ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Sport24 στον τελικό!

Το Sport24 στον τελικό!

Δυο μόλις μέρες μετά την επική πρόκριση επί του ΓΑΥΡΟΥ, το Sport24 θριάμβευσε και στον ημιτελικό του Final-4 του Δημοσιογραφικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, κερδίζοντας με 56-57 την Πράσινη! Την Κυριακή στις 13:00 ο μεγάλος τελικός στο κλειστό του Μοσχάτου.

Λένε πως η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και απ' ότι φαίνεται, η ομάδα του Sport24 έχει αρκετά αποθέματα θάρρους, καλώς εννοούμενου θράσους και δίψας για επιτυχία.

Σύμφωνοι, δημοσιογράφοι είμαστε, όμως το μπάσκετ είναι για εμάς τρόπος ζωής και το Δημοσιογραφικό Πρωτάθλημα ένας τρόπος για να αισθανόμαστε ακόμη παιδιά.

Η κούραση από την επική νίκη-πρόκριση επί του ΓΑΥΡΟΥ το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και το ψυχολογικό "άδειασμα" από την απίστευτη ανατροπή στο κλειστό της Καλλιθέας , έδιναν τον τίτλο του φαβορί στην Πράσινη. Παρόλα αυτά, το Sport24 πήγε στο Μοσχάτο αφήνοντας στην άκρη την καταπόνηση και κλείνοντας τα αυτιά στα προγνωστικά.

Με τον Στέφανο Τριαντάφυλλο να επιστρέφει και να "βομβαρδίζει" το αντίπαλο καλάθι, με τον Βασίλη Βαρδάκα να διαλύει κάθε λογική μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο, με τον Μάριο Μπορίνο ηλιοκαμένο από την πρωινή εξόρμηση σε παραλία της Αττικής, τους Διαμάντη - Μαντά "σκιάχτρα" στις δυο ρακέτες και τους Μόσχο, Σταύρου, Χαρτζουλάκη, Σέμπρο σε συμπληρωματικούς ρόλους, το Sport24 έχτισε διψήφιες διαφορές (21-32), είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά το άγχος, την πίεση και την αντεπίθεση των (τυπικά) γηπεδούχων, άντεξε μέχρι το τελικό 56-57 που του χάρισε την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό της Κυριακής (13:00).

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα της Πράσινης, η οποία μετρούσε 12 νίκες σε 13 αγώνες στη διάρκεια της φετινής σεζόν, ενώ αστόχησε και σε σουτ τριών πόντων που θα μπορούσε να της δώσει τη νίκη στην εκπνοή της αναμέτρησης. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη Κοντό που ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και έπαιξε ελάχιστα στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Το Sport24 στον τελικό!

Παρά το γεγονός ότι το τζάμπολ της αναμέτρησης έγινε στις 23:15, το κλειστό του Μοσχάτου γέμισε από φίλους, συγγενείς, αλλά και αρκετούς ουδέτερους που έδωσαν με τη σειρά τους ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση.

Ο δεύτερος ημιτελικός διεξάγεται απόψε, με τον δις πρωταθλητή ΑΝΤ1 να αντιμετωπίζει το σκληροτράχηλο και "δεμένο" Πρώτο Θέμα. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του Sport24 στον τελικό της Κυριακής (13:00), στον οποίο σας περιμένουμε όλους.

ΠΡΑΣΙΝΗ - SPORT24 56-57

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στρέμπας, Μελής

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-20, 33-35, 42-48, 56-57

ΠΡΑΣΙΝΗ (Μπουρλάκης): Αβραμίδης 8, Γουλής, Περιβολάρης, Ναούμης 11(1), Οικονόμου, Κουβόπουλος 19 (4), Κοντός 2, Βασιλαράς, Τσουβέλας 13(1), Πέτκοφ 3(1).

SPORT24 (Τριαντάφυλλος): Διαμάντης 4, Μόσχος 4, Μπορίνος 8, Τριαντάφυλλος 17(5), Χαρτζουλάκης, Βαρδάκας 17(1), Σταύρου 3(1), Μαντάς 4, Σέμπρος.

* Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Στόλη για τη φωτογραφία του κειμένου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ