ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζούρος: "Ικανοποιημένος από τους παίκτες"

Ζούρος: "Ικανοποιημένος από τους παίκτες"

Η προετοιμασία της Εθνικής Γεωργίας για τα προκριματικά του Eurobasket 2017 έχει ξεκινήσει και ο Ηλίας Ζούρος φάνηκε ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του αλλά και ο απών Σενγκέλια

Η Εθνική ομάδα της Γεωργίας θα επιδιώξει μέσα από τα προκριματικά να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο που θα την φέρει στην τελική φάση του Eurobasket το 2017. Η ομάδα του Καυκάσου σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνει έχει εμπιστευτεί τις τύχες της στον Έλληνα τεχνικό, Ηλία Ζούρο, ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει τους Γεωργιανούς για 11η φορά σε μία τελική φάση. Θυμίζουμε ότι η Γεωργία θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα προκριματικά τις Αλβανία, Σκόπια και Σλοβακία.

Με την προετοιμασία να έχει ξεκινήσει ο έμπειρος κόουτς μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις τονίζοντας: " Θα έλεγα ότι μέχρι τώρα είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Ξεκινήσαμε λίγο νωρίτερα για να κάνουμε τα ιατρικά τεστ και να δούμε που βρισκόμαστε. Χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ, καθώς θα έλεγα ότι προσπαθούμε να βάλουμε πολλά νέα πράγματα ειδικά στην άμυνα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Δυστυχώς δεν έχουμε τον Τόρνικε Σενγκέλια όλες αυτές τις ημέρες, καθώς προσπαθεί να επανέλθει από τον τραυματισμό του. Ακόμα κι από αυτόν, όμως, είμαι ικανοποιημένος γιατί ακολουθεί την Εθνική και ξέρει τι ζητάμε. Σύντομα θα ξεκινήσουμε τα φιλικά μας παιχνίδια. Χρειαζόμαστε χρόνο, όμως στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στις 31 Αυγούστου εναντίον της Αλβανίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ