ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (5/7). Βetblog.gr

224. ΣΕΟΥΛ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Μετά από τρία άσχημα αποτελέσματα (0-2-1) και κακές εμφανίσεις επέστρεψε στις νίκες η Σεούλ με το εκτός έδρας 4-2 επί της Γιεγιού. Ισόπαλο με 1-1 το αποτέλεσμα στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος η Σεούλ έπαιξε πολύ καλύτερα και δίκαια κέρδισε. Στους δέκα οι βαθμοί που την χωρίζουν από την κορυφή πλέον. Η Γκουναγκτζού (2-2-2 στα τελευταία έξι) έχασε δεύτερο σερί ματς, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Ιντσεόν. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά τα λάθη στην άμυνα την οδήγησαν στην ήττα. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο, αλλά το 1,70-1,75 δεν αντικατοπτρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα.

225. ΓΕΟΝΑΜ – ΟΥΛΣΑΝ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Γέοναμ, 0-0 με τη Ποχάνγκ. Παιχνίδι χωρίς φάσεις από τις δύο ομάδες, δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, κανείς δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η Γέοναμ (3-2-1 στα τελευταία), σ’ αυτό θα την βοηθήσει η δυνατή της έδρα (5-4-1). Η Ουλσάν έκανε ακόμα μία ήττα (1-1-4 στα τελευταία), αυτή τη φορά από τη Σουγόν εκτός έδρας με 3-1. Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς η Σουγόν ήταν αρκετά ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 2,00 βρίσκεται το -0,25 της Γέοναμ (επιλογή YoungGuns ), στο 2,00 θα έπρεπε να βρίσκεται το -0,5 γι’ εμάς, λάθος το σετ των αποδόσεων.

226. ΝΤΑΕΤΖΕΟΝ – ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

ΟυραγόςvsΠρωτοπόρου. Η Γιέονμπουκ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εικάζουμε ότι μετά τη νίκη επί της Μπουσάν θα κερδίσει εύκολα και τη Νταέτζεον και θα διατηρήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση. Στο 1,35 βρίσκεται το διπλό, πάμε παρακάτω.

230. ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ. - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Μετά από δύο καλές εμφανίσεις και νίκες η Χανγκτσόου έχασε δύο ματς χωρίς να κάνει τίποτα. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα με το ίδιο σκορ (0-2), αυτή τη φορά από την Κουανγκτσού Ρ&Φ. Ελπίζει ότι η επιστροφή της στην έδρα της (2-3-3) να της δώσει ώθηση και να μην συνεχίσει το αρνητικό σερί. Δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση η Τιαντζίν Τέντα (2-1-3 στα τελευταία) που έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, δέχτηκε τρία γκολ στην κάθε μία. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη ούτε σε κάποιο σημείο, ούτε στα γκολ. Πάμε στο επόμενο.

231. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΞΙΝ

Ντέρμπι της Σανγκάης, αλλά η ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες μόνο ντέρμπι δεν θυμίζει. Τρίτη πανεύκολη νίκη με 4-1 επί της Γιανκσού για τη ΣΙΠΓ (6-1-1 εντός έδρας) που έχει βρει ρυθμό και δεν σταματάει. Η ουραγός Σενξίν (1-1-7 εκτός έδρας) μετά από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει μία νίκη με 2-0 επί της Χανγκτσόου και ισοπαλία με 1-1 με τη Σενχούα, και τα δύο θετικά αποτελέσματα ήταν στην έδρα της. Πιστεύουμε ότι η ΣΙΠΓ δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τη Σενξίν, όμως δεν θα παίξουμε το -1,75 που βρίσκεται τοlineστην Ασία, καθώς το γεγονός ότι είναι ντέρμπι περιπλέκει τα πράγματα.

233. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡ. - ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ

Η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Εβεργκράντε (5-6-0 εντός έδρας) βρίσκεται στην τρίτη θέση με διαφορά δύο βαθμών από την κορυφή. Δεύτερη σερί ισοπαλία, αυτή τη φορά ήταν εκτός έδρας με την μετρ του είδους Σιγιαζουάνγκ. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά η υπεροχή που είχε δεν έφτασε για να πάρει τη νίκη. Σημαντικότατη μεταγραφή ο Βραζιλιάνος χαφ της Τότεναμ Παουλίνιο, υπάρχουν φήμες ότι είναι πολύ κοντά και στον Ρομπίνιο. Η Τσονγκίνγκ (3-3-3 εκτός έδρας) ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από τη Γκουοάν και έτσι σταμάτησε το σερί των τριών νικών. Δίκαιη ήττα, παρότι τα γκολ τα δέχτηκε το 72’ και στο 81’, θα μπορούσε να είχε μείνει πίσω στο σκορ πιο νωρίς. Αρκετά μέτρια στα τελευταία η γηπεδούχος και δεν μπορεί να στηρίξει το -1,5 που της δίνεται στην Ασία. Η γραμμή τουunder(στο 3) είναι ικανοποιητική, αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεσπάσει η Εβεργκράντε.

236. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Στην μετριότητα κινείται μέχρι στιγμής η Φάλκενμπεργκ, βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, τελευταία αυτή κόντρα στη Νόρκεπινγκ με 2-0 εκτός έδρας. Από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος η Έλφσποργκ, στη δεύτερη θέση με είκοσι εφτά βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ. Προέρχεται από τη νίκη 5-1 κόντρα στη Γκέφλε εντός. Με παραπάνω κούραση θα εμφανιστούν οι φιλοξενούμενοι, αφού την Πέμπτη αντιμετώπισαν τη Λάχτι.Nobet.

240. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Νίκη με 3-1 για τη Στρόμσγκοντσετ (4-2-0 εντός, 3/6over2,5, 5/6GG) μεσοβδόμαδα απέναντι στην Παρτιζάν Τιράνων για το Γιουρόπα Λιγκ, απέκτησε προβάδισμα εν’ όψει της ρεβάνς που ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Στο πρωτάθλημα έρχεται από την ήττα στην έδρα της Στάμπαεκ με 3-2, που ήταν και η πρώτη μετά από τρεις σερί νίκες.HΒίκινγκ (4-0-3 εκτός) έρχεται από δυο σερί νίκες και στα τελευταία επτά μετράει 5-0-2, ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν έπειτα από την απομάκρυνση του αρχισκόρερ Μπερίσα (14 συμ./11 γκολ) που παραχωρήθηκε στην Γκρόιτερ. Αρκετά μπερδεμένο δείχνει, η δύναμη της έδρας των γηπεδούχων αντισταθμίζεται από τη φρεσκάδα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι όμως είναι αμφίβολο πώς θα αντιδράσουν μετά την απώλεια του καλύτερου παίχτη τους.

241. ΑΒΑΪ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Το χαβά της συνεχίζει η Σπορτ Ρεσίφε, έριξε 3αρα στην Ιντερνασιονάλ και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος ως η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας (6-4-0). Κάλλιστα μπορεί να φύγει με βαθμούς και από τη Φλοριανάπολις με την Αβαΐ να μετράει μόλις νίκη στο γήπεδο της (1-2-2). Παίζεται το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,85 της Bet365όπως και τοGGστο 1,91 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

248. ΚΑΛΜΑΡ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Για καμία από τις δύο ομάδες δεν εξελίσσεται ιδανικά η χρονιά, με την Κάλμαρ να παλεύει για την παραμονή της και την ΑΪΚ να είναι στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας. Πολλά τέρματα σημειώθηκαν στα 4/5 τελευταία των γηπεδούχων, με την ομάδα της Στοκχόλμης να διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και να προέρχεται από 5/6over2,5.Μόνη διέξοδος στο παιχνίδι είναι τα γκολ, με τοover2,5 να βρίσκεται σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

249. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους ψάχνουν Σούντσβαλ και Γκέτεμποργκ. Από τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και να πανηγυρίσουν επιτέλους τρίποντο στο γήπεδό τους (0-2-4 ως τώρα εντός), από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας που έχουν από τους διώκτες τους και να δώσουν συνέχεια στο καλό σερί μακριά από το σπίτι τους (5-1-0 εκτός). Η Γκέτεμποργκ έχει παρουσιαστεί πολύ σοβαρή μέχρι σήμερα και είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης, αντί όμως του απλού διπλού που κινείται στα επίπεδα του 1,80, οι Young Guns προτίμησαν τον συνδυασμό του 2 &under3,5 στο 2,60 του Stoiximan , ο οποίος έχει επαληθευθεί σε όλες τις εκτός έδρας νίκες της Γκέτεμποργκ και ευνοείται από τα στατιστικά και των δυο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

250. ΧΑΚΕΝ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Καμία δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, βρίσκονται αμφότερες στο μέσο της βαθμολογίας. Από νίκη προέρχονται οι φιλοξενούμενοι (3-0 εντός κόντρα στην Ατβίνταμπεργκ), από ισοπαλία οι γηπεδούχοι (0-0 με την ΑΪΚ εντός). Θα συμβαδίσουμε με την προϊστορία, η οποία δείχνει πολλά γκολ, πηγαίνοντας με τοover2,5 αλλά και με τοGG.

251. ΒΑΑΣΑ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Σε κακή κατάσταση ηΒάασαπου πλέον εκτός από την κακή αγωνιστικήφόρμαστην οποία βρίσκεται έχει νααντιμετωπίσειτην κούραση αλλά και αρκετές σημαντικές απουσίες. Να βελτιώσει το εκτός έδρας ρεκόρ της θέλει ηΊντερπου μπορεί ναεκμεταλλευτείτα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γηπεδούχος. Προβάδισμα στο διπλό το οποίο και βρίσκουμε στην απόδοση του 2,40 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

252. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΓΙΑΡΟ

Αρκετά δυνατή στην έδρα της ηΚουόπιοπου σίγουρα μπορεί να πετύχει ακόμα μια νίκη. Χάνει πολύ από την δυναμική της ηΓιάρομακριά από το σπίτι της, κάτι που μας κάνει να πάμε προς τα αριστερά.Προβάδισμα στην δυνατήεντόςέδραςΚουόπιο. Στο 1,90 ο άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

253. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΙΛΒ

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι καθώς αντιμετωπίζουν μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος που μακριά από την έδρα τους δέχονται γκολ με το τσουβάλι. Δεν υπάρχει αξία στο χαμηλό 1,50 του άσου, θα πάμε με τα γκολ. Στο 1,90 το οver 2,5 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

257. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει η Αάλεσουντ, ώστε να εξαργυρώσει τις θετικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Έχει καλή ευκαιρία απέναντι στη Μιοντάλεν, που δείχνει σε κάμψη (είναι σε έξι πρωταθλήματος χωρίς νίκη) και η οποία μακριά από το γήπεδό της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (0-3-3 εκτός έδρας). Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων και θα επικρατήσουν, στο 1,875 βρίσκεται ο ασιατικός άσσος -0,5 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

258. ΟΝΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Καθάρισε στην ουσία την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ η Οντ, καθώς πέρασε με 0-3 από την έδρα της Σέριφ, με τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας να είναι τυπική διαδικασία. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ήττα στα οχτώ τελευταία, με πολλά όμως από αυτά να είναι ισοπαλίες (2-6-0), ενώ και στην έδρα της μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και τέσσερις συνολικά (2-4-1 εντός). Η Βαλερένγκα δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, είναι τρία χωρίς νίκη (0-1-2), ωστόσο παραμένει η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ήττα μακριά από το γήπεδό της (4-3-0 εκτός). Αρκετά μπερδεμένο δείχνει, δεν αξίζουν οι χαμηλές τιμές του άσσου αφού είναι πιθανό να μετρήσει η κόπωση των γηπεδούχων από το μεσοβδόμαδο ταξίδι στην Μολδαβία, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα μια ισοπαλία.

259. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ

Τρία χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο συμπλήρωσε η Σάντεφιορντ (1-2-0), δείχνει να ανεβαίνει και παρουσιάζεται καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι. Στο πιο πρόσφατο για το πρωτάθλημα δεν κατάφερε να διαφυλάξει το 0-2 με το οποίο προηγήθηκε στην έδρα της Μιοντάλεν, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις με ένα γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα. Έχει συμπληρώσει 11 αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-2-9) και στην έδρα της μετράει 2-1-5. Η Τρόμσο επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος, επικράτησε με 2-0 της Χάουγκεσουντ συμπληρώνοντας έτσι πέντε παιχνίδια με μόλις μια ήττα (2-2-1), αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν αποδίδει καλά (1-1-5). Ελαφρύ φαβορί δίνονται οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι οι εκτός έδρας επιδόσεις τους δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο, επομένως στρεφόμαστε προς τον ασιατικό άσσο +0,25 στο 1,70 τηςBet365.

260. ΓΙΕΡΒ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη συμπλήρωσε η Γιερβ, η οποία όμως αντλεί πολύ μεγάλη δύναμη στο γήπεδο της. Οριακά εντός πλέι-οφ βρίσκεται η Μπάερουμ , η οποία απογοητεύει τελευταία, έχοντας τρία συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, με το πιο πρόσφατο (1-1 με την Μπραν) να τη ρίχνει και ψυχολογικά, αφού έχασε τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα. Δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας η Γιερβ, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα μακριά από το σπίτι της η Μπάερουμ και δύσκολα θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Γκρίμσταντ, με τον -0,5 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,875 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

261. ΜΠΡΙΝΕ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Η Μπρίνε μάχεται για την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του νορβηγικού ποδοσφαίρου και η Φρέντρικσταν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εντυπωσιακές εδώ και ένα μήνα οι δύο ομάδες, ωστόσο η Μπρίνε έχει τρομερή μεσοεπιθετική ποιότητα και μπορεί να κερδίζει ακόμα και όταν δε βρίσκεται σε καλή μέρα. Πόσο μάλλον κόντρα σε μία Φρέντρικσταν, η οποία χάνεται μακριά από το γήπεδο της (1-1-4), έχοντας τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας. Επιλογή των YoungGuns ο -0,5 ασιατικός άσος σε απόδοση 1,875 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

262. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Ελάχιστα περιθώρια αφήνουν τα στατιστικά των ομάδων, κανείς εκ των δύο δεν ξέρει να αμύνεται, ένας λόγος παραπάνω το ότι πρόκειται για ντέρμπι παραμονής και θα κυνηγήσουν αμφότερες τη νίκη. Μονόδρομος το GG & over 2,5, τίμια απόδοση το 1,83 της Bet365, επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

263. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΑΣΑΝΕ

Τέσσερα χωρίς ήττα η Ρανχάιμ (2-2-0), τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα τέσσερα στην έδρα της (3-2-2 συνολικά εντός), η Ασάνε πανηγύρισε νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δέκα παιχνίδια (0-4-6) και εκτός έδρας μετράει 2-2-3, χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία. Προβάδισμα στην έδρα, αλλά οι τιμές του άσσου είναι απαγορευτικές για οποιαδήποτε ενασχόληση με το παιχνίδι.NoBet.

264. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Τρία χωρίς νίκη και δυο σερί ισοπαλίες μετράει η Στρόμεν (0-1-2), στην έδρα της πάντως είναι αρκετά δυνατή (4-1-2, 5/7GG&over2,5). Η Σόγκνταλ (5-2-0) συμπλήρωσε 10 παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (7-3-0), πάντως προέρχεται από δυο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες έχοντας δεχθεί την ισοφάριση και στα δυο στις καθυστερήσεις. Σωστό δείχνει το σετ, το προσπερνάμε.

265. ΧΟΝΤ – ΦΟΛΟ

Τέσσερα χωρίς νίκη η Χοντ (3-2-2 εντός, δυο σερί ήττες), τουλάχιστον στο τελευταίο πήρε βαθμό ψυχολογίας στην έδρα της πρωτοπόρου Σογκνταλ ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Η Φόλο (3-2-2 εκτός, έχει σκοράρει σε όλα, 4/7over2,5, 5/7GG)έχει μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα πρωταθλήματος (1-2-3) και προέρχεται από τη συντριβή στην έδρα της με 1-4 από την Μπρίνε. Καμία από τις δυο δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό ο βαθμός ψυχολογίας που απέσπασε στο τελευταίο ο Χοντ να αποτελέσειturningpointώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

266. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Μπορεί η Μπόντο Γκλιμτ να έχει αρχίσει να μαζεύει βαθμούς στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όμως το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει τώρα είναι αρκετά ψηλότερο από τα προηγούμενα. Η Ρόζενμποργκ συνεχίζει να αποδίδει καλά, σκοράρει ανελλιπώς και κυρίως εκτός έδρας όπου δεν συναντάει τόσο κλειστές άμυνες όσο στο γήπεδό της. Θεωρούμε ότι η αναμέτρηση, ανάμεσα σε δυο ομάδες στα παιχνίδια των οποίων σημειώνονται πολλά τέρματα, θα έχει πλούσιο θέαμα, με τους φιλοξενούμενους να είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο συνδυασμός του 2 &over2,5 στο 1,93 του Stoiximan δείχνει πολύ καλή επιλογή με βάση την εικόνα των δυο αντιπάλων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

267. ΓΚΟΪΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Ντεφορμέ η Γκοΐας που αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-2-5) και τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ ρόδινα αφού αδυνατεί να έρθει σε συμφωνία με κάποιον προπονητή. Η Κορίνθιανς είναι ομάδα που ξέρει πώς να παίξει για να πάρει το αποτέλεσμα, μετράει 4/5 νίκες το τελευταίο διάστημα (4-0-1) και θα την εμπιστευτούμε σε άλλη μία οριακή νίκη που μπορεί να πάρει στη Γκοϊάνια. Στην ίδια απόδοση περίπου με το διπλό βρίσκουμε το ανάπτυγμα των σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στο 1-1, προτίμηση δείχνουν σε αυτή τη συνδυαστική επιλογή οι YoungGuns που βγάζει μέση απόδοση 2,36 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

268. ΣΑΝΤΟΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Σοβαρότητα εμπνέει η Γκρέμιο που συνδυάζει αποτέλεσμα αλλά και πειστικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Βρίσκεται στην 3η θέση με 20 βαθμούς (6-2-2) και αν ήταν πιο αποτελεσματική και μακριά από το Πόρτο Αλέγκρε θα βρίσκονταν στην κορυφή της κατάταξης. Η Σάντος από την άλλη απογοητεύει εκτός έδρας, στο γήπεδο της είναι ναι μεν αήττητη (2-2-0) αλλά σε καμία περίπτωση δεν πείθει τόσο για να είναι ξεκάθαρο φαβορί. Η αξία είναι στο Χ2 της «ιμορτάλ» με την Bet365να το προσφέρει στο 1,72. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

269. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Χάλασε το κλίμα στη Σάο Πάολο, η βαριά ήττα από την Παλμέιρας από ότι φάνηκε και μεσοβδόμαδα δεν ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Ωστόσο στο «Μορουμπί» είναι αήττητη (4-1-0) και βάση των εμφανίσεων της δύσκολα κοντράρεται. Η Φλουμινένσε παίζει μόνο για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας, χαρακτηριστικό το γεγονός πως μετράει 5/5GG&over2,5 εκτός έδρας. Καλοπληρωμένο τοGGμε την Bet365να το προσφέρει στο 2,10, στην ίδια εταιρία βρίσκουμε στο 2,00 και τοover2,25 που με το ίδιο σκεπτικό δείχνει επίσης εφικτό.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

270. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΣΑΝΤΑΝΙ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Αποδυναμωμένη βγήκε από το μεταγραφικό παζάρι η Ντεπορτίβο Σαντανί, χάνοντας τους δύο πρώτους σκόρερ, χωρίς να πάρει αντικαταστάτες. Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές στο ρόστερ η Σέρο Πορτένιο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο. Χωρίς άλλες υποχρεώσεις οι φιλοξενούμενοι έχουν βάλει στόχο το δεύτερο σερί πρωτάθλημα, κάτι που έχει καταφέρει μόνο η Λιμπερτάδ. Δεν είναι για τόσο χαμηλά το διπλό, θα το αφήσουμε στην άκρη, καθώς οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις.

271. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ. – ΒΑΛΟΥΡ

Δυο σερί ήττες συμπλήρωσε η Βίκινγκουρ και τέσσερις στα τελευταία έξι (2-0-4), στο πιο πρόσφατο από αυτά την Πέμπτη έχασε στην έδρα της με 0-1 από την Κόπερ στα πλαίσια των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Η Βάλουρ δεν χάνει στα οκτώ τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (6-2-0) και μακριά από την έδρα της μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Η κόπωση της Βίκινγκουρ αλλά και η φόρμα της Βάλουρ, μας στρέφουν προς το διπλό.

272. ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Πέντε χωρίς ήττα για την ΚΡ Ρέικιαβικ (3-2-0), την Πέμπτη απέσπασε 1-1 στην έδρα της Κορκ με τον επαναληπτικό να ακολουθεί σε μια εβδομάδα. Στην έδρα της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 4-1-1, με την μοναδική της ήττα να είναι από την Χαφναρφιόρντουρ στις αρχές Μαΐου. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Σεϊναγιόεν για το Γιουρόπα Λιγκ, παραμένοντας αήττητοι για 10ο παιχνίδι στη σειρά (8-2-0), με τον εκτός έδρας απολογισμό τους εντός των συνόρων να ανέρχεται σε 4-1-1. Δύσκολο να γίνει εκτίμηση εδώ, θα πρέπει να περιμένουμε τα τελευταία νέα αναφορικά με το ροτέισον που θα επιχειρήσουν οι δυο προπονητές.

274. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Τρίτο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων που είχαν αναμετρηθεί και στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες όπου μετά από δύο γεμάτα ματς και πλούσια σε φάσεις και γκολ η Ιντερνασιονάλ προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-3 (3-1, 2-2). Ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ πάντως στο Πόρτο Αλέγκρε η Ιντερνασιονάλ, κόντρα όμως στην Ατλέτικο Μινέιρο, καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (με 21 γκολ), δύσκολα θα κρατήσει και πάλι το μηδέν στην άμυνα. Απόλυτα εφικτό δείχνει τοGGστο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

275. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Αν η αναμέτρηση δεν διεξάγονταν σε ουδέτερο και δεν υπήρχαν οι τρεις κομβικές απουσίες, μεταξύ των οποίων οι δύο καλύτεροι σκόρερ της (Μπίρο-Μπίρο και Ρενάτο Καζά με 2 και 5 γκολ αντίστοιχα) της Πόντε Πρέτα ίσως δοκιμάζαμε την τύχη μας με τον ασιατικό άσο +0,5, πλέον θα στραφούμε στοover2,25 στο 1,85 της Bet365αφούαμφότερες βγάζουν πολλούς παίκτες στην επίθεση και δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι τους.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

276. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Δεν πείθει η Φλαμένγκο, όλες οι νίκες της ήταν με μισό μηδέν και μόνο όταν κρατάει το μηδέν παθητικό. Σε καμία περίπτωση το 1,50 δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα αφού η Φιγκεϊρένσε παρά τις 4/5 ήττες εκτός έδρας (0-1-4) είναι μαχητική και μπορεί να σταθεί ανταγωνιστική. Καλή σκέψη αποτελεί το ασιατικό διπλό +1 στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

277. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Μετά από το 2011 η Ολίμπια μπαίνει με υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα, με μοναδικό στόχο τον τίτλο. Πραγματοποίησε καλές μεταγραφές και απέκτησε βάθος στον πάγκο. Ανταγωνιστική αναμένεται και η Σπορτίβο Λουκένιο, η οποία θα έχει και διεθνείς υποχρεώσεις, συμμετέχοντας στο Κόπα Σουνταμερικάνα (χωρίς να αποτελεί στόχο μια καλή πορεία). Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, απέκτησε κάποιους παίχτες με σκοπό τη δημιουργία βάθους στον πάγκο. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, η οποία διψάει για διάκριση, κρατώντας το διπλόDNB.

278. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ

Αρκετές μεταγραφές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αρχίζουν το πρωτάθλημα με ένα και μόνο στόχο, την κατάκτησή του. Η συμμετοχή της Λιμπερτάδ στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ίσως στοιχίσει σε σχέση με τους αντιπάλους της που δε θα έχουν άλλες υποχρεώσεις. Μάχη για την παραμονή θα δώσει η Χενεράλ Ντίαζ, η οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κάτι το οποίο δεν το έκανε στην Απερτούρα, έχοντας ρεκόρ 1-2-8. Θα κρατήσουμε τον άσο από το ημίχρονο στο 2,05 τηςBet365.

196. ΗΠΑ (Γ) - ΙΑΠΩΝΙΑ (Γ)

Τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Ο ίδιος ήταν ο τελικός πριν τέσσερα χρόνια, ο οποίος είχε κριθεί στα πέναλτι υπέρ της Ιαπωνίας. 5-1-0 έχει στη φετινή διοργάνωση η Αμερική, ενώ η Ιαπωνία έχει 6-0-0! Πρόκειται για τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και δίκαια βρίσκονται στον τελικό. Φέτος οι ΗΠΑ φαίνεται να είναι ελαφρώς ανώτερη ομάδα, όμως το 1,70 του άσου για έναν τελικό δεν ικανοποιεί. ΝοBet.

273. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Αποκλείστηκε το Πόρτλαντ (5-3-1 εντός έδρας) στο κύπελλο με την ήττα από το Σολτ Λέικ την Τετάρτη με τη δίκαιη ήττα με 2-0. Προηγουμένως είχε κερδίσει με 4-1 το Σιατλ για το πρωτάθλημα και συμπλήρωσε πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς. Το Σαν Χοσέ (3-2-4 εκτός έδρας) επίσης αποκλείστηκε από το κύπελλο την Τετάρτη στο ντέρμπι της Δυτικής ακτής με το Λος Άντζελες, καθώς έχασε δίκαια με 1-0. Λίγες μέρες πριν στο ίδιο ντέρμπι για το πρωτάθλημα είχε κερδίσει με 3-1, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Λείπει με την εθνική των ΗΠΑ ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης της ομάδας Γουοντολόφσκι (16 συμ./9 γκολ). Δεν βρίσκουμε τον λόγο να βρίσκεται τόσο χαμηλά ο άσος (1,50). Πάσο ή κόντρα.

Πάμε στοίχημα LIVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ