ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμός με Πέτγουεϊ στη BAC

Χαμός με Πέτγουεϊ στη BAC

Χαμόγελα μοίρασε ο Μπρεντ Πέγουεϊ κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της πρότυπης Ακαδημίας Μπάσκετ ΤeleUnicom Basketball Academy Club! Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τι είπε ο Αμερικανός "σταρ" του Ρεθύμνου

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ φιλοξενήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι (13/4) στις εγκαταστάσεις της πρότυπης Ακαδημίας Μπάσκετ ΤeleUnicom Basketball Academy Club, των Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρη Ιτούδη, Κώστα Παταβούκα και Γιώργου Ρεγγίνα στην Ελληνογερμανική Σχολή.

Ένα ακόμα σόου έκανε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Αυτή τη φορά όχι στα ντεκς κάποιου νυχτερινού μαγαζιού αλλά με την παρουσία του στις εγκαταστάσεις της BAC.

Ο 27άχρονος άσος παρακολούθησε την προπόνηση των παιδιών της B.A.C. υπό τις οδηγίες του Κώστα Παταβούκα.

Χαμός με Πέτγουεϊ στη BAC

Οι μικροί φίλοι του Πέτγουεϊ έσπευσα να ζητήσουν ένα αυτόγραφο από τον Αμερικανό και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο ίδιος δεν θέλησε να χαλάσει κανένα απολύτως χατίρι.

Χαμός με Πέτγουεϊ στη BAC

Μεταξύ άλλων, σχολίασε στην ομιλία του προς τους παίκτες: "Αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το μπάσκετ, εκτός από το να δουλεύετε σκληρά και επί καθημερινής βάσης στην προπόνηση, θα πρέπει και να το αγαπάτε. Να το βλέπετε και σαν διασκέδαση. Αν δεν το αγαπάτε πραγματικά, κάποια στιγμή θα τα παρατήσετε. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παρατήσετε το σχολείο σας. Μπάσκετ και μαθήματα πάνε μαζί".

Χαμός με Πέτγουεϊ στη BAC

Χαμός με Πέτγουεϊ στη BAC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ