ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (30/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

2392. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Τελικός των πλέι-οφ της Λιγκ 2 στο ουδέτερο «Γούεμπλεϊ». Μεγάλη ψυχή έδειξε η Γουίμπλεντον στον επαναληπτικό ημιτελικό (1-0 το πρώτο ματς στην έδρα της) με αντίπαλό την Άκρινγκτον παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, αρχικά πήγε το ματς στην παράταση και εκεί πήρε τη χρυσή ισοπαλία με σκορ 2-2 που την έστειλε στο «Γουέμπλεϊ» για να διεκδικήσει την άνοδό της στη Λιγκ 1. Μια χαρά τα κατάφερε η Πλίμουθ κόντρα στο μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας, απέκλεισε την Πόρτσμουθ στα ημιτελικά έπειτα από δραματικό επαναληπτικό (2-2 το πρώτο ματς εκτός, 1-0 στην έδρα της με γκολ στο 90+2’) και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη Λιγκ 1 μετά από πέντε χρόνια. Καλύτερο σύνολο οι «πράσινοι» αλλά ίσως με λίγο περισσότερο άγχος, πιο ενθουσιώδεις και με τεράστια δίψα οι «Ντονς», τους οποίους θα στηρίξουμε στον ασιατικό άσο +0,25 (1,70/Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2400. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Επέστρεψε στις επιτυχίες με θρίαμβο επί της ισχυρής ΑΦΚ η Ατβίνταμπεργκ (4-0), η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της, μετρώντας τρεις σερί νίκες. Στον αντίποδα, η Βάρναμο αποτελεί αξιόμαχο σύνολο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά, όμως υστερεί ποιοτικά των αντιπάλων της. 1,925 πληρώνει στηνBet365 ο -0,25 ασιατικός άσος, επιλογή η οποία ενισχύεται κι από την προϊστορία (3-0-1 στη συγκεκριμένη έδρα). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2396. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΡΑΟΥΦΟΣ

Επιστρέφει στη δυνατή έδρα της (2-2-0) έπειτα από δύο αποτυχημένες εξόδους η Μιοντάλεν, για να υποδεχθεί τη Ράουφος, η οποία δεν κερδίζει ούτε με αίτηση μακριά από το σπίτι της (0-1-3), με την άμυνα της να διατηρεί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Δεδομένου πως οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται εντός έδρας, καθώς και το ότι αμφότερες έχουν σημαντικές αδυναμίες στα μετόπισθεν, τότε αξιόλογη επιλογή φαντάζει τοcombo1 &over2,5, το οποίο πληρώνει 2,08 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2403. ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Δεύτερη σερί ήττα για την Έργκριτε (2-1 στην έδρα της Φρέι) που δείχνει να μην πατάει καθόλου καλά τις τελευταίες τρεις βδομάδες. Δέχτηκε από δύο γκολ στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της. Πρωτοπόρος της κατηγορίας η Χάλμσταντ, έρχεται από ισοπαλία χωρίς τέρματα στο τελευταίο της εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Ντάλκουρντ, χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις πόντους. Μόνο τρία γκολ σε εννέα αγωνιστικές έχει δεχτεί η Χάλμσταντ, η οποία εκτός έδρας έχει 3/4 νίκες. Αδιανόητο να δίνονται οι φιλοξενούμενοι αουτσάιντερ σε τιμές γύρω από το 3,30, λουκούμι φαντάζει το ασιατικό διπλό +0,25 με απόδοση 1,90 στην Bet365, επιλογή που βρίσκεται στο πινακάκι των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2402. ΣΟΥΗΔΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Προετοιμάζεται για το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού η Σουηδία, η οποία θα έχει για τελευταία διοργάνωση στον πάγκο της τον Έρικ Χάμρεν και θα προσπαθήσει να βρεθεί στη φάση των νοκ-άουτ. Η Σλοβενία μετά την αποτυχία να βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας, βλέπει τα φιλικά σαν ευκαιρία ανέλιξης νέων παικτών και οικοδόμησης του ρόστερ για το μέλλον, αφού πολλοί «μεγάλοι» αποχώρησαν από την εθνική ομάδα. Δοκιμές θα κάνει ο Σρέτσκο Κάτανετς, σε ρυθμούςEUROκινείται η παρέα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο άσος αναμενόμενα κινείται σε χαμηλά επίπεδα, με την αξία να βρίσκεται στο συνδυασμό του μεunder3,5 στο 2,12 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2405. ΓΑΛΛΙΑ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Το πρώτο από τα δύο φιλικά προετοιμασίας ενόψειEUROθα δώσει η Γαλλία κόντρα στο Καμερούν. Ο Ντιντιέ Ντεσάν θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα στην προσπάθεια του να τελειοποιήσει την απόδοση της ομάδας του. Από την άλλη, το σύνολο του Ούγκο Μπρόος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, με σκοπό να είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τη Μαυριτανία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Ένα σκαλοπάτι πάνω οι «τρικολόρ», νομίζουμε δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν τη νίκη, στο 1,88 το ενδεχόμενο να συνδυαστεί μεover2,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2407. ΦΙΛΚΙΡ – ΦΙΟΛΝΙΡ

Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν η Φίλκιρ, αλλά φαίνεται σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της, μετά τον πρώτο βαθμό που απέσπασε κόντρα στην Ακράνες και την πρόκριση στο κύπελλο. Αντίθετα, η Φιόλνιρ ερχόταν από δύο «κολλητές» ήττες, αλλά με το εκκωφαντικό 5-1 επί της Όλαφσβικ επέστρεψε στα τρίποντα. Παρά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το κύπελλο και τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι, θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα και μπορούν να επιβεβαιώσουν το 0:0 ασιατικό διπλό στο 1,95 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2406. ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ

Η Χαφναρφιορντούρ δεν είχε πρόβλημα μεσοβδόμαδα απέναντι σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας για το κύπελλο (επικράτησε με 9-0), στο πρωτάθλημα μετράει 3-1-1 και προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα της Στιάρναν. Η Βικινγκούρ έμεινε εκτός κυπέλλου από τη Στιάρναν στα πέναλτι, γνώρισε την παρθενική της ήττα στο πρωτάθλημα (3-1-1 συνολικά) στο τελευταίο παιχνίδι της, με το βαρύ 1-5 από τη Φιόλνιρ. Φαβορί για τη νίκη η Χαφναρφιορντούρ, αλλά το 1,35 στον άσο δεν έχει αξία, η Βικινγκούρ έχει σκοράρει σε όλες τις μέχρι στιγμής εξόδους της και το GG στο 1,83 της Bet365 δείχνει ενδιαφέρον.

24008. ΣΤΙΑΡΝΑΝ – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Στιάρναν (3-2-0) έπειτα από το 1-1 απέναντι στη Χαφναρφιορντούρ, μεσοβδόμαδα χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού το ματς με τη Βικινγκούρ ολοκληρώθηκε με 2-2. Η Μπρέινταμπλικ δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία απέναντι σε ομάδα της πέμπτης κατηγορίας, παίρνοντας με νίκη 3-0 την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, έρχεται παράλληλα και από την τρίτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα (3-0-2) χάρη στο 1-0 επί της ΚΡ Ρέικιαβικ. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, πρωτοπόρος αλλά πιο επιβαρυμένη από το μεσοβδόμαδο ματς η Στιάρναν, απρόβλεπτη ομάδα η Μπρέινταμπλικ, μένουμε μακριά.

2381. ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ – ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ

Τον πρώτο της βαθμό στο Κλαουσούρα πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Ουνιβερσιτάριο (0-1-2) χάρη στο 2-2 στην έδρα της Λα Μποκάνα. Η Σπορτ Χουανκάγιο μετράει ως τώρα 2-1-0 με δυο άνετες νίκες στο γήπεδό της απέναντι σε Σπόρτινγκ Κριστάλ και Άουριτς, ενώ στη μοναδική της έξοδο έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Καχαμάρκα. Υπάρχουν αρκετές απουσίες διεθνών στους γηπεδούχους, μόνο κόντρα υπάρχει στην εν λόγω αναμέτρηση, αν και η Χουανκάγιο αποδυναμώνεται όταν αγωνίζεται μακριά από το υψόμετρο της έδρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ