ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (19/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

1407. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΒΙΛΕΜ

Διπλά ματς-μπαράζ για το ποιες ομάδες θα παίζουν την επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Υπάρχει θέμα με την τυχόν τιμωρία της Τβέντε και τον υποβιβασμό της, όμως τη στιγμή που γράφεται η ακτινογραφία δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και έτσι οι ομάδες που παίζουν μπαράζ δεν ξέρουν αν θα πέσουν ακόμα και αν χάσουν.Πιστεύουμε ότι όλες οι ομάδες θα παίξουν χωρίς αυτό στο μυαλό τους και θα θέλουν να σωθούν χωρίς να περιμένουν δώρο από την Ομοσπονδία. Η Μπρέντα είναι ανώτερη και έχει προβάδισμα στο συγκεκριμένο ζευγάρι τελείωσε με το πόδι στο γκάζι τη σεζόν και θέλει να συνεχίσει έτσι στα μπαράζ για να καταφέρει να παίξει στην Ερεντιβίζιε και την επόμενη σεζόν.

694. ΓΚΕΦΛΕ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Η Γκέφλε (0-2-2 εντός) έχει τέσσερις σερί ήττες, οι δύο με εξάρες και οι άλλες δύο χωρίς να σκοράρει. Δεν παίζει καθόλου καλά και δίκαια βρίσκεται προτελευταία με πέντε μόλις πόντους στα πρώτα εννιά ματς. Η Έρεμπρο (2-0-2 εκτός) κέρδισε με 1-0 την Έλφσμποργκ και ντούμπλαρε τις νίκες της με γκολ στο 95’. Ήταν ελαφρώς καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Στο 2,00 το διπλό δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

693. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Καλύτερα δείγματα γραφής αφήνει ως τώρα η Νόρκεπινγκ. Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετά από εννέα αγωνιστικές με ρεκόρ 7-0-2 έχοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 23 τέρματα. Η Γκέτεμποργκ μπορεί να είναι αήττητη για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο στο γήπεδο της (11-6-0 από πέρσι τον Απρίλιο) αλλά δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί. Η αξία βρίσκεται στα δεξιά και το Χ2 στο 1,75 τηςBet365 που έβαλαν στο παιχνίδι τους και οι YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

695. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΚΑΛΜΑΡ

Η Τζουργκάρντεν (2-0-1 εντός) μετά τη νίκη με 3-0 επί της Όστερσουντ έχασε από τις Γκέτεμποργκ και ΑΙΚ χωρίς να είναι καλή και να αξίζει κάτι παραπάνω από τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια. Η Κάλμαρ (0-2-2 εκτός) δείχνει καλό πρόσωπο στην έδρα της και έμεινε άδικα στο 1-1 με τη Χάμαρμπι στο πιο πρόσφατο ματς της. Όμως εκτός έδρας είναι αναιμική και δεν παίζει καλά. Έχασε δίκαια από την Όστερσουντ και για να πάριε θετικό αποτέλεσμα με τώρα πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη. Ο άσος στο 1,65 δεν έχει αξία.

1318. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και καιρό η Γκεντσλέρ, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο δεύτερο γύρο και σώθηκε άνετα, είναι λογικό πάντως να έχει χαλαρώσει τον τελευταίο καιρό (0-1-2 στα πιο πρόσφατα τρία) αφού δεν κυνηγάει στην ουσία κάτι. Η Εσκισεχιρσπόρ διατηρεί πια ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας, η ίδια χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο νίκη και θα περιμένει να την ευνοήσουν τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της(θέλει ήττα της Γκαζιαντέπ και παράλληλα νίκη της Σιβασπόρ ώστε να προκύψει τριπλή ισοβαθμία στους 33 πόντους, στην οποία είναι η ευνοούμενη). Υπέστη οδυνηρή ήττα με 1-2 στην τελευταία φάση του αγώνα με τη Μπασακσεχίρ, με τον κόσμο της ομάδας να αντιδρά έντονα, κάνοντας ντου στον αγωνιστικό χώρο και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο γήπεδο. Πριν από την ήττα αυτή μετρούσε 3-4-1 δείχνοντας να πιστεύει στη σωτηρία, μετά τα γεγονότα του Σαββάτου πάντως είναι αμφίβολο σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές της. Μονόπλευρο το κίνητρο και εδώ, σε αποδόσεις καθαρού φαβορί το διπλό (4,60/ Stoiximan ), δεν πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι η Εσκισεχιρσπόρ ψάχνει στην ουσία ένα θαύμα για να σωθεί, καλύτερα να περιμένουμε τοliveγια να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις. Διαβάστε αναλυτικά για το Φινάλε της Τουρκίας εδώ .

1323. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία η Σιβασπόρ, για να έχει ελπίδες παραμονής χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στη Φενέρ και παράλληλα να την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα(θέλει ταυτόχρονα ήττα της Γκαζιαντέπ και να μην κερδίσει η Εσκισεχιρσπόρ). Μπορεί να τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (1-3-0), αλλά αυτό δεν της είναι αρκετό, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις έξι φορές στις προηγούμενες 33 αγωνιστικές (6-12-15 συνολικά), ενώ αξιοποίησε ελάχιστα και την έδρα της (4-8-4 εντός). Η Φενέρ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού ότι και να γίνει θα τερματίσει στη δεύτερη θέση, αποτυχία φυσικά η απώλεια του τίτλου από τη Μπεσίκτας, ο μοναδικός τρόπος για να μην είναι πλήρως αποτυχημένη η χρονιά, είναι να κατακτήσει το κύπελλο την ερχόμενη Πέμπτη όταν και θα αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι. Μονόπλευρο το κίνητρο υπέρ των γηπεδούχων ουσιαστικά εδώ, βέβαια δεν περιμένουμε από τη Φενέρ να εμφανιστεί χαλαρή, αφού πρέπει να διατηρηθεί σε φόρμα εν’ όψει τελικού, δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε τη μετριότατη Σιβασπόρ ακόμα και με αποδόσεις 4,00+ στον άσο, θα τηρήσουμε στάση αναμονής για τοlive. Διαβάστε αναλυτικά για το Φινάλε της Τουρκίας εδώ .

1316. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Μπορεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα η Γαλατά, ωστόσο θα κυνηγήσει την πέμπτη θέση, προκειμένου να «ξεχρεώσει» άμεσα την τιμωρία που της επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ. Για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Οσμανλισπόρ. Αντίθετα, η Καϊσέρισπορ πηγαίνει παντελώς αδιάφορη στην «Πόλη», κλείδωσε την παραμονή της την προηγούμενη αγωνιστική και αναμένεται να χαλαρώσει τα λουριά στην άμυνα, παίζοντας πιο ελεύθερα δίχως την πίεση του αποτελέσματος. Μεover2,5 συνδυάστηκαν όλες οι εντός έδρας νίκες της «τσιμ-μπομ», το ίδιο θεωρούμε πως θα συμβεί και πάλι, με την επιλογή άσου καιover2,5 να προσφέρεται σε απόδοση 2,30 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1322. ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Ματς κλειδί για τις ομάδες που παλεύουν για το τελευταίο εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Οσμανλισπόρ βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αφού δεν εξαρτάται από τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της και εφόσον κερδίσει θα επιτύχει το στόχο της. Σε δυσκολότερη θέση βρίσκεται η Ακισαρσπόρ, χρειάζεται όχι μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων από τα παιχνίδια της Κασίμπασα και της Γαλατασαράι. Η Οσμανλισπόρ μπορεί να μπαίνει από θέση οδηγού στην 34η αγωνιστική, αλλά σε περίπτωση που η Κασίμπασα κερδίζει την αδιάφορη Τραμπζονσπόρ θα πρέπει να κυνηγήσει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη, η Ακισάρ ούτως ή άλλως γνωρίζει εκ των προτέρων ότι παίζει στην ουσία για ένα μόνο αποτέλεσμα, με τα δεδομένα αυτά αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες επιδόσεις των δυο ομάδων στο σκοράρισμα, δεν περνάει απαρατήρητο το συνδυαστικόGG&over2,5 στο 1,95 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1317. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Παρά την ήττα στο εξάποντο με τη Ριζεσπόρ, η Γκαζιαντέπ κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια της, αφού αν δεν χάσει από τη βαθμολογικά αδιάφορη Ανταλιασπόρ θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και με ήττα (εφόσον βέβαια δεν κερδίσει Σιβασπόρ). Βρίσκεται πάντως σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, αγνοεί τη νίκη εδώ και 10 αγωνιστικές (0-3-7), ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα 15 παιχνίδια της (1-4-10). Η Ανταλιασπόρ έχει ξενοιάσει εδώ και καιρό, ικανοποιητική η παρουσία της ως νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία, έχει μάλιστα ήδη ξεκινήσει τα πλάνα της για τη νέα χρονιά, με τον Ετό (που τα κάνει όλα και συμφέρει στο σύλλογο) να ταξιδεύει την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεξικό, προκειμένου να πείσει το Ροναλντίνιο να έρθει στην ομάδα από του χρόνου. Η Ανταλιασπόρ έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ, πάντως μακριά από το σπίτι της έβγαλε αδυναμίες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν (3-3-10 εκτός). Για δυο αποτελέσματα παίζει στην ουσία η Γκαζιαντέπ,σε αποδόσεις αουτσάιντερ προσφέρεται η νίκη της απέναντι σε μια αδιάφορη αντίπαλο, θεωρούμε ότι από τη στιγμή που το Χ της αρκεί για να επιτύχει το στόχο της δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα και θα επιδιώξει να πάει σβηστά το ματς για την ισοπαλία, στο 3,50 η απόδοση του σημείου στον Stoiximan . Διαβάστε αναλυτικά για το Φινάλε της Τουρκίας εδώ .

1324. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Κάκιστο το κλίμα στην Τραμπζονσπόρ, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας της με 7-0 στην Αντάλια, που έφερε και την απομάκρυνση του τεχνικού Μαντιραλί. Χωρίς κανένα κίνητρο, με πολλές απουσίες, κάκιστο κλίμα και δίχως τον κόσμο της, υποδέχεται την Κασίμπασα, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, μιας και κυνηγάει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλει νίκη σε συνδυασμό με γκέλα της Οσμανλισπόρ για να τη δούμε το καλοκαίρι στο Γιουρόπα Λιγκ. Το κίνητρο τέτοια εποχή παίζει καθοριστικό ρόλο, η νίκη των φιλοξενούμενων «φορτώθηκε» και από το 2,40 που άνοιξε το διπλό, πλέον βρίσκεται στο 1,80. ΗBet365 προσφέρει το -0,5 ασιατικό διπλό στο 1,825, με την απόδοση να μη λέει όλη την αλήθεια για τη δυσκολία της αναμέτρησης, αλλά δε μπορούμε να στραφούμε και πουθενά αλλού, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται και στοlive.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1408. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Διπλά ματς-μπαράζ για το ποιες ομάδες θα παίζουν την επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Υπάρχει θέμα με την τυχόν τιμωρία της Τβέντε και τον υποβιβασμό της, όμως τη στιγμή που γράφεται η ακτινογραφία δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και έτσι οι ομάδες που παίζουν μπαράζ δεν ξέρουν αν θα πέσουν ακόμα και αν χάσουν.Πιστεύουμε ότι όλες οι ομάδες θα παίξουν χωρίς αυτό στο μυαλό τους και θα θέλουν να σωθούν χωρίς να περιμένουν δώρο από την Ομοσπονδία. Αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν αρκετά καλά τη σεζόν, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έχουν δώδεκα σερί ματς δίχως ήττα (7-5-0) και πηγαίνει με εξαιρετικά καλή ψυχολογία και στα δεύτερα ματς των μπαράζ. Στα πρώτα με τη Φένλο δεν εντυπωσίασε αλλά με τη νίκη της επί 1-0 στο πρώτο εντός έδρας ματς και την ισοπαλία στον επαναληπτικό προκρίθηκε. Η Ντε Γκράαφσαπ έκοψε τον τίτλο στον Άγιαξ με την ισοπαλία που πήρε την τελευταία αγωνιστική και θέλει και την επόμενη σεζόν να μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο. Στα πρώτα δύο ματς της για να φτάσει εδώ απέκλεισε τη Μάαστριχτ με δύο νίκες χωρίς μεγάλη δυσκολία, αφού ήταν ανώτερη. Δίνουμε σχεδόν ίσες πιθανότητες στις δύο ομάδες, δίκαιο το σετ.

702. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι-οφ στο πρωτάθλημα του Βελγίου.Η Ζούλτε Βάρεγκεμ (1-0-3 εκτός) αν και αδιάφορη κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει με το εντυπωσιακό 4-2 τη Γάνδη και κέρδισε μετά από εννιά αγώνες. Η πρωτοπόρος Κλαμπ Μπριζ (2-0-2 εκτός) κατέκτησε το πρωτάθλημα και πλέον είναι και αυτή αδιάφορη. Θα κάνει πάρτυ την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της. Δεν θα μπλέξουμε στοιχηματικά με το ματς.

701. ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Μέσα από τα χέρια της έχασε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Οστάνδη η Γκενκ, ωστόσο ακόμα παραμένει στην τέταρτη θέση, όπου και θέλει να διατηρηθεί ως το τέλος του πρωταθλήματος. Κάκιστο το κλίμα στην Άντερλεχτ, αφού όχι μόνο χάθηκε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό έγινε γνωρίζοντας το διασυρμό στην έδρα της μισητής Κλαμπ Μπριζ. Ένα βαθμό για να τερματίσουν δεύτεροι χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι, «καίγονται» οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στην έδρα τους μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Σε απόδοση 1,95 προσφέρεται στηνBet365 ο -0,25 ασιατικός άσος.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

703. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΑΝΔΗ

Η Οστάνδη (2-1-1 εντός) κατάφερε να κερδίσει τη Γκένκ με 2-1 με ανατροπή στις καθυστερήσεις. Έχει ακόμα ελπίδες για την τρίτη θέση και την τέταρτη, χρειάζεται όμως να συνεχίσει με νίκες. Η Γάνδη (1-0-3 εκτός) έχασε για τρίτο σερί ματς, δεύτερη συνεχόμενη με τεσσάρα, αυτή τη φορά από την αδιάφορη Ζούλτε. Η τρίτη θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά ανασφαλής αν χάσει και στην έδρα της Οστάνδης. Οι αποδόσεις αουτσάιντερ για τους γηπεδούχους έχουν αξία.

700. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ. – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μονός τελικός κυπέλλου ανάμεσα στη μέτρια και στην ήδη πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ. Η Αντμίρα έχασε με 1-3 εύκολα την τελευταία αγωνιστική από την αδιάφορη Ραπίντ, έπαιξε άσχημα, όμως αφού η Στουρμ δεν κέρδισε βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη. Η Σάλτσμπουργκ έκανε μία ακόμη καλή σεζόν και πήρε σχετικά άνετα το πρωτάθλημα, βέβαια θέλει το νταμπλ και είναι το μεγάλο φαβορί για να το πετύχει, αφού είναι καλύτερη ομάδα. Οι τιμές δεν έχουν αξία όμως, ένας τελικός είναι πάντα απρόβλεπτος.

---. ΑΙΝ. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Η απόσταση που χωρίζει την επιτυχία από την αποτυχία, είναι μία λεπτή γραμμή και αυτό το έζησε στο πετσί της η Άιντραχτ. Πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά η ήττα στη Βρέμη την έστειλε στα πλέι-οφ, όπου θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία να παραμείνει στη Μπουντεσλίγκα. Αντίπαλος της στα ματς της χρονιάς είναι η Νυρεμβέργη, η οποία δεν είχε άγχος στο φινάλε της Τσβάιτε Λίγκα, αφού γνώριζε πως θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Παιχνίδι ειδικών συνθηκών, κρίνονται οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς, με τις δύο ομάδες να δίνουν βαρύτητα στα μετόπισθεν ενόψει και της ρεβάνς που ακολουθεί τη Δευτέρα. Έστρωσε την άμυνα των «αετών» ο Κόβατς, σε αργό τέμπο τα τελευταία ματς της ομάδας του Βάισερ, που την προετοίμαζε για τα νοκ-άουτ παιχνίδια. Αναμένουμε ματς με μπόλικη τακτική, όπου κανείς δε θα θέλει να χάσει και τα λίγα γκολ έχουν το προβάδισμα, με τοunder2,5 στο 1,73 του Stoiximan να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

704. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Ούτε η ίδια η Μπάρνσλεϊ δεν περίμενε τόσο εύκολη επικράτηση κόντρα στην καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια της Λιγκ 1, το 3-0 του πρώτου αγώνα των ημιτελικών των πλέι-οφ δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «Reds». Για την ανατροπή θα παλέψει η Γουόλσολ, βέβαια τα τρία γκολ στην πλάτη δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια, ωστόσο είναι αναγκασμένη να παλέψει. Υπερβολικό το σκορ του πρώτου αγώνα, μπορούν έστω μια τιμητική νίκη οι γηπεδούχοι (2,20/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2140. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Διπλά ματς πλέι-οφ για το ποια ομάδα θα βρίσκεται του χρόνου στην πρώτη κατηγορία της χώρας, δεν μετράν τα εκτός έδραςγκολ.Η Φόλκερκ προκρίθηκε μπαράζ ανόδου αφού στα πλέι-οφ τερμάτισε πρώτη. Κέρδισε τη Χιμπέρνιαν με 3-2 στο δεύτερο ματς, ενώ στο πρώτο είχε φέρει 2-2. Η Κιλμάρνοκ τερμάτισε στην εντέκατη θέση στα πλέι-οφ υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και δεν κατάφερε να σωθεί αυτόματα. Έχει το πλεονέκτημα απέναντι στη Φόλκερκ αφού είναι καλύτερη ομάδα, αλλά δεν θα ποντάρουμε υπέρ της. Πάσο.

1342 ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Οι δύο μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής Ερεντιβίζιε τα δίνουν όλα για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Χέρακλες, έφτασε ως τον τελικό των πλέι-οφ με όπλο την έδρα και τον ενθουσιασμό της, κάτι που ισχύει εν πολλοίς και για την Ουτρέχτη. Ομάδες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά, δε διαφέρουν ιδιαίτερα και θεωρούμε πως δικαίως το σετ αποδόσεων είναι μοιρασμένο, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο στο 3,60 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

706. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πολύτιμο μπορεί να αποδειχτεί το 1-1 που απέσπασε η Μπόκα από το πρώτο ματς στο Μοντεβιδέο. Στο «Λα Μπομπονέρα» όπως είναι αυτονόητο έχει τον πρώτο λόγο, πιο έμπειρη ομάδα και με καλύτερο ρόστερ αλλά η Νασιονάλ μόνο εύκολη λεία δεν αποτελεί. Μην ξεχνάμε πως στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε ένα εκ των φαβορί, την Κορίνθιανς, με την πρόκριση της να έρχεται χάρις στα εκτός έδρας γκολ στη Βραζιλία. Οι Ουρουγουανοί έχουν βρει δίχτυα σε όλες τις εξόδους τους στη διοργάνωση, στο 2,15 βρίσκουμε το αμφίσκορο (GG) στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1409. ΛΕΟΝ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Διπλά ματς για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος του Μεξικό, μετράν τα εκτός έδρας γκολ.Η Λεόν (5-1-3 εντός) κέρδισε εντός έδρας με 4-1 τη Μορέλια εντός έδρα και κατάφερε να προκριθεί, αφού στο πρώτο ματς είχε μείνει στο 1-1. Παίζει καλά και αν συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να πάρει κάποιο αρκετά καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της στην έδρα της. Η Πατσούκα (2-4-3 εκτός) πέρασε με τη Σάντος Λαγκούνα, στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας έμεινε στο 1-1 και στην έδρα της κέρδισε με 3-2 σε ένα ματς-ροντέο. Ήταν καλύτερη και της άξιζε η πρόκριση. Θέλει να μην ηττηθεί στο πρώτο ματς για να έχει το προβάδισμα στην έδρα της στον επαναληπτικό. Δίκαιο δείχνει το σετ με οριακό φαβορί τη Λεόν.

708. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ροζάριο Σεντράλ και Ατλέτικο Νασιονάλ, οι Αργεντίνοι ναι μεν κέρδισαν με 1-0 στο πρώτο ματς αλλά τα πράγματα στο Μεντεγίν μόνο εύκολα δεν θα είναι. Η Ατλέτικο Νασιονάλ φημίζεται για τη δύναμη της έδρας της αλλά κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς τους δύο πιο κομβικούς παίκτες της και θα στερηθεί άλλους δύο καλούς επιθετικούς. Η Ροζάριο εκτός έδρας δεν «μασάει», 3-0-1 το φετινό ρεκόρ της όπου στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Γκρέμιο με διπλό στη Βραζιλία. Αν υπάρχει αξία είναι στο Χ2 που πληρώνει 2,25 στην Bet365,για τους πιο συνητηρητικούς υπάρχει και το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,925. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ