ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(26/6). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(26/6).

109. ΙΛΒ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Πρωτοπόρος και επί 10 συναπτά ματς αήττητη (7-3-0) η Ελσίνκι που μοιάζει απίθανο να χάσει τον φετινό τίτλο στη Φινλανδία. Η Ίλβες είναι μαχητική στο γήπεδο της στο Τάμπερε (2-2-1) αλλά δύσκολα θα προβληματίσει την επίδοξη πρωταθλήτρια, το διπλό σε συνδυασμό με τοunder3,5 στο 2,02 του Stoiximanείναι η επικρατέστερη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

114. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Η Γκάλγουεϊ πριν τη διακοπή έβγαζε φωτιές στο γήπεδο της, σκοράροντας στα 7/8 μπροστά στον κόσμο της, με τα έξι από αυτά να έχουν γκολ εκατέρωθεν, ενώ προερχόταν από τέσσερα σερίGG, όπως και η Σάμροκ, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα πριν από δύο εβδομάδες και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει. Καλή επιλογή σε αποδόσεις αουτσάιντερ (2,00/ Stoiximan) τοGGγια δύο ομάδες που έβρισκαν δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

115. ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Σε μέτρια κατάσταση αμφότερες έχοντας απολογισμό 2 νίκες στα τελευταία 5 τους παιχνίδια (2-1-2). Από εντός έδρας νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς με 3-1 προέρχεται η Μποέμιανς που μέσα στο σπίτι της έχει απολογισμό 4-2-2 (10-7 γκολ), 3 από τα 6 έληξανunder2,5 και 5nogoal. Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει 9-4-4 (23-17 γκολ) και βρίσκεται στην 5θέση με 31 βαθμούς. Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ντέρι προέρχεται η Ντροχέντα που μακριά από την έδρα της δεν πείθει έχοντας ρεκόρ 2-1-6, στα 5 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 6 τοnogoal. Συνολικά στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι μετράνε 5-3-9 (18-27 γκολ) και βρίσκονται στην 8θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς. Χαμηλές οι αποδόσεις στον άσο που πολύ πιθανόν να περάσει, καλές τύχες έχουν και τα λίγα γκολ.

116. ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΛΙΜΕΡΙΚ

Η Καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής Ντάνταλκ αντιμετωπίζει την Λίμερικ που πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. 7-0-1 (21-3 γκολ) εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη. 5 σερί ήττες για την Λίμερικ που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Αξία υπάρχει μόνο στο -2,5 ασιατικό των γηπεδούχων που και πάλι δεν αποτελεί «ζεστή» επιλογή.

Πάμε στοίχημα LIVE

117. ΝΤΕΡΙ – ΚΟΡΚ

Ολοταχώς για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος πηγαίνει η Κορκ που είναι στο -3 από την Ντάνταλκ αλλά με ένα ματς περισσότερο. Από την πρωτοπόρο ήρθε και η μοναδική της ήττα (11-5-1), εκτός έδρας πάντως είναι αήττητη (4-4-0) ενώ συμπλήρωσε αισίως επτά ματς χωρίς ήττα (5-2-0). Όλα συνηγορούν στο διπλό που προσφέρει ο Stoiximanστο 1,90 αφού η Ντέρι δεν τρομάζει με τις επιδόσεις της (3-6-8 συνολικά, 1-3-4 εντός έδρας). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

118. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Ανώτερη ομάδα η Σεντ Πάτρικς, ειδικά στην έδρα της, ομάδες του επιπέδου της Λόνγκφορντ τις «καθαρίζει» με ευκολία. Δεν μπορεί να κοντράρει ομάδες της πρώτης 5άδας, η φιλοξενούμενη. 1,925 τιμάται το ασιατικό -1,5 των γηπεδούχων στην Bet365 και αποτελεί επιλογή μας.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

119. ΦΙΛΚΙΡ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ.

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε ηΦίλκιρπου προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τηνΛέικνιρ. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 1-1-3 (5-9 γκολ), 3 από τα 5 έληξαν over 2,5 και 3 no goal. Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει 2-4-3 (10-12 γκολ) και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς. Επιτέλους νίκη για τηνΒίκινγκουρπου επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Φίολνιρ,διακόπτοντας έτσιένα σερί 7 συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (0-3-4). Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 1-1-3 (7-11 γκολ), 3/5 over 2,5 και 4/5 goal-goal. Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει 2-3-4 (13-16 γκολ) και βρίσκεται στην στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς. Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση με τα πολλά γκολ να αποτελούν επιλογή καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν είναιδιατεθειμένοινα παίξουν κλειστά για ακόμα ένα παιχνίδι.

151. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το δυσκολότερο που έχει δώσει μέχρι τώρα η Γερμανία, ωστόσο πάντα στα δύσκολα αποδεικνύει την ποιότητά της και το ίδιο έχει κάνει και κόντρα στη Γαλλία με δύο πειστικές νίκες στα περασμένα Εuro και Μουντιάλ έναντι ρεκόρ 0-1-2 στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους φιλικά. Σε αποδόσεις άνω του 2,00 όπως το 2,05 του Stoiximan μάλλον είναι δύσκολη η μη εμπλοκή με τη νίκη της καλύτερης ομάδας του τουρνουά.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

152. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα συγκρούονται πολύ νωρίς στη διοργάνωση. Η Αργεντινή προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο παρά τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποίησε, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στα 2/3 ματς, ενώ η Κολομβία έφτυσε αίμα για να περάσει από την πρώτη φάση, καθώς προκρίθηκε ως η δεύτερη καλύτερη τρίτη των τριών ομίλων, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες. Λίγα γκολ αναμένουμε από τις δύο ομάδες, ωστόσο δεν αξίζει να ασχοληθούμε με τις χαμηλές τιμές τουunderκαι γι αυτό θα στηρίξουμε την ομάδα που δείχνει να στέκεται καλύτερα στη διοργάνωση μέχρι στιγμής, με τη νίκη της Αργεντινής να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,92 με 0% γκανιότα στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

153. ΚΙΝΑ – ΗΠΑ

Όλοι, συμπεριλαμβανομένων των μπουκ, βλέπουμε ένα χαμηλό σκορ στην αναμέτρηση επηρεαζόμενοι ίσως από τα πρώτα 45 λεπτά του ΗΠΑ-Κολομβία. Αυτό φέρνει μεγάλη αξία στην ενασχόληση με το over σε αποδόσεις outsider καθώς θεωρούμε ότι η Αμερική πήρε το μάθημά της και δεν θα ρισκάρει παίζοντας τσούκου-τσούκου μπολ με μία εμφανώς κατώτερη ομάδα που πάντως μπορεί να σκοράρει και να συνεισφέρει με την σειρά της στο over. Θα πάμε με τον συνδυασμό διπλού και over στο 2,75 στηνBet365που αν θέλουν βγάζουν και μόνες τους οι Αμερικανίδες.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

120. ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ – ΠΑΡΑΝΑ

Προσπαθεί να συνέλθει και να κάνειrestartμε τον Ζορζίνιο στον πάγκο η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η Παρανά είναι μονίμως κακή και προβληματική εκτός έδρας όπου στις τρεις εξόδους της μέχρι στιγμής γνώρισε μόνο ήττες (0-0-3). Δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στον άσο που πληρώνει 1,95 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

121. ΟΕΣΤΕ – ΣΕΑΡΑ

Κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα πραγματοποιούν οι δύο ομάδες, η Οεστέ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα μπροστά στο κοινό της (0-1-2) ενώ επιπλέον θα παίξει και χωρίς τον καλύτερο σκόρερ της. Η Σεαρά εκτός έδρας δεν έχει σταυρώσει ούτε βαθμό (0-0-4), δεδομένη και η δυσκολία της να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες, πόσο μάλλον τώρα που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Μαρίνιο (1ος σκόρερ με 4 γκολ). Ακόμα και το ειδησεογραφικό ρεπορτάζ είναι ευνοϊκό για τοunder, στο 1,775 το σενάριο των λίγων τερμάτων στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

122. ΝΤΑΛΑΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Αποφασισμένη για τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι, η ομάδα του Ντάλας, έμεινε πίσω στη βαθμολογία μετά τα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο. Κακή προϊστορία τα τελευταία 2 χρόνια για το Χιούστον, στα ντέρμπι του Τέξας, χλωμές εμφανίσεις πρόσφατα εκτός. Πάμε με τη δύναμη της έδρας, στο 1,87 ο άσος στoν Stoiximan, σημείο που αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ