ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (28/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (28/8).

1316. ΑΑΡΧΟΥΣ– ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Κοπεγχάγης ηΑάρχουςμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, οι φιλοξενούμενοι αν και έμειναν πίσω στο σκορ 2 φορέςβρήκανταψυχικάαποθέματα ναισοφαρίσουνισάριθμεςφορές, 2-0-1 ο εντός έδραςαπολογισμόςτηςΑάρχους, και στα 3επιβεβαιώθηκετο over 2,5, αξίζει να σημειωθεί πως τα 4 τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας έληξαν over 3,5 και goal-goal! Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τηνΜίντιλαντπροέρχεται η Έσμπιεργκ, 1-1-1 μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, στα 2επιβεβαιώθηκετο over 2,5. Επιθετικά ικανότατες οι δύο ομάδες με τις άμυνες τους παράλληλα να μην εμπνέουν ιδιαίτερηεμπιστοσύνη.Επιλογή των Young Guns το over 2,5 το οποίο και πρόλαβαν στην απόδοση 1,75 της Bet365.

1363. ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ -ΛΕΧΙΑΓΚΝΤΑΝΣΚ

Χωρίς νίκη φέτος οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε 0-3-3 και προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τηνΣλασκ.Επιτέλους νίκη για τηνΛέχιαη οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας τηςΓκόρνικ. Δεν μας έχουν πείσει οι φιλοξενούμενοι πως μπορούν να πάρουνεύκολατέτοιου είδους παιχνίδια, πάμε παρακάτω.

1119. ΟΥΝΙΟΝΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΛΕΙΨΙΑ

Ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Μόναχο ηΟυνιόνμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, τυχερό αποτέλεσμα για τουςπρωτευουσιάνουςμε τους γηπεδούχους να έχουν 2 δοκάρια και ένα χαμένοπέναλτι, μετάκαι από αυτό το αποτέλεσμα παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό 0-3-1. Ήττα εκτός προγράμματος για την Λειψία η οποία έχασε δίκαια 0-1 εντός έδρας από την ΣανΠαουλί, 2-1-1 πλέον ο απολογισμός της, εκτός έδρας πάντως έχει το απόλυτο με 2/2 νίκες. Διπλό.

1120. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ –ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Από σπουδαία νίκη με 1-2 στην έδρα τηςΦορτούναπροέρχεται η Φράιμπουργκ,με 2 τέρματα μέσα σε 7 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ναπεράσουννικηφόρα από μια πολύ καλή έδρα, 3-0-1 πλέον ο απολογισμό τους στο πρωτάθλημα.Παρέμενεαήττητη (3-1-0) στο πρωτάθλημα ηΣαντχάουζενκαθώς πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Χάντεχαϊμ. Over 2,5 τα 3 από τα 4 φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων. Λογικά οι γηπεδούχοι θα πάρουν ακόμα ένα τρίποντο και θα βάλουν φρένο στο ξέφρενο ξεκίνημα των φιλοξενούμενων.

1121. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα τηςΣανχάουζεναπέσπασε η Χάιντεχαϊμ σε ένα παιχνίδι χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά στα δύο καρέ. Στις νίκες έστω και με μέτριαεμφάνισηεπέστρεψε η Καϊζεσλάουτερν η οποίαεπικράτησεεντός έδρας με 1-0 της Πάντερμπορν, no goal και τα 4 φετινά παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Λογικά οι γηπεδούχοι θαπαίξουνγιαακόμαένα ματς με αμυντικούς προσανατολισμούς, προβάδισμα στα λίγα γκολ.

1317. ΧΑΜΑΡΜΠΙ–ΚΑΛΜΑΡ

Βρίσκει τα πατήματα της ηΧάμαρμπιη οποία πήρε τον βαθμό τηςισοπαλίαςαπό την έδρα της Τζουργκάρντεν με τις δύο ομάδες νααναδεικνύονταιισόπαλες 2-2, μετά και από αυτό τοαποτέλεσμαοι «πράσινο» παρέμειναναήττητοιγια 3ο σερί ματςμετρώντας1-2-0, 4-2-3 ο εντός έδρας απολογισμός τους φέτος. Τρίτη σερί ήττα για τηνΚάλμαρη οποία πρόσφατα έχασε εντός έδρας 0-3 από την Έλφσμποργκ, 2-1-7 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Άσος.

1353. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ– ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Έχει πάρει τον αέρα της Βαλερένγκα η Αάλεσουντ τα τελευταία χρόνια στο «Κόλορ Λάιν» (έξι σερί νίκες), στηρίζεται στο γήπεδό της φέτος, εκεί όπου είναι αήττητη τρεις μήνες και μετράει 4/5 νίκες. Προσγείωση στην πραγματικότητα για τη Βαλερένγκα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα ντέρμπι, 3/4 ήττες και επιθετική δυστοκία με μόλις ένα γκολ ενεργητικό.Στο πλευρό των γηπεδούχων, επιλογή ο ασιατικός άσος 0:0, με απόδοση 1,90 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1217. ΠΑΡΙ –ΜΠΡΕΣΤ

Νο bet.

1218. ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΣ–ΣΟΣΟ

Με ρεζέρβες από το κέντρο και πίσω ηΜπουργκκατάφερε και κράτησε για πρώτη φορά φέτος το μηδέν στα μετόπισθεν στο παιχνίδι τουΛιγκΚαπαπέναντι στηνΝανσίτην οποία καιαπέκλεισετελικώς στην διαδικασία των πέναλτι, 4/4 over 2,5 φέτος για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, όλα goal-goal. Χωρίς νίκη σε καμία επίσημη διοργάνωση φέτος ηΣοσό.Πρόσφατα αποκλείστηκε και από τοΛιγκΚαπκαθώς ηττήθηκε 2-0 από τηνΤουρ, για το πρωτάθλημα μετράει 0-3-1, όλα under 2,5, τα 2 τελευταία της goal-goal. Καλές τύχες έχει τοαμφίσκορομε τηνΣοσόπάντως να διαθέτει την εμπειρία απέναντι σε μια τέτοια αντίπαλο για να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

1219. ΝΤΙΖΟΝ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Δεύτερη φορά που βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες καθώς έπαιξαν πριν 2 εβδομάδες για τοΛιγκΚαπ, ισοπαλία 3-3 τότε με την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι και να την παίρνει η Ντιζόν. Πρόσφατη νίκη 2-0 επί τηςΛάνςγια τους γηπεδούχους οι οποίοι πέτυχαν τη δεύτερη σερί νίκη τους σε επίσημα παιχνίδια, 2-1-1 ο φετινός τους απολογισμός στο πρωτάθλημα, τα 2 από τα 4 έληξαν over 2,5. Ανώμαλη προσγείωση για τηνΚρετέιγη οποία έχασε δίκαια εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή 1-2 από τηνΜετς, έχουν σκοράρει σε όλα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοιδέιχνουνπως επιθετικά τουλάχιστονβρίσκονταισε αρκετά καλή κατάσταση. Πάμε με τα γκολ και το over 2,5.

1220. ΚΛΕΡΜΟΝ–ΝΑΝΣΙ

Αήττητη στο πρωτάθλημα παραμένει ηΚλερμρόςμετά και από 4 αγωνιστικές έχοντας απολογισμό 2-2-0, πρόσφατα γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια τουΛιγκΚαπχάνοντας 3-2 στην έδρα τηςΕβιάν, under 2,5 και no goal τα 3 από τα 4 φετινά της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Με αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεση της ηΝανσίγνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια τουΛιγκΚαπαφού ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι από τηνΜπουργκμε τη κανονική διάρκεια του αγώνα να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, για τοπρωτάθλημαοι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 2-2-0, over 2,5 τα 2 τελευταία τους. Βάσει εικόνας τηςΝανσίπεριμένουμε ανοιχτό παιχνίδι μεαμφίσκοροναέχειαρκετάκαλές τύχες.

1221. ΝΙΟΡ–ΛΑΒΑΛ

Άμα έχει τύχη διάβαινε, κάτι τέτοιο ισχύει στηνπερίπτωσητηςΝιόρη οποία πήρε ανέλπιστο βαθμό στην έδρα τηςΕβιάνμε τον τερματοφύλακας της να βρίσκετε σε τρομερή μέρα και νααποκρούειμάλιστα πέναλτι στο 94’ του αγώνα, χωρίς νίκη φέτος οι γηπεδούχοι, 0-2-2 ο απολογισμός τους, τα 3 έληξαν under 2,5 και no goal, παράλληλα έχει καταφέρει να σκοράρει μονάχα μιαφορά.Πρόκριση και μάλιστα μεανατροπήστην έδρα τηςΑζαξιόπήρε ηΛαβάλη οποία πέτυχε την 3η σερί νίκη σε επίσημα παιχνίδια, για το πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας νίκη επίσης με 2-1 επί του Ερυθρού Αστέρα, 2-2-1 ο απολογισμός της, τα 2 τελευταία over 2,5 και goal-goal. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη πάντως οι γηπεδούχοι φαίνεται πως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς, ανμαςέπειθε και η εικόνας τους θαήμαστανπιοζεστοί

1230. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Από ήττα 2-1από τηνΛαβάλγια το πρωτάθλημα προέρχεται οΕρυθρόςΑστέρας ο οποίος παρά το κακό αποτέλεσμα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε 0-2-2, τα 3 έληξαν under 2,5 ενώ τα 3 goal-goal. Το φτωχόρόστερτηςΒαλενσιέντης στοίχησε για ακόμα ένα παιχνίδι καθώς με αρκετούς πιτσιρικάδες στη σύνθεσή της παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην αδύναμηΜπουργκ, χωρίς νίκη στα 3τελευταίαοι φιλοξενούμενοι (0-2-1) οι οποίοι μετράνε 4/4 under 2,5 και 3/4 no goal. Η ισοπαλία τον πρώτο λόγο.

1231. ΟΣΕΡ– ΝΙΜ

Πρόκριση στα πέναλτι για τηνΟσέρη οποία έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τηνΣερλκΜπαστιά(ομάδα τρίτηςκατηγορίας), βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και την νίκη καθώςείχε2 δοκάρια στοτελευταίοδεκάλεπτο του αγώνα. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, 2 σερί ήττες συνοδευόμενες με over 2,5 στατελευταίατους. Τρέχει νακαλύψειτο -6 η Νιμ η οποία πέτυχε τα πρώτα της γκολ για φέτος στο εντόςέδρας2-2 με τηνΝανσί, under 2,5 τα 3 από τα 4 φετινά της παιχνίδια. Άσος.

1232. ΑΖΑΞΙΟ–ΤΟΥΡ

Από ήττα 1-2 από τηνΛαβάλγια τοΛιγκΚαππροέρχεται ηΑζαξιό, λίγα πράγματα από τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν από τοσημείοτου πέναλτι, φυσικά στη συνέχεια κατέβασεταχύτητακαι μοιραία γνώρισε την ήττα. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι έχοντας 0-2-2, όλα under 2,5 και τα 3 no goal. Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα ηΤουρη οποία μετά και την νίκη με 3-1 επί τηςΟσέργια το πρωτάθλημα κέρδισε και τηνΣοσόμε 2-0 για τοΛιγκΚαπ.Κόντρα ή πάσο.

595. ΦΟΛΕΝΤΑΜ–ΦΕΝΛΟ

Το απόλυτο με 4/4 νίκεςμετράειφέτος ηΦόλενταμ, οι 3 μάλιστα συνοδευόμενες με over 2,5,πρόσφαταεπικράτησε 6-0 εκτός έδρας τηςΦορτούνα. Μέτριο το ξεκίνημα τηςΦένλοη οποία προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σπάρτα, 1-2-1 ο φετινός απολογισμός τωνφιλοξενούμενων, τα 3 από τα 4 έληξαν over 2,5 ενώ σε όλα επιβεβαιώθηκε το goal-goal. Όλα δείχνουν έδρα όμως ηΦένλοδεν είναι αμελητέα ποσότητα παρά το κακό της ξεκίνημα.

596. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ –ΟΣ

Τις τρεις σερί ήττες έφτασε η Ντόρντρεχτ μετά και το πολύ βαρύ 7-0 στην έδρα τηςΜπρέντα, over 3,5 τα 3 από τα 4 φετινά της παιχνίδια, κακό ξεκίνημα και για τηνΟςστο πρωτάθλημα καθώς μετράει 1-0-3, πρόσφατα έχασε και από τηνΑκίλιζεντός έδρας 0-1, over 2,5 τα 3 από τα 4 φετινά της. Πάμε παρακάτω, επιλογή με ρίσκο το over 2.5.

604. ΦΚΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Από εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο τηνΓιόνγκΆγιαξπροέρχεται ηΦΚ, 1-1-2 ο φετινός απολογισμός των γηπεδούχων, στα 3 από τα 4επιβεβαιώθηκετο over 2,5. Χτίζει σερί η Μάαστριχτ η οποία πέτυχε τηνδεύτερησυνεχόμενη νίκη της,αυτή τηη φορά επικράτησε 1-0 εντός έδρας τηςΤέλσταρ. Δεν βρίσκεται σεκαλήκατάσταση ηΦΚ, πάσο η κόντρα.

606. AΛΜΙΡΕΣΙΤΙ-ΦΟΡΤΟΥΝΑΣΙΤΑΡΝΤ

Από άσχημη εμφάνιση και ήττα 3-1 στην έδρα της Βάαλβαϊκ προέρχεται ηΑλμίρε, 3/3 over και goal-goal φέτος οι γηπεδούχοι, βαριά ήττα 6-0 στην έδρα τηςΦόλενταμγια τηνΦορτούνα, over 2,5 και goal-goal τα 3 από τα 4 φετινά της. Πάμε με τα γκολ.

607. ΤΕΛΣΤΑΡ–ΕΜΕΝ

Χωρίς νίκη ακόμα στοπρωτάθλημαφέτος ηΤέλσταρέχοντας απολογισμό 0-2-2, πρόσφατα έχασε 1-0 στην έδρα της Μάαστριχτ, δύο σερί ήττες για τηνΈμενη οποία δεν έδωσε συνέχεια στο δυνατό ξεκίνημα που πραγματοποίησε με 2 νίκες. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι που θα ψάξουν την επιστροφή τους στα θετικάαποτελέσματα.

608. ΧΕΛΜΟΝΤΣΠΟΡ –ΜΠΡΕΝΤΑ

Σπουδαίο διπλό την έδρα τηςΈμενπήρε ηΧέλμοντη οποία επικράτησε 0-1, 2-1-1 ο φετινός της απολογισμός, μάλιστα όλα έληξαν under 2,5. Δύο σερί νίκες σημείωσε ηΜπρένταμετά και το κακό της ξεκίνημα,πρόσφαταεπικράτησε 7-0 της Ντορντρεχτ. Διπλό.

1054. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ –ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Έκανε την έκπληξη στην έδρα τηςΜπούρσακαιέφυγεμε το τρίποντο επικρατώντας 0-1 τηςομώνυμηςομάδας, απρόσμενη ήττα στο ντέρμπι κόντρα στηνΤραμπζόνγια τηνΜπεσίκταςη οποία έχασε για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας 1-2. Δύσκολα θα στραβοπατήσουν δεύτερο σερί οι φιλοξενούμενοι, διπλό το οποίο ίσωςέχουμετην ευκαιρία να αγοράσουμε σε υψηλότερες τιμές στο live.

706. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Στο 3-0 με τη Μπαστιά την περασμένη εβδομάδα η Γκινγκάμπ πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες της, οριακά ηττήθηκε στα δύο προηγούμενα με Ναντ (εκτός) και Λυών (εντός) και κάπως έτσι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό (0-0-3) και χωρίς να πετύχει ακόμα γκολ. Ξεμπούκωσε η Μαρσέιγ (6-0 την Τρουά) στο ντεμπούτο του Μίτσελ με το ηθικό της να είναι σε υψηλά επίπεδα στην επίσκεψη της στο «Ρουντουρού» από το οποίο φεύγει νικήτρια επί τέσσερα συναπτά ματς. Σαφώς επηρεασμένοι οι μπουκ από την εικόνα των δύο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική και για αυτό το διπλό παίζεται μόλις στο 2,10. Η Γκινγκάμπ αν μη τι άλλο μπορεί να μην χάσει και να πάρει έτσι τους πρώτους της βαθμούς, στο 1,80 βρίσκουμε αυτό ενδεχόμενο με τον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

707. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ–ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Δικαιούνταν τη νίκη στην πρεμιέρα η Βιγιαρεάλ που δέχτηκε το γκολ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει ως οφσάιντ, από τη Μπέτις στα τελευταία λεπτά (87’). Η Εσπανιόλ επίσης κέρδισε στο εναρκτήριο παιχνίδι της αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα βάση εμφάνισης. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο στο «Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ, δεν βλέπουμε την Εσπανιόλ πως θα σκοράρει και λογικά θα έχει ξανά παθητική στάση. Καλή επιλογή ( YoungGuns ) δείχνει ο συνδυασμός 1 &under3,5 στο 2,02 του Stoiximan αφού δύσκολα θα ξεφύγει και το σκορ λόγω της αμυντικής προσέγγισης των Καταλανών.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

708. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ –ΣΑΛΚΕ

Δύο άκρως επιθετικές ομάδες κοντράρονται στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η Βόλφσμπουργκ ψάχνει τον περσινό καλό της εαυτό, όταν και έκανε σμπαράλια οποιαδήποτε άμυνα είχε απέναντι της, όμως η εβδομάδα της δεν κύλησε καθόλου ομαλά, μιας και άπαντες στο σύλλογο ασχολούνταν με το θέμα της μεταγραφής του Κέβιν Ντε Μπρούινε. Στον αντίποδα, η Σάλκε φαίνεται πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστεί στην επιθετική φιλοσοφία του Μπριτενράιτερ, καθώς η ομάδα παίζει ένα πολύ όμορφο και ολοκληρωτικό ποδόφαιρο στο ξεκίνημα της σεζόν.Όταν μιλάμε για παιχνίδι ανάμεσα στους «λύκους» και τους «βασιλικούς μπλε», κατευθείαν το μυαλό μας πηγαίνει στα πολλά γκολ και φυσικά ούτε τώρα θα αποκλίνουμε από αυτό,με το συνδυασμόGGκαιover2,5 να προσφέρεται σε απόδοση 1,90 στηνBet365.To παιχνίδι προσφέρει ο Stoiximan με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1122. ΓΚΕΝΚ–ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Ήττα 3-1 στην έδρα τηςΣιντΤρούιτενγνώρισε ηΓκενκ, ήττα μετά και από 27χρόνιαστηνσυγκεκριμένηέδρα. Εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο τηνΒέστερλογια τηνΣαρλερουά. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να επιστρέψουν στις νίκες, άσος.

1364. ΒΙΣΛΑΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΣΛΑΣΚΒΡΟΤΣΛΑΒ

Αήττητηπαραμένει στοφετινόπρωτάθλημα ηΒίσλαη οποία μετράει 1-5-0, πρόσφατα έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τηνΠογκόν, παίζει την θέση του ο τεχνικός της ομάδας οΜοσκάλ.Πέμπτο σερί ματς αήττητη (2-3-0) ηΣλάσκη οποία παρά τα καλά αποτελέσματα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Άσος.

1123. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ –ΜΠΟΛΤΟΝ

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ κακά στο πρωτάθλημα και κανείς δεν έχει περιθώρια για νέες γκέλες πριν τη διακοπή. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να δημιουργήσει εύκολα φάσεις, η Μπόλτον σκόραρε μόλις 1 γκολ σε 5 ματς και αυτό εντός έδρας ενώ η Μπλάκμπερν έπαιξε αρκετά αμυντικά και στο Χάντερσφιλντ και στο Μπράιτον. Θα πάμε με το under του 1,83 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1342. ΦΟΛΚΕΡΚ –ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Αήττητη παρέμεινε η Φόλκερκ (2-1-0) μετά και την εκτόςέδραςνίκη 2-1 επί της Λίβινγκστον, πρώτη ήττα της χρονιάς για τηνΝταμπάρτονη οποία έχασε εντός έδρας 0-2 από τηνΚουίνΟφΣάουθ.Πάσο.

558. ΜΠΟΕΜΙΑΝ–ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη σερί νίκη ηΜποέμιανη οποία έχασε 3-1 στην έδρα τηςΜπρέι, 7-2-3 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, μάλιστα στα 5 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Διαφορά 10 βαθμών από την δεύτερηΚορκέχει πάρει ηΝτάνταλκη οποίαβρίσκεταιτουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αήττητοι εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν απολογισμό 10-2-0. Λογικό φαβορί ηΝτάνταλκόμως σε χαμηλές αποδόσεις, προτιμότερο το ρίσκο στα γκολ.

559. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ–ΛΙΜΕΡΙΚ

Έκδηλη η απογοήτευση στη Ντροχέντα, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ επίσημα παιχνίδια, ενώ μεσολάβησε και ο αποκλεισμός από τη Ντέρι για το κύπελλο Ιρλανδίας. Άλλη ομάδα εδώ και ένα μήνα η Λίμερικ, καθώς στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς απ’ ότι στις πρώτες 21 αγωνιστικές, μειώνοντας έτσι την απόσταση από την παραμονή στην κατηγορία.Μπορούν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, με το +0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή των Young Guns σε απόδοση 1,775 στηνBet365, πριν αυτό κατρακυλήσει στο 1,675. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

560. ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ–ΝΤΕΡΙ

Πρώτη ήττα μετά και από 9 σερί νίκες για την ΣεντΠάτρικςη οποία έχασε 4-1 στην έδρα τηςΝτάνταλκ, 8-3-1 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, τα 7 από τα 12 έληξαν over 2,5. Δεύτερη σερί ήττα για τηνΝτέριη οποία έχασε 0-1 εντός έδρας από τηνΣλίγκο, σε ρηχά νερά οι εμφανίσεις των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τουςκαθώςέχουν απολογισμό 3-3-7. Χαμηλός ο άσος για να τον τιμήσουμε.

561. ΚΟΡΚΣΙΤΙ- ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Αν ηΚορκθέλει ναπαραμείνειστην 2η θέση και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τίτλο πρέπει να κερδίσει. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, άσος.

509. AΜΕΡΙΚΑ Μ. – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες επιθυμούν οι γηπεδούχοι,πρόσφαταπήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στην δυνατή έδρα τηςΜπαΐαμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, 8-1-1 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων.1-4-5 μετράει μακριά από το σπίτι της η Λουβερντένσε η οποία προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη 5-1 επί τηςΝαούτικο. Με ρίσκο άσο.

613. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟΓΟΥΟΝ.–ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Από ήττα στην έδρα της ΟΧίγκινςπροέρχεται ηΣαντιάγκο, χωρίς νίκη ακόμα εντός έδρας οι γηπεδούχοι οι οποίοι μετράνε 0-2-0. Μια από τα ίδια και ηΟυτσιπάτοη οποία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στηνΟυνιόΛαΚαλέρα.Πάμε παρακάτω.

510. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ –ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Νο Bet.

528. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣΤΖΟΥΝ.-ΚΡΟΥΣ.ΝΤΕΛΝΟΡΤΕ

Χωρίς νίκη εδώ και 9 αγώνες ηΑρχεντίνοςη οποία έχασε εντός έδρας και από την ΣανΛορέντζο2-3, over τα 5 από τα 6 τελευταία της. Σε ανάλογη κατάσταση και ηΚρουσέροη οποία δενκερδίζειστα τελευταία 11 παιχνίδια. Δεν πιάνονται από πουθενά οι δύο ομάδες, πάμε με τα γκολ που μοιάζει και η πιο ασφαλής επιλογή.

506. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ –ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Δίκαιηεκτός έδρας ήττα 3-1 στην έδρα της Κλαμπ Αμέρικα γνώρισε η Βέρακρουζ, over 2,5 και goal-goal τα 5 τελευταία τηςανεξαρτήτωςέδρας. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τηνΣάντοςΛαγκούναγια τηνΜόντερεϊ, over 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία της. Όλα τα στοιχεία μας οδηγούν στα γκολ.Το over 2,5 επέλεξε ο Betol στη απόδοση 1,80 της Bet365.

507. ΣΑΝΤΟΣΛΑΓΚΟΥΝΑ–ΠΟΥΜΑΣ

Μέτρια πράγματα για τηνΣάντοςΛαγκούναη οποίαπροερχεταιαπό πολύτιμο εκτός έδρας 1-1 με τηνΜόντερεϊ, τρίτη σερί νίκη για τηΠούμαςη οποία αυτή τη φορά επικράτησε 2-0 τηςΝτοράδος. Καμία αξία στον άσο, πάσο η κόντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ