

Δεν σκοράρει για τρία η μαχητική Σαρμιέντο (4-4-5) που μετράει 5/7overεντός (2-2-3), από δύο σερί νίκες προέρχεται η Αρχεντίνος (5-5-3) που παραδόξως παίρνει αποτελέσματα και εκτός φέτος (2-3-1, 5/6under). Πολύ ισορροπημένο, πιθανή η ισοπαλία.

273. ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠ. - ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΓΟΥΟΝ.

Έξι ματς αήττητη η Σπόρτινγκ Ντιφενσόρ (6-5-2) που ψάχνει έξοδο στο Σουνταμερικάνα, εντός έδρας κολλάει συχνά στην ισοπαλία (3-4-0) και υποδέχεται τους αδιάφορους βαθμολογικά Γουόντερερς που έχουν ομάδα για να την κοντράρουν όμως δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο, άσος.

274. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη πανηγύρισε το Τορόντο (4-1-5, 1-0-1 εντός) που πονάει από την απουσία του πρώτου του σκόρερ Άλτιντορ (5 γκολ), πέντε ματς αήττητο (2-3-0) το Σαν Χοσέ (5-3-4, 9/12under) που δεν είναι εύκολη λεία εκτός (2-2-3, 5/7under), το αφήνουμε.

275. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Από την πρώτη της ήττα μετά από πέντε σερί νίκες προέρχεται η Μπελγράνο (8-2-3) που εντυπωσιάζει φέτος, με σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν υποδέχεται τη Χιμνάσια που με όπλο την άμυνα (δεν δέχθηκε γκολ σε 4/5 τελευταία) είναι έξι ματς αήττητη (3-3-0). Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες της Μπελγράνο και να μη χάσουν.

276. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΒΑΪ

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κορίτιμπα (1-0-2) στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε, χάνοντας με 1-0. Μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Πόντε Πρέτα για το κύπελλο Βραζιλίας. Παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της, όπου πήρε και τη μοναδική της νίκη για το πρωτάθλημα (1-0 την Γκρέμιο). Πρώτη νίκη για την Αβαΐ (1-1-1) το 2-1 επί της Φλαμένγκο την προηγούμενη εβδομάδα και παρότι νεοφώτιστη είναι αρκετά ανταγωνιστική στο ξεκίνημα της σεζόν. Υπερβολικές οι τιμές του άσσου, με την κόντρα είμαστε και το +0,75 ασιατικό διπλό της Αβαΐ σε απόδοση 1,85 στηνBet365.

277. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Η Πόντε Πρέτα (1-2-0) παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της πρωταθλήτριας Κρουζέιρο. Την Τετάρτη παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην έδρα της Κορίτιμπα για το κύπελλο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-1, σκορ που είναι πολύ πιθανό να ανατραπεί. Η Σαπεκοένσε (2-0-1) κέρδισε εντός έδρας και τη Σάντος με 1-0, κάνοντας το 2/2 μπροστά στον κόσμο της. Χωρίς τρεις βασικούς θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, με κυριότερη απώλεια αυτή του οργανωτή της ομάδας Καμίλο (3 αγ.). Πατάει καλύτερα – ειδικά στην έδρα της- η Πόντε Πρέτα, με τον άσσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365.

278. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα το Βανκούβερ (6-2-5) δεν σκόραρε, δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο για ακόμα μια φορά και ο άσος έχει το προβάδισμα καθώς το Σολτ Λέικ (4-5-4) είχε μεσοβδόμαδο ματς, σε 7 εκτός σκόραρε 4 φορές ενώ έχει και σημαντικές απουσίες μεσοαμυντικά. Θα θέλαμε τον άσο στο 1,85 πάντως για να τον ποντάρουμε.

279. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Αδύναμη η Σίτι (1-4-7) που δέχεται 2+ γκολ στα τέσσερα τελευταία, 4-4-5 το Χιούστον που εκτός παίζει κλειστά (4/5under) αν και πάντα δέχεται γκολ. Προβάδισμα στοunder.

280. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Από τρεις σερί πολύ άσχημες εμφανίσεις προέρχεται η Ουάσινγκτον (6-4-3) όμως στην πρωτεύουσα τα πράγματα είναι αλλιώς καθώς εκεί παραδοσιακά ανεβαίνει επίπεδο (4-3-0). 3-3-7 η Φιλαδέλφεια που προέρχεται από δύο σερί νίκες όμως είναι εξαιρετικά ευάλωτη αμυντικά (21 γκολ παθητικό) και δεν θα αντέξει, στο 2,00 ο άσος.

281. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΤΙΓΚΡΕ

Συνεχίζει τις άνοστες εμφανίσεις η Ιντεπεντιέντε (3-7-3) που αγνοεί τη νίκη για επτά ματς (0-5-2), στο προηγούμενο έχασε με 1-0 στο κλάσικο από τη Ράσινγκ και ο κόουτς Αλμιρόν παραιτήθηκε, με υπηρεσιακό στον πάγκο σε αυτό το ματς. Από τις 9/5 έχει να παίξει η Τίγκρε (6-4-2, 8/12under), της στοίχισε η διακοπή αυτή καθώς είχε φόρμα 3-1-0.No Bet, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από τις δύο ομάδες μετά την αλλαγή προπονητή για τη μια και τη μακροχρόνια αποχή για την άλλη.

282. ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Νο Βet.

283. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Παρά τη μέτρια πορεία της η Νιούελς (6-4-3) παραμένει σχετικά κοντά στην κορυφή, σκοράρει αλλά και δέχεται πολύ εύκολα το γκολ η Μπάνφιλντ (6-2-5, 8/13over), θα πάμε με τοover2.

284. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Παρά την αδιαφορία της για το αμυντικό ποδόσφαιρο (21-17 γκολ) η Ουνιόν συνεχίζει να αποφεύγει τις ήττες (4-7-2), λίγα πράγματα η Γοδόι (4-4-5) που δεν είναι αξιόπιστη αμυντικά και έχει απουσίες στην επίθεση. Λογική επιλογή ο -0,25 ασιατικός άσος (1,80).

293. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Απογοητεύει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Τζόινβιλ (0-1-2), η οποία έρχεται από ακόμα μία ήττα στην έδρα της Σάο Πάολο με 3-0 και είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο προς τα δίχτυα. Πολύ σοβαρή αμυντικά στο γήπεδο της η Παραναένσε (2-0-1), δεχόμενη γκολ μόνο μακριά από αυτό (2-0 από την Γκρέμιο). Κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο Μινέιρο την προηγούμενη αγωνιστική σε ακόμα ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι βασίζονται την άμυνα για να παίρνουν αποτελέσματα. Καλή επιλογή δείχνει τοN/Gσε απόδοση 1,72 στονStoiximan.

294. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΜΑΚΑΕ

Τον πρώτο της βαθμό μακριά από την έδρα της πήρε η Λουβερντένσε (1-1-1) κόντρα στην Α Μπε Σε με σκορ 1-1. Πολύ σημαντικά τα εκτός έδρας αποτελέσματα για την ομάδα του Ρόσα, ο οποίος δήλωσε πως «όσο κερδίζουμε βαθμούς εκτός έδρας, τόσο πιο πολύ χρόνο θα έχουμε για να δουλεύουμε απερίσπαστοι». Έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι η Μακαέ (2-0-1), κερδίζοντας εύκολα με 4-2 την Οέστε στο γήπεδο της, σε αγώνα που στο μισάωρο προηγούνταν ήδη με 4-0. Οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις έφεραν χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Με τη φόρα που έχει η Μακαέ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και στην έδρα της Λουβερντένσε, με το Χ2 να βρίσκεται σε απόδοση 1,73 στονStoiximan.

295. ΟΕΣΤΕ - ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Απαράδεκτη εμφάνιση για την Οέστε (1-0-2) στην έδρα της Μακαέ και διασυρμός με 4-2. Ελπίζει σε αντίδραση εν όψει του αγώνα με τη Μόζι Μιρίμ ο Καβάλο, ωστόσο το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, μιας και η έδρα της ομάδας δεν πληροί τις προϋποθέσεις της ομοσπονδίας της χώρας. Πρώτος βαθμός φέτος για τη Μόζι Μίριμ (0-1-2) το 1-1 στην έδρα της με αντίπαλο τη Σαμπάιο Κορέιρα, πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ισοδύναμες μοιάζουν στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, πιθανή η αλληλεξουδετέρωση. Στο 3,25 η ισοπαλία στηνBet365.

296. ΣΙΚΑΓΟ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Τέσσερα χωρίς νίκη (0-2-2) το Σικάγο (3-0-2 εντός), αδύναμο εκτός του Μόντρεαλ (0-1-2, 0-4 γκολ), δεν θα μπλέξουμε καθώς καμία δεν δείχνει άξια εμπιστοσύνης τη δεδομένη στιγμή.

297. ΚΑΤΑΡ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Το Κατάρ πέρσι κατέκτησε το Ασιατικό Κύπελλο και φέτος έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ, όμως δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό στο Μουντιάλ, αφού η διαφορά ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις είναι τεράστια, ενώ ελάχιστοι παίκτες του έχουν παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα. Αντίθετα, η Κολομβία είναι αρκετά έμπειρη ομάδα, αφού φέτος συμμετέχει για δέκατη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ουκ ολίγες επιτυχίες (στους 16 του προηγούμενου Μουντιάλ, νικήτρια Κόπα Αμέρικα το 2013 και φιναλίστ φέτος). Τρομερή ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για τους Λατίνους, οι οποίοι έχουν θέσει υψηλούς στόχους για φέτος. Στο 2,05 πρόλαβαν το -1,25 ασιατικό διπλό των Κολομβιανών στην Bet365 οι YoungGuns, με την απόδοση να έχει υποχωρήσει στο 1,95. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

298. ΜΕΞΙΚΟU20 - ΜΑΛΙU20

Αν και οι πρεμιέρες αυτών των διοργανώσεων κρύβουν πολλές φορές κινδύνους, στο συγκεκριμένο ζευγάρι το Μεξικό μπορεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Πρόκειται για ομάδα με ομοιογένεια και παίχτες που αγωνίζονται στις ομάδες τους έχοντας ενεργό ρόλο. Απέναντί τους θα βρουν το Μάλι, το οποίο αντιμετώπισε προβλήματα κατά την προετοιμασία του και αποτελείται κατά κύριο λόγο από παίχτες χωρίς πολλές εμπειρίες. Η νίκη των Μεξικανών φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, σημείο που επέλεξαν οι Young Guns στο1,75 του Stoiximan , με την απόδοση να έχει ανέβει ελαφρώς και αυτή τη στιγμή να προσφέρεται στο 1,85 .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

299. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

No Bet.

300. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗU20 - ΣΕΡΒΙΑU20

Υποχωρεί ο άσος της Ουρουγουάης, ομάδα με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις, ενώ δείχνει και σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τους πάντα αλλοπρόσαλλους όταν αγωνίζονται με το εθνόσημο στο στήθος (όσον αφορά το ποδόσφαιρο πάντα, στο μπάσκετ δε υπάρχει σαν την καρδιά των Πλάβι…) Σέρβους.

301. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙA U20 -ΣΕΝΕΓΑΛΗ U20

ΝοBet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ