ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (5/3). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

---. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΧΑΝΙΑ

Προσηλωμένος στο στόχο της ανόδου ο Απόλλων, που δεν θα έλεγε όμως όχι και σε μια καλή πορεία στο κύπελλο με οδηγό το 1996. Με τον Βοσνιάδη στον πάγκο είναι σταθερά καλός και πάντα δυνατός εντός έδρας (8-2-0 στο πρωτάθλημα, 9-4-0 μαζί με το κύπελλο, με τις ισοπαλίες κόντρα σε Εργοτέλη, Λεβαδειακό, ΑΕΚ και Παναιγιάλειο). Τα Χανιά έχασαν και τα τρία τελευταία εκτός έδρας και οι πολλές αλλαγές στον πάγκο τους δεν βοηθάνε (νέος τεχνικός εδώ και δύο αγωνιστικές ο Τίμος Καβακάς). Φαβορί οι γηπεδούχοι, στο 1,85 προσφέρεται ο άσος στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

200. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το δανέζικο κύπελλο, φαβορί η Κοπεγχάγη, δεν διαφωνούμε, σε τέτοια ματς η φανέλα μετράει λίγο παραπάνω.

201. ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το ελληνικό κύπελλο, 1-1 το ματς στην Κρήτη, σαφές το προβάδισμα της Ξάνθης, που έχει σαν μεγάλο στόχο φέτος τη διάκριση στο θεσμό, μιας και ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός. Ο ΟΦΗ του Αναστόπουλου θα το παλέψει όσο μπορεί, άλλωστε η πιθανότητα για παραμονή δεν υπάρχουν αν δεν του επιστραφούν οι χαμένοι βαθμοί, πάει όμως στην Ξάνθη μόνο με 13 παίχτες. Ενδεικτικές οι τιμές του ζευγαριού, από την άλλη οι γηπεδούχοι προκρίνονται ακόμα και με 0-0…

Πάμε στοίχημα LIVE

202. ΜΠΡΕΣΤ – ΟΣΕΡ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία της ματς, η Μπρεστ πάντως είναι ακόμα μέσα στο στόχο της ανόδου και παραμένει αήττητη εντός έδρας (9-7-0 σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ η Οσέρ που έχασε και τη Δευτέρα έχει μείνει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) μόνο με το κύπελλο. Βολεύονται να παίζουν εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, 7-10-2 μετράνε σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ηττηθεί μόνο από την Ντιζόν τον Αύγουστο και από την Μπαστιά στο Λιγκ Καπ. Με το Χ2 (+0,5) να πληρώνει 1,975 στην Bet365, η αξία είναι στα δεξιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

203. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του σουηδικού κυπέλλου (όμιλοι των τεσσάρων, παίζουν από μια φορά μεταξύ τους), εκτός συνέχειας η Τζουργκάρντεν, την πρόκριση στον όμιλο θα πάρει εκτός εξιαρετικού απροόπτου η Νόρκεπινγκ (2/2 νίκες με 6-0 γκολ, αρκεί να κρατήσει το +8 από τη Νόρμπι, μοναδική ομάδα που μπορεί να τη πιάσει). Δεν έχει ψωμάκι εδώ…

204. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το δανέζικο κύπελλο, τη Δευτέρα συναντήθηκαν στο πρωτάθλημα, με την Άαλμποργκ να κερδίζει με 1-3. Και πάλι αμφίρροπο πολύ μοιάζει, δεν είναι αουτσάιντερ το διπλό.

205. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Πρώτος ημιτελικός για το Κόπα Ιτάλια, αρκετά τα ερωτηματικά και για τις δύο ομάδες, σε τέτοιο παιχνίδι το -1 ασιατικό του άσου δεν έχει αξία, από την άλλη και η κόντρα είναι δύσκολη, αφού το “Γιουβέντους Στάντιουμ” είναι ανηφορικό για όλες της ομάδες της χώρας.

206. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Πορτογαλίας, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, δυνατή στην έδρα της η Νασιονάλ (7-2-3 στο πρωτάθλημα), ευκαιρία για εκείνη η διάκριση στο θεσμό, η Σπόρτινγκ τελευταία ζορίζεται (1-3-2), έρχεται από αποκλεισμό στο Γιουρόπα και ήττα με 3-0 στο Οπόρτο, απογοήτευση κα κούραση ίσως παίξουν το ρόλο τους. 1Χ.

Πάμε στοίχημα LIVE

207. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Ήττα στο υψόμετρο της Ορούρο (2-0) για τη Ρίβερ στην πρεμιέρα, η Τίγκρες καθάρισε 3-0 την Χουάν Αουρίτς, κοντράρεται το ασιατικό χάντικαπ (-1,25) των γηπεδούχων.

208. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Αμφότερες οδηγούν την κούρσα στα εγχώρια πρωταθλήματα τους, δυνατή η παρουσία της Ατλ. Νασιονάλ στις διεθνείς διοργανώσεις τελευταία, η Εστουδιάντες μετράει 5/5 νίκες στα τελευταία παιχνίδια της. Όχι και τόσο εύκολο το 2,00 του άσου.

209. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Αδύναμη μακριά απ’ την έδρα της η Δε Στρόνγκεστ, αδύναμη γενικά φέτος –για τα δεδομένα της- η Ουν. Ντε Τσίλε, έπειτα από δύο ήττες στον όμιλο είναι υποχρεωμένη να κερδίσει απόψε.

210. ΧΟΥΑΝ ΑΟΥΡΙΤΣΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟ

Νο Bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ