ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (8/2). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (8/2).

3106. OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική της Α1 αλλά και τις προσωπικές μονομαχίες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αυτό το τριήμερο. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από μία εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στο must win παιχνίδι απέναντι στην Κίμκι που έδωσε τέλος σε ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών στην Ευρωλίγκα που τον είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε από το πρώτο λεπτό με σκυλίσιο πάθος, εμφανές σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και ήταν φανερό ότι παρά το αγχωμένο ξεκίνημα που έφερε την ομάδα της Μόσχας μπροστά με διψήφια διαφορά ήταν θέμα χρόνο το ματς να έρθει τούμπα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πρίντεζης που έδωσε τέλος στο μίνι ντεφορμάρισμά του (αποτέλεσμα και της κούρασης από τα συνεχή ματς) σκοράροντας 30 πόντους με κάθε πιθανό τρόπο.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια, όχι τόσο γιατί έχει σοβαρές ελπίδες διάκρισης αλλά γιατί κατάφερε να κερδίσει μία ομάδα η οποία μέχρι πριν 10 μέρες ήταν αήττητη σε όλη την Ευρώπη. Ο Δικέφαλος με το 75-72 έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στους 16 καθώς χρειάζεται νίκη στη Γαλλία επί της Λιμόζ και ταυτόχρονα ήττα της Βαλένθια μέσα στο γήπεδό της από την αδιάφορη Όλντενμπουργκ, ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων που δεν μπορεί να έρθει ποτέ. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από 4/5 εκτός έδρας ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει χάσει όλα τα τελευταία ματς που έχει δώσει στο ΣΕΦ με τα 4/5 πιο πρόσφατα από αυτά να καταλήγουν σε ευρείες νίκες των γηπεδούχων. Το -17,5 στο οποίο άνοιξε ο Stoiximan αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή και ήδη έχει πάρει την ανιούσα (τώρα στο -19,5), δεδομένης και της απουσίας του αρχηγού της ομάδας, Βασιλειάδη, ο οποίος έχει πρόβλημα στο πέλμα και θα χάσει και το ματς της Τετάρτης στη Γαλλία. Φυσικά δεν δεν επηρεάζουν ούτε στο ελάχιστο οι απουσίες των Αγραβάνη, Αθηναίου αλλά και Παπανικολάου για τον Σφαιρόπουλο.

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

1048. ΛΑΜΙΑ 1964 - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Με το 1-1 έφυγε από την Ελευσίνα η Λαμία, είναι δυνατή στην έδρα της καθώς έχει συμπληρώσει πέντε σερί νίκες και είναι αήττητη από το ξεκίνημα (6-2-0). Με το 2-0 επί του Αχαρναϊκού, η ΑΕΛ κράτησε απαραβίαστη την εστία της για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι (4-1-0, 5/5NG&under2,5), εξακολουθεί να βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι αήττητη μακριά από το σπίτι της (3-5-0). Δεν θα έχουν εύκολη αποστολή οι φιλοξενούμενοι σε μια ισχυρή έδρα, έχουν πάντως την ποιότητα να συνεχίσουν με νίκη, 2,25 αποδίδουν συνδυαστικά τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη το 1-1 στον Stoiximan , τα οποία και αποτελούν επιλογή του DSuker .

2100. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΠΑΦΟΣ FC

Από δυο άσχημες εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες έρχεται η Ανόρθωση (0-2 από τον Ερμή στο πρωτάθλημα, 0-3 από την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου), έξαλλος ο κόσμος της ομάδας, έτρεχε σερί 9-4-0 αμέσως πριν από αυτά τα παιχνίδια. Η Πάφος έχασε με 0-4 από την Ομόνοια στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στα τελευταία πέντε (1-4-0) και προσπαθεί να βγει εκτός των θέσεων του απευθείας υποβιβασμού. Δύσκολα θα πάρει κάτι καλό η Πάφος, η Ανόρθωση είναι δυνατή στο γήπεδό της (7-3-0) και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, άνευ αξίας όμως ο άσος στο 1,35.

2104. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δεν ξεφουσκώνει με τίποτα ο Πανιώνιος, ο οποίος συνεχίζει να κάνει ευρωπαϊκά όνειρα, αφού παραμένει σταθερά στην πρώτη πεντάδα και μάλιστα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης, που έχασε το Σάββατο από τον Πλατανιά. Ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και ο Παναιτωλικός, με το Γιάννη Μαντζουράκη να βελτιώνει εσχάτως την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και από εκεί που η άμυνα αποτελούσε την αχίλλειο πτέρνα των Αγρινιωτών, πλέον είναι το μεγάλο τους όπλο. Συνεχόμενα under 2,5 καιNGμετράνε οι δύο αντίπαλοι και θεωρούμε πως θα μπουν αρκετά προσεκτικά στο ματς, προφυλάσσοντας τα νώτα τους. Το συνδυασμόunder2,5 καιNGεπέλεξε ο Betol στο 1,87 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2105. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Χωρίς νίκη μετά τις γιορτές η Κασίμπασα (0-1-1), βρίσκεται πάντως σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά, ενώ στα πιο πρόσφατα 15 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μόνο δυο φορές (6-7-2). Η Γκεντσλέρ έχει κάνει το 2/2 μέσα στο 2016, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, δείχνει να έχει τα όπλα για να σώσει την κατηγορία. Φαβορί οι σταθεροί γηπεδούχοι απέναντι στη μέτρια μακριά από το σπίτι της Γκεντσλέρ (1-1-7 εκτός), χωρίς νόημα πάντως το άσος στα επίπεδα του 1,65, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να ανεβαίνουν.

2111. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Η ήττα από την Ακίλιζ έφερε την απομάκρυνση του κόουτς Ντέμερς από τον πάγκο της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, καθώς πλέον μετράει μόνο δυο νίκες στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (2-1-6), θα συνεχίσει με υπηρεσιακή λύση μέχρι νεοτέρας. Η Ντεν Μπος γνώρισε το κάζο της χρονιάς στον προημιτελικό της Τετάρτης για το κύπελλο, υποδέχθηκε την ερασιτεχνικήVVSB, προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά με ένα απίστευτο μπλακ-άουτ από το 82’ και μετά κατάφερε να δεχθεί τρία τέρματα και να αποκλειστεί! Στο πρωτάθλημα είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε (0-3-2) και έχει ένα τρίποντο στα πιο πρόσφατα δέκα (1-5-4). Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ η γηπεδούχος (τιμωρημένος ο φορ Ντε Κόχελ των 15 τερμάτων), καμία από τις δυο δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της, δεν έχουμε διάθεση να μπλέξουμε σε μια τέτοια αναμέτρηση.

1969. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΡΙΟ ΑΒΕ

Αμείωτο συνεχίζεται το ενδιαφέρον στη μάχη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Μπενφίκα στη κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα, μόνο για τη νίκη παίζουν κάθε βδομάδα τα «λιοντάρια», με το λάθος να μην συγχωρείται. Έχει το εύκολο γκολ εκτός έδρας η Ρίο Άβε, όμως το ίδιο εύκολα δέχεται, είναι αρκετά τα 22 τέρματα σε εννέα εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το λιγότερο τρία γκολ σημειώνουν οι γηπεδούχοι εδώ και πέντε αγωνιστικές στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», ικανοποιητικό μοιάζει το 1,73 στον Stoiximan για το συνδυαστικό άσου & over 2,5. Εξίσου καλό και το 2,40 της ίδιας εταιρείας για GG & over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2113. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Για την καλή της άμυνα (δεύτερη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας) και την αγάπη της για τις ισοπαλίες (4-12-3 ο ως τώρα απολογισμός της) διακρίθηκε ως τώρα η Μπίλεφελντ, έκανε μεταγραφικές κινήσεις στην επίθεση προκειμένου να αυξήσει την παραγωγικότητά της. Η Ντούισμπουργκ βρίσκεται σε δεινή θέση, στο -5 από τα μπαράζ σωτηρίας και στο -8 από την απευθείας παραμονή, δείχνει πάντως αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους, έκανε καλές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της . Τραγικοί ως τώρα οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους (0-1-8 εκτός), αλλά το 1,80 στον άσο, για μια ομάδα που στο γήπεδό της μετράει 1-6-2, είναι ανεπαρκές, καθαρό πάσο θα πάμε εδώ.

2116. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ για την Εσπανιόλ που αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία (0-2-4) και αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα βρεθεί εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Σοσιεδάδ κάνει μαγκιές μόνο στο «Ανοέτα», εκτός έδρας δεν κερδίζει στα έξι τελευταία (0-2-4) και όσο εξακολουθεί να παίζει χωρίς τον Αγκιρέτσε (12 γκολ) θα δυσκολεύεται να παίρνει βαθμούς. Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στους γηπεδούχους με τον ασιατικό άσο 0:0, που έβαλε στο παιχνίδι του και ο Betol ,να είναι ικανοποιητικός στο 1,925 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2115. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΚΟΜΟ

Μπορεί να μπήκε με 2/2 ήττες στη νέα χρονιά, παρόλα αυτά η Τράπανι έβγαλε αντίδραση στην έδρα της Λαντσιάνο, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε το διπλό με σκορ 3-0. Στο γήπεδό της είναι αρκετά επιθετική, 6-3-3 ο εντός έδρας απολογισμός της (8/12over2,5, 8/12GG), βρίσκει δίχτυα και στα επτά τελευταία, ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα πιο πρόσφατα 7/8. Η Κόμο δείχνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή, μετράει 2-2-0 μετά τις γιορτές, στο -6 πλέον από τα μπαράζ, 1-5-5 μακριά από το σπίτι της, στα 10/11 δέχθηκε γκολ. Πιο απελευθερωμένα παίζει στο γήπεδό της η Τράπανι, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες και μπροστά στο κοινό της, η Κόμο διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και για πάρει θετικό αποτέλεσμα ξέρει ότι θα πρέπει και η ίδια να σκοράρει, θεωρούμε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ανοίξει ο ρυθμός και να επαληθευτεί τοover2,25 στο 1,95 τηςBet365, σημείο που αποτελεί επιλογή των YoungGuns .

2114. ΧΑΒΡΗ – ΝΤΙΖΟΝ

Άδικη ήττα γνώρισε η Χάβρη στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, δείχνει ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό, στο γήπεδό της μάλιστα έχει συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες και δεν χάνει από το Σεπτέμβρη (6-3-2 εντός). Η Ντιζόν έρχεται από το δύσκολο 1-0 επί της Βαλενσιέν, είναι αήττητη στα πιο πρόσφατα δέκα (6-4-0) και έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακριβώς στη μέση τα σετ, η αναμέτρηση προμηνύεται εξαιρετικά αμφίρροπη, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε με τους γηπεδούχους, που με τον καιρό ανεβάζουν στροφές.

1968. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Κόλλησε στη «λευκή» ισοπαλία στο τελευταίο της παιχνίδι η Μπράγκα στην έδρα της Μποαβίστα, ωστόσο στη δυνατή έδρα της σκοράρει με ευκολία. Μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος η Εστορίλ, έχει σκοράρει μόλις έξι φορές όταν απομακρύνεται από το σπίτι της. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η Μπράγκα για τη νίκη, οι 5/6 νίκες της έχουν έρθει με διαφορά πάνω του ενός γκολ. Ως εκ τούτου επιλογή μας ο ασιατικός άσος -1 (1,80/Bet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2056. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΛΑΝΟΥΣ

Η Εστουδιάντες εξασφάλισε θέση στο Σουνταμερικάνα από την περσινή σεζόν, παρόλα αυτά η διαφορά φιλοσοφίας της διοίκησης με τον προπονητή Μιλίτο έφερε την απομάκρυνση του δεύτερου από τον πάγκο, αντί αυτού ανέλαβε ο προπονητής των ακαδημιών, Βίβας. Άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά, το τελευταίο όμως από αυτά με τη Χιμνάσια σημαδεύτηκε από το ξύλο μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, που έφερε τιμωρίες για τον κίπερ Αντούχαρ και τον χαφ Ντιαμόντε. Θέση στο Σουνταμερικάνα εξασφάλισε και η Λανούς και αυτή με νέο προπονητή από εδώ και πέρα (Αλμιρόν, πρώην Ιντεπεντιέντε) και αρκετά νέα πρόσωπα και θα κοιτάξει να πάει ένα βήμα παραπάνω. Ισορρόπησαν τα σετ μετά τις τιμωρίες των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων, αρκετά απρόβλεπτο μας φαίνεται.

2135. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Έπειτα από 2/2 ήττες στο ξεκίνημα και συνολικά οχτώ τέρματα παθητικό, η Λα Καλέρα πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αρίκα και ανέπνευσε βαθμολογικά. Από το γεμάτο 3-3 απέναντι στην Εσπανιόλα έρχεται η Ουατσιπάτο, για ακόμα ένα παιχνίδι της έδειξε επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικά κενά. Έχει γυρίσει φαβορί το διπλό, σωστά κατά τη γνώμη μας, υπάρχει περιθώριο για να ασχοληθούμε και με τα πολλά τέρματα.

2050. ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Στόχος επετεύχθη για τη Σαρμιέντο στο προηγούμενο πρωτάθλημα, εξασφάλισε λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε την παραμονή και διεκδίκησε μια θέση στη Λιγκίγια του Σουνταμερικάνα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα. Από κακή σεζόν έρχεται η Βελέζ, έγιναν αλλαγές στον πάγκο και στον ρόστερ σε μια προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα της. Ακριβώς στη μέση τα σετ, δεν βγαίνει εύκολα άκρη, μην ξεχνάμε ότι πρόκειται και για πρεμιέρα, που είναι πάντα απρόβλεπτη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ