ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (30/12) σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

2431. ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ - ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ

Έξι σερί ήττες έχουν συμπληρώσει οι Μάρινερς (4/6GG&over2,5), μπροστά στο κοινό τους δεν κερδίζουν μετά την πρεμιέρα (1-1-4 εντός, 3/6over2,5, 4/6GG). Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μια νίκη στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές (1-2-3) και δεν έχουν πανηγυρίσει στις τελευταίες έξι εξόδους τους (1-2-4 εκτός, 5/7over2,5, 4/7GG). Σε κακή περίοδο βρίσκονται αμφότερες, σωστά προσαρμοσμένα και τα σετ, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε στην εν λόγω αναμέτρηση.

2434. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Βαλένθια, που είναι και τοπικό ντέρμπι, κλείνει την αυλαία της 17ης εμβόλιμης αγωνιστικής στην Ισπανία. Το "κίτρινο υποβρύχιο" παίζει πολύ ορθολογικό ποδόσφαιρο με τον Μαρθελίνο που είναι μετρ της τακτικής να προσαρμόζει τα πλάνα του αναλόγως τον αντίπαλο που έχει απέναντι του.

Έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε αντίθεση με την Βαλένθια που αγνοεί το τρίποντο εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-4-1) και δεν έχει πανηγυρίσει (αλλά ούτε και χάσει) ακόμα στο πρωτάθλημα με τον Νέβιλ στον πάγκο (0-2-0). Οι "νυχτερίδες" ίσως έχουν απουσίες στον αμυντικό τομέα (3 βασικοί αμφίβολοι) στον οποίο πάνω δουλεύει ο Άγγλος τεχνικός.

Θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ που βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα και στο "Μαδριγάλ" μέχρι στιγμής κέρδισε όλες τις δυνατές ομάδες που φιλοξένησε (Ρεάλ, Ατλέτικο, Σεβίλλη, Μπιλμπάο). Αντί για τον άσο όμως θα προτιμήσουμε τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1 (κάλυψη στο 1-1) που δίνουν συνδυαστική απόδοση 2,13 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ