ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Τρίτη 31/1 η κλήρωση του προολυμπιακού

Την Τρίτη 31/1 η κλήρωση του προολυμπιακού

Οι 12 ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου μαζί και η Εθνική Ελλάδας, θα μπουν στην κλήρωση της Τρίτης (31/1) που θα γίνει στο Καράκας

Αργά το βράδυ της Τρίτης (11:30μ.μ.) θα μάθει η Εθνική Ελλάδας τους αντιπάλους της στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου του 2012 στη Βενεζουέλα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που βρίσκεται ανάμεσα στις 12 ομάδες που θα παλέψουν για ένα από τα τρία εισιτήρια που θα δώσουν την ευκαιρία σε ισάριθμες χώρες να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μάθει τους αντιπάλους στον προκριματικό γύρο που θα γίνει.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, θα γίνουν τέσσερα γκρουπ των τριών ομάδων και οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Οι νικητές θα αγωνιστούν μεταξύ τους στα ημιτελικά και τελικά δύο ομάδες θα βρεθούν στον άτυπο τελικό της διοργάνωσης καθώς και οι δύο θα έχουν προκριθεί στο Λονδίνο. Γι' αυτό το λόγο, μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει ο "μικρός τελικός" με φόντο το τρίτο εισιτήριο.

Στην κληρωτίδα θα μπουν επίσης Αγκόλα, Δομινικανή Δημοκρατία, ΠΓΔΜ, Ιορδανία, Κορέα, Λιθουανία, Νέα Ζηλανδία, Νιγηρία, Πουέρτο Ρίκο, Ρωσία και Βενεζουέλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι οι εξής: Μεγάλη Βρετανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Κίνα, η Γαλλία, η Ισπανία και η Τυνησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ