ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(5/4). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(5/4)

341. ΟΥΛΣΑΝ - ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Πρωτοπόρος της K-League με 2-1-0 η Ουλσάν, μαζί της η Γκουανγκτζού έχοντας παίξει και τα τρία ματς της εκτός, σε όλα σκόραρε τουλάχιστον από δύο φορές. Over ή πάσο.

342. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ

Nτέρμπι κορυφής, σέρνεται η Γουέλινγκτον που κέρδιζε παίζοντας χάλια τόσο καιρό αλλά στο προηγούμενο έχασε με κατεβασμένα τα χέρια 0-3 από το Σίδνεϊ, δυσκολοκατάβλητη η Βίκτορι εκτός (3-6-1). Δεν βλέπουμε άσο, δεν έχουν αξία όμως οι αποδόσεις.

343. ΓΕΟΝΑΜ - ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ

Νο Bet.

344. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Εμφανές το προφανές.

345. ΜΠΕΤΙΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Από δυο τραγικές εμφανίσεις προέρχεται η Μπέτις (10-2-3 εντός) που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 από τη ζώνη η Οσασούνα που πραγματοποιεί κάκιστη πορεία αλλά προέρχεται από την ίσως καλύτερη φετινή της εμφάνιση κόντρα στην Σπόρτινγκ (0-0 εντός). Η καλή Μπέτις δεν θα έχει πρόβλημα, η Μπέτις των τελευταίων αγωνιστικών μέχρι και ήττα κάνει.

346. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Ο Γκέκας «τελείωσε» από τον Ρομπέρτο Κάρλος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο έλληνας διεθνής, αλλά ο βραζιλιάνος τεχνικός θεωρεί ότι η Ακίσασπορ (4-7-2 εντός) θα σωθεί και χωρίς αυτόν. Μετράει 3-1-2 στα τελευταία έξι, αλλά 2-0-1 εντός έδρας και από εκεί περνάει η σωτηρία. Η Γκαζιαντέπ (5-2-5 εκτός) κοιτάζει τη δεκάδα, αφού εξασφάλισε πια την παραμονή στην κατηγορία και θα παίξει ελεύθερα. Έχει 3-2-1 στα τελευταία έξι (5/6 under), αλλά δύο νίκες σερί. 1-1-1 εκτός, όλα με under, αλλά αν παίξει ανοικτά ίσως τα στατιστικά να διαψευστούν.

347. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ

Νίκη πάση θυσία θέλει η Μπούρσασπορ (6-4-2 εντός), κάτι που ζήτησε κι ο Γκιουνές μετά τη συντριβή από τη Σίβασπορ. Κεκλεισμένων των θυρών, σε κόντρα με την ομοσπονδία και με πολλές απουσίες (Οζμπαϊρακλί, Τσινάζ, Μπακάμπου, Γιλμάζ, Μπελούτσι με τιμωρίες και τραυματισμούς), 2-2-2 στα τελευταία έξι και 5/6 GG, δεν θα έχει εύκολο έργο. Η Καϊσέρι (1-6-6 εκτός) έχασε τον Μεχμέτ Οζντιλέκ και με τον Φατίχ Τεκέ να κάνει ντεμπούτο ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα για να σωθεί. Τέσσερις σερί ήττες και 1-0-5 στα τελευταία έξι μετράει, 0-0-3 εκτός. Λογικός ο άσσος, αλλά σε αυτή την απόδοση δεν αξίζει κάτι.

348. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Τσιμπημένο το 3,60 του άσου, δεν χωρίζουν τόσα τις δύο ομάδες.

349. ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΑΓΙΑΞ

Θερμή υποδοχή στον Άγιαξ (όπως άλλωστε και σχεδόν παντού στη χώρα όπου υπάρχουν ομάδες με δυνατή κερκίδα) επιφυλάσσουν οι οπαδοί της Ουτρέχτης (5-2-7 εντός με 10/15 over 2,5 & GG), λάου λάου θα ψάξει το τρίποντο ο Αίαντας (8-3-2 εκτός), δεν μπορεί άλλωστε και αλλιώς φέτος (τραγικός για τα δεδομένα του επιθετικά), οι γηπεδούχοι έχουν το εύκολο γκολ, περιμένουμε μάχη.

Πάμε στοίχημα LIVE

350. ΖΕΝΙΤ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ντέρμπι τίτλου στην Αγία Πετρούπολη, πέντε βαθμούς πάνω από την ΤΣΣΚΑ (5-1-3 εκτός με 17-13 γκολ) η Ζενίτ (8-1-1 εντός με 28-6 τέρματα), φαβορί του 1,90+ αλλά και το Χ δεν θα τη στεναχωρήσει. Αντιστοιχηματικό.

Πάμε στοίχημα LIVE

351. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΧΑΡΤΣ

Μεγάλο ματς στη Γλασκώβη, μετά την περίοδο των ισοπαλιών (5/5) οι Ρέιντζερς κέρδισαν 0-2 τη Χιμπέρνιαν και 4-1 την Κάουντενμπιθ, δείχνοντας να παίρνουν τα πάνω τους, πρωταθλήτρια εδώ και καιρό η Χαρτς (13-2-0 εκτός), αλλά εδώ η νίκη φέρνει και γόητρο. Μοιρασμένο σωστά το σετ, σε τέτοια ματς οι φανέλες μετράνε διπλά.

352. ΑΑΛΕΝ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Όλα τα είχε η Άαλεν (4-5-4 εντός), το -2 της έλειπε (πρόβλημα με την αδειοδότηση)… Πάνω που είχε ανέβει αγωνιστικά (1-2-0 σερί), καλείται να βρει βαθμούς απέναντι στην 4 της βαθμολογίας Καρλσρούη (7-3-3 εκτός), ομάδα που της μοιάζει αρκετά (στιβαρή πίσω, καλή στην κόντρα). Under και πιθανό Χ.

353. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Τρία Χ σε 22 ματς είχε η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (6-2-5 εκτός), τέσσερα σερί έκανε στα τελευταία παιχνίδια της, παραμένοντας αήττητη το 2015 (3-4-0). Η Ίνγκολσταντ (7-4-2 εντός) ήταν σαφώς ντεφορμέ πριν τη διακοπή, με μία μόλις νίκη στα έξι τελευταία (1-3-2), όμως η ξεκούραση πιθανότατα να επέδρασε ευεργετικά στους παίχτες του Χάζενχουτλ. Η διακοπή το μπερδεύει πολύ, θα μείνουμε μακριά.

354. ΛΕΙΨΙΑ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Αμφότερες σε περίεργο φεγγάρι πριν τη διακοπή, οκτώ και έντεκα πόντους αντίστοιχα από την πρώτη τριάδα, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε εδώ… Ο βαθμός δεν εξυπηρετεί καμία, η Νυρεμβέργη (10/13 over 2,5 εκτός) έχει επιθετικές αρετές και αμυντικές αδυναμίες, τα γκολ κοιτάμε.

355. ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΑΟΥΕ

Εξάποντο παραμονής, πέντε ματς χωρίς γκολ πριν τη διακοπή η παραδοσιακά αδύναμη εκτός έδρας Άουε (1-5-7 φέτος), 2-3-1 ο απολογισμός της Μόναχο 1860 στα έξι τελευταία (2-4-7 ρεκόρ εντός), ένα κλικ παραπάνω προς τα αριστερά, όπως δείχνει και το σετ.

356. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΜΠΟΧΟΥΜ

Φουλ επίθεση παίζει η Μπόχουμ (4-5-4 εκτός με 9/13 over 2,5 και 7/13 GG) με τον Φέρμπεεκ, 6/7 GG & over 2,5 μετράει το 2015, 3-3-0 το αήττητο σερί της στα τελευταία. “Ιταλική” ομάδα η 3 της βαθμολογίας Ντάρμσταντ (8-4-1 εντός), έχασε μετά από 16 παιχνίδια (7-9-0) στο Ντίσελντορφ με 2-0, άμυνα εναντίον επίθεσης, σε τέτοιες μάχες συνήθως η πρώτη υπερτερεί, όμως οι γηπεδούχοι δίνονται φαβορί του 2,00, δεν υπάρχει αξία.

357. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ματς στο οποίο ο βαθμός δεν θα στεναχωρήσει ιδιαίτερα καμία από τις δύο ομάδες, αφού θα τις κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

358. ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

0-1-2 oι γηπεδούχοι με 1-4 γκολ, 3/3 νίκες με 6-2 γκολ η Σανγκάη.

359. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΣΙΓΙΑΖΟΥΑΝΓΚ

1-0-2 οι γηπεδούχοι που κέρδισαν στο μοναδικό εντός, 0-1-1 οι φιλοξενούμενοι.

360. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΑΝΣ

Με το ένα πόδι στηLigue2 είναι η Λανς που διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες, καμία σκοπιμότητα στα τελευταία παιχνίδια της αφού ψάχνει μόνο νίκες με αποτέλεσμα να αφήνει πολλά κενά στην άμυνα. Αρκετά επιθετική διάθεση δείχνει η Μπορντό στα τελευταία ματς (5 σερίGG), καλή σκέψη τοover(2,00) στην Bet365, στο 1,91 παίζεται το GG στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

361. ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Ντέρμπι ονομάτων στην 3 κατηγορία της Γερμανίας, 9-6-0 μετράει στην έδρα της η Ντούισμπουργκ, μόνο από την πρωτοπόρο Μπίλεφελντ έχασε το 2015 η αναγεννημένη Χάνσα (4-3-7 εκτός), και μάλιστα δύσκολα (3-2), 5-2-1 ο απολογισμός της τη νέα χρονιά με 6/8 GG και over 2,5. Τα γκολ πληρώνουν καλύτερα από τον άσο.

362. ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ

Με νέο τεχνικό η μαχόμενη για τη σωτηρία Ουντερχάκινγκ (3-2-9 εκτός), 1-1-6 ο απολογισμός της Όσναμπρικ (8-2-5 ρεκόρ εντός) τη νέα χρονιά, εντελώς άνευρη και εκτός στόχων, δεν αποκλείεται να δούμε καμία κηδεία…

416. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σχεδόν όλη τη χρονιά παίζει σε αυτό το ματς ο Πανιώνιος. Έχει 35 βαθμούς και ένα ματς στο χέρι (το εκτός έδρας με τον ΟΦΗ) και το όριο σωτηρίας είναι οι 40-41. Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό έχει να παίξει ακόμα με Ολυμπιακό εντός, Ατρόμητο εκτός και ΠΑΟΚ εντός, οπότε το παιχνίδι αυτό δεν είναι απίθανο να είναι και το τελευταίο που θα πάρει βαθμούς. Κατέρρευσε ο Παναιτωλικός (0-2-3 με γκολ 0-5 στα πέντε τελευταία), που εκτός από κακός αγωνιστικά δείχνει και απρόθυμος να κυνηγήσει τα ματς. « Ο άσος στο 2,05 δείχνει να είναι το σημείο της αγωνιστικής», γράφαμε πριν μερικές μέρες , η τιμή του πλέον στον Stoiximan είναι στο 1,80 (1,72 στην Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Tελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στο Βόρειο όμιλο. Αίμα και άμμος, νίκη θέλει ο Απόλλωνας, με ισοπαλία ή ήττα θέλει να μη φέρει ο Τύρναβος καλύτερο αποτέλεσμα, μια ισοπαλία αρκεί στον Αγροτικό. Θα πέσουν κορμιά, δεν έχουν σημασία τα νούμερα τους στο πρωτάθλημα, μεγάλο under, αμφιβάλλουμε για το αν θα παιχτεί ποδόσφαιρο.

---. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ

Πεσμένος, αδύναμος και αδιάφορος ο Φωκικός, ο Αιγινιακός ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα ίσως μπει με ένα βαθμό στα πλέι-άουτ, αρκεί να κερδίσει και θα τα καταφέρει.

---. ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σίγουρα στα πλέι-άουτ αμφότερες, ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα θα ξέρουν με πόσους βαθμούς ξεκινάνε, μια ισοπαλία έχει αρκετές πιθανότητες να βολεύει και τις δύο ομάδες αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε πριγκέιμ.

---. ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

Ο Τύρναβος με νίκη μπαίνει στα πλέι-άουτ, με ισοπαλία θέλει να προκύψει νικητής στο ματς Καλαμαριά - Αγροτικός, πεσμένος ο Εθνικός δεν θα προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση. Άσος στήριγμα στο 1,50.

---. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ανάλογα με το αποτέλεσμα της Καλαμαριάς ίσως ξεκινήσει με ένα πόντο στα πλέι-άουτ η Καρδίτσα, τουλάχιστον Χ θέλει ο Ολυμπιακός για το +1, με νίκη και ανάλογα το αποτέλεσμα του Καυτατζογλείου ίσως πάει στο +2. Έχει και χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, δεν θα μπλέξουμε, τελευταίο σημείο ο άσος πάντως.

---. ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΛ

Με νίκη ο Ηρακλής μπαίνει στο +9 στα πλέι-οφ, με ισοπαλία +8, με ήττα +7, μόνο νίκη θέλει η ΑΕΛ για πλέι-οφ, με 1Χ φεύγει πρόωρες διακοπές. Έχει κίνητρο η Ηρακλής και είναι πολύ καλύτερη ομάδα, μπορεί να εκμεταλλευτεί το άγχος και την ανάγκη της ΑΕΛ για διπλό, άσος.

Πάμε στοίχημα LIVE

363. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

4-5-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Εξέλσιορ, 0-6-8 το εκτός της Ντεν Χάαγκ, έχει αρκετή ισοπαλία μέσα.

417. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Μπέρνλι τελευταία δείχνει να πηγαίνει σε ένα πιο κλειστό αγωνιστικό στυλ παιχνιδιού, ειδικά κόντρα στις δυνατές ομάδες όπως φάνηκε και στο 1-0 επί της Σίτι. Το ρυθμό πάντως στο ματς τον δίνει η Τότεναμ, όπως κάνει και σε όλα τα πρόσφατα παιχνίδια της άλλωστε. Για μία ομάδα με 11 σερί over και 21/23 στα τελευταία ματς δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τίμιο 1,73 αλλά και τον συνδυασμό του με το GG που ανεβάζει την απόδοση στο 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

364. ΟΥΡΑΛ - ΡΟΣΤΟΦ

Εξάποντο παραμονής, θα πέσουν κορμιά, δεν θα πάρουμε πλευρά.

365. ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Ντεφορμέ η Οστράβα που έχει μείνει χωρίς νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Πρωτοπόρος και δύσκολα θα χάσει τον τίτλο η Πλζεν. Αναμενόμενα χαμηλές οι τιμές του διπλού (1,50) για την Πλζεν, δύσκολα όμως δεν θα κερδίσει η Βικτόρια.

366. ΜΠΛΟΥΜΦ. ΣΕΛΤΙΚ - ΠΡΕΤΟΡΙΑ

No Bet.

367. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Πρεμιέρα στην Αλσβένσκαν, προφανές φαβορί εδώ η Γκέτεμποργκ, που έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου.

368. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΓΚΕΦΛΕ

Νο Bet.

369. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡ.

Έκανε σπουδαία ανατροπή, αλλά δεν πείθει τελευταία η Γαλατασαράι (8-3-1 εντός). Παραμένει, βέβαια, πρωτοπόρος και το γεγονός ότι παίζει με την Καρντεμίρ (1-3-8 εκτός) είναι θετικό. Έχει μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου, αλλά δεν καίγεται γι’ αυτόν και στόχος είναι να διευρύνει το σερί των 4-1-1 με 5/6 over που τρέχει. Η φιλοξενούμενη δεν το βάζει κάτω, αλλά όσο περνάει ο καιρός χάνει την πίστη της αφού έχει 0-2-4 σερί, αλλά εκτός βγάζει GG στα τελευταία έξι. Μπορεί να βοηθήσει για το Γαλατασαράι και GG, που δίνει 3,10 στον Stoiximan.

370. ΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ - ΡΑΜΠΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Σταθερά κακή η εικόνα της Ράσινγκ (2-0-4) που έχει όμως το γκολ εντός έχοντας παράλληλα δεχθεί τέρμα σε όλα της τα ματς, το ίδιο ισχύει και για τη Ράμπλα που μόνο σε ένα δεν σκόραρε, over.

418. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ

Εξάποντο στη ζώνη της Ευρώπης, λίγο κάτω από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, καμία εκ των Άουγκσμπουργκ (8-2-3 εντός) και Σάλκε (3-2-7 εκτός) δεν δείχνει σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, κανένας λόγος να εμπλακούμε.

371. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας αυτή της Πονφεραντίνα (9-4-2, τρείς σερί με μηδέν παθητικό) που είναι στο -2 από τα πλέι-οφ, τρεις βαθμούς πιο πίσω η Λεγκανιές (4-2-10 εκτός) που έχει καθαρίσει με την παραμονή και πλέον παίζει άνετη, δεν θα την κοντράρουμε πάντως καθώς μετράει 3/4 διπλά εσχάτως.

372. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Πρεμιέρα στην Σουπερέταν, προφανώς πριν περάσουν 3-4 αγωνιστικές θα μας απασχολήσει ελάχιστα.

419. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ουσιαστικά πεσμένος ο Εργοτέλης (3-4-7 εντός), ο Πανθρακικός (2-3-10 εκτός) με το 3-1 επί του ΠΑΟΚ έκανε βήμα σωτηρίας. Φαβορί το διπλό βέβαια, οπότε δεν θα εμπλακούμε, τουλάχιστον πριν το Live.

420. ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ

Υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, η Ξάνθη (4-4-6 εκτός) κυνηγάει την πεντάδα και σε 14 ματς το 2015 έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό. +1 ασιατικό διπλό.

373. ΡΙΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Το τελευταίο της χαρτί για την Ευρώπη θα παίξει η Ριντ που είναι στο -7 από την τωρινή της αντίπαλο, φορμαρισμένες αμφότερες με 3/4 και 4/5 νίκες εσχάτως αντίστοιχα αλλά και με διαφορετική φιλοσοφία, 9/13 GG οι γηπεδούχοι εντός, 8/9 NG οι φιλοξενούμενοι εκτός. Με το αμφίσκορο θα πάμε, η Ριντ σκοράρει με άνεση στο γήπεδο της όμως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν.

374. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Με νέο τεχνικό η Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2-3-9 εκτός), θα κάνει την προσπάθεια της να σώζει τη σεζόν, 7-1-6 το εντός έδρας ρεκόρ της Καμπούρ, τρεις σερί νίκες έχει εντός, 3-1-7 ο απολογισμός της το 2015. Σωστά μοιρασμένο, δεν βλέπουμε αξία κάπου.

375. ΝΑΝΤ - ΚΑΕΝ

Νο Bet.

376. ΧΟΜΠΡΟ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Καλύτερα να μην είχε διακοπή η Χόμπρο (5-2-3 εντός), για να μη χάσει ρυθμό. Η σωτηρία είναι δεδομένη και, πλέον, κοιτάζει ψηλά χάρη στο 3-1-2 (5/6 under) που τρέχει αυτή τη στιγμή. Η Σίλκεμποργκ έχει κερδίσει φέτος μόνο μακριά από την έδρα της (2-1-8 εκτός), αλλά πληρώνει τα αμυντικά κενά της. Κοιτάζουμε προς το under, αλλά με 2-1-3 και 4/6 over της ουραγού μπερδεύονται λίγο τα πράγματα.

377. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

6-1-0 το αήττητο σερί της Βαλένθια, 12-1-1 ο απολογισμός της στο “Μεστάγια”, αξιόλογη ομάδα σε κάθε περίπτωση η Βιγιαρεάλ (4-7-3 εκτός) αλλά κατεβαίνει με πολλές απουσίες και τέτοια ματς φέτος δεν δείχνει να τα έχει (1-1-6 κόντρα σε ομάδες της πρώτης πεντάδας). Άσος.

378. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β

Παραμένει έστω και οριακά δεύτερη η Σπόρτινγκ που είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ (1-3-1) το τελευταίο διάστημα, εντός έδρας συνηθίζει να δέχεται ένα τέρμα αλλά με την επιθετικότητα της συνήθως σκοράρει παραπάνω και παίρνει τους απαραίτητους βαθμούς (9-5-1), κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και απέναντι στην Μπάρτσα Β' που βρίσκει δίχτυα με συνέπεια όμως κάνει παιδικά λάθη στην άμυνα. Στο 2,25 το GG & over μας κάνει.

380. ΟΥΦΑ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

0-4-4 το εντός έδρας ρεκόρ της ΟΥΦΑ, 2-1-6 μετράει μακριά από το Γκρόζνυ η Τέρεκ, που από τις αρχές Νοέμβρη έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης (0-1-6).

381. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΜΠΡΝΟ

Ουραγός η Λίμπερετς, ψάχνει αντίδραση αλλά η εικόνα της δείχνει ότι δεν θα τα καταφέρει. Κακή εντός έδρας (1-6-3), καθώς δεν μπορεί να φτιάξει η ίδια παιχνίδι και αρκετά παιχνίδια της με μικρομεσαίες ομάδες μένουν στην ισοπαλία. Χτύπησε φόρμα λίγο πριν το τέλος της σεζόν η Μπρνο (3-1-1) και φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να χτυπήσει την τέταρτη θέση, αν και είναι αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει καθώς απέχει δέκα βαθμούς από την Μπόλεσλαβ. Δεν καταλαβαίνουμε τις τιμές μεγάλου φαβορί στην Λίμπερετς (1,80), μόνο για κόντρα είναι η Σλόβαν, στο 2,10 το Χ2 αποτελεί επιλογή.

Πάμε στοίχημα LIVE

382. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Μεγάλο ντέρμπι μίσους. Στο -5 από την κορυφή η Κατόλικα που αρέσκεται στο "όσα φάμε και όσα βάλουμε" στυλ και δεν έχει περιθώρια γκέλας, από την καλύτερη της φετινή εμφάνιση προέρχεται η Ου ντε Τσίλε που χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά, μαζί της είμαστε, +0,25 στο 1,975.

421. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Τεράστιο ντέρμπι του Βορρά από αυτά που δεν κρίνονται στην φόρμα και το κίνητρο αλλά την αποφασιστικότητα και τις προσωπικές μονομαχίες. Τα πολλά προβλήματα της Νιούκαστλ έχουν αλλοιώσει λίγο το ρόστερ και αυτό είναι καλό σημάδι για τις μαυρόγατες που καίγονται για νίκη και εξάλλου μετρούν 4-2-0 στα τελευταία 6 Tyne-Wear ντέρμπι. Στο 1,80 το ασιατικό DNB στην Bet365για την Σάντερλαντ, ματς ταμάμ και για σκοράκια με το 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 να πληρώνει συνδυαστικά 2,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

383. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΑΛΟΑ

Τελικός του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας, λυσσάξτε τσαούσες… Ισοδύναμες ομάδες, μπορεί να πάει παντού.

384. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΕΡΕΜΠΡΟ

Πολύ δυνατά μπήκε στη σεζόν η Έρεμπρο, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρσι, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου, θα τη στηρίξουμε και εδώ σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

385. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

No Bet.

422. ΧΕΡΤΑ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Εξάποντο παραμονής, η Χέρτα (5-2-6 εντός) έρχεται από μεγάλο διπλό στο Αμβούργο (0-1) και έχει ευκαιρία να πάρει απόσταση από τη ζώνη με μια νίκη κόντρα στη λίγη το 2015 (1-2-6 με μόλις δύο γκολ ενεργητικό) Πάντερμπορν (2-4-7 εκτός), που έχει να βρει δίχτυα πέντε ματς. Άσος και πιθανά σκοράκια 1-0/2-0/2-1.

386. ΜΑΛΙΝ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Πρεμιέρα στα πλέι-οφ του Βελγίου, που δεν ξεχνάμε ότι φέτος μας πλήγωσε, και κύριος λόγος ήταν αυτές οι δύο ομάδες, με την αδιάφορη Μαλίν (7-6-2 εντός) να κερδίζει από 2-0 (2-3 με γκολ μεταξύ 89’-92’!) τη Σερκλ Μπριζ σώζοντας τη Μπέβερεν (2-2-11 εκτός) που δεν κατάφερε να κερδίσει τη Λόκερεν. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο φιλόδοξοι, ο άσος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

387. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Κρατιέται μακριά από την ουρά η Κόνιασπορ (6-3-4 εντός) χάρη σε ένα καλό σερί στα τελευταία έξι ματς. Μετράει 2-2-2, αλλά είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία και περιμένει την Τραμπζονσπόρ (2-7-3 εκτός) με αμφίβολο τον πρώτο σκόρερ της, τον Καμπζέ (20 συμμετοχές-7 γκολ). Η Τραμπζονσπόρ παλεύει για την τετράδα, το ματς είναι σημαντικό και θα παίξει κλειστά και προσεκτικά. Έχει 4-1-1 στα τελευταία έξι, αλλά δεν περιμένουμε να ανοιχτεί.

388. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΟΥΕΛΒΑ

5-6-0 σερί τρέχει εντός έδρας η Νουμάνθια που πλέον δεν μπορεί να κάνει άλλες γκέλες στην έδρα της αν θέλει να προλάβει τα πλέι-οφ (-5), εντός ζώνης η Ουέλβα που προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις και εκτός έδρας αν και τρέχει σερί 0-3-9 δεν έχασε σε δύο καλές έδρες εσχάτως. Ανώτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι όμως κολλάνε συχνά στις ισοπαλίες εντός και οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι εσχάτως, θα το αφήσουμε.

423. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περίεργο ματς, ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον τίτλο, οπότε οι φαβοριτάκηδες ας προσέχουν… Μόνο αν βγάλει κάτι η εικόνα στο Live.

389. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Οι δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας κοντράρονται, αλλά το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η Έσμπιεργκ (3-5-3 εντός) έχει σερί 2-1-3 στα τελευταία έξι, αλλά 0-0-3 στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της. Η Μίντιλαντ (5-2-3 εκτός) δεν μπορεί να χάσει τον τίτλο, εκτός αν πατήσει το κουμπί της αυτοκαταστροφής, έχει 4-1-1 και 5/6 over. Παίζει το GG, σίγουρα κοιτάζουμε το over.

390. ΧΕΤΑΦΕ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Για εξάποντο παραμονής πρόκειται, από αυτά τα ματς της Λα Λίγκα που καλύτερα να παίξεις Λόττο παρά να ψάξεις σημείο.

391. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Στο -3 από την παραμονή η Σανταντέρ που έχει βελτιωθεί και στα τελευταία εντός άξιζε παραπάνω, 6-2-0 σερί τρέχει η φορμαρισμένη Γιαγκοστέρα που καθάρισε με την παραμονή αλλά δεν έχει λογικά βλέψεις για πλέι-οφ. Μας αρέσει η προσπάθεια των γηπεδούχων, έχουν όμως δύο καλούς αμφίβολους και το 2,20 δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του ματς, στο μάτι για live.

392. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Στο +8 από τη ζώνη η ανεβασμένη Τενερίφη (3-3-0) που στην έδρα της επιβάλλει τους δικούς της κανόνες (8-5-3, 14/16 under), οριακά εντός πλέι-οφ η επιεικώς μέτρια αλλά και πολύ τυχερή το τελευταίο διάστημα Σαραγόσα που επιθετικά έχει αρκετή ποιότητα πάντως. Προβάδισμα στον άσο, οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη φάση και με νίκη θα κάνουν σημαντικό βήμα σωτηρίας.

393. ΠΟΥΜΑΣ - ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Κέρδισε τα τρία τελευταία ματς η Πούμας (3-1-2 ετός) και άλλαξε το κλίμα. Προλαβαίνει, πλέον, τα πλέι οφ αλλά πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μετά το 3-0-3 με 5/6 over που τρέχει. Η Λεόνες Νέγκρος (2-0-3 εκτός) καίγεται για τη σωτηρία, κάθε βαθμός είναι χρυσός, αλλά σκοράρει με το σταγονόμετρο (8, τα λιγότερα στην κατηγορία). Το 3-1-2 σερί που έχει (5/6 under) την κρατάει όρθια, αφού όταν βρεθεί πίσω στο σκορ δεν μπορεί να το γυρίσει με τίποτα.

394. ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Δεν πιάνεται από κάπου, αμφότερες σε σχετικά καλή κατάσταση αλλά σε απόσταση από την πρώτη τριάδα.

395. ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ

Νο Bet.

396. ΓΑΝΔΗ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Εξαιρετικό φίνις στην κανονική περίοδο έκανε η Γάνδη (9-3-3), με 8-2-0 από την Boxing Day και έπειτα έπιασε την Άντερλεχτ στη 2 θέση. Η Κόρτραϊκ φέτος είναι αξιόλογη, ακόμα και εκτός (8-1-6 ρεκόρ), εδώ όμως έχει σαφώς τον τρίτο λόγο.

397. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Μεγάλο διπλό η Ρίβερ με 2-3 στην έδρα της Χιμνάσια, ανέβηκε έτσι τέταρτη καλύπτοντας κάπως τη διαφορά από την κορυφή, εκεί βρίσκεται η Σαν Λορέντζο που δείχνει ασταμάτητη (6-0-1) ενώ μεσοβδόμαδα πήρε σημαντική νίκη για το Λιμπερταδόρες. Θα πέσουν κορμιά ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, under 2,25.

398. ΜΑΡΣΕΪΓ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ντέρμπι κορυφής στο Σαμπιονά, γνωστό το άσβεστο μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες (γεωπολιτικές διαφορές και τα πάντα όλα…), δεν μπορούμε παρά να πάμε με τα γκολ, 10/15 GG μετράνε εκτός οι πρωταθλητές, 10/15 over 2,5 και 8/15 GG εντός η γνωστή για την επιθετική της φιλοσοφία Μαρσέιγ.

399. ΘΕΛΤΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επικίνδυνη έξοδος για τη Μπαρτσελόνα (10-2-2 εκτός), η Θέλτα είναι μια από τις δύο ομάδες που την κέρδισαν φέτος στο Καμπ Νου. Κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Λουίς Ενρίκε, οι “μπλαουγκράνα” δείχνουν φορμαρισμένοι και έρχονται από νίκη στο κλάσικο, οι γαλιθιάνοι απ’ την άλλη (5-4-4 ρεκόρ εντός) παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους όλη τη σεζόν. Σίγουρα έχει καλύτερα στάνταρ η ημέρα.

426. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΑΛΑΒΕΣ

Ανεβασμένη η Αλκορκόν (2-4-0) που είναι στη μέση της κατάταξης και φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα είναι αδιάφορη, στην ίδια φάση η Αλαβές που ζορίζεται αρκετά εκτός (2-6-7). Σκοράρουν με άνεση οι φιλοξενούμενοι εδώ και καιρό, πιθανό GG, γιατί όχι και ισοπαλία με 1-1 σκορ, αποτέλεσμα που εξυπηρετεί και τις δύο.

427. ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Με ισοπαλίες κανείς δεν πήρε τίτλο και η Άγκιλας Ντοράντας (2-3-0 εντός) μετράει ήδη τέσσερις συνεχόμενες στα τελευταία έξι (0-2-4, 6/6 under). Πάλι καλά που εντός έδρας κάτι κάνει, αλλά η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν (4-0-2 εκτός) δεν αστειεύεται. Με 3-2-1 τρέχει στα έξι τελευταία συνολικά, πυροβολεί κατά βούληση (4/6 over) και δεν θέλει να χάσει έδαφος, δεν είναι καθόλου κακό το διπλό Draw No Bet στο 1,80 του Stoiximan.

428. ΑΤΕΝΑΣ - ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

16-16 τέρματα έχει η Ατένας σε 6 αγωνιστικές (όλα GG & over) και τώρα παίζει με μια ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερο στόχο στο πρωτάθλημα, στο 1,95 το over.

429. ΑΤΛ. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Ντέρμπι κορυφής, 4-1-1 το ρεκόρ και των δύο ομάδων, πλειοψηφία το κοινό της Πενιαρόλ στο αχανές Σεντενάριο. Ίσως αδικούν οι τιμές τους γηπεδούχους δεν θα πληρώσουμε για να μάθουμε όμως.

430. ΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ - ΣΕΡΟ

No bet.

431. ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ - ΦΕΝΙΞ

3-1-2 η Ντανούμπιο που είναι από τις καλές ομάδες της χώρας όμως κουβαλάει κούραση έχοντας χάσει 4-0 στη Βραζιλία μεσοβδόμαδα, κλειστά θα παίξει η Φένιξ που κινδυνεύει και θα παίξει για το βαθμό.

432. ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠ. - ΤΑΚΟΥΑΡΕΜΠΟ

Δεν είναι για 1,60 ο άσος, η Ντεφενσόρ δεν έχει πιάσει καλή απόδοση πέρα από 1-2 ματς και η Τακουαρεμπό παίζει με το μαχαίρι στα δόντια σε κάθε αγωνιστική με μεγάλη επιτυχία ως τώρα.

433. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ - ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Καίγεται για βαθμούς η Κομπρελόα (4-4-4, 2-2-2 εντός) που το έχει γυρίσει στην άμυνα λόγω άγχους (πέντε σερί under, 4/5 ήταν 0-1 γκολ), χαλαρή και πολύ επικίνδυνη η Ουατσιπάτο που έχει 2-3-1 εκτός και τα τελευταία της τρία ματς είχαν 17 γκολ αθροιστικά. Αψυχολόγητο ματς, θα το αφήσουμε.

434. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΑΡΙΚΑ

Άνετη και μεθυσμένη από τα πανηγύρια της κατάκτησης του κυπέλλου η Κονσεπσιόν (6/6 over & GG εντός), 5/6 διπλά με 13-3 γκολ έχει η Σαν Μάρκος. Με τα γκολ θα πάμε.

435. ΛΑΝΟΥΣ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.

Από τη χειρότερη της φετινή εμφάνιση προέρχεται η Λανούς που εντός δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ (1-2-0), 2-4-1 η Αρχεντίνος που παίζει κλειστά και φοβισμένα εκτός (0-2-1, 1-5 γκολ). Κερδίζουν οι γηπεδούχοι χωρίς να ξεφύγει το σκορ, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

436. ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

2-0-2 το Σαν Χοσέ που έχει το γκολ αλλά παράλληλα αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, 1-2-0 το Σολτ Λέικ που έχει την επιθετική ποιότητα να πληγώσει τους γηπεδούχους, από 1-1 ξεκινάει, με μεγαλύτερο ρίσκο GG & over.

437. ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ - ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Δώσε ισοπαλίες στην Αλιάντζα Πετρολέρα (2-2-1 εντός) και πάρε της την ψυχή. Μετράει ήδη 8 σε 12 ματς, έχει σερί 1-4-1 και έχει 3/6 GG. Είναι, όμως, αήττητη σε πέντε ματς και έχει χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Η Τζούνιορ (1-0-4 εκτός) έχει ακόμα καλύτερο σερί στα τελευταία έξι 4-1-1 και 4/6 under, αλλά εκτός έδρας μόνο μία φορά δεν δέχτηκε γκολ.

438. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Από τη δεύτερη αγωνιστική έχει να κερδίσει η Καπιατά εντός (1-1-2), με πορεία πρωταθλητισμού στο Κλαουσούρα (6-3-2, 3-1-1 εκτός) η Σολ ντε Αμέρικα έχει αποσπαστεί από τις επικίνδυνες θέσεις στην ειδική. 3/4 under οι γηπεδούχοι εντός, 4/5 οι φιλοξενούμενοι εκτός, στο 1,80+ τα λίγα γκολ.

439. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Με νέο προπονητή η Χενεράλ Ντίας (1-0-4 εντός) που παλεύει για την παραμονή, φρέσκος και ο κόουτς της Σπορτίβο (1-1-3 εκτός). Με το κίνητρο θα πάμε εδώ, DNB άσος.

440. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΟΛΙΜΠΟ

0-4-3 με 4-10 γκολ η Κολόν που παίζει καλούτσικα αλλά έχει επιθετικό πρόβλημα, το ίδιο ρεκόρ αλλά ακόμα μεγαλύτερο θέμα μπροστά η Ολίμπο που έχει σκοράρει δύο φορές σε επτά ματς. Και εδώ θα πάμε με τα σκοράκια, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

441. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

5-2-0 η Μπόκα που κέρδισε μόνο σε 1/3 εξόδους της, πετυχαίνει μια Ουρακάν με απουσίες βασικών, πιθανό ροτέισον και με το μυαλό στο Λιμπερταδόρες και έχει πλέον η κατάσταση είναι στο χέρι της.

442. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Με ρεζέρβες νίκησε μεσοβδόμαδα την Τολίμα και τρέχει σερί 4-2-0 (5-0-1 εντός) η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, που αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν θα κρατήσει παίκτες. Δε θα ζοριστεί πολύ με την ουραγό Ντεπορτίβο Πάστο που έχει σερί 0-2-4 (0-1-5 εκτός) και δεν έχει κερδίσει μακριά από το γήπεδό της. Από τη γηπεδούχο εξαρτώνται όλα.

443. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Eπιτέλους νίκη για το Κάνσας (1-2-1) που δεν κέρδισε σε δύο εντός, δύσκολα θα αποτύχει και σε τρίτο σερί απέναντι σε μια Φιλαδέλφεια (0-2-2) με σημαντικές απουσίες που δεν κατάφερε να σκοράρει σε 3/4. Έχουν αρέσει οι γηπεδούχοι και ξεκάθαρα έχουν το πάνω χέρι σε αυτή την αναμέτρηση, άσος στο 1,85 (Young Guns).

444. ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Κέρδισε επιτέλους η Ουνιατονόμα (1-2-2 εντός) αλλά εξακολουθεί να τρέχει κακό σερί με 1-1-4 στα τελευταία έξι. Έχει τη χειρότερη επίθεση (7 σε 12 ματς) και περιμένει τη Μιγιονάριος (1-1-3 εκτός) που μακριά από το γήπεδό της σκοράρει με μέσο. Αυτή έρχεται τουλάχιστον από τρεις σερί νίκες στα τελευταία έξι (3-2-1), οι οποίες ήταν όλες αμφίσκορες.

445. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Ντέρμπι μίσους, στην κορυφή η Σέρο Πορτένιο που προέρχεται από πέντε σερί νίκες, ικανότατη εκτός η Λιμπερτάδ (3-1-0) όμως έχει Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα και ίσως προβεί σε ροτέισον, χωρίς να ξέρουμε τι θα πράξει τελικά δεν θα μπλέξουμε.

446. ΚΙΛΜΕΣ - ΚΡ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ

Βαριά και αναπάντεχη ήττα με 0-4 γνώρισε η Κίλμες εντός από τη Σαρμιέντο, τώρα θα εμφανιστεί πεισμωμένη απέναντι σε μια Κρουσέρο που παραδοσιακά είναι αδύναμη εκτός (0-0-3), έχει τύχες ο άσος αλλά δεν τρελαινόμαστε.

447. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΤΙΓΚΡΕ

Μαχητική η Σαν Μαρτίν (1-4-2) που έχασε τον πρώτο της σκόρερ και στο προηγούμενο που ήταν το πρώτο χωρίς αυτόν έχασε άνετα χωρίς να σκοράρει, ξέρει να μη χάνει σε τέτοιες έδρες η ψημένη στην κατηγορία Τίγκρε (3-3-1).

448. ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ - ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

Γυρίζει στη δυνατή έδρα της η Ντεπόρτες Τολίμα (5-0-1 εντός) μετά από μίνι-περιοδεία τριών εκτός έδρας ματς με ένα βαθμό συγκομιδή. Το σερί της χάλασε κι έγινε 1-2-3 στα τελευταία έξι κι έπεσε κάτω από την οκτάδα. Η Όνσε Κάλντας (2-1-2 εκτός) συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή τον Κορτές και ρεκόρ 1-3-2 στα τελευταία έξι. Δεν βοήθησε η αλλαγή στον πάγκο, δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ