ΜΠΑΣΚΕΤ

To πρωί ταμίας, το βράδυ NBAer

To πρωί ταμίας, το βράδυ NBAer

Η αλήθεια είναι πως ο Ματ Μπαρνς δεν έχει ακριβώς, βιοποριστικό πρόβλημα. Άλλος είναι ο λόγος που σκέφτεται να "πιάσει" πρωινή δουλειά και πιο συγκεκριμένα... το ταμείο σε πολυκατάστημα.

Τους δυο τελευταίους μήνες, ο Ματ Μπαρνς έχει περάσει δύο φορές από τα ταμεία του ΝΒΑ, για να κάνει συνολική κατάθεση 50.000 δολαρίων. Πέραν του πρόστιμου που είχε "φάει" τον Δεκέμβρη, του χρέωσαν και ένα τώρα (πάλι 25.000 δολ.) " για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε, απευθυνόμενος σε φαν".

Επειδή λοιπόν, όταν μιλάει το πληρώνει, είπε... να το γράψει στο Twitter. Εκεί εξήγησε πως "τ ο μέρος της ιστορίας που δεν σας είπε το ΝΒΑ, για τη... γλώσσα μου ήταν το πού μιλούσα. Δεν απευθυνόμουν σε φίλαθλο, αλλά στον ιδιοκτήτη των Suns, ο οποίος καθόταν κοντά στην baseline και η αλήθεια είναι πως του μίλησα, αφού προηγουμένως με έβρισε. Αλλά επειδή δεν τον "έδωσα", με τιμώρησαν". Προηγήθηκε επιθετικό φάουλ που έκανε.

Ακολούθως, έγραψε "π άρτε τα λεφτά μου. Με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες", ενώ θύμισε γιατί είχε "χρεωθεί" το πρώτο πρόστιμο: " Την πρώτη φορά που "έφαγα" 25.000 δολ., ήταν γιατί κλότσησα ένα χάρτινο ποτηράκι Gatorade, που είχε λίγο νερό μέσα. Δεν "βρήκα" κανέναν, αλλά μου έριξαν πρόστιμο".

Και επειδή τα 50.000 δολ. είναι ένα ουδόλως ευκαταφρόνητο ποσό, μοιράστηκε με τους followers του τη σκέψη να βρει μια ακόμη δουλειά, για να μπορεί να πληρώνει τα χρέη. Και τη βρήκε: " Ήδη βλέπω τον τίτλο στους LA Times: το πρωί ταμίας σε supermarket και το βράδυ NBAer". Μετά... βρήκε και τη φωτογραφία που θα συμπληρώσει το πρωτοσέλιδο.

To πρωί ταμίας, το βράδυ NBAer

Για την ιστορία, ο φόργουορντ των Κλίπερς παίρνει 3.4 εκατομμύρια δολάρια, το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ