ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Παρασκευής (19/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Παρασκευής.

107. ΟΝΤ - ΣΤΑΡΤ

Καλύτερη ομάδα η Οντ, η οποία είναι αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια, έχοντας βατό πρόγραμμα, ενώ στην έδρα της έχει χειρότερο ρεκόρ από ότι εκτός, κερδίζοντας μόλις δύο ματς (με σκορ 2-0 αμφότερα), με το πρώτο να είναι τη δεύτερη αγωνιστική. Λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Σταρτ, που στέκεται αρκετά καλά –για τα δεδομένα της- μακριά από το σπίτι της, χάνοντας με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ μόνο από την πρωταθλήτρια Μόλντε (4-0). Καλή επιλογή αποτελεί το +1,25 ασιατικό διπλό της Σταρτ σε απόδοση 2,025 στηνBet365, το οποίο προτιμήθηκε και από τουςYoungGuns(σε περίπτωση ήττας της Σταρτ με ένα γκολ διαφορά κερδίζει το μισό ποντάρισμα).Διαβάστε περισσότερα εδώ.

181. ΜΕΞΙΚΟ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου βρίσκει τόσο το Μεξικό όσο και τον Ισημερινό με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την πρόκριση τους στα προημιτελικά. Τα ως τώρα ανεπιτυχή αποτελέσματα τους, καταστούν μονόδρομο τη νίκη για αμφότερες στη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς με κάθε άλλο αποτέλεσμα οι πιθανότητες τους για πρόκριση είτε περιορίζονται σημαντικά είτε εκμηδενίζονται. Με τα δεδομένα αυτά και βάση της αμυντικής εικόνας που έχουν παρουσιάσει ως τώρα στη διοργάνωση, κρίνεται υψηλή η τιμή τουover2,5 στο 2,05 τηςBet365,για δυο ομάδες που θα μπουν στο γήπεδο ψάχνοντας μόνο τη νίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

108. ΠΑΡΑΝΑ - ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ

Στην έδρα της στηρίζεται αποκλειστικά η Παρανά, στο πιο πρόσφατο επικράτησε της Λουβερντένσε βελτιώνοντας κάπως την ψυχολογία και τη βαθμολογική της θέση. Γενικά στα 18 τελευταία που έδωσε στην Κουριτίμπα, συμπεριλαμβανομένων και των περσινών αγώνων, ηττήθηκε μόνο μια φορά, φέτος από την Μποταφόγκο (10-7-1). Η Μότζι Μιρίμ δύσκολα θα ανταπεξέλθει σε μία τόσο ισχυρή έδρα, άλλωστε είναι η μοναδική ομάδα που αγνοεί ακόμα τη νίκη (0-3-4), οριακά αποδεκτός ο άσος στο 1,72 ( Stoiximan) . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

109. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΜΠΑΪΑ

Παίζει άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο της η Σαμπάιο, παρασύροντας στο ρυθμό της και τον εκάστοτε αντίπαλο. Σίγουρα η Μπαΐα δεν είναι και η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, ωστόσο διαθέτει την ποιότητα για να σκοράρει σε μία έδρα όπου τα κατάφεραν κατώτερες ομάδες από αυτήν, όπως είναι η Κρισιούμα και η Μακαέ. Στο 1,80 βρίσκεται τοGGστον Stoiximan και αποτελεί αξιόλογη επιλογή . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

182. ΧΙΛΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ

Μάλλον το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση παίζει η Χιλή, πάντα με επιθετικές βλέψεις αφού έχει έξτρα κίνητρο και ενθουσιασμό παίζοντας μπροστά στο κοινό της. Στο πιο πρόσφατο μας χάρισε το ομορφότερο και θεαματικότερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στη διοργάνωση (3-3 με Μεξικό), από εντυπωσιακή νίκη έρχεται και η Βολιβία (2-3) που παίζει επίσης επιθετικό ποδόσφαιρο. Στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου, υποτιμάται από τις αποδόσεις η Βολιβία με το ασιατικό χάντικαπ να είναι στο +1,5, θα δώσουμε όμως το προβάδισμα στον άσο αλλά σε συνδυασμό με τοover2,5 που πληρώνει 2,02 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

112. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΜΠΟΑ

Ανίκητη μοιάζει η Μποταφόγκο στις πρώτες επτά αγωνιστικές (πρωτοπόρος με 6-1-0 και 13-2 τέρματα), διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα αφού έχει κρατήσει άσφαιρους τους αντιπάλους της στα 5/7 παιχνίδια της. Ομάδα που δεν σκοράρει συχνά η Μποά (σε 4/7 ματς δεν τα κατάφερε) που θα παραταχθεί στο Ρίο με αμυντικές διαθέσεις και πρώτο μέλημα της να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Καλή περίπτωση δείχνει τοunder0,5 της Μποάστο 1,80 του Stoiximan, προτιμότερο από τοwintonilτων γηπεδούχων που δίνει ελαφρώς καλύτερη απόδοση (2,00). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

113. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΝΤΑΛΑΣ

Επιτακτική κρίνεται η νίκη για τοΝτάλαςπου θα έχει σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα. Ποιοτικότερορόστερδιαθέτουν οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες καθώς βρίσκουν απέναντι μια ομάδα στα μέτρα τους. Υπάρχει αξία στοΧ2 με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται προβληματικοί στο σπίτι τους. Στο 1,75toX2 τουΝτάλαςστην Bet365, σημείο που αποτελεί και επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

114. ΣΕΝΕΓΑΛΗ – ΜΑΛΙ

Χωρίς σκοπιμότητες θα αγωνιστούν οι δύο Αφρικανικές ομάδες για την κατάληψη της 3ης θέσης, θετικότατη η παρουσία και η πορεία στο τουρνουά αμφοτέρων. Απελευθερωμένες από το άγχος πλέον, θα αγωνιστούν με επιθετικές βλέψεις. Στο over 2,5 πλέον το line του ασιατικού over, πρόλαβαν το over 2,25 σε απόδοση 1,875 στην Bet365 οι Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ