ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης. Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

131. ΓΚΑΜΠΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης δίνει το προβάδισμα στην Γκαμπάλα, η οποία ευτύχησε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μετράει 2/2 νίκες ως γηπεδούχος στη διοργάνωση (με Ντιναμό Τιφλίδας και Κουκαρίκι) χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Ο Απόλλων διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του πρώτου ματς, αλλά είναι γεγονός ότι η απόδοσή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Στο Μπακού θα διεξαχθεί η ρεβάνς (180 χιλιόμετρα περίπου από τη Γκαμπάλα) και εκτιμούμε ότι πρόκειται για πολύ ισορροπημένο ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

132. ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Το 2-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Μπιλμπάο δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Αζέρους για ανατροπή, η ανωτερότητα των Βάσκων είναι ξεκάθαρη και αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στη ρεβάνς.

133. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση, έπειτα από το 0-0 στη Δανία, η Ομόνοια μετράει 2-2-1 ως τώρα στη διοργάνωση και 2-0-0 εντός έδρας, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ (2-0 τη Ντιναμό Μπατούμι και 1-0 τη Γιαγκελόνια). Η Μπρόντμπι έχει ξεκινήσει με 3/3 ήττες στο πρωτάθλημα και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με την πρόκριση στα πλεί-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η κακή αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη που αναμένεται να επικρατεί την ώρα του αγώνα, μας κάνουν να κοιτάμε προς τα αριστερά, ο Kyr_Lim πρόλαβε τον ασιατικό άσσο στο 1,825 της Bet365 , με το σημείο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1,675.

134. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Η Ρούμπιν πέρασε με 3-2 από την Αυστρία και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά ως τώρα στο πρωτάθλημα, όπου μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η Στουρμ ψάχνει στην ουσία νίκη με δυο τέρματα διαφορά και θα πρέπει αναγκαστικά να ρισκάρει, ενώ και αυτή έχει μπει νωχελικά στη σεζόν (0-2-0 στο πρωτάθλημα). Από το χαμηλό άσσο, θα προτιμήσουμε τα γκολ, με την εικόνα των αμυντικών γραμμών και των δυο ομάδων στην πρώτη αναμέτρηση, δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη να δούμε ακόμα ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ.

136. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δυο ομάδες, το 2-1 υπέρ της Μπελενένσες της δίνει απλώς ένα οριακό προβάδισμα. Η Γκέτεμποργκ (7-2-1 εντός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη) συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη Σουηδία και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της διέλυσε την Έρεμπρο με 6-0. Αντιθέτως για τη Μπελενένσες, αυτό θα είναι το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινά στις 15 Αυγούστου). Μπορούν οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και το καλύτερο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, τη νίκη τους σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan επέλεξε ο Kyr_Lim, με την απόδοση του σημείου να έχει ήδη πάρει την κατηφόρα.

137. Ι. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Το 2-0 υπέρ της Άλκμααρ δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Ολλανδούς, οι οποίοι ευνοήθηκαν από την αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη. Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό καμιά από τις δυο ομάδες (τα πρωταθλήματα Τουρκίας και Ολλανδίας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα), η ανάγκη των γηπεδούχων για δυο τουλάχιστον γκολ μας κάνει να στρεφόμαστε προς τα πολλά τέρματα.

138. ΟΝΤ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Ελαφρύ προβάδισμα πήρε η Έλφσμποργκ με το 2-1 που απέσπασε στο γήπεδό της, αν και βάση εμφάνισης δικαιούταν περισσότερα γκολ. Η Οντ δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε σε όλες τις διοργανώσεις (4/5 over 2,5 & GG) και στο πιο πρόσφατο για το πρωτάθλημα πέρασε με το εμφατικό 6-3 από την έδρα της Μιοντάλεν. Η Έλφσμποργκ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της (4-3-3 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, τα πέντε τελευταία χωρίς τρίποντο) και σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο στη ρεβάνς. Μοιρασμένο ορθά το σετ, προς το αμφίσκορο κοιτάμε εδώ.

139. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Μεγάλο βήμα πρόκρισης έκανε η Ρόζενμποργκ χάρη στη νίκη της με 3-2 στην Ουγγαρία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα επικράτησε με 3-2 εντός επί της Σάρπσμποργκ και συμπλήρωσε έτσι έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ντέμπρετσεν δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα (1-2-0) και δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί στο ρυθμό των Νορβηγών τη συγκεκριμένη περίοδο. Θεωρούμε ότι η Ρόζενμποργκ θα ζευγαρώσει τις νίκες της, τον ασιατικό άσσο -0,75 στο 1,75 της Bet365 επέλεξε ο Kyr_Lim, σημείο που ήδη εμφανίζει πτώση.

140. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΧΑΪΝΤΟΥΚ

Καθαρό προβάδισμα πρόκρισης έχει η Χάιντουκ έπειτα από το 2-0 του πρώτου αγώνα. Η Στρόμσγκοντσετ έρχεται από το εμφατικό 6-0 στην έδρα της Τρόμσο και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς, αντιθέτως η Χάιντουκ παραχώρησε 2-2 στη Σλάβεν Μπελούπο και μετράει πλέον 0-3-1 εντός των συνόρων. Η ανάγκη των γηπεδούχων για δυο τουλάχιστον τέρματα, σε συνδυασμό με την εικόνα που μας έχει δείξει ως τώρα η Χάιντουκ στη διοργάνωση, μας στρέφει προς το over 2,5 στο 1,80 της Bet365.

141. ΧΑΠΟΕΛ ΙΡΟΝΙ Κ.Σ. – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης έχει η Λίμπερετς χάρη στο 2-1 που απέσπασε στην έδρα της, η μείωση του σκορ ήρθε για τους Ισραηλινούς στο 89’. Οι Τσέχοι έχουν ξεκινήσει και τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα (1-1-0), σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς (σέντρα στις 22 Αυγούστου). Στη Νετάνια θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, περίπου 150 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της Χάποελ, σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ, θα το προσπεράσουμε.

148. ΒΟΡΣΚΛΑ ΠΟΛΤΑΒΑ – ΖΙΛΙΝΑ

Με 2-0 επικράτησε η Ζίλινα στην έδρα της και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι-οφ. Η Βόρσκλα αγνοεί τη νίκη μέσα στη σεζόν, αφού στο πρωτάθλημα μετράει 3/3 ισοπαλίες, η Ζίλινα έχει 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ο συνολικός απολογισμός της μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι 7-0-0! Καθοδική η πορεία του άσσου, ωστόσο η Βόρσκλα δεν μας έχει πείσει με τις ως τώρα εμφανίσεις της ώστε να τη στηρίξουμε, ενώ δεν πάμε ούτε στην κόντρα, καθώς η Ζίλινα επιτυγχάνει το στόχο της πρόκρισης ακόμα και με ήττα με ένα τέρμα διαφορά.

152. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ

Έκανε την έκπληξη η Ραμποτνίσκι στον πρώτο αγώνα και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 αυξάνοντας τις ελπίδες της για πρόκριση. Πάντως ως τώρα στη διοργάνωση μετράει δυο ήττες στις ισάριθμες εξόδους της (από Φλόρα Ταλίν και Γιελγκάβα). Για την Τραμπζονσπόρ ένα ενδεχόμενος αποκλεισμός θα προκαλέσει αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας, το κλίμα στις τάξεις της ήδη φαίνεται να μην είναι το καλύτερο δυνατό. Μπορεί η διαφορά ποιότητας να είναι μεγάλη, αλλά ο άσσος δεν έχει την παραμικρή αξία.

142. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΖΥΡΙΧΗ

Σπουδαία νίκη με 1-0 απέσπασε στην Ελβετία η Ντιναμό Μίνσκ κάτι που της επιτρέπει να αγωνιστεί για δυο αποτελέσματα στη ρεβάνς. Στο γήπεδό της έχει συμπληρώσει οχτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ζυρίχη βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, ενώ το ξεκίνημα της στη σεζόν είναι αρκετά προβληματικό (0-2-2), κάτι που οδήγησε στην αποπομπή του κόουτς Μέιερ, με τους βοηθούς του να καθοδηγούν την ομάδα τη ρεβάνς της Λευκορωσίας. Το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Ντιναμό Μίνσκ αλλά στο γήπεδό της Μπρεστ (350 χιλιόμετρα απόσταση), ωστόσο τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχουν μαζευτεί για τους φιλοξενούμενους, καθιστούν φαβορί της αναμέτρησης τους Λευκορώσους, με τον ασιατικό άσσο -0,25 στο 1,90 της Bet365 να αποτελεί επιλογή των Young Guns .

143. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Καθάρισε στην ουσία την πρόκριση η Μπορντό, το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης δύσκολα ανατρέπεται, αν και η ΑΕΚ πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Δεν ξέρουμε με τι διαθέσεις θα παραταχθούν οι δυο ομάδες, προχωράμε παρακάτω.

144. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΤΟΥΝ

Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει τα πάντα ανοιχτά αναφορικά με την πρόκριση. Η Βαντούζ δείχνει σιγά-σιγά να επηρεάζεται από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να βγάζει κόπωση εσχάτως (0-2-1 στα τρία πιο πρόσφατα), αντιθέτως η Τουν δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και ως τώρα είναι πιο αποτελεσματική όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Μοιρασμένο το σετ, οι Young Guns επέλεξαν στο ασιατικό διπλό 0:0 στο 1,85 της Bet365 , θεωρώντας ότι η ανάγκη των γηπεδούχων για να κυνηγήσουν τη νίκη, θα επιτρέψει στην Τουν να βρει τους απαραίτητους χώρους στο ανοιχτό γήπεδό.

145. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Η εκτός έδρας νίκη με 1-0 που πήρε η Κοπεγχάγη στην Τσεχία, της δίνει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς μετράει 5-0-0 στα φετινά επίσημα παιχνίδια της. Η Γιάμπλονετς άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα βάση εμφάνισης, αφού δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ απέναντι στους Δανούς, ωστόσο προέρχεται από κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, όπου και παραχώρησε 2-2 στο γήπεδό της στη Μποέμιανς. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, δεν θα πάρουμε πλευρά.

146. ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σοκ για τη Γουέστ Χαμ, αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και θα πρέπει να κερδίσει στη Ρουμανία για να προκριθεί. Η Άστρα πραγματοποιεί μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (1-1-2, 4/4 over 2,5 & GG), ωστόσο βρίσκεται στα πρόθυρα μιας ιστορικής πρόκρισης και όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στο επερχόμενο παιχνίδι. Η Γουέστ Χαμ έχει προβληματίσει με τη μέχρι τώρα εικόνα της στη διοργάνωση, ενώ θα έχει και σημαντικές απουσίες στο κέντρο άμυνας και στην επίθεση. Τον ασιατικό άσσο +0,25 επέλεξε ο Kyr_Lim στο 1,825 της Bet365, με την απόδοση του σημείου να κινείται πτωτικά τις τελευταίες ώρες.

147. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο στη Σουηδία, το τελικό 3-1 του δίνει σαφές προβάδισμα ώστε να συμμετάσχει στα πλέι-οφ. Εκμεταλλεύτηκε το ανοιχτό γήπεδο που βρήκε και χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Η ΑΪΚ αντέδρασε στην ευρωπαϊκή ήττα, περνώντας με 2-1 από την έδρα της Νόρκεπινγκ και δεν δείχνει διάθεση να παραδοθεί χωρίς μάχη στη ρεβάνς. Θεωρούμε ότι ο Ατρόμητος θα βρει εκ νέου αρκετούς χώρους, ενώ και η ΑΪΚ είναι ομάδα με επιθετικές αρετές, κάτι που μας κάνει να κοιτάμε προς το αμφίσκορο στο 1,83 της Bet365.

149. ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Ελαφρύ προβάδισμα πήρε η Σταντάρ χάρη στη νίκη της με 2-1 στο Βέλγιο. Η Ζελέζνιτσαρ πρέπει να αισθάνεται τυχερή που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά και μετράει δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Σταντάρ έρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 εντός τη Ζούλτε) και δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει ρυθμό. Ποιοτικότερη ομάδα η φιλοξενούμενοι, όμως θα παραταχθούν με απουσίες στην άμυνα και το έργο τους στη ρεβάνς σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο.

150. ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Σπουδαία νίκη για τη Ζόρια με 2-0 στο Βέλγιο, έβαλε ισχυρές βάσεις ώστε να συνεχίσει στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα έκανε την πρώτη της ήττα (0-2 στην έδρα της Σταλ) με τον προπονητή της να προβαίνει σε εκτεταμένο ροτέισον. Η Σαρλερουά θα κυνηγήσει μια μεγάλη ανατροπή στην Ουκρανία (το παιχνίδι θα γίνει στο Κίεβο, 510 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η Ζόρια), ωστόσο με βάση την εικόνα της πρώτης αναμέτρησης φαντάζει πολύ δύσκολο να τα καταφέρει.

151. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΤΑΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ

Το 3-0 υπέρ της Σεν-Ετιέν δεν αφήνει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στους Ρουμάνους, που απλώς θα κοιτάξουν να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

153. ΦΙΤΕΣΕ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Πλήρης η κυριαρχία της Σοαυθάμπτον στο πρώτο ματς, η νίκη της με 3-0 της δίνει στην ουσία το εισιτήριο για τα πλεί-οφ. Δεν θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς αναμένεται ροτέισον από τους Άγγλους που το σαββατοκύριακο κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημά τους.

154. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΠΑΟΚ

Σπουδαία νίκη με 1-0 πήρε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αν και από το 2ο λεπτό αγωνίζονταν με παίχτη λιγότερο, κατάφερε να είναι πιο απειλητικός από τους Σλοβάκους και να πάρει το τρίποντο με γκολ στο 83’. Προβληματική η έναρξη της σεζόν για τη Σπάρτακ Τρνάβα (0-0-2 στο πρωτάθλημα), ψάχνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη. Ανοιχτή η ρεβάνς (θα διεξαχθεί σε γήπεδο 60 χιλιόμετρα μακριά από την Τρνάβα), σαφώς ανώτερη ποιοτικά η ομάδα του Δικεφάλου, ωστόσο το διπλό κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, προτιμότερη επιλογή δείχνει το over.

155. ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ. – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Εύκολη επικράτηση για την Κράσνονταρ στο πρώτο παιχνίδι, το 2-0 είναι φτωχό βάση της εικόνας του αγώνα. Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μπορεί να είναι μέτριο (1-1-1), δείχνοντας ότι έχει στραμμένη την προσοχή της στην Ευρώπη την περίοδο αυτή. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα χρειαστεί μια σπουδαία εμφάνιση προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, όμως η πρόσφατη εικόνα της (0-1-2 σε όλες τις διοργανώσεις) δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας των Ρώσων.

157. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Με 1-0 επικράτησε η Ντόρτμουντ στην Αυστρία, ήταν καταιγιστική στην πρώτη ώρα του αγώνα, όμως φάνηκε να μένει από δυνάμεις από εκεί και ύστερα και απειλήθηκε με την ισοφάριση. Πρώτο παιχνίδι για τον Τόμας Τούχελ μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας, θα θελήσει να κάνει ποδαρικό με το δεξί. Η Βακ Πέλετς (0-1-1 στο πρωτάθλημα) θα έχει δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς και θα επιδιώξει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με μια θετική εμφάνιση.

158. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Καϊράτ χάρη στη νίκη της με 2-1 στο Καζακστάν, με την έκταση του σκορ να την αδικεί. Προετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (είχε ρεπό αυτό το σαββατοκύριακο), αλλά προηγουμένως ταξιδεύει στη Σκωτία με σκοπό να μην ηττηθεί. Η Αμπερντίν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ και θα ψάξει για την ανατροπή στο γήπεδό της προκειμένου να βρεθεί στα πλέι-οφ. Πιο κλειστό περιμέναμε το σετ, οι Καζάκοι έχουν αξιοπρόσεκτη πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση και δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία για τους αντιπάλους τους.

159. ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Ντροπιαστική ήττα γνώρισε η Σαμπντόρια στο πρώτο παιχνίδι, ηττήθηκε με 0-4, αποτέλεσμα που ουσιαστικά την αφήνει εκτός Ευρώπης, με τον προπονητή Βάλτερ Τζένγκα να είναι στα πρόθυρα της απόλυσης προτού καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η Βοϊβοντίνα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στην Ιταλία, ενώ και στο πρωτάθλημα, με ανεβασμένη ψυχολογία, πήρε το πρώτο της τρίποντο (2-0 εντός επί της Γιάβορ Μάτιζ). Η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί, δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω.

160. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΚΟΥΚΕΣΙ

Το παιχνίδι στην Αλβανία διεκόπη στο 51ο λεπτό (1-2 υπέρ της Λέγκια μέχρι εκείνο το σημείο), λόγω ρίψης πέτρας από τους φιλάθλους των γηπεδούχων, η οποία χτύπησε παίχτη της Λέγκια. Η ΟΥΕΦΑ κατοχύρωσε το παιχνίδι με 3-0 υπέρ της Λέγκια, με τον επαναληπτικό να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

156. ΛΑΝΟΥΣ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Στο μέσο της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα η Λανούς (12η), ενδιαφέρεται για το κύπελλο, για αυτό και στον προηγούμενο γύρο αγωνίστηκε με βασικούς. Η Νουέβα Σικάγο παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (0-8-11) και παίρνει στα σοβαρά το θεσμό, αφού στο πρωτάθλημα δείχνει να ξεμένει από στόχους. Ανώτερη ομάδα η Λανούς, αν δει με σοβαρότητα το παιχνίδι δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στην επικράτηση.

161. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΑΛΤΑΧ

Με 2-1 επικράτησε η Άλταχ στην έδρα της και θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Η Γκιμαράες ήταν ελαφρώς πιο απειλητική, αλλά λιγότερο ουσιαστική, όμως με το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση. Η πρωτάρα στην Ευρώπη Άλταχ, καλείται να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ενώ αντιμετωπίζει δυσκολίες στο πρωτάθλημα λόγω των παράλληλων υποχρεώσεων (2/2 ήττες). Καλύτερη ομάδα έδειξαν να έχουν οι Πορτογάλοι, όμως οι χαμηλές τιμές στον άσσο μας αφήνουν αδιάφορους.

162. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Κύπελλο Αργεντινής, μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια για την Τέμπερλεϊ (0-3-1), παραμένει στο μέσο της βαθμολογίας (16η) και δείχνει να την ενδιαφέρει το κύπελλο. Η Ντεφένσα δείχνει σε ανοδική πορεία έχοντας δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αν και παραμένει ακόμα αρκετά χαμηλά (24η), ενώ δεν φαίνεται να πολυενδιαφέρεται για το κύπελλο. Δεν είναι ξεκάθαρες ακόμα οι προθέσεις των δυο προπονητών, θα το προσπεράσουμε.

163. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Νίκη μετά από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την Πατριότας (1-0 τη Τζούνιορ), 2-0-1 ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Η Λος Μιγιονάριος έχει 3/3 ισοπαλίες ως τώρα στο πρωτάθλημα (3/3 under 2,5, 2/3 NG). Δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε ακόμα μια ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ