ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1260. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. – ΟΥΛΣΑΝ

Την τρίτη διαδοχική της ισοπαλία απέσπασε η Ιντσεόν (0-3-4), δείχνοντας πως κάνει αργά πλην σταθερά βήματα, μακριά από τις επιτυχίες για τρίτη σερί αγωνιστική (0-1-2) έμεινε η Ουλσάν (2-2-3), θύτης αυτή τη φορά η πανίσχυρη Σεούλ (1-2). Μπορεί να απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους, όμως εσχάτως οι γηπεδούχοι βρίσκουν τον τρόπο να αποφεύγουν την ήττα. Αμφίρροπη αναμέτρηση, προκαλεί το 2,05 του GG με δεδομένο πως οι δύο ομάδες μετρούν 4/5 και 3/5 στα τελευταία, αντίστοιχα.

1259. ΓΕΟΝΑΜ - ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ

Η πρώτη νίκη της Γεονάμ (1-3-3) για τη φετινή σεζόν είναι γεγονός, θύμα της έπεσε η απογοητευτική Ποχάνγκ (0-1), με το σκορ να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα με δεδομένες τις ευκαιρίες της πρώτης. Στα ίσια κόντραρε τη Γιεονμπούκ η Σανγκγιού (2-2-3), καταφέρνοντας να ισοφαρίσει δις (2-2 εντός). Ενδεχομένως να πήρε τα πάνω της από την πρόσφατη επιτυχία η γηπεδούχος, προβάδισμα ο άσσος.

2052. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Τελικός πρωταθλήματος στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα, ωστόσο το ματς δε θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Γιουνάιτεντ, αλλά στο Oval Stadium, λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας. Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Με χαρακτηριστική άνεση υπερκέρασε το εμπόδιο της Μέλμπουρν Σίτι η Αδελαΐδα (7-4-2 εντός), κερδίζοντάς της δύο φορές με συνολικό σκορ 6-1. Σε ένα συναρπαστικό ημιτελικό, οι Γουόντερερς επικράτησαν με 5-4 στην παράταση της Μπρισμπέιν και πήραν την πρόκριση για το μεγάλο τελικό. Η πορεία των γηπεδούχων καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν εντυπωσιακή και θεωρούμε πως δε θα τα χαλάσουν τώρα στο φινάλε, με τον τίτλο να καταλήγει στην Αδελαΐδα.

1266. ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Απογοήτευσε με την εμφάνιση της η Σεονγκνάμ (3-3-1), η οποία κατάφερε να απολέσει προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που πήρε το βαθμό απέναντι στη Γιεγιού (2-2 εκτός). Επίτευγμα αποτελεί με βάση την εικόνα του ματς η ισοπαλία για την Γκουανγκτζού (2-2-3) κόντρα στη Σουγόν (1-1 εντός), αποτέλεσμα το οποίο βέβαια την κράτησε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τις ήττες. Δε βλέπουμε κάτι ξεκάθαρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προτιμότερη λύση η αποχή.

2401. ΟΥΦΑ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες, η Ούφα (4-3-5 εντός) έχασε με κάτω τα χέρια στο Κράσνονταρ (4-0) από την ομώνυμη ομάδα και η δυσαρέσκεια επανήλθε στο στρατόπεδό της. Άξιζε κάτι καλύτερη η Ρούμπιν (4-1-8 εκτός) στο ματς με την Τέρεκ, αλλά εν τέλει έχασε με 0-1, γιορτάζοντας με ήττα τα γενέθλιά της (έγινε 58 χρονών). Το μεγάλο κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, οι οποίοι στην έδρα τους τα πάνε αρκετά καλά τελευταία (4-3-1 στα οκτώ πιο πρόσφατα) και θα έχουν τη στήριξή μας.

1269. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΘΕΛΤΑ

Μάχη με φόντο την 5η θέση που δίνει το καλό εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ (απευθείας είσοδος στους ομίλους) με τη Μπιλμπάο να θέλει μόνο νίκη για να ξεπεράσει την αντίπαλο της στη βαθμολογία. Η Θέλτα επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από μία 10ετια αλλά δεν έχει λόγο να μην κυνηγήσει και την 4η θέση (-4 από Βιγιαρεάλ) που θα αποτελεί ιστορική επιτυχία. Περιμένουμε αμφότερες να ψάξουν το γκολ σε ένα ματς δίχως σκοπιμότητες, στο 1,70 προσφέρεται το αμφίσκορο (GG) στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1270. ΟΒΙΕΔΟ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Έχασε έδαφος με το εντός έδρας 0-2 από την Ουέσκα η Οβιέδο, αυτή ήταν η πέμπτη της ήττα στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (2-1-5), με αποτέλεσμα να κρατιέται πια οριακά εντός της ζώνης των πλέι-οφ. Η Κόρδοβα απέτυχε για ακόμα μια φορά να κερδίσει μπροστά στο κοινό της (0-0 με Τενερίφη), μακριά από το σπίτι της πάντως έχει αποδειχθεί πολύ πιο αποτελεσματική, μένοντας αήττητη στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (3-3-0). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, ισχυρή εντός η Οβιέδο (10-4-3 εντός) αλλά δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, το 2,00 στον άσο μάλλον την κολακεύει, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το εξόφθαλμο λάθος στα σετ που κυκλοφορούν.

1273. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΚΑΡΠΙ

Και μαθηματικά πρωταθλήτρια η Γιουβέντους για πέμπτη διαδοχική σεζόν, απέδειξε και φέτος πως είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ιταλία, καταρρίπτοντας και το ρεκόρ ανέπαφης εστίας. Σε πολύ καλή κατάσταση η Κάρπι, βρίσκεται κοντά στην παραμονή, αλλά παρότι πετυχαίνει αδιάφορη τη «Μεγάλη Κυρία», δε μπορεί να ελπίζει σε δώρα από τους «μπιανκονέρι» και θεωρούμε πως θα φύγει με άδεια χέρια από το Τορίνο. Σε απόδοση 1,83 προσφέρει ο Stoiximan το συνδυασμό άσου καιNG, δηλαδή τη συνήθεια της Γιουβέντους, που έγινε λατρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1274. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Δεν στάθηκε εμπόδιο στη φόρα της Λέστερ η Σουόνσι, ηττήθηκε με σκορ 4-0 και παρέμεινε στους 40 βαθμούς, οι οποίοι πάντως της παρέχουν ασφάλεια σχετικά με την παραμονή της. Ανάμεσα στα ματς με τη Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Γιουρόπα λιγκ το ταξίδι στην Ουαλία για τη Λίβερπουλ, λογικά ο Κλοπ θα θελήσει να ξεκουράσει βασικούς παίκτες-κλειδιά ενόψει της ρεβάνς του «Άνφιλντ» την ερχόμενη Πέμπτη. Σχεδόν μόνιμα επαληθεύουν το over 2,5 οι «κόκκινοι», δεν έχουν λόγους να παίξουν αμυντικά οι Ουαλοί, άνετα μπορεί να παιχτεί το 1,95 (Βet365) ψάχνοντας τρία γκολ και άνω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1275. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από στόχους εδώ και αρκετό καιρό βρισκόμενες στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, κανένας λόγος ενασχόλησης, πάμε παρακάτω.

1276. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ

Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε η Λιουνγκσκίλε στην έδρα της ΑΦΚ με 0-1, οι συνολικές εντυπώσεις που έχει αφήσει στο πρωτάθλημα εξακολουθούν να είναι μέτριες. Η νεοφώτιστη Ντάλκουρντ ολοένα και ανεβάζει στροφές, έρχεται από δυο σερί νίκες και τρέχει αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0), φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στην κατηγορία. Σφιχτά τα σετ που κυκλοφορούν, με απουσίες οι γηπεδούχοι, θα στερηθούν μεταξύ άλλων και τον βασικό τους σκόρερ, Βάνεριρ (4 συμ./3 γκολ), θα σκεφτόμασταν να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους αν βρίσκαμε το διπλό στα επίπεδα του 3,00+, τώρα όμως θα μείνουμε αμέτοχοι αφού δεν διακρίνουμε αξία.

1277. ΑΛΟΑ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Λίγο αργά φαίνεται πως ξύπνησε η Αλόα (4-8-23), η οποία παρέμεινε αήττητη για τέσσερα σερί ματς (1-3-0) για πρώτη φορά στη σεζόν, όντας μάλιστα από καιρό υποβιβασμένη. Στο τελευταίο, υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς σε ισοπαλία (1-1 εκτός). Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, η Ντάμπαρτον (10-6-19) αγωνίστηκε δίχως κίνητρο στην έδρα της Χιμπέρνιαν και το πλήρωσε, με το τελικό 4-0 να αποτελεί ταρακούνημα. Αδιάφορη αναμέτρηση, ίσως μεγαλύτερο κίνητρο να έχουν οι γηπεδούχοι, θέλοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο τελευταίο τους παιχνίδι στην Τσάμπιονσιπ. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα τα GG και over 2,5, 1,88 πληρώνει το 1Χ, όμως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε περαιτέρω.

1281. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Την τύχη στα χέρια της κρατούσε η Χιμπέρνιαν (20-7-8) όσον αφορά την κατάκτηση της 2ης θέσης, όμως η λευκή ισοπαλία στην έδρα της Μόρτον, ενδέχεται να αποβεί μοιραία. Στο τελευταίο έκανε το καθήκον της, καθώς όχι μόνο επικράτησε της Ντάμπαρτον, αλλά το έκανε και με μεγάλο σκορ (4-0), καλύπτοντας έτσι μέρος της εις βάρος της διαφοράς τερμάτων σε σχέση με την ανταγωνίστρια, Φολκέρκ. «Τρίποντο» έπειτα από πέντε αποτυχημένες απόπειρες (0-2-3) πήρε η Κουίν Οφ Σάουθ (12-6-17) με αντίπαλο τη Λίβινγκστον (3-1). Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, περιμένουμε μια άνετη επικράτηση των «Χιμπς» με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση, ώστε να αποκτήσουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τη Φολκέρκ. Βέβαια, τερματίζουν ούτως ή άλλως δεύτεροι σε περίπτωση που κερδίσουν και την ίδια ώρα η τελευταία δεν πάρει το «τρίποντο». Στο over 3,5 (2,50 / Stoiximan) στράφηκε ο Betol, καθώς και στο συνδυασμό του με τον άσσο (3,35 / Stoiximan).

1280. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΜΟΡΤΟΝ

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρέιθ Ρόβερς η Φολκέρκ (18-13-4), απέσπασε απλά το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), με αποτέλεσμα να δει την ανταγωνίστρια Χιμπέρνιαν, να την «πιάνει» στη 2η θέση. Βέβαια, η ίδια υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας λόγω διαφοράς γκολ, αυτό όμως μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Συνεπώς, για να τερματίσει δεύτερη χρειάζεται η Χιμπέρνιαν να φέρει το ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα από την ίδια. Αν αμφότερες κερδίσουν, τότε θα πρέπει απλά να διατηρήσει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (+26/+23 αυτή την ώρα). Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας και στη διαφορά των γκολ, τότε το λόγο θα έχει η καλύτερη επίθεση, τομέας στον οποίο η Φολκέρκ μειονεκτεί. Χωρίς άμεσο βαθμολογικό κίνητρο η Μόρτον (11-10-14), όμως παρόλα αυτά έκανε τη ζημιά στην «καιόμενη» Χιμπέρνιαν (0-0 εντός). Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι και μάλιστα, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ, ώστε να μην αφήσουν πολλά περιθώρια στην τελευταία. Δεν πρόκειται να αποτελέσει σάκο του μποξ η μαχητική φιλοξενούμενη, καλύτερα να απέχουμε.

1278. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Την έκπληξη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρέιντζερς έκανε η Λίβινγκστον (8-7-20), όμως η εν λόγω επικράτηση ήταν χωρίς αντίκρισμα, καθώς επικυρώθηκε και μαθηματικά η συμμετοχή της στα πλέι-άουτ. Δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι η Ρέιθ Ρόβερς (17-8-10), η οποία με την ισοπαλία απέναντι στη Φολκέρκ (2-2 εντός), συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές αήττητη (7-3-0). Καμία από τις δύο ομάδες δεν «καίγεται» για τη νίκη, καθώς το άμεσο μέλλον της είναι προδιαγεγραμμένο, οι μεν γηπεδούχοι προετοιμάζονται για τα μπαράζ υποβιβασμού, οι δε φιλοξενούμενοι για αυτά της ανόδου. Υπερτερεί ποιοτικά η Ρέιθ, στο χέρι της το διπλό, όμως δεν πρόκειται να ασχοληθούμε παραπάνω με ένα αδιάφορο ματς, όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

1279. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Πιο χαλαρή παρουσιάζεται εσχάτως η Σεντ Μίρεν (11-8-16), στο τελευταίο γνώρισε την ήττα από την Ντάμπαρτον (2-1). Μια από τα ίδια η Ρέιντζερς (25-5-5), η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-1-2), με πιο πρόσφατο θύτη της τη Λίβινγκστον (1-0). Δεν κυνηγούν κάτι οι δύο ομάδες, ίσα ίσα περιμένουν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Από 8/9 GG & over 2,5 προέρχονται οι γηπεδούχοι, δεν πάνε πίσω οι «τζερς» (5/9). Αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξουμε κάτι, τότε αυτό θα ήταν το combo GG & over 2,5 (2,10 / Bet365) δεδομένης της χαλαρότητας αμφότερων, όμως δεν τρελαινόμαστε κιόλας.

2768. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ – ΡΟΣΤΟΦ

Οι παίκτες της Μορντόβια (2-5-6 εντός) παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους, το ίδιο έκαναν και στη Μόσχα κόντρα στη Σπαρτάκ, όπου έμειναν στο 2-2, αλλά η διοίκηση τους αφήνει σταθερά απλήρωτους, με το κλίμα στην ομάδα να μην είναι καθόλου καλό. Η εκπληκτική φέτος Ροστόφ (6-2-4 εκτός) διέλυσε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής τη Ζενίτ με 3-0 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας ένα ματς λιγότερο από την ΤΣΣΚΑ. Θα πρόκειται για έκπληξη αν δεν έρθει το διπλό, το οποίο δικαίως βρίσκεται γύρω στο 1,60. Το κρατάμε για το live, όπου θα έχουμε και εικόνα της αναμέτρησης.

1282. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ – ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

Τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν πραγματοποίησε η Τιαντζίν (1-3-2), με το διασυρμό από τη φορμαρισμένη Κουανγκτσόου Εβεργκράντε να έρχεται φυσιολογικά (0-4). Τρεις αγωνιστικές αήττητη (1-2-0) συμπλήρωσε η Σιγιαζουάνγκ (2-2-2) με την εντός έδρας επικράτηση επί της Σαντόνγκ (2-1), αν και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί σε μεγάλο βαθμό προϊόν τύχης. Αμφίρροπη αναμέτρηση, σημαντικά αμυντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι δύο, ενδεικτικό το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι μέτρησαν τέσσερα σερί GG στα τέσσερα τελευταία. Με αυτά τα δεδομένα, επιλογή μπορεί να αποτελέσει το καλοπληρωμένο GG (2,05 / Bet365).

1287. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά Σεν Γκάλεν η οποία πρόσφατα επέστρεψε άμεσα στις ήττες καθώς έχασε δίκαια 2-0 στην έδρα της Γκρασχόπερς. Καίγεται για βαθμούς η ουραγός Βαντούζ η οποία προέρχεται από τρομερή εμφάνιση στην έδρα της Βασιλείας αποσπώντας τελικά το βαθμό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι βγάζουν πάθος στα τελευταία τους παιχνίδια και δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους, καλή περίπτωση live, pregame μονάχα προς τα δεξιά μπορούμε να κοιτάξουμε.

1288. ΤΟΥΝ – ΖΥΡΙΧΗ

Τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο (0-1-3) συμπλήρωσε η Τουν η οποία πλέον έχασε τις οποίες ελπίδες διατηρούσε για μια θέση στην πρώτη τετράδα, over 2,5 τα πέντε τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Χρειάζεται βαθμούς η Ζυρίχη η οποία αγνοεί τη νίκη τέσσερις αγωνιστικές να βρίσκεται μόλις τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, over 2,5 τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, φυσικά το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους ωστόσο δεν εμπνέουν καθόλου εμπιστοσύνη, πάσο.

1289. ΝΤΙΖΟΝ – ΜΕΤΣ

Παρά την ήττα από την Οσέρ, η Ντιζόν έχει ήδη κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, έμεινε με μόνο δυο νίκες στις πιο πρόσφατες έξι αγωνιστικές (2-2-2), αλλά η εξαιρετική της πορεία σε όλο το προηγούμενο διάστημα απέδωσε τελικά καρπούς. Η Μετς παλεύει για να γίνει η τρίτη ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο, μετράει 5-0-1 στα τελευταία έξι και δείχνει να χτυπάει φόρμα στο κατάλληλο σημείο. Η Ντιζόν θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση και θεωρητικά δεν είναι αδιάφορη, σαφώς μεγαλύτερο πάντως το κίνητρο της Μετς για τους βαθμούς, κατά τη γνώμη μας ή κόντρα ή πάσο είναι οι επιλογές για την εν λόγω αναμέτρηση.

1290. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΑΝΔΗ

Αήττητο ήταν και πάει για την Άντερλεχτ (12-5-0 εντός), αφού η Οστάνδη τη διέλυσε με 4-2 την προηγούμενη αγωνιστική και την έστειλε στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας, με τον κόσμο της ομάδας να πετά αντικείμενα στους παίκτες και να βάλλεται κατά πάντων. Μεγάλο διπλό στην έδρα της Γκενκ έβγαλε η Γάνδη (8-5-4 εκτός) και μπήκε ξανά στο κόλπο του τίτλου, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση (-5 από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ). Πιο ήρεμοι οι φιλοξενούμενοι, έχουν τα φόντα να φύγουν με αποτέλεσμα από τις Βρυξέλλες, με τις αποδόσεις του διπλού να προκαλούν.

1299. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Η Χέρενφεν έχει μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι-οφ, είναι βέβαια πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, αφού θα χρειαστεί εκτός από 2/2 νίκες δικές της και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Η Γκρόνινγκεν βρίσκεται στο -2 από την 8η Ναϊμέγκεν και έδειξε να ανεβάζει στροφές μετά τη διακοπή, μετρώντας στο διάστημα αυτό 3-1-0. Γειτονικό ντέρμπι μίσους με μεγάλη αντιπαλότητα είναι το ματς, η Χέρενφεν έχει παρουσιαστεί ασταθέστατη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δεν μας κάνει για φαβορί του 1,90 απέναντι στην ανεβασμένη Γκρόνινγκεν, το ματς προσφέρεται αποκλειστικά για ενασχόληση στο live.

1292. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ

Δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό της εαυτό η Άλκμααρ, με δυο κολλητές νίκες εγκαταστάθηκε στην τέταρτη θέση, την οποία και θα επιδιώξει να διατηρήσει μέχρι τέλους, αφού θα δώσει απευθείας το εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ κοντά στην αποφυγή της τελευταίας θέσης και του απευθείας υποβιβασμού πλέον η Ντε Γκράαφστσαπ, βρήκε την εκτός προγράμματος νίκη που χρειαζόταν στην έδρα της Ουτρέχτης, διατηρεί μάλιστα ελπίδες ακόμα και να σωθεί χωρίς μπαράζ, αν και αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Κερδίζει και ξενοιάζει η Άλκμααρ, είναι πολύ καλύτερη ομάδα και σαφώς το φαβορί για τη νίκη, αναμενόμενα χαμηλός ο άσος, ούτε με τα πολλά τέρματα υπάρχουν ιδιαίτερα περιθώρια ενασχόλησης αφού και εκεί οι τιμές παραείναι υποψιασμένες.

1294. ΒΙΛΕΜ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης βγήκε η Βίλεμ, η οποία με την ισοπαλία στην έδρα της Καμπούρ έσπασε ένα σερί έξι διαδοχικών ηττών και κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με τη μάχη της παραμονής. Ακόμα πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου και την επιστροφή στους τίτλους έπειτα από οκτώ χρόνια η Φέγενορντ, η οποία πλέον είναι παντελώς αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, μεθυσμένη πολιτεία παραμένουν οι φιλοξενούμενοι, ο +0,25 ασιατικός άσος στο 1,925 τηςBet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1291. ΑΓΙΑΞ – ΤΒΕΝΤΕ

Κρατάει το προβάδισμα από την Αϊντχόφεν ο Άγιαξ, οι δυο ομάδες ισοβαθμούν αλλά ο «Αίαντας» υπερτερεί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (+56 έναντι +50), έχει έτσι στο μυαλό του ότι πέρα από νίκες ίσως να χρειαστεί να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα. Η Τβέντε είναι η μοναδική ομάδα που είναι και μαθηματικά αδιάφορη, έκανε καλό δεύτερο γύρο και απέφυγε γρήγορα τους κινδύνους, το μυαλό όλων βρίσκεται στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σύλλογο. Must win το ματς για τον Άγιαξ απέναντι σε έναν ικανό αλλά χωρίς κίνητρο αντίπαλο, κανένας λόγος ενασχόλησης παρόλα αυτά με τον άσο του 1,15.

1295. ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΤΣΒΟΛΕ

Οι δυο ομάδες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, η Εξέλσιορ για να βγει από τη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού και η Τσβόλε για να κάνει ακόμα ένα βήμα για τα πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι δεν πατούν καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό, μετρούν 0-1-4 στα τελευταία πέντε, ενώ σε όλο το δεύτερο γύρο σημείωσαν μόλις δυο νίκες. Η Τσβόλε βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης, κυρίως διότι αξιοποιεί την έδρα της, μακριά από αυτήν όμως τα βρίσκει σκούρα καθώς ηττήθηκε και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της ενώ μετράει επτά ήττες στις εννέα τελευταίες από αυτές (1-1-7). Με τα δεδομένα αυτά, ξενίζουν οι αποδόσεις φαβορί υπέρ των φιλοξενούμενων, έστω και αν η αντίπαλος τους είναι η περιορισμένων δυνατοτήτων Εξέλσιορ, πιο συνετή επιλογή εδώ δείχνει το πάσο pregame, στο live πάντως πιθανώς να προκύψει ευκαιρία για ποντάρισμα.

1298. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Την κατάλληλη στιγμή πήρε μπρος η Χέρακλες, τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0) και διατηρεί τη θέση της εντός της οχτάδας, με νίκη θα κλειδώσει από τώρα την παρουσία της στα πλέι-οφ. Η Ντεν Χάαγκ έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να προλάβει τα πλέι-οφ, πάντως σε καμία περίπτωση δεν έχει εμφανιστεί αδιάφορη, ειδικά μακριά από το σπίτι της εμφανίζεται πολύ επικίνδυνη χάνοντας μόλις σε δυο από τις πιο πρόσφατες εννέα εξόδους της (5-2-2). Το μεγαλύτερο κίνητρο της Χέρακλες είναι ο λόγος που ο άσος προσφέρεται στο 1,95, ωστόσο έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή και απέναντι της έχει μια πολύ ύπουλη ομάδα που είναι ικανή για τη ζημιά. Θα αποφύγουμε να ποντάρουμε σε σημείο, θα το κάνουμε όμως για χάρη των πολλών τερμάτων, στο 1,95 το συνδυαστικό GG & over 2,5 στην Bet365, με την Ντεν Χάαγκ να έχει σκοράρει στις 14/16 φετινές εξόδους της και τη Χέρακλες να μετράει 6/8 over 2,5 και 6/8 GG στα πιο πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της.

1297. ΦΙΤΕΣΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Ορατός πλέον ο κίνδυνος να χάσει το τρένο των πλέι-οφ η Φίτεσε, βρίσκεται στο -1 από την οχτάδα, το πιο ανησυχητικό όμως είναι η μετριότατη παρουσία της στο δεύτερο γύρο, έχει μείνει με μόλις δυο νίκες στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της (2-3-4) και δεν κερδίζει στα τελευταία τέσσερα μπροστά στο κοινό της. Η Ουτρέχτη δεν τα κατάφερε στον τελικό του κυπέλλου και έχασε το τρόπαιο από τη Φέγενορντ, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλει να διατηρήσει τη θέση της εντός των πλέι-οφ, ενώ κρυφοκοιτάζει και προς την τέταρτη θέση, περιμένοντας κάποια γκέλα της Άλκμααρ. Μόνο για κόντρα προσφέρονται οι γηπεδούχοι, ειδικά από τη στιγμή που θα έχουν εκτός τρεις βασικούς τους ποδοσφαιριστές λόγω τιμωρίας, οριακά αποδεκτά τα 3,00 του διπλού, υπάρχει ωστόσο το ερωτηματικό του κατά πόσο η Ουτρέχτη θα φανεί επηρεασμένη από τη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου και την απώλεια του τροπαίου.

1296. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΡΟΝΤΑ

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τη Φέγενορντ, η όγδοη θέση οδηγεί στα πλέι-οφ και ως εκ τούτου η Ναϊμέγκεν έχει το πάνω χέρι στη μάχη για την οκτάδα. Για να παραμείνει εντός αυτής, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόντα στο «κάστρο» της, από όπου πέρασαν νικηφόρα μόνο οι Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Άλκμααρ. Δεν κόπτονται για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι, αφού έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ βρίσκονται και σε πολύ κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα (τέσσερις σερί ήττες). Έχουν όλα τα φόντα για να επιστρέψουν στα τρίποντα οι γηπεδούχοι, αποχαιρετώντας το δυναμικό κοινό τους για φέτος, με τον -0,5 ασιατικό άσο να πληρώνει 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει η Αϊντχόφεν, όπου συγκατοικεί με τον Άγιαξ, υστερώντας όμως στη διαφορά τερμάτων. Ουραγός και στο -4 από τα πλέι-άουτ η Καμπούρ, με την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει πάρα πολύ στο φινάλε της σεζόν. Μόνο με νίκη θα ελπίζουν οι φιλοξενούμενοι, περιμένοντας και να μην κερδίζει η Ντε Γκράαφστσαπ στην έδρα της Άλκμααρ, αλλά φαντάζει αδιανόητο να πάρουν διπλό στο «Φίλιπς Στάντιον», κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να θεωρούνται ήδη υποβιβασμένοι. Νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά θα κυνηγήσει ηPSV, προκειμένου να μπει με σοβαρές ελπίδες στην τελευταία στροφή της Ερεντιβίζιε, αφού ο Άγιαξ δύσκολα θα γκελάρει στο φινάλε. Αναμένουμε ορμητική την ομάδα του Φιλίπ Κοκού, με τον -3 ασιατικό άσο να αποτελεί την πιο αξιόλογη επιλογή στο ματς σε απόδοση 1,975 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1306. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΡΟΝΑ

Επέστρεψε στις νίκες και παράλληλα στο κόλπο για την έκτη θέση και το πιθανό ευρωπαϊκό εισιτήριο η Σασουόλο. Και μαθηματικά στη Σέριε Β θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν η Βερόνα, καθώς η τραγική σεζόν που πραγματοποιεί ολοκληρώνεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την ίδια. Χωρίς κίνητρο πλέον οι φιλοξενούμενοι, αναμένεται να συνεχίσουν το κακό εκτός έδρας ρεκόρ τους, λυγίζοντας και στο «Μαπέι Στέιντιουμ», με τον -1 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1305. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Σε απόσταση τριών βαθμών από την παραμονή βρίσκεται η Παλέρμο, αλλά πλέον πιστεύει στη σωτηρία, καθώς πήρε ψυχολογία με το μεγάλο διπλό στην έδρα της Φροζινόνε, το οποίο έβγαλε νοκ-άουτ από τη μάχη της ουράς τους νεοφώτιστους. Η νίκη επί της Λάτσιο ουσιαστικά σφράγισε την αποφυγή του υποβιβασμού για τη Σαμπντόρια, η οποία καλείται πια να βρει ένα βαθμό στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, προκειμένου να ξεμπερδέψει οριστικά και αμετάκλητα με την παραμονή. Τυπικά αδιάφοροι οι «μπλουτσερκιάτι», το κίνητρο των «ροζανέρι» είναι πολύ μεγάλο και ο άσος στο 2,025 τηςBet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1303. ΕΜΠΟΛΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με σχετική επιτυχία για την Έμπολι, αφού ο στόχος της παραμονής επετεύχθη άνετα και πλέον άπαντες στο στρατόπεδό της κοιτάζουν την επόμενη σεζόν. Η Μπολόνια είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένη, καθώς θέλει ακόμα ένα βαθμό για να κερδίσει τη σωτηρία της, ενώ ίσως κι αυτός να μην της χρειαστεί. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουν οι άμυνες των δύο ομάδων, παίζοντας πιο απελευθερωμένα και χωρίς σκοπιμότητες, αφού δεν υπάρχει αγωνιστικό κίνητρο. Τοover 2,5 σε απόδοση 2,05 στηνBet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1304. ΜΙΛΑΝ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Το μαύρο της το χάλι έχει η Μίλαν και φέτος, βλέποντας ακόμα μία σεζόν να οδεύει προς ολοκληρωτική αποτυχία. Η έκτη θέση κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ και οι «ροσονέρι» καλούνται να σοβαρευτούν άμεσα αν θέλουν να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Η ομάδα του Κρίστιαν Μπρόκρι βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση (1-3-4 στα οκτώ τελευταία), ενώ όλα δείχνουν πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι κοντά στο να πουλήσει τους Μιλανέζους έπειτα από 29 χρόνια. Η Φροζινόνε μετά την ήττα από την Παλέρμο είδε την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει επικίνδυνα και είναι αναγκασμένη να ξεπεράσει το εκτός έδρας κόμπλεξ της, φεύγοντας με αποτέλεσμα από το «Σαν Σίρο», αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας. Εκτός πραγματικότητας οι αποδόσεις, το +1,75 ασιατικό διπλό κρίνεται υπερβολικό σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1318. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές η Φάλκενμπεργκ, απέσπασε δυο θετικά αποτελέσματα την προηγούμενη εβδομάδα (2-1 τη Νόρκεπινγκ εντός, 1-1 εκτός με τη Γιόνσεπινγκ), ελπίζει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, ώστε να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Έλφσμποργκ ανάσανε με το 3-0 επί της Τζουργκάρντεν, αυτή ήταν η μόλις δεύτερη φετινή νίκη της (2-0-4, 5/6 over 2,5, 4/6 GG), μακριά από το σπίτι της πάντως εξακολουθεί να μετράει μόνο ήττες. Πολύ χαμηλότερο του αποδεκτού το διπλό στο 1,75, η αξία βρίσκεται εμφανώς στα αριστερά του σετ, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν πάει εύκολα το χέρι υπέρ των αδύναμων γηπεδούχων.

1319. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Από τρεις συνεχόμενες ήττες έρχεται η Ασιρίσκα, παρόλο που δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα. Η Χάλμσταντ μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Σίριους, πέτυχε 3/3 νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ σε καμία από αυτές, θέλει από νωρίς να δείξει ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Με βάση τα όσα μας έχουν δείξει ως τώρα οι δυο ομάδες, θεωρούμε δίκαιο το φαβοριτισμό των φιλοξενούμενων, στο 1,90 το ασιατικό διπλό -0,25 στην Bet365.

1322. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Παρά την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Μπασακσεχίρ (2-2), η Σιβασπόρ παρέμεινε εντός της επικίνδυνής ζώνης και μάλιστα στο -7 από την παραμονή, χαρακτήρα τελικού έχουν όλα τα παιχνίδια της από εδώ και πέρα. Η Ακισάρ απέσπασε ισοπαλία με 3-3 από τη Μπεσίκτας, ήταν το τέταρτο Χ που φέρνει στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-4-1), διατηρεί ακόμα ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι δυο ομάδες θέλουν τους βαθμούς για τους δικούς τους λόγους, ισχυρότερο το κίνητρο της Σιβασπόρ, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση των φαβοριτισμό του 1,75 στον άσο, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για την ομάδα που έχει κερδίσει τις λιγότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη στο γήπεδό της (3-7-4 εντός). Ή κόντρα ή πάσο οι δυο εναλλακτικές εδώ.

1323. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΛΕΣΤΕΡ

Την ευκαιρία να σώσει τη χρονιά μέσω κυπέλλου έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας στις 21 Μαΐου. Στο πρωτάθλημα θα το παλέψει για είσοδο στην τετράδα, είναι πέντε πόντους πίσω από την Άρσεναλ αλλά με ματς λιγότερο. Ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο έκανε η Λέστερ, νίκησε εύκολα με 4-0 τη Σουόνσι και θέλει μόνο τρεις βαθμούς στα τρία τελευταία ματς για να σηκώσει την κούπα. Σπάνια τα ματς στο «Ολντ Τράφορντ» έχουν πολλά γκολ, το ίδιο περιμένουμε και τώρα (under 2,5/1,67 στον Stoiximan), εξάλλου δεν θα κακοπέσει στη Λέστερ ο βαθμός της ισοπαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1324. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Από δυο κολλητές ήττες χωρίς να σκοράρει στο πρωτάθλημα έρχεται η Βίκινγκ, τραβάει μεγάλα ζόρια όταν αγωνίζεται στην έδρα της, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα μπροστά στο κοινό της έπειτα από τρία παιχνίδια (0-1-2). Η Χάουγκεσουντ πραγματοποιεί πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, στο 4-1-2 ο συνολικός απολογισμός της, έρχεται μάλιστα και από 2/2 νίκες σκοράροντας επτά φορές συνολικά σε αυτά. Πιο βαρύ όνομα η Βίκινγκ, παρόλα αυτά ο άσος δεν είναι σε καμία περίπτωση για 1,80, η φορμαρισμένη Χάουγκεσουντ δείχνει ικανή για τη ζημιά, στο 1,825 το ασιατικό διπλό +0,75 στην Bet365.

1326. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Ήθελε τη νίκη για να ξεμπερδεύει σιγά-σιγά με την παραμονή η Γιαγκελόνια (7-4-6 εντός) κόντρα στην ουραγό Γκόρνικ Ζάμπρζε, αλλά το τελικό 0-0 δεν την άφησε και ιδιαίτερα δυσαρεστημένη, αφού απέχει πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη (πριν τα σαββατιάτικα ματς). Μόνο ήττες (0-0-3) έχει στα πλέι-άουτ η Ποντμπεσκίτζιε (6-4-6 εκτός) και θα πρέπει να συνέλθει άμεσα αν θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες, αφού για την ώρα βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης (+2 πριν τα ματς του Σαββάτου). Στα χαμένα οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πως ούτε στο Μπιάλιστοκ θα βρουν το θετικό αποτέλεσμα, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

1325. ΧΟΝΤ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Απογοητεύει ως τώρα η Χοντ, είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2) και έχει δει την εστία της να παραβιάζεται από ακριβώς δυο φορές στα 3/4 από αυτά. Αντιθέτως, η Σάντνες παραμένει αήττητη με απολογισμό 2-2-0, έχει 2/2 νίκες μπροστά στο κοινό της και 2/2 Χ στις εξόδους της. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά με το διπλό σε αποδόσεις φαβορί δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία.

1332. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Η προσοχή της Σεβίλλης είναι στραμμένη αποκλειστικά στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Σαχτάρ την Πέμπτη. Στο πρωτάθλημα (7η θέση) δεν κυνηγάει τίποτα πέρα από το να σπάσει το ρόδι εκτός έδρας αφού ως γνωστόν δεν τα έχει καταφέρει ως τώρα (0-9-8). Δεδομένο τοrotation απότον Έμερι, η Εσπανιόλ την επόμενη εβδομάδα δύσκολα θα πάρει βαθμούς στο «Καμπ Νου» οπότε θα κοιτάξει να εξασφαλιστεί από τώρα. Γρήγορα τα αντανακλαστικά των YoungGuns που από αρχές της εβδομάδας φρόντισαν να ποντάρουν στον άσο σε απόδοση 2,55 ( Stoiximan ) με την απόδοση να έχει γκρεμιστεί πλέον στο 2,22 όπως και στον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,825 τηςBet365που βρίσκεται πλέον στο 1,65. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1330. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Αναμέτρηση με φόντο την τετράδα αυτή ανάμεσα στην Άαλμποργκ και τη Μπρόντμπι. Οι γηπεδούχοι (7-2-4) προέρχονται από λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ράντερς ωστόσο με νίκη και παράλληλα ήττα της Μίντιλαντ η οποία αγωνίζεται μέσα στη Κοπεγχάγη έχουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Μπρόντμπι (5-2-5) η οποία αν δεν ηττηθεί τότε θα παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της τριάδας. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πείθει ιδιαίτερα, μικρό προβάδισμα δίνουμε στους γηπεδούχους λόγω έδρας και μόνο.

1331. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Από ήττα 3-1 στην έδρα της Σιόν προέρχεται η Λουγκάνο η οποία παρέμεινε μόλις έναν βαθμό πάνω από την ουραγό Βαντούζ, over 2,5 τα έξι τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από νίκη 3-0 επί της Τουν προέρχεται η Λουκέννη η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση διατηρώντας παράλληλα ζωντανές τις ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Δεν βλέπονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι όμως καίγονται για τους βαθμούς, σε καλό φεγγάρι η Λουκέρνη θέλει να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες για την τέταρτη θέση, καθαρό εξάποντο, πάμε παρακάτω.

2769. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΚΡΙΛΙΑ

Μεγάλο διπλό στο Καζάν έβγαλε η Τέρεκ (6-5-1 εντός) την προηγούμενη εβδομάδα και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο «κολλητές» ήττες, μένοντας ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) παραμένει η Κρίλια (5-2-6 εκτός), η οποία προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην Ουράλ. Εντός έδρας δεν κοντράρεται η Τέρεκ, αλλά η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις προκαλούν για να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. Θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

1334. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Με τρεις νίκες στις πρώτες αγωνιστικές (3-0-1, 3/4 under 1,5) έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Άνγκελχολμς, διαψεύδει προς ώρας τα προγνωστικά που την ήθελαν εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Η Βέρναμο κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 την ισχυρή Σίριους την προηγούμενη αγωνιστική, μετράει ως τώρα 1-2-1 (4/4 NG & under 2,5) , μακριά από το σπίτι της δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη ένσταση για το φαβοριτισμό της Άνγκελχολμς, οι αριθμοί των δυο ομάδων μας κάνουν να περιμένουμε ένα ματς με λίγα τέρματα, στο 1,925 το under 2,25 στην Bet365.

1336. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Με την εμφατική νίκη 9-0 στην έδρα της Μάτερσμπουργκ επέστρεψε στις επιτυχίες η Αούστρια Βιέννης η οποία πανηγύρισε τρίποντο ύστερα από αρκετό καιρό διατηρώντας έτσι απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Με νίκη η Σάλτσμπουργκ ουσιαστικά κλειδώνει τον τίτλο, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Άλταχ με την απόδοση της πάντως να μην δικαιολογεί το τελικό σκορ. Ομάδες αρκετά ικανές επιθετικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο.

1337. ΑΝΖΕ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ανζέ, μετράει ρεκόρ 3-2-0 στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές και απέχει πλέον μόλις τρεις βαθμούς από την έκτη θέση, ελπίζοντας πως αυτή θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το χάλι της Μαρσέιγ συνεχίζεται και στη μετά Μίτσελ εποχή, αφού δεν υπήρξε καμία βελτίωση στα δύο ματς (ένα κυπέλλου, όπου ήρθε η πρόκριση στον τελικό επί της Σοσό) με το Φρανκ Πασί στον πάγκο. Η νίκη αγνοείται εδώ και ένα τρίμηνο για το Σαμπιονά (0-7-4) και είναι τουλάχιστον προκλητικό οι Φωκαείς να δίνονται φαβορί στο σπίτι της καλύτερης εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας. Μοναδική επιλογή ο +0,25 ασιατικός άσος στο 1,85 τηςBet365, που ενισχύεται και από τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1355. ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τέπλιτσε (4-5-4 εντός) στην Πράγα και κατέκτησε το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 από τη Σλάβια, ξεφεύγοντας με επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η μέχρι πρότινος εξαιρετική σεζόν της Σπάρτα (6-3-4 εκτός), αφού μετά την απώλεια του πρωταθλήματος με το βαρύ 0-3 από τη Βικτόρια Πλζεν, ακολούθησε και η ήττα στον ημιτελικό του κυπέλλου με 2-0 από τη Γιάμπλονετς. Αν θέλουν να μην κινδυνέψει ακόμα και η δεύτερη θέση, οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν, αλλά δε γίνεται να τους εμπιστευθούμε με την κούραση που βγάζουν στα τελευταία ματς (1-1-3 ανεξαρτήτως διοργάνωσης).

1103. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή η Μορεϊρένσε με το σπουδαίο επί της Νασιονάλ, βρέθηκε στο +8 από τη γραμμή και με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν μπορεί πια να αισθάνεται ασφαλής. Σημαντικό βήμα για να ξεμπλέξει και εκείνη έκανε η Μποαβίστα με το 1-0 επί της Μπελενένσες, απέκτησε έτσι μαξιλαράκι πέντε βαθμών από τη 17η θέση. Επτά ήττες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια στο γήπεδό της μετράει η Μορεϊρένσε (0-1-7), η Μποαβίστα έχει χάσει μόλις σε δυο από τις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (3-1-2) και είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς εδώ, πολύ καλά ζυγισμένα τα σετ, είναι σχεδόν ισορροπημένα, θεωρούμε ότι η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα δυσαρεστήσει ιδιαίτερα καμία από τις δυο και δεν φαντάζει και τόσο απίθανο με βάση τις αγωνιστικές δυνατότητες των δυο ομάδων, στο 3,00 η απόδοση του σημείου στον Stoiximan.

1102. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Γερά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει μπει η Εστορίλ, με το 1-1 στην έδρα της Γκιμαράες διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την έκτη θέση, μετράει μόλις δυο ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια της (6-2-2), στα πιο πρόσφατα οχτώ στην έδρα έχασε μόνο από Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ (5-0-3). Η Μαρίτιμο είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, σκέφτεται αποκλειστικά τον τελικό του Λιγκ Καπ που θα γίνει στα τέλη Μαΐου, μετράει 2-1-4 στα τελευταία επτά παιχνίδια της και έχει μόλις μια νίκη στις πιο πρόσφατες οχτώ εξόδους της (1-2-5). Μονόπλευρο ουσιαστικά το κίνητρο εδώ, η Εστορίλ δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει αποδειχθεί πολύ πιο σταθερή από τη Μαρίτιμο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ικανοποιητικό το 2,05 του άσου στην Bet365.

1341. ΧΙΡΟΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ακόμα πιο κοντά στην προνομιούχο εξάδα βρέθηκε η Χιρόνα με το διπλό στην έδρα της Αλμπαθέτε, έχει συμπληρώσει 15 παιχνίδια με μόλις μια ήττα (8-6-1) και δείχνει να έχει αποκτήσει το μομέντουμ για να βρεθεί στα πλέι-οφ. Αήττητο 10 αγωνιστικών τρέχει όμως και η Τενερίφη (5-5-0) και όπως είναι φυσικό γλυκοκοιτάζει και εκείνη τις υψηλές θέσεις, με ισάριθμες ισοπαλίες έφυγε από τις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της. Κακό σταύρωμα εδώ, αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δεν κοντράρονται, μεγάλη η ψαλίδα των αποδόσεων με τον άσο στο 1,75 και το διπλό στο 5,00, η αξία βρίσκεται στα δεξιά του σετ, αν και η κόντρα της Χιρόνα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

1338. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΛΟΥΓΚΟ

Η ήττα από την Οσασούνα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μιγκέλ Πορτουγάλ στον πάγκο της Βαγιαδολίδ, ήταν η τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4), με τον στόχο των πλέι-οφ να απομακρύνεται αρκετά και τον νέο τεχνικό Αλμπέρτο Λόπεθ να έχει δύσκολη αποστολή. Η Λούγκο επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία ματς (0-1-2) χάρη στο 2-1 επί της Μαγιόρκα, έχει ωστόσο αποτύχει να σκοράρει και στις πιο πρόσφατες τρεις εξόδους της (0-1-2). Αν δεν υπήρχε η αλλαγή στον πάγκο των γηπεδούχων, θα σκεφτόμασταν σοβαρά να πάμε στο Χ2, μιας και η Λούγκο δεν χάνει εύκολα εκτός έδρας (4-8-5 εκτός), με τα υπάρχοντα όμως δεδομένα θα απέχουμε.

1340. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ταραγόνα (0-3-1) με το 1-1 στο ντέρμπι με τη Γιαγκοστέρα, παραμένει πάντως στη ζώνη των πλέι-οφ, αφού έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στα τελευταία 15 παιχνίδια της (5-9-1). Η Μιραντές απομακρύνθηκε και άλλο από το στόχο των πλέι-οφ, έπειτα από το 0-2 από τη Νουμάνθια στην έδρα της, δεν κερδίζει στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (0-3-2) και δείχνει να έχει χάσει τη φρεσκάδα του πρώτου μισού της σεζόν. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, δεν λέει και πολλά όμως το 2,00 του άσου.

1339. ΕΛΤΣΕ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Θετικός για την Έλτσε ο βαθμός στην έδρα της Αλαβές (0-0), επέκτεινε το αήττητο σερί τις στα οχτώ ματς (3-5-0) και διατήρησε την επαφή της με την εξάδα, ικανοποιητικές και οι εντός έδρας επιδόσεις της (8-8-2 εντός). Σε δύσκολη θέση πια η Αλμπαθέτε, με την τέταρτη ήττα της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-0-4), παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, απογοητευτική η παρουσία της μακριά από το σπίτι της (2-3-12 εκτός). Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, όριο το 1,80 στον άσο παρά τις αρκετές απουσίες που έχουν προκύψει για τους φιλοξενούμενους, καλύτερη επιλογή δείχνουν τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 που βγάζουν μέση απόδοση 2,20 στην Bet365, με την Έλτσε να μην έχει πετύχει σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι της πάνω από δυο τέρματα.

----. ΚΡΑΪΟΒΑ – ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ

Μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2), η Κραϊόβα επέστρεψε στις νίκες με το 0-2 επί της Βολουντάρι και πήρε ακόμα πιο βαθειά ανάσα στη μάχη της παραμονής. Δεύτερο συνεχόμενο διπλό έβγαλε η Κονκόρντια (4-4-9 εκτός), η οποία μετά την έδρα της Βολουντάρι, άλωσε και αυτή της Τιμισοάρα, βρισκόμενη πια στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη (πριν τα ματς του Σαββάτου). Θέλουν την πρώτη θέση οι γηπεδούχοι και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δε στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους.

1356. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

1357. ΚΟΜΟ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Ουσιαστικά αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κόμο έπειτα από την ήττα με 0-2 από την Κροτόνε, με μόλις μια νίκη στα τελευταία 16 παιχνίδια της (1-9-6) δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, θα κοιτάξει να απολαύσει τα εναπομείναντα παιχνίδια της. Ήττα που μπορεί να την βάλει σε περιπέτειες γνώρισε η Τερνάνα από την Άσκολι (1-3), έμεινε για πέμπτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο (0-2-3, 5/5 GG & over 2,5) και αδυνατεί να κλειδώσει την παραμονή. Σε αποδόσεις φαβορί συναντάμε τη νίκη των φιλοξενούμενων, οι μπουκ μετρούν το ισχυρότερο κίνητρο που έχει για βαθμούς σε σχέση με την Κόμο, η γηπεδούχος όμως έχει δείξει πολύ αξιόμαχο πρόσωπο και δεν περιμένουμε να αδιαφορήσει, θεωρούμε πως στο συγκεκριμένο ματς μπορούμε να κοιτάξουμε προς τα πολλά τέρματα, με την Τερνάνα να τα επαληθεύει συχνά εσχάτως και την Κόμο (που μετράει και επτά κολλητά αμφίσκορα στο σπίτι της) να μην έχει λόγο να παίξει κλειστά, στο 1,90 τόσο το GG όσο και το over 2,25 στην Bet365.

1359. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές για τη Χάμαρμπι (2-1-0), καθαρό το 1-3 στην έδρα της πρωταθλήτριας Νόρκεπινγκ, όλα της τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν επιβεβαιώσει ως τώρα το αμφίσκορο (2-2-2, 4/6 over 2,5, 6/6 GG). Πέρα από κάθε προσδοκία η ως τώρα πορεία της Σούντσβαλ, μετράει 3-2-1 (3/6 over 2,5, 5/6 GG) και έχει πλασαριστεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, είναι μάλιστα αήττητη στις μέχρι στιγμής εξόδους της (2-1-0), βγάζοντας μάλιστα απαιτητικό πρόγραμμα (ΑΪΚ, Μάλμε και Χάκεν). Για ακόμα μια φορά οι μπουκ υποτιμούν τους φιλοξενούμενους, η Χάμαρμπι έχει δυναμική στο γήπεδο της, αλλά ο άσος δεν είναι για 1,65, με τις υπάρχουσες τιμές υπάρχει χώρος για να πάμε στην κόντρα, ικανοποιητικό το 2,00 για το ασιατικό διπλό +0,75 στην Bet365.

1358. ΜΑΛΜΕ – ΧΑΚΕΝ

Ιδιαίτερο σταύρωμα, καθώς οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στον τελικό κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη. Η Μάλμε (το μεσοβδόμαδο με τη Γκέτεμποργκ αναβλήθηκε) πήρε δυο σπουδαίες νίκες με σκορ 1-0 (Έλφσμποργκ εκτός, Τζουργκάρντεν εντός) και δείχνει να αφήνει πίσω της τις δυο κολλητές ήττες που γνώρισε αμέσως πριν. Η Χάκεν έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, το έκανε μάλιστα με εμφατικό τρόπο, διασύροντας τη Γκέφλε με 6-0. Φαβορί η Μάλμε στην έδρα της, δεν βρίσκουμε πάντως αξία στις τιμές του άσου, δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με το ματς, αφού η ιδιαιτερότητα του που έχει να κάνει με το προσεχές ραντεβού του κυπέλλου θολώνει το τοπίο και καθιστά την οποιαδήποτε πρόβλεψη παρακινδυνευμένη.

1361. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΚΕΝΚ

Οι ήττες ανήκουν στο παρελθόν για την Κλαμπ Μπριζ (16-0-1 εντός), αφού το σαρωτικό 5-0 επί της Ζούλτε επανέφερε την ηρεμία στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων. Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, η Γκενκ (4-5-8 εκτός) επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 1-2 από την πρωταθλήτρια Γάνδη και απώλεσε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χαμηλά ο άσος, δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης.

1362. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Απρόσμενη ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βίμποργκ για την Κοπεγχάγη η οποία ωστόσο παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη και παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε πολύ καλό φεγγάρι η Μίντιλαντ καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες ούσα παράλληλα αήττητη τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές. Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν αρχικά για να μην ηττηθούν, να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα θέλουν οι γηπεδούχοι, τα λίγα γκολ φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο.

1393. ΤΡΟΜΣΟ – ΜΠΡΑΝ

Από τρεις διαδοχικές ήττες, οι δυο εκ των οποίων ήταν συντριβές (0-4 από Βαλερένγκα, 0-6 από Άαλεσουντ) έρχεται η Τρόμσο, οι καλές εντυπώσεις που άφησε, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, στο ξεκίνημα της σεζόν αποτελούν πια παρελθόν. Από δυο σερί νίκες και συνολικά τέσσερις στα πιο πρόσφατα πέντε παιχνίδια της έρχεται η Μπραν, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά ως τώρα και αυτή από τη Ρόζενμποργκ (4-2-1). Σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, μόνο προς τα δεξιά του σετ μπορούμε να κοιτάξουμε εδώ, οριακά αποδεκτό το 2,15 του ασιατικού διπλό 0:0 στην Bet365.

1391. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Από τρεις κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα έρχεται η Σόγκνταλ, η αλήθεια πάντως είναι ότι έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, η άμυνες πρωταγωνιστούν στα ως τώρα παιχνίδια της (6/7 NG & under 2,5). Η Ρόζενμποργκ μετά την ήττα της πρεμιέρας πέτυχε έξι διαδοχικές νίκες και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στις 5/6 μάλιστα κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, δεν υπάρχει πάντως αξία στο 1,50 του διπλού, ενδιαφέρουσα επιλογή το NG στο 1,88 του Stoiximan το οποίο επιβεβαιώνουν συχνά ως τώρα και οι δυο ομάδες.

1392. ΣΤΑΡΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα είναι η Σταρτ (0-3-4), έρχεται μάλιστα και από τρεις κολλητές ήττες στις οποίες παρουσίασε ελάχιστα θετικά στοιχεία. Η Στρόμσγκοντσετ παρόλο που δεν εντυπωσιάζει, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία, μακριά από το σπίτι της πάντως μετράει μόλις μια επιτυχία (1-0-2 εκτός). Μόλις το 1,65 προσεγγίζει η απόδοση του διπλού, η Σταρτ έχει απογοητεύσει ως τώρα και δικαίως τυγχάνει αυτής της αντιμετώπισης από τους μπουκ, πάντως δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με τόσο χαμηλές τιμές.

1400. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Γνωρίζει πως είναι το αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα η Πιάστ (13-3-1 εντός), αλλά δεν το βάζει κάτω, επιστρέφοντας στις νίκες με το εντυπωσιακό 3-0 επί της Λέχια και θέλει να πάει χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο ματς της Βαρσοβίας που ακολουθεί κόντρα στην πρωτοπόρο Λέγκια. Μετά από δέκα αγωνιστικές (0-8-2), η Πογκόν (5-8-3 εκτός) επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας με 1-0 της Λεχ και διατηρήθηκε ζωντανή στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για τον τίτλο οι γηπεδούχοι, αλλά για να το κάνουν αυτό, καλούνται να κερδίσουν την Πογκόν, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

1395. ΓΙΕΡΒ – ΣΤΡΟΜΕΝ

Από βαριά ήττα στην έδρα της Κονγκσβίνγκερ έρχεται η Γιέρβ, δεν κερδίζει από την πρεμιέρα και πρέπει γρήγορα να βελτιώσει την εικόνα της για να μην χάσει και άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Η Στρόμεν δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον δεν χάνει μετά την πρεμιέρα (0-3-1). Καμία από τις δυο δεν ενθουσιάζει με την εκκίνησή της, δίνουμε ένα κλικ στη δυνατή στο γήπεδό της Γιέρβ, αλλά και η Στρόμεν ανεβάζει στροφές με τον καιρό και δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία.

1394. ΑΣΑΝΕ – ΜΠΡΙΝΕ

Έπειτα από δυο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές, η Ασάνε απέτυχε να σκοράρει στις επόμενες δυο, τουλάχιστον έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Στρόμεν. Η Μπρίνε πήρε την παρθενική της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με το 3-0 επί της Μιοντάλεν, ήταν η πρώτη φορά που κράτησε απαραβίαστη την εστία της φέτος (1-2-1, 2/4 over 2,5, 3/4 GG). Δεν βγαίνει εύκολα άκρη εδώ, φαβορί λόγω έδρας η Ασάνε, αλλά θα προτιμήσουμε να μην ασχοληθούμε παραπάνω με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1399. ΡΑΟΥΦΟΣ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ράουφος με το 1-2 από τη Κρίστιανσουντ, στο πιο πρόσφατο πάντως παιχνίδι στην έδρα της διέσυρε με 5-1 τη Μπρίνε. Η Ουλενσάκερ δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και έρχεται μάλιστα από δυο κολλητές ήττες (0-2-2), το αμφίσκορο έχει ως τώρα επαληθευτεί και στα τέσσερα παιχνίδια της (2/4 over 2,5, 4/4 GG). Επίφοβη η πρόβλεψη σε αυτή τη μάχη των νεοφώτιστων, τα πολλά τέρματα φαντάζουν αρκετά πιθανά για δυο ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες.

1398. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Έπειτα από δυο κολλητές νίκες, η Ρανχάιμ ηττήθηκε από τη νεοφώτιστη KFUM Όσλο, παρόλο που είχε προβάδισμα δυο τερμάτων από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η Κονγκσβίνγκερ για ακόμα μια φορά στην έδρα της ήταν καταιγιστική, συντρίβοντας με 5-0 τη Γιέρβ, δεν τα πάει και τόσο καλά όμως μακριά από το σπίτι της (0-3 από Ασάνε, 2-2 με Χοντ). Λογικό φαβορί η πιο έμπειρη Ρανχάιμ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει καλά στοιχεία αλλά αποδυναμώνεται όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, απλά σωστό το 2,00 στον άσο.

1397. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Το κόμπλεξ που κουβαλάει από πέρυσι εκτός έδρας εμφανίζει και στις φετινές εξόδους της η Μιοντάλεν, μετράει 2/2 ήττες μακριά από το σπίτι της με τέρματα 0-8, με αποτέλεσμα να έχει απομείνει με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα (1-1-2, 3/4 over 2,5, 2/4 GG), εκείνη με 3-1 επί της Κρίστιανσουντ. Η Λέβανγκερ έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες, από εκεί που θεωρούταν εκ των βασικών φαβορί για υποβιβασμό, έχει φτάσει να μετράει 4/4 νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα, στα δυο μάλιστα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της σκόραρε από ακριβώς τρεις φορές. Χαμηλό το 1,80 του άσου, δεν σέβονται οι μπουκ την πορεία της Λέβανγκερ, παρόλα αυτά η Μιοντάλεν είναι ισχυρή στην έδρα της και δεν κοντράρεται εύκολα, θα κρατήσουμε το GG & over 2,5 στο 2,05 της Bet365, αφού περιμένουμε από τη Μιοντάλεν να παίξει επιθετικά και με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη, ενώ και η Λέβανγκερ δεν συνηθίζει να κλείνεται απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

1396. ΚΦΟΥΜ ΟΣΛΟ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η νεοφώτιστη KFUM χάρη στο 3-2 της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ρανχάιμ, γύρισε μάλιστα το εις βάρος της σκορ από το 0-2. Η Κρίστιανσουντ μετά την ήττα της πρεμιέρας πέτυχε τρεις σερί νίκες χωρίς με το γνωστό κυνικό της τρόπο και με όπλο την άμυνα. Η εμπειρία της Κρίστιανσουντ αντισταθμίζει τον παράγοντα έδρα, τα μοιρασμένα στη μέση σετ μας φαίνονται σωστά.

1402. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Για ακόμα μια φορά μακριά από το σπίτι της η Ανταλιασπόρ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι (0-3 από την Οσμανλισπόρ), στο γήπεδό της πάντως τα πράγματα είναι αλλιώς, έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα πέντε (4-1-0), σκοράροντας σε καθένα από αυτά από τουλάχιστον δυο φορές. Η Κονιασπόρ χρειάζεται ακόμη τρεις βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για να κλειδώσει την τρίτη θέση, δεν έχει χάσει ούτε μια φορά εντός του 2016 στο πρωτάθλημα (10-3-0), ενώ έρχεται και από τέσσερα κολλητά διπλά. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, καλά ζυγισμένα τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, δεν θα πάρουμε θέση.

1403. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Σε απόσταση βολής από τη Μπεσίκτας (-3) βρέθηκε η Φενέρ μετά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής, με την ίδια να περνάει με το επιβλητικό 4-0 από την έδρα της Τραμπζονσπόρ, θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου. Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Γκαζιαντέπ με το 1-3 από τη Γκεντσλέρ, με τον Τοπτσού να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο, η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ για να συνέλθει και να μην μπλέξει σε παραπάνω περιπέτειες, θα πάει στο ματς με τη Φενέρ υπό τις οδηγίες υπηρεσιακού προπονητή. Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης έχει η Φενέρ, άνευ αξίας τα 1,15 στον άσο.

1406. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ

Σταθερά ντεφορμέ η Λα Κορούνια που μετράει μόλις μία νίκη στις 19 τελευταίες αγωνιστικές (1-10-8) και πραγματοποιεί τραγική πορεία στον δεύτερο γύρο. Αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα της έχουν δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Η Χετάφε ήταν άξια της μοίρας της στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια (2-2) αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο που θα την έβγαζε από την επικίνδυνη ζώνη. Στα ίσια το ματς αφού οι Γαλιθιάνοι ψάχνουν λίγους ακόμα βαθμούς για να μην μπουν σε μπελάδες ενώ η Χετάφε είναι στο -3 από τη σωτηρία της. Καλή περίπτωση θεωρούμε λόγω απόδοσης (1,95) τοunder2,5 στην Bet365αφού η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη και για τις δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2770. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες έφτασε η Κράσνονταρ (6-4-2 εντός) με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Ούφα, μπαίνοντας στο κόλπο ακόμα και για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έσπασε το ρόδι η Ανζί (3-2-7 εκτός) μπροστά στο κοινό της, πανηγυρίζοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη της με το 1-0 επί της Κούμπαν. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα μας προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν δεν επιβεβαιωθεί.

1412. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Ζιχλάβα πανηγύρισε η Μποέμιανς (5-5-3 εντός) και έκανε μεγάλο άλμα για την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια, βρισκόμενη στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Με τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες που πήρε η Σλάβια (5-3-5 εκτός), κινδυνεύει να απολέσει μέχρι και την πέμπτη θέση, ενώ μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 1-2-3 στις έξι τελευταίες εξόδους τους. Τοπικό ντέρμπι της Πράγας, δε θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο, αφού η εικόνα τους δεν είναι ικανοποιητική το τελευταίο διάστημα.

1411. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, καθώς σε περίπτωση ήττας μπορεί να τεθούν και μαθηματικά εκτός πλέι-οφ. Στη δέκατη θέση της βαθμολογίας αμφότερες με δεκαεννέα βαθμούς. Από την ήττα σοκ με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Βερακρούζ προέρχεται η Κρουζ Αζούλ, από τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα η Τολούκα. No Bet.

1101. ΑΡΟΥΚΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Πολύ κοντά στο να κλειδώσει τη συμμετοχή της στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται πια η Αρούκα, με το 2-1 στην έδρα της Μαρίτιμο εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση, στις τελευταίες 12 αγωνιστικές έχει μόλις μια ήττα (7-4-1). Ξέμεινε από κίνητρο η Νασιονάλ έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μορεϊρένσε, αυτή ήταν η τρίτη της αποτυχία στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (1-0-3), όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει κάπου στο μέσο της κατάταξης. Μονόπλευρο στην ουσία το κίνητρο εδώ, η Αρούκα με νίκη θα αγγίξει ουσιαστικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Νασιονάλ δεν κυνηγάει κάτι ενώ και μακριά από το σπίτι της έχει αποδειχθεί ανεπαρκής κατά τη φετινή χρονιά (2-4-9 εκτός), μέχρι το 1,90 φτάνει ο άσος, χωρίς να αποτελεί ευκαιρία είναι σίγουρα το πρώτο σημείο της αναμέτρησης.

1413. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Εννέα ματς άντεξε ο Φάμπρι στον πάγκο της Πονφεραντίνα (3-1-5 το ρεκόρ του), η τρίτη κολλητή ήττα από τη Λεγανές με 0-3 οδήγησε στην αντικατάσταση του, προσωρινή λύση ο βοηθός του, Ρούμπεν Βέγκα. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Σαραγόσα, συμπλήρωσε τρία σερί τρίποντα με το 3-1 επί της Αλκορκόν και παρέμεινε εντός της εξάδας, μετράει επίσης μόλις μια ήττα στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (2-3-1). Δεν θα μπλέξουμε εδώ, λεπτές οι ισορροπίες στους γηπεδούχους έπειτα από την αλλαγή στον πάγκο, η Σαραγόσα θα παραταχθεί με αρκετές και σημαντικές απουσίες με αποτέλεσμα να μην βρίσκουμε ενδιαφέρον στις αποδόσεις-φαβορί στο διπλό.

1171. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Αναγκαίο ήταν το ξέσπασμα για τη Στεάουα (9-7-1 εντός) μετά την ήττα από την Άστρα για το πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό στο κύπελλο. Η Βιτόρουλ ήταν αυτή που πλήρωσε το μάρμαρο με το επιβλητικό 3-0, αλλά οι γηπεδούχοι απέχουν ακόμα έξι βαθμούς από την κορυφή. «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ντιναμό η Παντούρι (8-6-3 εκτός), με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Πολύ χαμηλά ο άσος, δε μπορεί να μας απασχολήσει.

1416. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΟΝΤ

Απογοητεύει ως τώρα στο πρωτάθλημα η Στάμπαεκ έχοντας ηττηθεί πέντε φορές στις πρώτες επτά αγωνιστικές (1-1-5), δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή περσινή ομάδα. Η Οντ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με το 1-3 στο γήπεδό της από τη Λίλεστρομ, αυτά μάλιστα ήταν και τα πρώτα γκολ που δέχθηκε στο πρωτάθλημα, μετρούσε 6/6 λευκά παθητικά πριν από την αναμέτρηση αυτή. Καλύτερη ομάδα η Οντ παρά την τελευταία ήττα, της δίνουμε το προβάδισμα για να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε έναν αντίπαλο που ακόμα ψάχνεται, το 2,00 στο διπλό πάντως δεν είναι τίποτα περισσότερο από δίκαιο.

----. ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ – ΤΟΛΙΜΑ

Πορεία πρωταθλητισμού η Πατριότας τον τελευταίο καιρό, νέα νίκη κόντρα στη Ριονέγρο εκτός έδρας με 1-0. Αδυνατεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της η Τολίμα, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη Μεντεγίν. Σε καλύτερη κατάσταση η Πατριότας, κρατάμε τον άσο.

1418. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Έχοντας το μυαλό της στον επαναληπτικό ημιτελικό της Πέμπτης με τη Λίβερπουλ η Βιγιαρεάλ επισκέπτεται το γειτονικό «Μεστάγια» με στόχο τουλάχιστον να μην χάσει προκειμένου να μην μπει σε μεγαλύτερο κίνδυνο η 4η προνομιούχο θέση. Η Βαλένθια δεν έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο αλλά στα τελευταία ματς (3-1-0) πείθει με την εικόνα της μέσα στο γήπεδο. Παρά τις αλλαγές που ίσως κάνει ο Μαρθελίνο το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι ικανό να μην ηττηθεί, στο 1,75 παίζεται το Χ2 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1421. ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι βελτίωσε σημαντικά την εικόνα της Λάτσιο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να τη διατηρήσει στο κόλπο για την έκτη θέση, με το φινάλε της σεζόν να είναι ουσιαστικά αδιάφορο. Επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ, αλλά είδε τη Ρόμα να κερδίζει τη Νάπολι, οπότε ο στόχος της τρίτης θέσης χάθηκε σχεδόν οριστικά. Δεν έχουν κάποιο μεγάλο κίνητρο οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο ματς, αλλά είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής βάσει ονομάτων, οπότε σίγουρα, καμία δε θα το παρατήσει. Πιθανή θεωρούμε την αλληλεξουδετέρωση, με την ισοπαλία να πληρώνει 3,30 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1107. ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Εξάποντο τεράστιας σημασίας στην ουρά της βαθμολογίας, πάνω από τη γραμμή η Ουνιάο στο +2 από την Ακαδέμικα που καταλαμβάνει τη 17η θέση. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και 12 αγωνιστικές (0-3-9), με αποτέλεσμα να έχουν μπει σε μπελάδες, η Ακαδέμικα έχει μόλις ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα 14 παιχνίδια της (1-5-8) και εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς διπλό (0-5-10 εκτός). Δεν χωρούν προγνωστικά σε μια τέτοιας φύσης αναμέτρηση, καμία από τις δυο δεν δείχνει σε καλή κατάσταση ώστε να έχει τη στήριξή μας, μένουμε μακριά από το παιχνίδι αυτό.

1423. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Νιού Ίνγκλαντ προέρχεται το Πόρτλαντ (2-1-1) το οποίο αν και με αρκετές απουσίες στη σύνθεση του κατάφερε να πάρει το βαθμό, φυσικά αν ήταν λίγο πιο τυχερό θα μπορούσε να αποδράσει ακόμα και με το τρίποντο, οver 2,5 και goal-goal τα επτά από τα οχτώ φετινά του παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από τη δεύτερη νίκη προέρχεται το Τορόντο το οποίο επικράτησε 2-0 μέσα στον Καναδά του Μόντρεαλ, under 2,5 τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας. Οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν το όγδοο σερί εκτός έδρας παιχνίδι τους, ερωτηματικό για το αν ο τεχνικός τους θα παρατάξει βασικού, σε περιπτώσει που δεν κάνει ροτέισον τότε το διπλό σε τόσο υψηλές τιμές κρύβει αξία.

----. ΑΤΛ. ΟΥΙΛΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της η Ουΐλα, καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τη Φορταλέζα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα μεσοβδόμαδα η Νασιονάλ, καθώς αντιμετώπιζε την Ουρακάν για το Λιμπερταδόρες, με τον επαναληπτικό να ακολουθεί. Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παίξουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς προτεραιότητα είναι το Λιμπερταδόρες. Κρατάμε την κόντρα.

----. ΟΛΙΜΠΙΑ – ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Το αήττητο σερί της Ολίμπια έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα με 3-1 από την Λιμπερτάδ εκτός έδρας. Έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι. Από ήττα προέρχεται και η Λουκένιο, 2-0 εντός έδρας από την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Ρούμπιο Νιού. Μία κλάση ανώτερη η Ολίμπια, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

----. ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

1428. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Τη νίκη που θα σφραγίσει το εισιτήριο στα πλέι-οφ ψάχνουν οι γηπεδούχοι, βρισκόμενοι στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Από την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας κόντρα στην Πατσούκα προέρχεται η Τσίβας. Υποβιβασμένη και μαθηματικά πλέον η Ντοράδος, κάτι όμως που δεν την εμπόδισε να κερδίσει την Μονάρκας με 1-0 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα κάνει την εμφάνισή του.

----. ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ – ΑΛΙΑΝΣΑ

Η Ντεπορτίβο Κάλι είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει τη μέτρια φέτος Πετρολέρα, η οποία αντιμετωπίζει πολλά αμυντικά προβλήματα.

----. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΣ

Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική, 3-1 στο ντέρμπι με την Ολίμπια, μειώνοντας έτσι τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό. Από νίκη έρχεται και η Χενεράλ Ντίαζ, 2-1 εντός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο Σολ δείχνοντας για άλλη τη δύναμή της εντός έδρας. Έχει πάρει φόρα η Λιμπερτάδ, η Χενεράλ Ντίαζ δε μοιάζει ικανή να τη σταματήσει, άσος.

1431. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε το Κάνσας το οποίο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του απέσπασε το βαθμό της ισοπαλία από το Βανκούβερ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Σε πολύ καλό φεγγάρι το Λος Άντζελες το οποίο μετά και την εμφατική νίκη του με 5-2 επί της Σολτ Λέικ παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδια αήττητο (3-2-0). Ανεβασμένοι οι Ντος Σάντος και Τζέραρντ για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, διπλό.

----. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΦΟΡΤΑΛΕΣΑ

Άσος χωρίς στοιχηματική αξία.

----. ΟΥΝΙΟΝ ΚΟΜΕΡΣΙΟ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ

Τεράστια νίκη για την Κομέρσιο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς κατάφερε να περάσει από την έδρα της Χουανκάγιο, μία έδρα φρούριο, όπου δυσκολεύονται μέχρι και οι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Νίκη και για τη Μουνισιπάλ στο προηγούμενο ματς, 2-1 την Αλιάνσα Ατλέτικο εντός έδρας, εκμεταλλευόμενη την κακή παρουσία της αντιπάλου της εκτός έδρας. Μοιρασμένο ματς αναμένεται, αξία στο ασιατικό διπλό +0,25.

----. ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΚΟΜΕΡΣΙΑΝΤΕΣ ΟΥΝΙΔΟΣ

Για άλλη μία φορά φάνηκε κάτω του μετρίου εκτός έδρας η Αλιάνσα Ατλέτικο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Μουνισιπάλ. Σπουδαία νίκη για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική, 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Γκαρσιλάσο. Κάθε βαθμός είναι χρυσός για την Κομερσιάντες για τη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία. Δεν έχουν καμία ελπίδα στην καυτή έδρα της Αλιάνσα οι φιλοξενούμενοι, άσος.

----. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ-ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ

Κλάσικο της Λίμα. Ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα η Ουνιβερσιτάριο μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Σαν Μαρτίν την προηγούμενη αγωνιστική. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας η Κριστάλ, στο -6 από την πρώτη θέση, χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες τίτλου. Από τη νίκη 3-0 κόντρα στην Άουριτς εκτός έδρας προέρχονται οι γηπεδούχοι. Το μομέντουμ είναι με την ‘’Ου’’, όμως δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε ένα τέτοιο ντέρμπι.

----. ΣΕΣΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ-ΜΕΛΓΚΑΡ

Για άλλη μία φορά απογοητευτική η Βαγιέχο στην ήττα με 4-2 από τη Μποκάνα εκτός έδρας. Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς οι γηπεδούχοι θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Καλή εμφάνιση και νίκη με 1-0 κόντρα στην Αλιάνσα Λίμα για τη Μελγκάρ, η οποία αναμένεται να ανακάμψει μετά τον αποκλεισμό της από το Λιμπερταδόρες. Καλύτερη ομάδα η Μελγκάρ, διπλό DNB.

----. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ-ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΛΑ ΜΠΟΚΑΝΑ

Νέα ήττα για τη Σαν Μαρτίν, αυτή τη φορά κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο με 2-0 εκτός έδρας. Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι. Σοβαροί για ένα ακόμα ματς οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στη Βαγιέχο (4-2 εντός). Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους, κρυφοκοιτάμε την κόντρα.

----. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ-ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΪΜΠΑ

Αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική η Πετρολέρο, καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, κατάφερε όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα να δεχτεί την ισοφάριση από τη Σούκρε, μένοντας έτσι στο 2-2. Καλή παρουσία της Νασιονάλ κόντρα στη Στρόνγκεστ την προηγούμενη αγωνιστική, έφυγε όμως με άδεια χέρια, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο κυρίως λόγω υψομέτρου (η Πετρολέρο αγωνίζεται στο επίπεδο της θάλασσας)

----. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ-ΣΙΚΛΟΝ

Λίγο κόντεψε να χάσει η Σικλόν στο προηγούμενο ματς, καθώς δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε δέκα λεπτά από τη Μπλούμινγκ, μένοντας τελικά στο 3-3 εντός έδρας. Παραδοσιακά κακοί εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι. Σημαντική ισοπαλία για τη Σούκρε την προηγούμενη αγωνιστική σε μία δύσκολη έδρα (2-2 κόντρα στην Πετρολέρο). Ο άσος θα κάνει την εμφάνισή του.

----. ΜΠΟΛΙΒΑΡ-ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Κλάσικο της Λα Πας. Σε ελεύθερη πτώση οι γηπεδούχοι μετά τον αποκλεισμό από το Λιμπερταδόρες, δε μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε την κακή Ρεάλ Ποτοσί την προηγούμενη αγωνιστική (0-0 εκτός). Σε καλύτερη κατάσταση η Στρόνγκεστ, προέρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη νασιονάλ. Η αξία βρίσκεται στο ασιατικό διπλό +0,25.

----. ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ-ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΪΛΣΤΕΡΜΑΝ

Βαδίζει ολοταχώς για τον τίτλο η Γουίλστερμαν, νέα νίκη, αυτή τη φορά εντός έδρας με 3-0 τη Σπορτ Μπόιζ. Νίκη επιτέλους και για τους γηπεδούχους, 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Σαν Χοσέ. Δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της φέτος η Οριέντε, κάτι που της έχει κοστίσει στη βαθμολογία. Μοιρασμένο ματς αναμένεται, δεν κρατάμε κάτι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ