ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης12/3. Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης12/3

135. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Λογικό φαβορί, χωρίς στοιχηματική αξία πάντως, ο άσος.

136. ΖΕΝΙΤ – ΤΟΡΙΝΟ

Φουριόζα μέσα στο 2015 η Ζενίτ (3-0-0 με τέρματα 7-0 σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ, όλα τα γκολ της οι Χουλκ και Ροντόν), είναι και εξαιρετική εντός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ με ρεκόρ 12-1-0 (γκολ 30-6) από το 2008 και μετά! Η Τορίνο ηττήθηκε μετά από πολύ καιρό στο πρωτάθλημα (6-6-1 πλέον στα 13 τελευταία), μπορεί να σκοράρει ανελλιπώς στα δώδεκα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (10/12 goal-goal) και μέχρι πρότινος να ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά τώρα ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει πάρα πολύ και οι Ιταλοί δεν δείχνουν να είναι σε αυτό το επίπεδο. Δεν είναι κανένα κελεπούρι ο άσος, αυτή είναι όμως η διαφορά των δύο ομάδων, στο 1,66 άνοιξε η νίκη των Ρώσων κι έχει πέσει στο 1,61 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

137. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΙΝΤΕΡ

Βάσει της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων φέτος, είναι απόλυτα λογικό η αγορά να πηγαίνει προς τα αριστερά. Εξαιρετική στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς η Βόλφσμπουργκ – παρά την πρόσφατη ήττα της – και με επίθεση που πετάει «φωτιές» (μετράει και 13-3-1 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις), μόνιμα αναξιόπιστη σε όλη τη σεζόν η Ίντερ με απλώς κάποια ξεσπάσματα. Από 1,83 ο άσος έπεσε μέχρι το 1,62 και ανέβηκε στο 1,70 στην Bet365, στο 1,625 βρίσκεται στην Ασία, όσοι δεν πρόλαβαν το 1,83 η αναμονή του live θα δώσει λογικά την ευκαιρία για καλύτερες τιμές. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

138. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Ακόμα ένα αμφίρροπο ματς, δεν είναι το ίδιο καλή όπως πριν τη διακοπή η Κλαμπ Μπριζ που στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Άαλμποργκ, η Μπεσίκτας άφησε εκτός τη Λίβερπουλ, βολεύεται περισσότερο να παίζει μακριά από την έδρα της (που δεν έχει φέτος) και στην Ευρώπη την τρέχουσα σεζόν έχει χάσει μόνο από Άρσεναλ και Λίβερπουλ εκτός έδρας με 1-0 (6-4-2 ρεκόρ). Στο 1,775 άνοιξε το +0,25 ασιατικό διπλό ( Bet365) κι έχει φτάσει στο 1,95, καθόλου άσχημη απόδοση πλέον. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

139. ΝΤΝΙΕΠΡ – ΑΓΙΑΞ

Ξανά στο Κίεβο, όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς της στην Ευρώπη, θα αγωνιστεί η Ντνιέπρ που επέστρεψε δυναμικά από τη διακοπή, σε πολύ καλή φόρμα, όμως, είναι και ο Άγιαξ, που συμπλήρωσε αισίως εφτά ματς αήττητος (6-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ψυχολογία και ο Ντε Μπουρ κάνει λόγο για… τελικό. Με το Χ2 πηγαίνει ο Betol , στο 1,75 του Stoiximan που υποχωρεί (1,725 στην Ασία από 1,75, είχε ανοίξει στο 1,625). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

140. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Ισπανικός εμφύλιος στο “Ελ Μαδριγάλ”, πόντο – πόντο πάνε οι δύο ομάδες στην Λα Λίγκα, εξαιρετική εντός έδρας η Βιγιαρέαλ (10-0-3 στο πρωτάθλημα, έχασε μόνο από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια), κάτοχος του θεσμού η Σεβίλλη, εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση… Αμφότερες έχουν ποιότητα μπροστά, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, αν και το ότι πρόκειται για πρώτο ματς σε νοκ-άουτ φάση αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

141. ΕΒΕΡΤΟΝΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Κοντράρεται ο άσος, στο 2,30 αυτή την ώρα, μπουκ και αγορά φαίνεται να ξεχνούν την πολύ καλή παρουσία της Έβερτον ως τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει πλέον κανένα άλλο στόχο να κυνηγήσει. Από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η Ντιναμό Κιέβου, σίγουρα υπολογίσιμο μέγεθος αλλά και ποιοτικά τουλάχιστον ένα σκαλί κάτω από τα “ζαχαρωτά”. Οι πιο συντηρητικοί καλύπτουν την ισοπαλία.

142. ΝΑΠΟΛΙΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Καμία από τις δύο δεν είναι ομάδα μεγάλης εμπιστοσύνης. Η Νάπολι, πάντως, απέκλεισε πολύ εύκολα την Τραμπζονσπόρ στην προηγούμενη φάση, ενώ η Ντιναμό ζορίστηκε πολύ κόντρα στην Άντερλεχτ. Έχουν τις προϋποθέσεις να φτάσουν βαθειά στο θεσμό οι παρτενοπέι, χωρίς να σκίζουμε τα ρούχα μας, το προβάδισμα νίκης το παίρνουν δίκαια, με τον άσο να πληρώνει 1,70 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

143. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΡΟΜΑ

Ιταλικός εμφύλιος για δεύτερη σερί χρονιά για τη Φιορεντίνα στο Γιουρόπα Λιγκ (πέρσι αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους), οι βιόλα έρχονται από συντριβή με 4-0 από τη Λάτσιο τη Δευτέρα, βγάζοντας κούραση κι έχουν ξανά προβλήματα απουσιών, η Ρόμα έχει… κουράσει άπαντες με τις ισοπαλίες της, μετρώντας 2-10-1 στα 13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνη λύση το Χ που πληρώνει 3,25 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

144. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Αμφότερες με τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα του Μπαρτσελόνα-Νασιονάλ, αν εκείνο λήξει Χ δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεφύγει και το συγκεκριμένο από την ισοπαλία.

145. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Πιέζεται ιδιαίτερα το διπλό της Ρίβερ, που κατέβασε δεύτερα στο πρωτάθλημα στοχεύοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού στον όμιλο ξεκίνησε με μια ήττα και μια ισοπαλία. Οι πιστοί ακολουθούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ