ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

847. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Οι Νιούκαστλ Τζετς (1-2-2 εντός) μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες έχασε με 1-0 από το Σίδνεϊ, οριακό παιχνίδι και δίκαιο σκορ. Η Μέλμπουρν Σίτι (2-2-1 εκτός) έφερε δεύτερο σερί σκορ και ταυτόχρονα δεύτερο συνεχόμενο θρίαμβο, αφού το σκορ 5-1 ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας στα ύψη. Δεύτερο θύμα οι Μάρινερς, σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι επιτυχίες ήρθαν κόντρα στις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων (5/6 τελευταία over 2,5, 17 γκολ ενεργητικό στα έξι πιο πρόσφατα) μας οδηγούν στο ομαδικό over 1,5 της Μέλμπουρν Σίτι στο 1,72, το συγκεκριμένο στοίχημα αποτελεί επιλογή των Young Guns.

857. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΑΛΑΓΑ

Αψυχολόγητη ομάδα η Βαγιεκάνο, την περασμένη εβδομάδα εκεί που έδειχνε ικανή να φύγει με το διπλό από το Μαδριγάλ δέχτηκε την ανατροπή με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Μονίμως προβληματική η Μάλαγα που έφυγε με το βαθμό από το Σαν Μαμές αλλά παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 20ο λεπτό. Εξακολουθεί να είναι κάκιστη εκτός έδρας με απολογισμό 0-2-5 μένοντας άσφαιρη σε όλα (0-8 τέρματα). Οι φιλοξενούμενοι θα περιμένουν να χτυπήσουν στην κόντρα και επειδή η Βαγιεκάνο είναι επιρρεπής στα λάθη και αφελής στην άμυνα δεν μπορούμε να στηρίξουμε με θέρμη τον ασιατικό άσο -0,25 (2,05/ Bet365).

860. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Ξέφρενη πορεία πραγματοποιεί η Ακισαρσπόρ που έχει φτάσει να βρίσκεται (3η θέση) στο -4 από την κορυφή. Όπλο της η άμυνα αφού είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ (11) ενώ εκτός έδρας μέχρι στιγμής έχει φέρει σπουδαία αποτελέσματα (νίκη με Μπεσίκτας και ισοπαλίες με Φενέρ και Τραμπζονσπόρ). Ικανή να φύγει με άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα από την Καισάρεια με την Καϊσερισπόρ να μην έχει πανηγυρίσει ακόμα μπροστά στον κόσμο της (0-3-4). Στο 1,875 επέλεξαν στην Bet365 οι Young Gunsτο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

858. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Ανέβηκε στην τριάδα η Σαραγόσα έπειτα από τις δυο κολλητές νίκες απέναντι σε Πονφεραντίνα και Μπιλμπάο Β, μπορεί να μην ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις της αλλά με όπλο την καλή της άμυνα (με 10 γκολ παθητικό έχει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας) συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Η Νουμάνθια δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έρχεται από τέσσερα ματς χωρίς τρίποντο (0-2-2) και έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά στα πιο πρόσφατα εννέα (1-4-4). Φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, δεν μας λέει τίποτα ωστόσο ο άσος στο 1,80.

864. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΑΓΙΑΞ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Ουτρέχτη, στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της έχει τέσσερις νίκες (4-0-2), ενώ έχει μετατρέψει και την έδρα της σε φρούριο, μένοντας αήττητη μπροστά στο κοινό της (4-3-0 εντός, 4/7 over 2,5, 6/7 GG). Ο Άγιαξ παραχώρησε 1-1 στη Μόλντε την Πέμπτη, έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και από εδώ και στο εξής επικεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα (έχει αποκλειστεί πρόωρα και από το κύπελλο). Εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, έχει νικήσει τα έξι από τα τελευταία επτά (6-1-0) ανεξαρτήτως έδρας, ενώ είναι αήττητος στις εξόδους του (6-2-0 εκτός, στα 7/8 σκόραρε τουλάχιστον δυο φορές). Δύσκολο αναμένεται το έργο του «Αίαντα» σε μια αφιλόξενη έδρα (οι οπαδοί της Ουτρέχτης μισούν τον Άγιαξ), οι αποδόσεις δείχνουν πάντως καλά ζυγισμένες και φαίνεται να λαμβάνουν υπόψη τη δυναμική των γηπεδούχων.

862. ΜΠΑΡΙ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Η ήττα της Μπάρι στη Μόντενα έβαλε τέλος στο αήττητο οχτώ αγώνων που έτρεχε μέχρι εκείνη τη στιγμή (5-3-0), στην έδρα της πάντως παραμένει αήττητη και έρχεται από τρεις κολλητές νίκες (6-3-0). Έπειτα από τρία σερί τρίποντα, η Περούτζια γνώρισε εντός έδρας συντριβή με 1-4 από τη Νοβάρα, ανακόπηκε έτσι η πορεία της προς την οκτάδα. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η Περούτζια στις εξόδους της (2-2-4 εκτός), θεωρούμε ότι η Μπάρι μπορεί να αξιοποίησε για ακόμα μια φορά την έδρα της, 2,20 αποδίδουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, τα οποία εμφανίστηκαν στις 4/6 εντός έδρας νίκες των γηπεδούχων και σε όλες τις εκτός έδρας ήττες των φιλοξενούμενων.

868. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Νίκη πρόκριση για τους γηπεδούχους στο κύπελλο (1-0 την Όλνταμ), στο πρωτάθλημα πάντως δεν κερδίζουν στα τελευταία έξι (0-3-3) και έρχονται από τρεις κολλητές κακές εντός έδρας εμφανίσεις (0-1-2, 5-1-4 συνολικά εντός). Η Κόβεντρι δεν είχε υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα, έχει μείνει αήττητη στα πιο πρόσφατα έντεκα ματς πρωταθλήματος (6-5-0), όπως και στις τελευταίες πέντε εξόδους της (2-3-0, 4-3-3 συνολικά εκτός). Διαφωνούμε με τις αποδόσεις φαβορί στην έδρα, υπάρχει αξία στις τιμές των φιλοξενούμενων, το 2 DNB στο 2,25 της Bet365 επέλεξε ο Betol.

871. ΟΥΝΙΒ. ΚΡΑΪΟΒΑ – ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

Μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια της έχει η Κραϊόβα (1-2-3), η Βολουντάρι δεν κερδίζει στο διάστημα αυτό (0-3-3). Αποκαρδιωτικοί οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους (0-3-7), ανεπαρκής ωστόσο ο άσος στα επίπεδα του 1,70.

872. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Στα πέντε παιχνίδια πλέον το σερί της Γκεντσλέρ χωρίς νίκη (0-3-2), πλησιάζει στην επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα για να μην μπλέξει παραπάνω. Η Σιβασπόρ είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις μια φορά (1-7-6 συνολικά), ενώ μακριά από το σπίτι της έρχεται από τέσσερις κολλητές ήττες (0-2-5 εκτός συνολικά). Αήττητοι μπροστά στο κοινό τους στα πιο πρόσφατα έξι οι γηπεδούχοι (3-3-1 εντός), σωστός ο ελαφρύς φαβοριτισμός τους, είναι όμως τέτοια η κρισιμότητα της αναμέτρησης που θα προτιμήσουμε να μην εμπλακούμε.

879. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΣΕΛΤΙΚ

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, 5-1-0 ο απολογισμός τους στα τελευταία έξι (4/6 over 2,5, 5/6 GG), η Σέλτικ έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι για φέτος στην Ευρώπη (1-1 με Φενέρ) και μακριά από το σπίτι της στο πρωτάθλημα έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες νίκες (3/4 GG & over 2,5). Οι γηπεδούχοι είναι από τις ομάδες που μπορούν να βάλουν δύσκολα στους πρωταθλητές, φαίνεται να υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, εξαιρετικό δείχνει και το GG στο 2,02 του Stoiximan ( Betol), για τις δυο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας.

875 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Νυρεμβέργη (5-4-0 εντός έδρας) έπαιξε καλά και δίκαια κέρδισε με 2-1 την Πάντερμπορν, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Η Φράιμπουργκ (4-3-1 εκτός) επίσης έκανε την τρίτη συνεχόμενη νίκη με 3-0 επί της Ουνιόν και παρέμεινε στην κορυφή. Αρκετά καλή εμφάνιση και γρήγορα φάνηκε ότι θα κερδίσει εύκολα. Το 0:0 είναι απλά η δίκαιη γραμμή.

874. ΛΕΙΨΙΑ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Η Λειψία (4-2-2 εντός) κέρδισε με 4-2 τη Ντούισμπουργκ, παρότι ότι μέχρι το 85’ έχανε με 1-2. Ήταν αρκετά καλύτερη και δίκαια στο τέλος πήρε το τρίποντο. 7/8 νίκες έχει στα τελευταία ματς και παίζει συνέχεια καλά, ειδικά επιθετικά. Η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (3-4-1 εκτός) κέρδισε με 0-1 τη Μόναχο 1860, παρότι δεν εντυπωσίασε, μετά από τέσσερα σερί ματς δίχως νίκη. Δίκαιο το -1,25 για τους γηπεδούχους, όπως και το over 2,5 στο 1,72.

873. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Καϊζερσλάουτερν (2-2-4 εντός) έχασε με 1-2 από τη Σεντ Πάουλι, παρότι ήταν καλή και είχε την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις. Όμως η άμυνα της την πλήγωσε, αφού δεν μπορούσε να κρατήσει την αντίπαλο της που έβγαζε σωστές αντεπιθέσεις και βρήκε χώρους. Η Ντούισμπουργκ (0-1-7 εκτός) παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, μετά τη νίκη με 3-0 επί της Ζαντχάουζεν, έχασε με 4-2 από την αρκετά ανώτερη Λειψία, αν και μέχρι το 85’ κέρδιζε με 1-2. Λογικά το line του άσου είναι στο -0,75, αλλά η γηπεδούχος δεν είναι σε καλή κατάσταση για να την εμπιστευτούμε.

881. ΜΟΝΑΚΟ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Ευρωπαϊκά ματς είχαν αμφότερες την Πέμπτη, από ήττα-αποκλεισμό έρχεται η Μονακό (1-4 από την Τότεναμ στο Λονδίνο), στο 1-1 έμεινε με τη Λάτσιο η Σεντ Ετιέν, είχε ήδη εξασφαλίσει από πριν την παρουσία της στους «32» του Γιουρόπα. Μόνο μια φορά στα τελευταία έντεκα πρωταθλήματος έχει ηττηθεί η Μονακό (5-5-1), αλλά στο γήπεδό της δυσκολεύεται να πάρει νίκες, καθώς εκεί μετράει 2-4-2, έχοντας σκοράρει στα 7/8 το πολύ μια φορά. Η Σεντ Ετιέν βγάζει κούραση στο πρωτάθλημα, 1-1-3 στα πιο πρόσφατα πέντε, ενώ και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της έφυγε με σκυμμένο κεφάλι (3-0-5 συνολικά εκτός). Εξαιρετικά αμφίρροπη μοιάζει η αναμέτρηση στα μάτια μας, θα περιμέναμε πάντως λίγο πιο κλειστά τα σετ.

893. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε πλήγωσε πολύ τον Ολυμπιακό. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως μέχρι τότε έχουν ως στόχο να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα, όπου δεν έχουν ανταγωνισμό στις πρώτες 13 αγωνιστικές. Επόμενος αντίπαλος του ο Παναιτωλικός, ο οποίος δε λέει να ξεκολλήσει με τίποτα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και οφείλει πολλά στην τύχη και τον Κυριακίδη για την ισοπαλία που απέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ατρόμητο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα ψάξουν το ξέσπασμα κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, ώστε να επανέλθουν έστω κι έτσι τα χαμόγελα μετά την ήττα από την Άρσεναλ. Σε απόδοση 1,95 πήρε ο Betol τον -2 ασιατικό άσο στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

883. ΧΑΛΕΣΚΕΡ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Η Χάλεσκερ (6-2-2 εντός) κέρδισε μετά από πέντε ματς με 2-0 την προβληματική Χάνσα και θέλει να ξεκινήσει ένα καλό σερί από το ματς αυτό. Η Κότμπους (3-5-2 εκτός) συνεχίζει την καλή της παρουσία, κέρδισε με 0-1 τη Μάιντς Β΄, σκόραρε στο 7’ και έπειτα διαχειρίστηκε εύκολα το προβάδισμα της. Το Χ2 στο 1,83 δείχνει δίκαιο.

882 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΙΙ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Η Βέρντερ Βρέμης Β’ (3-3-4 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Άαλεν, ήταν κακή και η ισοπαλία που πήρε ήταν άκρως ικανοποιητική. Κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Χάνσα (1-6-3 εκτός) έχασε με 0-2 από την Χάλεσκερ και αυτό αποτέλεσε το τελευταίο ματς του Μπάουμαν στον πάγκο της Χάνσα. Ενδιαφέρον το πώς θα παρουσιαστεί τώρα η φιλοξενούμενη, στοιχηματικά δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα για το συγκεκριμένο αγώνα.

938. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Κέρδισε τη Λάρισα με 1-0 η Κέρκυρα (4-1-0 εντός) και μάλιστα εκτός έδρας και είναι η θριαμβεύτρια της προηγούμενης αγωνιστικής. Θέλει να συνεχίσει στις επιτυχίες και ο Παναιγιάλειος (1-1-3 μακριά από την έδρα του) δεν θα αποτελέσει μεγάλο εμπόδιο. Ο άσος φυσικά πολύ χαμηλά, μόνο για live, βέβαια οι απουσίες της Κέρκυρας στην επίθεση περιπλέκουν κάπως τα πράγματα για κάποιο χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων.

897. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Απαλλαγμένη πλέον από το ευρωπαϊκό άγχος η Άρσεναλ, θέλει το τρίποντο στο Μπέρμιγχαμ για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής ή ακόμα και να περάσει πρώτη. Φιλόξενη για την ίδια η έδρα της Άστον Βίλα, δεν έχει ηττηθεί εκεί από το μακρινό 1998. Συνεχίζουν να προβληματίζουν οι «χωριάτες», στον πάτο της βαθμολογίας της Πρέμιερ, δύσκολα θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια την Άρσεναλ. Χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού, σε συνδυασμό όμως με under 3,5 γκολ δίνουν το αξιοπρεπές 2,22 ( Stoiximan), άλλωστε έτσι έχουν σημειωθεί οι 4/5 εκτός έδρας νίκες των «κανονιέρηδων». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

898. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Η Σταντάρ Λιέγης (4-2-3 εντός έδρας) δεν παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια, όμως παρέμεινε τέσσερα παιχνίδια αήττητη, στο τελευταίο ματς της έμεινε στο 0-0 με τη Μπέβερεν εκτός έδρας. Για περίπου 60’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, άρα η ισοπαλία φαντάζει καλό αποτέλεσμα. Πάντως η ομάδα της Λιέγης βγάζει προβλήματα στους τελευταίους της αγώνας. Η Κλαμπ Μπριζ (3-1-5 εκτός) βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κυρίως με τις εκπληκτικές εντός έδρας επιδόσεις της. Στα ντέρμπι οι γηπεδούχος παρουσιάζεται καλύτερη συνήθως, όμως με βάση την εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιο ποντάρισμα.

899. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΚΟΝΙΖ

Προημιτελικά του κυπέλλου Ελβετίας . Μετά τη νίκη επί της Γκρασχόπερς, έκλεισε το πρώτο μισό με χαμόγελα η Λουγκάνο. Αυτά στο πρωτάθλημα, διότι στο κύπελλο πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόνιζ. Η γηπεδούχος με σούπερ επιθετικούς προσανατολισμούς χάρη στη φιλοσοφία του Ζντένεκ Ζέμαν έχει την ευκαιρία να πάει στα ημιτελικά. Πλεονέκτημα έδρας (νοκ-άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι), φόρμα και διαφορά δυναμικότητας μιλούν για το συγκεκριμένο ματς. Η Κόνιζ για πρώτη φορά φτάνει στα προημιτελικά του κυπέλλου, ξέρει ότι είναι αουτσάιντερ και θέλει να το διασκεδάσει. Δεν πρόκειται να ρίξει λευκή πετσέτα χωρίς να το παλέψει, αλλά η φόρμα της (τέσσερα ματς χωρίς νίκη) δεν την ευνοεί. Δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα το σοβαρό σε αυτό το παιχνίδι, μόνο τα γκολ μπορούν να μας απασχολήσουν αφού η Λουγκάνο δεν είναι άτρωτη αμυντικά.

901. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την Ευρώπη η Γκρόνινγκεν, με 0-0 ολοκληρώθηκε το εντός έδρας παιχνίδι της με τη Μπράγκα. Εντός των συνόρων έχει ανεβάσει στροφές, δεν χάνει εδώ και επτά αγωνιστικές (4-3-0) και μπροστά στο κοινό της έχει συμπληρώσει έξι κολλητές νίκες (6-1-0 συνολικά εντός). Η Φέγενορντ βρίσκεται πάντα στο κυνήγι του Άγιαξ, έρχεται από τρεις σερί νίκες, αλλά στις εξόδους της δεν έχει πείσει με τη σταθερότητά της (4-1-2 εκτός). Αδικούνται από τι αποδόσεις οι γηπεδούχοι, μεγάλο δείχνει το 2,20 του 1Χ, με το σημείο να περιλαμβάνεται στις επιλογές του Betol.

902. ΤΣΒΟΛΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Αδυνατεί να χτίσει σερί θετικών αποτελεσμάτων η Τσβόλε και μένει προς ώρας εκτός των θέσεων πλέι-οφ, μπροστά στο κοινό της μάλιστα δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τελευταία τέσσερα (0-1-3, 3-2-3 συνολικά εντός). Η Άλκμααρ είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, πριν από το 2-2 της Πέμπτης στο Μπιλμπάο, εντός των συνόρων είναι ασταθέστατη (2-0-4 στα τελευταία έξι) και βολοδέρνει στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Καμιά από τις δυο δεν μας πείθει τόσο ώστε να της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, ένα κλικ πιο κοντά στη νίκη οι πιο ξεκούραστοι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να στερούνται των υπηρεσιών του χαφ/τοπ σκόρερ Χένρικσεν (15 συμ./7 γκολ).

904. ΕΜΠΟΛΙ – ΚΑΡΠΙ

Με συνταγή Ίντερ πορεύεται και η Έμπολι, δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) με το οποίο άλλωστε έχει κερδίσει τα 4/6 φετινά της ματς. Η Κάρπι πήρε σπουδαίο 0-0 κόντρα στη Μίλαν ωστόσο εκτός έδρας δεν σκίζει έχοντας ρεκόρ 1-1-5 με 19 γκολ παθητικό που είναι και η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Mατς ταμάμ για τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 που πληρώνει συνδυαστικά 1,95 έναντι του 1,66 του ξερού άσου.

905. ΚΙΕΒΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Από μεγάλες νίκες προέρχονται αμφότερες, 0-2 στην Φροζινόνε η Κιέβο, 3-0 την Παλέρμο στο πανίσχυρο Μπέργκαμο η Αταλάντα. Ματς που αναμένεται σε χαμηλό τέμπο με τον Γιάννη να φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Τα 5/7 τελευταία παιχνίδια τους επιβεβαίωσαν την ισοπαλία, τα 7/8 πιο πρόσφατα το under και δεν βλέπουμε το λόγο και το συγκεκριμένο ματς να ξεφύγει από το 1,72 του under.

906. ΜΙΛΑΝ – ΒΕΡΟΝΑ

Συσσωρεύεται η γκρίνια και στις δύο, η Μίλαν συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει μένοντας στο 0-0 στην έδρα της Κάρπι με αποτέλεσμα να μείνει 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή και εκτός των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Η Βερόνα είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση με 15 ματς χωρίς νίκη και νέα ήττα 0-1 από την Έμπολι στην εντός έδρας πρεμιέρα του Ντελνέρι. Ξεκάθαρο ΝΟ ΒΕΤ αφού 1,36 σε οποιαδήποτε αναμέτρηση της Μίλαν δεν υπάρχει ενώ η Βερόνα δεν προσφέρεται πλέον για κόλπα.

908. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τοπική αναμέτρηση με κοινή έδρα για τις δύο ομάδες, αλλά δεν υπάρχει αντιπαλότητα αφού είναι διαφορετικά μεγέθη. Ο Άρης (3-1-2 εντός) κέρδισε με 2-0 την Αγία Νάπα, δεν έπαιξε καλά στο πρώτο μέρος όμως στην επανάληψη βελτιώθηκε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο Απόλλων (2-3-1 εκτός) έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής και παρότι έπαιξε με αρκετές απουσίες κατάφερε να παρουσιαστεί καλός και πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ. Επιστρέφουν κάποιοι τιμωρημένοι, κάτι που αναμένεται να δώσει άλλη ώθηση στον Απόλλωνα. Το διπλό στο 1,60 δεν έχει καμία αξία.

915. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Άουγκσμπουργκ, όμως φέτος έχει δείξει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ταυτόχρονα δύο διοργανώσεις. Η Σάλκε από την άλλη μπορεί να είχε και αυτή μεσοβδόμαδο παιχνίδι όμως έπαιξε με αρκετές αλλαγές και αναμένεται να παρουσιαστεί πιο φρέσκια, η αξία υπάρχει τους φιλοξενούμενους και το ασιατικό διπλό 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) στην απόδοση 1,925 της Bet365.

918. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Η Λεχ Πόζναν (3-3-3 εντός) κέρδισε με το γνωστό της στυλ εκτός έδρας και την Κορόνα με 0-1. Έπαιξε έξυπνα για μία ακόμη φορά, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες και δεν βλέπουμε εύκολο τρόπο να σταματήσει το σερί της, η πορεία της είναι προς την πρώτη τριάδα και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να το καταφέρει. Η Ζαγκλέμπιε (3-3-3 εκτός) εκμεταλλεύτηκε την κόκκινη της αντιπάλου και έπαιξε καλά μετά από καιρό. Νίκη με 2-0 επί της Νιετσιέτζα. Εκτός έδρας παρουσιάζεται καλή και παίζει σωστά, όμως πιστεύουμε ότι η σαφώς ανώτερη Λεχ ξέρει τον τρόπο να κερδίζει κατώτερες ομάδες, ο άσος του 1,85 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

916. ΣΙΟΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Προημιτελικά του κυπέλλου Ελβετίας. «Ρεβάνς» του περσινού τελικού είναι το Σιόν-Βασιλεία (νοκ-άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι). Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ η γηπεδούχος και πετάει στα σύννεφα. Θα προτιμούσε, όμως, να δώσει αυτό το ματς κάποια άλλη στιγμή αφού πάλι ο Κονατέ (ε) είναι τραυματίας, όπως κι οι Μπιά (μ), Ζέμαν (μ), Εμπόγιο (ε), Ραμίρες (μ). Η Σιόν θεωρείται «βασίλισσα του κυπέλλου», έχει γράψει ιστορία στο θεσμό και δεν είναι καθόλου αδιάφορη. Θα τα δώσει όλα κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, που κράτησε μεσοβδόμαδα παίκτες στο δικό της ματς για το Γιουρόπα Λιγκ (είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση) και θα ρίξει στη μάχη όλο το βαρύ πυροβολικό τώρα. Έχει απουσίες στην άμυνα, η Σιόν δε θα ανοιχτεί μόνο αν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Βλέπουμε γκολ, το over 2,5 στο 1,825 της Bet365 είναι μία λογική επιλογή.

919. ΕΪΜΠΑΡ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Το «ηλεκτροσόκ» ακόμα δεν έχει γίνει στη Βαλένθια με τον Νέβιλ στο ντεμπούτο του μεσοβδόμαδα να αποτυγχάνει παταγωδώς (εντός έδρας ήττα από Λυών και 3η θέση στον όμιλο). Η Εϊμπάρ μας έχει πληρώσει πολλές φορές φέτος σε τιμές αουτσάιντερ, απέναντι στις «νυχτερίδες» δίνεται οριακό φαβορί και φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Με αυτό που αξίζει όμως να ασχοληθούμε είναι το ειδικό στοίχημα να σκοράρει μέχρι το 56ο λεπτό (1,83/Bet365)που επαληθεύεται στατιστικά αφού είναι πολύ πιο παραγωγική στο πρώτο 45λεπτο με τα 14/18 τέρματα της να σημειώνονται μέχρι το 50’. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

920. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - AΓΙΑ ΝΑΠΑ

Το Παραλίμνι (2-2-2 εντός) έπαιξε σχετικά καλά αλλά έχασε με 0-2 από την ανώτερη Ανόρθωση. Πιο προσεκτικούς στην τελική προσπάθεια θέλει τους παίκτες του ο κόουτς και πιστεύει ότι έτσι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Η Αγία Νάπα (0-2-4 εκτός) παραμένει ουραγός και στο τελευταίο ματς αν και το πάλεψε έχασε με 0-2 από τον Άρη. Ο άσος του 1,50 δεν έχει ούτε ίχνος αξίας.

931. ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ

Σε κακή κατάσταση βρίσκονται Ξάνθη και Βέροια, όμως τα πράγματα φαίνονται καλύτερα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Ο Πανόπουλος στήριξε ανοικτά το Ρατσβάν Λουτσέσκου, μίλησε με τους παίκτες και το μόνο που μένει είναι μία νίκη, ώστε να αλλάξει άρδην το κλίμα στην ομάδα. Από την άλλη ο Γιώργος Γεωργιάδης παίζει το κεφάλι του, καθώς σε περίπτωση ήττας ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν κερδίζουν εδώ και πέντε αγωνιστικές, αλλά εκτός έδρας μετράει μόνο θετικά αποτελέσματα. Αυτό το σερί κάπου θα σπάσει και η παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της Ξάνθη ενδέχεται να είναι αυτή που θα του βάλει τέλος. Με τον άσο πήγε ο Betol σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

930. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ο Ατρόμητος κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όμως πλέον θα πρέπει να κερδίζει και τους αντιπάλους του προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι με την Καλλονή μοιάζει με χρυσή ευκαιρία για επιστροφή στα τρίποντα, αφού οι «σαρδέλες» εκτός του ότι πραγματοποιούν μία πολύ κακή σεζόν, δυσκολεύονται χαρακτηριστικά και μακριά από τη Μυτιλήνη, έχοντας τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών στην κατηγορία. Θεωρούμε πως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα πάρει το τρίποντο, το οποίο πιθανότατα θα συνδυαστεί μεover1,5, όπως και όλες οι ήττες της Καλλονής εκτός Λέσβου. Στο 1,83 προσφέρει ο Stoiximan τη συγκεκριμένη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

932. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ντέρμπι κορυφής, βρίσκει τη Σάλτσμπουργκ να έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, καθώς παρά την απομάκρυνση του Τσάιντλερ από τον πάγκο της, δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από το 0-0 στην έδρα της Μάτερσμπουργκ. Η Ραπίντ επικράτησε την Πέμπτη με 2-1 της Ντιναμό Μινσκ και κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου της στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει 3-0-1 στα πιο πρόσφατα τέσσερα. Η Ραπίντ είχε περάσει με 2-1 από το Σάλτσμπουργκ στον πρώτο γύρο, δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σε αντίθεση με τη Σάλτσμπουργκ που ακόμα ψάχνεται (με τον υπηρεσιακό Λετς θα πάει και σε αυτό το ματς), εκτός πραγματικότητας τα σετ που κυκλοφορούν, υπάρχει εμφανώς αξία στο διπλό στο 5,25 της Bet365 ( Betol), για τους πιο συντηρητικούς το +0,75 διπλό προσφέρεται στο 2,05 .

933. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΦΙΤΕΣΕ

Σε καθοδική πορεία εσχάτως η Χέρακλες, 0-2-2 μετράει στα τελευταία τέσσερα, η εκκίνηση της πάντως στη σεζόν ήταν τόσο καλή που εξακολουθεί να διατηρείται ψηλά στη βαθμολογία. Η Φίτεσε βρίσκεται σταθερά στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, έχει βέβαια μόνο μια νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα (1-1-2) και είναι μια από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες το πρωταθλήματος. Δεν χάνουν στις τελευταίες τέσσερις εξόδους τους οι φιλοξενούμενοι (2-2-0, 2-3-2 συνολικά εκτός), πανίσχυρη εμφανίζεται εντός έδρας η Χέρακλες (5-1-1), πραγματικός γρίφος η συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν θα εκπλαγούμε σε όποια μεριά και αν κάτσει η μπίλια.

934. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις για νίκη της, από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος ζορίζεται στο «Άνφιλντ». Οι «κόκκινοι» έχουν κερδίσει μόλις τα τρία από τα επτά συνολικά τους (3-2-2) στο Λίβερπουλ, ενώ την ίδια ώρα η πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας Γουέστ Μπρομ, έχει ακριβώς το ίδιο ρεκόρ στις επισκέψεις της. Μεγάλο το ασιατικό line στα μάτια μας, παίζεται το +1,25 της Άλμπιον (1,875/Bet365), το οποίο πληρώνει -έστω το μισό- ακόμα και σε νίκη των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά (όπως έχει γίνει και στις τρεις εντός έδρας νίκες τους). Ματιές επίσης και στο under 2,5, 7/7 μετράνε οι φιλοξενούμενοι εκτός (1,80/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

935. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Σοβαρή και αήττητη για πολύ καιρό η φετινή Τότεναμ, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στην έδρα της, με αντιπάλους του χεριού της κερδίζει και συνήθως το κάνει εύκολα. Δεν μπορούμε ακόμα να κρίνουμε αν η πρόσφατη νίκη της Νιούκαστλ είναι η αρχή για κάτι καλύτερο, ή απλά η εξαίρεση μέσα στη γενικότερα μετριότατη χρονιά της, το μόνο σίγουρο πως εκτός έδρας είναι ακίνδυνη. Χωρίς αξία η απλή νίκη των «πετεινών», ανεβαίνει όμως η απόδοσή της αν επιλέξουμε το ασιατικό -1,25 (1,75/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

936. ΑΝΖΕ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Το τρένο της Ανζέ φαίνεται πως δεν κάνει στάση πουθενά. Αφού έμεινε όρθια κόντρα σε Λιλ και Παρί, πέρασε με το διπλό από το «Ζερλάν» κόντρα στη Λυών και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα μετά την πρωτοπόρο Παρί. Η Μπορντό φαίνεται εξουθενωμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και πραγματοποιεί μετριότατες εμφανίσεις. Δύσκολα θα μείνει όρθια στο «Ζαν Μπουέν», με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,025 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

937. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Ανοδική θα λέγαμε πως είναι η πορεία της Μαρσέιγ το τελευταίο διάστημα. Την Πέμπτη πανηγύρισε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όμως όσον αφορά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο να καλύψει για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, αφού η τελευταία εντός έδρας νίκη της ήταν πριν από ένα τρίμηνο. Εξαιρετική το τελευταίο διάστημα η Γκαζελέκ, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού εδώ και επτά αγωνιστικές, ξεφεύγοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δε βρίσκουμε καμία λογική στον υπερβολικό φαβοριτισμό των «Μασσαλών», με το +1,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

953. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Η Νέα Σαλαμίνα (2-2-2 εντός) δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, παρότι κέρδιζε μέχρι το 82΄με 2-1 τον Εθνικό Άχνας τελικά δεν μπόρεσε να κερδίσει. Η Ομόνοια (3-0-3 εκτός) για δεύτερο σερί ματς έπαιξε άσχημα και έχασε από την ΑΕ Λεμεσού με 1-2, από το Παραλίμνι είχε γλυτώσει την ήττα (2-2) αλλά δεν κατάφερε να το κάνει για δεύτερη φορά. Το διπλό στο 2,00 δεν έχει αξία.

939. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΟΥΕΣΚΑ

Για δεκατρία ματς έχει μείνει χωρίς νίκη η Αλμερία (0-8-5), τα έξι πιο πρόσφατα από αυτά είναι ισάριθμες ισοπαλίες, αλλά αυτές δεν αρκούν για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ουέσκα έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος (0-1-4) και έπεσε και αυτή μετά από καιρό κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σε κακή κατάσταση αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε.

942. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Γειτονική μονομαχία με βάσκικο χρώμα. Από δυο σερί ήττες έρχεται η Οσασούνα, στα πιο πρόσφατα έξι ματς πρωταθλήματος έχει ηττηθεί τέσσερις φορές (2-0-4), δείχνει να ξεφουσκώνει σιγά-σιγά μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα. Η Μπιλμπάο Β’ έχασε για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα (0-1-3) παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, με τα εκτός έδρας ματς να αποτελούν βραχνά για τους μικρούς Βάσκους (0-1-7, σκόραραν μόλις στα 2/7). Δεν πατάει καλά εσχάτως η Οσασούνα και θα ήταν υποψήφια για κόντρα, ωστόσο η Μπιλμπάο δεν μας δίνει το πάτημα για να το επιχειρήσουμε.

940. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Αξιόπιστη εντός η Αλμπαθέτε (5-1-2 εντός), η Βαγιαδολίδ (1-4-3 εκτός) αδυνατεί να ξεφύγει από τη μετριότητα και να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Σωστά μας φαίνονται τα σετ που κυκλοφορούν.

941. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Λεγανές, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά εδώ και δώδεκα ματς πρωταθλήματος (4-7-1) και μπροστά στο κοινό της διατηρείται αήττητη (4-4-0). Η Ταραγόνα βρίσκεται σταθερά κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και μετράει 3-1-1 στα πιο πρόσφατα πέντε. Δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους γηπεδούχους, αλλά με τον άσο κάτω από το 2,00 δεν βρίσκουμε ιδιαίτερη αξία.

957. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΠΟΡΤΟ

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται εσχάτως η Νασιονάλ (2-2-1 στα τελευταία πέντε), ενώ έχει κρατήσει αήττητη την έδρα της ως τώρα (3-2-0 εντός, 4/5 under 2,5, 3/5 NG). Η Πόρτο (3-2-0 εκτός) έχασε από την Τσέλσι την Τετάρτη και αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ (υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα), στο πρωτάθλημα πάντως έχει τέσσερις κολλητές νίκες και παραμένει σε απόσταση βολής (-2) από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Θα ψάξουν αντίδραση για το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε πάντως ότι η αναμέτρηση κρύβει αρκετές δυσκολίες, οι οποίες δεν αποτυπώνονται στα σετ που κυκλοφορούν.

894. ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΜΙΑ 1964

Τα Τρίκαλα (4-1-0 εντός) έκαναν ακόμη μία οριακή/«άσχημη» νίκη με 2-1 επί του Αχαρναϊκού. Σημαντικό πάντως ότι καταφέρνει και κερδίζει ακόμα και όταν δεν παίζει τόσο καλά. Η Λαμία (0-2-3 εκτός) κέρδισε με 2-1 την Καρδίτσα με πέναλτι που δεν υπήρχε στο 91’. Ο άσος στο 1,50-1,60 είναι δίκαιος.

958. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Σε ανοδική πορεία η Ντόρτμουντ-τουλάχιστον εντός συνόρων- καθώς έχει επανέλθει στις νίκες με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Λαϊκά δικαστήρια στην Άιντραχτ μετά και το νέο στραπάτσο από την Ντάρμσταντ με τον τεχνικό της ομάδας Βεχ να βρίσκεται υπό πίεση, θετικό για αυτόν η καλή επιστροφή του κάπτεν και αρχισκόρερ της ομάδας Μέιερ. Σε τιμές (1,80) αουτσάιντερ βρίσκουμε το goal-goal στην Bet365, οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τα πάντα για να ελαφρύνουν το κλίμα, επιλογή την οποία τίμησαν και οι Young Guns.

844. ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ

Αναμέτρηση με φόντο τον τίτλο. Περισσότερες ελπίδες έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο Έμελεκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -3. Η Λίγκα ντε Κίτο κατακτά το πρωτάθλημα μόνο σε περίπτωση νίκης δικής της και απώλεια βαθμών της Έμελεκ, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερεί λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε έχει ελάχιστες πιθανότητες για τον τίτλο, καθώς εκτός από τη νίκη που χρειάζεται κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο, θα πρέπει να μην κερδίσει η Κατόλικα και να χάσει με πολλά γκολ η Έμελεκ για να καλυφτεί η διαφορά τερμάτων (+21 Έμελεκ, +16 Ιντεπεντιέντε ντε Βάγιε). Μία κλάση πιο πάνω οι γηπεδούχοι, αναμένεται να πάρουν τους τρεις πόντους.

960. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΙΤΟ – ΕΜΕΛΕΚ

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Έμελεκ, καθώς με νίκη κατακτά σίγουρα τον τίτλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ελπίζει σε μη νίκη των Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και Λίγκα ντε Κίτο (ευνοείται στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων). Οι φιλοξενούμενοι, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στη χώρα, έχουν ήδη υποβιβαστεί, πληρώνοντας τα τεράστια οικονομικά προβλήματα. Διπλό.

1018. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΠ. ΚΛΑΜΠ - ΟΥΝ.ΚΑΤΟΛΙΚΑ (ΕΚ)

Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι έχουν τεθεί εκτός στόχων, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου, βρισκόμενοι στο -1 από την πρωτοπόρο Έμελεκ. Η Κατόλικα κατακτά τον τίτλο μόνο σε περίπτωση νίκης δικής της και μη νίκης των Έμελεκ, Λίγκα ντε Κίτο, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερεί λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Δύσκολο παιχνίδι για pregame στοιχηματισμό, έχοντας όμως εικόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μπορούμε να βγάλουμε πιο εύκολα συμπεράσματα (πιθανόν η Μπαρτσελόνα να προτιμήσει να ''δώσει'' το πρωτάθλημα στην Κατόλικα ή στη Λίγκα ντε Κίτο παρά στη μισητή για αυτή Έμελεκ).

998. ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ

Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, η Νάπολι πήγε με τυμπανοκρουσίες στην Μπολόνια ώστε να υπερασπιστεί για πρώτη φορά την κατοχή της κορυφής και άρπαξε τρία τέρματα πριν καταλάβει που βρίσκεται. Επιστροφή στο απόρθητο Σάο Πάολο (9-1-0 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με 31 γκολ) για ένα ντέρμπι κόντρα στη μισητή Ρόμα που συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη. Αυτά τα ματς οι Ρωμαίοι τα χάνουν από τους σταθμούς των τρένων, στο 1,88 ο συνδυασμός άσου και over 1,5 γκολ, στο 2,85 το εύρος 4-6 τερμάτων.

999. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Η Λέγκια (5-3-2 εντός) αν και μέχρι το 85’ ήταν στο 0-0 με τη Βίσλα εκτός έδρας τελικά κέρδισε με 2-0, αφού ο Νίκολιτς είναι σε καταπληκτική κατάσταση και κάνει τη διαφορά. Η Πιάστ (5-1-3 εκτός) έμεινε στο 2-2 με την Κρακόβια, δεν ήταν καθόλου καλή και θα μπορούσε να χάσει. Έχει αρχίσει η κατρακύλα για την Πιάστ και είμαστε περίεργοι να δούμε μέχρι που θα φτάσει. Αρκετά χαμηλά ο άσος για τη Λέγκια που δεν εντυπωσιάζει.

969. ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΓΑΝΔΗ

Η Σεντ Τρούιντεν (4-2-2 εντός) κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας την Οστάνδη με μπόλικη δόση τύχης, τρίποντο που δεν της άξιζε απέναντι σε μία πολύ καλύτερη ομάδα. Η Γάνδη (5-4-0 εκτός) έμεινε εντός έδρας στο 2-2 με τη Ζούλτε, κακό αποτέλεσμα, αφού ήταν αρκετά ανώτερη από την αντίπαλο της. Με την εικόνα που έδειξε στο τελευταίο η Γάνδη δεν θα κερδίσει τη Σεντ Τρούιντεν, αλλά δεν θα ποντάρουμε υπέρ της μέτριας –αλλά τυχερής- γηπεδούχου.

1000. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - Ι.ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Ως δεύτερη από τον όμιλό της πήρε τελικά το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα η Φενέρ (1-1 με τη Σέλτικ την Πέμπτη), ενώ στο πρωτάθλημα τρέχει αήττητο οχτώ αγώνων (5-3-0), πλησιάζοντας στο -1 από την κορυφή. Σε ανοδική πορεία η Μπασακσεχίρ, 5-2-0 στα πιο πρόσφατα επτά και έχει ανέβει στην 5η θέση, ενώ έχει φύγει αλώβητη και από τις πέντε τελευταίες εξόδους της (3-2-2 εκτός). Παγίδες κρύβει το παιχνίδι για τη Φενέρ, παρόλο που παρουσιάζεται βελτιωμένη εσχάτως δεν χαίρει της εμπιστοσύνης μας ακόμα, οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για τη ζημιά.

1001. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Σε επιστήμη έχει αναγάγει τις επαγγελματικές νίκες η Ατλέτικο που συν τις άλλοις διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης με μόλις 6 γκολ παθητικό σε 14 ματς. Αήττητη επί 13 συναπτά ματς (10-3-0) η ομάδα του Σιμεόνε που συνήθως βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει και την Μπιλμπάο (5-1-0 στα έξι τελευταία μεταξύ τους σε όλες τις διοργανώσεις). Περιμένουμε ματς τακτικής και από τους δύο προπονητές, δύσκολα το ματς θα ανοίξει και ως εκ τούτου καλή περίπτωση δείχνουν τα σκοράκια της νίκης των «ροχιμπλάνκος» με 1-0/2-0/2-1 (κάλυψη 1-1) που δίνουν μέση απόδοση 1,88 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1002. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι νίκες με Παναχαϊκή και Βέροια επανέφεραν σε μεγάλο βαθμό την ηρεμία στον Παναθηναϊκό, όμως δεν εξαφάνισαν ως διά μαγείας τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα των «πρασίνων». Ο Αστέρας διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, όμως διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα για να ανακάμψει. Σκοράρουν σε κάθε έδρα οι «Αρκάδες» και πιστεύουμε πως μπορούν να πετύχουν το ίδιο και στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο, όμως δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν οι ίδιοι. Καλή περίπτωση δείχνει τοGG, το οποίο προσφέρεται στο υπερβολικό 2,22 στον Stoiximan , πιο ασφαλές τοover0,5 γκολ των φιλοξενούμενων στο 1,80 της ίδιας εταιρίας.. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1003. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΟΒΙΕΔΟ

Σταθερή η πορεία της Μιραντές, στην έδρα της έχει αποδειχθεί αξιόπιστη (3-4-1 εντός), η Οβιέδο επίσης κινείται στα πάνω στρώματα της βαθμολογίας, στο 3-1-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Οι δυο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας συγκρούονται εδώ (26 γκολ υπέρ η Μιραντές, 24 η Οβιέδο), δεν βλέπουμε το λόγο να κλειστούν στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ικανοποιητικό το over 2,25 στο 1,90 της Bet365, βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Betol.

1004. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Σπουδαία νίκη-πρόκριση για τη Σπόρτινγκ την Πέμπτη, επικράτησε με 3-1 της Μπεσίκτας και θα συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έξι σερί τρίποντα έχει και στο πρωτάθλημα, με τα πέντε τελευταία να έρχονται μάλιστα με λευκό παθητικό. Η Μορεϊρένσε τρέχει σερί 2-2-0 εσχάτως, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά το προσεχές παιχνίδι δεν είναι από αυτά που υπολογίζει ώστε να βελτιώσει επιπλέον τη βαθμολογική συγκομιδή της.

1006. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΚΛΟΥΖ

Από δυο συνεχόμενες νίκες έρχεται η Μποτοσάνι, εντυπωσιακή η δεύτερη εξ αυτών μάλιστα (3-0 στην έδρα της Παντούρι), μπροστά στο κοινό της έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές φέτος (3-5-2 εντός). Η Κλουζ δεν κερδίζει στα πιο πρόσφατα πέντε πρωταθλήματος (0-3-2) και έχει χάσει έδαφος στη διεκδίκηση των πλέι-οφ, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πάγκο ο Ντίκαν και να αναλάβει αντί αυτού ο Τόνι Κονσεϊσάο. Δύσκολη για εκτίμηση αναμέτρηση, σωστά δείχνουν τα μοιρασμένα σετ που κυκλοφορούν.

1008. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Η Άντερλεχτ (6-3-0 εντός) έπαιξε καλά εκτός έδρας με τη Γκενκ και της άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας. Είχε καιρό να παίξει καλά και αυτό πιστεύουμε μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου, ενόψει των γιορτών. Η Οστάνδη (3-4-2 εκτός) δεν έπαιξε καλά αλλά δεν άξιζε την ήττα από τη Σεντ Τρούιντεν, βέβαια ήταν λογικό ότι θα έρθει η περίοδος που δεν θα παίζει καλά. Δίνουμε σαφές προβάδισμα στη γηπεδούχο, όμως οι τιμές είναι απαγορευτικές.

1013. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προκλητικό να δίνεται στο +1 χάντικαπ η Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» που φέτος έχει ρεκόρ 5-1-1 κερδίζοντας μεταξύ άλλων Μπιλμπάο, Σεβίλλη και Ατλέτικο. Ωστόσο η Ρεάλ έρχεται από την 8αρα με τη Μάλμε και έχει σκοράρει συνολικά 21 γκολ στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Συν τις άλλοις έχει και πολύ ευνοϊκή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο όμως το διπλό σε τόσο χαμηλές αποδόσεις είναι σίγουρα προς αποφυγήν. Υπό σκέψη μάλιστα είναι ο ασιατικός άσος +1στο 1,80 της Bet365αφού υποτιμάται πολύ το «κίτρινο υποβρύχιο». Πιο ασφαλής επιλογή στην ίδια απόδοση (1,80) ο συνδυασμός GG&over2,5πουτον έχει επαληθεύσει στα 5/7 εντός έδρας της η Βιγιαρεάλ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

961. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Στην κορυφή της Serie B φιγουράρει η Κροτόνε, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με τις εντός έδρας επιδόσεις της να αποτελούν τη βάση της εξαιρετικής πορείας της (7-1-0 εντός). Η Μόντενα πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα με το 2-1 επί της Μπάρι, έβαλε έτσι στοπ σε αρνητικό σερί τριών κολλητών ηττών, αλλά μακριά από το σπίτι της εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη (0-2-6 εκτός). Ικανοποιητικός ο άσος στο 1,83 του Stoiximan, παίζεται και το over 1,5 γκολ των γηπεδούχων στο 2,10 της ίδιας εταιρίας , με τους γηπεδούχους να σημειώνουν 2+ τέρματα στα 7/8 μπροστά στο κοινό τους και τους φιλοξενούμενους να δέχονται από τουλάχιστον δυο στις 6/8 εξόδους τους.

1014. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η Γιουβέντους δίνει μάχη για να μειώσει κι άλλο την απόσταση της από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το παιχνίδι κόντρα στη Φιορεντίνα αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία της. Η «Μεγάλη Κυρία» μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως έχει δεχθεί γκολ στα 5/7 εντός έδρας παιχνίδια της. Οι «βιόλα» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, σκοράροντας ανελλιπώς στη φετινή Σέριε Α. Το αμφίσκορο έχει επιβεβαιωθεί σε όλες τις εξόδους των φιλοξενούμενων κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Στο 2,02 προσφέρει ο Stoiximan τοGG, το οποίο υπάρχει σαν επιλογή στο πινακάκι του DSuker. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1015. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΥΩΝ

Χωρίς αντίπαλο η Παρί εντός των συνόρων, μετράει 9-1-0 στα πιο πρόσφατα δέκα και 6-1-0 ως γηπεδούχος (6/7 over 2,5), με τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση να βρίσκεται ήδη στους 15 βαθμούς και φαίνεται πως καθαρίζει ήδη από τον πρώτο γύρο την υπόθεση τίτλος. Η Λυών μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Γαλλία και Ευρώπη (0-1-4), πέρασε με 2-0 από τη Βαλένθια, είχε πάντως ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετράει 0-1-3 έπειτα από τη διακοπή, με το Φουρνιέ να παίζει τη θέση του στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη χειμερινή διακοπή. Ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης έχουν οι γηπεδούχοι, δεν φαίνεται να υπάρχει αντίπαλος εντός συνόρων που να μπορεί να τη σταματήσει, από τους φιλοξενούμενους είναι αρκετά πιθανό να λείψει ο Λακαζέτ, αν συμβεί αυτό οι πιθανότητες της Παρί για μια νίκη με λευκό παθητικό αυξάνουν κατά πολύ.

1016. ΤΟΝΤΕΛΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει συμπληρώσει στο πρωτάθλημα η Τόντελα, είναι καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας, αφού δεν κερδίζει από τα τέλη Αυγούστου (0-2-7 έκτοτε, 7/9 under 2,5), με αποτέλεσμα ο Ρουί Μπέντο να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της και στη θέση του να αναλάβει ο Πετίτ (πρώην της Μποαβίστα). Η Μπράγκα με το Χ που απέσπασε από τη Γκρόνινγκεν προκρίθηκε ως πρώτο από τον όμιλο στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, έμεινε πάντως για τρίτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη και χωρίς καν να σκοράρει (0-2-1, 3/3 NG & under 2,5). Στο όριο τα εκτός έδρας παιχνίδια των φιλοξενούμενων (2-2-2 εκτός, 6/6 under 1,5), παρά τη μεγάλη διαφορά κλάσης μεταξύ των δυο ομάδων θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση υπέρ της Μπράγκα, από τη στιγμή που υπάρχει το ντεμπούτο του νέου τεχνικού στον πάγκο των γηπεδούχων.

1066. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Κλάσικο του Μεντεγίν, 1-0 υπέρ της Μεντεγίν ο πρώτος αγώνας. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι, παίρνοντας σημαντική νίκη με 1-0, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Καλύτερη ομάδα η Νασιονάλ, η οποία τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια, θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, ''κλέβοντας'' το εισιτήριο για τον τελικό. Θα δώσουμε προβάδισμα στον άσο. (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοβαθμίας στους πόντους θα προκριθεί η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων στις δύο αναμετρήσεις, ενώ αν και πάλι υπάρχει ισοπαλία ο αγώνας θα κριθεί στα πέναλτι).

1067. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Μεγάλη νίκη με 1-0 για την Τζούνιορ στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Τολίμα, θέτοντας γερά θεμέλια για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Απογοήτευσε η Τολίμα, η οποία είναι αναγκασμένη να ψάξει τη νίκη στη δύσκολη έδρα της Τζούνιορ. Προβάδισμα στον άσο. (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοβαθμίας στους πόντους θα προκριθεί η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων στις δύο αναμετρήσεις, ενώ αν και πάλι υπάρχει ισοπαλία ο αγώνας θα κριθεί στα πέναλτι).

1083. ΠΟΥΜΑΣ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος Απερτούρα. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικά ισόπαλου αποτελέσματος μετά το πέρας των δυο αναμετρήσεων θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η Τίγκρες χάρη στη νίκη της με 3-0 στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων. Απέδειξε την ανωτερότητά της και την αγωνιστική της άνοδο στη διάρκεια των πλέι-οφ (4-1-0, στα τέσσερα πιο πρόσφατα κράτησε ανέπαφη της εστία της). Ένα μικρό θαύμα χρειάζεται η Πούμας για να κατακτήσει τον τίτλο, παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στον πρώτο τελικό και ηττήθηκε δίκαια. Ανοιχτά αναμένεται να αγωνιστούν οι γηπεδούχοι, αφού χρειάζονται τουλάχιστον τρία γκολ για να έχουν ελπίδες, δεν θα κακίσουμε όποιον επιλέξει κάποιο στοίχημα με γκολ.

---. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΧΟΡΧΕ ΓΟΥΙΛΣΤΕΡΜΑΝ

Από σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα προέρχονται οι γηπεδούχοι, 1-0 εκτός της Γιακουίμπα, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πρώτη φορά φέτος. Αυτοκτόνησε η Γουίλστερμαν την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ήταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, κατάφερε όμως να δεχτεί την ισοφάριση, μένοντας τελικά στο 4-4 με την Ουνιβερσιτάριο ντε Σούκρε. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

---. ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ ΓΙΑΚΟΥΙΜΠΑ

Από ήττες προέρχονται αμφότερες, 1-0 εντός κόντρα στην Μπολίβαρ η Γιακουίμπα, 3-1 εκτός κόντρα στη Σικλόν η Σαν Χοσέ. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι είναι μεγάλα, κάτι που τους έχει κοστίσει στη βαθμολογία, καθώς έχασαν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους. Ομάδα έδρας η Γιακουίμπα, παραδοσιακά δυσκολεύεται στο υψόμετρο. Άσος.

---. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΣΙΚΛΟΝ

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας είναι η Σικλόν, τρέχοντας ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών, ανεβαίνοντας στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και στην ειδική βαθμολογία. Μέτρια πράματα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Ποτοσί η Σικλόν, κρατάμε το Χ2.

---. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Ήττα σοκ για τους φιλοξενούμενους την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς έχασαν από τη Σπορτ Μπόις (ομάδα που δεν εδρεύει σε υψόμετρο) εντός έδρας με 2-1, μένοντας ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου (στο -5 από την πρώτη θέση τρεις στροφές πριν από το τέλος). Από την ισοπαλία 4-4 έρχεται η Σούκρε σε ένα τρελό παιχνίδι κόντρα στη Γουίλστερμαν εκτός έδρας. Η ψυχολογία της Στρόνγκεστ δεν είναι η καλύτερη δυνατή, θα κρατήσουμε τον άσο DNB.

---. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Δεύτερος ημιτελικός για το Λιγκίγια Σουνταμερικάνα, 2-1 υπέρ της Παλεστίνο το πρώτο ματς. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Παλεστίνο στον πρώτο αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ έπειτα από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα, κατάφερε όμως να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη. Σε περίοδο ντεφορμαρίσματος η Κονσεπσιόν, η οποία έφτασε να διεκδικεί τον τίτλο, όμως οι τραυματισμοί και οι κακές εμφανίσεις στα τελευταία ματς κόστισαν. Θα κρατήσουμε το ασιατικό διπλό 0:0. (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοβαθμίας στους πόντους θα προκριθεί η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων στις δύο αναμετρήσεις, ενώ αν και πάλι υπάρχει ισοπαλία ο αγώνας θα κριθεί στα πέναλτι).

---. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΜΕΛΓΚΑΡ

Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή, διπλά ματς. Οι δύο καλύτερες ομάδες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κέρδισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό σχετικά εύκολα. Δύσκολο παιχνίδι για να επιλέξουμε πλευρά, οι αποδόσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, no bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ